Toto je zoznam najlepších reštaurácií vo Vysokých Tatrách. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

10. miesto si zaslúži Ponderossa Steakhouse Tatranska Lomnica

Ponderossa Steakhouse Tatranska Lomnica

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Dominika Jurickova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Steakhouse ktorý veľmi.... Milo prekvapil 👍🏼 Krásna podstrešná teraska nad potocikom, príjemný čašník ktorý vie poradiť a hlavne teda vinikajuce čisté mäso skvelo pripravené! Nemám čo vytknúť maximálne spokojná a napapana tiež ☺️ Ďakujem.

Peter Kravárik - Výborné jedlo, super.... Pivko . Obsluha tiež dobrá aj priestor veľmi pekný 👌🙂 Páčil sa mi prístup pána majiteľa/prevádzkara videl že je plno obsluha nestíha a pomohol upratať stôl robil objednávky. Správny prístup 👌.

Andrej Kašička - Príjemná reštaurácia, útulný.... Interiér, príjemná obsluha, boli sme na veceri piati a všetkým nám veľmi chutilo. Tatarák super !.

Martin Ščepita - - ranajky bufety....

Stanislava Pitková - Krásne prostredie v.... Tatrách, úžasné milá obsluha, jedlo chutné a aj dobre vyzerá na tanieri. Odporúčam každému, kto nevie kde sa napapať v Tatranskej Lomnici či meničko, ale aj kto si chce príjemne len tak posedieť a v leto sa dá využiť romantický altánok..

Michal Plevko - Pekne priestory, mila.... A pozorna obsluha. Halusky boli rychlo pripravene a boli vyborne..

Stano Kovalík - Jedlo bolo perfektne,.... Reštaurácia bola útulná a obsluha príjemná. Akurát ten vstup na záchod je čisté bludisko..

richard vandžura - Tešil som sa.... Na Steak podľa hodnotení reštaurácie, no ostal som sklamaný keď namiesto medium rare mi prišiel prepečený steak, a grilovaná zelenina nebola grilovaná ale surová :(…. bral by som väčší výber teplých omáčok…Nabudúce prídem znova no dúfam že to bude podľa mojich predstáv… a budem môcť zmeniť tie 3 hviezdičky na 5 :).

Tomáš Truong - Boli sme tu.... S priateľkou včera na večeri. Prvé čo ma nesmierne potešilo bola vynikajúca obsluha. Boli tam dve naozaj usmievavé a ochotné čašníčky, ktoré vytvárali veľmi príjemnú atmosféru a dávali pociťovať ako veľmi sme tam ako hostia vítaní. Kiež by bola každá obsluha taká, ako boli ony dve. Čo sa týka jedla, tak steak bol neuveriteľný. Zhodli sme sa, že keď bude možnosť, určite sa sem vrátime. Maximálne odporúčam túto reštauráciu..

Anna Stupakova - Hneď po príchode.... Sme sa cítili skvelo,privítali nás príjemne ,vysmiate čašníčky. Jedlo bolo na na výbornú ,určite sa tu ešte vrátime 🙂 odporúčame všetkými 10-timi ❤️.

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto patrí Pizzeria La Montanara

Pizzeria La Montanara

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Lorincz - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Zastrčená pizzeria na.... Poschodí, kde vás buzerujú za certifikáty testy a iné nezmysli na ktoré nemajú právo, ale buď s tým súhlasia ako ovce, alebo im cuká mať iný názor. Interiér je nie moc vkusný, ale to vás naozaj nemôže odradiť, lebo pizzu robia veľmi dobrú, teda skôr úžasnú fakt super. Je to divné miesto, ale to jedlo konkrétne pizzu robia dobre, ceny sú úplne normálne, takže odporúčam neobisť a dobre sa napapať..

Ema K - Po roku som.... Opäť navštívila Pizzeriu La Montanara. Samozrejme nič sa nezmenilo! Jedlo je stále kvalitne a chutne - všetko čerstvé , obsluha vynikajúca - milá, veľmi slušne sa ku vam správajú. Ak ste nadšenci Ferrari oceníte určite aj interiér, dizajn pizzerie La Montanara. Odporúčam zastaviť sa..

Alexandra skvelá - Úžasná reštaurácia ..... Neskutočná pizza, rizoto nemalo chybu. Lasagne tiež výborné. Chodime už pár rokov s malými deťmi, nemám čo vytknúť jedlu ani obsluhe, vždy ochotní a veľmi príjemní. Interiér starší za tie roky sa nezmenil, ale na jedlo sa vždy radi vratime..

Dušan Bezák - Vynikajúca pizza, rozumná.... Cena, veľká ústretovosť: prinesú automaticky pohárik aj malý tanierik každému aj malému členovi rodiny, aby sme si jedlo aj pitie pekne porozdeľovali..

Marek Bojtoš - Nemal som veľké.... Očakávania podľa prostredia, ale top Pizza 👌🏼.

AnD DuR - Výborná pizza! Milý.... Personál. Určite sa sem vrátim. Odporúčam..

Dušan Labanc - Takú výbornú pizzu.... Som už dĺho nejedol. Priestorovo veľkorysé personál prívetivý a rýchlosť prípravy úžasná. Ďakujem ďakujem.

Martina Číková - Radim sa skor.... Ku kritickejsim zakaznikom, co sa sluzieb tyka. Pizzerii nemám čo vytknúť - top obsluha- rychla a privetiva, pizza- skvela, chrumkava. Vrelo odporúčam..

Martin Kapinos - Výborná Talinská pizza..... Až ma prekvapilo ako málo ľudí tam bolo. Možno je to lepšie lebo by utrpela atmosféra tohto kľudného miestečka :).

Petronela Királyová - prekvapili nás výbornou.... Pizzou a skvelým šalátom . interiér bol čistý priestranný ale chladný, zaslúžil by si nové moderné riešenie.

Hodnotíme 8.8 z 10!

 

8. miesto si rozhodne zaslúži Humno Tatry

Humno Tatry

Čo hovoria foodblogeri:

Mária Kundľová - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Veľmi milé prekvapenie! Nakoľko.... Túto prevádzku poznáme dlhšie, vieme porovnávať. Veľmi milá obsluha! Úžasné jedlo a príjemné prostredie na teraske. Rýchly servis absolútne na nič sme nečakali, dokonca nám po hlavnom jedle bola okamžite ponúknuta káva a zákusok. Držíme palce tímu, len tak ďalej❤️.

Ďuli Tuli - 🛖 HUMNO Tatranská Lomnica Spojler:.... Turistický podnik milo prekvapil dobrým až gurmánskym jedlom, obsluhou už menej. Ísť do zjavne turistického podniku a dať si tam rovno najdrahšie jedlo chce miernu dávku odvahy. 🔥🪨"Zážitkový" Hovädzí Flat Iron by však mali neznalým pri servírovaní trochu vysvetliť. Aj ja som bol vyhúkaný, keď mi prišiel kus surovej hovädziny na rozpálenom kameni syčiac. Za minútu som už chápal, že si to máš krájať a tie kúsky dopekať na tom kameni, alebo jesť rýchlo ak to máš rád surové, alebo počkať na svoju úroveň prepečenia dúfajúc, že kameň nestratí výhrevnosť. Ja som zvolil prvú možnosť, tak si každý kúsok mäsa opečieš zo siedmich strán. K tomu vkusne balzamikom dochutený kus šalátiku, malé zemiačky a kombo chutných omáčok, z ktorých ma najviac očaril pivný demi glace, ten je hrot, ale dobré sú všetky tri. Toto jedlo bolo celé dobre, krása! Taktiež špargľový krém (polievka) s topinambur bola lahôdka. Škoda že jej bolo len dve deci. 🍺Ľahké sklamanie prišlo keď som chcel obed zapiť Bradáč Ocean Warriorom, no ten je písaný len v menu. Na výber bol Bľažant dzešatka alebo Bľažant 73. Fail ponuka piva. Najslabší článok okrem piva tu bola obsluha. Kým v niektorých podnikoch cítim uvedomenie si reprezentácie nejakej značky, tu to bol skôr dojem nezaujatých brigádnikov, ktorí už chcú ísť domov. A majú čas bo oni aj tak v roboce. Pomaly si zvykám, že toto je tatranský štandard. Bol to dobrý obed. A dvacka za ten steak aj s omáčkami a prílohami je fajn cena. @humnotatry síce podľa mňa nie je reštika pre miestnych, ale ani turistická pasca. Duša chýba, no menu je svieže, sezónne a kuchyňa má gurmánske prvky. ✍️ Inšpektor Gadžid (FB/Instagram môžete sledovať ak chcete).

Štefan Žák - 🍀 Boli sme.... Tu po prvýkrát no už teraz viem, že sa sem budeme vracať vždy keď budeme v Tatranskej Lomnici 😊 Jedlo bolo úžasné 🥰 z jarného menu sme mali famózne 🐓 grilované kukuričné kura s jarným zeleninovým šalátom a medovou špargľou 👍 k tomu 😘 kuracie “garam masala” so zeleninovou Basmati ryžou 🍚 a vynikajúci 🍲 špargľový krém s topinamburovým knedličkom 💯 ODPORÚČAM 👍 no a interiér bol pecka 🚙.

Pavol Durana - Dobrý nápad s.... Autom ktoré skutočne patrilo negahviezde - Madone, si zaslúži pochvalu a palec hore. Krásne prostredie iba umocňuje zážitok. Jedlo nám chutilo, polievka mňa, hranolky 2xmňam a aj káva bola fajn..

Milan Doma - Čakať viac a.... Dostať menej, nie tá správna kombinácia ale u nás sa prejavila. Šikovne zapasovaný podnik J&T oproti parkovisku pod vlekmi, zub času sa podpísal na charaktere(zoschnuté a vyprašivelé) stolov aj vonkajšku reštaurácie. Ceny sú mierne vyššie ale obsluha mladá a atraktívna..

Eva Lokajová - Nádherný priestor, milá.... Obsluha a brutálne chutné halušky!! 🫠 v rámci reštaurácie je parkovisko a pri platbe môžete využívať aj gopass.

Marek Simunic - Vynikajúce občerstvenie po.... Výlete na Skalnatom či Lomnickom štíte, odporúčam. Všetko bolo v poriadku, obsluha, čistota, rýchlosť, prostredie. Ďakujeme..

Jaero Xtech - Prívlastok zážitková je.... Asi vcelku na mieste, keď v reštaurácii sedíte na húpačkách a podobne..

Karina Kleinova - Krásne prostredie, brutálne.... Jedlo, dobre načapované pivko, veľmi milá obsluha. Odporúčame pre každého, kto hľadá dobré miesto na obed, večeru alebo len posedenie pri pivku. Ďakujeme Humno..

ToMo - Tešil som sa.... Na návštevu, čakal som, že počas sezóny bude podnik plný zábavy chtivých ľudí, no ostal som sklamaný. Keby neprišli 2 partie lúčiace sa so slobodou, bolo by v podniku viac personálu ako návštevníkov. Za tých 5€ za vstup to nestálo..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje Manuel Caffé & Bistro Italiano

Manuel Caffé & Bistro Italiano

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Štedl - A ako to hodnotíme? : Pizza, alebo Pasta.... V Tatrách???.....Ja odporúčam tento podnik. Dali sme si pizzu aj cestoviny a všetko bolo naozaj skvelé.....použité čerstvé suroviny voňali a chuti senzačne. No keď sme si dali zákusok a kávu(sme nestihli ani odfotiť), zistili sme, že odtiaľ už nikdy bez dezertu a kávy neodídeme. Jedna zásadná vec, prečo sa sem ešte určite vrátime, je obsluha.....naozaj plný podnik zvládali s úsmevom a bez dlhého čakania, to je pre mňa najviac..

Zuzana Zajacova - Túto pizzeriu sme.... Navštívili za účelom dobre sa najesť. Musím povedať, že nás milo prekvapili. Mali sme pizzu Italia a špageti Carbobara. Oboje veľmi chutné. Jedlo bolo pripravené naozaj rýchlo. Po jedle som si dala lahodnú Viedenskú kávu. Určite sa sem vrátime, aby sme vyskúšali ďalšie jedlá z ponuky. Tento podnik môžem určite odporučiť..

nana.szo939 Szo - Na doporučenie mojej.... Sestry sme s dcérou a psíkom v auguste 2022 na dovolenke v Tatrách navštívili toto úžasné miestečko s talianskou kuchyňou aj kuchárom. Mali sme pizzu a focacciu - boli vynikajúce. Tak ako aj prístup a obsluha, personál, ponuka, ceny, pet friendly priestory, proste za nás spokojnosť na 1*. Na záver ešte zázvorový čajík, aperol spritz a famózne koláčiky so sebou na ubytko. Majiteľ sa osobne zaujímal a hostí sa dotazoval, či je všetko v poriadku a sú spokojní. Určite odporúčame. Miesto, jedlo, obsluha pre nás TOPka. Ďakujem ségruške za fajn tip. Mimochodom, sú zase v Tatrách a samozrejme boli zamaškrtiť aj v Manuel Caffé & Bistro Italiano 💜😋👍👏👌🇮🇹.

Aďa Fečková - Perfektný personál, chutné.... Jedlá a výborná káva! Možnosť stravovania pre vegánov. Prevádzka čistá, útulná. Prístup na parkovisko aj do reštaurácie je bezbariérový. Možnosť platiť kartou alebo v hotovosti. Stravenkami nie..

And Rea - Sme milovníci Talianska.... A talianskej kuchyne, Taliansko je na našom dovolenkovom zozname každý rok a musím povedať, že tento toto bola naozaj dokonalá chuť talianskeho espressa a pistáciovo-ricottovej torty. Absolútne autentické a veľmi odporúčam..

Denisa Jančišinova - Navštevujeme pravidelne, niekedy.... Len na kávičku ale väčšinou neodoláme aj ostatným dobrotkám, napr skvelým talianským dezertom alebo focacii, čo je taliansky chlieb, niečo ako pizza, len hrubšie cesto.. moznosť prechádzok v okolí, napr k prameňu Tatranskej minerálky.. určite sa zastavte👍.

Mária Drozdová - Tento podnik sme.... Objavili len nedávno, ale odvtedy sa stal mojim najobľúbenejším v celom širokom okolí . Takú dokonalú pizzu a foccaciu som nemala ani priamo v Taliansku. Naozaj z toho jedla cítiť s akou láskou to bolo pripravené. Vidno, že to nie je z našich slovenských surovín, už len čisté pizza cesto chutí inak oveľa lepšie ako v iných pizzeriach. Cestoviny dávajú al dente a sú skvelé! Ako jediní v okolí majú v ponuke aj talianske nápoje. Chinotto, crodino, ale hlavne kávu ktorú robia je výborná. V ponuke majú aj koláčiky rôzne, tiramisu, tá vás dostane do siedmeho neba! Proste podnik ktorý stojí za návštevu. Krásne prostredie, je to animal friendly. Oddelená miestnosť pre fajčiarov a krásna terasa vonku. Cenovo primerane. Proste si to tam zamilujete!.

Igor Lipták - Odporúčam navštívíť tento.... Kúsok talianska v tatrách. Príjemná a rýchla obsluha dopĺňa špičkovú kuchyňu. Chutná pizza pripravená rýchlo spolu s kávou a koláčikom nesklamali. Great place for Italian specialties..

Michal Bobko - Ja som tam.... Stále spokojný výborná kávička príjemné prostredie hlavne teraska..

Jan Martinec - Výborné jedlo, polievka.... Super, cestoviny sýte ale zároveň ľahké, príjemná atmosféra, majú aj vyhrievanú terasu - vrelo odporúčam.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!

 

6. miesto získava Penzion a Restaurant Koliba

Penzion a Restaurant Koliba

Čo hovoria foodblogeri:

Ľubica Trochanová - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: V kolibe som.... Bola ubytovaná prvýkrát a bola som príjemne prekvapená. Je to penzión, no ponúka veľmi slušné ubytovanie hotelového typu, izby sú čisté, útulné, prakticky a kvalitne zariadené. Strava výborná, potešilo ma veľa čerstvej zeleniny. Personál bol šikovný, príjemný, ústretový, po každej stránke som bola veľmi spokojná, rada sa sem vrátim a odporúčam..

Marek Ergang - Jedlo nebolo zle..... Drzkova pre mna viac pikantna, ale je to vecou chuti. Kuracie prsia s ryzou chutne... Presonal na urovni. Akurat majitelka by mohla tiez pozdravit hosti, ked nahodou sedi pri vedlajsom stole... aj ona zije z penazi, ktore tam hostia nechaju....

Kevin Jarnik - Super miesto, obsluha.... Rýchla a milá … aj napriek preplnenosti sme mali jedlo do 15 minut. Ubytovanie velmi pekné, boli sme velmi spokojní. Fotky na bookingu aj na webe neukazujú skutočnosť pretože naživo omnoho krajšie..

Lucka O. - Môžem jedine odporučiť.....

1983VIL 1983VIL - Hodnotím reštauráciu, nie.... Ubytovanie: Príjemná obsluha, na chutné jedlo sme nečakali dlho..

Marta Kosnarova - Restauracia pekna, obsluha.... Prijemna. Jedla vsak nezodpovedaju cenam. Dali sme si vyprazany syr (ze konecne) a boli sme velmi sklamani. Bolo nam povedane, ze to je original svajciarska tehla...tak neviem. Co ma zarazilo, bola tatarska omacka v sackoch, ake dostanem vo fast foode v stanku u nas na namesti. Maximalne sa to behodi (k restauracii a hlavne k cenam). Syn si dal hamburger a tiez hrozny. Hranolky nedojedol, chutili naozaj zvlastne. Osobne by som sa do hambacov nepustala bez skusenosti. Ono to totiz nie je az take jednoduche, ako to vypada..

Tomáš Gombárik - Kapustnica bola za.... Mňa a priateľku výborná, ďalej sme si dali grilovaný hermelín na brusnicovej omáčke s americkými zemiakmi a guláš v kotliku a jedla boli perfektné! Musím vyzdvihnúť samotný guláš v kotliku, ktorý bol famózny. Určite prídeme opäť!.

Naďa Kosírová - Super rýchla obsluha..... V tejto Kolibe pochopili ze v špičke je potrebné posilniť personál a zavolali brigádnikov. Jedlo chutné, servírované tradičným spôsobom. Oplatí sa chvíľu počkať, v prípade ze je obsadené..

Michal Barabas - Boli sme s.... Rodinkou na neskorší obed, tak sme si na uvoľnenie stola museli trošku počkať, ale potom už bolo všetko uplne v poriadku. Obsluha bola rýchla, príjemná, jedlo bolo veľmi chutné, vyzeralo lákavo a prostredie pôsobili domácky..

Ľubomír Kolesár - Jedlo bolo výborné....

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto obsadzuje Reštaurácia Svišť

Reštaurácia Svišť

Čo hovoria foodblogeri:

Tomas Blazek - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: To je už.... Rarita, nájsť vo Vysokých Tatrách reštauráciu s normálnou cenou a porciou jedla. Najedli sme sa tam dosýta celá rodina a peňaženka nezaplakala. K tomu príjemná obsluha, v pohode prostredie a pekné slovenské ľudové pesničky ako podmaz. K tomuto len dodám, že super a určite sa vrátime..

Marek Kulhánek - Pekne prostredie, príjemná.... Obsluha, veľmi dobre jedlo a prekvapivo nizke ceny. Cena cestovin s kuracim mesom 5,70,-, halušky okolo 7€, polievka 2-3€.

Zuzana Pulmanová - Keď sme prišli.... V čase obeda, reštaurácia bola prázdna, jedlo ale výborné, poctivé domáce halušky, výborné šúľance, ešte aj dobrá cena, veľmi profesionálny a príjemný čašník, ďakujeme!👌.

Sergej B - Miesto pripomína poľovnícky.... Zrub alebo chatu, vďaka tomu má svojské čaro. Obsluha je veľmi príjemná. Od prvého momentu ako pridete si vás všímajú a sú pozorní. (Boli sme tam mimo špičky a pri nás sedelo max 5 ľudí pri iných stoloch. Hodnotenie sa opiera o tuto skusenost). Cenovo sú prístupní. Každé jedlo ktoré si date vás poteší kuchár totiž vari dobre preto neodídete sklamaní. Mali sme jelenčeka, jahna, a hovädzie v priebehu niekoľkých dni. Odchádzali sme spokojní. Pokial v Novom Smokovci budete mať pobyt, toto miesto vás prijemne poteši..

S ia - Výborné jedlo, trošku.... Nedotiahnuté prostredie, ale má to potenciál. 🙂.

Barbora Šujdáková - Bryndzové halušky boli.... Fantastické. Kurací rezeň s opekanými zemiakmi tiež super dokonca rezne boli až 2. Príjemní čašníci. Prostredie veľmi útulné. Drevené stoly, stoličky a atmosféru spríjemňoval krb. Reštauráciu odporúčam a určite sa sem vrátime pri najbližšej návšteve Smokovca. Táto reštaurácia robí Smokovec lepším miestom.👍😊.

Ľubica Majerčíková - Reštauráciu Svišť sme.... Navštívili druhý krát. A nesklamala ani tentokrát. Veľké a chutné porcie, prijateľná cena, výborná obsluha, pekné slovenské ľudové pesničky, praskajúce drevo v krbe .... Radi sa sem opäť vrátime..

Joja 410 - Fantasticke jedlo, uzasne.... Porcie, vsetko chutne, cerstve, mnam, ceny ako v Tatrach zlaty stred, steak z kuracieho 220g za 8.9e, ale neolutujete, urcite ODPORUCAME👌👌👌.

Ywan Hlbočan - Mal som len.... Pivo Šariš a Plzeň a hodnotím v pohode, najviac ma ale zaujala prijemne a veľmi milá pani ktorá nás obsluhovala, bola blondínka a vždy sa pekne usmievala:).

Nikoleta L. - Na túto reštauráciu.... Sme natrafili náhodou, ale bolo to veľmi dobré rozhodnutie najesť sa tam. Cesnaková polievka vynikajúca, bryndzové halušky chutné, ale čo nám pani čašníčka odporučila, bola vyprážaná zmrzlina. Jedli sme to prvýkrát a bolo to naozaj chuťovo veľmi dobré. Obsluha bola celý čas pozitívne naladená a usmievavá. Zaparkovali sme z hlavnej cesty za rampou a lístok nám pri odchode označili, takže sme mali parkovanie zadarmo. Ceny boli primerané, dokonca o niečo nižšie ako kdekoľvek v neďalekej Tatranskej Lomnici. Hodnotím veľmi pozitívne. Určite sa ešte niekedy vrátime..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Dobré Časy

Dobré Časy

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Motyka - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Pekný podnik v.... Srdci Starého Smokovca kde si môžete dať k jedlu burgre ( robia ich nie úplne prepečené / medium na čo ale upozornujú v menu ) , rezeň či polievku. Musím oceniť naozaj veľký výber pív. Obsluha je rýchla a milá. Oplatí sa tu zastaviť :).

Luboš Račkovič - Vynikajúca reštaurácia v.... Hrebienok Resort.Príjemná obsluha,fantastické rebrá aj krídelka. K tomu super čapované pivko. Odporúčam a keď budem v Smokovci,určite zase navštívim. Odporúčam navštíviť..

Joja 410 - Výborná lokalita, dobre.... Jedlo, menší výber, ale nevadilo šli sme na burger, cena kvalita fajneee, obsluha ma veľa stolov trošku pozornosti voči zákazníkom.. dlho sme čakali na účet a na objednanie.

Milan Doma - Dobrá lokalita, dobrý.... Podnik. Ponúka relatívne skromnú ponuku jedál, aspoň máte záruku, že si na nich dajú viac záležať. Majú tu asi najväčšiu ponuku piva, takže chutný tataráčik alebo burger môžete spláchnuť podporou trávenia. Boli sme tu v zime a ochutnali sme Larios Gin 12 ako "čaj" teda s teplým tonikovým nápojom bez bubliniek, bola to skvelá voľba. Určite odporúčam..

Bc. Alica Depešová (Cover by Alice) - Vynikajúce jedlo, pivo..... Rebierka su naozaj delikátne. Milá ochotná obsluha. Ceny sú taktiež dobré, vôbec nie predražené. Páčila sa mi bezlepková náhrada žemle. Príjemná atmosféra pekný industriálny interiér. Určite odporúčam tento podnik!.

Lydka Malá - Výborne posedenie v.... Industriálnom štýle. Nefajčí sa vnútri. Posedenie na laviciach, ale aj vyššie barové sedenie. Vonkajšie posedenie je tiež samozrejmosťou. Odporúčam, a ešte toľko druhou piva, no wau..

Mikuláš Matisek - Schovali sme pred.... Dažďom. Zaujímavé prostredie, rýchla a usmiata obsluha a dobré pivo. Na výber zo 14 druhov piva v cene bod 2,40 € do 4,20 € za 0,5 l..

Monika Kubová - Dobré časy sme.... Zažili vďaka dobrému pivku ( veľký výber ), výbornému jedlu ( burger na jednotku s * ) , príjemnej a rýchlej a obsluhe a ocenili sme aj super hudbu 🙂.

Beáta Šeligová - Vždy keď som.... V Smokovci tak sa stále zastavim a dám si dobré pivo IPU alebo jahodový Porter a fazulovu polievku s údeným mäsom. Sú super , držím palce aj naďalej ..

Sofia Vašková - BEEF BURGER Za tu.... Cenu som už mala aj lepšie, ale boli dobré + dala sa vymeniť omáčka 👍🏻 - masko na moj vkus príliš krvavé 👎🏻.

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si zaslúži Central Restaurant "Starý Šmakovec"

Central Restaurant "Starý Šmakovec"

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

tthom - Tento podnik hodnotíme takto - Podľa recenzií malo.... ísť o reštauráciu s výborným jedlom. A presne to sme dostali. Výborné jedlo, príjemná a pohotová obsluha, krásne prostredie. Ak bude možnosť, určite prídeme znovu..

richard vandžura - Výborne miestečko na.... Dobré papaníčko, pestrý výber jedál, čašníci správne(príjemne) naladení, radi poradia s výberom jedla, neni čo vytknúť. Určite sa ešte niekedy zastavíme. Jedlu ZDAR.

Roman M. - Najprv napíšem na.... Začiatok, že jedlo nám chutilo a porcia bola akurát si myslím. Pre niekoho sa možno bude zdať, že sú menšie ale pre nás stačili. Čo sa týka podniku, tak ten je v ,,modernom kabáte" a za mňa som nemal žiadnu výhradu. Idem ale na to podstatné a to je tankové pivko. Tanková plznička bola chuťovo dobrá ale pena nebola nič moc, však sami môžete vidieť v akom stave som dostal hladinku 😒. Po túre mi padlo tankové pivečko zas to bez debaty musím povedať. Podnik má aj Hviezdu Sládkov na moje milé prekvapenie ale tá pena nebola dobrá. Takto si nepredstavujem hladinku za ktorú zaplatím vysokohorských 2,70 €. Videl som fotky na ich instagrame a tam majú hladinku s krémovou penou a moja nemala takú ale saponátovú a ešte jej bolo menej ako by som si predstavoval (keď porovnám iné podniky s tankovou plzničkou). Celkové hodnotenie: 4/5* Pilsner Urquell: 3/5* (hodnotím len moju hladinku ktorú som ja obdržal).

Pifourek VALLIANT - Výborne hlavne jedlo.... Až na hranolky mohli byť viac chrumkavé. Inak výborný podnik cenná podľa očakávania ako všade v tatrách a skvelé tankove pivo Pilsner..

Martina Kasaničová - Príjemné moderné prostredie,.... Milá a rýchla obsluha. Jedlo veľmi chutné. Spokojnosť a určite odporúčame..

Peter Domanic - Restauracia pekna, pekne.... Prostredie, detsky kutik, prebalovaci pult. Ciste WC. Jedlo chutne, pekne na vyzor. Jedine male minus, ze maju maly vyber jedal. Ale to zavisi zase od ludi. Niekto si aj z toho vyberie, niekomu to bude malo. Ale urcite nebudem preto davat hviezdicku dole..

Jan Bujnak - Nájsť v Tatrách.... Reštauráciu, ktorá dokáže skĺbiť úžasné a kvalitné jedlo, dizajn, atmosféru, obsluhu a ponúknuť to za normálne ceny je priam nemožné. Táto reštaurácia nás veľmi milo prekvapila, jedlo bolo fantastické. Dali sme si bryndzové halušky, ktoré boli veľmi jemné, nie mastné od spraženej slaniny a tiež skvelá chuť bryndze. Čo sa týka burgru, bol sťavnatý, mäso bolo skvelo prepečené, celkovo zloženie burgru bolo úžasné a k tomu veľmi chutné hranolky s poctivou omáčkou. Veľmi radi sa sem znova vrátime..

Lenka L. - Do reštaurácie sme.... Išli práve kôli vysokému hodnoteniu, no my sme neboli až tak nadšení, škoda. Kapustová polievka priemerná, Royal burger fajn, ale nemal ten wau efekt čo sme čakali, ale zlý nebol, to by som klamala. Veľmi som si pochutila na suflé čo bolo naozaj famózne, presne také aké má byť, a tak isto chvála za jablkovú štrúdlu. Prostredie reštaurácie veľmi príjemné, tak isto obsluha..

Jakub Jurina - Dali sme si.... Bezlepkovy burger a pstruha. Žemľu si asi robia sami a bola trošku gumovejšia musel som s ňou trochu bojovať ale je to super že vôbec ponúkajú bezlepkové jedlo . Čašník mi ponúkol opekané zemiaky namiesto hranoliek lebo olej by mohol obsahovať lepok s predošlého vyprážanie. Čiže obsluha super. Pstruh bol výborný. Na stole majú super čítanie "tatranské šmakoviny" odporúčam navštíviť a aj napriek plne obsadených stolov jedlo nám pripravili rýchlo.

Petra Tesáková - Lepší burger som.... Nikdy nejedla! Vynikajúce jedlo, kvalitné suroviny, detské menu a detský kútik, príjemné prostredie a obsluha. Top voľba v rámci Tatier.

Dávame 8.9 z 10!

 

2. miesto obsadzuje Koliba Kamzík

Koliba Kamzík

Čo hovoria foodblogeri:

Karol Machacek - Tento podnik hodnotíme takto - Keď sme v.... Tatrách, Kolibu Kamzík nikdy nevynecháme. Veľmi pekne a vkusne zariadená koliba v exteriéri aj v interiéri. Vždy milý personál a veľmi chutné jedlo. Tentokrát padla voľba na tradičné bryndzové halušky a šúľance s makom, vynikajúci bol aj losos na šošovicovom šaláte. Rozhodne odporúčam navštíviť. Vždy sa radi vrátime..

eM B - Koliba Kamzik nas.... Privitala po tazkej ture, dobre nas nasytila i smad uhasila. Ziadne sklamanie, dobre jedlo, slusny vyber, rad sa vratim a odporucam, malo aspon normalnej kvality je v prilahlom okoli tatranskych stitov….

Matej Valovič - Jedlo velmi chutné,.... Obsluha milá, Jedno mínus pri sedeni na terase-vlavo. Že tam prenikal smrad z cigariet aj keď je fajčiarka na schodoch. Ale nebudem uberať hviezdičku. Ďakujeme za jedlo určite sa zastavíme zas.

Zuzana Janockova - Fantastické, chutné jedlo..... Veľmi milá obsluha, príjemné prostredie. Ceny primerané k miestu kde sa reštaurácia nachádza. Boli sme tu už viackrát a určite sa ešte vrátime..

Veronika - V kolibe sme.... Boli dvakrát v priebehu dvoch týždňov. Vždy sme sa výborne najedli, obsluha bola veľmi milá. Info pre rodičov: majú skvelý detský kútik takze je šanca, že sa pokojne najete aj s dieťatkom. Odporúčame všetkými desiatimi :).

Nicol Gregova - Jedlo fantastické, obsluha.... Milá, ceny prijateľné. Atmosféra a celkovo táto reštaurácia je nádherná, tradičná slovenská..

Peter Beneš - Prišli sme v.... čase, keď bolo plno a museli sme čakať na usadenie. Oplatilo sa, jedlo, obsluha boli skvelé. Stiesnené priestory a malý stôl sú daň za obľúbené miesto.

Peter Minarič - Rýchla a mila.... Obsluha jedlo veľmi dobre vychytené. Dali sme si kačacie pirohy s kapustou a kapustnicu a teľací rezeň a vsetko bolo výborne aj napriek plnej restauracii. Určite si dajte kamzíkov čaj - po túre v zime najlepšia vec. Dorazili sme sa dezertmi a zasa výborne. A špeciálne by sme chceli poďakovať p. Zuzane ktorá nás obsluhovala za príjemný zážitok v reštaurácii..

Alexandra Dzurillová - Úžasná Koliba. Pred.... Vstupom krásna výzdoba. Vnútro veľmi sympatické, usadili nás do 5minút. Obsluha bola usmiata, ochotná. Jedlo chutilo neskutočne výborne. Živá hudba, ktorá nebýva asi každodenne ale dodalo to Kolibe vnútri úplne inu atmosféru aj pre nás krásny zážitok. Táto Koliba určite stojí za návštevu:).

Bibiana Varšová - Sympatická koliba, v.... Ktorej jedlo bolo naozaj vyborné. Pán čašník, ktorý nás obslohoval na terase bol ochotný a vtipný. Jediné mínus je parkovanie, ktoré je zabezpečené iba pre ubytovaných hostí. Ale parkovanie je problémové v celých Tatrách takže pohoda 😂.

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži Spitz restaurant and bar

Spitz restaurant and bar

Čo hovoria foodblogeri:

Nikolas Patrik - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Jedlo extrémne vynikajúce,.... Prisahám že jemnejšie mäso v burgeri som ešte nemal. Thajska strana jedálničku tiež nezaostávala a bola veľkou konkurenciou veľmi dobrým thajskym reštauráciám. Vynikajúce predjedla ešte tento zážitok vylepšili spolu so skvelým talianskym vínom sme odchádzali veľmi spokojný odtiaľ. Ďakujeme aj obsluhe ktorá bola neskutočne príjemne celú dobu..

Marko Havaš - Výborné jedlo, excelentné.... Nápoje (limonáda je tu naozaj limonáda, nie sirup so sódou), krásne prostredie, milá a rýchla obsluha. Pre mňa teda veľmi príjemné prekvapenie, myslel som, že to bude klasický tourist trap..

Michal Bobko - Novootvorený podnik komplet.... Prerobená prevádzka vyzerá to super určite veľká investícia interiér aj exterier za mňa 👍 Kávička 👍(2) Obsluha ako má byť porospráva 😀 z náladov🕺 hneď sa lepšie pije kávička. Musím povedať že za mňa trochu vyššie ceny 🤪 ale zase na polohu kde sa podnik nachádza a čo ponúka 👍.

Jaroslav Mida - 5*, super poloha,.... S vyhladom. Obsluha je rychla a velmi mila. Kvoli nefunknosti systemu na nas zabudli s napojmi, automaticky nam dali zlavu na zaver. To sa nam este nestalo. Jedlo skvele, kvalitne pripravene. Moznost parkovat za penzionom aj pre hosti restauracie..

Lucia Smoliarová - Toto je podnik.... S nezabudnuteľnou atmosférou :) Hneď človeka zaplaví pozitívna energia, aj vďaka lokalite, výhľadu...a to som ešte nespomenula to najlepšie: vynikajúúúce jedlo a úžasný personál: ochotný, milý a so zmyslom pre humor. Čo viac si človek môže priať pri návšteve takejto reštaurácie? Ďakujem! Rada prídem opäť! :).

Martin Štedl - Vážne si myslím,.... že okrem Tatranských Grandhotelov, nenájdete lepšiu gastronómiu vo VT. Moderné a veľmi chutne jedlá, pekne priestory a príjemná a v celku rychla obsluha aj pri plnom podniku. Zaslúžia si hostí, ktorý ich ocenia..

Ján Dvornický - Podnik sme navštívili.... Po znovuotvorení a už pri vstupe nás milo prekvapil veľmi príjemný a vkusne zariadený interiér. Večer sme odštartovali ochutnávkou luxusných rumov spojenú s výkladom, čo bol pre nás obrovský zážitok. Z menu sme vyskúšali Domáci tatarák, Kačacie prsia a Zapekané avokádo.. všetky jedlá vynikajúce a krásne naservírované. Večer sme ukončili miešanými nápojmi Gerlach a Nealko Gin Tonic, ktoré boli čerešničkou na záver. Veľmi milí a profesionálny prístup obsluhy len potvrdil, že sa tu vždy budeme vracať. Ďakujeme.

Dominika Juričkovičová - Vďakabohu za túto.... Reštauráciu v Tatrách. Gastro v našich horách je na mizernej úrovni, ale to tu neplatí. Skvelé jedlo, nádherný interiér, výborná káva a konečne príjemný servis a obsluha. Nepoľavte a pokračujte v dobrej práci!.

Jakub Poništ - Musím povedať, že.... Sme čakali dobrú službu, ale odišli sme šokovaní! Príjemne... Chuťovo aj prezentáciou sa jedlo zaradilo na špicu našich kulinárskych zážitkov, hoci za vyššiu sumu, ale bolo to hodné každého centu! Určite odporúčam navštíviť! Neváhajte ani sekundu..

Robert Hudak - Vynikajuce jedlo, ktore.... Odporucam kazdemu kto pride do Smokovca. Prijemna atmosfera a ochotny personal. Jedinym nedostatkom bol lepkavy a spinavy stol, inac sme boli maximalne spokojni. Drzim Vam palce, aby ste si udrzali uroven a mali vzdy spokojnych zakaznikov..

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.