Na gastroorgazme sú aktuálne najpopulárnejšie reštaurácie. Pozri si rebríček najlepších reštaurácií v Spišskej Novej Vsi. Upozornenie: niektoré jedlá môžu vyvolať silnú potrebu ochutnať a zažiť intenzívny gastroorgazmus.

 

7. miesto obsadzuje Pizza Italia

Pizza Italia

Čo hovoria foodblogeri:

Anka Ondreicakova - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Pizza bola chuťovo.... Výborná, aj pomer ingrediencie cena bol veľmi dobrý ale hlavne som chcela vyzdvihnúť správanie zamestnancov. Je to ťažké stáť celý deň na nohách a usmievať sa pri tom. Oni nám ešte aj pol hodiny pred záverečnou (1:30 cca) spravili 4 pizze, z toho jednu veľkú, s úsmevom na tvári a slušným vystupovaním..

Zuzana Opielová - Pizza bola perfektna,.... Cerstvo dovezena este horuca, ingrediencie tiez spokojnost (dalasomsi vegetariansku so sunkou aby tam bolo vela zeleniny :) ) . Urcite odporucam.

Martin Lučka - Pepperoni s extra.... Chilly na naše požiadanie. Pekár vyhovel želaniu parádne a upiekol to úplne super, ale neskúšajte keď skutočne neviete čo robíte :) na vlastné riziko. My sme ocenili, ale nie je to pre bežných smrteľníkov..

Marián Ambrozy - v pohode pizza.... Aj cena je fajn. Jedol aj lepšiu, ale neurazila..

Dušan Olejník - Čo sa týka.... Pizze tak tam nemám ani jednu výhradu. Sú proste vynikajúce. Horšie to je ale s obsluhou/donáškou. Manželka sa zvykne pred objednávkou opýtať aká je doba čakania. Po oznámení, že cca 45min spravila objednávku. Po asi hodine a trištvrte sme volali, že čo sa deje. Slečna povedala, že pizza vyrazila. O chvíľku volala späť a že volala všetkým donáškarom, no a že sa pizza stratila. Ponúkla či chceme pizzu znova a že bude do 20 min. Ale ani slovko o tom, že Vám dáme donášku zdarma ako ospravedlnenie za viac ako 2h čakanie, nič. Jasné, že sme nepotvrdili... Majú tam mladý a poplašený personál, ktorému asi nezáleží na zákazníkoch, si možno povedia, veď dobre, nechceš ty- kúpi druhý, objednávok máme dosť.... Snáď sa zlepšia.

Jozef Merga - Prekvapivo výborná pizza,.... Chrumkavé cesto, super paradajkový základ a zladené chute..

Ester Anderková - Najlepšia pizza akú.... Som kedy jedla. Personál bol veľmi milí a ochotní. Patata pizzu odporúčam 😋🤌🏼.

Jozef Balaz - Malý zme tri.... Pizze peperonni, baby a pazza a všetké boli skvelé nemám čo vytknúť cena a kvalita sedí.

Tamara Uhrínová - Najlepšia bezlepková pizza,.... Nemá konkurenciu! Milí, ochotní a usmievaví zamestnanci. Určite odporúčam. 👌🏻🍕.

Katarína Gajdošová - Donáška rýchla, cca.... 45 min. Pizza v pohode. Ale každý dobrý majiteľ reštaurácie by si mal ctiť svojich zákazníkov. Tu to ale neplatí. Podmienka uplatnenia 4. pizze grátis je dosť vypočítava, lebo ak zabudnete povedať, že si chcete uplatniť na objednávku akciu, tak 4. pizzu zaplatíte. S takým prístupom som sa ešte nestretla, práve naopak, bonusovú pizzu sme dostali automaticky grátis. Objednávala som 17ks pízz pre deti zo školy v prírode a nedali nám žiadne pizze grátis. Hanba..

Rozhodne si zaslúži 7.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

6. miesto si zaslúži KSB burger restaurant

KSB burger restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Mikolaj Mikolaj - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Burgre ozaj veľmi.... Chutné aj ostatné jedlá.Dobre ochutené,Donáška,Ochota.Za mňa najlepšie burgre v Spišskej Novej Vsi Spokojnosť🙂👍.

Šimon Niedelský - Boli sme hladní,.... Tak sme hľadali podnik ponúkajúci hamburgery. Našli sme KSB burger. Reštaurácia vyzerala slušne, aj so sedením vonku. Na výber mali buď z denného menu, alebo z jedálneho lístka. Po premýšľaní sme sa rozhodli si dať hamburgery. Čo sa týka nápojov, tie sme mali na stole už po minúte. Ale na jedlo sme čakali 40 minút (hoci podnik nebol plný- skôr prázdny). Jedlo bolo fajn, chutné. No v hambaci som mal koniec z paradajky (s tým zeleným )- čo nebolo veľmi chutné. Každopádne, reštika fajn, ceny prijateľné a ak sa zrýchlia, tak si možno zaslúžia aj viac ako 3 hviezdy z 5..

Johny Frankovic - Váš Vlastný dressing....

Erik Kahanec - Burger výborny za.... Tie peniaze Velky výber z ponuky Celkovo hodnotím ako fajn podnik.

Martin Brečka - Burger - Amsterdam.... Hodnotím celkom pozitívne. Mäso mohlo byť viac šťavnatejšie a dresing KSB výraznejší. Obsluha veľmi milá, rýchlo nás vybavila a poradila s výberom. Terasa jednoduchšia (krčmarska) a vnútorný interiér pekne zariadený. Odporúčam navštíviť. P.S - prekvapilo ma rozloženie burgu.

Albert Lučanský - + Domáce haburgery.... S chutným hovädzím mäsom a domácimi hranolčekmi + príjemný prístup čašníka, rýchla príprava jedla - veľkosť hamburgerov priemerná, som zvyknutý na väčšie porcie, hoci cena je prispôsobená gramáži. - Hranolčeky a zelenina sa objednávajú zvlášť, čo hodnotím ako mínus v porovnaní napríklad s bratislavskými hamburgermi, kde sú takmer vždy súčasťou porcie hamburgera hranolčeky, omáčka a šalát. Hranolčeky boli chutné, kvalitu bolo cítiť, no na môj vkus ich bolo málo vzhľadom na cenu. Domáca barbecue omáčka ma neoslovila, pripomínala mi viac ajvar ako barbecue. - Priestory jednoduché, priemerné.

Peter Hocko - Výborné burger a.... Zapečené hranolky. Obsluha vždy MILÁ, ústretová a vynaliezava. S pozdravom Vaš verný piatok 19:30 'kalendar'.

Zdenko Bicej - Výborná chrumkavá pizza.... Super prepečená a chutná 👌👌👌 burger 🍔 bol chutný ale na môj vkus suchý ... Ale odporúčam 👍.

Tomas Ulicny - Tie toalety majú.... V hroznom stave. Tak sa tam dá dobre najesť, ale nech tam nejde na WC.

Nikola Štefanková - Je jasné že.... Recenzie napísané nižšie sú napísané zámerne. Ľudia, ktorí pracujú v “konkurencii” asi nemajú čo robiť, keď majú za potreby písať nezmyselné recenzie. Verím že ľudia sú natoľko inteligentní a vidia, že určitá skupina ľudí sa snaží úmyselne a zámerne poškodiť meno..

Rozhodne si zaslúži 7.9 z 10!

 

5. miesto získava MOE SUSHI & BAR

MOE SUSHI & BAR

Čo hovoria foodblogeri:

Vladis Michal - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Dobre jedlo. Bolo.... Tu plno, preplnené, nestíhali. Ale celkovo spokojnosť. Burger bol trochu suchý. Čínske jedlo OK.

Aneta Gyenesová - Príjemná atmosféra, super.... Obsluha. Veľký výber jedla. Každý si príde na svoje. Okrem Sushi aj iné tradičné jedlá tejto kuchyne. Možnosť objednať si aj zo spojenej reštaurácie "Burger a Pivo" ktorá je hneď vedľa. Naozaj odporúčam. Najlepšie sushi v meste! Odporúčam aj pikantnú polievku, ktorá je super pri prechladení. 🙈.

Andrej Turan - Tom yum, bento.... Box, slovenský (nepamätám si názov) burger, nealko pivo jasminovy caj Všetko vynikajuce, jediné čo mi chýbalo bola nejaká omáčka na hranolky ku burgru (nebola v menu! Takže sa nesťažujem).

Albert Lučanský - + prehľadný jedálny.... Lístok s kvalitnou grafickou úpravou so zaujímavosťami + Bar okrem veľmi širokého výberu sushi ponúka aj rôzne typy polievok a rezancov +/- Malý priestor dýchajúci japonským štýlom so vkusne naaranžovanými stolmi, vytkol by som modernú hudbu, ktorá mi do tohto prostredia vôbec nesedela - Obsluha priemerná, zažili sme aj oveľa srdečnejší prístup - Jedlo bolo priemerné, konzumujem pravidelne ázijské jedlá a chuťovo ma neoslovilo, jedlo bolo skôr prekombinované (silno sladká chuť v kombinácií s kyslou), kuracia polievka bola preplnená mäsom a tak pikantná, že akúkoľvek inú chuť zabila. Na jedlo sme čakali takmer pol hodinu, čo sa mi v prípade bežných rezancov nestáva. - Hoci ide jednoznačne o bar (má to aj v názve), osobne mi prekážal pohyb ľudí, ktorí tam pravidelne vchádzali a vychádzali bez toho, aby si niečo objednali (asi poväčšine známi).

BSSVK - Bol som tam.... Prvý krát a musím určite chváliť. Od príjemných priestorov, cez milú obsluhu až po vynikajúce sushi. Chuť bola skvelá, dobre vyladená, neskutočne som si pochutnával. Už teraz sa teším, keď Moe Sushi opäť navštívim. Bol to veľký kulinársky zážitok. Jednoznačne odporúčam!.

Kristina Zempleniova - Najlepšie udony s.... Carry omáčkou aké som kedy jedla 10* je málo. Veľká vďaka 🔝🙂.

Michal Zárecký - Štýlové a príjemné.... Miesto na posedenie s veľmi milou obsluhou. Jedlo bolo fantastické, mal som od nich viac krát burger a vždy to bol zážitok na počkanie. Kamarátka, ktorá navštevuje tento podnik pravidelne, je vždy nadmieru spokojná so sushi. Jednoznačne odporúčam navštíviť.

Peter Letkovsky - Veľmi milé prekvapenie.... Na Spiši, nečakal som takýto chutný zážitok. Box top, obsluha top. Ďakujem, vrelo odporúčam 👌.

Lukáš Steinhűbel - Fantastické jedlo (.... Osobne burger a Tom Yum ) do toho ochotná usmiata obsluha, veľmi pekné priestory = príjemne strávený večer :) Ďakujem.

Rasťo Novák - Najlepšie sushi široko.... ďaleko, burgre takisto TOP, odporúčam.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto patrí Grillbar Penzion & Restaurant

Grillbar Penzion & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Ondraskova - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Veľmi pekne ďakujeme.... Za príjemné strávený večer . 🙂 tatarák je v tomto podniku najlepší široko ďaleko . A keď Vás privíta milá usmiata čašníčka ktorá splní každé vaše prianie , čo dodať. Úžasné jedlo skvelé pivo a najlepšia obsluha v meste . Určite odporúčame.

Martina Sochová - Veľká spokojnosť -.... Jeden večer sme si dali steak s grilovanou zeleninou, podávané na lávovom kameni - famózne a druhý večer sme mali tatársky biftek - úžasný. Obsluha v prvý večer super (tmavovlasá čašníčka)..

samuel mikus - Bol som dnes.... S priateľkou v Grille sa najesť a vlastná priateľka mi vravela ,že ten mladý pán je tak hot že jej ani jedlo nechcelo vychladnúť. Bol veľmi milí a ústretový ,lepšiu obsluhu som v meste ešte nezažil. Ako sa hovorí ako sa spravaš k obsluhe ty ,tak obsluha sa správa k tebe. Prídeme určite zas ..

Lubos Palkovic - Veľký posun k.... Lepšiemu najmä čo sa obsluhy týka , milá čiernovláska .. ( pani blondína asi už nepracuje vďaka Bohu) ochotná výrečna mohli sme posedieť po záverečnej. Jedlo chutné pivko dobre vychladené.

Tibor Angello - Polievky su chutne.... Ale ostatne jedla su priemerne a dost drahe za tu kvalitu.od obsluhy sme nedostaly ani usmev a trvalo jej to.po vecery sme si chceli dat aj kavu ale čášničke to trvalo tak sme sa rozhodli kavu si dať inde.

Marcela Černáková - Boli sme sa"len"najesť.... 🤤🙂 Páčilo sa mi tu absolútne všetko prostredie , obsluha, jedlo ... Na východ sme docetovali zo západu, ale ak ešte prídem do SNV určite tento podnik navštívim 🤤🙂💚.

Mirka Olasovska - Boli sme veľmi.... Spokojní. jedlo nemalo chybu . Čašníčka veľmi milá ochotná usmievavá. Skoro jediná reštaurácia ktorá bola otvorená Prvý ale nie posledný krát sme tu boli . Ďakujeme.

Michal Recký - Keď sa stretnú.... Skvelí priatelia, v skvelej reštaurácii pri vynikajúcom steaku, tak večer nemôže dopadnúť inak ako perfektne. Chvíle príjemného spoločného stretnutia dokonale dotvoril vizuálny a najmä chuťový zážitok..

Mire Pele - Mám tento podnik.... Rád. Pivo veľmi dobre aj kuchyňa je super. Ale obsluha je extrémne slabá, neefektívna a máte pocit, že otravujeme. Po vyše 20 min obchádzania, vyhýbania sa očnému kontaktu, obsluhovania stolov vedľa nášho sme odišli. To sa nestalo prvýkrát no tento raz sme tento boj vzdali. Chápeme, že zohnať dobrú obsluhu je veľmi náročné, tak len želáme nech sa darí v hľadaní, lebo takto to ľudí odradí. Ale držíme palce, lebo sme odtiaľto a fandíme vám :)..

Miso Horak - Jedlo vynikajúce.Bohaty výber.... Alka aj nealka. čašník aj čašníčka obaja milý šikovný ústretový. Prídeme aj nabudúce.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!

 

3. miesto - dufo bistro

dufo bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Bazár (ten_matthew) - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Príjemná atmosféra 🍃 Prívetivý.... Personál 👩🏼 Skvelé jedlo 🍳! Priestory odporúčam na prácu pri rýchlo Wi-Fi pripojení. Minimalisticky dizajnované. 💻 Odporúčam! 🤘🏻.

Ronald Ruzicka - Krásne bistro priamo.... V centre. Boli sme na raňajkách, omeleta aj sandwich z ich domáceho chleba boli výborné. K tomu chutná káva a milá obsluha. Na cheesecake sme už nemali miesto, raňajky boli slušná porcia, ale vyzeral tiež výborne. Jeden z najlepších podnikov, ktoré sme tu navštívili. Pozor, dá sa platiť iba v hotovosti!💶.

maros bencko - Veľmi chutné raňajky.... A prijemný presonál.

Katka Hlavata - Lievance kvalitne, ale.... šetrili na prílohách. Dala by som im priestor na zlepšenie..

Erika Malá - S priateľom sme.... Mali omeletu a praženicu s kávou na ranajky. Boli sme veľmi spokojní nielen s jedlom, no aj obsluhou a priestorom🥰.

Dominika Suranovská - Nie len raňajkové.... Menu je výborné, ale aj obedové. Priestory sú veľmi pekné - minimalistické a čisté. Obsluha vždy príjemná a ochotná ☝🏽😊.

Veronika Petrovová - Náhodou sme vošli.... Do tohto bistra počas trhov a odchádzali sme šťastní. Perfektný obed (dokonalé chute aj konzistencia), káva, aj koláčik. Milá a profesionálna obsluha, krásne priestory. Dúfam, že sa sem čoskoro vrátime, ďakujeme za zážitok :).

Lukáš Steinhűbel - Všetko hodnotím kladne,.... Od usmiatej obsluhy, cez pekné prostredie až po kvalitné jedlo za veľmi prijateľné ceny :) Ďakujem.

Ondrej Klekner ml. - Nedávno som navštívil.... Bistro v centre mesta Spišská Nová Ves a musím povedať, že som bol príjemne prekvapený. Ich raňajky sú lahodné a pestrofarebné, čo ma hneď naladilo na pozitívnu vlnu. Obedové menu bolo rovnako pôsobivé, s rôznorodými jedlami pre rôzne chute. Pokiaľ ide o obsluhu, nemôžem si vynachváliť dostatočne. Boli veľmi milí, pozorní a ochotní. Vytvorili príjemnú atmosféru a cítil som sa tam vítaný. Pekné priestory bistra pridali na celkovom dojme. Moderný interiér vytvoril jedinečnú estetiku, ktorá ma nadchla. Celkovo by som toto bistro určite odporučil ako skvelé miesto na raňajky, obedy a kávu. Jeho poloha v centre mesta Spišská Nová Ves je ďalším bonusom, ktorý pridáva na jeho atraktivite. Určite sa sem rád vrátim. 😊.

Laura Tökölyová - Najlepšie vegetariánske jedlá.... V SNV ☺️ -Skvelá atmosféra -Milá obsluha -Pekné priestory.

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto obsadzuje Burger a Pivo

Burger a Pivo

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Bellová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Reštauráciu sme vyberali.... Na základe recenzií, keďže v SNV som bola prvýkrát. Interiér zaujme už pri vstupe, zákazník sa cíti príjemne. Obsluha pozdraví, privíta, šikovná...super, chválim. Odporúčam vyskúšať polievky - výborné, chutné. Burger naozaj kulinársky zážitok. Sushi som vyskúšala prvýkrát - jemné, zaujímavé chute. Bravčová panenka dobrá, jedlo trošku suchšie..

Shebbie - Najlepší burger aký.... Som zatiaľ kedy mal a to ich jem dosť často, taktiež príjemne priestory a obsluha - kultúrny zážitok..

Izabela Dikoš Malašenková - Veľmi chutné jedlo!.... 😍 jedine škoda hudby, nevhodný výber na typ podniku, cítila som sa ako v klube 😬.

Kamila Ie - Najlepší burger, ktorý.... Som doteraz jedla. Krásne prostredie a príjemná obsluha. Ďakujeme za zážitok.👍🏻.

Katarina Bujnakova - V spišskej sme.... Boli na výlet, reštauráciu sme vybrali náhodne a veľká spokojnosť, útulná, dobrý výber jedál, chutné. Úplná topka by bol ešte mini kútik pre deti a viac detských jedál pre návštevníkov a deťmi ako my 😁😉.

Dave Kcmr - Ochutnali sme 3.... Rôzne , všetky Topky. Oblusha ochotná, rýchla , hamburgery sme mali na stole pomerne rýchlo. Dobre vyvážená chuť a domáce žemle a hranolky to len doviedlo k dokonalosti. 👍.

Roman Jurčo - Jeden z TOP.... Burgrov a to som ich jedol už veľa...iba žemla nie je taká nadýchaná a makká, ako v niektorých iných podnikoch. Inač ale niet čo vytknúť - odporúčam SMASHED!.

Magdaléna Rohaľová - Je nám ľúto,.... že sme vás nemohli navštíviť osobne 😔, nakoľko ste vopred plny rezervaciek … ☝🏼 ale aj to značí o vašej úžasnosti 😎… nevadí, dali sme si vaše Burgre na donášku a bola to jedna Topka 😎 ďakujeme za gastro zážitok 😇 nabudúce sa nám snáď podarí vás navštíviť aj osobne … už teraz sa tešíme 🤩.

Peter Mikula - Super podnik, zariadený.... Ležerne , v štýle retro máte sa na čo pozerať pokiaľ vám TOP obsluha prinesie pivko a TOP Burger.

Lucia Smolejová - Príjemná obsluha, vynikajúce.... Jedlo a dobré čapované nealko pivko..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

1. miesto - Pizza Timas

Pizza Timas

Čo hovoria foodblogeri:

jana blahutova - Tento podnik hodnotíme takto - Úprimne môžem povedať,.... že táto pizzeria robí najlepšiu pizzu na svete. Naozaj, pizza, ktorú ponúka pizzeria Timas je neskutočná😍Som vďačná, že bývame v blízkosti a môžme si ju objednať kedykoľvek! S pizzou som stále spokojna nie len ja, ale všetci konzumenti. Občas sa stane, ze si človek objedná viac ako to jeho žalúdok znesie, a tak sme si pizzu prihriali na druhý deň s tým, že na druhý deň bude určite o ničom, ale však zjeme😀Ale pizza bola super aj po prihriati na druhý deň. Veľká pochvala pizziarovi ako aj celému staffu🤗Great!.

Juraj Čertík - Super bohaté ihrisko.... Pre deti. Ideálne pre rodiny, keď sa chcete v kľude najesť a mať deti stále v dohľade. Chutná pizza, milá obsluha. Jedlo sme dostali rýchlo aj napriek tomu, že mali veľa ľudí. Určite prídeme znovu :-) ďakujeme.

Katarína Bellová - Určite odporúčam navštíviť..... Útulné prostredie, terasa, v záhrade priestor pre hry detí. Príjemná obsluha, jedlo chutné a ceny veľmi priaznivé. Toaleta menšia, ale čistá..

Miroslav Dutko - Velmi chutna pizza..... Taku lahodnu a chutnu pizzu som este nejedol.Prijemne prostredie aj obsluha. Pozitivna zmena oproti minulosti. Uz som tento podnik v minulosti zavrhol ked obsluha nebola ochotna stisit hudbu kvoli spiacemu babatku s vyhovorkou ze su tam aj ini hostia ktory hudbu chcu pocuvat. Ale to bolo vtedy asi 7 rokov dozadu. Vratil som sa tu az dnes ale uz bez dietata..

Mária Hudáková - Jednoznacne najlepsia pizza.... Zo vsetkych, pecena v poctivej peci na poctivom dreve. Kuchar nema co skryvat a na samotnu pripravu pizze sa mozete pozerat. Ak mate cestu okolo, urcite sa zastavte. Cesticko tenucke a chrumkave, obloha presne akurat, aby pizza nebola sucha ani premocena a cesnakovy okraj je proste top! Nenechas tam ani kusocek tej korky, lebo proste celucka pizza je na zjedenie. Obsluha velmi prijemna, prostredie velmi utulne, vzdy ciste a vonave WC. V lete moznost skveleho vyzitia deti vo vonkajsom parku s preliezkami, smykalkami a lanovou drahou. Doporucujem a hodnotim 5* z moznych 5* 😉.

patrik koptar - Vo večernom čase.... Viac ľudí🥲.

Veronika Volfová - Veľmi príjemná a.... Ochotná obsluha. Pizza fantastická, s ingredienciami až po okraj ! Výborne cesnakové okraje 🥰 Začínala som sa báť že jamnická pizza ide dolu vodou, ale dnes ma presvedčili, že to boli len zle chvíľky a stále si stoja za kvalitou ! Veľmi pekne ďakujeme, určite odporúčam !.

Matúš Chomič - Pizza vynikajúca s.... Chutným syrom a kvalitnými surovinami. Cestoviny boli slabšie, pretože omáčka bola málo solená, čo sa v konečnom dôsledku prejavilo na chuti. (Viac menej nevýrazná a preto nie príliš chutná). Pizzu avšak odporúčam všetkými desiatimi.

Alena Sokolová - Úžasna pizza, cesto.... Je skvelé, ingrediencie bohato naložené na pizzy a ten syr naozaj až kopcovitott.

Peter Styzi - Pizza výborná, obsluha.... Milá. Zastavili sme sa len po ceste a sme spokojní..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.