Na základe hodnotení od našich aktívnych foodblogerov sme zostavili zoznam najlepších reštaurácií v Komárne. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

4. miesto obsadzuje Saigon Restaurant

Saigon Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

adam lami - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Ostrokysla polievka najlepsia.... V meste Komarno. Ostatne jedla su takpovediac na jedno kopyto. Ale kvôli tej polievke sa oplati u nich zastavit..

lorant palko - Trusku sme sklamani,.... Boli sme zvyknuti na nieco ine. Vratili sme sa po niekolkych rokoch a chybali nam casnicky v tych krojoch aj ta atmosfera, ktora tak kedysi vladala. Co sa tyka polievky, sice bolo chutne ale ine ako predtym. Hlavne jedlo bolo vyniekajuce aj teraz. Co sa tyka personalu, tak tiez ziadne problemy. Ceny su stale vyhodne..

Adriana Szépová - Výborne jedlo za.... Najdostupnejšie ceny.

Béla Molnár - V reštaurácii dostanete.... Za slušnú cenu veľkú porciu aj v menü dňa. Je tam čisto a čisté WC. Príjemná obsluha. Len nerozumiem počas obeda raz dostanete kávu inokedy nie. Preto 4 hviezdičky..

Patrik Hajko - Chutné jedlo, príjemné.... Prostredie.

Stefan - Zašiel som si.... Na polievku Pho. Bola dobrá, prvý krát ale nebola číra. Druhá návšteva bola hovädzie. Nič výnimočné. Klasika. Prostredie hodnotím ako jednoduché, z časti zanedbané..

Gabriela Sutovcova - Jedlo celkom dobré,.... Máte na výber slov. vyprážané jedlá ako menu, alebo iné menu ....z ponuky....

Zoltan Bartoš - Navštevujeme ju zriedkavo.... A keďže ponuka Vietnamskej reštaurácie nie je tradičná ani jedlo a chute nie sú obvyklé. Preto to hodnotenie, ale sme si vybrali z celkom širokej ponuky. Nemusia byť každý deň kuracie prsia. Zaujímavá hríbová polievka a kačacie s rezancami bol dobrý výber..

Podnik hodnotíme na 8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - KLASS bistro & restaurant

KLASS bistro & restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Peter - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Veľmi dobrý burger..... Naozaj odporúčam..

vladimir skrabak - Ja ako Burger.... Milovník môžem len odporučiť. Pre mňa bol tento burger aj jeho príloha v top 3 aké som kedy jedol. Mäsko výborne spravené, žemľa čerstvá a hranolky výborne. A čo sa týka obsluhy a reštaurácie tak naozaj spokojnosť. Rád sa tu opäť vrátim 😉.

Laci Kliment - Výborný Hamburg, ďakujem.... Za kulinársky zážitok.

Eva Fignarova - Hamburgery sa daju.... Objednať iba od 14.00. Dali sme si preto menu, ktoré však bolo naozaj chutne :).

Johny - Vynikajúca voľba skvelé.... A lahodné menu . Polievka koľko si naberiete a druhý chod veľmi chutný .navyše sa sa platiť aj kartou čo ocenia isto mnohy n akolko v okolitých reštaurácia ch to nebolo možné ..

Drag - Ochutnal som iba.... špagety, ale 10/10.

Attila726 - Najlepšie burgre, aké.... Som keby jedol....

Zoltán Krajčovič - Fuzy mi narastli.... Kym som sa dočkal objednaneho jedla.

Monika Vargová - Vynikajúce jedlo, pestré.... Menu, veľmi príjemná obsluha. Maximálna spokojnosť, odporúčam..

Michaela Varga - Žemla výborná, mäso.... Trochu slabšie, ale dobre ochutený burger. Jeden z tých trošku lepších.. ceny naozaj super.

Dávame 8.6 z 10!

 

2. miesto patrí Bella Restaurant & Penzion

Bella Restaurant & Penzion

Čo hovoria foodblogeri:

dana bezakova - Tento podnik hodnotíme takto - Príjemná obsluha, pekné.... Prostredie, veľmi chutné obedové menu..

Maria Kraskova - Chodím tam asi.... Najradšej...je tam príjemná a pokojná atmosféra..

Andrea Dacova - Skvelé domáce jedlo,.... Milá obsluha, krásne a príjemné prostredie. Nemali problém s bezlepkovým jedlom. Určite vrelo odporúčam..

Martin Michalec - Príjemné prostredie malej.... Reštaurácie. Jedlo bolo chutné a servírujú veľké porcie. Príjemní personál s férové ceny..

Sofia Dalmadyova - Dobrý deň ! Jedlo.... Vždy výborné! No stôl neuprataný chápem že veľa ľudí majú ale keď som si sadla len čašníčka prišla pozbierať taniere a neutrela stôl. Hneď mi doniesla polievku a tak som ju poprosila aby ho utrela (neutrela ho celý). Dva krát som si pýtala vodu k jedlu a nedoniesli ani jedna ani druhá čašníčka. Pri platení som im to povedala a na to mi odpovedala že tam bola voda na stole. Tak som sa ich spýtala že či som mala piť po druhých. A odpovedala, že to je v džbáne, že to sa tak môže nechať. Tak som im povedala, že by to mali meniť. Tak prekrútila očami. Neviem či jej by bolo príjemné piť vodu po cudzích ľuďoch aj keby to je v džbáne! Takéto správanie môže odradiť ľudí..

Anežka Cárachová - Ochotný a milý.... Personál. Chutné jedlá a super ubytovanie pri Európskom nádvorí. Veľká vďaka..

Mária Drozdová - Davam vám aj....

Jaroslav Jancar - Výborné jedlá a.... Obsluha na jednotku Tamarka Bitterová❤.

Olga Krajmerova - Super miesto, neskutocne.... Dobre jedlo a obsluha.

Lucia Tomankova - vyborna restauracia. Menu vyssia.... Cena, ale kvalitovo super. Verejne parkovanie kusok od restauracie..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži ZUCCA Ristorante

ZUCCA Ristorante

Čo hovoria foodblogeri:

Renata Havranová - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Išli sme okolo,.... Tak sme sa zastavili na obed a veľmi sme si pochutili. Pekná reštaurácia s vysmiatym personálom. Kuchár, nakoľko už nemali nami vybrané menu, nám spravil jedlo, ktoré sme si vymysleli ☝️👍. Toalety čisté. Veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu návštevu u vás..

KEJT - Ak sa rozhodnete.... Pre túto reštauráciu vychutnáte si úžasné jedlo v príjemnom prostredí. Naozaj veľmi chutná kuchyna, usmievavý personál, čisté toalety, niet čo vytknúť. Určite odporúčam.

Daša Kubačková - Príjemné prostredie a.... Skvelé jedlo. Pizza má super cesto, ostatné je veľmi chutné/čerstvé. Chýba mi v ponuke aspoň jeden vegetariánsky šalát. Aspoň by som si nemusela stále modifikovať šalát Caesar na vegetariánsky spôsob. Asi by to bolo jednoduchšie aj pre kuchyňu. Inak všetko jedlo či pitie je vysokej kvality, takže rozumiem cenám. Veľmi radi tam chodíme a beriem tam rada aj moje návštevy..

casperrrable - Prostredie ničím výnimočným,.... No pri ceste... stredná cenová skupina, jedlo priemerné. No personál veľmi milý a ochotný. No napriek rušnemu obedovemu času, skoro prázdne. Osobne sa tam už asi nepôjdem najesť 🙂..

Maroš Olejár - Mali sme chuť.... Na dobre cestoviny, horko ťažko sme to našli. Usadili sme sa objednali si napojde. Kamarát si objednal aj kávu ktorú zabudli doniesť takže si ju pýtal ešte raz. Manželka chcela vodu s citrónom, namiesto toho sme dostali citronadu strašne kyslú. Takú si zvyknem dať po opici :). Objednal som si Spaghetti carbonara boli výborné, trošku malá dávka, kamarát Spaghetti olio z ktorých nebol veľmi nadšený, manželka Papardelle s lososom tiež výborné. Na jedlo sme čakali 50min. Doprial som si aj kávičku za obedom, tiež výborná. Celkovo jedlo za 4* obsluha za 2*.

martin karnis - Príjemné prostredie, príjemná,.... Ochotná a usmiata obsluha. Chutné jedlo pripravené relatívne rýchlo s dobrým načasovaním. Celkovo čisté prostredie vrátane toaliet. Určite odporúčam ako miesto na chutný obed alebo večeru..

Dušan Knoško - Dnes som sa.... Zastavil cestou na obed a bol som veľmi milo prekvapený. Jedlo fantastické každému odporúčam dávam plný počet 👍..

Michal - Reštaurácia je štýlová,.... Jedlo bolo chutné (aj keď by sme kľudne zjedli aj väčšie porcie). Ako veľké plus hodnotím, že piatky a soboty je otvorené až do 23:00 - ani tesne pred 22:00 nebol problém objednať jedlo, posedieť a obsluha bola veľmi milá a ochotná napriek neskoršej hodine..

Rici Vadkerti - Ahojte, Dnes som.... Navštívil túto reštauráciu, ochutnal som Bolognese špagety, ktoré boli chuťovo fajn, trochu tvrdšie boli cestoviny, ale možno som zvyknutý iba na mäkšie, mäso bolo fajn aj omáčka až na to, že to bolo trochu málo dokorenené ale celkovo super tomuto jedlu dávam 4/5. Ochutnal som aj pizzu, ktorá bola naozaj výborná, nadýchané cesto nie moc hrubé, kvalitné a chutné ingrediencie pizza 5/5. Atmosféra podniku, bola skôr taká kľudná romantická, čiže je to výborné miesto na rande. Až na to že reštaurácia sa nachádza úplne mimo Komárna. Celkový dojem bol výborný hodnotím 4/5..

karol skurak - Jedlo fantastické,dochutené ako.... Má byť Obsluha milá,usmiatá čašníčka Určite sa sem ešte vrátime.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a objavili si nové reštaurácie, ktoré čoskoro vyskúšaš a ohodnotíš na tomto gastroorgazmickom portáli.