Na gastroorgazme sú aktuálne najpopulárnejšie reštaurácie. Pozri si rebríček najlepších reštaurácií v Šamoríne. Určite tu nájdeš inšpiráciu na nové gastrozážitky.

 

3. miesto - Pizzeria Ristaurante BELLA ITALIA

Pizzeria Ristaurante BELLA ITALIA

Čo hovoria foodblogeri:

Gabriela Brozmannová - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Príjemné prostredie na.... Terase, veľmi milá obsluha, veľký výber jedál. Chuťovo za nás veľká spokojnosť, ceny jedál zodpovedajú kvalite a veľkosti. Pivo "len" 12°, ale fajné ( Reichenberger) Boli sme tu už viackrát a určite sa ešte vrátime..

Adam Danko - Každý rok sa.... Tu zastavíme s bežeckým tímom na zaslúženú pizzu po odbehnutí "Od Tatier k Dunaju". Robia výbornú pizzu, vždy je kam si sadnúť, ceny sú primerané a najviac by som vyzdvihol vždy dobre naladenú, sympatickú a rýchlu obsluhu. U mňa na jednotku..

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto obsadzuje Farrier's Steak House

Farrier's Steak House

Čo hovoria foodblogeri:

Majo Ligač - A ako to hodnotíme? : Jedlo aj obsluha.... Super, avšak často cakacky v radoch. A niekedy problém s miestom kam si sadnúť..

andy diablo nikodem - Výborne jedlo,.... Krásne prostredie. Skvelá gastronómia. Stoji za to navštíviť..

Matúš Hrabčák - Nic ine ako.... 5 hviezdiciek sa neda dat....Nadherne prostredie, profesionalny personal, jedlo vynikajuce....

M Macák - Moderne a jazdecky.... Zariadený interiér, veľká terasa s výhľadom na jazdecku drahu. Príjemná obsluha výborné jedlo ale vyššia cena Hlavne jedlo 10-13€ niektoré aj viac. Celkovo príjemný zážitok..

Petra Reznicakova - Jedlo, prostredie, obsluha..... Všetko výborné. Mali sme tu firemnú akciu a fantastické niečo. Určite odporúčam..

jozo velas - Príjemné prostredie, krásny.... Výhľad, fajn personal.

Veronika Macaliova - Prijemne miesto, obsluha.... Super, vratim sa sem urcite 👌.

Linda Dobiasova - Vynikajúca atmosféra, skvelý.... A veľmi príjemný personál. Stake bol gastronomický zážitok, určite sa vrátime..

simasimacz sima - Návšteva 26.9.2023. Priestranná.... Vzdušná terasa v prepojení s jazdeckým svetom. Obsluha príjemná pozorná slečna poradila s výberom. Všade čisto. Nič popraskané alebo ošúchané. Príjemné vankúše. Pred terasou nabíjačka bicyklov. Vychutnali sne občerstvenie a západ slnka, tešíme sa nabudúce..

Martin Janči - Celkom fajn. Ale.... Mal som grilovanú panenku a bola trocha vysušená, well done..

Podnik hodnotíme na 8.5 z 10!

 

1. miesto si rozhodne zaslúži APANI®

APANI®

Čo hovoria foodblogeri:

Vladimír Urbanovič - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Jedna z najlepších.... ázijských reštaurácií, alebo momentálne aj celkovo reštaurácií v Bratislave a okolí. Jedlo výborne, dochutené tak , že to nemalo jedinú chybu. Personál veľmi príjemný, výborne vyškolený a ochotný. Málo kde nájdem kombináciu všetkého čo má reštaurácia ponúknuť. Tu nájdete výborný servis a skvelú chuť. Rozhodne odporúčam a rád sa sem znova vrátim.

Ivica Chmurovicova Bavlsikova - Vynikajuce, krasne naaranzovane.... Jedlo, velmi mily p.casnik, je pravda, ze ceny su trocha vyssie, ale primerane sluzbam, dakujeme :).

Lubomir Uhrin - Náhodou nájdená reštaurácia.... Pri pracovnej ceste o to viac prekvapila.. Skvelé chovanie a ochota personálu ...jedlo exkluzivne vychutené a krásny servis..palec hore..

Peter Tomso - reštauráciu sme hľadali,.... Boli sme tam prvý krát a chýbali nam dáke reklamne pútače, resp. informačné tabule, kde sa nachádza reštaurácia. Vytkol by som ešte problém s muchami, ktoré boli neskutočne otravne pri stolovaní a pri takejto reštaurácii by som to neočakával. Čo sa týka jedla bolo vynikajúce, zážitková kuchyňa za nás palec hore. Milí a ústretový personál..

imi73 - Dobré jedlo sa.... Stretáva s lenivou a pomalou obsluhou! Čašníkov vôbec nezaujímajú neupratané stoly, a ďalšie objednávky hostí. Sedeli sme 20minút po dojedení čakajúc na časníka aby upratal stôl a račil nás skasírovať..

Sára Bednárová - Päť hviezdičiek pre.... Túto dokonalú reštauráciu v nádhernom prostredí, s vynikajúcim jedlom a veľmi milou obsluhou. Útulné priestory s moderným vzhľadom, čerstvé a neskutočne chutné sushi, ale aj ostatné jedlá ako stvorené pre mlsné jazýčky. Ako čerešnička na torte prívetivá a sympatická obsluha. Nech sa darí, radi prídeme znovu!.

Slavomira Cremonesi - Naša skúsenosť s.... Touto reštauráciou bola výborná, krásne miesto kde sa človek dobre cíti, vynikajúce prostredie a jedlo to bola symfónia chutí na tanieri a obsluha jedna veľká obrovská jednotka Ďakujeme tým čo jedlo pripravujú, profesionalita a úroveň..

oto striss - Na to, ze.... Sa anazia byt akoze na urovni, tak nic moc.. Na vyssej urovni boli iba tak ceny. 23e za studeny burger so starou zemlou a well done masom, aj ked poziadavka bola medium. Sushi bolo priemerne za normalnu cenu. Obsluha spomalena a na jedlo sme cakali cez pol hodinu, aj ked mali okrem nas len 8 hosti. Stoly mali osuchanu farbu, na reproduktory a oknach pavuciny (terasa).

Robert Hudak - Maximálna spokoknosť. V.... Porovnaní s inými reštauráciami v Bionicu a Šamoríne úplne iná liga. Skvelé jedlo, ochotný a milý personál a ako bonus krásne prostredie. Wakame šalát bol TOP a Nasi goreng s krevetami taktiež. Skvelo vychutené. Určite odporúčam každému. My sa určite ešte vrátime..

D. J - Dobre tu je..... Mali vela ludi trebalo dlhsie cakat na sushi ale nikde som sa neponahlal takze pohodka. Sushi paradne. Odporucam.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a objavili si nové reštaurácie, ktoré čoskoro vyskúšaš a ohodnotíš na tomto gastroorgazmickom portáli.