Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Liptovskom Mikuláši. Určite tu nájdeš inšpiráciu na nové gastrozážitky.

 

10. miesto si zaslúži Salaš Žiar

Salaš Žiar

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Gažo - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Vynikajúca reštaurácia. Výborné.... Jedlo a príjemná obsluha. Určite odporúčam. Pozor však na príjazdovú cestu. Je nespevnená a veľmi kamenistá. Autu dá určite velmi zabrať..

Andrej Šumichrast - Romanticky situovaný salaš.... V Žiarskej Doline. Vstupná aj výstupná brána pre hladošov! Veľký areál s deckym ihriskom plný preliezok. Možnosť jazdy na koni na objednávku. Plno oveciek pasúcich sa na lúkach okolo salaša! Reštauráciu hodnotím dobre. Jedlo chutné, porcie OK a cenovo dajme tomu.. Milá obsluha. K salašu vedie poľná cesta plná kameňov a praši sa tak vodiči ohladuplne!.

Ladislav Menkyna - Aj keď mimo.... Hlavného ťahu, salaš so všetkým, čo k tomu patrí, prostredie, detské prvky, kone, ovečky..okrem toho príjemná obsluha, skrátka veľmi dobré...

Marek Hrdy - Veľmi pekne prostredie,.... Aj keď trochu od ruky od hlavného ťahu. Veľké detske ihrisko, ktoré skráti aspoň tým najmenším dlhšiu dobu čakania keď je plno. Vyššie ceny, ale zase veľké porcie a človek sa aspoň dobre naje, čo nie je vždy pravidlo :) Prišli sme poobede okolo tretej a vyber z menu už bol okliešteny, nie všetko bolo v ponuke. Obsluha OK..

Martina Bieliková - Veľmi príjemný oddych,.... úžasná a sympatická, ústretová obsluha, chutné jedlo a v neposlednom rade obrovský výbeh pre deti. Teda s tým spojený aj pokojný čas na obed s krásnym výhľadom pre rodičov. Ďakujeme....

Miruša Mirušová - Krásne prostredie s.... Vynikajúcim jedlom. Obsluha veľmi milá a ústretová. 😉 🐶🐕 Psíky nie sú problém. 💸 Dá sa platiť kartou. ✅ Určite sa sem opäť vrátime.

Zuzana Semanova - Jedlo výborné, skvele.... Sme sa najedli, obsluha rýchla a príjemná, spokojnosť ako vždy 🙂.

Mikuláš Matisek - Výborné jedlo, pekné.... Prostredie, príjemná a ochotná obsluha. Bryndzové halušky a pirohy boli výborné..

Martin Kosara - Keď sú všetci.... Koncentrovane natlačení na svahoch a zariadenia okolo zjazdoviek sú preplnené treba prísť sem. Je tu kľud a pekné prostredie a chutné jedlo..

Denis Boldizsár - Veľmi pekný salaš Cesta.... Jak na salaš 😁 Jedlo urobia rýchlo Varia velice chutne.

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto získava Koliba Bystrina

Koliba Bystrina

Čo hovoria foodblogeri:

Erich Menke - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Veľmi dobrú skúsenosť.... Sme mali v tejto kolibe,napriek tomu že neposkytujú kompletné vegánske obedy. Po chvíľke sa čašník vrátil a poskytol mi vegánsky obed, ktorého sa vzdal majiteľ, ktorý sa občas takto stravuje. Určite nie len ja,by som uvítal aspoň jednu stránku menu, ktorá by bola venovaná vegánskej strave. Minimálne jedno predjedlo,polievka, hlavné jedlo a dezert. Potešilo by aj viac. Ak je kuchár šikovný, dokáže pripraviť vegánske jedlo o ktorom bežný stravník ani nebude tušiť že je vegánske. Na internete je už predsa tisíce vegánskych receptov. Rád by som sa sem ešte vrátil s tým, že si môžem vybrať z vegánskej ponuky bez tohto, že by som šéfovi zjedol jeho obed.😃 Nakoniec ako pozornosť som dostal ešte perfektný maracujový jogurt z ríbezľami. 😉No,A NESTAŇ SA VEGÁNOM!!!😜 Ešte raz ďakujeme..

Mário Bíro - Pekná koliba na.... Peknom mieste. Výborné pripravené jedlo. Výborný 🥗 Skvelá káva a super obsluha. Za mňa určite odporúčam 👍.

Maroš Licher - Výborne jedlo a.... Obsluha Parkovanie bez problémov Ceny primerané, pivo čapované.

Katarína Šáriková - Na Bystrine sme.... Začiatkom septembra mali s manželom svadbu a keby sa dalo, určite si to zopakujeme znova. Jedlo, ubytovanie, vonkajší obrad...všetko bolo zorganizované na 1* a my sme preto nemuseli urobiť vôbec nič. Veľká vďaka patrí pani Urbanovej, pani Špircovej a celému personálu v Bystrine, ktorý sa postaral o celú organizáciu a bezproblémový priebeh našej svadby :) Možnosť absolvovať wellness v nedeľu po pretancovanej noci bol obrovský bonus. Ešte raz za všetko ďakujeme ❤️❤️.

Milan Doma - Vyvážený pomer toho.... čo dostanete v tejto lokalite za nie najnižšiu cenu. Pivo sme si Bažant 73, čapovaný a skvelý. Jedlo zase nejaké brydzové halušky - asi takej strednej kvality a ostré hovädzie mäsko na haluškách(ostrá bola na tomto jedle iba jedna feferónka a tá zase tých kapsaicínov veľa nemá) Mäsko ale bolo dobre dochutené a uvarené do mäkučka takže super..

Lenka Lenka - Kvalitne a chutne.... Jedlo, ceny milo prekvapili v porovnani s inymi restauraciami v Jasnej, snad ostanu este nejaku dobu zachovane. Obzvlast ocenujem rychlost a ochotu obsluhy:).

Zdeno Králik - Príjemná reštaurácia so.... Skvelým jedlom. Keďže sme boli ubytovaný neďaleko chodievali sme iba sem, keďže v okolí sme nenašli lepšie jedlo a ešte aj za celkom prijateľné ceny. Obsluha super a aj výber jedál fajn. Atmosféra skvelá. Radi sa ešte vrátime..

Mária Illová - Chceme sa touto.... Cestou poďakovať za profesionálnu obsluhu skúseného zrelého pána čašníka, ktorý svojim prístupom a svojou osobnosťou predčil aj obsluhu v luxusných reštauráciách , ktoré sme v Demänovskej doline navštívili. Veľmi radi sa sem vrátime. Jedlo bolo výborné , atmosféra tiež, ale obsluha na nezaplatenie!.

Motivation Spark - Skvelé a chutné.... Jedlo. Všetko poctivo pripravené. Raňajky, obed aj večera = naozaj veľká spokojnosť vo výbere jedál..

Ivana Kaločayová - Počas víkendového pobytu.... Sme mali polpenziu v Kolibe Bystrina. Jedlo nám veľmi chutilo,obsluha milá a vtipná. Cítili sme sa príjemne. Pokiaľ rozmýšľate, kam v okolí Demänovskej doliny ísť jesť, odporúčam..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

8. miesto - Soda Club Restaurant

Soda Club Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Oto Magnus - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Čapuju tu plzník..... Potesil som sa ked som zbadal tabulky Guiness, ale to je len jedna z mnochych v ramci designu restauracie , takze guinesa tu nenacapuju. Inak v celku ok rychla obaluha a pohodicka v boxik9cb..

Jakub Ferov - slušné posedenie, chutná.... Strava, parkovanie 🙂👌... len slečna servírka sa trocha zaksichtila, keď sme chceli platiť Edenred kartou... 🧐.

Zora Bezáková - Veľmi príjemná a.... Rýchla obsluha, jedlo bolo vynikajúce, pochutili sme si. Nečakali sme naň vôbec dlho a doplna nás zasýtilo. Určite reštauráciu odporúčam. :).

Rút Špitová - Tu sa citime.... Uplne najlepšie 🤗 Obsluha vyborná👍 Jedlo perfektné👏 naša topka v LM❤.

Katarína Botková - Prostredie príjemné, parádna.... Retro hudba Obsluha milá Jedlo Vývar chválitebný Šalát s marinovaným kuracím mäsom topka 💯 Kurací rezeň sklamanie, ryža fajná, slabšia zeleninová obloha. Porcie veľké Pomer cena kvalita ok.

Radovan Bahna - Jedlo veľmi dobré,.... štýlové prostredie, čašník veľmi úctivý, slušný. Cena trocha vyššia ako by som očakával, ale dá sa..

michal bli - Parada, rychla a.... Prijemna obsluha, chutne jedlo..

Roman skopik - Výborná skúsenosť ..... Čo môžem pochváliť je milá a ústretová obsluha ktorá nám detailne vedela poradiť s výberom jedla. Útulne a čisté prostredie. Jedlo chutne, je cítiť že si dajú na ňom záležať . Káva úplný štandard. Určite sa opäť radi vrátime a vrelo odporúčame..

BSSVK - Túto reštauráciu navštevujeme.... Pravidelne a vždy sme spokojní. Rýchle vybavenie objednávky, veľmi chutné jedlo a pizza, ktorá nesklame. Obsluha pozorná a ochotná. Ceny prijateľné. Odporúčam sa zastaviť sa ramená ochutnať ich skvelé jedlo, nápoje či kávu..

Milan Granát - Jedlo aj obsluha.... Výborné..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje Salaš Dechtáre

Salaš Dechtáre

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Renča - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Maximálna spokojnosť. Aj.... Napriek takmer plnému Salašu, sme boli obslúžení rýchlo. Obsluha bola príjemná, milá, ochotná. Krásne prostredie, jedlo výborné. Len tento rok vody v Liptovskej Mare skutočne málo..

Jaroslav Dóczy - Známy salaš medzi.... Popradom a Liptovským Mikulášom. Zaujímavá zastávka aj pre tých, ktorí chcú ísť bližšie Liptovskej Mare..

Gacube - Dá sa tu.... Super najesť.Obsluha rýchla,milá a vtipná.Ceny sú tiež celkom fajn.Halušky-rôzne,pirohy,mäso...na foto vidieť viac.WC-3ks pekné,čisté.Dostatok miesta na sedenie. Povedľa salaša sa dá prejsť k mólu s pohľadom na Liptovskú Maru..

pavol soltes - Z jedlom sme.... Boli spokojný, porcie nad očakávanie.Obsluha milá a príjemná. Pekné miesto a chutné jedlo (Halušky)👍.

Alexandra - Krásne prostredie, výborné.... Jedlo. Nemám čo vytknúť 👍🏼.

Kijimošimemo Tumochirijikata - Príjemné prostredie, rýchla.... A milá obsluha, ale čo má veľmi nepríjemne prekvapilo, že ani nie za minútu doniesli bryndzové halušky a oni boli vlažné skoro studené akoby ich mali už od rána navarené. Za to im patrí veľké mínus!!!!.

Katarína Holubková - Naposledy som tu.... Bola pred 5timi rokmi. Vtedy som si dala kuracie stehno s ryžou. Povedala som si., že ak raz pôjdem do tatier tak sa tu určite zastavím čo sa aj stalo. Bolo to vynikajúce😊presne tak ako si pamätám Čašníci milý., ochotný😇 Určite odporúčam všetkými 10👍🏻.

Marta Vizdalova - Misto krásne....

Martin Halmo - Ja osobne sa.... Tu vždy rád zastavím a urobím prestávku či už len na odpočinok alebo aj na jedlo keď som hľadný. Krásne prostredie s výhladom na Liptovskú Maru aj na selfie. Reštika je klasický salaš a k tomu je aj prispôsobený jedálniček čo je super. Nájdete tu halušky aj vyprážané korbáčiky. Ak máte radi segedín ako ja tak ho odporúčam tu vyskúšať. Pekne a vkusne zariadený interiér. Obsluha je v pohode nemal som žiadnu zlú skúsenosť. Pri salaši sa nachádza velmi dobrý gift shop s velmi širokým remeselným sortimentom, nájdete tu prútenné košíky, oblečenie aj keramiku.... Je tu tiež stánok s mliečnymi výrobkami ako korbáčiky a syry ....

Lenka Macejkova - Veľmi rýchlo spracovaná.... Objednávka, fakt to tam fičí. Veľmi sme boli milo prekvapený. Veľké porcie, chutné domáce jedlo. Malé čakanie na jedlo, aj keď mali na 80% zaplnený lokál. Vrelo odporúčam.👍👍.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

6. miesto získava SEN Restaurant

SEN Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Erik Urban (ErosKE) - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Neskoro sme si.... Všimli, že je to Vietnamská Reštaurácia🍽️😀. Najprv sme si nevedeli vybrať a pre deti už vôbec nie...polievka PHO, no nedojedol som, pravdu povedat nechutila mi, niečo mi tam vadilo...neaký zápach, neviem. Druhé jedlo sme si dali "rizoto" s kuracím mäsom, celkom chutné, to jedli aj deti...bola to dobrá skúsenosť, výborná rýchla obsluha, až som bol prekvapený, ale radšej našu kuchyňu🍽️🍀👍.

Romčik M - Vynikajúca kuchyňa a.... Jedlo 🤩 Prostredie jednoduché, ale pripjemné. Ale to jedlo, ani 5 hviezdičiek nestačí, zaslúžia si minimálne 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mali sme rýžové nudle, Bun Bo Nam Bo, Thajské pikantné nudle, chrumkavé kura a sushi set a všetko skvelé..

Patrik Hudec - Restauraciu som za.... Posledny rok navstivil 3x a nemozem povedat nic zle, dnes som jedol bunbo nambo a par kuskov sushi, priatelka mala chrumkavu kacku, vsetko bolo v poriadku a chutne.. Za tie ceny necakaj gurmansky zazitok, jedlo je to vsak chutne a adekvatne.. prisli sme tesne pred zaverecnou a v klude sme sa mohli najest.

milan betuš - thajská omáčka top....

Simona Joóbová - Neviem, koľko majiteľov.... Sa tu menilo, najskôr sme boli veľmi spokojní, chodili sme len sem, potom sa kvalita zhoršila. Teraz sme prišli po dlhšom čase a kuchyňa je výborná. Veľký výber skvelých ázijských jedál a dokonca veľmi príjemne prekvapilo aj sushi. Odporúčame všetkými desiatimi!.

Miroslav Stefcek - Vrátili sme sa.... Tu po určitej dobe nakoľko sa menili majitelia cca pred 2 rokmi. Opäť najlepšia PHO v meste. Ďakujeme krásne..

Ing. Ján Kopaničák - Hladali sme s.... Manzelkou miesto v Liptovskom Mikulasi, kde si mozme dat dobru Pho polievku a nasli sme ho. Chutilo uplne genialne. Odvtedy sme tam boli uz viackrat a vzdy super chut. (Velka) Porcia je ozaj velka, cena paradna, obsluha mila a velmi rychla, prostredie restauracie posobi prazdnejsie (voslo by sa tam viac stolov), ponuka rozsiahla. Azijska restauracia ako sa patri..

Patrícia Slezáková - Sen sa určite.... Oplatí navštíviť. Je to moja najobľúbenejšia reštaurácia v LM s azijskou kuchyňou. Odporúčam navštíviť poobede okolo 15-16, vtedy tam nebýva veľa ľudí. Pho zo Sna musíte určite ochutnať!.

Patrik Porubän - Chutilo nám super.... Pán ktorý tam pracuje 👍👍 spokojnosť 👌.

Sebastian Fongus - Odporúčam navštíviť túto.... Skvelú reštauráciu s príjemnou atmosférou. Skvelá kuchyňa aj personál. Určite navštívim znovu..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si zaslúži LH Point - Restaurant

LH Point - Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Urbančoková - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Za 5 dní.... Strávených v LH som tam bola 3x jesť - vždy niečo iné, a vždy vynikajúce! Aj pivko skvelé, wc by mohli byť čistejšie, ale inak super 👌👌👌 A ten krevetový šalát bol topka!!! - na ten ešte určite prídem 🤓.

Mária Petrovčínová - Skvelé jedlo, tak.... Chutné rizoto sme s priateľom ešte nejedli. Bolo to famózne, milá obsluha, aj pri množstve ľudí sme dlho nečakali. Určite sa sem ešte vrátime. ❤️❤️.

Ivana zizičová - Vybrali sme sa.... Do tejto reštaurácie na večeru a jedlo super aj kvalita aj rýchlosť ale teda čo by som najviac pochválila je mladý muž ktorý nás obsluhoval . Tomu by som dala ešte hviezdičku naviac nakoľko tak príjemnú obsluhu som už dlho nezažila :) Len tak ďalej.

Veronika Casagrande - Milo prekvapená.... šalát.... Bol vynikajúci...kvalita cena 5☆+, servis neurazí, malé prešľapy sú vrámci celku zanedbateľné...efektné.

Patrik Pato - Skvelé! Dobrá Pizza,.... Polievka tiež! Keby som nepočul slovenské hlasy sa cítim ako keby som v Taliansku! 😄 Parkovanie hneď vedľa budovy, blízko je aj hrad, odporúčam tiež navštíviť!.

monika skvareninova - Veľmi vysoko hodnotím.... Túto reštauráciu. Je síce maličká,ale to jedlo je gastronomický zážitok.( Polievka Minestrone ) Každé jedno jedlo je pastva pre oči !!! Chválim obsluhu ,profesionálna úroveň pán Patrik. Určite sa ešte vrátime ..

Michal Dunajský - Reštaurácia sa nachádza.... Hneď vedľa hlavnej cesty a len cca 5min chôdze od krásneho kaštieľa a jazierka v Liptovskom hrádku. V blízkosti je aj parkovanie 🅿️ sedeli sme len na terase takže interiér som nevidel 😋 obsluha bola veľmi milá a rýchla 👌🏻z jedálneho lístka si vyberie snáď každý a jedlo bolo naozaj skvelé 🙏🏻👍🏻tie opekané zemiaky s tým mäskom mňam 😋 a navyše veľká porcia ktorú som ani nedojedol 😂 a to som bol fakt hladný ..platba kartou 💳 je samozrejmosťou 👌🏻. Sme radi že sme sa rozhodli pre túto reštauráciu a určite môžeme odporučiť aj ostatným ľuďom a preto dávame 5***** 🙏🏻 ĎAKUJEME 🙏🏻.

Lucia Deutschová - Keby to bolo.... Možné, dám 10 hviezdičiek! Lebo: skvelý personál, vynikajúce kvalitné jedlo, ktoré aj krásne vyzerá. Pomerne veľký výber pre vegetariánov a veganov. Na požiadanie priniesli drink bez slamky, vyhoveli našim požiadavkám. Personál sleduje čo sa deje v reštaurácii a perfektne stíha, i keď sú to trebárs momentálne len 2 ľudia, z toho jeden za barom a len jeden medzi stolmi. Ceny primerané. Ďakujeme, cítili sme sa vynikajúco! :-).

Ing. Zuzana Škutová - Skvelá pizza za.... Veľmi prijateľné ceny. Krásne moderné prostredie, detský kútik. Odporúčam..

peter mudra - Prijemne prostredie. Ja.... Som mal burger, kde maso bolo fajn ale obloha za moc nestala. Manzelka mala pizzu ktora nemala chybu.

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

4. miesto si zaslúži ALTO Sushi

ALTO Sushi

Čo hovoria foodblogeri:

Branislav Guričan - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Chodím sem pravidelne.... Viac rokov, no zatiaľ najlepšie čo som na Slovensku mal. Bývam v Bratislave, no vždy keď idem okolo LM, vždy sa tu zastavím. Odporúčam!.

Eva Lokajová - Príjemne prostredie aj.... Personál. Veggie žlté kari maximálne chutné! Rozhodne odporúčam :)!.

Eva Garajova - Priemer. Sushi si.... Robievam doma. Deti chceli, keďže sme boli v LM, tak sme navštívili. Sushi roliek bolo na tanieri tiež iný počet ako na zobrazenej ponuke v menu karte) Tak ako tu píšu niektorí , niečo je fajn, niečo menej vydarené..

Jana Greššová - Odporúčam. Výborne jedlo.... S veľmi milá obsluha.

Matúš Babjak - Sme tu len.... Na výlete a na sushi chodíme pravidelne u nás v BB ale ak niekto hovorí že si urobí doma lepšie ako tu tak nevie čo je sushi. Príjemná obsluha, jedlo vynikajuce a ceny lepšie ako v BB 😀 sme plne spokojní..

Michaela Hladká - Som nadšená že.... Mame v Liptovskom Mikuláši takúto ponuku sushi. Mala som veľmi dobrú skúsenosť. Jedlo bolo načas a čerstvé, vyzeralo aj chutilo uzastne na Slovenské pomery a dostupnosť fresh ryby keďže sme vnútrozemna krajina. Osobne mi najviac chutil seaweed salad a tempura rolka ale užili sme si každé sústo. Ak smiem niečo malo dodať, tak mi v ponuke chýbajú dáke menu kde bude mix rolka a nigiri alebo menucko pre dvoch, plus by som ho doplnila o ricepaper rolls. Obsluha bola príjemná a nápomocná. Super..

Veronika Urbanová - Robia tu vynikajúce.... Sushi a obsluha je vždy veľmi príjemná. Určite odporúčam ✨.

Dmytrij Chumakov - Najlepšie sushi v.... Liptovskom Mikuláši, vrelo odporúčam☺️🤗.

Kamil Kužma - Čakali sme dlhšie,.... Ale oplatilo sa. Sushi bolo super, čerstvý a jemný losos. Pad thai cestoviny super dochutené, nie príliš pikantné..

Júlia Jackulíková - Jedlo bolo fantasticke,.... Hotovy zazitok. Pouzili kvalitne suroviny. Najlepsie zelene kari!.

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto patrí Ha noi fast food & restaurant

Ha noi fast food & restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Šimon Káša - A ako to hodnotíme? : Neohúri, neurazí. Skôr fast.... Food ako restaurant, pretože jedlo si tu objednávate pri pokladni. Jedlo je chutné a pripravia ho rýchlo (max. 10min). V ponuke majú klasické ázijské jedlá, ktoré nie sú ničím výnimočné, no najete z nich dostatočne. Čapujú original Kofolu. Ostrokysla polievka je naozaj ostrá a aj kyslá nie len ostrá ako vo väčšine podobnych prevádzok. Chuť je primeraná cene (max. 6€), zeleniny servirujú bohato. Toalety sú čisté a funkčné. Za lacno sa tu dobre najete, a pritom si pozriete JOJ Plus :) Možno by som privítal viac ázijskej atmosféry a zbavil sa TV na stene..

Pavel Čech - Veľmi dobré jedlá..... Obrovské porcie a aj milý personál. Veľký výber jedál. Ponúkajú aj bezlepkové jedlá..

Adam Kompan - Vyborne vietnamské špeciality.... 👌za priaznivé ceny.

Martin Korbíni - Chutne jedlo, veľké.... Porcie, milý personál.. super.

František Derfenyi - Ústretový personál, vynikajúce.... Jedlá, radi si chodíme k nim pre jedlo👍👍👍👍.

Jozef Motoška - Veľký výber výborných.... Jedál za primerané ceny. Bezbariérový prístup rovno z parkoviska..

Michal Reiberger - Jedlo nás milo.... Prekvapilo. Ostrokyslá bola super, pikantná tak akurát. A opekané rezance taktiež parádička. Porcia riadne veľká. Obsluha milá..

Garry Steinar - Tak ako ceny.... Skvelé, riadne porcie jedla, najlepšie ázijské bistro na Liptove 😉👍.

Jan Ochodnicky - Chutné jedlo. Celkom.... Veľké porcie. Každý deň mierne zvýhodnené vybrané jedlá ako denne menu. Rýchla a milá obsluha. Možnosť platiť i kartou. K dispozícii WC..

Zuzana Semanova - Rýchla obsluha, veľké.... Chutné porcie, nesmrdeli sme ako vývar z oleja pri odchode čiže samé plusy😀 Akurat s platbou s kartou Revolut nešla, inak všetko ok..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto patrí Route 66

Route 66

Čo hovoria foodblogeri:

Dušan Pisár - A ako to hodnotíme? : Dovolim si zacat.... Nedostatkami: na to, aka je tam uzasna atmosfera, tam chybala hudba. Bolo tam naozaj ticho. Bolo to sice pocas obeda v nedelu,ale mohlo tam nieco hrat aspon v pozadi niekde nieco na americky styl urcite. Burger bol velmi suchy. Maso uplne bez stavy a omacka alebo cokolvek tekutejsie tam chybalo. Nebola to nahoda, aj minuly rok som bol sklamany. KLADY: jedinecna priam nezabudnutelna atmosfera americkeho sport baru. Chalan ktory nas obsluhoval (holohlavy so zarastenou bradou) bol vtipny,priatelsky, bezprostredny. Keby sa dalo bodovat, tak ma 12 bodov z 10. V menu je naozaj na vyber mnozstvo jedal americkeho a mexickeho razenia, jedalny listok je prehladny, su tam velmi dobre graficky znazornene fotky niektorych jedal. Toalety typicke americke, najprv si nastite do vody a potom dostanete "Poseidonov bozk", no kazdopadne je to zazitok na Slovensku ojedinely. Akurat ked sa splachne treba davat pozor na penazenku a vsetko,co je v okoli misy, pretoze to ma taky tah,ze aj pavucina na strope (ak by nejaka bola) to neustoji. Treba zazit. Kazdopadne bar jednoznacne odporucam. A CIBULOVE KRUZKY SU POVINNA JAZDA!!!.

Marta Dubíková - Jedlo úžasné, nebíčko.... V papulke, klobúk dole,obsluha super, príjemné a zaujímavé prostredie. Môžem len odporučiť..

Kristína Červinková - Vhodné pre každého,.... Kto si chce aspoň z časti splniť svoj 'americký sen' 😄 Jedlo, pitie, milkshake, zmrzlinový pohár, limonády a najmä - herná zóna na poschodí. Vhodné pre deti i dospelých, veľmi čarovné miesto 😍.

Alexandra Kopcova - Túto reštauráciu sme.... Navštívili tri dni po sebe a musím povedať že som naozaj spokojná. Jedlo bolo výborné (burger, bol taky suchší, žemľa nič moc). Určite odporúčam virgin coladu a mochito. Za tu cenu neskutočne výborné. Pekne prostredie určité poteší fanúšika športov. Obsluha príjemná. Určité odporúčam navštíviť túto reštauráciu..

Martin Vidra - Super papanie v.... Motorkarskom style Route 66. Bolo tu plno, ale obsluha to dala s graciou na jedlo sme cakali cca 30min. Fakt uctihodny vykon kedze bolo plno. Casnik bol mily poradil a skutocne sa obracal. Klobuk dole, takto by to malo byt vsade 👍. Mnam jedlo bolo mega chutne....

Viktoria Fedorcakova - Super! Mne sa.... Tu velmi pacilo, pacila sa mi ta atmosfera, sice bolo treba dlhsie cakat za obsluhou, pretoze bo plny podnik ale stalo to za to... tatarak bol vyborny, pivo tiez.. obsluha bola mila. Spokojnost :).

Lukas Kulko - Boli sme sa.... Tam najesť cez obed, podnik bol skoro úplné plný. Jedlo fajn, trocha viac múčne prílohy (šúľance, špenátové halušky), ale boli sme spokojný. Príjemné ceny za obedové menu 🙂..

Mária H. - Toto miesto sme.... Si zvolili počas nedeľného obeda a napriek veľkému množstvu zákazníkov sme boli obslužní v krátkom čase. Nadchla nás aj atmosféra tejto reštaurácie. Personál bol veľmi milý. Jedlo bolo výborné, polievka zahriala, mäso v burgroch bolo šťavnaté. Určite ešte niekedy prídeme..

Roman skopik - Podnik je veľmi.... Zaujímavý. Obsluha milá ústretová a rýchla. Majú tam perfektný systém prace. Jedlo chuťovo výborne a aj veľký vyber jedál. porcie dostatočne a chutne. Cely podnik je pekne štýlovo zariadený a vyzerá to ako múzeum americkej kultúry. Super podnik..

Roman Osika - Čo viac povedať.... Ako kvalitné jedlo, špeciality a nekonečný dobrý výber nápojov. Osobitne si ceníme obsluhu, ktorá stíha aj keď je veľmi plno. Jeden večer na Liptove by mal pre gurmánov, byť práve tento podnik !.

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto patrí Soup's On!

Soup's On!

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Hubka - K tomuto je už len potrebné dodať: : Navarene z laskou. Update:.... Prevadzka ma uz aj vlasne posedenia, pekne nove priestory a stale najlepsie BROWNEE v meste. Paci sa mi koncept, jedlo bolo chutne, dnes hrachova polievka a uzasne Masove gule z pene cestovinou. Chut masa bola idealna, preto aj 5*, malo kto vie dochutit hovadzie. Prijemna obsluha, dobra nalada, ucta k zakaznikovi, prosim drzte si to a drzim vam palce, verim ze cas ukaze, a pojdete do vacsieho..

Oliver Gaňa - Bezkonkurenčne najkreatívnejšia reštaurácia.... V Liptovskom Mikuláši. Jedlá sú dokonalo dochutené. Stal som sa závislí na vašej kuchyni 😀 Ďakujem 🙏.

Maroš Axamit - Výborná reštaurácia. Počas.... Dovolenky na Liptove sme tu boli 3x. Vždy chutilo.

Angela Kuczman - Veľmi priateľská lyžičková.... Reštaurácia na spôsob "Spoonfood" vo Viedni.Príjemná obsluha,príjemné ceny, vegan, vegetarian aj bežná zdravá strava. V lete aj s terasou.😊.

Malala - čokoľvek majú dáte.... Si. skratka paráda..

Simon - Chutne jedlo, niektore.... Aj vegetarianske alebo veganske. Skor taky akoze bufetovy styl, ale fakt odporucam..

Johny Gejdoš - Podnik sme objavili.... Náhodou cez google maps, hľadali sme niečo aj vegánske, povedali sme si že vyskúšame. Boli sme tu teda prvý krát. To jedlo bolo neskutočne vynikajúce!!! Ten mix rôznych chutí a tak dobre vyvážených. Naozaj nám to mega chutilo, takmer som sa rozplýval :D !!! Keď budeme mať cestu cez alebo do LM, určite sa sem radi vrátime. Podnik je menší, ale vizuálne veľmi pekne nadizajnovaný a útulný :).

Roman Baláž - Hmmm..., úplne niečo.... Iné. Domáca zdravá kuchyňa aj atmosféra. Nemôžem povedať, že sa vrátim, pretože človek sa vracia iba keď odišiel. Ja už neodídem....

Marek Hlinican - Bezkonkurenčne najlepšie obedové.... Menü v L.Mikuláši a jeho okolí . Zdravé - nápadité kombnácie jedál z kvalitných surovín za priperanú cenu . Vrele odporúčam !.

Peter Durkai - Veľmi príjemné posedenie.... A perfektná obsluha a čo sa týka jedla veľmi chutné aj pre bezlepkačov. Za mňa 💯. Len tak ďalej..

Číselne jej patrí 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na super jedlo.