Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 20:00 |
utorok: | 11:00 - | 20:00 |
streda: | 11:00 - | 20:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 20:00 |
piatok: | 11:00 - | 3:00 |
sobota: | 11:00 - | 3:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 20:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Mária Kundľová
"Veľmi milé prekvapenie! Nakoľko..."
Túto prevádzku poznáme dlhšie, vieme porovnávať. Veľmi milá obsluha! Úžasné jedlo a príjemné prostredie na teraske. Rýchly servis absolútne na nič sme nečakali, dokonca nám po hlavnom jedle bola okamžite ponúknuta káva a zákusok. Držíme palce tímu, len tak ďalej❤️
Ďuli Tuli
"🛖 HUMNO Tatranská Lomnica Spojler:..."
Turistický podnik milo prekvapil dobrým až gurmánskym jedlom, obsluhou už menej. Ísť do zjavne turistického podniku a dať si tam rovno najdrahšie jedlo chce miernu dávku odvahy. 🔥🪨"Zážitkový" Hovädzí Flat Iron by však mali neznalým pri servírovaní trochu vysvetliť. Aj ja som bol vyhúkaný, keď mi prišiel kus surovej hovädziny na rozpálenom kameni syčiac. Za minútu som už chápal, že si to máš krájať a tie kúsky dopekať na tom kameni, alebo jesť rýchlo ak to máš rád surové, alebo počkať na svoju úroveň prepečenia dúfajúc, že kameň nestratí výhrevnosť. Ja som zvolil prvú možnosť, tak si každý kúsok mäsa opečieš zo siedmich strán. K tomu vkusne balzamikom dochutený kus šalátiku, malé zemiačky a kombo chutných omáčok, z ktorých ma najviac očaril pivný demi glace, ten je hrot, ale dobré sú všetky tri. Toto jedlo bolo celé dobre, krása! Taktiež špargľový krém (polievka) s topinambur bola lahôdka. Škoda že jej bolo len dve deci. 🍺Ľahké sklamanie prišlo keď som chcel obed zapiť Bradáč Ocean Warriorom, no ten je písaný len v menu. Na výber bol Bľažant dzešatka alebo Bľažant 73. Fail ponuka piva. Najslabší článok okrem piva tu bola obsluha. Kým v niektorých podnikoch cítim uvedomenie si reprezentácie nejakej značky, tu to bol skôr dojem nezaujatých brigádnikov, ktorí už chcú ísť domov. A majú čas bo oni aj tak v roboce. Pomaly si zvykám, že toto je tatranský štandard. Bol to dobrý obed. A dvacka za ten steak aj s omáčkami a prílohami je fajn cena. @humnotatry síce podľa mňa nie je reštika pre miestnych, ale ani turistická pasca. Duša chýba, no menu je svieže, sezónne a kuchyňa má gurmánske prvky. ✍️ Inšpektor Gadžid (FB/Instagram môžete sledovať ak chcete)
Štefan Žák
"🍀 Boli sme..."
Tu po prvýkrát no už teraz viem, že sa sem budeme vracať vždy keď budeme v Tatranskej Lomnici 😊 Jedlo bolo úžasné 🥰 z jarného menu sme mali famózne 🐓 grilované kukuričné kura s jarným zeleninovým šalátom a medovou špargľou 👍 k tomu 😘 kuracie “garam masala” so zeleninovou Basmati ryžou 🍚 a vynikajúci 🍲 špargľový krém s topinamburovým knedličkom 💯 ODPORÚČAM 👍 no a interiér bol pecka 🚙
Milan Doma
"Čakať viac a..."
Dostať menej, nie tá správna kombinácia ale u nás sa prejavila. Šikovne zapasovaný podnik J&T oproti parkovisku pod vlekmi, zub času sa podpísal na charaktere(zoschnuté a vyprašivelé) stolov aj vonkajšku reštaurácie. Ceny sú mierne vyššie ale obsluha mladá a atraktívna.
Matúš Gibala
"Navštívil som toto..."
Miesto po siedmych rokoch (predtym bolo vzdy zavreté, alebo prerabali) Zmenilo sa asi vsetko, už ani vo vnútri nevisí auto dole hlavou. Obsluha veľmi rýchla a milá Sviečková bola perfektná! Aj predtým som chodieval na sviečkovú na smotane. Jedine co sa mi nepáči na vonkajšej terase je to že sa človek nemá o čo oprieť po dobrom obede. Ceny primerané prostrediu, trochu menší výber jedál, ale myslím si že každý si vyberie niečo.
Katka
"Do Humna chodíme..."
Už približne 8 rokov,vždy pri návšteve Vysokých Tatier. Je tam perfektná atmosféra,vždy si tam dobre posedime,jedine,čo nás mrzí je veľmi slabý jedalny lístok. Kedysi sme sa tam aj dobre najedli,žiaľ teraz tam chodíme len na perfektne pivko a vínko.
Erik Urban (ErosKE)
"Zašli sme do..."
Humna na odporúčanie známych, chodíme roky okolo, dnes sme si našli cestu. Krásna Reštaurácia zvonku aj zvnútra, pekne zariadené, veľmi čisté a veľmi príjemné prostredie. Menu jedálnička, nieje veľké, ale vybrať sa da zo všetkého, je tam aj detské menu, ale palacinky a buchty na pare, nečakajte. Jedlá boli veľmi chutné, polievka zeleninový boršč s fazuľkou(4,20€) a v mojom hlavnom jedle v grilovanom kravskom syre so zeleninovým šalátom mi strašne vadil malinový dresing, spolu to malo nepríjemnú chuť a okrem toho som mal ešte ďalsí brusnicový džem, už toho bolo veľa...jedlá na tanieri vyzerali parádne, ale dať 15€ za 2 ks plátku syra, to určite nie, pivo čapované Bažant 10 0,3L - 2,90€, moja prvá skúsenosť je, ze je to veľmi pekná, ale veľmi drahá reštaurácia, síce sme v TA3, ale čo je veľa, to je veľa, ale určite odporúčam😉👍
Peter
"Po návrate z..."
Lyžovačky sme sa vybrali na spoločný obed s mojou priateľkou. Ja som si vybral tradičné halušky s bryndzou, zatiaľ čo priateľka uprednostnila tagliatelle. S veľkým očakávaním sme sa tešili na naše jedlá, keďže nás trápil veľký hlad. Na prvý pohľad jedlo vyzeralo lákavo, no bohužiaľ, chuť bola sklamaním. Bryndza v haluškách bola zmiešaná s niečím, čo bryndze ani zďaleka nepripomínalo, skôr pripomínalo to chuťou tavený syr alebo nadmerné množstvo smotany, čím úplne zmizla charakteristická chuť bryndze a celkovo to pôsobilo ako jedlo zo školskej jedálne, kde sa musí šetriť a ingrediencie riediť. Podobný zážitok bol i s tagliatelle, ktoré boli nevýrazné, akoby im chýbala akákoľvek chuť. Aj mierne dochutenie chilli nepomohlo. Je to veľká škoda, pretože personál bol veľmi príjemný a prostredie lokálu nádherné. Celkovo to pre mňa bolo veľké sklamanie.