Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Rožňave. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

4. miesto patrí Amadeo | Pizza & Restaurant

Amadeo | Pizza & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Mikuláš Matisek - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Prostredie a personál.... Príjemný, jedlo chutné, pivo Zlatý bažant nealko a zalievaná káva výborná. Takže na občerstvenie počas cesty veľmi dobrá voľba..

Štefan Luko - Pán majiteľ do.... Bodky dodržal na čom sme sa vopred dohodli jedlo viac ako dostatočnom množstve chuťovo perfektné a to prasiatko bolo proste top. Jedlo doručené v dostatočnom časovom predstihu podľa vopred dohodnutých časov. Ďakujem a určite odporúčam každému. Bolo to perfektné..

Gabriel Máté - Kačacie mäso mierne.... Vysušené, ale inak bez výhrad. Príjemné posedenie v príjemnom prostredí. Obsluha veľmi príjemná..

Fedor Kováč - Interiér pekný, terasa.... Trošičku jednoduchšia ale jedlo bolo výborné. Určite môžem odporučiť fazuľový guláš ktorý bol veľmi hustý a bolo na ňom vidno že, nešetrili. Držky na paprike boli rovnako výborné. Obsluha bola veľmi milá a ochotná. Kofolu tu nečapujú, namiesto nej "Poctivú colu" (celkom je to dobré). Odporúčam sa tu zastaviť..

Sandra Ulrichová - Budova zvonku nevyzera.... Zrovna prívetivo, ale vnutorne priestory nas milo prekvapili. Mila obsluha a výborné jedlo. Hladali sme restauraciu kde sa da najest aj pocas velkonocnej nedele a po 3 neuspesnych pokusoch nas google doviedol sem. Menu bolo strohe ale prisli sme si na svoje 🙂.

Peter Stajko - Prostredie také jednoduchšie..... Parkovanie a toalety oničom. Výber jedál veľmi slabý ale jedla veľmi chutné a milá obsluha..

Henrich Horváth - Výborná obsluha a.... Chutné jedlo . Určite sa tam vrátime. Jazda historických vozidiel Spišský Veterán klub , otvorenie sezóny v reštaurácii sme mali spoločný obed..

Táňa Dr. - Zastavili sme sa.... Poobede, polievka kuracia výborná, viac zeleniny a mäsa než cestovín..Maďarský guláš, držky s knedľou výborné, k tomu pivo, čapované nealko! To maju malokde..., super. Určite prídem aj inokedy..

Jaroslav Balint - Fantastická pizza +.... Veľmi prijemná obsluha. Určite sa cestou zastavte.

Marcel Vojtík - Boli sme nadmieru.... Spokojný. 😋 okrem nás tu v utorok poobede nikto nebol, polievky sme mali hotové do niekoľkých minút a okamžite po dojedení prišiel hlavný chod. 🥹 Výborné halušky a ešte lepšie soté z jeleňa. Ďakujeme. 🙏.

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si zaslúži Pizza Piazza Grill Bar

Pizza Piazza Grill Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Ľubomír Rendár - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Pohodová atmosféra, blesková.... Rýchlosť prípravy jedla (kurací steak a hermelín), trochu nás zarazilo, že ako prílohu nemali ryžu, len opekané zemiaky v šupke. Nie zlé, ale predsa. Jedlo bolo pripravené veľmi chutne a za skvelú cenu. Ešte som zabudol na paradajkovú polievku: bola trochu kyslejšia ako by sa patrilo... Napriek tomu chválime a odporúčame. Ešte musíme pochváliť personál a obsluhu..

Miriam Polkorabova - Veľmi chutná pizza,.... Z kvalitných talianskych surovín, ktoré si môžete aj nakúpiť. Príjemný personál :).

Jana Benková Marcelliová - Hoci sme dlhšie.... čakali, lebo bolo veľa hostí, stálo to za to. Výborné cestoviny, pizza a grilovaný hermelín so skvelou oblohou. A všetko za výbornú cenu..

Lenka Rusinová - Veľké prekvapenie! Nečakali sme.... V Plešivci také príjemné miesto s vynikajúcou atmosférou a bezproblémovým parkovaním. Konečne ozaj veľmi chutný šalát 👍 Určite sa cestou okolo opäť zastavíme..

Luky Danko - Výborná pizzeria, chutné.... Jedlá a veľmi príjemný personál. Vždy usmiaty. Najlepšia reštaurácia v okolí..

Monika Jacková - Veľmi prijemne sme.... Prekvapení, jedlo bolo fantastické, obsluha príjemná a aj priestor pekný. Nachádza sa tu aj terasa, dá sa tu platiť aj kartou a môžete si kúpiť aj talianske cestoviny, olivy, pomodoro a iné dobroty. 5*, určite keď pôjdeme okolo tak sa radi zastavíme. Ďakujeme :).

Lubomir Paduch - Pekný interiér, ale.... Pomalá a nevšímavá obsluha. Taktiež som dosť dlho čakal na denné menu, bol však čas obeda a dávali prednosť telefonickým objednávkam a rozvozu jedál. Jedlo však bolo výborne vychutené, správna teplota, bol som spokojný. Ceny výborné....

Patrik Markovič - Vynikajúca Pizza a.... Veľmi prijemna obsluha. Odporúčam sa zastaviť. :).

Michaela Lukáčová - Jedlo výborné. .... Škoda, že v ponuke nemajú slovenské minerálky, iba jednu rakúsku. WC - pavúky nad umývadlom, špinavé umývadlá, nakoľko ide o reštauráciu, zišlo by sa častejšie skontrolovať. Obsluha ústretová, milá. Na jedlo sme dlho nečakali..

Ing. Bc. Boris Kováčik - Veľmi milá obsluha,.... Jedlo bolo na slušnej úrovni. Trošku nás zamrzelo pomerne dlhé čakanie aj keď bola reštaurácia skoro prázdna. Ale určite sa oplatí zastaviť keď pôjdete okolo..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!

 

2. miesto patrí Penzión Reštaurácia Pastierňa

Penzión Reštaurácia Pastierňa

Čo hovoria foodblogeri:

michaela t. (parvitas) - A ako to hodnotíme? : Vynikajúci pstruh s.... Opekanými zemiakmi. Keďže tu v Palcmanskej maši sa dajú chytať ryby a my nie sme rybári, je fajn ich aj ochutnať. Okrem pstruhov sme si dali pastiersku pochúťku (v placke) a kuracie s jemne pikantnou omáčkou (tiež bola výborná). Všetko odporúčame, aj limonády a kávu, ale boli sme tak hladní, že som nestihla viac nafotiť (len tohto pstruha). 😍.

Miki Kvetan - Chabe bryndzaky, miesto.... Slaniny oskvarky, viac smotany ako bryndze. Ostatne jedla boli velmi fajn..

XYZ lalala - Boli sme tam.... Cely tyzden, vzdy sme sa tam do sytosti najedli. Kazde jedlo, co sme si dali bolo vynikajuce, ci uz vyvar alebo cesnacka, hlavne jedlo neskutocne chutne, zeny si pochutnavali na dobrej limonade a deti aj na zmrzlinovych poharoch, urcite odporucam za vsetkych, ziadne polotovary sa nepodavaju a vari si udajne sam majitel. Ceny vrlmi dobre a dufam, ze si zachovaju svije meno a kvalitnu kuchynu, urcite sa tam este toto leto ci jesen vratim.

Bianka Birčáková - Zastavili sme sa.... Tu behom nášho týždňového pobytu v Raji dva krát. Jedlo je výborné,prvý krát sme si dali kapustnicu, druhý krát bryndzáky,a obe boli skvelé. Robia aj skvelé limonády. Personál je veľmi milý :) Pri reštike je možnosť parkovania. Ak sa v tejto lokalite zase objavíme,určite sa radi zase zastavíme,takže odporúčam!.

Matej Polončan - Výborné jedlo, primerané.... Ceny, príjemná obsluha a šikovný kuchár. Odporúčame navštíviť. Možnosť parkovania priamo pred reštauráciou, majú veľké parkovisko..

Szabolcs Rana - Príjemný majiteľ, pekné.... Veľké a čisté izby. Super poloha na kraji dediny obklopený prírodou.

Soňa Luptáková - Strávili sme víkend.... V penzióne Pastierňa a neostáva mi nič povedať len jedno veľké ďakujem. Cítili sme sa tam veľmi dobre. Izby boli čisté a útulné. Raňajky chutné a personál príjemný a usmiatý. Špeciálna pochvala a ďakujem patrí pánovi majiteľovi, bol veľmi milý a ústretový. Určite sa vrátime a všetkým vrelo odporúčam ❤️.

Jozef Halasz - Jedlo bolo zatiaľ.... Stále chutné. Deti sa na ihrisku trošku pohrajú. Okolie je krásne, rád sa zastavím vždy, keď idem okolo..

Tomáš Bancík - Tam kde sa.... Končí "posledný plot" a začína prvý chodník divočiny Slovenského raja nachádza sa pekná drevenica, kde sa starajú o zakaznika a varia naozaj dobre. Určite prídem znova a znova...👍🏻.

Jaroslav Kessel - Čarovné miesto nad.... Priehradou v kopci a kuchyňa výborná kvôli haluškam sme sem išli zo stratenej a stály zato aj pirohy 😉.

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto získava Pizzeria U Eda

Pizzeria U Eda

Čo hovoria foodblogeri:

GABRIEL NAD - K tomuto je už len potrebné dodať: : Fasáda podniku,nič moc..vo.... Vnútri je to celkom útulné a super jedlo... Aj keď ako človek na bezlepkovej diéte sa tam veľmi nenaje...šaláty sú chutné a detinsindali pizzu a burger a bolo to dobré.

jozef - Pizza super 5.... Hviezd...ale trochu kysla od obsluhy...prajem pekný deň ked vy neviete popriať...ale pani pizzerke klobuk dole top top.

Bedrich Matula - Jednoznačne najlepší hamburger.... V ŠIROKOM okolí ☝🏻👌🏻👌🏻🍔.

Martin Golein - Milé prekvapenie, .... Pizza fantastická, milá obsluha, fajn prostredie... doporučujem... 👍😉.

Antónia Hajdúková - Keď chcete vedieť.... že ktorá pizza je v Dobšinej najlepšia tak bezpochyby vám každý povie že táto 😊 plus ešte bombový medový šalát a veľmi milá obsluha :).

J L - Super pizza, .... Bohaté obloženie, chrumkavé cesto Odporúčam návštevu ak sa objavíte v Dobšinej.

Martina Almášová - Vynikajuca pizza robena.... A pecena v peci doslova pred ocami zakaznika. Velmi chutna, podana s usmevom. Mila obsluha. Davam *****..

Fabon Fabon - Fantasticky chutné. Pizza.... Aj mäsko z pece, mňam..

emi76lia - Podľa môjho syna.... Najlepšia pizza 🙂 o čom svedčí aj skutočnosť, že vždy, keď má krúžok, zastavíme sa na pizzu. Šalát, ktorý som mala možnosť ochutnať bol tiež vynikajúci. Príjemné prostredie, príjemná obsluha. Vždy sa tam budeme radi vracať. 👌.

Martin Dorozlo - Veľmi dobre jedlo....

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.