Pripravili sme ti zoznam najlepších reštaurácií vo Vajnoroch. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

3. miesto - Záhrada Optimista

Záhrada Optimista

V prírode Bike-friendly

Čo hovoria foodblogeri:

Radovan Snirc - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Útulné a milé.... Miesto pri cyklistickej trase medzi Svätým Jurom a Račou, v lone viníc s možnosťou občerstviť sa. Podávajú chladené alko aj nealko pivko, kávičku a vynikajúce domáce makové aj orechové záviny a škvarkové pagáče ako od babičky. Je možné obzrieť si chované zvieratká: sliepky, zajace a kamerunské ovce, čoskoro má pribudnúť aj lama. Veľmi príjemný zážitok aj pre rodinky s deťmi..

Marcel Strečanský - Veľmi vhodná poloha.... Pri začiatku alebo konci výletu po cykloceste Jurava. Posedenie vonku pri pive a pagáčoch s atrakciami pre deti. Občas sú tu záhradné koncerty, veľmi príjemné..

Vanessa Švárová - Príjemné posedenie počas.... Cyklotripu :) pestrý výber nápojov :).

Lukáš Čerešňa - Príjemné posedenie, pekné.... Prostredie. Štedrá porcia fazuľovej polievky a k tomu čerstvé pagáče s teplým čajom..

Katarína Takar - Príjemné miesto, výborné.... Pagáčiky....

Peter Špitko - Vynikajúca atmosféra, veľmi.... Milá obsluha. Určite stojí za to sa tu zastaviť..

Maria Stanova - Bike kŕčmicka .... Oplatí sa zastaviť na hroznovku alebo pivko pekne prostredie veľká terasa ako bonus latrinka milý personál včera sme optimistu opäť navštívili a znovu musím chváliť výborná štrúdľa Kofola a milí Pán majiteľ a dobrý génius loci ..

Klaudia Petrovská - Super miesto pri.... Hrádzi, oddych chill atmoska, pre deti ihrisko ,pre dospelých fajn pivko alebo kofola, odporúčam.

Anna Kubišová - Príjemné prostredie pre.... Chvíle oddychu. Ihrisko pre deti,mini zoo,posedenie, proste pohoda 😀.

Karol Ryník - Príjemné posedenie s.... Pivkom, vínkom a snackmi. Detské ihrisko. Jednoduché parkovanie a hneď pri cykloceste 👍.

Hodnotíme 8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto patrí Pizza Euro

Pizza Euro

Čo hovoria foodblogeri:

Igor Ducár - Tento podnik hodnotíme takto - Ochutnali sme quesadilu.... Tres a pizza burger chicken bacon. Quesadilla bol chutná a dobrá porcia viď. foto. Pri burgri nás sklamalo množstvo chrupaviek zo slaniny, inak chuťovo fajn. Čakanie +40 minút oproti pôvodnému termínu dovozu tiež nepotešilo. Nabudúce už dáme prednosť inemu podniku..

Dominika Orešanská - Objednávka prišla ešte.... Skôr ako bol plánovaný čas, pizza veľmi dobrá a pizza burger bol chutný. Určite ešte objednám.

Katarina Peerova - Spokojná a milo.... Prekvapená že aj bzlp Pizza a Burger boli super v porovnaní s tými co som už vyskúšala. Ďakujem.

Sabina Janglová - Objednali sme si.... Dve pizze prišli do pól hodiny horúce a veľmi chutne! Vrelo odporúčam.

jakub matejov - Dal som ďalší.... šancu a ďakujem za príjemnú zľavu ktorá potešila a extrémna rýchlosť Pizza vypada na úrovni tak ako Pizza ma vypadať potrpim si na pizzke a tato je 100krat lepšie spravená ďakujem pekne😉a aj chuťovo bola dosť dobrá veľká zmena.

Michaela - Chutné jedlá a.... Výborná pizza rýchla donáška určite objednám aj nabudúce.

Lenka Olejárová - Nepamätám si kedy.... Som jedla lepšiu pizzu v BA, ďakujem za skvelú chuť. Mňam mňam mňam. Keď budem v BA znova si objednám!! Pizza už len od Vás ❤️.

Juraj Belov - Výborne jedlá od.... Pizza až po rezeň. Objednal som uz viac krát a vzdy spokojnost. Najlepsia nocna donaska v BA.

Jana Gyermekova - Bola som veľmi.... Spokojná. Objednávka rýchlo vybavená. Moje safari bolo skvelé ❤️ určite objednám znova..

Michaeala Urbanicova - Majú súper jedlá,.... Sú velmi chutné a majú dostatok na výber... Odporúčam, nabudúce len od nich si vždy objedname, a vždy sa dobre najeme... Všetky pizze sú mňam... Michaela.

Rozhodne si zaslúži 8.4 z 10!

 

1. miesto patrí Bakchus Vila

Bakchus Vila

Čo hovoria foodblogeri:

Henrich “Henrisko” Šefčík - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Dnes sme vyskusali.... Online objednanie - 3 x pizza. Super vsetko fungovalo. Termin sa trocha predlzil ale je to pochopitelne v sobotu vecer. Ako kompenzaciu poslal majitel flasu pepsi. Co bolo mile ale nemusel... Za nas super....

Marek Keram - Príjemná reštaurácia, ochotný.... Personál, výborná pizza a dobrý výber pív. Posedenie aj na terase..

Just A person - Jedlo domov vam.... Prinesu celkom rychlo. V restauracii ked sa chcete najest tak tiez tak isto. V menu je toho vela, je tam aj denne menu a plnene pizza stangle. Ked sme tam boli okolo 12:00 tak tam bolo uplne prazdno + restauraciu najdete hned vedla vedla parku. Minusovy bod je ten personal..

Lukáš Čepa - Najlepšia Pizza vo.... Vajnoroch a super pivečko 🍻 A nezabudnite vyskúšať langoše ! 😉👍.

Look Sharp - Objednávka dorazila za.... 40min, čo je na sobotu večer super čas, dovozca milý . Pizza bola chutná. Odporúčam..

Nina Mayer - Obsluha super, jedlo.... Výborné. Tešíme sa na ďaľšiu návštevu. :).

Veronika Kirth - Po dlhom váhaní.... A predošlom sklamaní sme si znova objednali pizzu a musím vás pochváliť bola ozaj výborná len si tu kvalitu prosím už udržte..

Michaela Mesikova - Práve mi prišla.... Pizza už podľa vône som cítila že to bude ono ale keď som ochutnala tak môj jazyk zaplesal 😂 o cene cez wolt sa ani nemusíme baviť 6,88€ (nejaká akcia) za pizzu takéhoto kalibru fakt brutal. Keby chcem silou mocou hľadať nejaké mínus tak asi len to, že niektoré kúsky boli trošilinku slanšie, pravdepodobne cesnak čím sa potierajú kraje. Moja prvá ale určite nie posledná objednávka..

Elon Musk - Múch je priveľa,.... Hlavne večer sú veľmi rušivé, dajte niečo proti muchám, inak je jedlo chutné.

Ivana Baloghová - Príjemné posedenie pod.... Lipami. Interiér by potreboval trocha zútulniť..

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .