Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Skalici. Určite tu nájdeš inšpiráciu na nové gastrozážitky.

 

3. miesto obsadzuje Poľovnícka reštaurácia

Poľovnícka reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Mirka Brindová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Divinová misa pre.... Dvoch potešila a obrovsky zasýtila. Ako predjedlo výborná cesnačka, k mise opekané zemiaky a hubová omáčka. Veľmi dobrá voľba, oplatí sa sem spraviť výlet. Cenovo tiež veľmi priaznivé :).

David Slovák - Restauracia milo prekvapila..... Divinou nepohrdnem a obcas na nu pride velka chut, preto sme si so zenou dali misu pre dvoch, ktora bola akurat, aby zahnala obrovsky hlad dvoch ludi a zaroven sme nemuseli nic nechavat na tanieri. Cenovo velmi dobre, za rovnake jedlo by ste blizsie k Bratislave dali o stvrtinu viac 🙂.

Monika Bartalová - Odporúčam ***** Začnem prostredím.... Zvonku to vyzerá taka 3*reštika . Vojdete do brány a krásne miesto či vonku terasa alebo vnútro. Toalety co malokde najdete tak tu su v top stave. Príjemná obsluha aspoň smena ktorá nás obsluhovala . Jedlo je zážitkové , vynikajúco dochutené a to nás bolo 10 a každý sme si dali niečo iné . Ani pri jednom jedle som nezaváhala či mu niečo chýba . Určite sa zasa vrátime 😍.

Michal Koleno - Odporúčam sa zastaviť..... Jedlo chutné a obsluha milá 🙂.

Peter Kvaltin - Mám veľmi zmiešané.... Pocity. Krásna reštaurácia, ale dlho sme čakali na obsluhu. Dievčatá sa síce snažili, aj boli usluzne. Čo sa jedla týka. Vysušené kuracie mäso a grilovaná zelenina na oleji 🤦. Dosť mastné boli všetky jedlá. Divina tiež zbytočne presušená. Veľká škoda, lebo kedysi mala táto reštaurácia veľké meno.

ADAGIO - Štýlové prostredie,jedlo .... Chutné.

Peter Holúbek - Super prostredie, jedlá.... Aj obsluha!.

Patrik Mikéci - Pochutili sme si.... Na obedovom menu. Výzdoba vo vnútri je naozaj tematická-poľovnícka. Personál je veľmi milý a ochotný. Ceny sú ok..

Alexandra Bockova - Úžasní personál a.... Veľmi príjemné prostredie🙂.

Frederik - Chutné denné menu,.... Milý personál a príjemné poľovnícke prostredie. Dajte si pozor na polievky, spálite si jazyk :D, no lepšie ako studená..

Hodnotíme 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si rozhodne zaslúži Collegium café bar & restaurant

Collegium café bar & restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Juraj Horský - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Pekná a útulná.... Reštaurácia v širšom centre mesta. Chutná káva z Banskobystrickej pražiarne, zázvorový čaj....(strúhaný zázvor)...pomerne široký výber rumov. K jedlu sme sa nedostali..

Ingrid Burianova - Krásne prostredie, obsluha.... Vždy na vysoko profesionálnej úrovni a jedlo vždy vynikajúce. Odporúčam všetkými desiatimi 😇😊.

Peter Šiška - Výborné jedlo a.... Skvelý tím. Obsluha je všímavá a stará sa o zákazníkov. Skvelá ponuka rumov. Reštaurácia sa nachádza v centre mesta s bezproblémovým parkovaním. Platba možný aj kartou..

Brian Mládek - Navštívené 13.04.2019. S.... Parkovaním pred reštauráciou nie je problém. Samotné priestory reštaurácie sú veľmi príjemné. Žiadne zbytočné blbosti po stenách nevisia. Toalety sú veľmi maličké a nachádzajú sa hneď za vchodom do reštaurácie, pričom cítiť čistiace prostriedky, ktoré prvý dojem trošku znepríjemnia, ale po prechode do jedálenskej časti zmeníte názor. Mali sme rezerváciu a stôl bol pekne nachystaný. Ale čisto bolo všade. Obsluha je veľmi milá a príjemná. Akurát sme asi trafili na študentku, na ktorej bolo vidieť, že sa ešte učí, ale to vôbec nevadilo, nakoľko sa snažila, koľko to išlo. Jedlo bolo taktiež vynikajúce. Ako predjedlo odporúčam zaúdený tatarák, ktorý objemom môže konkurovať hlavnému jedlu. Aj keď škoda, že pri ďalšej návšteve bol stroj na údenie pokazený, teda aspoň takto nám to bolo vysvetlené. Snáď už prišlo k náprave. Všetky jedlá, ktoré sme si objednali boli veľmi kvalite pripravené a steak, ktorý chcete mať pripravený formou medium rare, tak ho skutočne aj takýto pripravený dostanete. Z nápojov nájdete klasiku ako všade. Oceňujem slušný výber rumov, ktoré majú ľudovú cenu oproti konkurenciám dovolím si napísať po celom Slovensku. Dezerty sú tiež veľmi chutné. Ceny v reštaurácií na tejto úrovni sú podľa môjho názoru pod slovenským priemerom, takže ceny hodnotím pozitívne. Jediné s čím som mal problém, bola chuť kávy, ktorá pre mňa osobne bola veľmi ale veľmi kyslá. Čo však nič nezmení na plnom hodnotení tejto reštaurácie. Napriek tomu, určite sa do reštaurácie ešte niekoľkokrát vrátim a budem verným zákazníkom, aj keď bez kávy. Možno keď zmenia typ. Na záver ešte raz pripomínam, že v reštaurácií pracujú aj študenti, tak vyzývam všetkých, aby boli ohľaduplní a ocenili ich snahu..

Patrik Gaza - Utulna restauracia, kde.... Studenti ziskavaju prax ci uz ako kuchari, barmani alebo ako casnici. Vzdy sa tu dobre najem, alebo si dam dobru kavu s nejakym skvelym zakuskom.

Alena Poláčková - Výborné jedlo, milá.... Obsluha, pekný interiér..

ADAGIO - Školská restika, kde.... Si pochutite a mládež sa učí aby ste boli spokojný..

mariana maja - Jedna z najlepších.... Kuchýň v okolí. Prostredie paráda a obsluha vždy príjemná..

Miloš Lajtman - Mali sme 4-chodové.... Menu, ktoré bolo vynikajúce. Obsluha veľmi milá a profesionálna. Polievka zo sladkých zemiakov topinamburi bol pre mňa vrchol menu 👌 Mal som vegetariánsku verziu menu, v ktorej má trochu sklamal výber jedla pre hlavný chod. Bolo to cviklové rizoto s parmezánom. Rizoto bolo urobené výborne aj výborne chutilo, ale keďže už predjedlo bol cviklový tatarák, tak by som preferoval niečo iné ako cviklu. Navyše, voľba rizota ako alternatívy k bohatému mäsovému jedlu so 4 druhmi mäsa mi prišla pomerne málo kreatívna. Inak bolo všetko výborné a chutné. Reštauráciu odporúčam..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

1. miesto získava Pizzeria Ristorante La Taverna Di Sardegna

Pizzeria Ristorante La Taverna Di Sardegna

Čo hovoria foodblogeri:

Brian Mládek - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Navštívené 10.09.2021. Opäť.... Po nejakej dobe sme navštívili túto reštauráciu. A ako vždy sme neboli sklamaní. Majitelia sa ako vždy usmievali a pekne nás privítali. Pizza musela byť, bez tej by to nešlo. Taktiež sme ochutnali plnené cestoviny s kozím syrom a figami, ktoré boli taktiež vynikajúce. Ceny sú úplne primerané kvalite surovín. Určite sa opäť vrátime, a nie raz..

Miroslav Janovic - Skvelá Talinská reštaurácia....

Emilia Palkovicova - Výborná talianská kuchyňa,.... úžasná pizza, ceny primerané kvalite potravín a príjemné prostredie a majitelia 🙂😉 odporúčame a tešíme sa nabudúce.

Kristina Pfeilerova - Hlavne jedlo vyborne,.... Dezert dobry ale rozmrazeny, obsluha velmi prijemna, na prostredi by sa dalo zapracovat.

Michaela Rázgová - Klasicka talianska taverna.... So sicilskou atmosferou a najlepsim jedlom na siroko na daleko.. ak na pizzu, len sem.. a samozrejme uzasne pripravene musle, cestoviny ci dezerty nie su vynimkou.. a toto vsetko vam pripravy originalny talian a majitel podniku v jednom.. a samozrejme vsetko z cerstvych a originalnych talianskych ingrediencii, ktore si nechava doviezt priamo z talianska...

František Bolgáč - Velmi prijemne prekvapenie..... Urcite sa tu zas zastavim. Detska pizza (sunka, syr, kukurica) aj pizza diavola uzasne :) Kavicka ako ma byt. Maly kusok talianska na Zahori... Odporucam..

Jana - Velmi prijemna restauracia..... S priatelom sme si dali cestoviny a jedny lepsie ako druhe. Obsluha a aj pan majitel velmi prijemni ludia. Urcite sa este vratime..

Tomáš Grznárik - Pekné prostredie, dobré.... Jedlo a milá obsluha. Škoda, že nedá platiť aj kartou, ale to je len drobnosť s ktorou treba počítať..

Renáta Grznáriková - Zvláštne, že z.... Vonkajšej strany vyzerá podnik, akoby bol už dlhšie zatvorený, vyzerá už trochu ošarpane. Vnútri už to vyzerá príjemnejšie, aj keď na toaletách bolo dosť prachu. Avšak, chápem že podnik je otvorený vždy len pár hodín v týždni, a nie je asi čas to tam udržiavať. Potom vám donesú jedlo, ktoré je dokonalé - čo je hlavné, a ešte s vami pokecá veľmi príjemný majiteľ zo Sardínie, a hneď je vytvorená úžasná atmosféra, a na nedostatky rýchlo zabudnete. Dokonca sa tu dá platiť českými korunami, pokiaľ nemáte eurá (kartou sa platiť nedá). K dispozícii sú aj hračky a knižky pre deti. Na dedinu ako je táto... je to dobrý podnik, kam sa oplatí ísť..

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.