Na základe hodnotení od našich aktívnych foodblogerov sme zostavili zoznam najlepších reštaurácií v Rusovciach. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

3. miesto získava Reštaurácia SĽUK

Reštaurácia SĽUK

Čo hovoria foodblogeri:

Ján Štefek - Tento podnik hodnotíme takto - Výborná kuchyňa, čašníci.... S úsmevom a krásne prostredie. Vrelo odporúčam túto reštauráciu..

Karol Machacek - Fajn reštaurácia v.... Príjemnom prostredí. Škoda, že nezvládali nápor zákazníkov počas dňa detí. Dlho sa muselo čakať...na všetko. Ale po Covide to bol asi riadny nápor. Inak všetko v poriadku, chutná kávička aj dezerty. Prídeme ochutnať aj kuchyňu, keď bude menej ľudí..

Anna Alexová - Po dlhsom case.... Sme tam zavitali opat a urcite nesklamali. Jedlo vyborne, obsluhoval nas velmi mily panko casnik, akurat pri tom vyhlade na stale nezrekonstruovany kastiel zaboli srdce.. ale to uz je o inom..

Stewe - Trošku dlhšie sme.... čakali, jedlo chutné, menšie porcie, vyššie ceny. Obsluha bola slušná. Platba kartou. Vonku komáre..

Dalibor Bobok - Výborný koncept ktorý.... Ukazuje, že slovenské jedlo a tradície sa dajú uchopiť aj inak ako cez drevený salaš s ovčou kožou na lavici..

Tibor Nagy - Chcel by som.... Pochváliť zaujímavú a veľmi kvalitnú kuchyňu reštaurácie a úplne top obsluhu a personál. Ceny sú pre túto kvalitu úplne adekvátne a držím palce, aby to vydržalo..

L oLO - Toalety ciste priestrane.... A dost dobre vybavenie pre deti, obsluha mila a v pohodicke a chut jedla - co vam poviem s laskou som zjedla zeleninu ..

Matej Jurašik - Jedlo a obsluha.... Super. Jediné mínus, že v jedálnom lístku krém z medvedieho cesnaku 4,90€ a na účte 13,90€...čo sme si však na nešťastie všimli až doma. Dávajte si na to pozor..

Marcel Bosko - Velmi prijemny personal.... Naozaj:) prostredie pri kastieli a parku 💪👍jedlo naozaj velmi chutne sa mi paci koncept kuchyne, nie klasicke jedla typu vyprazany rezen a pod…, jedalny listok na dvoch stranach to mne sa velmi paci malo ale kvalitne, udrzat standard velmi dobre:)) istotne pridem opat kedze som z rusoviec:).

Diana Szlovinczová - Reštaurácia v peknom.... Prostredí, radi sa sem vždy vrátime. Príjemná obsluha, usadili nás, nikdy sme dlho nečakali. Hneď vedľa je veľké detské ihrisko..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto získava Antica Toscana

Antica Toscana

Čo hovoria foodblogeri:

Paulína Siváčková - A ako to hodnotíme? : Jedlo skutočne vynikajúce..... Mali sme tagliere a každý svoje cestoviny - porcie sú nadpriemerné, na kvalite a množstve surovín sa nešetrí. Víno a Aperol ako v Taliansku. Jednu hviezdičku musím ubrať za dve skutočnosti - plechovka ako nealko nápoj v takejto reštaurácií podľa mňa nemá čo hľadať a obsluha bola naozaj neprofesionálna. Čašníčka vedela veľmi slabo po slovensky - myslim že bola ruskej národnosti. Menu, ktoré majú v tablete jej nefungovalo, nešla to riešiť ďalej od stola ale šaškovala pri stole s tabletom asi 5 minút, bolo to nepríjemné. Nakoniec sme si menu pozreli v telefóne. Treba na tom popracovať, možno treba pouvažovať nad papierovým menu. :) inak sa určite radi vrátime, lebo jedlo chutilo naozaj autenticky a prenieslo ma na juh talianska..

Štefan Dzurec - Výborná skúsenosť, milá.... Obsluha. Dokonca predjedlo free ako pozornosť podniku za dlhšie čakanie na risotto alla Ivana, s ktorým som aj tak rátal. Možno by som vytkol coperto - nie coperto ako také, ale ponúknuť zoschnutý chlieb v takejto reštaurácii to hodnotenie ťahá trochu dole. Keby jedlo nebolo výborné a nepodplatili nás predjedlom tak... 😁 Výborný rozlievaný pinot, zodpovedajúce ceny. Teším sa nabudúce..

maria marko - Výborne domáce papaníčko..... Ledva sme sa odtiaľ odguľali 🤣 len čo by som vytkla sú záchody. Mohli by ich dať trochu prerobiť. Inak tam bolo super a obsluha veľmi milá 👍.

Paulína Hanic - Najlepšia reštaurácia v.... Bratislave a okolí. Jedlo je famózne, čerstvé ako v talianskej reštaurácii. Atmosféra je tiež veľmi talianska a obsluha ju dokonale dotvára..

Anabela Mollová - Vynikajúce jedlo, veľmi.... Milá obsluha, pocit ako v Taliansku❤️ Určite ešte túto reštauráciu navštívime!!! Odporúčame každému, kto má rád talianskú kuchyňu!.

Lukáš Kosmeľ - Pozor! Na tomto.... Mieste hrozi prejedenie sa neskutocne chutnym jedlom! Neskutocne autenticka talianska kuchyna s velmi prijemnou obsluhou a milym prostredim. Jedlo - 11/10 (Spaghetti alla Carbonara) Obsluha - 11/10 Prostredie - 7/10 restauracia sama o sebe pekna s interierom v toskanskom duchu, no nas stol pri okne nemal takmer ziadne svetlo a kopec prepraviek mineralky za oknami, preto trocha nizsie hodnotenie Uz sa tesime na dalsiu navstevu.

Lukáš Kosmeľ - Pozor! Na tomto.... Mieste hrozi prejedenie sa neskutocne chutnym jedlom! Ak hladate autenticku taliansku kuchynu s velmi prijemnou obsluhou a milym prostredim, urcite ste nasli spravne Jedlo - 11/10 (Spaghetti alla Carbonara) Obsluha - 11/10 Prostredie - 7/10 restauracia sama o sebe pekna s interierom v toskanskom duchu, no nas stol pri okne nemal takmer ziadne svetlo a kopec prepraviek mineralky za oknami, preto trocha nizsie hodnotenie Uz sa tesime na dalsiu navstevu.

Veronika Pevalova - Krásne miesto s.... Talianskym nádychom od prvej chvíle. Príjemný personál, ktorí je ústretoví a obklopí vás pozitívnou energiou a v neposlednej rade s vynikajúcim jedlom z ich originálnej talianskej ponuky. Lepšiu Taliansku kuchyňu som na Slovensku nemala nikde. A rozhodne odporúčam navštíviť toto miesto a okúsiť gastronomický zážitok. Stojí to za to. ♥️🇮🇹.

Jana Ševčíková - Skvele autentické miesto.... Plné úžasných talianskych chuti...milujeme to tam.

Jana Matušová - Vynikajúca atmosféra,obsluha,jedlo vynikajúce.Jedine.... Mínus bola káva..Nula bodov, treba investovať do kvalitnej kávy.

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

1. miesto - Gatto Matto Trattoria

Gatto Matto Trattoria

Gatto Matto Trattoria na ktorú sme právom hrdí, je umiestnená v pokojnej okrajovej časti Bratislavy - v Rusovciach, ale pritom ju možno označiť za vlajkovú loď Gatto Matto Family. Veľkorysý a dobre rozvrhnutý priestor s parkovaním je ideálny pre rodinné obedy s deťmi, oslavy, recepcie či večierky, alebo romantické rande vo dvojici. Ak prídete s ratolesťami, určite oceníte skvelý detský kútik alebo mini farmu so zvieratkami. Kto chce zažiť romantiku určite ocení oddelené sedenie od priestoru pre najmenších alebo stoly v záhrade pri jazierku. Z menu si určite vyberiete špeciality ako ručne pripravované cestoviny, alebo pizzu pečenú v špeciálnej peci priamo na dreve.

.

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Hulimanová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Dobry den, - na.... Hlavne jedlo sme celkom dlho cakali - obidve polievky sme mali vlazne - detska stolicka je bez moznosti upevnit tam dieta, dost nebezpecna. Nemohli sme ani sekundu spustit oci z nasho 11mesacneho syna. Casnik nam tvrdil, ze urcite nevylezie, trvalo mu to asi 2sekundy :) Obsluha bola v poriadku, jedlo chutovo dajme tomu tiez....

Marcel Sádecký - Vždy veľmi príjemný.... Personál. Len mi vadí ten inovatívny QR kódový online jedálny lístok, ktorý má za následok, že všetci pri stoloch majú v rukách mobily miesto toho, aby na ne zabudli a venovali sa jeden druhému, prostrediu a jedlu. Listovať v tlačenom jedálnom lístku je súčasť klasického rituálu, ktorý patrí k výnimočnej chvíli stretnutia v reštaurácii..

Sandra Vychlopenova - Zážitok! A nielen.... Gastronomický. Ústretový, milý personál, služby dotiahnuté do detailov. Na výborné jedlo sme nečakali dlho, aj keď bolo plno. A keď vám po dopitej limonáde ponúkli džbán čistej vody, aby ste si výluh doliali ešte, keď začalo pršať, automat. prišli ponúknuť stôl v interiéri. Paráda! Naj odporúčam... a ďakujem..

peter jakubov - Vyborne jedlo, mily.... Ochotny a usmiaty personal, na veceru s priatelkou/manzelkou idealne miesto. Uzili sme si tu prijemny vecer. Cela restauracia architekturou interierom aj exterierom aj s personalom navodili prijemnu taliansku pohodovu "chill" atmosferu a vychutnanie si jedla a dobrej spolocnosti..

Miriama Kyselova - Prostredie a atmosféra.... Paráda. Od jedla som čakala niečo viac. S dvomi malými deťmi sme čakali vyše hodiny. Slušné by bolo oznámiť dlhú dobu čakania. Tiež čašník mohol prísť skontrolovať či si nedáme niečo viac na pitie. Ďalšie víno sme museli žiadať. Jedlo ok, kačka trochu tuhšia. Prezentácia jedál pekná, od chuti sme čakali niečo viac Prebaľovací pult síce je, ale totálne nepoužiteľný. Odporúčam tým, čo ho montujú, aby si ho aj reálne vyskúšali. Navyše, mohol by byť čistejší. Tiež na wc s detským kútikom chýbalo mydlo..

Ema SMOLARIKOVA - Obsluha perfektna (dlho.... Som nezazila tak uzasnu obsluhu), jedlo super, prostredie tiez. Neda sa hodnotit inak ako 5/5. Dakujeme 😊.

Ján Farkašovský - Niekedy zbytočne vymyšľaju.... A jedla=novinky prejombinuju,ale inak tam chutí naozaj skvele..

Sexi s Lexi - Skvelý personál aj.... Jedlo. Príjemné posedenie vo vnútrobloku pri malom záhradnom rybníku 😊.

vladimir hurinsky - Vyborne jedla,ale minimum.... Veganskych moznosti. Prostredie pohodove a velmi dobre vybavene.

Mária Valovičová - Výborné jedlo, jedálny.... Lístok cez QR kód, co je v tejto dobe z hľadiska hygieny super..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.