Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Novom Meste nad Váhom. Je medzi nimi aj tvoj gastrozážitok?

 

3. miesto si rozhodne zaslúži Al Cacciatore

Al Cacciatore

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Frank - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Super reštaurácia do.... Ktorej sa vždy rád vrátim. Pakovisko sa nachádza hneď pred reštauráciou. V Blízkosti reštaurácie je aj kostol, park, tržnica, bankomat a iné. Platba kartou možná. Veľmi chutné jedlo, príjemná obsluha ako aj prostredie reštaurácie. Záchody čisté a pekné. Cenovo prijateľné. Odporúčam na krátke aj rýchle zastavenia. Či ste s rodinou alebo sám. Ďakujem sa super rizoto..

Dudo - 5.2.2022 Al kača,.... Si stále drží svoj dobrý štandard 👌 hygiena, čistota, dobre menu, chutné jedlá. Obsluha mila. Toalety čisté. Nemám čo vytknúť, dobre posedenie 👍.

Tomas - Veľmi príjemná reštaurácia,.... V čase obeda bolo jedlo prinesené rýchlo, aj keď sme si objednali mimo menu. Obsluha bola príjemná, porcie dosť veľké, cena primeraná..

Tomi Tóth - No, musím povedať,.... Nie celkom sa viem zase rozhodnúť, že ako ohodnotiť toto miesto. Celkovo fajn podnik, dobré jedlo a chutné pivo. Čo som ale celkom nepochopil, je ich nesystémová obsluha. Jedna slečna spravila objednávku, druhá doniesla pivo, tretia doniesla jedlo, štvrtá zobrala už prázdny tanier. A nadovšetko sa neplatí pri stole, ale pri odchode už von s podniku. Neviem, toto je pre mňa až príliš rozpačité a teraz komu dať, či nedať Trinkgeld-prepitné? Všade inde obsluhuje jeden stôl jedna obsluha a to má svoj dôvod. Naozaj neviem.....

Milan Pavelka - Dobré jedlo, dobrá.... Obsluha. Dobrá reštaurácia..

Patrik Lipták - Super reštaurácia do.... Ktorej sa vždy rád vrátim. Parkovisko sa nachádza hneď pred reštauráciou. Veľmi chutné jedlo, príjemná obsluha ako aj prostredie reštaurácie..

Milan Pleško - Reštaurácia Al Cacciatore.... Ponúka síce široký výber jedál, no bohužiaľ trpí ich kvalita, čo zaraďuje reštauráciu medzi priemerné zážitky pre menej náročných zákazníkov. Napriek tomu je reštaurácia jednou z lepších vo svojom okolí. Atmosféra v Al Cacciatore je príjemná, avšak celkový dojem z reštaurácie nie je taký uspokojivý ako by sme si želali. Obsluha je milá, ale to nestačí na kompenzáciu nedostatkov v kvalite jedál. Al Cacciatore je vhodným miestom pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a priemerné jedlá bez vysokých očakávaní a nevadia im kompromisy v kvalite..

Виктория Медведева - Boli sme tú.... Veľa krát, ale taka špatná pizza bola teraz veľkým sklamaním.. Ostatne bolo celkom dobre).

Danka Černá - Jedlo vždy veľmi.... Chutné ,večerné menu super nápad..

Nikolas Lukac - Každý deň odtialto.... Objednávam jedlo najlepsia pizza v okoli obľúbil som si čašníčky sú milé a zlate všetko super ďakujem že ste tu pre nás skvelí kuchári obedy 8/10 porcie veľké.

Rozhodne si zaslúži 8.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto obsadzuje Reštaurácia - U Zámečníka, Moravské Lieskové

Reštaurácia - U Zámečníka, Moravské Lieskové

Čo hovoria foodblogeri:

Matuš Vráb - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Výborne. Zastavili sme.... Sa tu na menu a boli sme veľmi spokojní. Jedlo na terase chutilo výborne. Je to pokojné miesto s milým personálom. Vedľa terasy aj šmýkačka a hojdačky pre deti. Aj dostatok miesta na parkovanie..

Vlasta Hollá - To, čo neponúknu.... Vychýrené Piešťany, to ponúkne veľmi príjemná, útulná reštaurácia v Moravskom Lieskovom. Veľmi sme si pochutnali na grilovanom kolene a rebierkach. Dievčatá v obsluhe boli veľmi milé, ochotné, za chvíľu sme mali jedlo na stole. Keďže sa terasa nachádza vo dvore, je tam dostatok súkromia a hlavne je tam kľud a ticho, dosť priestoru aj pre deti. Prežili sme u vás príjemný podvečer a určite sa radi opäť vrátime a odporučíme aj iným. Ešte raz vďaka!!.

Marián Dzina - Reštaurácia u Zámečníka.... Je presne to ,čo dedina Moravské Lieskové potrebovalo🙏Dobrá lokalita, príjemné sedenie a prostredie,chutné jedlo,rýchla obsluha..Miesto stvorené pre ,svadby,oslavy,krsty, stretávky,pohrebné hostiny...za mňa super 👌.

Jan Kovac - Príjemný personál, cena.... Za jedlo je priemerná a jedlo je veľmi chutné, kuchár vie čo robí.

Dalibor Uhrik - Veľmi príjemné prostredie,.... Milá obsluha a aj výborné jedlo. Skvelá reštaurácia..

Jaroslav Valach - Vonkajšie posedenie je.... Dobre vymyslené aj pre malé deti dobrá atmosféra slušný a milí personál a odporúčam ochutnať koleno.

Miroslav Durec - Krasny penzion, bol.... Som tam sice, len na kavu, ale prijemne posedenie a mily personal. Urcite sa vratim a urobim aj fotky.

Kamil Sahaj - Príjemné posedenie, skvelé.... Jedlo a dobrý personál, čo viac dodať..

Michal Duriska - Veľmi príjemné prostredie.... S dobrým jedlom. Obsluha je fajn a ceny sú prijateľné. Tatarák bolo chuťovo výborný. V reštaurácii sa aj dajú robiť oslavy rôzneho druhu.

Martin Michna - + Super podnik,.... Ktorý stojí za to aby ste sa tam zastavili. Dobrá kuchyňa. - Komplikovaný prístup z hlavnej cesty. Alebo riskovať 50 metrov po zákaze vjazdu.

Hodnotíme 8.9 z 10!

 

1. miesto si rozhodne zaslúži Country saloon Cetuna

Country saloon Cetuna

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Lopatková - K tomuto je už len potrebné dodať: : Ani sme netusili.... O takejto dobrej restauracii v tejto malej dedinke. Vhodne aj pre deticky, maju pre ne aj stolicky :) Nedaleko chovaju kone, kusok dalej je minifarma Lubina. Dobre sme sa najedli, tu vybornu drzkovu som nestihla odfotit. O vynikajucej obsluhe ani nevravim. Velka spokojnost..

Marta Kosnarova - Na terase sa.... Sedi super. Z listka si urcite vyberie kazdy. Jedlo vyborne, ceny trochu vyssie. Obcas je problem zaparkovat (ked je plno)..

Tomas Ondrcka - Top servis -.... Takeho casnika nenajdete ani v tych najdrahsich hoteloch. Vynikajuce jedlo napoje - dorazia k Vam este sa ani neusadite. Pre mna celoslovenska volba cislo 1. Top top - robite radost slovenskemu cestovnemu ruchu. Dakujeme za vyborny zazitok..

Michal Madar - Vynikajúce Jedlo perfektný.... Servis pristup čašníkov určite odporúčam a znova navštívim tento skvelý podnik..

Milos Tallo - Príjemná reštaurácia, ktorú.... častejšie navštevujeme.Jedlo pre mňa veľmi chutné, obsluha veľmi ochotná, porcie veľké.Cena za tri , plus nápoje cca 36€..

Dod Ec - Pravidelne navštevujeme a.... Sme veľmi spokojní. :) Určite odporúčam pre mäsožravcov..

Marek Vidovic - Na tatarák sem.... Chodím nepravidelne posledných 22 rokov a kvalita je vždy vynikajúca. Ambient zostáva tradičný z druhej polovice 90tich rokov..

MiT - Príjemná reštaurácia, ktorú.... častejšie navštevujeme.Jedlo pre mňa veľmi chutné, obsluha veľmi ochotná, porcie veľké.Cena za tri , plus nápoje cca 36€.Dalsia návšteva cca po roku: nedeľa večer, dosť zaplnená reštaurácia, čakanie na jedlo cca 30 minút,obsluha ako vždy výborná.Cena pre dvoch aj s nápojmi 33€..

TRAIL BIKERS - 😊🙏🏼Navštívil som prvý.... Krát a nie posledný. Pochutnal som si na prekladanej topeničke s oblohou . Atmosféra príjemná a milá obsluha. Odporúčam 🙏🏼.

Juraj Kunkela (official) - Mali sme pečené.... Koleno, jedlo sa dá považovať za gurmánsky zážitok. Hviezdičku sťahujem za privysoké ceny, ktoré by som očakával v centre Bratislavy a nie tu..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.