Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Prievidzi. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

8. miesto obsadzuje Story Restaurant & Pub

Story Restaurant & Pub

Čo hovoria foodblogeri:

Ada Simova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Prijemny personal super.... Jedlo rada sa vratim.

Peter Jambrich junior - Dobrý deň. Dnes.... Sme sa s rodinou boli u vás najesť. Podniku dávam 4 hviezdičky. Veľmi príjemné prostredie, pekný interiér aj exteriér, šikovne riešená terasa s bezbariérovým prístupom. Jedlo bolo originálne, chutné a pekne naservírované. Veľká pochvala patrí kuchyni. 5 hviezdičiek som nedal kvôli obsluhe nakoľko pri takmer prázdnej reštaurácii sme relatívne dlho čakali na objednanie jedla. Obsluha by si mala viacej sledovať rajón. Celkový dojem je ale veľmi dobrý 😊 Držím palce a prajem veľa úspechov v tejto neľahkej dobe pre gastronómiu..

Marian Klco - Výborne jedlo, ochotný.... Personál a pekné prostredie. Pre deti pekný kutik vo vnútri a vonku preliezky..

Vladislav Šúr - Dobra kuchyna, super.... Obsluha a pekne miesto na posedenie....

Rudy Paulus - Pekné prostredie, milá.... Obsluha a výborné jedlo. Spokojnosť 👌.

František Jablonovský - Chutné jedlo, milá.... Obsluha, keď pôjdem okolo, zastavím sa rád opäť..

Martin Pavko - Výborná kuchyňa aj.... Prostredie. Rozhodne najlepšia reštaurácia v Handlovej :).

jennynka666 @ - Obsluha by si.... Mohla viac všímať zákazníkov ktorí prišli. Čakanie na obsluhu sa mi zdalo dlhé. Keďže jedálny lístok nie je obsiahly mali sme vybraté do 19 minút. Jedlo vynikajúce. Či a lá karte alebo denné menu..

Vanesa Kastlova - Dnes sme mali.... Krásny deň v našom živote nás sobáš a o krásny deň sa postarali aj vo vašej reštaurácii úžasný personál ,jedlo to ani nedokážem slovami vychvalit nádherné prostredie, detský kútik skutočne Vám patrí naše ďakujem 😍❤️🥰.

Marek Sopon - Odporúčam. Denné menu,.... Bohatý výber chuťovo výborných jedál, rýchla a sympatická obsluha..

Číselne jej patrí 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje Alej Bojnice

Alej Bojnice

Čo hovoria foodblogeri:

Vladimir Mako - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Výborne, chutne jedlo..... Mila obsluha. Sedieť sa dá vonku pred reštauráciou na ulici a pozorovať ľudí ako chodia okolo. Alebo ak chcete viac kľudu tak si sadnete a dobre jedlo vychutnáte vo vnútri. Cez okienko je možné vidieť až do kuchyne kde sa varia dobroty..

Erik Urban (ErosKE) - Navštívili sme Reštiku.... Alej, po pozretí recenzií a neoľutovali. Jedlo z Menu síce bolo dosť drahé a bolo posledné, ale ušlo sa. Objednal som si výbornú paradajkovú polievku z paradajok, niekomu možno nebude chutiť, ale mám rád zmenu a nieje to z pretlaku👍 a hovädzie mäso, mal som trochu obavy, či nebude gumené, ale bolo výborné mäkučké🐮. Majú aj Detské Menu, ale palacinky pre Najmenších nemajú, škoda. Pivko z malého pivovaru, super🍺👍. Veľmi chutne sme sa naobedovali, určite odporúčam💯👍🍲.

Martina Zerolova - Výborné jedlo a.... Ponuka aj pre ľudí ktorý majú potravinove alergie. Reštaurácia ma skvelú polohu v centre Bojníc (asi 5min peši od zámku). Milá, usmiata a veľmi ochotná obsluha. V ponuke káva, bez ktorej by som z Bojníc neodišla :) Veľmi príjemné prostredie :) Určite sa ešte vrátime :).

Jan Kovac - Obsluha super, jedlá.... Super akurát a to som bol veľmi sklamaný - hudba hrala jak v nejakej hlasnej krčme, hostia, čo tam boli na úrovni hulakali ako keby tam boli sami a to bol čas obeda. Treba si to kontrolovať a hudbu púšťať podľa toho aký je čas..

Radoslav - Zastavil som sa.... Tu na obed s priateľkou. Prostredie reštaurácie veľmi pekné, obsluha ústretová a milá. Troška drahšie ceny, ale s tým sme počítali. Objednal som si vyprážané kuracie stehno so zemiakovou kašou. Priateľka si dala z detského menu, pečené stehno s ryžou. Obidve stehná boli veľmi chutné, obalená a výražená chrusta na stehne vynikajúco spravená. Celkovo som si veľmi pochutil. Priateľka tiež pochválila upečené stehno. Troška škoda, že pri detskom menu chýbala zeleninová obloha, aspoň menšia mohla byť. K obedu sme si dali čapovanú kofolu a samozrejme nesklamali a vynikajúca originál kofola bola. Milo nás potešili vlhčené citrónove utierky na ruky. Ako vravím, detaily vytvárajú celok. Bohužiaľ nedá sa platiť stravnými lístkami a to sme nevedeli dopredu..

Klaudia Kurnotová - Chceli sme vyskúšať.... Túto reštauráciu lebo bola medzi najlepšími medzi recenziami z Bojníc. Čašník bol veľmi príjemný, nakoľko som ani netušila,že majú vyššie poschodie,kde nás usadil. Vývar a fazuľová polievka boli naozaj dobré. Žiaľ o hlavnom jedle to povedať nemôžem. Panenka s vraj omáčkou z červenej papriky ani tak nevyzerala a ani tak nechutila. Objednala som si hubovú omáčku čo tak isto nemala absolútne hubovú chuť. Za mňa sklamanie..

Jan Ryban - Výborné jedlá, skvelý.... Kuchár, príjemná obsluha a prostredie. 10/10. Vrele odporúčam..

Jana Chrastinova - Pre mňa jednoznačne.... TOP reštaurácia 💪. Príjemná atmosféra, skvela obsluha a jedlo jednoznačne najlepšie aké som v Bojniciach jedla.🤗 ĎAKUJEME Čašníci sa okamžite pýtali, spýtali sa aj na spokojnosť a celý deň mali úsmev na tvári (boli sme na obed aj večeru). Prídeme isto zas🤗.

Michal Podoba - Výborne jedlo (peceny.... Cesnak k opekaným zemiakom bol úžasný, akurat mäkký, aby bol chrumkavy, ale zaroven dosť upečený, aby nebol tak výrazný). Príjemné, nevtierave prostredie. Mila, rychla a hlavne pozorna obsluha..

LOLA - Do Aleje sme.... Prišli na kávu - neodporúčam. Mlieko nebolo dobre napenené, káva bola priemerná. Určite však niekedy prídeme na jedlo, pretože recenzie hovoria jasnou rečou :) čiže predpokladam, že hodnotenie v budúcnosti pozmením na lepšie. Zatiaľ takto. Ale personal bol milý, priateľský, rýchly. Všetko bolo čisté :)..

Dávame 8.5 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Koliba u Draga

Koliba u Draga

Čo hovoria foodblogeri:

Anna Kromková - A ako to hodnotíme? : Boli sme radi,.... že sme našli otvorenú nejakú reštauráciu. Všade, kde sme sa zastavili, bola uzavretá spoločnosť. Prostredie koliby je veľmi pekné, je tu milý personál, majú pestrú ponuku jedál. Zaujala nás ponuka kačacie hody. Žiaľ, náš výber nebol dobrý. Napriek tomu, že restovaná pečienka bola chutná, lokše boli také suché, tvrdé, že sme ich nevedeli pokrájať. Iný by to vrátil, my sme sa s tým vysporiadali, ako sme vedeli. Zjedli sme, veď sme boli hladní..

Peter Badžgoň - Veľmi príjemná usmiata.... Obsluha :) dobre jedlo, pekná atmosféra, parkovisko pri reštaurácii, možnosť platiť kartou..

Michal Janosec - Chutne jedlo, vyvar.... Vynikajuci, drzkovy gulas mohol byt viac dochuteny. Velmi mila a usmievava obsluha..

Tina Ligačová - Celkom chutné jedlo,.... Ceny primerané, trosku zvláštne miesto na umiestnenie salaša, z jednej strany frekventovaná cesta, z druhej autoumyvarka. Ale vnútrajšok krásne upravený, toalety čisté. Odporúčam..

Miroslava Kudolániová - Veľmi pekná koliba.... Ešte dýcha novotou, všade čisto a voňavo, cesnačka slabá, asi iba voda s cesnakom bez vývaru, 😞 obsluha príjemná..

Milan Pleško - Prvá návšteva, ale.... Veľmi pekné prostredie veľmi milá a ochotná obsluha. Jedlá boli chutné a porcie dostatočne veľké. Keď budete chcieť údené koleno je lepšie si zavolať skôr. Určite prídem na na niečo čo som si už vybral..

Ingrid Čerkalová - Jedlo veľmi chutné,.... Obsluha rýchla a milá. Doporučujeme.

Filip Fiala - Skvelé a chutné.... Jedlo, porcie také že sme si museli nechať väčšinu zabaliť. Veľmi dobré ceny..

Mia Koneracka - Koliba super malý.... Sa vyšantil na ihrisku , oceňujeme veľmi že je oplotené a tak sme si mohli obed vychutnať ,obsluha super malý si síce vypýtal mäso z diviaka 🤣 ale dal si halušky a chutili mu !.

Nikus “larafan” - No takže čo.... Sa týka jedla, akoze celkom dobre varia, akurát niekedy mi prišlo až moc mastné, či už bryndzové halušky alebo palacinky, ceny sú podľa mňa až veľmi vysoké, obsluha šikovná a rýchla. Táto fotka je keď sme boli iba na kávu, kávy robia dobré.

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Koliba Pacho

Koliba Pacho

Čo hovoria foodblogeri:

Radoslav - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Zastavil som sa.... Tu s mojou priateľkou na obed. Interiér a aj exteriér reštaurácie je veľmi krásny. V okolí reštaurácie sa môžete aj ubytovať a celé je to tu vytvorené v duchu family friendly. V reštaurácii príjemné drevené posedenie a celú dobu vám budú hrať z reproduktorov slovenské ľudové piesne. Cítite sa tu skvelo. Ja som si objednal halušky ,,Kuchárová pomsta’’ a priateľka si dala bravčový steak s hubovou omáčkou a americkými zemiakmi. Halušky boli po chuťovej stránke dobré, neboli najlepšie, ale pochutil som si. Bohužiaľ klobása bola vysušená a takisto aj kusy slaniny boli. Steak bol chuťovo dobrý, len veľa korenia naňho dali a tiež bol vysušený. Celkovo aj zemiaky a aj steak obsahovali tak veľa korenia, že priateľku štípali po dojedení ústa. Najesť sme sa najedli do sýta, len je škoda tých chýb pri príprave jedla. Celkovo hodnotíme na 3,8*.

Domino Schwan - Ubytovanie je úplne.... Super mala útulná drevenička s vlastnou kúpeľňou, boli sme dvaja takže nám to úplne postačovalo, príjemné miesto, na izbe chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, kúrenie elektrické a kotol na pelety. Parkovanie priamo vo dvore, pekné miesto na rána pri východe slnka, posedenie pri dreveničke, k dispozícii gril, altánok, veľa atrakcií pre deti a reštaurácia v areáli. Za nás výborný pomer kvalita a cena, obsluha a jedlo v reštaurácii vynikajúce. Veľa turistických možností v regióne a blízko auto všade. Možno ako také negatívum by som uviedol rozloženie chaty Jolanka, chýbal spoločenský priestor pred tv radšej pohovku než posteľ, lepšie riešenie by bolo spálne hore a obývačka a jedáleň dole, ale vravím je to iba detail. Určite odporúčam a keď najbližšie pôjdem do tejto lokality viem kde vyhľadal služby ubytovania..

Lukas Zemla - Vynikajúce jedlo, veľa.... Kolíb sa má čo učiť. 👍👍👍.

Adriana Piačková - Nádherné miesto! Boli.... Sme tam dnes na neskory obed. Krasne prostredie, sikovna, mila a usmievavá obsluha. Fantastické jedlo, veľké porcie a za dobrú cenu. Vsetci sme odchádzali maximálne spokojní a môžem na 100% potvrdiť, že tam pôjdeme zase. Týmto sa chcem poďakovať sikovnemu mladíkovi, ktorý nás obsluhoval a samozrejme veľká vďaka aj kucharom/kucharkam, za vybirne jedlo!.

Miro Biely - Príjemné posedenie, rýchla.... Obsluha, dobré jedlo 👍. Možnosť ubytovania v chatách.

Evka Trzubová - Jedlo chutné, porcie.... Veľké, príjemné posedenie i obsluha. My sme mali zapekaný oštiepok so slaninou a tristo hrmených..

Peter Rábek - Obsluha vždy pekne.... Oblečená, chutné jedlo. Takmer plné parkovisko, až na jeden stôl plne obsadená reštaurácia... Ale to už beriem ako štandard v tejto kolibe. Ľudia sa naučili chodiť za dobrým jedlom..

Milan Pleško - Prvá návšteva a.... Trochu mi to pripomína iné podobné zariadenia. Možnosť nielen príjemného posedenia, ale aj ubytovania. Ceny sú v porovnaní s porciami adekvátne..

Marek Dorčák - Môj prvý pocit.... Pekné prostredie koliba potom som si pozrel jedálny lístok s cenami ktoré ma prekvapili svojou výškou 9- 10 euro halušky ani som nemal chuť si niečo objednať. Ale nakoniec bol čiernohorsky rezeň ma prekvapil bol skvelý. Ale tie ceny podľa mňa prehnané..

Masha Hristich - Chutné jedlo, milujte.... Interiér. Nepáčilo sa mi, keď čašníčka povedala, aby jej dala tanier, môže si ho prísť sama vyzdvihnúť. Takto sa s klientmi nezaobchádza..

Dávame 8.6 z 10!

 

4. miesto - McDonald's

McDonald's

Čo hovoria foodblogeri:

Miloš Bielik - K tomuto je už len potrebné dodať: : S jedlom a.... Obsluhou je tu osobne dlhodobá spokojnosť. Mne vyhovuje možnosť si v kľude objednať a zaplatiť cez samoobslužný terminál, ostatné ide rýchlo, takže môžeme obratom utekať domov pojedať. Jedna výhrada, viackrát sa stalo, že chýbala pribalená smotana alebo cukor do kávy. Asi to myslia so mnou dobre a mal by som prestať sladiť ;).

Katarina Virana - Je to dosť.... Drahé, inak dobré a pekné miesto na oddych a zábavu 💙🧡💚❤️😃.

Juraj Gecasek - Hoci som pred.... Rokom napísal negatívnu reakciu, po roku vidím obrovské zlepšenie. Ďakujem, ste skvelý tím..

Vladimír “Master” - Štandartný McDonalds, obsluha.... OK ak viete čo chcete tak ste aj rýchlo obslúžený. Interiér pekný, čistý..

Igor Boháč - V tejto prevádzke.... Som bol skutočne prvý raz napriek tomu, že v PD bývam častejšie.

Lucia Vanečková - Milí a ochotní.... Personál. Všade bolo čisto. Jedlo bolo rýchlo. Veľa miesta na parkovanie. Vonku aj šmykľavka.

Jan Ryban - Príjemný personál, čisté.... Prostredie. Bezbariérový prístup. Možnosť uplatnenia si zliav prostredníctvom McDonald's aplikácie..

George Kyrychenko (saxophone2009) - Ako vždy -.... Promptne a slušne. Ihrisko je originálny nápad. Myslím, že nemá cenu hovoriť, aké je to chutné jedlo. 🥰.

Igor Lovniansky - Rýchlo, bez čakania..... Voľné stoly. Všetko ako má byť. Manažérka sa stará o čistotu aj o spokojnosť klientov..

Mato Motyka - Nedá sa dnes.... Už povedať, že každý MC Donalds robí burger rovnako. V tomto ale nič nechýbalo a bol naozaj chutný , okorenený a nevynechali zamestnanci ani jednu surovinu ( čo je zvykom ako napríklad cibuľka v Big Mac alebo cheeseburger ) . Jediné čo je škoda , že sa k jedlu nedáva automaticky kečup zadarmo ako napríklad v susedom Poľsku ale do burgrov sa ho dáva toľko, že žemľa je ako špongia..

Dávame 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Top Cafe

Top Cafe

Čo hovoria foodblogeri:

Mária Šutová - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Príjemné posedie. Krásny.... Výhľad na celú PD, vidieť aj Bojnický zámok. Večer všetko osvetlené o to je to väčšia atmosféra. Dávajú aj deky keď je večer chladno. Dobré jedlo za primeranú cenu vzhľadom na to kde sa Top Cafe nachádza. Je z čoho vyberať. Odporúčam..

Peter Posinger - Skvelý nápad s.... Lokaciou, úžasní a milí personál skvelá káva. Pri návšteve nezabudni ochutnať najlepšie palacinky a najchutnejšie burger za mňa total top 💯💯💯💯.

Patrícia Kúšiková - Začnem tým, že.... Sme si s priateľom rezervovali stôl na 12.2. Slečna bola veľmi milá a príjemná už keď sme spolu telefonovali. Po príchode nám ukázala náš pripravený stôl. Servis jedla a nápojov bol veľmi rýchli. Jedlo bolo vynikajúce a o obsluhe ani nehovorím. Veľmi milá a príjemná slečna čašníčka. Teším sa na našu ďalšiu návštevu Top café ❤️.

Samuel Fantura - Miesto pekné, no.... S burgrami by sa dalo viacej vyhrať..

Nikus Ražná - Výbornú ľadovú kávičku.... Tu robia, príjemná obsluha 🙂.

Milos Barciak - Vyhlad a poloha.... Fajn, jedlo ale priemer...burger velke sklamanie, maso na krajoch tvrde premrznute a urcite neodporucam, palacinka bola OK.

Viktória Menčíková - Krásna lokalita, pekný.... Výhľad, proaktivny prístup obsluhy, čašníčky vždy prijemne naladené ochotne pomôcť a poradiť, jeden z dôvodov prečo sa sem oplatí chodiť. Jeden z mala podnikov v PD a okoli ktorý si dlhodobo udržiava vysokú úroveň. 🍾😋.

Sara Poliaková - Personal bol milí,.... Káva výborna a rýchlo pripravená. Nemám čo vytknúť.

Igor Dimitrovič - Veľmi príjemné miesto,.... Z ktorého je aj veľmi pekný výhľad na Bojnice a Prievidzu..

Ann Irons - Koktail chutný sladky.... Osviežujúci, obsluha príjemná promtna, krásny výhľad pekne prostredie restauracie,.

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!

 

2. miesto si zaslúži Slovenská reštaurácia

Slovenská reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Bellová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Reštaurácia na námestí.... V Bojniciach. Obsluha rýchla, slušná, milá. Jedlo veľmi príjemne prekvapilo. Polievky výborné - kapustová polievka hustá, veľa mäsa. Hlavné jedlá horúce, chutné, porcie veľké. Toalety menšie, čisté..

František F - Reštaurácia, kde zaženiete.... Hlad a príjemne si oddýchnete počas návštevy Bojnic. Majú detský kútik, vo vnútornej terase, čo ocenia najmä rodičia. WC čisté, slušné. Inak priemerná reštauráciá s priemerným (nie zlým) jedlom, ale za to s nadpriemernými cenami. Čo však je v Bojniciach už klasický folklór. Platba kartou nebola možná, a pri platbe v hotovosti sme museli ísť my z terasy dovnútra ku kase, namiesto toho, aby nám obsluha priniesla účet na terasu, kde sme sedeli s malými deťmi. Trošku lepší servis a dal by som aj 4*.

Ján Žbirka - Prijemne posedenie, kludne,.... Detsky kutik. Zmrzlina fakt vyborna, ale mastena loksa nic moc - pochybujem, ze to bol vypek z kacky, ak ano, tak tu kacku by som asi neriskoval. Chyba moznost platby kartou....

Matúš88 - Milá úžasná obsluha....

Viera Matejovova - Obsluha OK ,.... Sedeli sme vonku pred reštauráciou, tak nehodnotím prostredie reštaurácie, všetky reštaurácie v okolí sedenie pred podnikom majú zhruba rovnaké, .Ceny dosť vysoké . Úplne ma zarazila malá hrianka s vajíčkom za 1,90€. Keby tam bol syr a ešte niečo tak sa nečudujem. Ale pol krajíčka chleba osmaženeho na oleji s vajcom?? Ostatné ceny tiež zarážajúce. Asi je to trend dnešných dní, dobehnúť zisky za posledné dva roky ..

Ivana Benešová - výborné jedlo, príjemná.... Obsluha :) taktiež môžem odporúčať aj kávu v tomto podniku!.

Marek Ondruš - Velmi prijemne posedenie.... Vonku,mila obsluha a skvele jedlo za prijemne ceny. Boli sme maximalne spokojny aj s velkostou porcii. A rajcinova polievka chutila ako rajciny a nie ako pretlak,mozem iba doporucit. Skvela grilovana panenka prekladana ostiepkom chutila vynimocne..

Kristina Rabbová - V rámci výletu.... V Bojniciach sme navštívili túto reštauráciu s manželom a synom. Manžel si dal bravčovú panenku s hribovou omáčkou a ryžou, chutilo to okej, ale nič extra, bol sklamaný. Ja som si dala kurací čiernohorský rezeň s hranolkami a tatárskou omáčkou. Mäsko bolo super, hranolky boli akurát slané a chrumkavé. Tatársku omáčku nám najprv zabudli doniesť a príbor sme takisto nedostali. Keď sa toto doriešilo už sa u nás čašníčka nezastavila napriek tomu, že vo dvore sme boli už iba my, takže žiadna plnka, že by na nás nemala čas. Chceli sme si vypýtať ešte jedny hranolky, manžel bol 2x hľadať niekoho a potom konečne stretol jedného čašníka, ktorý nám to nakoniec aj s úsmevom doniesol. Synovi sa vonkajší detský kútik veľmi páčil, napriek tomu že tam skoro všetky hračky sú zlomené. Kým sme zaplatili za večeru tak znechutená čašníčka už stihla zamknúť prebaľovaciu miestnosť, asi už chcela ísť domov, napriek tomu že mali byť ešte vyše hodinu otvorení. Manžel sa jej bol spýtať, či nám to otvorí, aby sme mohli syna prebaliť. Otvorila dvere, ale tvárila sa ako keby sme jej zjedli večeru. Celkovo keby sa slečna aspoň raz usmiala zlepšilo by to celkový dojem z reštaurácie, ale takto za mňa iba 3/5.

Didi Gurová - Nezvyknem pisat zle.... Recenzie, ale... restauracia budi dobry dojem, terasa pekna, obsluha mila a sikovna. Domace limonady fajne a aj detsky kutik vzadu je super, nie su tam preliezky ale koberec a plno hraciek, hlavne auticok. Jedlo co sme si objednali je uz ina vec...predrazene a keby aspon dobre..maso prechutene, utopene v omacke a uplne znehodnotena chut udajnej panenky... zial sme sa nepoucili z prvej nastevy a sli znovu...uz si zapametame ze sem nie....

Sonia Deschanel - Dneska som navštívila.... Túto skvelú reštauráciu sedela som vpredu a po pravej strane som sa krasne pozerala na Bojnický zamok. Jedlo hodnotím 11/10, obsluhovali má dvaja krasny mládenci veľmi milí ! Rada sa sem ešte raz vrátim 🫶🏻.

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto získava Pizza Pub Jantár

Pizza Pub Jantár

Čo hovoria foodblogeri:

Monika Beňová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Boli sme tu.... Druhy krat,a veľmi nám chutilo aj tento krat. Panenka bola presne podľa mojich predstáv, zemiaky perfektne upečené a grilovaná zelenina bola super dochutena olejom a korením,presne to tam zapadlo. Obsluha veľmi milá 😉😆 Ďakujeme a vždy sa vrátime 😉.

Jana Sedilekova - Boli sme tu.... Prvýkrát a môžem len odporučiť 12 z 10 😊 jedlo sme vyskúšali len z víkendového menu, ale chutilo vynikajúco, výborne dochutené a porcie mega 🙈 vrelo odporúčam PIZZA PUB JANTÁR PS: obsluha veľmi príjemná a kuchár/ka je na vysokej úrovni 👌.

Tomáš Hochel - Z denného menu.... Som si jedlo nevybral, ale pizza to istila. Jedlo chutné, ale personál, horší ako učni. Najskôr vzali zo stola aj môj tanier s pripravenou servitkou a než som dojedol, chlapec mi chcel vziať zpod nosa aj nedojedené jedlo. Naviac ani príbor nebol uložený, tak, aby mohol usúdiť, že som skončil. Túto reštauráciu určite nabudúce vynechám..

Thomasko t - Pekna reštika, super.... Obsluha, skvelé ceny. Jedlá vypadali fakt super ale dal som si pizzu a tá až taká super nebola aj moja aj mojej ženy pizza bola príšerné mastná. Chápal som že moja je mastná lebo tam bola klobáska ale žena mala obuv sú ka kukurica a tá bola hnusne mastná tiez. Je málo pizz ktoré som nedojedol a toto je žiaľ jedna z nich nabudúce skúsim radšej panenku alebo niečo iné ako pizzu lebo to tu robiť žiaľ nevedia..

Adriána Adriána - Boli sme spokojní..... Milá usmiata obsluha,na objednávku sme nečakali dlho,oceňujem podávanie prílohy zvlášť na tanieri od hlavného jedla👍určite sa ešte vrátime 🙂.

Igor Mackovič - Spoľahlivé miesto na.... Obed. Rýchla a aj pekná obsluha....

Katarína Böhmová - Pizze vraj boli.... Dobré, palacinky nič moc - trochu také vysušené a príliš sladké. Mohli by vylepšiť vzduchotechniku, vrátili sme sa trochu napáchnutí kuchyňou. Škoda, no..

Dudo - Výborná reštaurácia na.... Kraji Prievidze, jedlo chutné poctivé aj oku lahodné. Pestrý výber jedál, rovnako aj pizze a na dnešné pomery za dobre ceny👍 najdrahšia pizza tuším 6.5eur 👌 obsluha v pohode 👌 interiér je vkusný, čistý, s veľkým počtom stolov. Čakacia doba na jedlo dobrá. Parkovať sa dá pred podnikom. Nemám čo vytknúť,👍 podnik na vysokej úrovni 😊😊 odporúčam keď sa chcete najesť, vzhľadom nato ze v centre (po 16:00) je z nevysvetliteľnych dôvodov všetko zavreté a nikde sa nenajete, okrem jednej kaviarničky (History Caffe).

Michaela Gromovská - Váš burger je.... Legendárny a neporovnateľný. Prišli sme naň až z Martina.Takisto pizza a Wrap vynikajúce. Príjemné prostredie. Odporúčam. :).

Zuzana Letavajová - veľký výber, veľa.... ľudí, ale personál maká na plné obrátky...chutilo nám, porcie boli tiež veľké...určite ešte prídeme.

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.