Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Rimavskej Sobote. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

6. miesto - Incognito bistorant

Incognito bistorant

Čo hovoria foodblogeri:

Silvia Krempaska - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Výborná reštaurácia, vždy.... čerstvé, kvalitné, chutné jedlá. Výborná obsluha ako aj skvelý donáškový servis. Môžem len odporučiť..

Aty Beres - Dnes som zažil.... Veľké prekvapenie. Neskorý obed v tejto reštaurácii ma dostal. Profesionálna a milá obsluha, príjemný interiér, neskutočne chutné jedlo a ešte lepší dezert. Vrelo odporúčam navštíviť a vyskúšať nie len jedno jedlo... držím tomuto podniku palce..

Denisa Cimbaliková - Úžasné miesto na.... Relax, naozaj skvele tu varia, majú veľmi dobré víno a personál je milý, ochotný a rýchly. Klobúk dole pred majiteľom. 👌☺️.

Vojtech Piliar - Príjemné prostredie a.... šikovný mladý casnik.

Peter Maxin - Super boli sme.... Spokojní..

Petra Bafrncova - Moderná reštaurácia s.... Rýchlou a milou obsluhou. V ponuke majú aj zopár vegetariánskych jedál. Na moje veľké prekvapenie mi urobili aj výborné bezlaktózové capuccino..

Martina Paprčková - Všetko na 1*....

Warlok - Miesto je príjemné.... Aj obsluha ale príde mi že majú malý výber jedál. Ale na druhú stranu asi je lepšie robiť málo a poriadne ako veľa a priemerne..

Andrej Haas - Vždy keď sme.... V RS sem zavítame, práve preto, že si držíte kvalitu. Jedlo, prostredie aj obsluha si zaslúžia 5 hviezdičiek..

Jakub Salamon - zvladli aj zlozitejsiu.... Objednavku (5 rodin).

Hodnotíme 5.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava Salaš pod Maginhradom

Salaš pod Maginhradom

Čo hovoria foodblogeri:

Boris Várhelyi - K tomuto je už len potrebné dodať: : Pomerne solídny salaš.... Ponúkajúci tradičné slovenské jedlá v okolí peknej prírody. Jedlá chutia relatívne dobre a pohybujú sa skôr vo vyšších cenových hladinách. Personál bol priemerný (žiadne nevrlé správanie ani žiadny nadštandardne pozitívny zážitok). Miesto je navštevované majoritne rodinami, takže počítajte s častými výlevmi uvrešťaných detí. Možnosť sediet dnu aj vonku..

Ondrej Borlas - Služby, obsluha na.... úrovni, jedlá chutné, prostredie pekné, štýlové a z terasy krásny výhľad na Magin Hrad.Negatívom je neúmerne zvýšenie cien - aj o 100 percent..

Lubomír Minárik - Príjemná a ochotná.... Obsluha, skvelá kuchyňa, bohatý výber, krásne posedenie. Možnosť ubytovania..

Yurii Zalevský - Salaš super, príroda.... Nádherná, trochu mínus obsluha. Celkom hodnotím 80 %.

Gabriel Máté - Krásne prostredie s.... Výhľadom na Maginhrad. Veľmi chutné jedlo, príjemná obsluha. Návšteva cez akciu Mitrovanie - výborná akcia s množstvom programov a atrakcií pre celú rodinu. Nabudúce určite navštívime bez detí, aby sme si s manželkou mohli dopriať aj napríklad wellness..

DeAn DeAn - Super koliba cenovo.... Prijateľné, porcie super. Obsluha by mohla byť trošku veselšia sú taký bez života. Chutilo nám určite sa ešte vrátime..

Dita - Tento salaš ma.... Super potenciál. Jedlo je dobre ale dosť predražene. Hudba, myslím že tam je rádio no nejaká tradicna Slovenska muzika by bola autentickejšia keďže aj čašníčky nosia pekne kroje… tiež odporúčam zásobovať sladkú smotanu ktorá je vynikajúca na tvarohový haluškach. Aj ked tato koliba ponuka kura na smotane, deci sladkej smotany sa objednať nedalo. Majú len kyslú… na fotkách sú bryndzové halušky, trhane bravčové s pečenými zemiakmi a kura na prírodní s ryžou… Výhľad je tam pekný a tiež tam majú veľké detské ihrisko kde sa deti môžu vyblázniť po vašim dozorom.

Zuzana Riglerová - Nadherny areal so.... Zvieratkami a krasne priestory, velmi mila a ochotna obsluha a skvele bezlepkove halusky :) Boli sme tu na svadbe a nevedeli sme si vynachvalit starostlivost personalu. Aj mne ako vegetarianke a celiaticke prichystali samostatne plnohodnotne jedlo - kazdy jeden chod od predjedla, cez polievku a hlavne jedlo az po polnocne jedlo. Izba, v ktorej sme prespavali, bola cistucka, s krasnym vyhladom a pohodlnymi postelami. Urcite vsetkym odporucam - ci uz na chutny obed v peknom prostredi alebo svadbu ci inu rodinnu akciu. Dakujeme! :).

kristianb - Veľmi chutné jedlá,.... Bol som tu už asi druhý alebo tretí krát. Je tu veľmi príjemné prostredie. Prvý krát som si objednal bryndzové halušky so slaninou. Boli veľmi chutné, chutili trochu inak ako tie naše oravské. Moja ďalšia návšteva bola asi dva týždne dozadu. Ako veľké pozitívum dávam, že táto prevádzka bola otvorená aj cez štátny sviatok, takže naša návšteva smerovala sem. Ako polievku som si dal cesnacku, ta bola veľmi dobrá. Druhé jedlo sme si objednali teriakovsky mešec, tiež nám to veľmi chutilo. Mäsko bolo veľmi mäkké a šťavnaté, opekané zemiaky boli taktiež veľmi dobre urobené. Obsluha bola veľmi príjemná, ako sme sa posadili, nečakali sme dlho. Toalety sú tu čisté. Na mieste sa dá platiť kartou ale aj hotovosťou..

Martin Halmo - Pekný salaš, chutné.... Jedlo. Na salaši naju lamy a somariky ale aj ihrisko pre deti. K obedu som si dal kuracie v nicovej omáčke a bolo to naozaj chutné. Obsluha bola svižná aj milá. Prostredie čisté..

Číselne jej patrí 8.5 z 10!

 

4. miesto patrí Zoraya Caffé

Zoraya Caffé

Čo hovoria foodblogeri:

Juraj Hupka - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Jedno z mala.... Miest, kde sa da najest otvorenych cez vikend, co vyuzivaju turisti, ale aj miestny stamgasti..

Adam Tomm - Príjemná atmosféra, milá.... A usmievavá obsluha, skvelé jedlo :) nemám čo vytknúť.

Števo Bodor - Výborný hamburger v.... Strede námestia v Rimavskej Sobote..

Jozef Žúdel - Výborná kava Franck..... Čapované pivo..

Tibor “Chose” - Dobre pivečko. Deti.... Si pochvaľovali miestne drinky, kávičku sme si dali Alžírsku... Obsadenie kaviarne skôr mladí..

Marián Ambrozy - boli sme s.... Kamoškou, zábava kým nezatvorili, boli sme spokojní.

Jana Johanna - Výborná káva, jedlo.... I celá príjemná atmosféra. Obsluha príjemná. A urobili mi radosť, pretože mali vodnú fajku 😄 Doporučujem. Ceny prijatelné..

Evina Stromkova - Všetko super nemám.... čo vytknúť.

Noro Csiki - Mal som len.... Kávu.

Číselne jej patrí 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži Koliba Ožďany

Koliba Ožďany

Čo hovoria foodblogeri:

Miriama Andreásová - A ako to hodnotíme? : Výborné kvalitné jedlo,.... Pravé slovenské chute, ani som nestihla odfotiť pred jedením, lebo mi tiekli sliny, už len keď som sa nato pozerala ❤ koliba ako sa patrí, krásne vyzdobené zvnútra, perfektná káva, veľmi príjemná obsluha, hrali nám ľudovky, prijateľné ceny, voňavé a čisté wc,nemám čo vytknúť 😊👌😏.

Ľubica Slatina - Jedlo skvelé, ako.... Vždy. Nový jedálny lístok má síce vyššie ceny, ale s jedlom spokojnosť. Obrovským mínusom je však fajčenie v čase obeda. Chápem, že je to vonku, ale keď niekto fajčí pri vedľajšom stole, dosť to vadí pri obede..

Jan Lorincik - Dobrá Slovenská kuchyňa,.... Výborne menu aj obsluha, príjemné prostredie. Detské porcie nebol problém. Doporučujem..

Alexander ŠTURC,MUDr. - Výborná jedinečná káva,.... Unikátna fazuľová, príjemný personál- veľká pochvala, všetci sú pohoďáci, pozdravujem Šaniho.... Minibutik s kávou a lekvármi- výborný nápad..

Pavol Poprocký - Koliba v Ožďanoch.... Ma ešte ani raz nesklamala. Inak tomu nebolo ani naposledy. 👍🏻 Kapustová polievka bola taká, aká má byť. Kyslá a hustá. 😋 Jediný nedostatok som videl v malom (spoplatnenom) chlebíku, ktorý som ku nej dostal. Bryndzové halušky boli naozaj bryndzové a chválim aj slaninku, ktorá bola upečená do chrumkava. 😋 Príjemne ma prekvapila skutočnosť, že prevádzka ponúka slovenskú kávu Štrbské presso, no 2€ za jednu zalievanú kávu (bez vody na zapitie) je naozaj veľa. Taktiež ma potešilo, že si tu zákazník môže zakúpiť výrobky z ovčieho syra od Gemerských ovečiek. Keby z nich aj varili, tak to by bola pecka. 👍🏻 Obsluha je milá a zákazníkovi sa venuje. Určite si zaslúži prepitné. 😉 Čistota je na uspokojivej úrovni. Napriek spomenutým malým nedostatkom, ODPORÚČAM TENTO PODNIK. 👍🏻.

vlado gibala - Odporúčam .Jedlo.... Výborne, obsluha milá, veľké porcie. Cena jedál primeraná polohe ,hlavný ťah na Košice, trocha drahšie ale stojí to za to.🛷🇸🇰.

Samuel Nanias - Objednal som si.... Pirohy očakávajúc lidlácky polotovar, ale v pohode. Bola na to chuť a nemôžem si sťažovať. Obsluha pekne v krojoch odetá a odľahlosť od hlavnej cesty poteší celkovým kľudom.

Martina Vetrakova - Po dlhšej dobe.... Sme sa zastavili v kolibe Ožďany. Halušky aj kurací perkelt boli ozaj veľmi chutné. Doporučujem ich vyskúšať 🙂. A čo ešte veľmi oceňujem mimo skvelého jedla , pre rodičov s malými deťmi je miestnosť s prebaľovacím pultom, tečúcou teplou vodou, mydlom a utierkami + jedálenské stoličky pre deti sú veľké, pohodlné, čo nebýva zvykom..

Peter Pročka - Stavili sme sa.... V pondelok na obed. Koliba pekná, ľudí dosť. Obsluha bola milá a veru narobila sa a hlavne nabehala. Jedlo bolo perfektné a chutilo. Jediné mínus bolo, že sme na jedlo dlho čakali. Ak budeme mať možnosť, stavíme sa aj na budúce..

Štefan Bako - Jedlo je stále.... Dobré. Trošku menej chaosu medzi cašničkami a viac úsmevu a bude to tip-top ☺️.

Dávame 8.6 z 10!

 

2. miesto obsadzuje Pizza Caffe Darijan

Pizza Caffe Darijan

Čo hovoria foodblogeri:

Jarko R. - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Príjemné prostredie, milý.... Mladý personál, dobrá ponuka, super burgre.

Jane Lenártová - Chodím tam pravidelne....

Maya Demi - Pizzeria vynikajuca, sice.... Sme museli dlhsie cakat, ale vyplatilo sa zastavit aj na mensie obcerstvenie. :‐) .Nemam co vytknut, takisto obsluha mila, radi sa vratime..

Stanislav Horvath - Nemám žiadne výhrady..... Bol som spokojny, rád navštevujem mieste reštaurácie v končinach, kam bežne nechodím..

Anna Blanarikova - Príjemné miesto. Zablúdila.... Som tam na potulkách po Slovensku. Keď pôjdem okolo tak sa určite zastavím.

ReHG Gamer - Výborná pizza či.... Ostatné jedla. Čakanie boli minimálne.

Gabriel Fujas - Chodíme pravidelne na.... Bradáča 12 pivko..

Renča - Zastavili sme sa.... Tu náhodne, neoľutovali sme. Všetko bolo super. Obsluha, cítili sme sa prijemne, aj sme sa výborne najedli. Odporúčam 👍.

Gabi Blesáková - Príjemne prekvapila. Chutný.... Obed za prijateľnú cenu po návšteve Hradovej. Odporúčam..

Katarína Botková - 22. 10. 2023 Momentálne.... Veľmi milý personál predovšetkým v kuchyni, skvelá pizza capri, prijateľné ceny, v Tisovci dobrá voľba na junk food a stretnutie s kamošmi. 👍💪.

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto získava Pizzeria Palazzo

Pizzeria Palazzo

Čo hovoria foodblogeri:

Barbora hanusková - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Super pizza odporúčam.... Každému ale aj prostredie je tam príjemne a určite nabudúce prídem 😉😊🙂👍....

Milan Petrinec - Mal som chut.... Na pizzu. Vygooglil som pizzerie v Rimavskej Sobote. Palazzo je pre mna nova (naposledy som tu bol v Auguste 2021). Objednane cez stranku, zaplatene. Ok, je nedela, ale aby pizza prisla o 30 minut skor ako je pisane v objednavke? WOW!!! a ta pizza bola vynikajuca!! aj talianska, aj americka (velmi zaujimavy koncept). velka spokojnost. mozno by som do americkej dal kraje plnene syrom, ale asi by to mozno pokazilo cely dojem, lebo cesto je skvele a celkovo, mnam! drzim paste, nech sa vam dari a nech dlho ostanete na trhu s nezmenenou kvalitou 😉.

Lubos Kaliak - Veľmi dobrá reštaurácia..... Vynikajúca hubová polievka z čerstvývh šampiňónov, vrelo odporúčam. Pizza snáď ktorákoľvek.👌.

Julius Szabo - Skvelá naozaj taliansky.... Tenká a konečne nepripečená pizza..Veľmi príjemné prostredie. Ochotný a profesionálny personál. Moje top miesto v RS 👍.

Norbert Sándor - Príjemné prostredie, obsluha.... A samozrejme chutné jedlo 👌.

alena kolova - Vyborna pizza aj.... šalát. Cesnakova polievka taky maly zabijak, ale my taku silnu cesnacku lubime.

ruediger pitzen - Je veľmi dôležité.... A huti.

Robert L. - Cestoviny v pohode.... No objednal som si pizza chlebíčky a prišlo mi len cesto. Mal som zľavový kupón 5€ myslel som si, že niečo nebude ono. Prekvapili ste ma. Cesto chutné no na niektorých kúskoch krasne cítiť spálenost. Škoda..

Romanka Gérecová - Jedlo nám chutilo,.... Obsluha bola príjemná a na úrovni. Odporúčame!.

Miloš Tomeček - Výborná reštaurácia, veľmi.... Chutné jedlo, príjemná atmosféra a ochotná a profesionálna obsluha. Za mňa palec hore a určite sa tam ešte objavím..

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.