Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Námestove. Nájdeš v zozname aj tvoje obľúbené reštaurácie?

 

3. miesto si rozhodne zaslúži Slanický dvor

Slanický dvor

Čo hovoria foodblogeri:

miro 1360 - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Prostredie je prekrásne,.... Od vonkajších terás až po samotné okolie. Ubytovanie spĺňa lepší štandard. Kvalitná posteľ, pekná kúpeľňa, čistota, dostatok sedačiek. Z terasy je nádherný výhľad na oravskú priehradu. Raňajky sú chutné formou švédskych stolov a výber je skutočne bohatý. Obsluha taktiež výborná. Odporúčam..

Tímea Ficková - Prostredie hodnotím veľmi.... Pekne a jedlo je cenovo primerané k lokalite, kto ma rád dobré jedlo určite odporúčam ✌️ jedlo chutné a je ho dosť, páči sa mi široký výber polievok, ten poteší každého labužníka. Obsluha veľmi príjemná, bola som spokojná. Určite sa sem vrátim zas😇.

Patrícia Janáčková - Reštauráciu hodnotím na....

Milan Janiš ml. - Veľké prekvapenie. Kvalita.... Aj kvantita jedla si tých 5* zaslúži. Obsluha bola milá, a aj napriek plnej reštaurácii som takmer vôbec nečakal. Atmosféra nemusí byť pre každého, ale mne sa tu páčilo. Niekto si dal naozaj záležať a interiéri ale aj exteriéri..

Zuzana Ziackova - Strávili sme krásny.... Víkend. Veľmi ochotný a milý personál. Boli sme ubytovaní v apartmáne/chatke. Aj keď bolo vonku už chladno, vo vnútri teplo. Strava super. Určite odporúčam tento pobyt aj s polpenziou . Orava je čarovná! Určite sa vrátime , rozmýšľame nad letným pobytom.Ešte raz ďakujeme, nie je čo vytknúť..

Nikola Krebesová - Slanicky dvor nám.... Spravil veľmi príjemný víkend . Má perfektnú východiskovú polohu, izba čistá pekná, polpenzia bez chyby, personál veľmi milý a ochotný :) určite sa radi vrátime..

Richard Buzinkay - vyborne ubytovanie, velmi.... Chutne jedlo a priatelska obsluha, urcite sa sem oplati ist v lete aj s detmi, areal aj s bazenom a priamo na brehu Oravskej priehrady.

Alexandra Synčáková - Počas celého nášho.... Pobytu sme sa cítili veľmi príjemne vďaka nesmiernej ochote a skvelej pohostinnosti personálu. Navštívili sme mnoho hotelov, apartmánov, penziónov na Slovensku aj v zahraničí, no Slanický dvor prekonal úplne všetkých. Čistota, starostlivosť, vynikajúce jedlo aj skrz naše náročné požiadavky (alergény, bezmäsitá strava atď…) a skvelá atmosféra. Navyše skvelé ceny v reštaurácii… a to, že sme mali sme skvelú 5 chodovú Silvestrovskú večeru zadarmo ako súčasť nášho pobytu…Niet čo dodať…K dispozícii sme mali aj krásny a dobre vybavený wellness, kde sme boli dokonca úplne sami. Ešte raz ďakujeme príjemnému, ochotnému a profesionálnemu personálu za krásny pobyt a Slanický dvor odporúčame všetkými 20timi ;).

jano nemcek - Výborne varia, milá.... Obsluha, trošku sa čaká na jedlo, ale nie je to tragédia. Odporúčam..

Peter Gombala - Zastavili sme sa.... Len v restauracii na jedlo. Vyber nie je velky (myslim tym 100+ jedal), co znacilo, ze to bude chutne.. Chutne to bolo - polievky (hoci ma prekvapila kapustnica bez papriky, asi to tak ma byt, lebo chutila dobre), hlavne jedlo, dokonca aj dezert.. hoci myslim si, ze bravcove jedlo v placke bol oblubeny "kaťák". Obsluha velmi prijemna a hoci bola restauracia dost plna, stihali v pohode. Ked ste hladni a potrebujete sa najest napriklad po celodennej ture, alebo po plavani, je to dobra volba..

Číselne jej patrí 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si rozhodne zaslúži Penzion Kamenec

Penzion Kamenec

Čo hovoria foodblogeri:

Jozef Krajci - K tomuto je už len potrebné dodať: : Ďakujeme za perfektne.... Pripravené stolovanie, šikovnú ,milú, ochotnú obsluhu a výborné jedlo . Boli sme milo prekvapení a spokojní. Ďakujeme a prajeme Vám veľa spokojných hostí a v podnikaní mnoho úspechov. Eva Krajčiová klub dôchodcov Skalka Tvrdošín.

Jozef “Dory” - Ako sa hovorí.... Bol som, ochutnal som, zjedol som. Predjedlo bolo chutné, polievka bez chybičky, skvelé preto sa tam určite po čase vrátim a verím že budem príjemne prekvapený. Ďakujem a držim palce. Príjemný personál , primerané ceny a rýchla donáška jedla ..

Ondrej Noga - Príjemný personál, dobré.... Jedlo,pohoda..

Simona Pavlová - Odporúčam, pizza výborná....

andrea sulekova - Veľmi chutná kuchyňa,najlepšia.... Kapustnica aku sme v reštaurácií jedli. Milý personál a prijateľné ceny. Odporúčam!!!!!.

Martin - Po 15 rokoch.... Sme tam znovu zastavili a dali si obed . Vybrali sme si denného menu polievka chutná Talianska. Hlavné jedlo chutné a lacné (smaženy syr a chilli corn carne). Prišli sme presne o 12:00 , chvíľu sme čakali na voľný stôl . Dievčatá boli rýchle a šikovné , zavŕšili sme to kávou latte. Spokojnosť aj s ùčtom do 15€ aj s nealkom..

Veronika Véghová - Boli sme na.... Víkend cez Zľavomat, personál veľmi milý, ubytovanie okej, jedlo veľmi dobré, dokonca nám ponúkli aj zľavy na rôzne aktivity v okolí (Funland, aquapark v Poľsku,..), vodný bicykel na Oravskej priehrade sme mali zdarma. My sme boli veľmi spokojní. 😊 odporúčam 👌.

Erika Vrábľova - Pizza rýchlo pripravená...... Obsluha veľmi príjemná a ochotná.. Nemáme čo vytknúť 😀.

Michal Gerhát - Mali sme menu.... Na obed. Lasagne ok, chutili. Pizza- ok.chutila. špenátové halušky so syrovou omáčkou ok.chutilo. celkovo spokojnosť. Odporúčame. Nie je to gurmánsky zážitok ale za tú cenu fajn. Spokojnosť..

filip fedor - Všetko super až.... Na to že cez víkendy neustále uzavretá spoločnosť ..

Hodnotíme 8.7 z 10!

 

1. miesto získava Ázijská reštaurácia u Adama

Ázijská reštaurácia u Adama

Čo hovoria foodblogeri:

Jakub Oselský - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Za jedlo ****..... Jedlo bolo výborné, veľmi príjemná chuť. Výborná ostrokyslá polievka, nie len pre mňa neznámo nazvaná Pekingská. Hlavné jedlo chrumkavá kačica, 1/2 ryža, 1/2 opekané rezance. Treba troska vychytať ryžu a rezance. Obsluha *****, milá, usmiatá a promptna - bez čakania. Príležitosti na zlepšenie vidím v nasledovnom: prostrediu vnútri chýba tematická dekorácia a hudba, online info sa nedá vyhľadať, preklepy v jedálnom lístku. Zatiaľ nepôsobí dojmom skutočnej ázijskej reštaurácie/kuchyne..

Veronika Veronika - Na základe recenzií.... Som aj uvažovala,či sa pôjdeme najesť,ale potom som si povedala,treba skúsiť a……neľutujem,jedlo bolo naozaj chutné,ani na obsluhu a ani na jedlo sme nečakali dlho. Chodím aj do Woku a môžem povedať,že obe ponúkajú chutné jedlá. Čo sa týka prostredia…..verím,že časom ho postupne upravia na viac ázijské. Pri niektorých jedlách,by som uprednostnila podávanie v miske,pre pohodlnejšiu konzumáciu. Celkovo hodnotím kladne a určite sa tam vrátime. Držím palce.

Michal Bohus - Jedlo - prijateľne.... Veľká porcia, veľmi chutilo, ryža naberateľná paličkami Priestory - moc ázijsky to nevyzeralo, pripomínalo to všednú reštauráciu s pravidelným denným menu Obsluha - super, nie je čo vytknúť Trochu ma zarazila cena (nejedol som menu), ale chutilo, žiadna tragédia..

Ena Rusinkova - Vynikajúce jedlo, normálna.... Cena, milá a rýchla obsluha, príjemné prostredie. 👍 Určite odporúčam. 😉.

Miroslava Meleková - Dobré jedlo. Chutilo.... Mne aj deťom. Mali sme aj polievku, tiež bola chutná..

Milan Romaňák - najoblubenejsia polievka ostrokysla.... 🤤 škoda že nemajú nejak pestry jedalny list, mne osobne to staci, ale najdu sa aj menej skromny pojedaci azijskej kuchyne... cena je primerana dobe, často navštevovaná reštauracia rodinami s deťmi rýchla kuchyňa aj obsluha, nikdy sme nečakali dlho 👍 odporúčam navštíviť.

Peter Dávidík - Túto restauraciu hodnotím.... Kladne jedlo bolo dobré obsluha bola milá a cenovo prijateľné.

Daša Brnová - Za mňa super,.... Jedlo mi naozaj chutilo. Milujem tento typ jedál. Veľké plus veľký detský kút a priestranné sedenie🍽️krásne dekorácie pri bare, musím zistiť, či ten maco nie je na predaj. Neviete niekto? @helouko.

Matúš Dedinský - Najlepšia čína široko.... ďaleko, už dlho sme si s manželkou tak nepochutnali na Čine ako u vás a to sme sa už tej Číny čosi najedli. Jedine malinke mínus su porcie, tie su celkom skromné na pomery Činskych reštík kde tie porcie byvaju solidne naložené, samozrejme nieje to negatívum len taka pripomienka že by to chcelo troška vačšie porcie :-) Ďakujeme nech sa darí aj naďalej :-).

Juraj Frolka - Po tazkej noci.... Na Oravskej Polhore, sme zvolili tuto restauraciu, s domienkou ze nas zachrani z neprezitelnej opice. Nasa domienka sa ukazala ako spravna, a hned po prichode sme vedeli, ze sme zvolili spravne. Dve usmiate a velmi mile casnicky nas privitali. Sadli sme si a vybrali si z jedla, ktore bolo ponukane v dennom menu. Taktiez sme si objednali po panaku vodky, ktory mal byt 0,4, ale bol tak 0,7. Jedlo bolo vyborne, hodnotim 9,5/10. Odporucam.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .