Na základe hodnotení od našich aktívnych foodblogerov sme zostavili zoznam najlepších reštaurácií v Leviciach. Je medzi nimi aj tvoj gastrozážitok?

 

3. miesto si rozhodne zaslúži Pattomatto Italian Restaurant

Pattomatto Italian Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Dávid Drgoň - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Vynikajica pizza... Velke.... Supeer ihrisko za budovou.

zuzana krčová - Veľmi milá.... Obsluha - sám pán majiteľ - pizza výborná, držíme palce, nech sa darí 👍a doporučujeme zastaviť sa keď pôjdete okolo....

Jozef Michálik - Vynikajúca kuchyňa, všetkým.... štyrom nám chutilo bez výhrad. Limonáda bola osviežujúca. Veľmi príjemná pani nás obsluhovala. Na priestore treba ešte popracovať vôbec nezodpovedalo tomu výbornému jedlu ktoré ponúkajú. A v talianskej reštaurácii by sme uvítali aj dobrú kávičku, žiaľ tu v ponuke nemali..

And Rea - Pizza bola fajn,.... Obsluha milá, trošku ale treba doladiť nápoje, polovicu ponuky nemali..

Denisa Fónodová - Veľmi nám chutilo,.... Určite sa vrátime! 👌🏼 👌🏼 👌🏼 👌🏼 👌🏼.

Juraj Kelemen - Vynikajúca pizza.... A cetoviny. Veľmi ústretová obsluha. Je poznať že jedlu rozumejú a pripravujú z radosťou. Určite prídeme i na budúce..

Erik Karvai - Najlepsia pizzerka v.... Sirokom okolii... vyborne cestoviny rizotta a skvela pizza... majitel sam pripravuje vela jedal z ktorych citi ze majitela tato praca naplna 😉 vrelo odporucam....

alexandra antalikova - Vynikajuuce jedlo a.... Uzasny majitel a obsluja.

Peter Polák - Mali sme pizzu.... A špagety carbonara.pizza v pohode . Špagety kapánek presolené a prekorenené ,už na prvý pohľad podľa farby špagety trochu povarené dlhšie.Pri bezvaječných cestovinách ľahko človek usúdi, čím sú bledšie tým sú viac povarené. Možno by som volil aj iný druh špagiet niečo tenšie Max číslo 3. Servírovanie estetická stránka jedla na výbornú. Prostredie príjemné.Napriek malým nedostatkom určite odporúčam.

RV Stavby RV stavby - Vynikajúca kuchyňa milá.... Obsluha, gastro zážitok..

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto získava Restaurácia Bistro Chef Geurud

Restaurácia Bistro Chef Geurud

Čo hovoria foodblogeri:

Kristián Tóth - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Taliansky večer. Jedlo.... Perfektné, obsluha príjemná, ceny primerané. Úprimne odporúčam..

Kristína Betíková - Reštaurácia je veľmi.... Dobrá voľba pre náročnejších stravníkov, ktorí hľadajú chutný a zaujímavý obed alebo túžia po chutnej romantickej večeri v útulnom prostredí. Jednu hviezdičku sťahujem kvôli dlhej čakacej dobe v čase obedu (na všetkých hostí tam bol 1 čašník a 1 čašník za barom) a za neupozornenie vopred pred objednaním jedla, že sa nedá platiť kartou, aj keď na dverách je vyobrazená platba kartou. Na takéto veci prosím upozornite zákazníkov vopred, v dnešnej dobe málokto nosí so sebou cash rezervu. Boli sme sa najesť traja a ledva sme to poskladali....

Roman Hruška - Myslel som si,.... Ze sa len naobedujeme, ale to, ze v pracovny den na obedove menu zazijeme kulinarsky zazitok, tak to som vazne necakal. Dole klobuk pred kucharom. Necakane prijemne prekvapenie v malej obci. Dakujeme.

Dominika Birdáčová - Táto reštaurácia je.... Jednoznačne najlepšia v levickom okrese. Jedlo je vždy vysokej kvality a veľmi chutne. Zatiaľ sme boli v reštaurácii len počas obeda, ale aj obedové menu je vhodné pre najnáročnejších stravníkov. Čakacia doba počas obeda bola krátka. Reštauráciu jednoznačne odporúčam..

Katarina KATULKA - Vždy keď máme.... Cestu do Levíc sa v tejto reštaurácii zastavíme, jednoducho tu vedia variť ! Máte pochvalu 😊.

Michaela Striešková - Prijemne prostredie, skvelá.... Obsluha, výborne obedové menu. Boli sme milo prekvapení určite budeme chodiť častejšie. Ďakujeme! 🙂.

Fructal - Šampiňónová krémová polievka.... Trošku vodová, na požiadanie som dostal aj ocot, po dochutení sa dala. Ja som mal kačku, ktorá bola vynikajúca, jemná, kapusta v poriadku, len knedľa bola zohriata iste v mikrovlnke, lebo príliš rýchlo doslova stvrdla. Manželka mala cestoviny, no cuketa v nich bola horká a hríby boli nejedlé, aj podľa obsluhy mrazené. Čašník bol ústretový. Káva nič moc.

Marián Kassay - Svetová kuchyňa s.... Luxusnou prezentáciou v cene obedového menu. Kvalitne spracované a s citom dochutené suroviny. A k tomu profesionálna a vždyusmiata obsluha, na ktorú nikdy dlho nečakáte - a to sem chodíme len v čase obeda. Veľký klenot v malej obci. Pomer cena/výkon: A+++.

Marián Kassay - Svetová kuchyňa s.... Peknou prezentáciou v cene obedového menu. Kvalitne spracované a s citom dochutené suroviny. A k tomu profesionálna a vždyusmiata obsluha, na ktorú nikdy dlho nečakáte - a to sem chodíme len v čase obeda. Veľký klenot v malej obci. Pomer cena/výkon: A+++.

Viera Bednarikova - V reštaurácii sme.... Sa zastavili na dlhšej ceste autom, necakali sme veľa ale boli sme veľmi pozitívne prekvapeni. Mali sme denne menu, žiaľ v čase nášho príchodu už nemali jedlo ktoré sme mali vytipovane. Ale aj to čo sme mali bolo fajn, nenormálne obrovská porcia za 6,5 aj s vynikajúcim slepačím vývarom. Obsluha super, mali sme vdaka ním pocit ako by sme boli na normálnej večeri, nie na rýchlom obede po ceste z dovolenky..

Dávame 8.8 z 10!

 

1. miesto patrí Wafi Vaf

Wafi Vaf

Čo hovoria foodblogeri:

Adam Gaži - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Krásne miesto s.... Príjemnou obsluhou. Vyskúšali sme aj slanú aj sladkú verziu a bolo to výborné. Určite odporúčam, boli sme veľmi spokojní..

Marian Gubík - Majú vlastný, celkom.... špecifický systém objednávania, no obsluha ochotne vysvetlí a pomôže (i keď ja osobne v tomto prípade preferujem slogan "niekedy menej je viac"). Nasleduje čakacia doba, ktorá sa niekomu môže zdať dlhšia, ako je zdravé ale potom príde finále, čo je vlastne orgazmus pre vaše chuťové poháriky. Dokonalá harmónia chutí uspokojí podľa mňa hocijakého kajšmenkte gurmána. Len je potrebné disponovať dvoma vecami: časom na čakanie a dostatkom financií. Lebo každá sranda niečo stojí a toto miesto teda nie je výnimkou 😉😋.

Peter Jandura - Super prostredie. Vhodne.... Aj pre deti a myslim ze to je hlavne lakadlo avsak aj priaznivci slanych pochotin si tu pridu na svoje. Vrelo doporucujem.😉👍.

Marcel Bajan - Výborné wafle, ale.... Kávu majú príšernú.

Martin Fašánek - Dakujeme, bolo super,.... Prajeme vela spokojnych zakaznikov! :).

Benjamin Takac - Skvele miesto. Paradne.... Chute, velky vyber kombinacii a prijemna obsluha. Bol to zazitok 👍 Dakujeme.

Martina Pilinska - Super miesto, velmi.... Príjemmá obsluha a vynikajúce maškrty☺️.

Timea Hodalova - Wafle boli výborné,.... Obsluha tiež veľmi milá :) určite odporúčam. Rada sa sem vraciam..

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na super jedlo.