Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Rači. Nájdeš v zozname aj tvoje obľúbené reštaurácie?

 

8. miesto si rozhodne zaslúži Gurmán Servis – Reding

Gurmán Servis – Reding

Čo hovoria foodblogeri:

Róbert Trnkóci - A ako to hodnotíme? : Chodíme z práce.... Na obedy pravidelne. Nie je to žiadna vychýrená reštaurácia. Niekto by to nazval táckareň. Avšak pomer cena / kvalita / veľkosť porcie je to fajn. Personál je milý, hlavne pán ktorý naberá jedlo pre zákazníkov. Ten je TOP :-).

Ľubomír Stopa - Obcas ked sme.... V okoli sem zajdeme na obed. Jedlo by som dal ako kedy, zazili sme aj vyslovene zly rezen, ktoreho maso pachlo, ale vacsinou sa to da. Vyber aj ukazka jedla na tanieri je vyborna. Cena je na dnesne pomery vynikajuca. Napoj k jedlu v cene velmi vitam, ocakaval by som aspon vodu v kazdej restauracii. Mila pani za pokladnou vzdy zlepsi naladu. Parkovanie bezproblemove, rampu otvaraju uz automaticky..

Mgr.Martin Minárik - Zariadenie má super.... Potenciál, ktorý však nevyužíva na plno. V rámci prípravy pokrmov hodnotím 5 hviezdiciek, ale občas obsluha má zvláštny spôsob komunikácie so zákazníkom..

Ondrej Iván - Pomer cena /.... Kvalita a lokalita je adekvátny 👍🏼.

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje Račiansky dvor

Račiansky dvor

Čo hovoria foodblogeri:

Mariana Luterančíková - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Fantastické jedlo, krásne.... Prostredie a veľmi príjemná a šikovná obsluha. Obslúžení sme boli hneď po usadení, narozdiel od konkurencie cez cestu, kde sme sa nedočkali. Ale vďaka tomu sme sa sem dostali a neľutujeme, našli sme miesto, kam sa radi znovu vrátime. Dubákové rizoto s panenkou môjmu mužovi chutilo tak, že by sem naň chodil každý deň a losos a opekané zemiaky tiež nesklamali. Ďakujeme a rozhodne odporúčame..

Stefan Gaspar - Keď čítam ostatných,.... Tak možno im to dnes vyšlo.. jedine možno tá cena za kapustnicu 4,5€ noooo zároveň treba dodať. Že bolo určite viac ako 3dc podľa cenníka.. takže koniec koncom super.. Rizoto bolo cítiť dubáky, mäso fajné...

Tomas Macica - dobra lokalna pivaren,.... Osobne ma v listku zaujala plieskavica, mal som jej plnenu verziu gurman. pecivo/zemla na fotke je ich vlastna vyroba, velmi chutna. prijemne posedenie na terase, mily personal.

Katka Hlavata - Solídny podnik na.... úrovni a jedna z mala reštaurácii v BA , ktoré ponúkajú divinu. My sme si objednali jelení guláš a musím povedať, že nesklamal. Obsluha rýchla a svižná - nečakali sme ani 3 minúty. Jedine mínus by som dala za pivo. Reštaurácia stojí minimálne za vyskúšanie..

Michal Bobuš - Obrovský Wienerschnitzel, fajn.... Prílohy. Tradičné jednoduché jedlá s veľkými porciami..

Stanislav Torda - Aj keď bola.... Reštaurácia plná obsluha bola rýchla ani na jedlo sme nečakali dlho. S objednaným jedlom sme boli spokojný..

Matej Múčka - Jediné zaujímavé jedlá.... Sú buď v sezónnom menu (v deň návštevy nám bolo oznámené že nič z neho nemajú) alebo ich grill menu, zbytok klasické klasiky za dosť peňazí čo na druhú stranu kompenzuje útulné prostredie a milá obsluha. Denné menu majú tiež fajn a dlho sa naňho nečaká. Kvalita surovín je na dobrej úrovni, s tým u nich nebol nikdy problém. Každopádne, recepty za mňa potrebujú refresh, niečo zaujímavé. Proste nič čo by vás nejak ohúrilo ale ani sklamalo. 3,7/5.

Mária Pačanová - Príjemné prostredie, jedlo.... Fajn. Boli sme väčšia skupina, takže sme ochutnali viacero jedál. Porcie boli primerané. Niektoré jedlá viac, niektoré menej chutné. Opekané zemiaky výborné, kurací steak bol fajn, dubáková omáčka nevyšla, avšak šalát s kozým syrom chutil viacerým členom skupiny. Ďalej sme ochutnali jedlo z jarného menu- jelení steak s kašou z batátov, ktorý troška sklamal. Jedlo je celkovo priemerné, avšak veľmi milá obsluha. Dala by som 3,5 hviezdičky, čo však nie je možné vybrať pri hodnotení..

Jana Melichárová - Boli sme sa.... U Vas najest prvy krat. Jedla su naozaj velmi chutne, takmer vsetci sme boli spokojni. Takmer… objednala som si Caesar salat, ktory snad na celom Svete ma svoje konkretne zlozenie. Pochopim ze niekde sa kucharom zrovna nechce miesat specialny dresing z ancoviciek a vedia namiesat nejaky “akoze” Caesar dresing budis, ale ked mi prisiel “Caesar” salat od Vas plny rukoly a kukurice (par listov salatu tam sice bolo, kuracie masko bolo naozaj vyborne aj ked zalievka skor nejaka majonezova) aj tak ma to nastvalo. Rukola ma specificku chut ktoru nie kazdy lubi, tak isto kukurica, niekto na nu moze byt napr. alergicky ale v tomto konkretnom salate - ozaj? 🤦🏼‍♀️ Schvalne som si vypytala jedalny listok ci tam mate toto specialne zlozenie uvedene. Nie spomenute to tam nemate… inak by som si ho urcite neobjednala. Salat nebol zly, ale ani z daleka to nebol Caesar. Tymto pozdravujem pana manazera, ktory tento “Caesar” skvost zevraj vymyslel….

Matúš Hrabčák - Prijemna obsluha, dobre.... Jedlo. Pivko bolo obstojne..

Rozhodne si zaslúži 8.5 z 10!

 

6. miesto si zaslúži Jennyv

Jennyv

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Šípka - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Mám to tu.... Rád kvôli rýchlej obsluhe, vždy sa tu dobre cítim. Naozaj skvelá plznička, bohatá ponuka jedla. Cena plzničky taká priemerná v rámci Bratislavy, cena jedla prijateľná. No a pivko tu aj vedia načapovať tak, ako sa patrí..

Pavol Cernak - Vyskusal som halusky.... S bryndzou a slaninkou. Chutne, bryndzovy "topping" nefalsovany, neriedeny, slaninka chrumkava. Porcia 400 g ako pre drevorubaca. Pochutil som si ako uz davno nie. Obsluha, aj napriek obsadenosti vsetkych stolov, velmi prijemna, zhovorciva, proste ludska. Nepripadal som si ako chodiaca penazenka, ale ako zakaznik. Rad sa sem vratim..

Milan Veróny - Vynikajúca tanková Plzeň.... A megachutné tradičné jedlá k nej. A navyše za veeľmi priaznivú cenu 👌 Ak tu chcete stráviť nejaký víkendový večer, radšej si miesto rezervujte. Často sú vtedy všetky miesta obsadené..

Roman M. - V recenzii budem.... Hodnotiť len pivká. Fajnovú tankovú Plzeň 12° majú👍. Pekne mokrý pohár, pena, krúžky všetko čo k tomu treba. Veľa ľudí bolo zachvílku v podniku a aj to je znak toho že to vedia dobre. Ceny tiež v pohode 😀. Určite odporúčam navštíviť jednoznačne!!!! Vyskúšal som aj Brut IPA (1,40 €) a veľmi zaujímava chuť pripominajuca burčiak pre mňa aj vôňou. (Treba stihnúť do konca februára okoštovať).

Štefan Pišta - Príjemná piváreň s.... Reštauráciou, pekné prostredie, chutné jedlo, milá obsluha a dobre vychladené pivko..

Lenka Sarmirova - Veľmi rady sem.... S kamoškou chodievame, úplne príjemný, milý, usmiaty personál, cítime sa tu vždy veľmi dobre a príjemne, či už prídeme len tak na kávu sadnúť si, alebo sa aj najesť, jedlo je vždy rýchlo spravené, vynikajúce a niekedy sú tie porcie fakt veľké😄. Naša najobľúbenejšia reštaurácia a ja teda nie som z Bratislavy a v reštauráciách nejedávam, ale sem keď prídem skoro vždy si rada dám, hlavne naše obľúbené šaláty Jennyv😍.

Martin Hupka - Úžasné miesto so.... Skvelou kuchyňou, výbornou, milou a rýchlou obsluhou. Podnik, kde sa na ničom nešetrilo. Je tu veľmi štýlovo zariadený interiér plný dreva, rôznych dekorácií. Čapujú niekoľko druhov Tankového piva, čiže sa tu ľudia radi zdržujú aj neskor večer. Vrelo odporúčam, keď budete v Rači hladní. Skvelé, výdatne jedlo za výbornú cenu. Navyše malý detský kútik, terasa a vo vnútri skvele oddelené nefajčiarske a fajčiarske časti..

Anton Paduánsky - Milý podnik kde.... S kolegami radi opakovane chodíme, avšak včera 2.3. sme čakali na tatarák ako predjedlo presne hodinu :( Nemiešaný tatarák hodnotím inak dobre až na to, že cibluka má byť pokrájana na drobno a nie nahrubo ako bola. Podobná situácia s čakaním sa opakovala s černohorom.

Lida Pucherova - Jedlo veľmi chutné..... Len v nedeľu už nikdy viac. To že sme na jedlo čakali 30 minút je v pohode lebo čašníčka nás upozornila ale že na účet budem čakať ďalšich 35 minút od oznámenia že budem platiť tak to ma dostalo ☹️ Tak nedeľa už nikdy!!.

Daniel Stankovic (DejanSt) - Capuju tu velmi.... Kvalitne. Spravne vedia spravit hladinku, snyt aj mlieko. Okrem toho maju aj volbu sladkov. Obsluha je prijemna a snazia sa (samozrejme obcas ma kazdy aj horsi den). Jedlo byvalo skvele potom sa mierne pokazili ale dnesne kuracie kridelka boli skvele..

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava Reštaurácia Peklo

Reštaurácia Peklo

Čo hovoria foodblogeri:

Simona Pokorná - K tomuto je už len potrebné dodať: : Jedlo výborné, čašníčky.... Pracujúce v sobotu poobede 9.7.2022 milé a ochotné, palec hore. Po tejto dobrej skúsenosti sme sa aj dnes (12.7.2022) rozhodli prísť najesť do Pekla, no pre naše sklamanie obsluha zo strany čašníka bola vyslovene otrasná. Nakoniec sme sa odišli najesť inam. Naozaj je na zváženie, či takýto zamestnanec stojí za to, aby svojím správaním odháňal zákazníkov..

Tomáš Ko - Nebol som tu.... Dva roky a dnes ma prekvapili milé ochotné pekné čašníčky, fajn špeciál pivko, jednoducho 5 hviezdičiek.

Roman M. - Klasická pub reštaurácia.... S dobrými cenami. Čo sa týka piva Plzeň 12° je to typický krčmový štýl (domyslite si). Pohár nie je moc dobre umytý, chuť ok, pena saponatová a veľmi málo jej bolo (ako rýchlo prišla, tak aj odišla). Nemal som žiadne oči za tú cenu, a prostredie to mu úplne nahrávalo. Pizza úplne najobyčanejšia aká môže byť. Odporúčam nenaročným zákaznikom, ktorý si radi pôjdu vypiť a niečo k pivku zjesť..

Margareta Ceresnova - Zvonka neposobi velmi.... Lakavo, ale hlavna miestnost je velmi utulna. Restauraciu sme navstivili v case adventu. Vsade bolo velmi cisto, asi robili predvianocne upratovanie, vianocny stromcek bol pekne nazdobeny, proste citíi sme sa velmi utulne. V ponuke bola kacica s kapustou a knedlou, ale cakalo sa na nu ca 45 minut, tak sme si vybrali z jedalnicka. Jedlo bolo vynikajuce, vsetko cerstvo pripravene, nie je co vytknut. Strarali sa o nas 2 velmi skutocne mile casnicky, jedna z nich prezradila, ze to ona zdobila stromcek :-).

Poiree - Výborné jedlo, výborná.... Pani na obsluhe. Omylom som si objednal vysmážanú pizzu, na čo ma pani servírka upozornila, ale hovorím si, veď vyskúšam. A viete čo? Bola výborná. Aj iné pizze tú robia veľmi dobré a kvalitné, o to prekvapujúcejšia je ich nízka cena. K tomu výborné pivko, boli sme maximálne spokojní. Na vysmážanú pizzu som tu nebol posledný krát. Rozhodne odporúčam..

Alexander Latecka - Veľmi výborne navarené!!!!obsluha.... Veľmi ochotná vo všetkých smeroch...prídeme aj na budúce keď prídeme do BA.👍👍👍👍.

Miloslav Mikláš - Príjemné prostredie, milý.... Personál, výborné pivko a chutné jedlo... vždy sa sem radi vraciame s manželkou..

Vereš Boris - Skvelá obsluha. Bol.... Som tu prvý krát a vďaka čašníčke som sa cítil ako štamgast..

Karol Böhm-Klein - Naša obľúbená reštaurácia..... Jednoduché, ale chutne pripravené jedlá - vyprážaný rezeň nemá široko ďaleko konkurenciu. Príjemná a úslužná obsluha..

Darken Berkana - Podľa mojich skúseností.... Odporúčam navštíviť túto reštauráciu rýchly a príjemný personál. Jedlo vidíte na obrázku kvalitne jedlo vždy podľa predstáv. Čo sa týka ceny do 10 sa viete najesť s tým, že aj nápoj je tam. Super je aj majú cez týždeň denne menu za slušnú cenu a aj jedlo je úžasné. Odporúčam len dlho som chodil do jenny ale toto ma prekvapilo. Miestnosť pre fajčiarov tam je a ak sa chcete zabaviť môžete skúsiť bilard. Ďakujem..

Hodnotíme 8.8 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Elephant DINER

Elephant DINER

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Lesa - Tento podnik hodnotíme takto - Už dlhé roky.... Si udržujú svoj štandard kvality. Veľmi príjemné retro prostredie vnútri podniku, v lete vonkajšia terasa. Burger vždy čerstvo pripravené, rýchla obsluha. Nešetria na surovinách, keď si objednám jalapeños, tak ich ozaj tam je cítiť a vidieť a nielen tri, štyri malé kolieska. Veľkosť burgu tak akurát. Nie je zbytočne príliš veľký ale zároveň úplne dostatočný na výživný a kvalitný obed/večeru. Pre mňa stále TOP 🍔 v Bratislave v pomere kvalita/chuť /prostredie/cena.

Ondrej Iván - Príjemne prekvapenie na.... Konci mesta. Fakt chutný Burger. Oceňujem že namiesto hranolčekov sa dá zvoliť šalát ktorého je bohate na tanieri. 👌🏼.

Michal Michal - Prvá reštaurácia na.... Americky spôsob čo som poznal. Mali zaujímavý interiér a dobrého, férového majiteľa..

Roman Korček - Skvelá obsluha dobre.... Ceny chuťovo super. Treba skúsiť každému odporúčam..

Peter Odznak - Čo napísať? Jedine.... To, že obsluha, prostredie a jedlo sú na výbornej úrovni. Držím palce, aby vám to vydržalo aj naďalej😎.

Monika Uherkovichová - Prišli sme sem.... Na obed a bola som milo prekvapená rýchlosťou v kuchyni aj pri obsluhe. Podnik núka burgre, šaláty, wrapy (tortilly), aj dezerty, na ktoré mi už žiaľ neostalo miesto v žalúdku, keďže porcie hlavného jedla boli také veľké, že som polovicu tortilly musela vziať so sebou domov. Samotné jedlo však nijak zvlášť neočarilo, burger aj tortilla boli v poriadku, ale v Bratislave som za podobnú cenu našla aj o čosi lepšie..

Marek Čík - Super jedlo. Ako.... Vždy. Môžem len odporúčať. 👍💪👑💯.

Miloš Karas - Čerstvé a dobre.... Jedlo aj o 21:00. Obsluha ktorá sa aj v tuto hodinu usmieva a je milá... Co viac si človek môže priať? Aha a ešte interiér ako v americkej reštaurácii "par rokov" dozadu. Boli sme milo prekvapení..

Martin Frank - Veľmi príjemné prostredie.... Ktoré Vás dostane niekam na hranice nášho štátu. Je to ( aspoň teraz 14 : 00 ) kľudné príjemné miesto. Jedlo: vývar s mäsom a kúsky boli obrovské ! Hranolky - škoda že nie sú také polotovarove .. keby si robia vlastne urcit by to malo pridanú hodnotu Burger - v celku dobre aj chuťovo aj porciou. Bohužiaľ ja mám rád burgre trochu jemnejsie, vláčnejšie, za mňa moc tvrdý a nerozplyva sa v ústach Čistota: perfektná Záchody - voňavé a čisté Parkovanie vonķu + terasa Nefajčiarske Možnosť platby kartou Cena primeraná jedlo úžasné Rozhodne to treba vyskúšať a zažiť, potraviny chutné obsluha milá .. všetko ako má byť :).

Monika Kollárová - Príjemne miesto, pekný.... Dizajn, milá obsluha. Čo sa týka jedla chýbala mi výraznejšia chuť a menej prepečené mäso, bolo moc tvrdé..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto obsadzuje Don Saro Cucina Siciliana

Don Saro Cucina Siciliana

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Kralik - K tomuto je už len potrebné dodať: : Za mňa jedna.... Z najlepších talianskych reštaurácií v Bratislave, ak nie aj najlepšia, keď zohľadním pomer cena/hodnota. Príjemné posedenie na terase, milá obsluha, ktorá sa v jedálnom lístku skutočne vyzná. Varí sa tu výlučne z domácich cestovín a v jedlách sú použité iba talianske syry vrátane ovčieho. Objednal som si jednu zo špecialít - spaghetti a la ragú de pesce - a môžem len odporučiť. Al dente cestoviny s paradajkovým ragú z morského vlka, presne, ako som si to predstavoval. Manželke veľmi chutili ľahké trecce s cuketou a dobré bolo aj tiramisu na záver. Kávu majú samozrejme taliansku, espressu nebolo čo vytknúť. Ako som na začiatku spomínal pomer cena/hodnota, ten je tu veľmi dobrý. Ceny sú tu viac ako príjemné (predjedlá od 4 do 10 eur, cestoviny v priemere okolo 10 €). Počas týždňa tu varia aj denné menu..

Karol Selecký - Veľmi príjemným autentickým.... Dojmom pôsobiaca reštika, teraska v slepej ulici, takže kľudné miesto na posedenie. Taktiež sa dá pohodlne zaparkovať popri ceste. Jedlo naozaj dobré, teším sa, že najbližšie prídem vyskúšať ešte viac z kuchyne. Obsluha presne ako má byť..

Patrik S - Zatiaľ prvá návšteva.... Rěstaurácie a určite nie posledná. Príjemné posedenie, pekne zariadené. Chutná pizza ako obedové menu..

Patrícia Weberová - Príjemné prostredie, dobré.... Parkovanie, milý personál. Posledné obdobie navštevujeme len talianske reštaurácie od Benátok po Bratislavu. To prvé je neporovnateľné, či chuťovo a dokonca aj cenovo lepšie, ako v Ba. Ale poďme k Don Saro. Začalo to predjedlom Insalata di polpo a Caponata Siciliana, obe boli chutné. Polievka kuracia, mäsko, trochu zeleniny, bez cestovín, zrejme Taliani robia bez nich, neviem porovnať. Pizza pre naše "deti", chutila. Hlavné jedlo Ravioli al ragú výborné. Allo scoglio-toto jedlo sklamalo, slávky boli výborné, ale cestoviny nemali chuť a porcia polovičná, v porovnaní s inou reštauráciou. Na stole chýbal parmezán. Najedli sme sa dobre, ale dnes Don Saro nepredbehol bratislavskú konkurenciu..

Karol Selecký - Don Saro je.... Skutočne špeciálne miesto. Takéto jedlo človek nenájde široko-ďaleko a nielen jedlo, ale obsluha je úžasná, ako z veľkej knihy, vedia poradiť a odporúčam si nechať poradiť :) Nové, väčšie priestory(vonkajšie aj vnútorné, áno majú aj super terasku) reštaurácie ponúkajú ešte autentickejši zážitok ako predtým. Týmto by som chcel oceniť a zároveň sa ešteraz poďakovať kompletnému tímu za to čo vytvorili. Bravo!.

Peter Šiška - Skvelá sicilská reštaurácia,.... Ktorá zmenila polohu a má nové a väčšie prístupy. Výborné jedlá a vždy milá a usmiata obsluha. Odporúčam navštíviť..

Jakub Jankovič - Príjemná rodinná reštaurácia..... Posedenie je útulné a príjemné. Obsluha je veľmi milá a vie poradiť a odporúčiť. Ceny sú fajn. S parkovaním nie je žiaden problém, dá sa parkovať z Račianskej, ale i v bočnej uličke..

Ronald Truong - Fakt autentická sicílska.... Reštaurácia! Všetko chutilo ako keď sme boli na dovolenke na sicílii. Veľmi milá čašníčka, spravila nám dokonca aj špeciálnu výzdobu. Určite odporúčam skúsiť aj predjedlá..

Roberta Nogellova - Top! Najlepšia “talianska”.... Reštaurácia, najmilšia obsluha, skvelý kuchár. Je to síce trošinku od ruky, ale oplatí sa tú cestu absolvovať. Neviem, kedy som sa naposledy takto dobre najedla a v podstate sa preniesla na milovanú Sicíliu❤️.

Tomáš Sopkovčík - Prostredie príjemné, väčšinou.... Sa treba objednať. Personál milý, úslužný a starostlivý. Paradajková polievka bola naozaj poctivá a výborná chuť. Pizzu som si dal odporučiť najlepšiu a tá má byť zeleninová, lepší priemer za tú cenu neadekvátne. Bezlepkové cestoviny s baklažánom veľké sklamanie. Fádne bez chuti, paradajkové pozadie nevýrazné, 4 veľké kusy baklažánu nakrájané na plátky a s tvrdou šupkou. Od cestovín za 10 a viac eur očakávam nápaditosť a zaujímavú chuť. Limonády robené s domácimi sirupmi vítam ako plusový bod ale na druhej strane chuť bola poslabšia a nevýrazná a sóda sa tam príliš nehodila ale to je vec osobnej preferencie. Za mňa bola predošlá reštaurácia na tomto mieste určite o 2 levely vyššie. Ďakujem ale sem už viac neprídeme. V bezlepkových jedlách vidím veľký priestor na zlepšenie..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

2. miesto obsadzuje Bejo Gril

Bejo Gril

Čo hovoria foodblogeri:

Juraj Poláček - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Vynikajuca restauracia. Nedavno.... Objavena, vdaka praci. Obed tu je vzdy super. Na vyber je z viacerych jedal su chutne a porcie super..

Marián Žilka - Super restika na.... Obedove menu. Porcie velke, chutne, bohaty vyber 😇.

Martin Balogh - Jedna z najlepších.... Táckarní, akú som vôbec navštívil. Rezeň veľkosťou konkuroval tanieru, chuť rezňa i prílohy výborná. Na druhý deň detto - placka so soté výborná, odchádzal som najedený, čo je v ostatnom čase pri menučkách veľká vzácnosť. Kolega si dal pizzu, z ktorej som okoštoval a tá bola tiež super. A keďže pizze jedávam v meste často, dokážem porovnať a skonštatovať, že som jedol pizze s dvojnásobnou cenou, ktoré boli ďaleko za totou.Veľká chvála. Táto táckareň (reštika) je malý klenot ukrytý medzi priemyselnými a skladovým budovami na okraji mesta..

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto patrí con Forchetta

con Forchetta

Romantické

Čo hovoria foodblogeri:

Michael Dojčán - Tento podnik hodnotíme takto - Vymenili sa kuchari.... Alebo co sa porobilo s pizzou? Dnes 18.12. sme si po dlhej dobe dali od vas pizzu a zostali sme velmi prekvapeni az sklamani. Kde sa podeli tie krasne nadychane a chrumkave okraje? Namiesto toho splasnute, nechrumkave a blede okraje. Snad je to len docasne a po logdane sa vratite do normalu aky si pamatame z konca leta..

Laura Kušnírová - Najlepšia talianska reštaurácia.... V celej Bratislave! Mali by si z vás brať príklad aj ostatné reštaurácie, milé dievčatá, usmievaví kuchári a to JEDLO ! Mňam !!! :).

Lukáš Lajcha - Vynikajúce jedlo príjemná.... Obsluha. Aj bezlepkové alternatívy. malé mínus je lokalita reštaurácie a vstup..

El Srokova - Ako vždy topka.... Bola som na menu a neni čo vytknúť, milý personál, len tak ďalej a držím palce v tejto ťažkej dobe👨🏻‍🍳🍴😊.

Dusan Repcak - Dlhodobo chodím do.... Tejto reštaurácie, ktorá sa zmenila k lepšiemu, co je opacny trend pri restauraciach, ktore zacinaju pompezne a postupne ich uroven upada. Táto restauracia si drži úroven aj pocas covidu, za co ich treba pochvalit, vyzaduju potvrdenie OP, co im tiez sluzi ku cti,, pretoze sa tam clovek citi bezpecnejsie. Jedla su pripravovane kvalitne, porcie akurat, ceny denneho menu dokonca znizili o 1 Euro v obdobi pandemie. Stiesnene priestory na WC, ale s tym sa velmi neda nic robit, nastastie su ciste. Tesim sa na jar, ked sa bude dat ist sadnut si von..

Mirka Brindová - Tak toto bol.... Jeden z top zážitkov v rámci talianskej kuchyne v Bratislave. Raviolli al funghi na hľuzovkovom kréme so špenátom a grilovaná panenka s bylinkami a pancettou. Predtým skvelá paradajková polievka a potom ešte lepšie tiramisu. Geniálna večera! Odporúčam všetkými desiatimi, príjemné prostredie a obsluha, jeden skvelý gastro moment, vďaka!.

Kristína Schneiderová - Konečne reštaurácia na.... Slovensku kde je príjemná obsluha. Tak milí personál som dlho nezažila! Niekolko krát za večer sa prídu opýtať či máte všetko, nemusíte sa dožadovať ničoho. Opýtaju sa vám či vám chuti. Tak isto jedlo skvele, v ponuke bezlepkové cestoviny. Ďakujeme za príjemný večer 👏🏻.

Andrej Orosz - Dnes mensia rodinna.... Party, vsetko bolo super, obsluha aj jedlo.

Michal Ščepka - Kvalitne jedlo, velmi.... Prijemne prostredie a mily personal. Vrelo odporucam.

Veronika - Výborná bezlepková pizza..... Robia výbornú aj pizzu z klasického cesta. Vždy sa k vám radi vraciame. Bezproblémové parkovanie, pekné prostredie, príjemný personál a interiér..

Dávame 9.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .