Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Brezne. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

8. miesto obsadzuje Motostop

Motostop

Čo hovoria foodblogeri:

Jakub Karatník - K tomuto je už len potrebné dodať: : Pekne prostredie, dobre.... Jedlo, prijemna a rychla obsluha. Celkovy dojem ale kazi neporiadok kade tade (-1*).

Oľga Kvačkajová - Objednali sme si.... Niečo kačacie, alebo husacie pre 9 ĺudí. Čakalo nás milé prekvapenie. Kreativita personálu určite nechýba a okrem toho to, čo nám pripravili bolo neskutočne chutné. Vrele odporúčam navštíviť toto zariadenie..

Jozef Michálik - Parádna reštaurácia! Držková ako.... Aj baranie stehno na grilovanej zelenine veľmi chutné!! Personál milý, ochotný. Prišiel som po ôsmej večer, kedy už kuchyňa nieje v prevádzke, a však pán kuchár bol ochotný mi ešte minútové menu pripraviť. Veľmi pekne ďakujem..

Zuzana Fekiačová - Bola som príjemne.... Prekvapená, že aj v tejto dobe sa dá najesť za primeranú cenu. Výber dostatočný aj detské menu nie je len o vyprážanom jedle.Už sme sa viackrát zastavili, keď sme mali cestu okolo..

Katarina Bucinova - Boli sme sa.... Tu s kolegami naobedovať, obsluha bola veľmi príjemná, pani servírka nám bleskurýchle priniesla objednané nápoje a na objednávku vynikajúci grilovaný hermelín s brusnicami hranolkami a zeleninou. Odporúčam navštíviť, je to príjemné miesto s ľudovými motívmi vo výzdobe interiéru..

Ján Židov - Veľmi pekne ďakujeme..... Boli sme milo prekvapeni veľmi pekne prostredie, ešte lepšie kvalitné služby a jedlo. Ďakujeme a želáme vám i naďalej pokračovať v krásnej a užitočnej práci pre ľudí..

Darina Vaisova - Nedeľný obed nemal.... Chybu,plná reštaurácia hladosov svedčí o obľube podniku.Vzdy výborne jedlo,rýchla obsluha,vkusne zariadený interiér +spev korely do úška. Nech sa darí radi zas prídeme.

Zuzana Bielčiková - Keď sme chodievali.... Do Brezna, tak tu sme sa vždy zastavili najesť. Veľké porcie, chutné jedlá a občas špeciality. Veľa miest na sedenie, pre deti ihrisko. Zvieratká. Príjemné prostredie, aj obsluha. Ak by sme išli zase okolo, isto nevynecháme návštevu..

Michal Novotny - Klasicka lokalna restauracia..... Stretnete tam chlapov co prisli z prace na obed,ludi z okolia, ale aj turistov. Jedlo nijak nenadchne, ale urcite ani neurazi, takze hladni urcite neostanete 🙂 Personal je mily a ochotny, len v case obednej spicky je tam trosku chaos. Ponukaju moznost zabalenia jedla do praktickych obalov. Pred podnikom je velke parkovisko kde sa da pohodlnne parkovat.

Adam Kováčik - Jedlo fajn ,.... Taký priemer, porcie sa zmenšili (nebol som tam 4roky) a ceny dost zvýšili. Obsluha bola nepríjemná, čašníčky po sebe kričali krížom cez reštauráciu, objednávku pitia riešili zakričaním od stola k baru..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto - Pizzeria u JURAJA

Pizzeria u JURAJA

Čo hovoria foodblogeri:

M L - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Obsluha asi nová,.... Ale snaživá pizza fajn mohlo by byť viac syra na 4druhy syra, Moravská bola fajn len mi tam nesedel taveny trojuholníkový syr ale celkovo spokojnosť 3*. -2* za neiformovanie obsluhy svojich zákazníkov o akcii na fotke z letáku k druhej pizzi pivo alebo cola zadarmo. To sa predsa nerobí.

Matúš Altaner - Ochutnal som novinku.... šúľance, odchádzam veľmi milo prekvapený. potešilo aj stredne nacapovane pivo či velmi vkusny interier. famozna obsluha.

Eva Záhumenská - Naozaj vynikajúca pizza,.... Pohodlné sedenie, detský kútik, rybičky, pekné, čisté toalety, veľmi milá obsluha, vnútri je to rozdelené na viac zón a dá sa vybrať aj sedenie pre väčšiu skupinku ľudí, veľmi odporúčam 😊.

Miroslava Bobakova Sovcikova - Objednavame si od.... Nich menicko do prace jedlo je vcas aj chutne aj cenovo priatelne co v dnesnej dobe potesi ...teraz sme vyskusali aj okienkovy predaj priamo u nich a tiez super promtne vybavene dakujeme nepokazte sa 😉.

Hodnotíme 8.7 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Koliba u Starej matere

Koliba u Starej matere

Čo hovoria foodblogeri:

Monika Kobolková - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Pekné prostredie, milá.... Obsluha nato ze nová mladá čašníčka bola prvý x v práci boli sme spokojný s obsluhou okrem nej si nás ale nikto nevšímal... Dobré ružové vínko, čisté stoly, možno by bolo dobre pridať mäso v mise pre dvoch tri groše veľa oblohy a velmi tenké a suché plátky mäsa. Mäso stačilo iba pre priateľa... inak dochutené všetko 🆗. V predajnicke na buchty a chlieb chýbajú cenovky, názvy a gramáž. Teda aspoň som nevidela . Dosť dlho sme zvažovali čo je čo a s čím.. 🙂.

Miroslava Krejzová - Jedlo bolo rýchlo.... Na stole a bolo výborné! Mňam. Obsluha bola veľmi milá, cítili sme sa tam veľmi dobre. Oceňujem aj detský kútik s množstvom hračiek, syn sa tam pohral a my sme sa v pokoji najedli, hneď vedľa neho. Mali aj detskú jedálenskú stoličku a čo bol najväčší bonus, mali aj prebaľovací pultík. Veľmi príjemné prostredie v prírode a mohli sme pozrieť aj ich mini farmu..

Alu Sa - Prijemne posedenie, chutne.... Jedlo. Obsluha bola velmi mila sice bola sama ale snazila sa rychlo obsluzit. Porcie su velke. Vnutri je detsky kutik co je velke plus. Koliba je pekne vyzdobena krojmi ci kolovratkom. Koliba ma pekarnicku. Kupili sme si orechovu jablkovu strudlu a bola vyborna. Ked pojdeme niekedy okolo urcite sa opat zastavime..

Terezia Budkeova - Úžasná tradičná slovenská.... Reštaurácia s milou obsluhou, veľkými porciami, a výbornym jedlom.Odporúčam kažému kto pôjde okolo sa zastaviť..

Pavol Vadocz - Jedlo bolo taký.... Lepší priemer. Sedenie také dobové, ale nie príliš komfortné. No raz stačilo, ďakujeme 😉.

Tímea Szarková - Super obsluha, rýchlo.... Doniesli jedlo a bolo to vynikajúce. Pekná koliba s príjemnou atmosférou :).

Lubos Hreben - Personal bol velmi.... Mily, prostredie bolo ciste. Na kolibu by som ocakaval skor ludove piesne ale inak v pohode. Jedlo bolo chutne! Boli sme spokojni..

Ján Cimbala - Chodil som tam.... Pred niekoľkými rokmi a teraz sme sa po dlhšej dobe zastavili na obed ,človek očakával kvalitné,horúce jedlo aké tam bolo aj predtým no bohužiaľ nedočkali sme sa. Najesť sme sa akože najedli ale to miesto sme vyškrtli zo zoznamu,,.

Robert Daubner - Obsluha milá, koliba.... Bola skoro prázdna. Chuťovo bolo jedlo priemerné, porcia polievky primerana, bačovský rezeň bol neochuteny, bez oblohy, len so zemiakmi(za doplatok). Vzhľadom na vyššiu cenu a slabší gastro zážitok už v tejto lokalite daný podnik nenavštívim..

Patrícia Budzová - Nádherné miesto, jedlo.... Bolo vynikajúce, domáce. Obsluha bola veľmi milá. Naozaj nemám čo vytknúť. Ceny boli primerané. Určite sa sem vrátime. Dlho som nebola v reštaurácii kde nám tak veľmi chutilo ako tu 💯👌🏻.

Hodnotíme 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si zaslúži Motorest Čertovica

Motorest Čertovica

Čo hovoria foodblogeri:

Thomas Bodnar - K tomuto je už len potrebné dodať: : Krásny výhľad.....

9miest .sk - Rád som sem.... Chodieval, chutilo mi, ale teraz, sklamanie. Zlé otváracie hodiny, už o 17tej mi oznámili, že končia, žiadna ochota tam nebola. Hlavne, že na ceste je pútač s nápisom "otvorené"....

Pozde Pozde - Veľmi dobrá reštaurácia.... Na krásnom malebnom mieste. Jedlo bolo naozaj chutné. Oceňujem hlavne ochotu personálu jednak pri odporúčaní jedla a tiež za pomoc vyriešiť problém s pokazeným autom..

Radovan Dvorský - Jedna z možností.... Dať so dobré jedlo alebo kávu na ceste cez Čertovicu, sedieť sa dá vnútri aj vonku s pekným výhľadom vo výške cca. 1000 mnm. Ak potrebujete prestávku, alebo ísť vypiškať, kľudne sa zastavte, je tu pekne a čisto..

Michal Laurinc - Zastavili sme sa.... Na večeru, milá čašníčka nás pomerne rýchlo obslúžila, fajné chutné jedlo a príjemná atmosféra. Odišli sme spokojní a iste ešte prídeme..

Pavol Bujňák - Dal som si.... Tam brindzové halušky a už som ich pár kíl zjedol no tieto boli Top. Pánu kuchárovi veľká pochvala a klobúk dole..

Karol Schönwiesner - Mladý šikovný personál.... S úžasnou managerkou, ktorá svoju prácu "žerie". No proste to berie vážne. Všetko je ako má byť. 👍.

Vladimir Turcer - Pocas hrebenovky nizkych.... Tatier sme sa tu zastavili na obed. Pekne prostredie. Napriek tomu ze terasu mali oficialne zatvorenu pani nam doniesla jedla von, kedze bolo krasne pocasie a teplo. Jedlo priemerne, ale porcie slusne. Bryndzove halusky mohli byt viac bryndzove..

Martina Sigotská - Vrelo odporucame, rychla,mila.... Obsluha, jedlo vyyyyborneee. Urcite sa zastavime zas :-) dakujeme.

Marek Pažitný - Zastavili sme sa.... Na obed napriek tomu ze som tu uz v minulosti nemal dobre skusenosti. Prostredie pekne, obsluha mila ale samotne jedlo chutou a kvalitou neohurilo..

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Pizzeria Barbaricum

Pizzeria Barbaricum

Čo hovoria foodblogeri:

Johny F - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Klasická pizzeria. Obsluha.... Milá. Pizza robená v peci na drevo, podľa mňa priemerná. Cesto na pizze akoby nebolo dobre prepečené. Ale dcére zase veľmi chutila. Ceny sú OK..

Paulína Berecová - Vynikajuce jedlo. Vsetko.... Co sme dostali na stol krasne vyzeralo a vyborne chutilo. Velmi prijemne ceny a ustretova obsluha. Vrelo odporucam vsetkym, ktory budu v okoli Brezna. Dakujeme.

Dadka G. - Pizza mňamka, Burger.... Však žiadna sláva, ale tak je to pizzeria asi si tam dám už len pizzu, ta chutila veľmi.

Katka Chromčová - Dobré jedlo, čistý.... Priestor, len trošku pomalá obsluha. Na zaplatenie sme museli čakať dosť dlho.

M. K. - Príjemné prostredie v.... Centre Brezna, príjemná obsluha, výborná pizza..

Michal Pecháček - Super spokojný nad.... Mieru rýchla obsluha dobre jedla dobra pizza 🤌🤌🤌👍.

Andrea Cibulová - Veľmi príjemné posedenie,rýchla.... A milá obsluha....odporúčam.

Janka Oravkinova - Veľmi príjemné miesto,.... Milá rýchla obsluha, dobré jedlo.

Peter Hanes - Príjemné prostredie, na.... Terase dobré a priestranné sedenie. Príjemná obsluha..

Simona Bartkova - Výborná pizza, mäso.... Však už nebolo dostatočne teplé..

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si zaslúži GREEN PUB

GREEN PUB

Čo hovoria foodblogeri:

Veronika Kabátová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Boli sme na.... Výlet, čiže sme hľadali niečo kde sa najeme, toto sme našli úplnou náhodou a mali sme so sebou aj psíka, čo nebol žiadny problém. Jedlo bolo super a cena tiež 😊.

Gretka Suty - Obsluha: výborná Jedlo: dobré Žiadne.... Problémy s obsluhov alebo popletením objednávok. Všetko OK..

Nikola Gordiakova - Prijemne miesto ,.... Prekvapila ma jemna vyzdoba , hned som sa citila dobre, krasne kvety na stole hned pozdvihnu naladu pocas obeda, specialny bod ma u mna kazdy, kto ma na stole pekne kvety. Jedlo bolo fajn, taky vyssi priemer , cena normalna , velmi chutna limonada automaticky k menu potesi, usmievavy personal, skoda,ze tesne po 12tej uz jedno z troch menu nebolo k dispozicii , cakalo sa spociatku o par minut dlhsie ale nebolo to dlho, po objednaní priniesli jedlo promptne, urcite sa tu zastavim pri najblizsej navsteve Brezna.

Pablo Mi - Fantastické jedlo obsluha.... Proste všetko.

Zuzana Pinkova - Hanka! Si proste.... Moja topka zo všetkých kuchárov lebo to, čo dokážeš stvoriť ty, to nevie hocikto. Klobúk dole pred tebou, pán Ramsay by sa mal na teba prísť pozrieť, určite by mu upadla sánka!!! Ďakujem ti veľmi pekne za úžasnú večeru a už teraz sa teším na ďalšiu vynikajúcu pochúťku od teba!!! Ďakujem.

Eva Kováčová - Krásne prostredie, úžasní.... ľudia, perfektná obsluha a jedlo... nebíčko v papulke...nech si dáš hocičo, vždy budeš príjemne prekvapený.

Ladislav Bartakovic - Takto by sa.... Mali robit sluzby v gastre TOP💯. Vhodne pre deti (nie hoci aky kutik ale kutisko na urovni), mila obsluha, ziadny problem s vymenou surovin atd. Isto sa zastavte. Chybali mi ceny na jedalnom listku, ale vobec mi to nepokazilo chut a celkovy dojem..

Rudolf Mikuš - Dnes som navštívil.... Vašu reštauráciu a musím povedať , že je úžasná. Prostredie je super, vnútorný priestor ako aj záhrada či detský kútik, je tu hlavne všade čisto , obsluha perfektná a jedlo bolo famózne. Mal som hovädzie líčka s gaštanmi a paštrnákovým pyré. Mäso bolo mäkulinké , pyré lahodné a šťava vynikajúco dochutená. Bol som maximálne spokojný a vrelo doporučujem navštíviť tento podnik..

Lubomir Ruckschloss - Moja goto restauracia.... Ked som v Brezne. Je dlo je famozne, prostredie prijemne a obsluha velmi dobra. Fakt mi tam chuti, uz ani inde nejdem ....

Michal Berák - Krásne prostredie, fajn.... Ceny. Vždy milý personál. Čarovné miesto.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto obsadzuje Dedečkova chata

Dedečkova chata

Čo hovoria foodblogeri:

Milan Doma - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Na ceste po.... Prehliadke Bystrianskej jaskyne oznacenou žltou farbou, resp. šípkami ku Dedeckovej chate sa asi po 50 min dostanete na rozhlahlu lúku z ktorej budete mať chatu ako na dlani. Obsluha ústretová, aj rýchla ale kvalita polievok bola podpriemerná, syr skvelý ale tatárska {helmans :-( } pivo dobre vychladené aj pirohy príjemné..

Lucia G - Útulná chatka v.... Krásnom prostredí bola zastávkou a malým občerstvením počas našej nenáročnej prechádzky z Pohanského. Personál podniku bol veľmi milý a príjemný. Cestou tam, aj naspäť krásne výhľady po okolí. Ideálny tip na rýchly mini výletík.

Katarína Lampart - Vždy keď lyžujem.... Na Mýte pod Ďumbierom navštívime Dedečkovu chatu. Ponúkajú teplú stravu a nápoje. Možnosť sedieť vonku na teplých kožušinach alebo vo vnútri kde je prijemne teplo. Príjemný ochotný personál Musím vyzdvihnúť horúcu čokoládu so šľahačkou tá nemá chybu..

Martina Luptakova - Vzdy dokonalost v.... Kazdom rocnom obdobi👌 prostredie, nenarocna tura z Pohanskeho, prijemny personal, domaca kychyna 🔝🌞⛰️💚.

Tomas Ondrcka - Vynikajuci vylet z.... Bystrej ale makačka - uzasna atmosfera na Dedeckova chata vyborne jedlo - a co je najdolezitejsie vynikajuca obsluha vo forme uzasnych kucharok - casnicok a autenticnosti. Dakujene budeme sa vracat. A nezabudnite si dat sosovicovou s horcom. Vyborny oddych krasne vyhlady a top servis. Nech zije domaci cestovny ruch..

Peter Salaj - Štýlová chata v.... Nádhernom prostredí s výhľadom na Nízke Tatry. Vynikajúce bryndzové halušky, ktoré ma zasýtili po celodennej túre a veľmi milá obsluha☺️☺️☺️.

Jaroslav Dúcky - Krasny priestor s.... Atmosferou. Obsluha perfektna, takto by to malo fungovat vsade na slovensku!.

Vlado Skropek - Boli sme desiati.... Na bicykloch strmá,ale krásna cesta.

Dana Turayova - Vyhľadávaný cieľ výletu.... Pre pešich, bicyklistov , bežkarov, trasa ide lúkami hore ku chate, panoramatické výhľady, na chate k dispozícii nabíjanie e bikeov, voda pre psov, možnosť platby kartou, veľmi navštevované počas víkendov, v letnej sezóne denna prevádzka od 9-19 hod. Ihrisko pre deti.Radi sa sem vraciame..

Marianna Masatova - Prekrásne miesto uprostred.... Prírody, kam sa s vydriapali po hodinovej túre z Bystrej celí šťastní :) Vrelo odporúčam, príjemné miesto na posedenie, ale aj fajn ihrisko pre deti. Celkovo super odmena po túre..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Chata pod Kráľovou Hoľou

Chata pod Kráľovou Hoľou

Čo hovoria foodblogeri:

Marian Valo - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Ak sa chcete.... Pri výstupe (alebo zostupe:) na Kráľovu hoľu posilniť chutným jednoduchým jedlom, alebo si len dať dobré čapované pivo, kofolu, prípadne trochu horcového alkoholu, tak určite nevynechajte toto miesto😁Je to tu bez obsluhy, ale s milým personálom...Ak sa dobre posilníte, možno sa Vám tiež podarí užiť si cestou nahor, alebo nadol:) mnoho krásnych výhľadov..

Marcel - Prijemne miesto na.... Posedenie po vystupe na kralovu holu.Dali sme si kapustnicu a sosovicovu plievku,boli vyborne,mnoztvo a cena primerana miestu kde sa to nachadza.Obsluha prijemna.Na sedenie vo vnutri len 3 stoly pre nedostatok placu,ale da sa sediet aj na terase ktore je väčšia..

Marek Šolc - Veľmi pekná chata,.... Chvala Bohu, že bola po ceste na Kráľovu hoľu, možnosť občerstvenia, k dispozícií wc, možnosť prespať, milá obsluha, suveníry k dispozícií..

Lenka Rábarová - Pekne zrekonštruovaná chata,mladý.... Personál,chutné jedlo. Mali aj vegetariánsku polievku. Všetko čerstvo varené na mieste. Veľká spokojnosť..

Iveta Nemcova - Výborne jedlo,úžasný personál,.... Krásne miesto. Aj strom zelený, vrch ma naklonený do Slovenskej zemi 😀.

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.