Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Lučenci. Nájdeš v zozname aj tvoje obľúbené reštaurácie?

 

3. miesto patrí Restaurant Victory

Restaurant Victory

Čo hovoria foodblogeri:

Rastislav Libiak - K tomuto je už len potrebné dodať: : Výborný losos široko.... ďaleko.... Boli sme aj u konkurencie vo Fiľakove, ale tento bol jednoznačne najlepší ... Veľmi nám chutilo 🙏🙏🙏.

Gacube - Pekne prostredie,velky altanok.... S drevenym sedenim a celkom siroky vyber,na to,ze je restauracia vo Filakove. Stale sa dobre najeme a aj obsluha je super😉 Pizza je dobra,no chyba mi na nej cesnak...kym si nepytate,nedostanete ju pocesnakovanu. Miesto na parkovanie sme vzdy mali,no ak bude na futb.ihrisku nejaky zapas,tak urcite pred restauraciou nebudeme vediet zaparkovat..

Andrejka Jánošová - Prvá návšteva reštaurácie.... Bola príjemným prekvapením. Pekné prostredie, vkusne zariadený interiér s krbom, kde sa človek dobre cíti a čo je hlavné, podávajú tu výborné jedlo (ja som mala toto: hovädzia polievka, kuracia plnená kapsa, ryža/hranolky, zeleninový šalát). Obsluha milá a rýchla...nemám čo vytknúť. Môžem iba odporúčať..

Mario Jackuliak - Dá sa tam.... Najesť celkom fajn..No bohužiaľ polovičnú porciu vám dajú ale zauctuju celú a oznámia až pri platení.V dnešnej dobe nevediet spraviť polovičnú porciu je na smiech podľa mňa.

Roman Juhaniak - Včera sme opäť.... Zavítali na obed..... výborne jedlo...skúšali sme už takmer celý jedálniček....obrovské porcie....dochutené.....príjemná obsluha....vyhoveli nám aj s prípravou jedla v čase po záverečnej ako sa tomu hovorí.Sme z Rimavskej Soboty a neriešime cestu a km....ideme tam ,kde nám chutí a nebudeme chodiť do lokálov, ktoré majú ceny ako vBratislave . Prajem celému personálu veľa šťastia ,zdravia a hlavne klientelu ,ktorá bude odchádzať napapaná a hlavne šťastná🥰.

Jozef SK - Bohužiaľ mali sme.... Zlý dojem ,ale hneď na začiatku bolo ,že sa dlho čaká ako keby ani nechceli predávať,zostali sme trošku zarazený ale zostali sme mali sme čas . Jedlo bolo celkom fajn až na tvrdšie mäso ,keďže sme dlho čakali a boli hlasný tak sme všetko zjedli ..

ladislav gaibl - Jedlo len odporúčať....... Proste PERFEKTNE.... Obsluha milá a ochotná... bol kľudný večer,tak atmosféra tiež príjemná... ale každopádne odporúčam... proste treba to vyskúšať....

csala05 - V poslednej dobe.... Tam vidím zlepšenie v kvalite jedla. Odporúčam..

Podnik hodnotíme na 8.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto patrí RISTORANTE ROMANTIK – pizza & pasta

RISTORANTE ROMANTIK – pizza & pasta

Čo hovoria foodblogeri:

Alexandra Ďurovová - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Objednali sme si.... Pizzu a lososa s hríbovou omáčkou navyše. Výborné jedlo, maximálna spokojnosť. Cena možno trošku vyššia, ale zodpovedajúca kvalite. Prostredie príjemné, obsluha milá. Ďakujeme :).

Henrietta Eibnerová - Trošku vyššie ceny.... Ktoré avšak zodpovedajú kvalite takže odporúčam. Na jedlo sme nečakali dlho, pitie priniesli okamžite po objednávke. Takže ak máte chuť na dobré jedlo v pekne zariadenom prostredí s milou obsluhou zamierte práve sem :).

Nika Mini - Najlepšia talianska reštaurácia.... V okolí celého Lučenca aj Zvolena. Jedlo vynikajúce, obsluha bez chyby, je to menší luxus. Jediný mínus sú vysoké ceny. Majú však veľké priestory aj pre oslavy, občasne im cez víkendy chodí zahrať aj živá hudba!.

janka natonova - Výborná pizza prijemnné.... Milé čašničky veľmi nám chutilo určite netreba obíst túto lokalitu.

Lenka Marešová - Veľmi pekná reštaurácia.... S príjemnou obsluhu a chutným jedlom 🍲🍔🥗🍺 Odporúčam 🥇🌟🌟🌟🌟🌟.

Ingrid Bodorová - Pravú neapolskú pizzu.... Sme jedli pred pár mesiacmi v Bologni, bola 10 z 10 upiekli ju rovno pred nami. Vašej môžem dať 9,9 z 10 , bola úžasná. Určite sa vrátime.Konečne pizza, ktorá má to úžasné neapolské cesto. Musím ale pochváliť aj obsluhu, je veľmi milá a aj prostredie sa nám veľmi páčilo. Ďakujeme..

Branislav Dobrocky - Neskutočné. Úžas. Úroveň..... Najlepšia Pizza minimálne na Strednom Slovensku. Topp! Už chodím iba ku vám. A zavolám aj ďalších....🍀🌹❤️👍.

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

1. miesto si rozhodne zaslúži Tančiareň a pivovar Franz

Tančiareň a pivovar Franz

Čo hovoria foodblogeri:

Adriana Cziprusová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Neskutočný zážitok! Na.... Reštauráciu som narazila náhodou, lebo som videla, že “Kluci z Prahy” recenzovali reštauráciu ako vynikajúcu. Prišli sme ochutnať a boli sme unesení, nepreháňam, keď poviem že to bol najlepší burger aký sme kedy jedli. Obsluha bola veľmi milá a nápomocná, prostredie a pivo sa nám taktiež veľmi páčilo. Toto určite nebola naša posledná návšteva, iba škoda, že bývame tak daleko. Ďakujeme!.

Marian Malik - Vynikajuce jedlo ,.... Prijemna atmosfera a obsluha, široky vyber pív, cašnicky vedia poradit s vyberom. Ceny velmi prijatelne. Urcite sa vratim a doporucujem.

Tomas Toth - V meste Lučenec.... Nie je lepšie miesto na čerstvo varené pivo ako u Franza. Môžem len odporučiť každému túto prevádzku.

Bea Erdelyi - Najlepšia restaurácia v.... Lučenci. Žijeme na Tenerife, teraz sme tu už mesiac a jedli sme tam 4 krát. Jedlo vždy super, denné menu za super cenu, pivo skvelé. Pracuje tam najmilšia čašníčka na okolí, Lea. Taký milý postup k hosťom a k deťom sme za posledné roky ani na Slovensku ani v Maďarsku nezažili..

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Sme veľmi radi, ak sme ťa niečim inšpirovali a pevne veríme, že si na nás pri tvojom najbližšom gastrozážitku spomenieš a pridáš svoje jedlo na tento portál.