Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Piešťanoch. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

10. miesto patrí Slovenský dvor

Slovenský dvor

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Radoslav - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Ak si potrpíte.... Na vyšší štandard jedla tak tu budete správne. Niesom tu prvýkrát, takže z dlhodobejšieho hľadiska viem ohodnotiť. Reštaurácia krásne zariadená, príjemné posedenie a milá obsluha, ale poďme k hodnoteniu jedla. Jedlo je tu výborné, nikdy som nebol sklamaný a ani teraz tomu nebolo inak. Rezeň bol šťavnatý, do zlatova vypražený a zemiakova kaša nadýchaná a plná chuti. Maximálna spokojnosť. Troška škoda toho vývaru, možno ho bolo treba iba troška dochutiť, ale inak bol chutný. Čo sa týka obedového menu, tak to tu vyjde na cca 8€, ale za to dostanete aj kvalitu na tanieri. Mimo obedov odporúčam pozrieť a dať si niečo aj z jedálneho lístku, majú dobrú ponuku a ak máte radi steak, tak určite si ho tu odporúčam dať. Moje hodnotenie reštaurácie je 9/10.

Marek Blecha - Jedlo vynikajuce, ceny.... Dobre a obsluha velmi. prijemna. Pochutili sme si. Vytkol by som len dve veci, platba kartou by sa patrila v tak velkej restauracii a jedlo by mohlo myt zeleninovu oblohu, nejaku tu paradajku, alebo papriku... Inac vsetko super dakujeme..

Patrícia “Bubu” Novotova - Prijemne prostredie, milá.... Obsluha, skvelý a milý prístup, veľký výber nápojov, dostatočne veľký výber jedla. Dali sme si halušky a nielenže vyzerali úžasné ale aj skvelo chutili. Odporúčam 10/10 😊.

Michal - Velmi prijemny podnik.... S milou obsluhou a velni peknym interierom. Polievky boli vyborne a dobre dochutene. Hlavne jedlo bolo tiez chutovo velmi dobre akurat hejk bol trochu malo slany, co nie je zase extremny problem🙂 urcite ak budeme este v okoli prideme sa najest😉.

Ivana Makišová - Naša prvá návšteva.... Reštaurácie. Priestory veľmi štýlové, vkusné - klobúk dolu. Výborne sme sa najedli , hlavne paradajková polievka bola na 1 🙂.

Peter Bezák - Boli sme na.... Valentína v tomto podniku. Veľmi príjemná atmosféra a chutné jedlo za prijateľné peniaze. Milo ma prekvapilo čakanie na jedlo (veľmi rychle).všetko bolo naozaj super. Sklamanie nastalo až keď mi čašníčka oznámila ze sa NEDA PLATIT kartou. Nakoľko som tu utratiť niekoľko desiatok eur nečakal som, že v takomto podniku nezaplatim kartou..

Martin Pavlík - Veľmi milé prekvapenie.... Uprostred sídliska. Takýto podnik by sa nestratil ani v centre väčšiny slovenských miest. Štýlový interiér, príjemný personál a skvelé jedlo. 👍🏻👍🏻👍🏻.

Kristína Gajdošechová - Špičková obsluha, nádherne.... Zariadená reštauracia ešte sme stihli krásnu vianočnú výzdobu. 😍Jedlo úžasne - dochutené a veľké porcie za rozumné ceny 👌 ďakujeme ☺️.

Jakub Krajc - Všetko v najlepšom.... Poriadku, jedlo chutné . Avšak chýbala mi k nemu aspoň aká taká základná zeleninová obloha .. či už klíčky alebo niečo , myslím že pri tej cene by to nebol až taký problém :).

Andrejka Stanislav - Táto reštaurácia má.... Perfektných kuchárov. Vždy sa sem radi vraciame a všetky oslavy musíme mať len v Slovenskom dvore. Perfektný prístup, vynikajúce jedlo, rýchla obsluha a spokojnosť na prvom mieste..

Rozhodne si zaslúži 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto si zaslúži Piešťanský pivovar ŽiWELL

Piešťanský pivovar ŽiWELL

Čo hovoria foodblogeri:

Natalia - A ako to hodnotíme? : celkom dobrý pivovar.... V blízkosti Váhu, obsluha je usmievavá, ceny prijateľné a prostredie príjemné, interiér dosť veľký a útulný, no WC-ka mohli byť v lepšom stave… dá sa posedieť aj vonku aj vnútri.

Kristína Betíková - Originálny priestor na.... Brehu Sĺňavy, ktorý poteší úžasným pivom, terasou, milou obsluhou a úžasným jedlom. Ak sa neviete rozhodnúť, ktoré pivko si dať, môžte si dať z každého formou ochutnávky :) Výber jedál poteší mäsožravca i vegetariána. Okolie pivovaru je naozaj okúzľujúce v každej časti dňa. Keď sme v Piešťanoch vždy sem zavítame na obed/večeru..

Branislav Valo - Za mňa super.... Miesto. Dobre sme sa najedli (všetci sme si dali burger) A je super že vonku sa môžu deti zahrať koľko chcú a ešte tam je aj trampolína 😊.

Slavomír Lacko - Zvonka to tak.... Nevyzerá, ale vnútrajšok pekne spravený s pravou atmosférou domáceho pivovaru.

Matej Medzihradský - Stále keď ideme.... Do Piešťan, tak navštívime ziwell ! Pivo super, krásne prostredie, milá obsluha a veľmi dobré jedlo. Odporúčam.

Fedor Lendak - Vahal som, ci.... Nedat 3*. Dobre burgre, ale za tu cenu to asi nestoji. Pivo bolo zodpovedajuce cene. Obsluha spravila, co mala. Syru bolo pramalo, az sa stratila chut. Maso silne vysusene a prepecene (malo tuku a stavnatosti). Prostredie prijemne.

Marcela Hoťková - Skvele vyberove pivo.... 🍺, prijemne prostredie 🏞 a vyborna obsluha 👌 Dakujeme.

zu ku - Príjemná reštaurácia, jedlo.... Chutné a musím vyzdvihnúť ochotnú obsluhu, opakovane sa o nás staral veľmi príjemný a snaživý čašník, s úsmevom, nevtieravo vtipný, cítili sme sa vítaní. Napriek toaletám, ktoré by mohli byť čistejšie, či niektorým menším nedostatkom v jedle sa sem vždy radi vrátime, lebo celkový pocit z reštaurácie je veľmi dobrý...ihrisko vonku a zajačiky super..

e e - Neskutočný servis od.... Personálu to sa málo kde vidí,len si ich držte.☝️🫡🥰 Jednu vec by som iba vytkla tie dvere čašník mal aj miestami šoky stoho a radšej chodil ľudom otvárat osobne aby to nebuchlo a zahral to bravúrne on vie 😂😂😂. Držime palce nech sa vám darí a radi sa vrátime 😉.

Andrea Chodúrová - -Lokalita pekná, okolie.... čisté, detské ihrisko upravené, interiér vkusne zariadený, možnosť sedieť vonku (treba rátať s tým, že počas teplých dní plná obsadenosť), keď sme boli my bol sviatok takže plno, ale netrvalo dlho a miesto sme si našli, - nápoje - ponuka vlastných pív, aj nealko výber ok - jedlo- burger mäso v zásade za mňa fajn nemám rada ružové ani veľmi soľ a korenie, bolo už dosť studené , alé pravda je že väčšine by prišlo už suché a bez chuti. Cibuľa bola na dosť veľké kusy, Šalát bol dosť mokrý a kvapkala z neho voda, žemľa taky slabší priemer. Hranolky tenké z mrazničky, nie burgrove. Cena tak za mňa tak nebola adekvátna v pomerne ku kvalite aj napriek tomu, že beriem v úvahu väčší pohyb zákazníkov. Odporúčanie ta mňa- väčší pozor na úpravu mäsa, môže byť kvalitná surovina ale ak je zle upravená je to zbytočna investícia. Žemľa je ozaj kumšt, tam je čo zlepšovať, ale aj keď nie je úplne vychytana receptúra, stačí aspoň pred poskladaním burgra opiecť a hneď to má o stupeň vyšší level, cibuľa určite na jemnejšie (nikomu nelahodi keď pol sústa je kus cibule). Hranolky aj keď polotovar, volila by som určite tie hrubšie (viac k tomu ladia a nevychladnú tak rýchlo). Odporúčanie - burger v tomto podniku odporúčať nemôžem, s inými jedlami zatiaľ skúsenosť nemám, v prípade že sem zavítame znova dáme isto radšej šancu nejakému inému jedlu z ponuky..

Rozhodne si zaslúži 8.5 z 10!

 

8. miesto si rozhodne zaslúži Regal Burger - Piešťany

Regal Burger - Piešťany

Čo hovoria foodblogeri:

Lukáš Hruška - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Výborné burgre, super.... Rýchla a milá obsluha a hlavne veľmi dobrá poloha. Veľmi oceňujem nápad s individuálnymi foliovymi "iglu" ako možnosť posedenia vonku na terase s výhľadom na rieku aj v týchto zimných mesiacoh..

Martin Gregor - Pekne miesto len.... Skoda ze sme nemohli ochutnat kvôli tomu ze sme nemali test covid19 ale urcite sa tam vrátime.

Adam Peciar - Chutne, mensie porcie.... A extremne dlhe cakanie pri neobsadenom podniku..

Marek Kupec - najlepsie burgre v.... Pn a okolí 😍 vrelo odporucam , (takisto milý personál 👍).

Miloslav Krizan - Ukazal som covid.... Pas a objednal.. 2 druhy vege burgerov, hranolky, radler..

Lenka Verešová - Burgre boli dobré..... V iných podnikoch, som však zvyknutá, že bývajú v ponuke aj burgre s kuracím mäsom. Tu však nie, ale nehodnotím to ako veľké mínus. Obsluha bola mimoriadne príjemná. Posedenie vonku vo vyhrievaních iglu, je veľmi dobrý nápad, a maximálne sme si to užili. Určite sa v blízkej dobe znova vrátime! 💛💚💙💜❤.

Michal Moricz - Neskutočne milý personál,.... Vždy ochotný pomôcť. A jedlo fantastické. Taktiež tešia nové burgre v ponuke. Spojte to s nádherným prostredím pri Váhu a ideálne miesto na jedlo je na svete..

Matej Bunček - Burger bol 8/10,.... Hranolky boli trosku slanšie, ale iglu vonku a super obsluha to vynahradili.

Kristína Štefková - Krásne prostredie, úžasná.... Obsluha, a tie najlepšie burgre široko ďaleko 👌👌👌.

Janka Tomekova - Prostredie krásne, jedlo.... Výborne a veľmi milá obsluha. Určite prídeme aj nabudúce..

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto získava Ikigai Sushi Piešťany

Ikigai Sushi Piešťany

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Kovacovic - Tento podnik hodnotíme takto - Objednali sme si.... Silvestrovský set, obrovský zážitok, naozaj veľmi pekne naaranžované a chuť ani netreba popisovať. Jedno z najlepších sushi čo sme mali. Ak nejdeme priamo do sushi baru, ale volíme objednávku aj keď len sporadicky, vyhrá vždy Iki Gai. Marek.

An Di - Boli ste súper,.... Do dnešného dňa 😁keď som zistila že za donášku a balenie už platí zákazník 😱 tak už od vás neobjednavam😔 A tak 4* dávam za to že sushi 🍣 robili dobré.

Simona Wroniak - Milujem ich pracu..... Moje chutove bunky su vzdy mega spokojne. To co tito chlapci robia je umenie s jedlom 👌.

Lucia Prepelicová - Miso a Wok-udon.... Kura Miso kúsoček viac slané ale inak veľmi chutné, shitake boli očividne kvalitné lebo tá chuť bola božská. Veľa riasy, čiže poriadne naložená polievočka. Wok jedla frajerka, ja som len koštovala. Všetky ingrediencie boli rovnako ako hore, tak aj na spodu krabičky, čiže to nebolo len, že: “mh, dobre to VYZERÁ” Nachutené takisto fantasticky. Reálne to zmizlo za pár chvíľ. Len tak ďalej, držím palce. Určite prídeme znova..

Erik Pavlovič - nadštandardný prozákaznicky servis. o.... Triedy vyššia kvalita jedla ako ostatné reštauracie v PN. Ďakujeme.

Adam Dubovicky - Akože toto je....

Zora Simova - Sorry, ale účtovať.... 6€ za dovoz v Piešťanoch je jednoducho smiešne. Takže už si asi neobjednám... 🤷.

Alexandra Repášová - Všetko vždy super,.... Jedlo perfektné, veľká spokojnosť👌🏽.

Adela Maťusová - Donáška síce trosku.... Dlhšie, ale s tým sme aj rátali, keďže je piatok. PokeBowl s lososom bolo perfektné. Takisto aj lososový tatarák. Odporúčame ochutnať aj Bao žemľu s trhaným hovädzím mäsom.. Určite využijeme donášku aj v budúcnosti. Ďakujeme.

Jana Paulechová - Mali sme dnes.... Menu kung pao , chutovo super . Ale boli tam asi 3 kusky masa v celej porcii. Clovek za 20 eur caka viac ..

Číselne jej patrí 8.6 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži freshco Piestany Bistro & coffee roasters

freshco Piestany Bistro & coffee roasters

Čo hovoria foodblogeri:

Matúš Mucha - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Nenápadné vegánske bistro....

Marek Kovacovic - Skoda, ze už.... Je zavreté. Bolo to jedno z velmi mala miest, kde sa clovek aj podvecer vedel chutne, relativne zdravo a pohodovo najest. Sobotnajsie posedenie po uspesnom tyzdni zakoncene vybornou kavou s raw kolacom malo obrovske caro. Bolo by naozaj prijemne keby toto miesto opäť obzivlo..

Peter Kostka - Parádne bistro s.... Výbornou vegánskou ponukou. Cestovali sme do Piešťan práve kvôli Freshcu a oplatilo sa :-). Výborná kuchyňa, komunikatívny a nesmierne príjemný majiteľ a to jedlo, úplná topka:-). Rajčinová polievka s bazalkou a tofu bola fantastická, neviem, či som niekedy jedol lepšiu. Vegan burger so zeleninovou plackou a výbornou vegan mayo bol dokonalý, to sa ťažko opisuje. A najmä ich žemle si zaslúžia úplný obdiv, boli nadpriemerné !! Baklažánový burger so syrom halloumi, jabĺčkom a horčicou nemal taktiež chybu. Tak vyvážené chute v kombinácii s tou jedinečnou žemľou....Vow. Za zmienku stojí výborná káva five elephants a neskutočne útulné vybavenie toaliet :-). Piešťany môžu byť hrdé, že majú Fresco !!! Spolu s Organilou najlepšie podniky tohto druhu v meste :-)..

Richard Kopun - Fantasticke jedlo a.... Aj rychlo spravene.skvele nezvycajne polievky a napoje..

Lukáš Kessl - Útulná reštaurácia s.... Kvalitným jedlom! Bohužiaľ nie pre každého z toho dôvodu že to je vegánska reštaurácia! Obsluha milá 👌🏻 môžem len odporúčiť..

Helena Mlejová - Príjemné prostredie, milá.... Obsluha, skvelá ponuka, top výber hygienických potrieb na toalete. 👍👍👍👍👍.

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava Blue's

Blue's

Čo hovoria foodblogeri:

Tomi Tóth - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Skvelé miesto na.... Posedenie. Chutné jedlo, dobre pivo. Po dlhšom čase som zase navštívil tento podnik. Tentoraz som vyskúšal vnútorné priestory. Čo ma prekvapilo, že z vonku to pôsobí oveľa väčšie a aj terasa pri poslednej návšteve sa mi zdala väčšia, ako tie vnútorné priestory. Aspoň z vonku, keď sa pozriem na budovu, tie vnútorné priestory sú až komicky malé. Inak celkovo dobrý podnik, odporúčam 👍.

Peter Lesa - Výborný podnik. Prostredie,.... Terasa, obsluha. Pizza skvelá, ozaj sa nedá porovnať s akože vyhlásenými podnikmi na pešej zóne v Piešťanoch. Denné menu na úrovni, od prezentácie na tanieri, až po samotnú chuť. Nemám čo vytknúť a dnes jedno veľké pozitívne prekvapenie neplánované. Určite prídeme aj nabudúce..

Evliwell Info - Naša najobľúbenejšia reštaurácia,.... Kde nám najviac chutí a podávajú naozaj kvalitné jedlo. Milí personál a prostredie, ktoré sme tiež navštívili, ale väčšinou si chodíme vyzdvihnúť osobne. Na Bluese my najviac obľubujeme talianske špeciality, výber bezmäsitých slaných jedál, či miešaných šalátov. Sem-tam pizza tiež veľmi chutná. Naozaj sme vždy veľmi spokojní a vždy si pochutnáme. Mäsko jemné šťavnaté perfektne dochutené bylinkami koreninami tak akurát. Super dressingy. Môžete objednať aj pre deti niektoré jedlá, lebo niesú moc korenené, ani štiplavé. Aj vegetariánske, vždy je rôzny výber. Ďakujeme, buďte stále takí, akí ste. A prajeme veľa úspechov aj do budúcnosti. ;).

Roman Jankech - Veľká spokojnosť, jedlo.... Kvalitne aj porcie su úžasné, príjemná obsluha Mali sme rezervovaný spojeny stôl pre 9 ludi, všetkým veľmi chutilo.

Marek Kovacovic - Veľmi dobrá pizza.... A ešte za veľmi dobré ceny a takisto aj šaláty. Jediná výtka, na čo si sťažuje aj viacero známych je naozaj slaná polievka, určite prospeje ubrať aj na polovicu. Inak veľmi príjemné prostredie a aj obsluha. Radi sa vraciame.

Evliwell Info - Milý personál a.... Prostredie, ktoré sme tiež navštívili, ale väčšinou si chodíme vyzdvihnúť obed balený osobne. Najviac obľubujeme talianske špeciality, výber bezmäsitých slaných jedál, či miešaných šalátov. Sem-tam pizza tiež veľmi chutná. Mäsko robia jemné šťavnaté perfektne dochutené bylinkami a koreninami, tak akurát. Chutné dressingy k šalátom, alebo zeleninka skoro ku každému jedlu ako príloha - na to sa vždy teším. Môžete objednať aj pre deti niektoré jedlá, lebo niesú príliš korenené, ani štiplavé. Mávajú aj vegetariánske jedlá, vždy je rôzny výber. Ďakujeme, buďte stále takí, akí ste!!!.

Michal Mišík - Po dvoch mesiacoch.... Som si tu objednal domov pizzu. Vegetariana a špeciálne prianie, bez šampiňónov. Došla mi fantastická pizza, presne na čas a ešte s rajčinami navyše. Veľká spokojnosť :) Vďaka.

Daniel Stankovic (DejanSt) - Prijemny podnik nie.... Moc daleko od stanice. Obsluha bola rychla a ochotna. Objednal som si blues burger, pre kratkost casu som sa opytal na trvanie a spravili ho rychlo. Chutil velmi dobre. K nemu a hranolkam bol chedarovy dip ale mne sa zdal moc riedky (mozno taky ma byt?) Da sa platit kartou. Priestory su fajn.

Marcela Chudá - Výborne miesto, najlepší.... Kurací šalát majú iba tu😊milá obsluha vysmiata... Pizza tu je tiež veľmi chutná 😋 po pár rokoch je to ešte lepšie chutnejšie, stále milá obsuha. Vždy sem rada zablúdim😉😊.

Martin Reško - Jedlo (určite najlepšie.... V PN) a prostredie 95%. V lete sú priestory neklimatizované. V lete posedenie na príjemnej terase. Ochotný personál..

Číselne jej patrí 8.7 z 10!

 

4. miesto patrí EDO-KIN Piešťany

EDO-KIN Piešťany

Čo hovoria foodblogeri:

Gabriel Szalay - K tomuto je už len potrebné dodať: : Super výber, kvalita,.... Pohoda.

Sajten - Skvelé sushi, milá.... Obsluha, môžem len odporučiť!!! 🍣 🍣 🍣 👍👍👌.

Viera Urbančoková - Restauracia pekna,jedlo vyborne.... A mila slecna-obsluha.👍.

Jana Osuská - Máme radi Efo-Kin,naša.... Obľúbená reštaurácia,je tam príjembe a dobre tam varia.

Rasto Tatar - Vzdy spokojny, jedlo.... Vynikajuce, obsluha prijemna, 4* za dnesne sklamanie - chybaju na webe, fb info, ze cez sviatky zatvorene 😔.

Marek Jankech - Najradšej mám ich.... Polievky. Ceny trochu vyššie, než je človek zvyknutý. Čo ma však irituje, je playlist. Vždycky keď sem idem na menu, tak odrhujú to isté. Človek už vie pomaly naspamäť, aké songy budú nasledovať :D.

Ing. Ján Kopaničák - Skvele jedlo, prijemne.... Prostredie, velmi prijemna a ochotna obsluha, radi sa tam urcite opat zastavime. Mozem len odporucat..

Michal Brandys - Velka spokojnost. Ramen.... A nasi goreng vynikajuce. Urcite sa este vratime k vam..

martina buvalova - milujem udon rezance.... A vyskúšala som už vo veľa mestách, no bohužiaľ nie všade ich vedia pripraviť. Táto reštaurácia za mňa za všetky je top 1. Výborná aj polievočka aj udon rezance. Všetko chutí presne tak ako aj vyzerá. Len odporúčam a určite mi stojí za to, aby som sa sem vracala aj napriek 300 km vzdialenosti. Milo prekvapená.

BMX Stunting - Výborne sme sa.... Najedli obsluha veľmi dobrá, jedlo super a nápoje vynikajúce interiér veľmi pekný čisto, vôňa z vonku tiež pekné. 🍜🍣🥡🍱🍢🍲.

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Reštaurácia MUŠKÁT

Reštaurácia MUŠKÁT

Čo hovoria foodblogeri:

Igor VOLEK - A ako to hodnotíme? : Nedeľný obed, veľmi.... Milá obsluha, vo veľmi krátkom čase nás všetkých 7ludi obslúžili, jedlo bolo veľmi chutné, porcie boli obrovské. Zobrali sme aj veľmi voňavý lipový med..

Janka Marton - Za mňa opäť.... Výborné miesto,jedlo bolo chutné ako domáce 💯 bodov 🍀🪙.

Majo Jamos - Výborné jedlo, pre.... Chlapov. Veľké porcie.

Elodia J - Výborná domáca kuchyňa,.... Mile prostredie a obsluha..

Marián Majky Kameník - Jedlo bolo veľmi.... Chutné. Obsluha ústretová,milá. Top. 👍.

Antonia Menská - Milá a.... Pôsobivá reštauracia v Pieštanoch so skvelym jedlom, prostredim a personalom... domaca palenočka vo vysokej chutovej kvalite. . Mimoriadna spokojnost..uplne bez chyby. Odporučam. Ďakujeme za gurmansky zázitok..

Jozef Sitár - + Milá obsluha,.... Chutné a kvalitné jedlá + Príjemné prostredie a posedenie vonku a v zime pri krbe.

Gabriela Czovek - Ďakujeme za príjemné.... Chvíle vo Vašej krásnej reštaurácii s vynikajúcim jedlom a príjemnou obsluhou. Odporúčame a tešíme sa nabudúce..

Darina Pazderová - Jedlo bolo perfektné!.... Obsluha tiež! Prostredie reštaurácie : niekedy je menej viac! Vianočná výzdoba v lete! - zlé, umelé kvety keď vonku v záhrade su krásne živé! Tie kvetinové obrusy a žlté servítky hrôza! Kazí to príjemný dojem . Chce to lepšie farebné zladenie! Ešte raz niekedy je menej VIAC! Jedlo bolo naozaj perfektné!.

Viera Papankova - Prijemne kludne miesto.... Pre rodinne i spolocenske sttetnutia. Vludny a usluzny personal, velmi chutne jedla a pivko spravne vychladene..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto - Reštaurácia L&P

Reštaurácia L&P

Čo hovoria foodblogeri:

Štefan Pišta - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Maličká, podľa mňa.... Najlepšia reštaurácia v širokom okolí. Chutné jedlá, slušné porcie jedla, prijatelné ceny. Veľmi prijemná a rýchla obsluha, vždy sa tu cítime ako doma. Za pekného počasia nám ešte lepšie chutí na zastrešenej vonkajšej terase..

Ina Cosita - Reštauráciu som vybrala.... Na základe výborných recenzií a naozaj sme neboli sklamaní :-) Milá a ochotná obsluha a jedlo naozaj vynikajúce. Vyhladovaní sme prišli pol hodinu pred otvorením a čakali s obavami, či sa hneď po otvorení najeme, ale bez obáv :-) Jedlo bolo rýchlo na stole a nielen že sme sa z veľkých porcií výdatne najedli, ale sme si fantasticky pochutili :-) Veľká spokojnosť, určite prídeme zas..

Marvel MT - Skvelé jedlo ,.... Milá.obsluha, rozumne ceny iked celé je to trošku retro.

Marek Durdy - Fantázia! Taký čiernohorský.... Rezeň som v živote nejedol! Krásne naporcované,velikánsky porcia,perfektný servis,príjemná usmievavá čašníčka,kuchár musí byť super,cena výborná, všetko čisté, voňavé.No proste nádhera.Rád sa vrátim, ďakujem.

Martin Šimon - Malé ale útulne,.... Chutne jedlo, mega porcie, príjemný personál, max spokojnosť. Môžem len odporúčať. No1..

Miriama Kovárová - Najlepšia reštaurácia v.... Trnavskom kraji. Ozaj výborne jedlo iba odporúčam a špeciálne partizánsky rezeň a babylonský šalát obrovská dobrota. Klaniam sa kuchárovi.

Milan Poliak - K tejto reštaurácii.... Nemám čo iné povedať ako !!!TOP!!! . Rýchlo, lacno, chutne, útulne. Gurmánom odporúčam steak zo sviečkovice (bettest price ever seen before). Chodím sem rád, nikdy sa mi nestalo že by som sa chutne a spokojne nenajedol. AKO GURMÁN VRELO ODPORÚČAM.

Jozef Bakoš - Nenechajte sa odradiť....

SofoServis - Neskutočne veľké porcie.... A jedlo chutilo úžasne. Veľmi odporúčam. Cena taktiež akurát..

Jana Krahulcova - Jedlo fantastické ,.... Ako sa vraví nebíčko v papulke, steak(médiu rare- to sa úplne rozplýval na jazyku) s hranolkami a zeleninová obloha a tzv tlsta hora so zeleninovou oblohou ( zemiaková placka plnená viacerými druhmi mäsa ). Neuveriteľný gurmánsky zážitok. Určite odporúčam. Kuchár - klobúk dole 🙂😊🙂. Jediné čo je také dosť nepraktické - stiesnene priestory 🤷. Cez leto, že je otvorená terasa.....

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto patrí D.ART Restaurant & Pizza

D.ART Restaurant & Pizza

Čo hovoria foodblogeri:

Radoslav - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Zastavil som sa.... Tu na obedové menu. Reštaurácia pekná, posedieť sa dá aj vonku na peknej terase a vnútorné priestory tak isto krásne, čisté a celkovo sa tu príjemne cítite. Čo sa týka jedla, tak trošku ma sklamal výber len z 3 jedál obedového menu a z toho 2 sa opakujú každý deň, to je troška mínus. Chcelo by to aspoň aby bol každý deň na výber z 2 druhov a len jeden by sa opakoval z tých 3. Objednal som si kapustovo - rajčinovú polievku, chuť sladko - kyselkavá, príjemná, pochutil som si. Hlavné jedlo som si dal rizoto Pollo D.Art, jednalo sa o smotanové rizoto s kuracím mäskom, zeleninou a parmezánom, výborná chuť. Je tu troška drahšie menu, okolo 7,0€, ale pochutíte si. Čo sa týka obsluhy, rýchly a príjemný prístup. Celkovo odporúčam sa tu najesť a aj skúsiť á la carte..

WAJTIK2 - Idem sa svami.... Podeliť o našu skúsenosť v reštaurácii D.ART .🤎 Ako turisti radi chodíme objavovať nové podniky v mestách a skvelé dobré jedlo ,no málokedy nájdeme dobrý podnik.💔 ..no keď sa tak stane vždy dáme recenciu ako poďakovanie za skvelé jedlo.🙏🏻 Reštauráciu sme navštívili viac krát len pre jedlo zo sebou a boli sme vždy spokojný. Dnes sme boli osobne. Milo nás prekvapila obsluha ktorá nás krásne usadila kvôli nepriaznivému počasiu. Krásne poprosila,poďakovala. Bez problémov sme sa usadili na určené miesto. Krásna veĺká vynovená terasa vo večerných hodinách skvelá na romantický posed pri vínku alebo dobrom jedle. Prevádzka dnu je obrovská a nádherná. Naozaj krásne prerobená reštaurácia na úrovni.👌🏻 Čo sa týka jedla boli sme naozaj veĺmi spokojný aj s rýchlosťou zo servírovaním aj z chuťami bolo všetko dokonalé.Po jedle sme skúsili ochutnať domáci cheesecake a bol naozaj úžasný a lahodne čerstvý. Odporúčam dať si kávičku ktorú vám prinesú na krásnom podnose zo všetkým čo ktomu patrí.☕Obsluha viac krát prišla a spýtala sa či je všetko v poriadku ,či sme spokojný. Veĺmi sa zaujímajú o svojich zákazníkov a robia prácu z úsmevom , čo už sa bohužial vidí málo kde. Skvelý úžasný personál na úrovni. 👌🏻👌🏻 Veĺmi pekne ďakujeme. Prídeme znova.

Zuz Jancovic - Najlepšia bezlepková pizza.... Akú som kedy jedla 😍. Nezvyknem písať recenzie, ale aj mna práve naviedla recenzia od inej pani skúsiť vás a naozaj môžem potvrdiť. Pizzu sme mali na donášku (do 30 min. bola doručená a teplá ako rovno z pece). Mini mínus davam, za naučtovanie 4 eur za 1 bezlepkovu pizzuz druha bola klasická a mala byť bez príplatku (sme ľudia chybička sa pritrafí)..

Zuzyi O - Veľmi pekná reštaurácia,.... Hľadali sme niečo po ceste kde sa dá v neskoršom čase najesť a bola to super voľba. Chválim obsluhu, ženy boli veľmi milé a ochotne. Bodaj by to bolo tak všade:) cestoviny boli výborné!.

Biji Leskova - Restauraciu sme navstivili.... Na zaklade doporucenia z naseho ubytovania. Uz z vonkajsiej strany je to budova, ktora udrie do oci odlisnostou od okolia, ktore velmi privetivo hlavne vecer neposobilo. Prekvapila ma zvlastne formovana terasa, velmi pekna, tvoriaca dojem vzdusnych drevenych koji. Pre pocasie sme sedeli vo vnutri. Obsluha nas presunula k inemu stolu(vacsiemu), ked sme povedali, ze budeme aj jest.Naozaj to bola dobra rada, vacsi stolik poskytol viac pohodlia pri jedeni. Obsluhovali nas 2 damy, obe velmi mile a profesionalne. Budili dojem skutocneho zaujmu o zakaznika,no neprekracovali hranice a neboli otravne, za mna velmi ocenujem. Mala som bezlepkovu pizzu, bola vyborna(toto cesto nie je lahke urobit dobre). Uz i najmensja velkost bola postacujuca pre cloveka s poslednym jedlom cca 5h predtym. Co by som doporucila: zameranie sa na doparovanie pitia k jedlu a mierne stlmit hudbu aspon v niektorej casti. Ludia sa tam radi chodia bavit spolocne, nechcu byt ticho, ci sa prekrikovat..

Peter Bezák - Tento podnik poznám.... Na základe donášky burgrov ktoré sú skutočne chutné. Dnes sme sa rozhodli podnik osobne navštíviť a musím priznať ze z jedla som bol trosku sklamaný. Panenka na mna suchá veľmi zvláštne pripravená akoby opečená na stranách rezu ešte som sa s tým nestretol a myslím si ze je to dôvod prečo bola suchá. Hubová omáčka strašne riedka. Pizza bola naozaj dobrá a obsluha bola výborná nemám čo vytknúť. Osobne ale asi zostanem pri overených burgroch ktoré naozaj doporučujem a urcite znovu objednam..

Peter Franta - Dnes som prvýkrát.... Navštívil túto reštauráciu na základe odporúčania. Môžem túto reštauráciu odporúčať ďalej! Výborné jedlo, milý personál a čisté nielen priestory reštaurácie, ale aj toaliet. Jediné, čo by som ocenil, sú viac pripečenejšie opekané zemiaky. Ale inak konečne bravčový čiernohorský rezeň, tak ako má byť a k tomu dokonale ochutený šalát a výborná domáca tatarská omáčka. Ďakujem za príjemný zážitok….

Daniel Dedík - všetko bolo výborné,.... Veľmi chutné jedlo a prostredie, strhávam za špinavý príbor a chýbal papier na toaletach.

Marek Konôpka - Reštauráciu som navštívil.... Na obed, objednal som si burger ktorého príprava netrvala vôbec dlho. Burger bol chutný a vďaka množstvu zeleniny aj šťavnatý. Hranoliek bolo primerane a k nim aj omáčka..

Zuzana Slabejová - Super reštaurácia, výborná.... Pizza, polievka, vyprážaný syr, nápoje. Dostali sme sa tam náhodou, lebo sme boli hladní a ozaj odporúčam. Konzumovala som tam najlepšiu pizzu akú som kedy jedla..

Podnik hodnotíme na 9.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.