Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií vo Zvolene. Určite tu nájdeš inšpiráciu na nové gastrozážitky.

 

6. miesto si zaslúži KOLIBA NERESNICA

KOLIBA NERESNICA

Čo hovoria foodblogeri:

Dominika Uličná - Tento podnik hodnotíme takto - Objednali sme si.... Bryndzové halušky, 2xkapustnicu a 0,5l kofoly a zaplatili sme okolo 12 eur co mi príde ako úžasná cena v dnesnej dobe. Jedlo bolo priemerné ale chutné, ku kapustnici sme dostali v cene mäkký chlieb ( zatial čo v iných podnikoch je možné, že dostanete za príplatok starý chlieb). Trošku mi chýbalo viac klobásky v kapustnici ale za tu cenu mi to nevadilo. Obsluha bola tiez fajn, všetko sama stíhala. Rozhodne keď pôjdem okolo tak by som sa tam znova stavila..

Dušan Stančík - Príjemné prostredie a.... Aj ceny. Skvelé halušky. Mínus - nemali čapované pivo. Návšteva po týždni, fajn kapustnica, výborná káva, halušky tentoraz sklamali, čapované pivo opäť nebolo..

Peter Schvarz - Príjemné prostredie... Kurací steak.... So syrovou omáčkou bol super, pečená krkovička však bola priemerná....

Andrea Legenyova - Velmi dobry vyber.... Jedal, aj obedoveho menu. Rychla priprava a chutne jedlo..

Diana Snircova - Priemerná koliba s.... Malinkým ihriskom pre deti. Jedlo sa dalo zjesť, ale nič moc. Mala som Tajomstvo Neresnica, kde mali byť pikantné rezančeky, ale nič neštípalo. Mäso bolo tuhšie a omeleta bola miestami priesvitná..

Anna Lietavová - Dna 6.11.som mala.... Oslavu ,vsetko bolo pripravene perfektne ,jedlo vyborne ,obsluha vyborna ,velka spokojnost . Dakujem celemu personalu za prijemne posedenie ..

Elena Lapinova - Reštaurácia s dlhoročnou.... Tradíciou, kde si môžu zákazníci vyberať z jedál rôzneho druhu a za doslova ľudové ceny. Zakaždým sme veľmi spokojní, jedlo sa podáva v primeraných porciach, aby sa človek dobre nasýtil ale zároveň sa zbytočne neplytvalo, a nikdy dlho nečakáme a to dokonca ani, keď majú plno. Jedinú jednu výčitku mám - vonkajšie ihrisko pre deti je miniatúrne a už v nie príliš stabilnom stave. Je to škoda, lebo priestor na niečo kvalitnejšie by tam bol. Inak všetko o.k..

Monika Tothova - Prijemné miesto chutné.... Jedlo a šikovný personál ďakujeme odporúčam 😁.

Lukáš Hromada - Výborná kofola, bryndzové.... Halušky a diabolská pochúťka, príjemné prostredie 😊.

P T - Koliba už nie.... Je to čo bolo kedysi, jedlo taký slovenský štandard, nič výnimočné, obsluha ako na Slovensku, bez úsmevu až som mal pocit že ich svoju návštevou otravujem. Je to škoda že v takom peknom prostredí nie je záujem zvyšovať štandardy obsluhujúceho personálu a kuchyne..

Podnik hodnotíme na 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Burger Zvolen

Burger Zvolen

Čo hovoria foodblogeri:

Ľuboš Holčák - Tento podnik hodnotíme takto - Uprimne vahal som.... Kam ist lebo som bol prvy krat v meste. Ale urcite sa sem este vratim. Burger so slaninovym dzemom co tu pisali ludia predomnou nesklamal a barbeque omacka bola myslim domaca lebo bola chutovo uzastna a neviem ci sa da taka kupit niekde. Cenim velmi, ze maso je od miestnych farmarov to bola rovnako jedna basen..

Adam Matušovic - Konečne burger ako.... Ma byt, žemľa mäkká, mäso vynikajúce, super 👌.

Thomas Štefák - Vcelku fajn burger,.... Ničím neprekvapí ale ani nesklame, milá obsluha, chýba však možnosť čapovaného piva. Blízkosť centra ako aj stanice je však fajn, ak sa potrebujete jednoducho najesť 🙂.

viera zelcamova - Spravne stavnate, prijemne.... Dochutene a ingrediencie sa doplnali,presne ako to mam rada. Mala som burger klasik, bez hranoliek a v bezlepkovej zemly. Ta bola chutna, ziadny mrviaci sa suchy polotovar, to ako celiatik ocenujem😃 dobra porcia. Urcite sa este vratim🤩 Foto moc nepovie, bola som fakt hladna🤔.

Darina Hanková - Super burgre!Mäsko skvelé.... A kvalitné čo je poznať na chuti!Domáce žemle.Vynikajúce omáčky a dresingy.Polievky,šaláty.Každý mesiac niečo nové.Chladené nápoje.Von terasa.Super obsluha a príjemný kolektív,ktorým zálaží na kvalite jedla a spokojnosti zákazníkov!Jedine mi chýba putin omáčka na hranolky tá bola skvelá!!!👌❤🍔🍟🥗.

sebi_motorider - Jednoznačne najlepší burger.... V meste 10/10, čo sa jedla týka to je mega super, žemľa perfektná do zlatista pečená, maso z farmy, hranolky taktiež super.. Študujem na TUZVE a občas sem zájdem, uvítal by som však nejakú študentskú zľavu, 9,5€ za burger z hranolkami je pre študenta dosť :).

Johny F - Trošku schované v.... Bočnej uličke. Burger so slaninovim džemom, je lepší priemer. Batatove hranolky boli dobre ochutené..

Dodo Beljak - Spokojnosť. Veľmi dobre.... Burgre a páči sa mi možnosť platenia donášky bank.kartou.

Kristina Goriaková - S priateľom sme.... Cez víkend navštívili toto miesto a veľmi nám chutilo. Úžasný kurací burger s grilovaným a nie vyprážaným maskom 🤤 5 z 5.

Miroslav Sojka - Skvele urobený burger,.... Aj hranolky, milá obsluha, vydržte! Vydržali ste :). Vždy keď mam chuť na burger, tak sa tu zastavím, stále vynikajúci, prepečený na požiadanie podľa chuti. Cena vyššia, ale burger stojí za to!.

Hodnotíme 8.6 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Hotel Franko

Hotel Franko

Čo hovoria foodblogeri:

Lenka Boorová - A ako to hodnotíme? : Bola som .... Sa len najesť na tomto mieste ... a musím povedať že pizza bola skvelaaaa... Naozaj by som musela hľadať chybu. Čašníci sú " milé decká " , ale ostrieľaný čašníci to nie sú;) .. najtvrdšie mínus je nie práve pekné prostredie ... už by sa zišla prerabka... Ak prídete do Zvolena a neviete kam a ste hladný.. týmto chybu neurobíte..

Lenka Fedáková - Výborná reštaurácia s.... Jedlom aj obsluhou. Mali sme tu svadobné posedenie a odporúčam. S pánom manažérom bola dobrá komunikácia, na všetko sme sa dohodli bez problémov 🙂..

Veronika Kramárová - Reštauráciu v Hoteli.... Franko odporúčam navštíviť, ak máte chuť na poctivé domáce jedlo. Poctivý slepačí vývar bol veľmi chutný a výdatný a kurací steak s medovou-horčicovou omáčkou a grilovanou zeleninou bol vyborne spravený, navrchu suchši, vo vnutri šťavnatý, a hranolky sa taktiež vydarili. Nesmiem zabudnúť na príjemný personál, ktorý sa stále usmieval aj napriek blížiacej sa prehre domáceho muzstva v tom case v prebiehajúcom hokejovom zápase medzi ZV-NR 😊 za mňa palec hore.

Jozef Oslanec - Miesto pomaturitného stretnutia..... V podstate spokojnosť so všetkým ....

Robert Kučera - Veľmi dobre tam.... Varia aj robia super pizzu som veľmi spokojný veľmi tam rad chodím 🙂.

Peter Hudec - Kedykoľvek sa sem.... Rád vrátim, dúfam že čoskoro 😀.

Alexander Hulman - Potrebná rekonštrukcia, nábytok,.... Aj vybavenie. Na izbe aj v reštaurácii chladno. Radiátory vlažné aj na maxime. Chápem, že máme krízu, ale ubytovanie musí byť pohodlné a teplé. Obsluha priemer, jedlo tiež neurazí..

Ruženka Kroščenová - Jedlo bolo na....

Ivan Porubský - Slušný Hotel, veľmi.... čisté izby, super dostupnosť v centre mesta. Cena odpovedá kvalite :) Odporúčam..

Katarína Skalošová - Veľmi príjemná a.... Promtná komunikácia s recepciou, izby čisté, útulné, cena primeraná službám a kvalite...

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si zaslúži Pizza Zvolen Corino

Pizza Zvolen Corino

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Vaculčiak - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Ja som zatiaľ.... Veľmi spokojný s touto reštauráciou objednal som si už asi 5.x tento cestovinový šalát a nesklamal aj minule som mal pizzu Kubo a bola super 👌🏼👍🏼.

Marek Turčan - Nato ze je.... To pizzeria robia najlepšie bryndzové halušky v ZV.. To sme dopadli 😎.

Matej Vaculčiak - ➕Rýchla príprava ➕Kvalitné suroviny ➕Kvalitné.... Spracovanie, cestoviny Al dente, dobrý dresing ✔️Cena jedla zodpovedá kvalite.

Eva Gunicova - Chuť a kvalita.... Pizze asi závisí dosť od kuchára, ale nikdy nebola sklamaním. Na to, že je to hlavne pizzeria tak majú výbornú kapustnicu a zemiaky na všetky spôsoby..

Ivan Wagner - Navstivil som pizzeriu.... Priamo v podniku a objednana pizza bola chutna a mozem zaradit medzi najlepsie co som kedy mal stastie ochutnat. Obsluha bola mila a prostredie je prijemne..

Miroslav Gavura - Dnešné jedlá boli.... Prvotriedna topka,bol to pre nás gastronomický zážitok a nemôžem zabudnúť ani na tradičné pizze, ktoré si objednavame už niekoľko rokov.Vo Zvolene nemajú konkurenciu!!!.

Majo Vybostok - Objednávame pravidelne pizza.... Vždy vynikajúca vo ZV to nemá konkurenciu odporúčam.

Patricia Surovcova - Tak po dlllllhom.... čase ale veľmi som spokojná, tak dobrú pizzu som dávno nejedla. A oceňujem prístup, volala som donášku pár minút pred záverečnou s malou dušičkou a nebol žiadny problém. Ďakujeme ❤️.

Adriana Kiss - Skoro ako doma..... Úžasné jedlo, super cena príjemná obsluha. Parkovisko grátis pre zákazníkov. Radi sa sem opäť vrátime..

Andrea Stadtruckerová - Halušky 55minut čakanie....

Hodnotíme 8.7 z 10!

 

2. miesto si rozhodne zaslúži Piváreň Gurmán

Piváreň Gurmán

Čo hovoria foodblogeri:

Jaroslav Vozár - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Pekné prostredie a.... Milá obsluha. Veľký výber pív, avšak kvalita nič moc. Ponuka jedál mohla byť aj rozmanitejšia. A za tú cenu by som čakal, že cibuľové krúžky budú robené ručne z celých kusov cibule a nebude to len mrazený polotovar s nasekanou cibuľou..

Jeremy Irons - Aktualne sa tato.... Pivaren vratila do čias svojho lepšieho ja. Jedlo chutné obsluha príjemná, ceny taktiez ok. Vo zvolene urcite v prvej trojke. Uvidime ako dalej. Proestor si pýta investície, jedlo je dobre ale chyba tomu trrochu autentickosti. Ale ako som napísal na zvolenske pomery je to fajn. Drzim palce v zlepšovaní :).

Katarína Urbančoková - Pivko výborne, burger.... Tiež 👌 Ďalšia návšteva - ďalšia spokojnosť 🤘.

ZoomZoom - Jediná poriadna piváreň.... Vo zvolene , škoda len ,že otvárajú až poobede..

Martin Holub - Odporúčam. Síce to.... Bol prvý podnik ktorý som navštívil vo Zvolene ale celkom mi tam chutilo a vrátil by som sa tam aj nabudúce..

Patrik Moško - 🔝jedlo, 🔝pivo. Super.... Podnik 👍👍👍..

Matúš Blaschke - Príjemná obsluha aj.... Atmosféra. Pivko, burger aj tatarák na výbornú 👌🍺🍔.

Erik Lešško - Veľmi pekné miesto,.... Obsluha na 1* a jedlo ešte lepšie. Určite odporúčam👍.

Eva Jurciakova - Ďakujeme veľmi sme.... Boli spokojný so všetkým určite sa vrátime 😊.

Dušan Veselovský - Pekný pivný podnik..... Výber kvalitných pív, príjemná obsluha a k tomu dobré jedlá. Kde sú kvalitné piva a jedlo, tam sa rád zastavím..

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Čertovská koliba

Čertovská koliba

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Koleno - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Včera som sa.... Zastavil najesť. Musím pochváliť výborne jedlo. Dal som si jelení guláš 🙂 no musím pochváliť aj obsluhu,mila servírka aj dobre vyzerajúca 😊😊preto aj 5x hviezdička!.

Peter - Prekrásne zariadená reštaurácia..... Jedlo vynikajúce. Plné parkovisko naznačuje ako veľmi to tu ľudia majú radi. Na to ako plno tu býva, jedlo prinesú vždy rýchlo 👍..

Terézia Adámiová - Dobre sme sa.... Najedli. Veľmi príjemná obsluha. Výborné jedlo, veľké porcie. Kapustnica je luxusná 10/10. Kuracie roládky trochu suché, zaslúžili by si omáčku. 8/10. Drzkový perkelt dobrý 8/10, cesnačka 10/10. Bačovský rezeň a drzková 10/10. Cena za všetko 40€. Myslím si že primeraná. Ďakujeme..

Miloš Tomeček - Dobre prístupné miesto.... Z diaľnice, rýchla obsluha, fajné jedlo bryndzové a syrové halušky ako aj hovädzí guľáš s knedľou, určite sa ešte zastavíme..

Branislav Milán - Velmi chutné jedlo.... A prijemná obsluha.Zastavili sme sa na obed v bežný pracovný deň a parkovisko bolo na 90 % zaplnené,takže reštaurácii bolo dosť veľa ludí.Napriek tomu sme na jedlo čakali max 20 min čo je velmi dobrý čas.Mali sme cesnakovú pol. so syrom,bryndzové halušky,syrové halušky a černohor s hranolkami.(ten černohor bol velký,že mi trčal z taniera😁).Všetky jedlá čo sme si objednali boli dobre vychutené. Dávam 👍.

Silvia Majerčíková - Čertovská koliba je.... Veľmi dobre situovaná popri diaľnici v peknom prostredí s dobrým prístupom- zjazd z diaľnice. Parkovanie je relatívne dobré. Reštaurácia je veľmi pekná drevenica s terasou. Drevené stoly s lavicami sú aj v interiéry reštaurácie. Môj prvý dojem z interiéru bol zmiešaný. Na prvý pohľad krása dreva a na ten druhý by som asi čakala asi trochu tradičných prvkou ako dekoráciu. Na stôl som chvíľu čakala nakoľko reštaurácia bola naozaj plná, ale usadili nás do 15 min. Jedálny lístok je veľmi rozmanitý ťažko si vybrať, pretože každé z jedál pôsobí veľmi chutno. A nielen na jedálníčku. Objednané menu bolo naozaj vynikajúce. Vrelo odporúčam *****. V neposlednom rade veľká pochvala personálu, ktorý sa o nás staral naozaj príkladne. Určite sa sem veľmi rada vrátim..

Filip Urban - Za mňa jednoznačne.... Najlepšia kapustnica akú som zatiaľ v SR jedol. Ani doma sa nám nedarí takú pripraviť, lebo tu myslím karamelizujú tú kapustu a dokážu pekne vybalansovať sladkú a kyslú chuť, ktorú výborne dopĺňa klobása a mäsko, ktoré sa rozpadá v ústach a ďalšie ingrediencie. Už po prvej lyžici pochopíte o čom píšem. To je jednucho, to za čím sem ľudia chodia. Čo má, ale príjemne prekvapilo sú syrokrémové halušky, ktoré mali krémovú konzistenciu, príjemnú chuť, no hlavne nie mdlú a ani po chvíľke sa nedali do gundže, že by začali tvrdnut. To sa im naozaj podarilo. Aby som len neschválil, naopak slanina sa dnes nestretla s pochopením bola tvrdá alebo naopak žuvačková, vôbec nechutila dobre a nebol to ten efekt ako v Dvore Lehôtka alebo v kolibe 4Rest, že každá škvarka je ako cukrík, ktorý sa vám rozplynie na jazyku. Na tom by mali výrazne zapracovať. Rovnako aj klobásku, ktorá je síce chutná, ale potešilo by keby boli tie kúsky aj zľahka opečené aby sa uvoľnila chuť a vôňa. V každom prípade ak máte radi tradičnú slovensku kuchyňu, stojí to za vyskúšanie. Majú tu čím zaujať..

Natalya Ch - 100km kvôli jedlu.... A vysokým očakávaniam. Veľmi krásna koliba, milý personál a úžasne jedlo. Mali sme steak halušky a pirohy. Najedli sme sa do prasknutia a chuťovo sme mali raj 😆 ďakujeme. Rada sa sem vrátim znova..

Антон Хильченко - Veľmi sa páčilo.... Mi toto mesto , čo je najdôležitejšie že tie krídelká najchutnisie čo som ochutnal na Slovensku ..

Radoslav - Zastavili sme sa.... Tu s priateľkou na obed. Čertovská koliba je vyhlásená výbornou kuchyňou a príjemným posedením. Jedol som tu už viackrát a vždy sa tu rád aj zastavím, keď mám napríklad cestu do Bánskej Bystrice. Dnes sme si objednali Držkovú polievku, ktorú odporúčam, je skvelá. Ako hlavné jedlá boli vyprážaný kurací rezeň s hranolkami, nakoľko rád by som si tu dal skvelé bryndzové halušky, len bohužiaľ bryndzu majú len mix ovčia/kravská a nemajú v ponuke 100% ovčiu a to mi tu chýba, nakoľko kravské mlieko nemôžem kvôli alergii. Ale vrátim sa, rezeň výborný, šťavnatý, troška hranolky moc vysmažené, ale celkovo chutilo. Priateľka si dala strapačky so slaninkou a boli excelentné. Celkovo sme si veľmi pochutili, bola aj rýchla a milá obsluha a tým pádom hodnotíme na 4,7* Kolibe odporúčam aby zahrnula do jedálného lístka aj halušky so 100% ovčou bryndzou (pre nás, ktorí nemôžeme kravské mlieko) a tým pádom budete excelentný..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a objavili si nové reštaurácie, ktoré čoskoro vyskúšaš a ohodnotíš na tomto gastroorgazmickom portáli.