Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Petržalke. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

10. miesto si zaslúži Ázijské bistro Pho Viet - Asian restaurant

Ázijské bistro Pho Viet - Asian restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Mário Burský - A ako to hodnotíme? : Jedol som snad.... Uz vsade v Ba v tychto restauraciach a bistrach no tak chutne a lacno ako tu mi este ani v jednej nenavarili! Odporucam a keby mozem dam 10* sem sa budem urcite vraciat..

Nicolas Ondráš - Rýchle, veľmi chutné.... A teplé jedlo. Veľmi vrelo odporúčam všetkým ktorý ocenia dobrú ázijskú kuchyňu! 👌👌Nedá sa platiť kartou..

Kiko Halla - Veľmi dobrá vietnamská.... Reštaurácia , obsluha veľmi príjemná vie zrozumiteľne po slovensky čo beriem ako plus . Reštaurácia je veľmi čistá ... Dlho sa nečaká na jedlo , proste topka veľmi som spokojný ak vám môžem odporučiť mal som " Bún Tron Vit" veľmi luxusne a neskutočne dobre jedlo ďakujem ❤️.

Jaroslav Vondráček - Nenápadne.....ale o to.... Viac výborné.... Kuchyňa na 100% Personál je nemenný uz velmi dlho ale vzdy ústretový a milí..... A jedlo??? Mne osobne tam vzdy chutí.....

Jozef Hricko - klasická obedová menučkova.... Reštaurácia. Pekné s táckou v ruke do 3 min ste pri obsluhe. Moje obľúbené chrumkavé kura je hotové do 5 min. Nedá sa platiť kartou. V lete sú vonku asi 4 stoly, ale je to pri benzínke..

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto si zaslúži Pizza MŇAM

Pizza MŇAM

Čo hovoria foodblogeri:

Rasto P. - Tento gastroskvost sa dá opísať ako opakovane mozem tuto.... Pizzeriu hodnotit iba kladne. doba dodania vo vacsine pripadov sedi s deklarovanym casom, vacsinou cca 1 hodina. pizza je chutna, ingrediencie kvalitativne OK, pizza chodieva tepla. napoj v plechovke prijemny bonus..

Erik Seidner - Dobrá pizza na.... Pohľad tak aj chuťovo Ja osobne som spokojný už roky 😇😉😋.

Amorel s.r.o - Všetko v poriadku.... Až na cesto. Za mňa bolo gumové. Kuriér milý. Čas doručenia do 30min.

Diana Mitrengova - Rychle doručenie- pizza.... Bola este tepla, nakrajana, chutne cesto, celkový dojem z pizze velmi dobrý..

Milan Mihok - Super pizza, nikdy.... Nesklamala ani chutovo ani co sa tyka servisu, dobre ceny, rychla priprava..

Jano Vojtek - Najlepšia donáška pizze....

Kristinka Hricova - Vynikaju chut, velmi.... Rychla donaska..

Mishel Brinzík - Ak nemáš rád.... Pizzu s ananásom, tak túto budeš milovať. Pizza India - kuracie mäso na kari s ananásom je best pizza ever! ODPORÚČAM Skúsili sme aj pizzu s Jalapeňo papričkami a s pálivejšími sme sa ešte na pizze nestretli - ak ľúbiš pálivé jedlo, určite si daj Jalapeňo ! Donáška pizze trvá cca hoďku, stojí to za to a týpek, čo rozváža pizzu je veľmi milý!.

kovic - Objednal som si.... 2 pizze, došli cca za 40 minút čo je výborný čas. Nastala niekde chybička, jednu pizzu som dostal inú ako som si objednal, hneď som teda zavolal kuriérovi (veľmi milý a ochotný človek) a do asi pol hodinky som mal doma správnu pizzu. Pizza výborná, kuriér velmi milý, nemám čo vytknúť čiže 10/10.

Jozef Barek - Pizze sme si.... Objednavali okolo 23 hodiny a jedlo prišlo rýchlo a ešte horúce, môžeme povedať, že je to najlepšia pizza v noci, keďže sme už skúsili viacero nočných pizzerii..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

8. miesto patrí BAROZA Restaurant&Bistro

BAROZA Restaurant&Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Jančulová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Vyborne jedlo, všetko.... Bolo perfektne vychutene, krásne naservírované a odchádzali sme veľmi spokojní. Veľmi príjemny personál, ktorý vie poradiť čo si vybrať. Odporúčame..

Filip Pilarčík - Unikátna reštaurácia, ktorá.... Ponúka spojenie výbornej zážitkovej gastronómie a príjemného prostredia. Nebojte sa vyskúšať niečo iné, všetky jedlá vás zaručene ohúria. Prvotriedny servis zážitok z jedla iba upevnil. Čašník nám odporúčil jedlo zdieľať v skupine, čo bol výborný nápad, ktorý nám umožnil vyskúšať takmer celé menu. Odporúčam predovšetkým rybu, teľacie a humus..

Monika Štefaničková - Tak tento podnik.... Je jedna mega vec. Celým svojím konceptom, víziou, prístupom k zákazníkovi a excelentnou, na slovenské pomery netradičnou gastronómiou. Títo chalani dokážu vyčarovať doslova umenie na tanieri. Pre mňa najlepšie Pho Bo aké som kedy jedla, hovädzí steak so zemiakovým šalátom a šošovicou, krevetový paprikáš top. Čo v tomto podniku za žiadnych okolností nesmiete vynechať sú dezerty. To nie sú dezerty. To je niečo, čo by ste chceli mať v ústach stále. Kokosový kiss bol ten najlepší dezert, aký som vôbec kedy jedla. A šiška s vaječným koňakom a mandlami....bože. Takto má vyzerať gastronómia..

Katarína Kalašová - Super jedlo, krasne.... Naservirovane. Mily personal, krasne prostredie, bezproblemove parkovanie. Odporucam 👍.

Martin Madar - Vynikajúce jedlo a.... Nápomocný personál vo veľmi príjemnom prostredí na okraji Petržalky...netradičné kombinácie v rámci hlavných jedál, na ktoré spomíname ešte dlho po našej návšteve a parádne dezerty..určite odporúčame (a nielen na slávnostné príležitosti:).

Miroslav Compeľ - Skvely koncept, nepovedal.... By som, ze z cernohoru moze byt nieco netradicne, ale tu sa im to podarilo. Sice vyssia cena, ale stoji to za to. Odporucam..

Braniq - Ako vzdy vynikajuce.... Jedlo, hoci v lete nemaju klasicke vyhodnejsie denne menu, ale aj tak som mal v plane ochutnat nieco z jedalneho listka. Cesnakova polievka bola asi najzaujimavejsia aku som kedy jedol, nebol z nej citit iba cesnak (co mne bezne nevadi) ale aj silny vyvar. Prepelicie vajicka boli len plus..

Bohdan Radoveniuk - Najlepšie sushi v.... Bratislave! Dovezli objednavku aj tam, kde Wolt nechcel)) A bola výborna chuť a kvalita, určite prideme nabuduce..

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje SOHO Aupark

SOHO Aupark

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Klaudia Vaškorová - A ako to hodnotíme? : Skvelé jedlo, milá.... Obsluha. Trochu vyššie ceny, ale k reštaurácii, nie k fastfoodu, to patrí a porcie cene zodpovedajú, určite neodídete hladný..

dezo karburator - Zatial vzdy top,.... Jedlo vyborne, napoje tiez, obsluha ok - mila a rychla, spokojnost..

Tomas Gurbal - Pekna restauracia v.... Nakupnom centre,mila a rychla obsluha a vyborne jedlo. Sice som zatial ochutnal len kokosovu polievku s kuracim masom ,ale chutovo bola skvela. Urcite sa este vratim skusit aj nieco ine..

Michal Podoba - Jedlo chutné, aj.... Ked na vyber z par jedál. Cena je dosť vysoka na to, ze človek sedi na chodbe obchodneho domu..

daniel - Tie arasidove rezance.... Stali za houby. Priateľka vravela že mala ich aj 15 krát v živote ale dnes to bolo najmenej kvalitná pochúťka. Rezance boli prevarené a lepili sa veľmi k sebe. Arasidovej omáčky tam bolo oveľa menej než na čo sme zvyknutý a čo viete robiť tak dobre veď aj to je Dôvod prečo si ich stále dávame. Priam sucha porcia pri ktoréj aj vodu bolo treba zapiť aby sa ľahšie prehĺtalo. A tie veľké kusy masa nás tiež prekvapili. Stále sú jemne nakrájané ako bolo aj teraz v udonoch v druhej porcii. Tak trocha prekvapivé sklamanie lebo ak s priateľkou ideme k vám tak je to stále zaručená istota ktorá nesklame. A tu zrazu dnes prve sklamanie. / tato recenzia bola napísaná platforme Wolt a po niekoľkých dňoch došlo k poslaniu plného kreditu za večeru čo isto potešilo. Odvtedy žiaden problém ale chcel som sa podeliť o kreatívnu recenziu :).

Juraj Pavlovič - Ázijské jedlo mám.... Rád a tak sme boli vyskúšať aj Soho. Jedlo v poriadku ale za tie dvojnásobné ceny nič extra..

Tomáš Horvát - Fajn dobré jedlo,.... Pre mňa skôr taká obedová štácia, ale v lete aj terasa čo je fajn. Zatiaľ nesklamala. Určite treba navštíviť..

Peter Bednár - Na pomery nákupného.... Centra celkom príjemná reštaurácia s dobrým výberom ázijských jedál. Rýchla a príjemná obsluha..

Peter Šiška - Moja druhá návšteva..... Už prvý raz som čakal viac, nesplnilo sa. Musím vyzdvihnúť obsluhu, je veľmi milá, pekné prostredie, ceny sú v poriadku. Jedlo nie je ničím výnimočné, skôr je to nižší priemer. Plating sa snaží byť zaujímavý, pre bratislavských influencerov (inak si neviem predstaviť, prečo túto reštauráciu navštevuje toľko ľudí),no pritom je nepraktický..

Sebastián Šooš - SOHO musí každý.... Vyskúšať. Je to unikátna sieť reštaurácii a osobne za tu kvalitu a chuť ceny nie sú vôbec prehnané. Osobne veľmi odporúčam, počas obeda si radšej objednajte stôl,pretože býva plno..

Dávame 9 z 10!

 

6. miesto si zaslúži Sushi Mushi Restaurant

Sushi Mushi Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Florian Suchánek - K tomuto je už len potrebné dodať: : Velmi prijemne prostredie,.... Super hudba, perfektne jedlo a mily personal. Celkovo som velmi spokojny..

Marian Smola - Príjemné posedenie, rýchla.... A solídna obsluha, veľmi dobré jedlo. Čo chcieť viac? Snáď len kofolu 😁..

Vladimír - Veľmi milý personál,.... Príjemná atmosféra ,a čo je hlavné koli čomu sme sem prišli: od polievky cez hlavné jedlo až po dezert TOP, odporúčam :).

Ivan Yevdokymov - Veľmi dobre a.... Chutné sushi, ale trochu drahé. Druhý krát sa zamislis ci pôjdeš tam kvoli cenám..

PyGyCHODOU - Objednávali sme si.... Jedlo zo sushi mushi často, bývame hneď vedľa ale od zmeny internetovej stránky a menučka sme prestali. To ako to bolo že sem tam aj jedlo v zľave čo sme vždy skúšali niečo nové až po tempura losos avokádo a výborne sushi, je to iba môj názor aj preto vám dávam 5/5 keby ste zapracovali na stránke veľmi radi by sme si u vás začali objednávať znova, pekný deň..

Juraj Soták - Ochotný čašník, bol.... Som vnúčatami, odchádzali sme spokojní, deťom chutilo co nám čašník odporučil.

Viky - Zastavili sme sa.... Náhodne, po príchode nás čakala milá obsluha. Sushi bolo výborné. Poteší určite aj výber vína. Určite odporúčam 10/10.

dominika hricova - Najlepšie sushi aké.... Som jedla! Chuťový zážitok. Komorné prostredie a velmi príjemná obsluha. :).

sabina achbergerova - Veľmi dobrá reštauracia,.... S dobrým jedlom a tou najlepšiou obsluhou. Určite odporúčam. 😊.

Linda Dudakova - Bola som v.... Restauracii sushi mushi na romantickej veceri a mozem povedat, ze lepsie sushi a aj polievocku som nikde inde nejedla. Pre mna naj top sushi restika, prijemna obsluha, kvalitne vinko a prostredie. Urcite odporucam a tesim sa opat na skvele jedlo pri najblizsej nasej navsteve..

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto obsadzuje Trojka Bistro

Trojka Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

M F - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Burger je jeden.... Z tých lepších v BA, zemiačiky, šalátik, limonády sú výborne. Obsluha milá..

Martin Vargočko - Nefajčiarský podnik v.... Ktorom je posedenie ako v Americkom filme. Starožitné doplnky, značky áut, na strope bicykel, proste sem musíte chodiť veľmi často a vždy nájdete niečo, čo ste ešte nevideli. Okrem toho je tu perfektná obsluha a jedinečné jedlo... Doporučujem.

liblinkSVK - Najlepšia burgráreň v.... Meste, s novým a nápaditým špeciálom na každý týždeň..

Lukáš “z3r0” Charvát - Perfektný burger, vždy.... Keď mám cestu do Bratislavy tak sa zastavím :).

Roman Pempek - Po troch rokoch.... Som sa vrátil dúfajúc že nezavreli a nepokazili sa až priveľmi, avšak burgre boli určite aspoň tak výborne ako pred tým. Výborne mäso, ešte lepšia žemľa, ochota vymeniť rukolu za šalát, rozrezať burger na polovicu a doniesť dva deepy pre dvoch bez toho, aby to účtovali.. naozaj jeden z absolútne najlepších burgrov v Bratislave, rozhodne udporúčam všetkými desiatimi :) ďakujem !.

Narayan Prd Kandel - Jedol som tu.... Viac krát a vždy som bol spokojný. Dobrý burger aj domáce hranolky, omáčky majú taktiež veľmi chutné. Medzi špicu Bratislavských burgrov by som ho asi nezaradil, ale určite nič nepokazíte keď sa sem pôjdete najesť.

Marek Šebo - Super jak vždy!.... Chutný, sýty, mäkkučký, hádam jeden z najlepších burgrov v Bratislave!.

Rastislav Janák - Ak si v.... Okolí a hladný, určite zájdi a daj si 😉.

tomi lee - pre mna jeden.... Z top burgrov v bratislave. aj ked mimo centra ale male a utulne. coleslaw jedna basen, hranolceky so solou 👌🏻 a burger hlavne ich Trojka burger s karamelizovanou cibulkou je bomba. odporucam vsetkymi 10timi..

Triper - Opäť 100 ľudí,....

Hodnotíme 9 z 10!

 

4. miesto získava REDCOCK

REDCOCK

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Mirka Brindová - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : V pohode miesto.... Na obed, niekedy je menučko lepšie, niekedy slabšie. S jedlami mimo denného menu z jedálneho lístka som bola spokojná, preto dávam priemerované 4 hviezdičky (denné menu 3 a jedálny lístok 5). Celkom dobre im idú cestoviny, pizza a šaláty, naopak menej spokojná som bola s menuckovym burgrom a polievkami..

Marian Smola - Príjemné posedenie, čistý.... Interiér, rýchla obsluha. Trochu menší výber, ale objednané jedlo bolo veľmi dobré..

Boris Topoľský - Veľmi slušná reštaurácia,.... Jedlo, čistota a výborná obsluha.

Jakub Krchlík - Výborné pivá Generál,.... Dobré jedlo a príjemná a ústretová obsluha. Prostredie podniku taktiež príjemné..

Martina Cizmarikova - Rodinny podnik s.... Vybornym jedlom a velmi priatelskou obsluhou a majitelmi. S manzelom navstevujeme casto, vrelo odporucam..

Lenka Sobotova - Vyborna pizza. Prijemne.... Prostredie. Ustretovy personal. Mali sme tam detsku oslavu a taky prístup dnes nie je bezny..

Lukas Juran - Tato restauracia je.... Klenot Petrzalky! Uzasna, mila obsluha, super pivka a hlavne FAMOZNE burgre! Zjedol som ich uz pozehnane, ci uz doma, alebo v zahranici, ale tie vase su jedny z top! Drzim vam palce, aby sa vam darilo co najlepsie v tejto tazkej dobe a ucite vas bude aj nadalej pravidelne navstevovat a podporovat :).

Martina - Výborná hrášková polievka,.... Chutné jedlo, príjiemna atmosféra, milá obsluha.

Alexander Janov - Boli sme večer.... Na pizzu a paradajkovu polievku paradajková Polievka bola výborná pizza tiež príjemné vínko rozlievané. Pani čašníčka bola veľmi milá.

Ďuďo Selecký - Perfektny podnik s.... Dobrou atmosferou a milou obsluhou. Remeselne pivka ale aj Plznička, skvela pizza z pece a mnoho ineho. Vzdy sa sem rad vratim..

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto získava Micho Gusto café y tapas

Micho Gusto café y tapas

Čo hovoria foodblogeri:

Tata Tata - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Atmosfera barcelony v.... Petrzalke.

Viktória Ďurčáková - Veľmi chutné jedlo.... V krásnom a útulnom priestore :) If you want to enjoy tasty food in cozy restaurant I reccomend you to come..

Boris A - Super obsluha, vynikajuce.... Jedlo prijemna atmosfera. Samozrejme casto plno. 😁.

Mgr.Martin Minárik - Veľmi príjemná kaviareň,.... Obsluha perfektná a personál veľmi príjemný..

Peter Šiška - Plusy: - Príjemné barové.... Prostredie - Príjemná obsluha - Platba kartou možná - Parkovanie v blízkosti podniku - Čerstvé šťavy Mínusy: - Ceny vyššie - Chýba vyber španielskych pív - Servírovanie tapas bez tanierov. Namiesto tanierov dostanete vreckovku - Menší výber španielskych jedál, burito nie je španielske ani roas beef..

Petra Fialova - Príjemné, útulné, čisté.... Priestory so všímavou, ochotnou a milou obsluhou. Ceny sú síce vyššie no jedlo zaručene poteší nielen chuťové poháriky ale aj oči. Kávička je taktiež veľmi dobrá, je možné zobrať si jedlo so sebou, dá sa platiť kartou. Za mňa 5 hviezdičiek..

Ján Bezděk - Vynikajúce tapasy, kvalitné.... Vína príjemné prostredie a tak isto príjemná obsluha.

Jozef Vydra - Milá obsluha, príjemné.... Prostredie, atraktívne jedlo a "španielske" ceny 😁. Celok na 1 s *.

Jasmina Albertova - Skvelá paela, super.... Personál a milé prostredie..

Michal Mjartan - Super jedlo, super.... Obsluha a krasne prostredie! Konecne nieco lokalne a pre nas :).

Hodnotíme 9 z 10!

 

2. miesto patrí Meet Meat Restaurant & Bar

Meet Meat Restaurant & Bar

Business miesto

Čo hovoria foodblogeri:

Petra Majorosova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Veľmi pekný a.... Príjemný podnik 😊👌 Jedlo nám veľmi chutilo..aj keď sme sa čudovali prečo na burgry neni syr 😂 no bolo nám povedané, že to je preto, aby to neprekrylo chuť mäsa.. pretože pán kuchár si na tom velmi potrpí, aby bola chuť mäsa výrazná a aby ju nefalšoval žiaden syr. Veľmi múdre. Ako aj na fotkách vidíte, tak vás nečaká obyčajný podnik..a to som zachytila iba zadnú časť podniku, ktora je skôr na štýl barového podniku. Predná časť je skôr na štýl reštaurácie, ktorá ale takisto má výrazne elementy ako napríklad celé kusy mäsa s kostami vo výklade 😱🤩 kvazi namiesto obrázkov 😂👌no ked to tak počujete to znie zvláštne..ale na pohlad to je fakt veľmi zaujímavé a aj sa to tam hodi. Personál bol veľmi milý a ústretový..s úsmevom na tvári sa starali o pohodlie hostí. Ďakujeme a odporúčame každému čo hlada nie len niečo chutné ale aj niečo výnimočné..

Jana Puškášová - prišli sme bez.... Rezervácie, na čo nás obsluha upozornila, aby sme si nabudúce spravili rezerváciu, ale aj tak nás usadili-miesta bolo dosť v tom čase. Interiér reštaurácie je naozaj veľmi zaujímavý. Mala som aj výhľad na zrejuce mäsko. Jedlo bolo veľmi chutné, polievka klasicky dobrá. steaky skvelé aj keď v čase našej návštevy neboli vyzrete dry aged steaky tak sme si objednali čerstvé. Hranolky som mala trochu presolené, ale v kombinácii s omáčkami sa dali zjesť. Kuchar bol asi zamilovaný :-) tiramisu sladká bodka za celým menu. Za posledný čas jeden z najlepších steakov aké som jedla. Určite odporúčam návštevu tohto podniku..

Katka Szabova - Dnes sme sa.... Zastavili na obed a bol to uuuužasný zážitok - nielen chutové poháriky si uzili svoje ale aj skvelý pocit pohody, ktory sme tu zažili vdaka skvelému personálu na úrovni 👏👏👏👏 🤗 Za nás vrelo odporúčam ☝️.

Tomáš Vilček - Podla mojho nazoru.... Suverenne najlepsia obsluha v celej Bratislave. Restauracia velmi prijemna a jedlo je exkluzivne. Ceny su velmi vysoke ale raz za cas sa to oplati. Navsteva Meet Meat je naozaj zazitok :).

Marek Vidovic - Pre mňa novo.... Objavená reštaurácia so skvelými steakami. Vrelo odporúčam. Je to trošku drahšia záležitosť, ale za takúto kvalitu sa oplatí zaplatiť..

Livia Chmelanova - Konečne reštaurácia na.... úrovni,jedlo,obsluha,prostredie,keď chcete pozvať rodinu a nemusíte sa hanbiť.Sice si priplatíte ale stojí to za to..

jan v. (JohnnyCoop) - Best off restaurant.... :-) musíte tam ísť veľmi chutné jedlo a výborná obsluha. Priestor je naozaj veľmi pekne spracovaný. Môžem len a len odporúčať..

Robert “Hroch” Hegewald - Skoda ze sa.... Da dat iba 5 hviezd dnes sme boli ochutnat co nam pripravia v Meet Meat. Najprv nas zaskocil celkom strohy jedalnicek co nam Pan Casnik vysvetlil a poradil nam. Musim povedat ze pristup personalu bol taky ze moj pocit z nich bol ze to nieje ich praca ale konicek potom prislo jedlo ktore sa tu neda dostatocne ohodnotit obrovska chvala Panu Kucharovi ktory nam pripravil neskutocne predjedla, steaky a burger. Dakujeme a prajeme vela uspechov urcite sa vidime zas..

Ladislav Brieška - Za mňa a.... Za manželku najlepší steak aký sme doteraz jedli :) Boli sme spokojní nielen so steakom, ale aj s dezertmi. Čašník milo poradil. Určite sa k Vám vrátime..

Peter Kremapsky - Uz som tu.... Par krat bol, jedlo vzdy super. V Bratislave ani v okoli nic lepsie nie je. Casnici stale ty isty, aj to o niecom svedci. Kvalitne mäso v globalnom svete sa da zohnat ale pripravit vsetko okolo tak dokonale vedia len tu.

Hodnotíme 9.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Bistronomy

Bistronomy

Fancy Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Wetzler - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Zimné menu nemalo.... Chybu! Perkektne zladené chute, inovatívne kombinácie a to všetko s použitím veľkého množstva lokálnych surovín. Nemám čo vytknúť ani milej a ochotnej obsluhe :) Čoskoro som späť!.

Simona Ondrišová - Nedá sa ich.... Nemilovať. Jedna z TOP reštaurácii v BA. Jedlo, servis a víno vždy na vysokej úrovni. Nemáme čo vytknúť ❤.

Veronika Čierna - Opat skvely a.... Zaujimavy koncept restauracie v Bratislave. Ponuka jedal je mensia, ale velmi zaujimava a specialna. Ide o jedla, ktore nemaju v ponuke vsade a kombinacie ingrediencii su pre nekucharov nepredstavitelne. Napoje a vina su takisto menej zname, ale originalne. Interier je velmi pekny a vkusny, dostatocna terasa, parkovanie bez problemov..

eM B - Bistronomy som už.... Počas korony využíval na dovoz ich super burgru, tentokrát som sa dostal aj návšteve na priamo. Podniky ovenčené pochvalami zväčša sklamú, možno kvôli vysokým očakávaniam, to však nebol tento prípad. Obsluha mala trošku pomalší štart - nie, že by bola pomalá, ale asi sme si museli nájsť k sebe cestu :). Jedlo bolo vynikajúce, za najslabší hodnotím puding s levanduľou, možno preto, že prišiel so slivkovou guľou, ktorá bola mindblowing a nabudúce by som bolo ochotný si dať len toto ako hlavné jedlo vo viacerých kusoch :D V každom prípade odporúčam, určite sa vrátim a držím palce aby im to takto išlo aj naďalej..

Fero - Výborná kuchyňa, hitom.... Leta je vyprážaný syr, ktorý skutočne o niečom inom ako klasický smažák :) oplatí sa ochutnať všetko. Ideálne miesto na biznis obed, večeru vo dvojici alebo ako spot na ukážku modernej lokálnej kuchyne pre turistov. Menu pravidelne menia podľa sezónnych surovín. Jediný mínus je terasa ktorá je v podstate súčasťou parkoviska..

Lucia Orlíčková - Príjemná a štýlová.... Reštaurácia s otvorenou kuchyňou. Veľmi chutné jedlo z lokálnych surovín (kura, jeseter). Párenia buchta ako dezert bola úplná mňamka. Určite odporúčam navštíviť..

Maria Bebcakova - Ďakujeme večera bola.... Výborná, všetko chutilo dokonale. Obsluha na úrovni. Príjemné prostredie a na to aký to je malý podnik tak nás nič nerušilo. Jediné musím povedať že dezert parená buchta ja skôr buchtička mohla by byť väčšia..

Marek Novák - Veľmi milá obsluha.... Vás oboznámi s jedlom, ktoré je na vysokej úrovni, lokálne ingrediencie s tými zahraničnými krásne kombinované, na oko veľmi pôsobivé. Párovanie vína je samozrejmosťou. Určite odporúčame..

Michal Plaštiak - Restauraciu sme s.... Manzelkou navstivili na zaklade recenzie Stryc Food :) Jedlo bolo naozaj vyhrotene :) Priestory sice mensie ale za to utulne. Skvela obsluha a jedlo nie len ze chutilo vyborne ale vyzeralo uzasne. Urcite odporucam a radi sa vratime..

chrumkka - Nečudujem sa, že.... čítam samé pozitívne recenzie:) Včera sme sa boli najesť, lebo sme počuli ohlasy od viacerých ľudí v našom okolí na vyprážaný syr úplne inak ako sme ho doteraz poznali a to sa nedá porovnať. Výborné jedlo, úplne zážitok papať. Obsluha veľmi milá, pozorná, príjemné miesto plné zelene, dezert taktiež netradičný a chutný. Ďakujeme, cítili sme sa u Vás veľmi príjemne a odchádzali sme spokojní..

Podnik hodnotíme na 9.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.