Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Dunajskej Strede. Je medzi nimi aj tvoj gastrozážitok?

 

7. miesto si zaslúži Csente Čárda

Csente Čárda

Čo hovoria foodblogeri:

d B - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Pekné miesto pri.... Ceste ...dobré varia pekná čašníčka ..čo viac si môžeš priať.

Tatia Shu - Super, výborné jedlo.... A relax.

Danny Melón - Obsluha milá, v.... Pohode a chutilo mi. Prostredie tiež pekné 🙂. Odporúčam.

Peter Tham - Zaujimavy interiér ,.... Dobre jedla , prijemna obsluha ......

Martina Martináková - Restauracia je ladena.... Ako rodinny podnik. Jedlo je vyborne, domace. Obsluha je rychla. Bohuzial musim strhnut hviezdicky za dlhe cakanie na jedlo a ucet, personal ocividne nestihal, mali by prijat viac ludi, ved nefunguju prvy rok..

Karol Schönwiesner - Veľmi príjemná obsluha..... Pani majiteľka si dá záležať na kvalitnom personále. Jedlá chutné a nie veľmi drahé. A prostredie? Ako v čárde 😉👍👍👍.

Vladimir Podmanicky - Moc dobré jedlo.... špeciality prekvapujúco rýchla obsluha personál príjemný môžem odporučiť ako doplnok pri výlete na motorke okolo vodného diela ....

Rudolf Egrecký - Dobrá kuchyňa výhodná.... Poloha hlavne pre ciklotur,.

Alexander Borsik - Krasne prostredie, "detsky.... Kutik", jazierko, posedenie vonku na "zahrade" aj z prednej casti, vnutorne sedenie, vyborna kuchyna. Akurat z mojho pohladu by mohli byt porcie trosku vacsie. Inak super. Bezproblemove parkovanie autom aj stojany na bicykle..

Iveta Vargova - Mne sa v.... Tomto podniku páči všetko. Rodinná pohodová atmosféra, rýchla obsluha,, jedna z obsluhy asi majiteľka sa veľmi hodí do prostredia,, oblečením, vlasy zopnuté s červenou ozdobou..(som kaderníčka moja deformácia 😀) taká energická, farebná,. Je mi to sympatické. Kuchyňa mi chutí,aj káva. Mala som dnes cappuccino,, hustá pena sa pekne držala,, mňam škorica na nej..aj chuť kávy. Mne sa u nich páči po všetkých stránkach. Dezert som ešte nejedla,to neviem posúdiť ako píšu .. keďže ich porcie sú tak správne veľké,,a to so jedák.

Dávame 5.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

6. miesto patrí Pizzeria Ristaurante BELLA ITALIA

Pizzeria Ristaurante BELLA ITALIA

Čo hovoria foodblogeri:

Gabriela Brozmannová - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Príjemné prostredie na.... Terase, veľmi milá obsluha, veľký výber jedál. Chuťovo za nás veľká spokojnosť, ceny jedál zodpovedajú kvalite a veľkosti. Pivo "len" 12°, ale fajné ( Reichenberger) Boli sme tu už viackrát a určite sa ešte vrátime..

Adam Danko - Každý rok sa.... Tu zastavíme s bežeckým tímom na zaslúženú pizzu po odbehnutí "Od Tatier k Dunaju". Robia výbornú pizzu, vždy je kam si sadnúť, ceny sú primerané a najviac by som vyzdvihol vždy dobre naladenú, sympatickú a rýchlu obsluhu. U mňa na jednotku..

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!

 

5. miesto si zaslúži Farrier's Steak House

Farrier's Steak House

Čo hovoria foodblogeri:

Majo Ligač - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Jedlo aj obsluha.... Super, avšak často cakacky v radoch. A niekedy problém s miestom kam si sadnúť..

andy diablo nikodem - Výborne jedlo,.... Krásne prostredie. Skvelá gastronómia. Stoji za to navštíviť..

Matúš Hrabčák - Nic ine ako.... 5 hviezdiciek sa neda dat....Nadherne prostredie, profesionalny personal, jedlo vynikajuce....

M Macák - Moderne a jazdecky.... Zariadený interiér, veľká terasa s výhľadom na jazdecku drahu. Príjemná obsluha výborné jedlo ale vyššia cena Hlavne jedlo 10-13€ niektoré aj viac. Celkovo príjemný zážitok..

Petra Reznicakova - Jedlo, prostredie, obsluha..... Všetko výborné. Mali sme tu firemnú akciu a fantastické niečo. Určite odporúčam..

jozo velas - Príjemné prostredie, krásny.... Výhľad, fajn personal.

Veronika Macaliova - Prijemne miesto, obsluha.... Super, vratim sa sem urcite 👌.

Linda Dobiasova - Vynikajúca atmosféra, skvelý.... A veľmi príjemný personál. Stake bol gastronomický zážitok, určite sa vrátime..

simasimacz sima - Návšteva 26.9.2023. Priestranná.... Vzdušná terasa v prepojení s jazdeckým svetom. Obsluha príjemná pozorná slečna poradila s výberom. Všade čisto. Nič popraskané alebo ošúchané. Príjemné vankúše. Pred terasou nabíjačka bicyklov. Vychutnali sne občerstvenie a západ slnka, tešíme sa nabudúce..

Martin Janči - Celkom fajn. Ale.... Mal som grilovanú panenku a bola trocha vysušená, well done..

Podnik hodnotíme na 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto obsadzuje Tatai Pizza Salad & Pasta

Tatai Pizza Salad & Pasta

Čo hovoria foodblogeri:

Dávid Šuhajda - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Paráda, pán veľmi.... Milý nás privítal s úsmevom pizza bola spravená rýchlo a ci uz vizualne alebo chutovo super nemôžme sa sťažovať. Pred tým ako sme sem isli som bol na vážkach lebo niektoré recenzie boli velmi zle ale nás velmi milo prekvapily..

Klaudia Šprláková - Toto miesto je.... útulné, jedlo mi chutilo a bolo pekne naservírované, aj keď možno by bolo treba kúpiť kvalitnejšiu salámu. Dodanie jedla bolo rýchle. Na pitie nič moc nemali a limonády nás vyšli ešte viac peňazí ako celé jedlo..

Milan Vrábeľ - Kvalitná reštaurácia so.... šéfkuchárom Tatai Róbim, ktorý vyhral slávnu maďarskú súťaž vo varení. Pre milovníkov talianskej kuchyne a teda pizze, či cestovín jednoznačne odporúčam. Určite si prídu na svoje, keďže v tejto pizzerii je kvalita na prvom mieste..

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!

 

3. miesto si zaslúži Reštaurácia Pálma

Reštaurácia Pálma

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Smolíček - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Super jedlo obsluha..... Veľká spokojnosť.

Michal Stefanek - Presoleny madarsky gulas. Nedosolene.... Zemiaky. Pizza velmi dobra aj ked je ako kolac. Original kofola..

Janka Martinická - Vynikajúce jedlo za.... Dobrú cenu 🙂.

Martin Ligas - fakt vyborne bravcove.... Koleno. boli sme s domacimi, takze viem ohodnotit len kvalitu jedla a ta bola super :).

Eva Gaálová - Denne menu super.... Vždy, kým je viac polievky, dá sa aj zvlášť ju objednať, a je aj možnosť si objednať polovičné porcie :).

Richard Lamper - Socialisticka retro sala.... Pripomina rok 1986 ale jedlo potesilo, atmosfera tiez - taka domaca klasika.

Attila Horvath - Rodinna restauracia alebo.... Skor jedalen,kde nie je dresscode,mozes prist v sportovom, v pracovnom obleceni alebo v obleku.Urcite sa dobre najes,mozes si dat menu ci jedlo z jedalne listku,pecene koleno robia,vyborne..

Laszlo Jozsa - Príjemné prostredie, promtný.... Personál a ponúkaná strava je výborná a cenovo dostupná. Reštaurácia ponúka možnosť organizovania rôznych rodinných osláv alebo svadieb Odporúčam 👌👌.

Peter Dávidík - Pizza mohla byt.... Lepšia.

Michaela Scherhaufer - Príjemné prostredie, jedlá.... Sú výborné hlavne ak hľadáte klasickú kuchyňu. Obsluha je milá a ústretová, parkovať sa dá hneď pri reštaurácii bez problémov. Dajú sa tu organizovať narodeninové oslavy, svadby a pod. Výzdobu siene zabezpečujú veľmi peknú. Môžem len odporúčať 😊.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto - Corvin Restaurant

Corvin Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Ignác Olexa - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Tento penzión vrele.... Odporúčam, boli sme ubytovaní 2 dospelí a 2 deti. Mali sme 2x x2-lôžk. izbu, veľmi čisté, voňavé. Jedlo úžasné, mali sme polopenziu, raňajky bohaté, nič nechýbalo. Aj večere boli úžasné, pán kuchár/kuchárka/ excelentné. Personál tiež na jedničku, stále chodili, starali sa či nám chutí a či sme spokojní. Pán majiteľ veľmi milý a ústretový človek, nemal s ničím problém. Určite sa tu v budúcnosti ešte vrátime!!!.

Jozef Rechtorík - Kebyze hodnotim len.... Jedlo tak dam 5 hviezd. Jedlo bolo krasne naservirovane a uzasne chutilo. Nepotesila absencia vody ku kave, obsluha ktora cely cas lestila pribor a nasledne s nim hadzala k uz vylestenemu priboru - ten zvuk bol hrozny. Cize neutulna atmosfera, ale spickove jedlo :).

Adriana Svaralova - Milý, ochotný ,.... Personál vždy s úsmevom poradia, čistučké a voňavé prostredie, jedlo vynikajúce, boli sme veľmi spokojný, a ďakujeme za spríjemnenie dovolenky Vašou ústretovosťou..

Slavka Biskupicova - My sme boli.... V samoobslužnej reštaurácii na kúpalisku a jedlo ako vždy chutné, domáce, milé pani za pultom.

Silvia Molitoriszova - Na izbe doplnit.... Male lyžičky a v sprche nejaky malý kobercek pred vstupom do a z sprchy.

beata solnikova - Výborne burgre dobré.... Jedlo príjemné prostredie a pekné posedenie na terase pod palmami. Trochu vyššie ceny ale spokojnosť..

Martin Zemánek - Jedlo výborné obsluha.... Milá a usmievavá sme veľmi spokojný určite odporúčam😋.

Ladislav Csaladi - Dal som si.... Steak ribeye. Keďže žijem v Severnom Írsku kde sú steaky ozajstné tak tento steak ma veľmi nenadchol. A cenovo bol ešte drahší ako tam no chuťou podpriemerný až veľmi aj omáčka veľmi riedka. No jedným slovom keby prišiel Brit čo je steaky bol by = nespokojný. Čo som ale stretol ľudí tu z okolia si to pochvaľovali ale je zrejmé že ešte najedli v živote ozaj dobrý steak. Obsaha príjemná trochu pomalá ale inak ok. Ja dám 40€ aj viac za steak to nieje problém ale mal by štát za to! Tu sa to nestalo takže zhrniem cena pomer výkon je zlá. Mal som steaky po celom svete keďže cestujem po svete veľa, ale sem sa na steak nevrátim. Ostatne jedlá som neskúšal..

Michaela Scherhaufer - Veľmi pekné a.... Príjemné miesto na úrovni. Jedlo bolo výborné a obsluha veľmi milá. Môžem len odporúčať..

Ľuboš Januška - Absolutna spokojnost, cistota,.... Chutne jedlo, ustretovost. Mali sme dvojizbovy apartman..

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

1. miesto si rozhodne zaslúži Castel Mierovo (Pension & Restaurant)

Castel Mierovo (Pension & Restaurant)

Čo hovoria foodblogeri:

Monika Zsidova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Niet čo vytknúť,.... NAOZAJ! V roku 2020 sme mali v Casteli svadbu a keďže sme boli veľmi spokojní, oslávili sme tam teraz s celou našou rodinou aj krstiny našej dcérky. Znova bolo vsetko tip top-výzdoba, jedlo, zákusky, torta, pagáčiky famózne👍 nádherné prostredie, milý personál.. Hostia boli uveličení a každému sa veľmi páčilo. Pani Nagyova je profesionálka a spolu s celým tímom nám pripravili oslavu krstín aj svadbu podľa našich predstáv(hoci nám vtedy zamiešala karty korona) My môžeme len odporučiť 👌 a isto sa tam radi vrátime.

Lukas Markech - V roku 2022.... Sme absolvovali na tomto mieste svadbu. Prvé stretnie s p. Nagy bolo skvelé. Všetky potrebné informácie nám vysvetlila, prešla si s nami všetko ohľadom možností na svadbu a bola veľmi nápomocná pri zodpovedaní našich otázok. Následná príprava prebiehala bezproblémovo, nakoľko p. Nagy bola vždy k dispozícii a komunikovala rýchlo a bezproblémovo. Samotný deň sobáša bola magický. Miesto bolo krásne vyzdobené, jedlo bolo neksutočné a všetci svadobčania aj tí naroční boli bez slov. Neskutočne chutná vlastná cukráreň, pripravila tie najlepšie koláče a svadobnú tortu a prístup personálu bol na špičkovej úrovni. Toto miesto odporúčam 10/10-.

Elvira Sziglova - Nevestám a .... Svadobným mamám ktoré si predstavujú svadbu na úrovni, bez starostí a bez stresu, jednoznačne odporúčame Castel Mierovo. Veľmi chutné jedlo, famózne zákusky /makovo višňový rez, punč/ torty, kvetinová výzdoba, až po kytice nevesty krajšie ako sme si predstavovali. Profesionálny prístup, organizácia p. Júlii a celému personálu na vysokej úrovni patrí veľká vďaka. Krásne prostredie, čarovné miesto, upravený park ako z rozprávky. Lepšie miesto pre našu svadbu sme si nemohlo vybrať. Ešte raz Vám ďakujeme za nezabudnuteľný zážitok ....

Dominika Juríková - Mali sme v.... Kaštiel Mierovo Krštiny. Stoly boli krasne pripravené ,jedlo bolo velmi chutne. Skvela obsluha daku . Zákusky a torta chutia tak ako vyzeraju má obrázku .:) Ak budeme mat este nejaku oslavu v buducnosti ,určite sa znovu na Vas obrátíme :) Odporúčam ,za mna 5 hviezdičiek.

Henrieta Woltemar Wagner - Castel Mierovo je.... Dokonalé miesto na menšiu/stredne veľkú svadbu. Odporúčam hlavne ak nechcete tráviť veľa času organizáciou a zajednávaním jednotlivých dodávateľov - Castel vám so všetkým vyjde v ústety a ak chcete, dokáže zariadiť svadbu kompletne od A po Z. Veľmi ocenujem profesionálny prístup a transparentnosť (presne viete za čo platíte), ochotu poradit, milý a usmievavý personál v den svadby. Všetci hostia vychvaľovali jedlo, vyzdobu, priestor a nehovorím o zákuskoch, po ktorých sa len zaprášilo. Ďakujeme že ste nám pomohli splniť si sen o najkrajšej svadbe, akú sme si mohli priať. Jednoducho 10/10. Ďakujeme!.

Radka O. - Mali sme tu.... Svadbu v máji 2022 a myslím, že lepšie miesto sme si nemohli vybrať. Priestory, organizácia, personál všetko bezproblémové. Ak chcete svadbu podľa vašich predstáv, tak odporúčam TOTO miesto, dokážu vyriešiť naozaj všetko..

Peter Plancar - Úžasné miesto na.... Svadobnú hostinu. Nevšedné jedlá, pekné prostredie, príjemný personál a výborné presso..

Ewe Horvathova - Pani Júlia ďakujeme.... Za krásnu svadbu, krásne a chutne torty, zákusky, kvetinovu výzdobu, profesionálny prístup…. Krásne prostredie, rozprávková záhrada, skvele jedlo, príjemný personál, útulne izby. Všetko bolo tip top 👌🏻👌🏻👌🏻 Castel Mierovo jednoznačne odporúčam 🙂.

Richard Borsos - Svadba v Castel.... Mierovo bolo jedno z naších najlepších rozhodnutí! S manželkou sme detailisti a Castelu Mierovo sa podarilo naplniť všetky naše očakávania a oveľa viac :) Záhrada je najkrajšia z ponuky podobných zariadení a ukrýva veľa fotogenických zákutí. Naši hostia doteraz chvália krásne prostredie (cca 30 hostí a zopár gratulantov). Personál je druhý klenot tohto miesta - maximálne profesionálny prístup (v dobrom zmysle), neuveriteľne ochotní a schopní improvizovať. S hosťami komunikujú slušne, prívetivo a ochotne. Vo svadobný deň boli neskutočne zohraní, žiadne zabudnuté povinnosti apod., všetko vybavovali akoby čítali myšlienky, nemusíte im hovoriť očividné veci - sú aktívnou súčasťou vášho dňa a vedia, čo majú robiť. Za zmienku rozhodne stojí aj božská kuchyňa. Názvy ich jedál môžu znieť jednoducho, ale po ochutnaní vám padne sánka a to sme mali aj zopár vyberavých jazýčkov. Rozhodne si objednajte aj ich mini pagáče, najlepšie aké sme kedy jedli. Castel Mierovo - môžete byť na seba hrdí. Ďakujeme za špičkový svadobný deň a ochotu s úsmevom na perách spracovať všetky naše požiadavky a predstavy! :).

Tomas Tomas - Chcem sa Vam.... Este raz velmi pekne podakovat za profesionalny pristup kazdeho jedneho Vasho zamestnanca. Takisto za Vas loajalny pristup co sa tyka konecneho vycislovania uctu a odratania sumy za nepouzitu izbu a takisto aj ten nevyuzity stan. Bol som s Vasimi sluzbami nadmieru spokojny a urcite Vas odporucim kazdemu mojmu znamemu, ktory bude v buducnosti potrebovat vyuzit obdobne sluzby ako som vyuzil v sobotu u Vas ja s manzelkou. Kazdy jeden z nasich hosti nam na druhy den napisal ze to bola krasna TOP svadba. Este raz velka vdaka a nech sa Vam dari..

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.