Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Nitre. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

10. miesto patrí Stará Kotolňa

Stará Kotolňa

Čo hovoria foodblogeri:

Lenka Verešová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Na Starú kotolňu.... Som z môjho okolia počula len chválu. A musím súhlasiť, jedlo bolo perfektné za dobré ceny. Obsluha príjemná, parkovanie poblíž bez problémov. Na prvý pohľad tento podnik síce pôsobí ako nejaký obyčajný pub, ale ako vidieť z fotiek, je to celkom príjemná reštaurácia, do ktorej sa budeme určite v budúcnosti vracať. Ďakujeme za super gastronomický zážitok!.

mifoIV mifoIV - Obsluha skvelá, prostredie.... A zariadenie tiež. Mal som veľké očakávania a boli splnené. Skvelé chutné jedlo, dobré porcie. Odporúčam navštíviť..

Veronika Korbeličová - Prijemny podnik, pub.... Priamo na sidlisku. Maju aj vonkajsiu terasu. Obsluha mila a ochotna. Jedlo bolo chutne, jedine chlebik podavany k rebierkam mohol byt cerstvy. Da sa platit aj platobnou kartou. Wc boli ciste. Psickari musia zostat vonku..

Magdaléna Halászová (Magie H.) - Táto reštaurácia je.... Za mňa jedna z najlepších v tomto meste. Síce sa tam trocha ťažšie dostať keď máte auto ale inak v pohodičke. Z vonku nie veľmi príťažlivé ale príjemné a útulné prostredie vo vnútri. Menu, veľa jedál na výber, aj nápojov samozrejme. Čašníčka milá úprimná, tak ako má byť. Jedlo výborne spracované žiadne nedostatky, aj dezert vynikajúci. Jediné čo môžem vytknúť je, že kľučka na ženskom záchode sa zasekáva a dvere sa nedali otvoriť až po niekoľkých minútach, aké inak chválim túto reštauráciu ❤️.

Dominik Kralik - Jedlo vynikajúce, obrovské.... Chutne porcie, poctivo pripravené. Prostredie prijemne, poloha trošku horšia, nie veľmi dobrá dostupnosť autom. Obsluha milá, avšak celkom nie veľmi zbehlá, chcelo by to zaškoliť ich. Vypýtate si espresso a pýta sa vás či chcete z mliekom alebo bez, veľké alebo male, keď poviete, že chcete jednoducho espresso, spýtajú sa vás, či chcete picolo. Takato kava neexistuje, čašník by mohol vedieť, ako sa ktorá kava bola. Taktiež jedlo donaška, keď je stvol plny prázdnych tanierov, miesto toho aby ich najprv zobrali, až potom priniesli jedlo. Taktiež taniere nedávajú na stvol, ale Vám do rúk. To sú všetko ale drobnosti, ktoré sa dajú napraviť, pôsobia milo, prijemne, jedno zaručenie a bude to super. Odporúčam, určite sa ešte niekedy zastavíme..

Tomáš Schlenker - Na prvý pohľad.... Pekná reštaurácia ,na druhý pohľad strasny hluk, kým si nás všimli tak ma prešla chuť. Keď dme si objednali bolo 13:35. Jedlo nám prišlo 14:15 a dovtedy som bol hladný ako bezdomovec v zime. Burger bol síce dobrý ale žemľa bola ako trojtýždňové rožky z Coop Jednoty a strašne sa to zrušilo. Mal som Chilli burger a jedine čo bolo štipľavé bol BBQ Dip..

Katarina KATULKA - Úprimne ... šli.... Sme sem s takou malou dušičkou, ale reštaurácia nás príjemne prekvapila. Ochotná a rýchla obsluha, vyhoveli nám vo všetkom. Jedlo bolo naozaj chutné..

Matej Hanus - Výborné jedlo s.... Rýchlou a príjemnou obsluhou. Odporúčam lávový koláč :D..

Diana Bohačíková - Reštaurácia pekná aj.... Z vonku a aj vo vnútri. Obsluha prišla rýchlo no jedlo nám doniesli až po 40 minútach čo podľa môjho názoru bolo až príliš dlhé na to, že sme mali len burgre. Výzor burgra nebol ničím výnimočný no chuť bola dobrá, aj keď žemľa bola trocha suchšia a podľa môjho názoru až príliš hrubá..

Viky Hazard - V dnešnej dobe.... Kritizovať ceny sa už ani neoplatí no ak sa sem chystáte, myslím že môžem odporučiť posedieť na pivku, alebo dať si niečo dobré. Bravčová panenka, zemiačiky, slanina.

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto si rozhodne zaslúži Ghymes house

Ghymes house

Čo hovoria foodblogeri:

Vladimír Modzga - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Áhojte. 🙋‍♂️. Zastavili.... Sme sa na odporúčanie v Jelenci na pizzu a boli sme veľmi spokojní. Prostredie príjemné, obsluha tiež, pizza-mojito-pivo-cola fajnovučké. Prostredie čistučké. Na budúce si dame tie ich burgre. Celkovo 💯% spokojnosť s jedlom, obsluhou, čistotou 👌..

Vladka Bukerova - Čakanie na jednu.... Z najlepších pizzas sme si skrátili skvelou horúcou zázvorovou limonádou :) Príjemné miesto, dobrá milá obsluha, pizza naozaj s láskou umiesená, dozlatova upečený kraj. Naozaj celé super po náročnom výstupe na skaly ;).

Zalán Iván - Ghymes House Burger.... Bol fantastický, všetko je super! Gofri nebol veľmi čerstvý, ale nevadí, bol aj to super a ovocím a šľahačkou. Odporúčam!.

Daniel Mika - Tento podnik navštevujem.... Pomerne často,keď nemám chuť si na chate variť.Skúsil som aj pizzu-aj keď široký výber,ale málo na vybratie,väčšinou nudné kombinácie.Ale,aby som až tak nekrivdil,hambáče neskutočne dobré,šťavnaté,cibulových krúžkov by mohlo byť viacej,ale to je zanedbatelné. Jediné,čo musím naozaj vytknúť je,že pri objednávke do viníc rozvoz príde len po križovatku,no za ani nie 700 metrovú donášku účtujú 2€.Skúste nad tým porozmýšlať.Ináč 👍👍👍😎😎😎 držím palce..

Juraj Ailer - Práve som ochutnal.... štipľavý burger, ktorý môže bez problémov konkurovať nitrianskym burgrom a je jednoznačne jeden z tých najlepších v okolí. Žemľa výborná, mäso podstivé, omáčky ladili presne ako mali. A tiež by som sa chcel zastať personálu, pán pri objednávke po telefóne bol milý a dal mi vedieť 10 minut pred dokončením jedla, aby bolo teplé. Keď som prišiel, bola tam veľmi milá slečna, ktorá sa celý čas pekne usmievala a príjemne komunikovala. Od teraz som zákazník!.

Michal Šimurka - Výborná pizza a.... Príjemný personál. Zastavili sme sa po návšteve hradu Gýmeš. Určite odporúčam 😊.

robo bohunicky - Velmi prijemna, ticha,.... Utulna a pekne zariadena resty s terasovym sedenim skvelou, chutnou pizzou a inymi dobrotami. Pizza bola naozaj spickova a obloha poctiva a vydatna. Casnicka asi najmilsia aku som v zivote stretol, ktora Vas obsluhuje s krasnym usmevom a pristupom rozpravkovej vily. Naj naj odporucanie ake mozem dat. Isto sa sem vratim a urcite nie raz. Dakujem za prijemny gastro zazitok..

Pavol Teťuľa - Dnes sme sa.... Zastavili cestou z hradu, úžasná a milá obsluha, jedlo chutné, vyvážené, proste super. Ďakujeme a určite sa budeme vracať..

Karol Machacek - Po víkende, ktorý.... Sme strávili pod Gýmešom a po dnešnej minitúre na zrúcaninu hradu, sme sa hladní vracali do civilizácie :) takmer prvý na rane bol Ghymes House, google recenzie pozitívne, tak sme skúsili. A veru môžem iba potvrdiť...skvelá pizza, chutné burgre a svieže šaláty sú zárukou spokojnosti. K tomu vkusne zariadené priestory a milá obsluha. Deti potešil aj malý detský kútik. Suma sumárum...ďakujeme ;-) môžem iba odporučiť. My sa určite radi vrátime!.

Protective - Výborná obsluha a.... Jedlo vinikajúce. Určite navštívim znova..

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!

 

8. miesto získava Penzion Hoffer

Penzion Hoffer

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Ondrašina - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Rád by som.... Sa podelil so svojou skúsenosťou ohľadne objednania si pizze , kde už roky objednávame na rodinné oslavy vždy len u Vás ... Dnes nám doniesol kuriér úplne inú pizzu ako si objednali a to sme na ňu čakali viac ako hodinu , avšak po krátkej telefonickej reklamácií sa pani na druhej strane veľmi ospravedlnila , obratom nám poslala pôvodne objednanú pizzu a tú predchádzajúcu sme dostali grátis . ANO , stala sa chyba , ale to priznanie si chyby a následne Váš postoj je zarážajúco milý a nevídaný . Napriek tomuto nedorozumeniu sme na Vás nezanevreli a stále Ste č. 1 pre nás ako rodinu - čo sa týka ponuky pizze . Ďakujeme Vám a vážime si toto gesto . Zároveň chcem poprosiť aj iných ľudí , aby boli zhovievaví a mali pochopenie aj pre chyby druhej strany , možno že práve slušnosťou a pokojom si dokážete vysvetliť vzniknuté nedorozumenia v prospech vás . Ďakujem Vám ... Ste super !.

Lucia Horváthová - Reštaurácia a aj.... Jedlo stráca úroveň. Kedysi vychyrena lokalita kde sa dalo výborne najesť, veľké porcie, milá vysmiata obsluha- dnes už len ťažko hľadať taký štandard.. Sklamalo nás nie len jedlo, ale aj obsluha ktorá nám nie príliš rozumela (ukrajinka, možno?!), špinavé a rozbité detské ihrisko, prišla búrka a vnútro reštaurácie začala zo stropu zaplavovat voda, chodba pred wc vyplavena úplne vrátane kobercov a nábytku. Personál v zúfalstve nevedel co skôr a ako sami povedali, tento stav trvá už dlho. Prajem vedeniu otvoriť oči, zmeniť prístup, obnoviť zašlú slávu reštaurácii a co najmenej nespokojných zákazníkov. Budem rada ak k vám v budúcnosti zavítame, aby som mohla zmeniť k pozitívnemu moju recenziu. Držím palce 🍀.

Lenka Králiková - Bola som tu....

Miroslav Fruhauf - Po prečítaní posledných....

Pavol “Ján Dubný” Novotný - Toto miesto bývalo.... Ešte pred 3 rokmi jedno najlepších kde ste sa mohli najesť v nitrianskom kraji. Odvtedy sa všetko iba zhoršilo. Jedlo bolo super, ale našli sa tam chyby ako zlé zemiaky, ale dá sa to prekusnúť. Priestory naozaj skvelé, čo sa ale nedá povedať o toaletách kde tečie iba studená voda. Škoda tej úrovne čo tu bola, ale čo už....

Monika Kobolková - Boli sme spokojní..... Nedeľňajší obed polievka vývar, panenka s kroketami a višňová omáčka a dezert. A dalo sa vybrať aj iné. Aperol spritz tiež dobre na miešaný. 🙂.

Marian Galbavy - Vyšli sme si.... V nedeľu (26.3.2023) s rodinkou z Trnavy vyslovene kvôli tejto reštaurácii, lebo sme mali dobré referencie. Syn si všade dáva rezeň a tento hodnotil v prvej päťke! To je skvelý výsledok! Vývar excelentný. Opekané zemiaky 10/10. Panenka v cestíčku poněkud suchá, ale zato na grile vynikajúca! Dezerty (asi dovážané) boli generické a káva poslabšia. I keď nám chutilo a cena bola primeraná, už sa viac asi nezastavíme. I keď sme si úmyselne sadli na miesto (za schodami), ktoré bolo úplne najvzdialenejšie od detského kútika, deti behali (nie raz, ale niekoľko minút) okolo nášho stola a jedno sa dokonca pod stôl schovávalo. Obsluha si s nimi nevedela poradiť. To, žiaľ, nie je moja predstava obeda s rodinou. Nešlo by to nejak oddeliť? Každopádne držím palce do budúcna..

Er ik - Nedávno sme sa.... Zastavili na obed a po tej skúsenosti som nemal nejak chuť sa vrátiť ale dnes sme sa odhodlali dat druhu šancu či sa časom niečo zmenilo a áno zmenilo! jedlo (pizza) hodnotím 5/5 výborná chuť, suroviny atď. prisestory čisté, obsluha milá, ochotná nie je čo vytknúť dúfam že sa tento trend udrží a nebude sa vracať história kde obsluha (inej národnosti) nevedela čo ani vlastne chceme.

Simona Sivčová - Jedlo je výborné..... Ak idete na obedové menu je tam dosť veľa ľudí, musíte dlho čakať. Odporúčam prísť v inom čase ako je obed. Prostredie je veľmi pekné a je tam aj veľké parkovisko cez cestu..

Zuzana Pristachova - Mám skúsenosť len.... S reštauráciou - veľmi pekné prostredie, vhodné na rôzne spoločenské akcie. Rýchla obsluha, kočky len tak kmitali, na jedlo sa nečaká dlho, je chutné a za prijateľné ceny. A fakt je to veľká reštaurácia. Za mňa TOP..

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto - Satori Fusion Restaurant

Satori Fusion Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Sona Srobarová - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Satori fusion restaurant.... Dokonale pripravené jedlo skvelá obsluha Objednali sme si sushi, gyozu, krevety vo wasabi, pre bezlepkových priniesli aj bezlepkovú sójovú omáčku, skvelý dezert. Vonku majú krásnu terasu. Obsluha ústretová, milá. Nemám čo vytknúť. V Nitre jednoznačne top restaurant..

Lucia Radobicka - Stále chutné sushi,.... Vynikajúce polievky, ceny mierne vyššie, no hodné kvality. Príjemné prostredie a milá obsluha. Z ponuky nápojov určite odporúčam vyskúšať horúci alkoholický nápoj Saké..

Jaroslava Pružinská - Veľmi príjemné miesto.... Aj obsluha. Vždy sa radi zastavíme na skvelý ramen ☺️☺️.

Patrik Jojomik - Luxusná japonská reštaurácia. Výborné.... Jedlo na úrovni príjemná atmosféra aj čašníčka. Na mape ukazuje jej polohu o pár metrov vedľa kvôli čomu sme ju minuli a potom hľadali..

Ľudovít Kupča - Príjemné, svetlé a.... Na ázijskú reštauráciu dostatočne priestranné prostredie s milou a pozornou obsluhou. Všetky nami objednané jedlá nám veľmi chutili a mangový krém podávaný ako dezert sme si pre veľký úspech dali až dvakrát. Tuniakové tataki s čerstvým zeleninovým šalátom podávaným ako prílohou bolo jedna báseň. Myslíme si, že sme lepšie ešte nejedli! Počas tejto návštevy sme si objednali niekoľko druhov čaju, ktoré potešili našu dušu úžasnou chuťou a príjemnou vôňou. Do tejto reštaurácie sa opäť radi vrátime!.

Andrej Gáll - Veľmi milé prekvapenie,.... Absolútne chutné sushi, veľmi čisté a útulné prostredie a maximálne profesionálna obsluha ... prekvapilo, potešilo, chutilo *****.

Peter Danczi - Mal som skvelu.... Thomyum polievku a fantasticke sushi. Urcite odporucam, toto je skvele miesto so skvelou obsluhou a jedlom..

Peter Václavek - Určite odporúčam navštíviť.... Každému kto ma rád ázijskú kuchyňu. Sushi mali výborné (odporúčam vysmážanú rolku), udon rezance nesklamali a dezert chutný. Personál a atmosféra super..

Mirka Brindová - Príjemná obsluha, pekný.... Interiér reštaurácie. Polievky veľmi chutné (malý ramen - škoda, že chýbalo marinované vajíčko, tom yum), lososové poké a sushi taký lepší priemer..

Jakub Poništ - Príjemné prostredie, milá.... A kvalitná obsluha, výborné jedlo. Chcel som si dať ale sushi (nakoľko som v tomto smere málo edukovaný, tak mi sushi menu nic nehovorilo, španielska dedina - škoda) možno by to chcelo inak odprezentovať. Inak super, treba navštíviť.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

6. miesto si zaslúži Buganka

Buganka

Čo hovoria foodblogeri:

Monika Ujlacká - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Zo srdca ďakujeme.... Celému personálu reštaurácie Buganka - kuchárom za skvelé jedlo, personálu za perfektnú obsluhu, muzikantom zo skupiny E.G.O. Group za príjemnú muzičku a hlavne pani prevádzkarke Jarke Cuperovej, ktorá je srdcom Buganky aj Artinu, za krásnu výzdobu a ústretovosť, ktorou nám, 50-tim členom jednej veľkej rodiny, pripravili krásne a nezabudnuteľné stretnutie. Atmosféra tohto podniku je zárukou toho, že sa ku vám iste znovu vrátime a vaše služby budeme vrelo odporúčať ostatným. Ďakujeme!!! Rodina Vachulíková..

Tatiana Sadloňová - Túto reštauráciu som.... Objavila na internete pomerne náhodou, ale absolútne neľutujem jej výber na oslavu mojich promócií. Vynikajúca komunikácia, príjemný personál, rovnako tak prostredie, o jedle a pomere cien nehovoriac. Skutočne príjemné prekvapenie. Teším sa, až sem opäť zavítam. :).

FEJKR SK - Výborný personál výborné.... Jedlo jednoznačne 5 hviezdičiek..

Karol Gazdík - Pod oblúkom klenby,.... Portrét cisára pána visí (František Jozef I.). Taký pohľad sa mi naskytol v najstaršej reštaurácii v Nitre s datovaním z roku 1911. Na začiatku minulého storočia, obchodník Rudolf Csernyák tu mal vinársky hajloch, neskôr letný dom. Keďže veľa cestoval, zaujala ho krásna vináreň v Nemecku pri Rýne. Priniesol domov fotografie s klenbami, tu niekde vznikla myšlienka na dnešnú BUGANKU (pomenovaná po pramení, ktorý pod podnikom vyviera). Slávny staviteľ Eduard Dombay následne naprojektoval dom dnešnej Buganky. Syn, pán Štefan Čerňák, staval svojpomocne a dal si na tom skutočne záležať, čoho výsledkom je jedinečná a krásna klenbová stavba s dátumom znovuotvorenia v roku 1947. Tento podnik som síce navštívil dokopy trikrát, no vždy moju návštevu sprevádzala skvelá atmosféra s odérom romantiky. O skvelom jedle snáď ani nemusím písať. Buganka má v mojich gastronomických zážitkoch aj prvenstvo v podobe tatárskeho bifteku v sprievode úžasných hrianok, ktoré mi pripravil milý a ústretový personál. (zdrojom historických INFO je stránka buganka.sk).

Jaroslav Dóczy - Príjemné posedenie v.... Peknom prostredí, s výborným jedlom, skvelou hudbou a ústretovým personálom.

Milan Vlček AUTOPOŤAHY ŠITÉ NA MIERU - Fajn miesto v.... Nitre, dobre jedlá. Rebrá uz by som nedal. .. ale polievky majú super... este prídeme. Držíme palce aby sa este zlepsili...

Marek Muller - Super obsluha ,super.... Jedlo .Ďakujeme a odporúčame všetkými desiatimi.

Matej Čech - Veľmi príjemná atmosféra.... Aj v horúcich dňoch vďaka okolitej zeleni, výborné jedlo (mali sme cesnačku, sviečkovú a pečené bravčové), rýchla milá a ochotná obsluha, adekvátne ceny, nebolo čo vytknúť.

Adriana Korunkova - Veľmi typická a.... Chutná slovenska kuchyňa, ako keď prídeš k babičke sa najesť. Miesto veľmi útulné a skvelá obsluha. Kvalita za dobrú cenu, a niekedy aj živá hudba-dnes večer aj husle. Odporucujem.

Veronika Korbeličová - Príjemné prostredie,mila obsluha..... Vonkajšie sedenie v zahrade. Detské preliezky. Jedlo výborne, len si treba dat pozor pri objednani husi ci kacky zaplatite troska viac.

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto - KOISUSHI - Donáška Sushi Nitra

KOISUSHI - Donáška Sushi Nitra

Čo hovoria foodblogeri:

Miroslava Odraskova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Zastavili sme sa.... Na sushi. Najprv sme to nevedeli nájsť, pretože nad vchodom je iný názov a bola už tma. Pekné príjemné prostredie, obsluha tiež super. Objednali sme si sushi set pre dvoch. Zamrzelo nás, že sme dosť dlho čakali (1hodinu). Boli sme síce upozornení, no hodina je naozaj dosť veľa. Ale samozrejme sa nám nakoniec ospravedlnili a bola nám poskytnutá zľava( samozrejme bez sťažnosti z našej strany). I ich strany milé gesto. Dáme tomu šancu niekedy nabudúce a skúsime aj nejaké iné jedlá, pretože vyzerajú super..

Nikola Gregová - Keby môžem dať.... Viacej hviezdičiek, dala by som🤤 donáška do ZV prebehla v poriadku, super zabalené, jedlo vynikajúce 👍 pôžitok nielen pre chuťové bunky, ale aj pre oči 🥰 11/10!.

Vladimíra Ďuriačová - Velmi prijemne prostredie....

Stanislav Močkor - Na základe včerajšej.... Negatívnej skúsenosti, kde sme čakali 3 a pol hodiny na Sushi, nám dnes telefonovali pracovníci prevádzky s tým, že ich to veľmi mrzí a ako ospravedlnenie nám poskytli Voucher na ďalší nákup 🙏 krásne gesto, ktoré si veľmi ceníme a úžasný prístup, takže palec hore. Ďakujeme ☺️.

Mgr.Zef Tomrecaj - Naše obľúbené sushi.... V Nr..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

4. miesto si zaslúži BON BON

BON BON

Čo hovoria foodblogeri:

Branislav Tomaniček - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Musím povedať že.... V Nitre vždy bolo miest kam ísť kde sa ľudia stretávajú s cítia dobre, u vás som bol po druhé a tie raňajky mi urobili fantasticky štart do dňa a teda poklona pre všetkých od kuchára cez obsluhu a bar až po Uklizečka 💣💣💣🔥🔥🔥Bon Bon je zážitok pre každý chuťový pohárik a atmosféra je priateľsky relaxačna. Gratulujem len tak ďalej veľmi rad sa k vám vrátim..

Karol Gazdík - Krásna a útulná.... Kaviareň s krásnym posedením vonku. Tá zeleň okolo, no krásne. Pri mojej poslednej návšteve som sa osviežil skvelou limonádou z pomarančov a moja (dosť náročná a kritická) kamarátka si pochvaľovala kávu so zmrzlinou. V neposlednom rade musím oceniť aj milý a ústretový personál....

Alžbeta S - Príjemná kaviareň s.... Dobrým výberom malých jedál (raňajok) - bajgle, lievance... Kávu majú len 100% Arabicu a nedavajú k nej automaticky pohár vody. Dostala som ho až na požiadanie, ale personál bol veľmi ochotný a milý. Limonáda bola mierne studenšia ale naozaj taká, že pomôže od smädu, žiadna prehnane sladká voda. Toalety sú príjemné a oceňujem, že používajú mnoho malých uterákov namiesto papierových utierok..

Michaela Klištincová - Krásny podnik, veľmi.... Milí zamestnanci, chutné jedlo 🥰 parádny podnik na raňajky/brunch!.

Ľubomír Kurpel - Asi najlepšia kaviareň.... V ktorej sme kedy boli. Príjemná obsluha, veľmi pekné prostredie, super výber jedál, slaných aj sladkých. Dokonca aj záchody krásne čisté, káva super no neni čo dodať. Určite sa ešte vrátime :).

Adriana U - Absolútne príjemné prostredie!.... 😍Skvelé raňajky a prekvapil ma široký výber raňajok. Takže každý si príde na svoje. BonBon je dog friendly čo je super lebo mám poci, že v Nitre takéto miesta chýbajú. Ale menu pre psíkov som nečakala. Za to majú veľké plus. Určite odporúčam a isto sa vrátime ☺️.

Dominika “Kaiowas” Ratamahatta - JEDLO: Výborné jedlo,.... Určite sa sem kvôli jedlu vrátime. Výborne dochutené. Proste nebíčko v papulke. Odporúčam všetkými desiatimi. NÁPOJE: latte pumpkin spice chutilo ako len obyčajná káva s mliekom, šľahačkou a škoricou. Jahodová limonáda len sirupová presladená voda s ovocím. Každopádne dalo sa to vypiť, ale žiaden wau effect, pre ktorý by sme sa vrátili. Nabudúce stiahneme radšej po nejakej kávičkovej klasike 👍.

Nikola Zavadilová - Neskutočne miesto! Prijemna.... Obsluha, vyborne jedlo, človek sa tam citi ako doma. ❤️ a tieto bbq lievance sú to najlepšie čo som kedy jedla. ❤️.

Diana Bohačíková - Káva bola výborná.... A prostredie veľmi pekne a príjemné. Raňajky vyzerali naložene no my sme si dali len kávičku, ktorú môžem odporučiť. Hudba bola taktiež veľmi príjemná a obsluha milá. Odporúčam všetkými 10 prstami😊.

Eva Gombalikova - Dokonalé lievance s.... Keksíkovým maslom,ovocím a čokoládou.Človek má chuť tancovať z toho jedla.Vlastne všetko čo sme tam jedli bolo skvelé🤩Ochotná obsluha.Určite treba rezervovať stôl dopredu..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži LOVE FOOD

LOVE FOOD

Čo hovoria foodblogeri:

Adam Juhás - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Až sa mi.... Nechcelo veriť, že tu majú 5 hviezdičiek, no po návšteve to naozaj chápem. Jedlo bolo vynikajúce, ceny nižšie ako som čakal, obsluha veľmi milá a prostredie útulné. 👌.

Renáta Kováčová - Veľmi príjemná atmosféra.... A super ochotná obsluha :) Jedlo bolo výborné, určite sa ešte vrátime ochutnať ďaľšie jedlá z ponuky. Super aj na donášku, ceny sú veľmi fajn. V Nitre jedna z najlepších reštaurácí..

Lenka L. - Do tejto malej,.... Ale milej reštaurácie sme išli cielene, keďže tu mali úžasné hodnotenia. Privítala nás veľmi príjemná čašníčka, naozaj sa zaujímala stále či je všetko ok. Dali sme si polievku zemiakovo-hríbovú na kyslo, bola dobrá. Viem, že sa nedá všetkým chuťovým bunkám vyhovieť, no niekedy menej je viac, moje jedlo bolo fakt presolené, čo mi bolo naozaj veľmi ľúto, pretože mäsko bolo famózne, mäkké, veľmi chutné, zemiakov dostatok, omáčka veľmi vyvážená, krásne naservírované. Manželovi hamburger chutil. Limonády taktiež veľmi chutné. Ďakujeme, radi sa vrátime keď pôjdeme opäť okolo.

Tomi Gebe - Malá, milá a.... útulná reštaurácia s ozaj chutným a zdravým jedlom! Interiéru chýba kus tepla, pôsobí sterilne, ale obsluha je veľmi priateľská, ochotná a milá, čo spolu s perfektnými jedlami dotvára skvelú atmosféru. Obrovský palec hore za možnosť prispôsobiť jedlá na 100% vegan! Odporúčam!.

Klára Fodorová - Nechcelo sa mi.... Veriť že má tento podnik 5 hviezdičiek, ale úplne si ich zaslúži. Jedlo naozaj výborné, obsluha najmilšia akú som kedy videla, vyhoveli mi aj odstránením laktózových prvkov v jedle, interiér krásny a príjemný, naozaj nemôžem dať menej ako tých 5⭐️ Teším sa na ďaľšiu návštevu☺️.

Michal Libiak - Pekné prostredie, výborné.... Jedlo. Určite najlepšie bistro v Nitre ktoré rozhodne stojí za návštevu..

Kristína Bednárová - Výborný podnik, vždy.... čistý s veľmi milou a ústretovou obsluhou. Chodíme sem pravidelne a jedlo je vždy vynikajúce. Jednoznačne odporúčam..

Alexandra Ivaničková - Najlepšia reštaurácia v.... Nitre, s najlepšou obsluhou... Vždy chutné jedlo bez jednej chyby. Osobne odporúčam kuracie karí ktoré je famózne ❤️🍜.

Patricia Hausnerova - Dnes moja druhá.... Návšteva v tomto príjemnom bistre a určite nie posledná. Skvelé jedlo a milá obsluha. Výborný koncept, miesto vhodné na brunch. French toast chutil famózne, slaninka bola krásne crispy a šalát čerstvý..

Bullet Proof - Veľmi milá obsluha,.... Vynikajúce vegánske jedlá aj nápoje, vždy sa sem radi zastavíme, len škoda že cez víkend je zatvorené keďže práve vtedy tam máme najčastejšie cestu 😐.

Dávame 9 z 10!

 

2. miesto získava Pizzeria Rosticceria Tropea

Pizzeria Rosticceria Tropea

Čo hovoria foodblogeri:

Jana Valentova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Wow wow wow......... Práve sme do jedli a že wow..... Perfektné!!! Mali sme pizza Alex (šunka, mozzarella, kukurica), Penne Panna Cotto-Pollo (cestoviny, smotana, kuracie mäso) a Insalata Con Tonno (šalát, kukurica, mrkva, paprika, uhorka, olivy, rukola, tuniak, cibuľa) a bolo to absolútne perfektné. Klobúk dole kuchárovi a aj obsluhe. Strašne milá ochotná čašníčka naozaj spríjemnia večer. Veľmi sme všetci odišli spokojní ❤️.

Erik Kurek - Náhodne som objavil.... Túto reštaurácia a ich pizza si ma úplne získala. Podľa mňa je to v súčastnosti najlepšia pizza v NR. Tradičný taliansky štýl s tenkým cestom a naozaj cítiť kvalitné suroviny. Odporúčam vyskúšať..

Katarína Nagyová - Najlepšia pizza v.... Meste,skoda že nemajú lepšie priestory,ale aj tak sa sem stále vraciame,vaša pizza frutti di mare nemá konkurenciu v Nitre minimálne👍😋.

Sona Glonecova - Výborná pizza aj.... Cestoviny...príjemná obsluha....kvalitné talianské vínko. Prostredie útulné, pekné, dizajnové...nefajčiarske..

Jan Cernak - Najlepšia pizza v.... NR, kvalitné suroviny. 10/10* Neobanujete. Či už kuriér alebo posedenie. Práve ste si získali viacerých našich rodinných príslušníkov. Ďakujeme..

Matej Bazala - Najlepsia pizza .... Ci uz nazivo alebo na donasku. Dodanie do Zbehov bolo skutocne expresne, v sobotu vecer, pizza este horuca a vynikajuca. Vzdy sa rad vratim alebo si objednam. Dakujem.

T K - Jedna z najlepších.... Pizzerií v Nitre. Nemôžeme hodnotiť zvyšok jedálneho lístka pretože chodíme len na pizzu, ktorá je za nás naozaj 10/10. Treba podotknúť že ide o Taliansku pizzu, s výborným cestom. Obsluha býva pomerne rýchla. V reštaurácii majú akvárium s korytnačkami, ktoré by si zaslúžili krajšie prostredie. Taktiež wc by si zaslúžili rekonštrukciu..

Diana Šimková - Myslela som si,.... že v Nitre nerobia dobrú pizzu (nakoľko mi pizza v žiadnej pizzerke buď nechutila alebo ma proste neohúrila)…avšak toto je bez váhania NAJLEPŠIA pizza v Nitre (tak akurát upečená a hrubá, plná surovín, šťavnatá, chrumkavé okraje,..). Mali sme pizzu Angelo s kukuricou a cibuľou. Samotnú prevádzku ohodnotiť neviem (objednávala som cez foodoru - spokojnosť). Určite si ešte objednáme😊.

Matúš88 - Boli sme tu.... Na neskorú večeru , dali sme si pizzu Alex , syr šunka kukurica, mali byť aj hranolky ale to sme neskúšali . Najlepšia pizza akú som v Nitre za dlhé roky jedol , cesto tenké super upečené, na prílohach nešetrili. Miesto má rodinnu atmosféru, krásne akvárium s korytnačkami. Rýchly čašník , milý ochotný, aj keď sme tam večer boli samy tak neťukal do telefónu ale pracoval , čo sa v Nitre tak často nevidí. Pizza hotová do 15min , potešili má aj ceny pizza 8€ za 600 gramov a citronada 1l za 2€ , super pizzeria , tešíme sa ďalšiu návštevu.

Martin Absolon - Veľmi príjemná a.... Usmievavá obsluha, chutná a dobre vyzerajúca pizza. Chcel som dať 4* ale tak čas čakania na pizze nebolo bohviečo ale tak bol čas obeda a vyzeralo to super, kartou sa nedalo platiť keď som tam bol ja takže pozor aj na to 😄. Tá zaujímavo vyzerajúca pizza je Vulcano, keby môžem dať ešte mini poznamočku tak ako je to cesto uzavreté tak dovnútra keby sa dá náplň ako je vyššie a nie iba šunka a syr mohlo by to byť lepšie, podľa mňa. Ale inak super a rád sa tam zastavím ešte niekedy..

Číselne jej patrí 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto získava Red Horn Steakhouse

Red Horn Steakhouse

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Trubini - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Myslím ale že.... Aj 5je malo... Obsluha zábavná ochotná a čo je málo kedy vídatelné dokáže vám odporučiť a aj čo to povedať o jedle.... Obsluha na jednotku a čo sa týka kuchyne... Kuchár je génius..... Odporucam či na romantickú večeru alebo posedenie... Za mňa táto reštaurácia patri do top 3 podnikov čo som navštívil... Ďakujeme....

Miriam Križanová - Jedlo vynikajúce, extrémne.... Milá a ochotná obsluha, výborné víno. Gurmánsky zážitok, ako sa patrí. Určite sa sem vrátime😊.

Barbora Skokanová - Veľká spokojnosť ,.... Všetko bolo super a obzvlášť pani čašníčka , dnes sa málokedy vidí tak milá obsluha , ďakujeme.

Pavol Backár - Jedlo je dokonalé....

Ľubomíra Eckhardtová - Opakovaná návšteva, veľmi.... Fajn miesto. Steaky sú výborné. Určite odporúčam navštíviť toto miesto..

beata solnikova - Výborná skúsenosť. Prijne.... Prostredie reštaurácie profesionálny prístup a jedlo podľa očakávaní. Môžem len ďalej odporúčať. A určite sa znovu zastavíme..

Kristian Kreskoci - Večera 11.01.23 (hoädzie.... Líčka) Som unesený… Konečne po dlhej dobe…. Priateľský a úctivý servis, krásne prostredie, jednoduchý výber v prehľadnom a nepreplnenom jedálnom lístku, a neuveriteľná kvalita surovín a jedla za “normálnu cenu”. Na koniec výborná káva z “ozajstných espresso šálok”! Super, ďakujem, určite sa vrátime a poviem všetkým, aby podporili poctivosť a navštívili Red Horn Steakhouse!!! 👌👌👌.

robert bezak - Obsluha prijemna a.... Priatelska. Stejky vynikajuce, medium - upecene presne podla nasho gusta. Kvalita mäska excelentna, to uz bolo vidiet aj na prvy pohlad, vonou a samozrejme chutovo. Kazdopadne, priloha - zemiaky a omacky boli skor take priemerne, tu by som povedal, ze je sa este kde zlepsovat, ale kvoli zemiakom a omacke sme sem nesli... kludne by som to skvele mäsko zjedol aj bez priloh..

Peter Schvarz - Fantastické jedlo, ochotný.... Personál ktorý rád poradí a vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými steakmi.Obsluha milá... dokonca počas chodov sa zastavila pri našom stole s otázkou či je všetko v poriadku a či nám chutí.. Rýchla príprava jedla z kvalitných surovín...Za mňa 5 ⭐ z piatich a k tomu palec hore. Tiché miesto s príjemnou atmosférou. Možnosť rezervácie stola..

Zoli Kollárovič - Perfektne !! Obsluha.... Top!! staraju sa ako keby ste boli VIP Hostom !! Tatarak ten proste musite to bolo nebo v papulke!!! Ziadna falosna! Steak bol neskutocne brutalne fasa!!!odporucam Doporucujem ochutnavku rumov Aj vinko je super Cenu nerieste peniazky vzdy boli aj budu!! Dobru chut Perfektne.

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na super jedlo.