Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Nových Zámkoch. Upozornenie: niektoré jedlá môžu vyvolať silnú potrebu ochutnať a zažiť intenzívny gastroorgazmus.

 

6. miesto - Pupi Italiana Ristorante • Pizza • Pasta • Bar

Pupi Italiana Ristorante • Pizza • Pasta • Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Ďurfina - K tomuto je už len potrebné dodať: : Prijemna atmosfera. Dobre.... Jedlo a uzasna obsluha. Velmi sme si navstevu uzili. A dakujeme aj za malu pozornost po jedle (tiramisu) :) velmi potesila. Teaime sa na dalsiu navstevu.

Alexandra Vasilová - Výborná reštaurácia veľmi.... Milý personál, fantastické jedlo a nápoje. Boli sme veľmi spokojní.

Rudolf Hanák - Fantastické, ďakujeme za.... Super gurmánsky zážitok a milú obsluhu. 👌.

Viktória - Naozaj skvele prave....

helena bugarova - Je tam príjemné.... Prostredie, ale trochu drahšie. Kvalitné víno a dobrá strava.

Nina Sebestyénová - Super jedlo, dobrá.... Atmosféra a top obsluha!!Vrelo odporúčam 🔝🔝určite ešte prídeme..

Katarína Király - Príjemný večer v.... Štúrove . Očakávala nás priateľská a usmiata obsluha. Interiér reštaurácie vkusne zariadený, ale nám pripravili stôl v peknej záhradke. Ponuka jedál pestrá , pri objednávaní majiteľ trpezlivý a ochotný poradiť. Jedlo čerstvé a veľmi chutné. Obsluha bola stále k dispozícii. Veľmi sme si pochutnali . 100 % spokojnosť. Radi sa vrátime..

Jan Spano - Nemusím písať dlhé.... články. Jednoducho výborná pizza, skvelá obsluha, príjemné posedenie. Oba palce hore..

Matej Bazala - Chybala mi capovana.... Kofola a väcsi vyber pizze, ale inak velka spokojnost. Velmi chutna, trochu drahsia pizza, ale dost sa ponasala na pravu Taliansku..

Laura Drevaňová - Dneska sme navštívili....

Dávame 5.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto patrí Chilli Pub & Restaurant

Chilli Pub & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Daša Kubačková - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Prostredie je celkom.... Pekné, personál je rýchly a milý. Jedlo je priemerné. Akože najete sa, ale gurmánsky zážitok nečakajte. Pizza cesto mi skôr pripomenula slaný koláč alebo niečo také. Medzi šalátmi mi chýbal nejaký dobrý vegetariánsky ako hlavné jedlo. Menu dostanete trochu nezmyselne na tabletoch, čo je podľa mňa úplne nepraktické aj pre čašníkov. Skôr by sa mi tam hodilo, keby bol na každom stole QR kód, cez ktorý si do vlastného mobilu načítam menu. Pre menej zdatných v mobiloch by bolo zalaminované menu na požiadanie (to sa dá dezinfikovat lepsie ako ochytaný tablet). No trochu to tam zaspalo dobu, čo je škoda, lebo priestor by sa dal využiť a prilákať aj viac ľudí, len treba prehodnotiť jedálniček či kuchára a vniesť trochu moderna..

Jozef Szívo - Po včerajšej návšteve.... Hodnotím 5*. Veľmi príjemné prostredie, vhodné pre rodiny s deťmi. Široká ponuka jedál a ceny tiež v pohode. Objednané jedlo bolo veľmi chutné a rýchlo pripravené. Personál bol veľmi milí a profesionálny. Môžem len odporúčať..

Podnik hodnotíme na 8 z 10!

 

4. miesto patrí Noodle& Beer

Noodle& Beer

Čo hovoria foodblogeri:

Rici Vadkerti - K tomuto je už len potrebné dodať: : Dnes som navštívil.... Prevádzku Noodle & Beer, reštaurácia pôsobí príjemne a milo. Ostrokyslá polievka bola najlepšia ostrokysla akú som kedy jedol. Na fotke môžete vidieť Udon Hovädzí a kurací obidve jedlá výborné. Ďalej Karamelové kuracie kúsky tiež fajn, až na to že boli trochu prisladké ale všetko na výbornú. Odporúčam navštíviť.

Branislav Križan - Velmi prijemne prostredie.... A personal. Na foto Pho Bo ktore nemalo dostatocnu teplotu, bolo skôr vlazne, chybal mi koriander, červená cibula a biela cibula, jarna cibka v pho bo bola. Celkovo mi prišlo Pho slabšie a nedochutené. Druhe jedlo bolo chrumkavé kura s ryžou kde okrem podávanej teploty nie je čo vytk úť, bonusom bol biely a čierny sézam a výborne pripravená jasmínová ryža.

František Volovár - Veľmi pekné priestory.... A výborné jedlo. Len neviem, čo tá mačka tam... Na jedálnom lístku som ju nenašiel....

Simi Kantorova - Boli sme spokojní..... Personál milí, priniesli veľmi ochotne a pohotovo všetko s úsmevom a na tomto v dnešnej dobe veľmi záleží, aspoň nám. Sushi bolo trošku menšie ako sme zvyknutí inde, ale zas bolo chutné a nie veľmi predražené. Páčilo sa nám sedenie vonku, avšak stoličky trošku nepohodlné a stôl dosť malý na jedlo aj pitie, ale to je len drobnosť. Určite sa plánujeme vrátiť..

Lucia Audyova - To good to.... Be true 🤩. Dnes som riesila gastronomicku mizeriu Novych Zamkov a potom som objavila toto miesto! Objednala som si pho bo (typicky vietnamsky hovadzi vyvar)- intenzivna chut, poctivo pripraveny vyvar a krasne kusky hovadzieho maska. Ostala som milo prekvapena. Aj z ceny 5 e (polievka nahradi hlavne jedlo). Maki sushi- cerstve, neda sa im nic vytknut. Suroviny vybornej kvality. Dufam, ze koncept bude v Zamkoch pochopeny a ludia budu chciet platit za kvalitu ..

Slávka - Skvelé bun bo.... Nam bo a opekaná ryža 🍚✨ v jedálnom lístku je na výber aj niekoľko druhov ázijských pív.

Roman Varga - Jednoduchšie ale štýlové.... Zariadenie. Milí personál. Možnosť zobrať si jedlo so sebou v krabičkách. Jedlo má trochu nevýraznú chuť, ale aspoň nechutí všetko rovnako. Hovädzie mäso by nemuselo byť tak “gumené”. Napriek tomu je pomer cena/kvalita výborná..

Samuel - Najlepšia reštaurácia v.... Nových Zámkoch, prostredie je veľmi super, je osvetlené a moderné, jedlo je vynikajúce kvalitné a chutné, personál je milý a ked mate hociakú otázku pomôžu, ceny sú tak na 4.5/5 a donáška je veľmi rýchla aj keď si prídete po jedlo do reštaurácie je to hotové do max 30 min..

Ivana Polková - Najlepšia ostro-kyslá polievka.... Akú som kedy jedla. Je tam skvelý výber chutných jedál. V ponuka aj jedlá bez lepku. Veľmi príjemné prostredie a milá obsluha. Navštevujeme pravidelne, tak odporúčam ..

Ema Tóthová - Update 2023: vyskúšali.... Sme skoro všetko a toto je podľa nás najlepšia ázijská reštika na širokom okolí. Odporúčame! Tu na okoli je toto jedna z najlepsich azijskych restauracii. Ostrokysla polievka bola velmi chutna a kuracie s ryzovymi rezancami boli velmi chutne, i ked ja by som sa v pomere vajicko-zelenina priklonila skor k zelenine, zatial co v nich bolo trosku viac toho vajicka. Na jedlo sme v case obeda trosku cakali, takze najblizsie si skusime telefonicky objednat dopredu..

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto patrí Modys

Modys

Čo hovoria foodblogeri:

Viktor Gašparík - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Príjemný podnik, veľmi.... Chutné jedlo, milý personál, v ponuke aj vegetariánske jedlá a boli ochotní mi jedlo upraviť podľa mojich "dietických" potrieb, nakoľko mi cesnak a cibuľa hrozne smrdia a čo i len štipka mi znechutí celé jedlo, odporúčam vyskúšať aj jednu z ich limonád, celkovo veľká spokojnosť, pol hviezdičky by bolo dolu len za nemožnosť platby kartou.

ozoracka - Miesto veľmi príjemné,.... Jedlo lepší priemer, obsluha dobrá, jej oblečenie ubralo zážitok aj z miesta aj z chuti. Čašníčky boli nevhodne oblečené do legín. Pripadala som si ako vo fitku. Chýba kultúra obliekania, vzhľadom na vysoké ceny by som očakávala vkysné čašnícke rovnošaty..

Marian Drugda - Obsluha a prostredie.... Super. Jedlo, porcie a cena super. Odporúčam navštíviť 👍.

Marek Rakita - Výborné jedlo, milá.... Obsluha, veľmi pekná reštaurácia. Maximálna spokojnosť..

Anna Molnarova - Dobrá kuchyňa, pekné.... Prostredie. Malé parkovisko a skromný výber denného menu..

Petra Pastierova - Veľmi moderna a.... Pekna reštaurácia. Veľmi milá obsluha. Jedlo bolo lahodné....Len ma rušila hlučná hudba....to mohli pustit tichšie a bolo by to super..

Lucia Audyova - Zacnem pozitivami: - krasne.... Moderne ambiente - ciste prostredie - dostatok parkovacich miest - moderne menu - mila obsluha - pekne naservirovane jedlo Negativa: - Objednala som si sosovicovy salat s argentinskou svieckovicou. Porcia naozaj mala, co by nevadilo, pokial ide o skvele jedlo. Zial, asi 30% masa, bolo so slachami a nedalo sa pozuvat. Co pri cene 10 e za maly salat, vporiadku nie je. - Druhe jedlo cestovinys telacim meson- neurazi, ani nepotesi, hlavne za cenu 10 eur. - Obsluha mila, ale nedostali sme priestor, na vyjadrenie spokojnosti/nespokojnosti. Otazka, ci chutilo, nezaznela. - Nedalo sa platit kartou. - Porcie, podla mojho nazoru, neodpovedali gramazi v menu. Fascit- vyskusali sme. Na Zamky pokrok. Ale pokial ma clovek platit 10-20 e za chod, tak tomu musi odpovedat aj kvalita jedla. Takze stangasti sa z nas nestavaju..

Peter Csányi - Pozitiva - pekné moderne.... A ciste - menu prispôsobené vyššej cenovej kategórii - dá sa parkovať , miest je však pomenej - obsluha fajn - veľmi dobré chutné jedlo Negativa - vyššie ceny, ale za kvalitu sa platí (kofola 3, hlavné jedlo 10-30, dezert 6) - stoly oproti baru sú vystavené prievanu od dverí (vonku bola zima a išiel odtiaľ chlad - sedenie na gauči bolo pomerne nízke - HLAVNÉ MINUS JE VŠAK ZA JEDÁLNY LÍSTOK. V tejto cenovej kategórii priniesť jedálny listok vytlačený na A4 dokrčený, bez zafóliovania ... no otras. Zbytočne dlhá vínna karta, tá by mala byť zvlášť aj s popisom vín, príp fotkami. Taká malá poznámka : boli sme tam v nedeľu niečo po dvanástej a podľa výpisu majú mať otvorené do 15.00. Na všetkých stoloch bolo RESERVE, tak sme sa spýtali či majú voľno. Po odpovedi že budeme čakať na jedlo asi hodinu sa čašník vrátil, že sa môžeme posadiť (k stolu s nápisom Reserve). Obsluha bola pohotová a na polievku, ktorá bola výborná sme čakali hádam ani nie 10 minút. Hlavné jedlo bolo tiež rýchlo hotové, takže som nechápal tú poznámku, že budeme dlho čakať, ani tie obsadené stoly. Odchádzali sme niečo po druhej takže do tretej tam tí hostia nemali šancu prísť, objednať, zjesť a na záverečnú odísť. Mne to trochu pripadalo ako keby si vyberali hostí a keď príde niekto , kto tam "nepatrí" tak sa povie že majú všetko obsadené. Inak okrem dezertu (za ten by som ani 2 eurá nedal) bolo všetko výborné..

Ľubica Majerová - Veľmi pekná reštaurácia.... Ktorú sme navštívili na odporúčanie a naozaj sme si veľmi pochutili. Mäso bolo veľmi dobre pripravené a dezert tiramisu tiež veľmi chutilo. Obsluha bola milá nič nám nechýbalo. Radi prídeme opäť..

Imre Valášek - Príjemná obsluha, špičkové.... Jedlo z kvalitných a vždy čerstvých surovín!.

Dávame 8.8 z 10!

 

2. miesto si rozhodne zaslúži Miratti

Miratti

Čo hovoria foodblogeri:

Najpopiči Zpopiči - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Po negativnych skusenostiach.... S 3 reštauráciami v Štúrove sme navštívili túto. Výborná obsluha a jedlo skvelé. Viem kam ísť zaeet nabudúce ked sa v Štúrove objavíme:).

Omar - Práve som dojedol.... Najlepšiu kuraciu pečienku na cibuľke na svete. Ochotný a milý personál a jedlo za super cenu. Vrelo odporúčam....

Braňo Molnár - V Štúrove mám.... Za tie roky obehané reštaurácie zhora-zdola a po nejakých tých experimentoch a sklamaniach je Miratti reštauráciou, v ktorej počas dovolenky pravidelne riešime obedy. Varia tu chutne, porcie sú OK a ceny v pohode, čo nie je vo všetkých reštauráciách v Štúrove pravidlom..

Michal Cerven - Vrelo odporucam tuto.... Restauraciu. S manzelkou sme ta boli na veceri. Dal som si halászlé a bolo perfektne. Taktiez odporucam vyskusat dulovicu. Personal bol perfektni..

livia livia - Príjemná malá reštaurácia.... Na hlavnej, ktorá ponúka chutné jedlá ( aj denné menu ). Výber jedál je tak akurát, ani veľa ani málo. Obsluhujúci personál je príjemný, komunikatívny, reštaurácia je dog friendly 🤗. Platiť sa dá lístkami aj kartou..

Andrea Dacova - FANTASTICKÉ jedlo, skvelé.... Porcie, výborne sme sa najedli. Milá, ochotná, usmiata pani čašníčka, pohodové a útulné prostredie. Určite vrelo odporúčam. Ďakujeme a nech sa vám darí..

Martin Pribylina - Krásna reštaurácia blízko.... Hlavného námestia v Štúrove. Výborne sme sa tu najedli..

Peter Molnár - Útulná malá reštyka....

Bohdan Paľa - Vynikajúce tradičné jedlá,ktoré.... Chutili ako od babičky. Veľmi príjemná obsluha a príjemné prostredie. Určite sa sem ešte vrátime!😊.

Szilvia Riban - Dobrý deň! Denné.... Menü dňa 28.3.2023 - Mäsový vývar+Vyprážané brokkoli+varené zemiaky+tatárska omáčka... Donáška načas...teplý, ľahký, veľmi chutný obed pre osobu na PN. Ďakujem..

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto patrí Stredoveká sedliacka reštaurácia

Stredoveká sedliacka reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Mária Krovinová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : O reštaurácii sme.... Počuli a boli sme zvedaví ako to tam je. Navštívili sme ju bez rezervácie a mali sme šťastie, že bol voľný stôl. Naozaj to funguje ako v stredovekej reštaurácii 😁.Hodia vám na stol žrádlovník a pýtajú sa čo budete slopať. Všetko je to také jemne vulgárne. Ale v rámci normy 😊 miesto vhodné aj pre deti. Všetko super, len zásadná chyba- nevieme po maďarsky. Možno keby o nás vopred vedeli, boli by na nás pripravení a boli by sme sa aj viac zasmiali. Lebo všetci maďarsky hovoriaci zákazníci sa smiali a dobre bavili na hláškach personálu.Neje sa tu ale žerie hlavne rukami, nepije sa ale slope z plechových hrnčekov alebo priamo z fliaš a neďakuje sa za dobré jedlo ale povie sa že "dobre sme sa nažrali. Pobavíte sa už pri čítaní Žrádlovníka.Tie názvy sú super. Jedlo chutné, perfektne dochutené a vkusne a pekne naservírované. No a porcie maxi. Takže sme sa najedli- nažrali dvaja z jednej polievky- cesnaková, z jedného hlavného jedla- pečené rebierka a jedného dezertu slivkové gule. A mali sme plné bruchá. Keďže sa je rukami v reštaurácii je umývadlo kde si potom ruky umyjete. No my sme boli maximálne spokojní. Ak budete v Štúrove určite navštívte túto zaujímavú reštauráciu..

Andrej Kúdela - Vysoké hodnotenie reštaurácie.... Je dosť zavádzajúce pokiaľ sa budeme pozerať z pohľadu gurmána. Je to skôr o zážitku a netradičnom poňatí servírovania a komunikácie obsluhy. V tomto smere je to ok. Prečo 2 **dole? Jedlo nie veľmi chuťovo doladené, zameranie najmä na kvantitu a dekoráciu servírovania. Jelenie ragú veľmi obyčajné a možno ani nie veľmi čerstvé, knedľa asi kupovaná alebo nízkej kvality. Úplne rozmočená v šťave. 1 porcia pre dvoch ľudí, čomu zodpovedá aj cena. Netreba sa hanbiť objednať 1 jedlo pre dve osoby a čistý tanier naviac. Lebo buď necháte veľa jedla do pomyjí alebo si to pekne zabalíte (sami v rámci konceptu reštaurácie - ok, beriem) do polystyrénovej nadobky za 1,70. Toto bol asi najväčší úlet, ktorý som zaznamenal. Pretože pri tých porciách každý poctivo balil zvyšky jedla do krabičky za 1,70. Proti tomuto know-how by bol Rockefeller len malý žiačik. Ceny isto nezodpovedajú kvalite jedál. Asi sa platí za tie netradičné "tanečky" okolo . Pre gurmánov neodporúčam. Kto by chcel vyskúšať niečo iné a je zvedavý, tak smelo do toho. Ale varoval som vás 😂.

mery tiby - Jedlo bolo vynikajúce.... No nedalo sa dojesť( veľké porcie) jediné čo by som vytkla boli držky ochutnala som ich ale neboli dostatočne korenené/ slané bylinky tam boli cítiť dosť ale korenie to pokazilo personál bol úžasný skvelo hrali :D je to pekný zážitok odporúčam ani smiech vás tak ľahko neprejde. Taktiež pridám jednu stránku z jedálnička nech si viete predstaviť čo vás čaká :).

Ondrej Straňai - Zábavný štýl posedenia.... čašníčky sa s vami "neserú", ale o tom to je😉 cena jedla podľa mňa primeraná množstvu a zážitku a musím uznať nám aj veľmi chutilo 🙂 dali sme si dvaja jedno jedlo a musím povedať že stačilo tak akurát. Radi sa vrátime znova keď budeme nablízku. Ešte poznámka je potrebná rezervácia ktorú sme nemali, ale keďže bolo miesto nevyhodili nás a povedali že nabudúce bude lepšie keď bude..

Monika Balgova - Svojská reštaurácia kde.... Sa určite pri spravaní obsluhy netreba uraziť ale pobaviť ;). Človek sa akoby prenesie v čase do úplne inej doby. Jedlo je výborné, radi sa sem vraciame no bez objednania dopredu sa sem uz nedostanete. Naposledy som stôl zajednavala tri týždne dopredu ;) ale oplati sa aj keď hrozí ze vas tu zavrú do klietky k bosorke ked budete "papuľovať" ale aspoň je tu vždy sranda :D Odporúčame.

Si - Výborne sme sa....

Ladislav Selnekovič - Ak sa niekedy.... Ocitnete v Štúrove, budete po prehliadke mesta a prechádzke po hraničnom moste Márie Valérie do maďarského mesta Ostrihom s nádhernou katedrálou určite dostatočne hladní na to, aby ste si začali robiť plány na dobrý obed. Pokiaľ máte zmysel pre humor, nič vás len tak nerozhádže a chcete aspoň na malú chvíľu zažiť stredovekú atmosféru, určite navštívte stredovekú sedliacku reštauráciu. Je to niečo, čo sa vo všetkom vymyká všeobecným predstavám. Má jedinečnú, originálnu výzdobu a naozaj neopakovateľnú atmosféru. Jedálny lístok vás ohromí nielen pomenovaním jednotlivých jedál "meníčka" ale aj gramážou, ktorá začína na 750 gramových porciách. Kvalita troch rôznych jedál, ktoré som si spolu s manželkou a vnukom objednal bola kategórie 1+++ Niekoľko praktických rád, nečakajte príborový servis, máte predsa svoje ruky, platba výhradne v hotovosti, cenové relácie hlavných jedál sú cca od 19 -189 €, porcie sú ale obrovské. Cena za obed pre troch sa zmestí do 55-65 €. Ak svoju porciu jedla nezjete, dajú vám na požiadanie obal, do ktorého si ale musíte stravu preložiť sami. Také sú tam pravidlá..

Boris Michal - Podla hodnoteni som.... Mal velmi vysoke ocakavania. Bohuzial sa nenaplnili. Cesnacka slabo zohriata v par dni starom bochniku chleba. Hlavne jedlo nicim neocarilo. Bolo to chutne ale vobec nenaplnilo ocakavania, ktore bolo vysoke. Take jedl osi dam v kazdej druhej restauracii. Atmosfera podniku mi prisla akoby to robili nasilu, bez zaujimu, bez nadsenia. Preto je aj moje hodnotenie priemerne..

Klaudia C. Füle - Treba prísť a.... Zažiť. Jedlo perfektné, obsluha Topka. Toľko som sa už veľmi dávno nenasmiala. Cez víkendy nutná rezervácia vopred. Objednaná misa pre 4 osoby, najedli sme z nej bohate 6ti.

Eduard Joza - Jednym slovom fantazia..... Chutilo velmi. Paradna atmosfera. Personal topka. Dakujeme..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Ak si po dočítaní dostal na to chuť, tak si ten správny gurmán a tvoj gastroorgazmus sa určite blíži :). Neváhaj sa podeliť s tvojím zážitkom aj na tomto portáli.