Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Trnave. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

10. miesto si zaslúži Per Tutti Ristorante

Per Tutti Ristorante

Čo hovoria foodblogeri:

Roland Schwarz - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Perfektný spot priamo.... Na námestí. Na terase príjemné prostredie, obsluha slušná a dochvíľna. Z jedál som si vybral bezlepkový variant pizze - perfekt! Narozdiel od iných reštaurácii, bezlepková verzia bola chutná, mäkká a nič jej nechýbalo. Na pitie len môžem odporučiť limonády, boli šťavnaté a osviežujúce! Rád sa do toho podniku vrátim znova..

Soňa Stegmannová - Konečne miesto, kde.... Dostanete poriadne veľkú porciu cestovín, to často nebýva. Veľmi milá a úctivá obsluha, krásne miesto, ihrisko na vyšantenie pre najmenších ✨Ceny zodpovedajú kvalite a miestu. Odporúčam ❤️👌.

Stanislava Penciaková - Reštaurácia na námestí,.... Ktorá ponúka naozaj skvelý výber jedál a to najmä pizze, ktorú pripravujú z talianskych surovín, ale nezaostávajú ani domáce cestoviny, ktoré sú perfektné a v letných mesiacoch zase oslovia šaláty. Túto reštauráciu som navštívila viackrát a vždy som bola spokojná. Obsluha veľmi príjemná, jedlo skvelé a lokalita takisto. Zatiaľ nemám dôvod sa sťažovať, tak hádam si udržia úroveň a nepokazia si to, ako niektorá ich konkurencia. 🙂.

Adam Pacho - Po dlhej dobe.... Práva talianska reštaurácia v Trnave. Pizza chlieb chutil ako na námestí v Neapole nepreháňam v Taliansku som žil 8 rokov a presne takto si to pamätám. Hlavný chod cestoviny sušené paradajky a hovädzie nemám slov. Stále som sa obzeral a nevedel ci som v Taliansku alebo v Trnave . Obsluha bola tak isto milá a ochotná. Po asi týždni som sa do reštaurácie vrátil (musel som ) a dal som si steak a ten bol tak isto vynikajúci. Správne pripravený presne ako som chcel , mäso bolo kvalitné chutné. A nemôžem opomenúť ani parmezánove hranolky topka. Určite odporúčam navštíviť všetkým ktorý majú radi Taliansku kuchyňu, kvalitné jedlo a príjemnú milú obsluhu ..

Peter Šiška - Talianská reštaurácia, ktorá.... Sa nachádza priamo na námestí. Na mieste som si dal obedové menu, na výber 3 hlavné jedlá a polievka, z toho je vždy jedlo pizza. Chutné obedové menu za prijateľnú cenu..

Katarína Ivantyšynová - Najlepšia pizza, akú.... Som kedy mala. Keďže som bezlepková, nemala som ich až tak veľa, ale táto bola naozaj skvelá. Manžel vyskúšal penne bolognese a bol tiež spokojný. Reštauráciu nám odporučili, keď sme hľadali kombo dobré jedlo a detský kútik. Ten v zime síce nefunguje, reštaurácia je ale celkom kids friendly, obsluhe sa nás hneď pýtala, či potrebujeme detskú stoličku a detský príbor..

Alexandra Eliasova - Výborne jedlo, tagliatelle.... S kúskami hovädzieho mäska boli úžasne, prepojenie chutí dokonalé. Pizza ako pravá talianska. Určite prídeme znova..

Miroslava Ujlacká - Najlepšia talianska v.... Trnave a okolí. Výborna pizza, výborné cestoviny. Tlieskam a chválim.

Michal Kohút - Výhoda je, že.... Majú aj bezlepkovú pizzu a cestoviny. Jedlo je celkovo dobré ale chuť a kvalita vyhotovenia pomerne variuje. Pizzu som už v tejto cene mal lepšiu ale dobrá bola. Šalát s morskými plodmi vynikajúci, rovnako tak aj penne. Aglio olio bolo teraz vodové a príliš pikantné. Druhá porcia bola ok ale zas pomerne malá. Penne v rámci denného menu boli veľmi tuhé a chutilo predvarene pričom to už v omáčke asi nedošlo. Omáčka bola dobrá. Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi. Zadná terasa má ihrisko, na ktoré je vidieť, takže deti môžu mať slobodu a rodičia pohodu..

Petra Škvorcova - Veľmi príjemné posedenie.Detske.... Vyžitie a pizza famozna.Obsluha velmi milá a ochotná..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto obsadzuje Merkur Pub & Restaurant

Merkur Pub & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Torok - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Ak ste naozaj.... Hladní, prechádzate Trnavou, určite od križovatky /kúsok od starého cukrovaru "na druhej strane stoji "stará komunistická budova". Veľké parkovisko, sedenie "na chodníku" pod dáždnikmi - nech Vás to neodradí, treba vstúpiť dnu - úplne iný svet:) Čiašníci sa majú ozaj čo obracať, jedlo je chutné, pivo skvelé, ceny primerané kvalite..

Juraj Chlpek - Príjemná obsluha, pekné.... Priestory a výborne jedlo. Odporúčam všetkým 10 😍🍻.

Stanislava Penciaková - Po prvej skúsenosti.... Musím povedať, že 5* zaslúžených. Objednávka na rozvoz: pani na telefóne veľmi príjemná, rozvoz rýchly, pizza super (cesto tenké, také ako má byť) a my spokojne do sýta najedení! 😋 Musím ale povedať, že pálivá pizza (🌶🌶🌶) je fakt pálivá.👌😄 Celkovo hodnotím super a určite sa zastavíme aj osobne! 😊.

Roman Vysoký - Pivo dobré, hviezdičky.... Dole kvôli cenám. Radšej len posedieť pri pivku, ako si dať jesť a prísť o štvrť výplaty 😁 (obrazne povedané). Rád si priplatim, ale keď to za to stojí 😉.

Marcela Černáková - Dobré pivo ,pekne.... Prostredie ,jedlo super aj obsluha . Za mňa áno oplatí prísť sem hlavne nejesť pred tým než sem prídete 😁😉 Určite sem prídem ochutnať viac ako dezert 😉👍.

lucyisalone - výborné jedlo, rychla.... Obsluha. 10/10 po dalsej navsteve opat nesklamali. stale vynikajuce jedlo a rychla a mila obsluha. urcite navstivte👍🏼.

Peter Markovič - Príjemná a rýchla.... Obsluha a aj donáška. Jedlá sú chutné a v primeranej cene. Navštevujeme opakovane. Doporučujem..

Jan Kösegi - No po deviatich.... Mesiacoch opät v Merkur pube. Ale. Ale. Ale. Pravdepodobne zmenili kuchara, pretože pizza uz nebola taka kvalitna, taka ako sa vravi nemastna-neslana.🫢 A čo sa tyka obsluhy, ta sklamala uplne. Po hodine cakania na hranolky, ktore sa objednavali spolu s pizzou, reklamujeme chybajuce hranolky, avsak pani/slecna casnicka donesie jedny hranolky namiesto objednanych dvoch. A bonbonik na zaver, na ucte nauctovana kofola naviac.🤔.

Nikola Danihelová - Jedlo výborné ako.... Vždy. Pivo načapované otrasne. Samá bublina, pena hneď padla… Čašníci zle rozdelený rajón a chaos medzi stolmi. Obsluhovali nás dokopy traja čašníci. Jedlo prišlo na stôl skôr ako príbor. Keď som poprosila o príbor, čašníčka mi ho priniesla, no bez ospravedlnenia. Nechcela som ich na tieto chyby upozorňovať. Očividne boli v zhone, aj keď nebolo úplne plno. Toto sú základy a mali by ste si trochu preškoliť personál, pretože to kazí celkový dojem..

Adriana Tomekova - Veľmi radi sem.... Chodíme s priateľom. Za nás fantastické miesto na večeru. Vždy si veľmi pochutíme na vašom jedle (ja obzvlášť na výbornom dezerte choco fritta). Snáď nikdy sme voči jedlu nemali výhrady. Obsluha rovnako vždy ochotná a milá ❤️ Ďakujeme, vraciame sa sem vždy len s radosťou a odchádzame vždy s plnými žalúdkami 😊.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

8. miesto získava Akademia

Akademia

Čo hovoria foodblogeri:

Veronika Škorcová - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Perfektné jedlo, kuchári.... Sa s ním naozaj vyhrali 😍 k tomu aj perfektné pivko a milá usmievavá obsluha 😊 ďakujeme, určite sa sem budeme radi vracať 😊.

Lucia Demitrova - Veľmi chutné jedlo,.... Gurmánsky zážitok 👌Výborné pivo a milý, ochotný personál. Rýchly servis. Určite sa opäť pri návšteve Trnavy vrátime. 🍀.

Lucia Kupčová - Pre milovníkov piva....

Dominika Hrivňáková - Zdravim ,dnes sme.... S manželkou navštívili reštauráciu a možem povedat že topka ,jedlo a obsluha perfektné a môžem len odporučiť 👍👍👍🥇🥇.

Juraj Surovy - Pekna moderná reštaurácia.... V centre Trnavy. Veľmi chutné jedlá. Rád sa zastavím o5.

Lubomir Sulko - Aj po odchode.... Lukáša Heska si Akadémia udržala vysokú kvalitu. Možno chýba ten Langoš ale hej majú líčka. A tie spoločne so syrom sú naozaj TOP. Ocenujem perfektný personál. Bonus je čapovaná Plzeň, ktorú si najlepsie vychutnáte načapovanú ako šnyt..

Veronika Čierna - Jedlo bolo velmi.... Chutne a zaujimave. Uplne postacuje maly vyber jedal, pretoze z dovodu kombinacie ingrediencii sme sa aj tak dlhsie rozhodovali. Priestor je velmi pekny, zaujimavo rieseny v exterieri na vyuzitie letnych vecerov (podium). Sklamala ma obsluha, velmi dlho sme cakali, kym si nas vobec vsimli. Vyber jedla sme vyriesili cez web a objednali pred prinesenim menu. Zvazila by som preto vyuzitie barcodov k menu, co je inde v Europe bezne..

Petra Šiatkovska - Príjemné prostredie, ktoré.... Však úplne zabíja hluk a preplnenost aké sú to väčšinou zvykom. Na obsluhu sa čaká dlho, hoc je milá, ale väčšinou naozaj nestíha. Jedlo pomer cena a kvalita... No úprimne pri tých cenách by som čakala iné ponuky jedál ako 15€ za vysmazany syr a 19€ za malý tatarák, ktorý je ako jednohubka. Ale chuťovo v podstate ide o dobrú kuchyňu..

N M - Boli sme trosku.... Sklamani z navstevy tejto mimoriadnej restauracie. Ani nie tak z jedla ako z obsluhy. Ciasnicky absolutne nevedeli co podavaju, nevedeli nam popisat menu. Nakoniec priniesli nieco uplne ine ako sme si objednali a po opakovanych dotazoch ci je to ozaj to jedlo co sme si objednali nas trosku ignorovali. Same zrejme nevedeli o co ide. Jedlo bolo aj napriek nedorozumeniu vyborne, len skoda tej obsluhy. Porcie degustacne, ale postavujuve. Ceny trosku vyssie..

Richard Muller - Ďakujem za veľmi.... Milé a príjemne prostredie. Cítili sme sa skvele, s priateľkou a prišli sme si na svoje. Za mňa obsuhla je na vyššéj úrovni ako 5 hviezdičiek dal by som kľudne aj 10 stars. Úsmev na tvári charakter a pozornosť pre nás znamenalo viac ako sa dalo čakať. Nie nadarmo sa hovorí, že vždy to bude o ľudoch. Jedlo nepotrebuje komentár :).

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si zaslúži Rychlovka Burger

Rychlovka Burger

Čo hovoria foodblogeri:

Kristen Yura - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Ak chcete v.... Trnave ozaj skvelý burger, už nehľadajte. Klasika Rychlovka burger ulahodí snáď aj najnáročnejšiemu. Milý personál, aj donáška funguje bezproblémovo. Smelo do toho a dobrú chuť 😉.

User Name - Burger vizualne OK,.... Zjedol som. Mne osobne nesedi ta biela omacka - hlavne farbou. Chutovo bol burger fajn, je to uz len o osobnych preferenciach. Co mna odradilo je lokalita a vizual podniku - skor je to stanok pod strechou. Okrem toho ze jedlo je nejake, mne osobne zalezi aj na tom kto mi to podava a ako vyzera. Zial ma neoslovil vycapnik - nehodnotim pana lebo ho nepoznam, ale to ako to cele vyzeralo .. kvoli tomuto uz nepridem. Berte to ako spatnu vazbu nie ako urazku, neviem ako inak to napisat - tak sorry ak som sa niekoho dotkol. Ale restauracia je aj o niecom inom, nie len recepte a surovinach - moj nazor. Nech sa dari, fanusikov mate dost, ja chybat nebudem :) PS: co sa tyka porovnania prevadzok v TT, Burger Klub aj Regal to maju lepsie po viacerych strankach..

Martin Brečka - 🍔 Diet killer,.... Na môj vkus bol nudný, veľmi korenistý. Medovo-horčicová omáčka nesplnila moje očakávania, čakal som od nej niečo iné.🤔 Mix šalát ho osviežil. Celkový dojem vylepšila veľmi milá obsluha..

Dana Libiaková - Jedli sme ho.... Na akcii garage42. Bol pripravený pomerne rýchlo. Ale nemôžem povedať, že by som ho radila medzi najlepšie burgre, čo som jedla. Chuťovo taký priemer. Žemľa suchšia. Hranolky úplne najbežnejšie. Dostali sme k tomu kečup (za mňa nič moc, lebo kečup nemám veľmi v láske). Za mňa na 3*.

zuzana krstennikova - Jedni z mála,.... Možno aj jediní, čo si po roky dokázali udržať kvalitu. Goat burger je jedinečná a fantastická explózia chutí. Kto to vymyslel, zaslúži si naozaj uznanie. Takisto veľmi nápaditý a originálny je burger caprese. Rovnako Diet killer a ostatné viac menej tradičné varianty sú podľa mňa chutnejšie ako inde v Trnave. Hranolčeky a dipy sú takisto výborné. K tomu možnosť rozvozu až domov - naozaj rýchlo, takže burger je ešte horúci. Vlastne mi nenapadá nič negatívne. Objednávame alebo vybehneme na burger párkrát do mesiaca a naozaj takúto konzistenciu kvality sme ešte nezažili..

Terez Plešová - Objednávali sme už.... Viackrát a vždy sme boli spokojní, burgre aj hranolky sú 👌.

Vodny Luc - Pravidelne si objednavam.... Burge a este sa nestalo, ze by sklamali. Dnes sice vymenili burgre z objednavky, ale vzapeti priniesli nove na ucet podniku a to podotykam, ze som akceptoval po upozorneni kuriera vymenenu donasku a zjedli sme ich. Najlepsia burgraren v Trnave..

Martin Šipka - Bol som prvý.... Krát a Jalapenos bol výborný 🍔🌶️👌a to nie som vyznávač burgerov 😉.

Lenka Miháliková - Skutočne vynikajúci burger,.... Perfektne dochutený a skvelé hranolky k tomu. Príjemná a ochotná obsluha. Vrelo odporúčam! :).

Matúš Spišák - Burger nič moc,.... Prišli mi tie chute málo vyvážené. Ale batátové hranolky výborne.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Burger Club

Burger Club

Čo hovoria foodblogeri:

Adrián Mrenica - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Úžasný burger, a.... Super paprikové hranolky, určite si dáme znovu. Obsluha milá a na jedlo sme dlho nečakali... Odporúčam😁.

Andrej Mančík - Burger hangover. Výborný....

Tomáš Taliga - Zdravim Vás, dnes....

Martin Brečka - Burger Hangover 🍔....

Veronika Pribylinova - Objednali sme si.... Burger classic s hranolkami a burger s batatovimi hranolkami, bol k tomu servirovany veľmi chutný dip. Mäso Vám pripravia podľa želania ci už médium, well done a pod. Veľmi milá obsluha a príjemna atmosféra. Oceňujeme vlhčené obrúsky, ktoré Vám donesú zároveň s jedlom. Toto bola naša druha návšteva (pri prvej návšteve sme čakali nejakých 10 minút vonku nakoľko bol podnik plne obsadený, ale oplatilo sa). Určite keď budeme v Trnave a príde chuť na burger tak tento podnik bude naša jasná voľba..

Martin Takáč - Po ceste cez.... Trnavu sme dostali hlad tak sme si vytipovali tento ,,burger club" ktorý mal vysoké hodnotenia. Obsluha veľmi milá ochotná, chceli sme si kúpiť chilli omáčku len už mali posledný kus vystavený na bare, čašníčka hneď bez opýtania volala šéfovi či aj ten môže predať samozrejme ten povedal ok a zobrali sme si to. Ešte predtým vybavila u kuchára na ochutnanie k jedlu práve tu omáčku čo zatiaľ telefonovala. Čo sa týka jedla super chutne čerstvé veľké porcie. Určite tento podnik odporúčam navštíviť tak isto aj cenovo to vychádza super..

Inka S. - Dobrý burger aj.... Hranolky. Príjemná obsluha, ceny fajn. Celkovo sme sa cítili príjemne..

Veronika Masárová - Velmi prijemna obsluha,.... Chutný domaci dip a vynikajuca žemľa ktorá doplnila všetky chute. Veľká škoda ž nemali čapovaný radler alebo kofolu ale mali aspoň plechovky..

Štefan Lauro - Velmi prijemne prostredie....

Tomas Tomas - Šiel som sem.... Len kvôli ich novému burgeru z názvom "Satan" a čakal som naozajstný pekelný zážitok v ústach ,namiesto toho som dostal sladké chalapenos . Za mňa by mali najprv ochutnať či je ich jedlo také ako reklamuju..

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto obsadzuje BALDISIMI Bistro & smoothie bar

BALDISIMI Bistro & smoothie bar

Čo hovoria foodblogeri:

Mgr. Jakub Bartoš - K tomuto je už len potrebné dodať: : Baldisimi je moja.... Srdcovka. Vždy sa teším keď tam idem na výborné raňajky alebo obed. Personál je príjemný a majú krásny drevený interiér. Ceny sú trochu vyššie, ale zodpovedá tomu aj kvalita a chuť jedla, ktoré je veľmi chutné. ❤️ Určite odporúčam!.

Michal Stries - Google ma doviedol.... Do krásnej raňajkárne. Pekný interiér, plno zdravých vecí a asi osem druhov nátierok. Ja som si dal klasiku t.j. vajíčková a škvarková na krásne chrumkavom čerstvom chlebíku... paráda. Potom praženica. Vynikajúce. Vždy keď budem ráno v Trnave pôjdem tam..

Zuzana Gyönyörová - Milá obsluha, výborný.... Prístup k požiadavkam zakazníka, prijemne prostredie, chutne a zdravé raňajky.

Mario Szikhart - Veľmi milý personál,.... Príjemné prostredie burger top kvality, určite sa sem ešte vrátime. 😉🤗.

Simi Simona Valentová - Ak sa chcete.... Dobre naranajkovat, vrelo odporucam. Chodila som sem pravidelne, az kym neprisli opatrenia. Prijemne prostredie, super obsluha, skvele jedlo....

Roman Orth - Boli sme tam.... Na raňajkách. Manželka mala pomazánkové chlebíky ja toast s lososom a vajíčkom. Obe jedlá boli veľmi chutné, môžem len odporučiť..

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Thalmeiner

Thalmeiner

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Sivčáková - K tomuto je už len potrebné dodať: : skvelé miesto, kde.... Sa cítime veľmi prijemne, výborne si pochutnáme, či už na chlebíkoch alebo koláčikoch 🥰 aj obsluha je super :)).

Juraj Kadlečík - Krásny priestor, výborne.... Raňajky, kavička mi veľmi nechutila ale každému chutí niečo iné čiže všetko v poriadku.

Lucia Svoreňová - Skvelá káva, skvelé.... Raňajky a veľmi príjemná, ochotná obsluha. Odporúčam všetkými desiatimi..

Andrea Gajdošová - Báječný výber raňajok..... Skvelé pomazánky som si vybrala na domácom chlebe. Pochutnala som si..

Milada Plskova - Bola už otvorená.... Aj teraska, ale na terasu je ešte chladno. Obsluha bola veľmi príjemná a ochotná. Koláčik a malinovka výborná. Bolo plno, ale miesto sa našlo lebo vždy niekto odišiel..

Juraj Paľov - Harmónia hudby, designu.... A ponuky robí z tejto kaviarne veľmi zaujímavé miesto. Množstvo miesta, rôznorodosť kde si každý nájde svoj kútik a skvelé služby šikovných baristov a čašníkov. Jediné mínus je pre mňa len jeden druh kávy v ponuke. Inak naozaj perfektné miesto..

richard - Nie náhodou najlepší.... Podnik v Trnave :-) Anglické raňajky boli výnimočne chutné, odporúčam.

Juraj Královič - Vynikajuca kaviaren v.... Trnave, patri medzi topky..povacsine plna:) Ranajky neskutocne, a kavicka este lepsia..niet co dodat, mozno uprava otvaracich hodin ak by bolo dlhsie..

Robert Cisar - Jedlo fantázia. Obsluha super. Ale.... Romantika na raňajky nič . Vonku není stále miesto. A v interiéri veľká hlučnosť ,zaco samozrejme majiteľ nemôže ..

Anton Kohutovič - Najlepšia kaviareň v.... Okolí. Raňajky sú topka. Espresso je moderné, nie starosvetské. Nájdu sa aj alternatívne prípravy v60, batchbrew. Atmosféra a personál tradične vynikajúci..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto obsadzuje Sushi Ki

Sushi Ki

Čo hovoria foodblogeri:

Maroš Hečko - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Top reštaurácia v.... Trnave, vždy som tu bol maximálne spokojný.Ak neviete kam sa ísť najesť, tak tu určite budete spokojní..

Ľudovít Kupča - Skvelé jedlá a.... Bohatý výber, kulinárska a nízkokalorická inšpirácia. Prívetivý a priateľský personál. Top reštaurácia v meste, ktorú stojí za to vyskúšať. --- Príjemný personál, skvelé jedlo. Do tejto reštaurácie chodievame s určitosťou viac než dva roky pravidelne a ostatnýkrát nás opäť nesklamali. Je radosť pozorovať ich posúvanie sa vpred a dvíhanie latky stále vyššie, hoci čo sa Trnavy týka, by to robiť nemuseli, pretože tu nie je toho veľa na tak dobrej úrovni. Keď navštívite túto reštauráciu, tak my zo všetkého najviac odporúčame Hovädzie hoisin medajlónky a Tuniakový tatarák - tieto dve jedlá sú pre nás priam božské. Ultraštipľavé edamame musí byť na začiatok takmer zakaždým! Tak nás inšpirovalo, že si ho robíme aj doma. Ľahký letný šalát s krevetkami, je jedna báseň! Top zeleninové aj rybacie karí. Losos s grilovanou zeleninou, paráda. Atď. Chlapci, robíte to dobre a zaslúžili by ste si byť minimálne v top 3 reštauráciách v Trnave!!! --- Pod dlhšom čase sme sa opäť zastavili v našej obľúbenej reštaurácii. A opäť nešetríme slovami chvály! Páči sa nám, že sa posúvajú ďalej (vyššie) čo sa týka kvality jedál aj ich naaranžovania. Len tak ďalej chlapci, držíme vám palce!.

Anastasiia Melnyk - Najlepšia sushi reštaurácia.... Na Slovensku,veľmi chutné,krásna prezentácia, pohostinný personál.🥢☺️ odporucam na 100%😌.

Mario Kovačič - Krásne prostredie milá.... Obsluha a vynikajúce jedlo. Ramen som jedol prví krát takže neviem porovnať a le hlavne je že mi chutilo. Určite odporúčam a vrátim sa ešte..

Margit Skalová - Veľmi príjemná reštaurácia..... Ak ste aj nováčikom v sushi 🍣 radi v poradia a vysvetlia. A naozaj veľmi,velmi chutné. Odporúčam ⭐⭐⭐⭐⭐.

Michaela Mlakayova - Najlepsie sushi v.... Meste, boli sme viac krat mozem povedat, ochutnali takmer vsetko z menu a najvacsia spokojnost - jedlo cerstve, personal prijemni, vzdy aj v piatok vecer nam nasli stol a rezervovali, prijemna zmena aj co sa tyka napojov. Dakujeme a sorry za kvalitu fotiek vecer bez blesku 😎.

Lucia Kupčová - S manželom na.... Toto miesto chodíme už niekoľko rokov. Momentálne reštauráciu vlastnia zodpovední a veľmi príjemní ľudia. Jedlo si dlhodobo drží vysokú úroveň a príjemné priestory, ako aj ústretovosť obsluhujúceho personálu sú super. Ak sem prídete, budete určite spokojní. Mne zo všetkých jedál najviac chutia Hovädzie hoisin medajlónky a manželovi Tatarák z tuniaka, roky sme sem chodili na Edamame - nikde ich takým spôsobom nepripravujú. Ak budete mať záujem predajú vám aj Kimči omáčku, ktorú na Edamame dávajú, je problém ju zohnať aj cez internet a v predajniach je to takmer nemožné. Už sa teším na ďalšiu návštevu tejto reštaurácie..

Magdaléna Stískalová - Za mňa top....

Miroslava Ujlacká - Pre mňa naj.... Krevety a sushi v Trnave. Vždy spokojná. Ďakujem.

Altair849 - Bohatý výber jedla,.... Mali sme s priateľmi Exclusive sushi set (photo) a Bun Bo Nam Bo (photo). Všetko bolo servírované s maximálnym ohľadom na kvalitu, k dispozícii k Bun Bo som okrem štandarných paličiek dostal aj klasický príbor. Pokrmy nám priniesla priateľská obsluha oboznámená s etiketou podávania podľa pravidiel a celkovú príjemnú atmosféru dotvorili moderné priestory reštaurácie. Ceny jedál boli síce mierne vyššie ako za obyčajné denné menu, ale zodpovedajú ponúkanej kvalite. Jedna z TOP reštaurácií v Trnave. Odporúčam všetkými desiatimi..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

2. miesto si rozhodne zaslúži ENAK bistro&coffee

ENAK bistro&coffee

Čo hovoria foodblogeri:

Denisa Hockicková - A ako to hodnotíme? : Som stala zákazníčka,.... Preto si viem porovnať služby a ceny dnes a v minulosti. Jedlo je úžasné, to určite áno. Sem tam sa stane že je v porcií menej kreviet. Ale, žiadna donáška cez víkend, nedá sa platiť kartou. Jedlo čím ďalej drahšie (z časti chápem). Kvitujem, že ste sa zbavili potreby, používať zbytočne plasty vo forme balenia arašidov a nechutných nápojov, ale náklady vám ubúdajú a ceny rastu. Nerobí to dobrý dojem..

Anita Moravcová - Keby sa dať....

Iveta Pupišová - Krásny podnik výborne.... Jedlo a veľmi príjemná servírka.5*Top dnes..

Petra Kvasnicová - Vynikajúce reštaurácia, skvelé.... Jedlo, veľmi príjemná obsluha..

Rado Alica - Veľká pochvala; chutné.... Jedlá a milá obsluha..

Dominika “Kaiowas” Ratamahatta - Mňam. Bála som.... Sa pri objednávaní, že jedlo bude pre mňa veľmi štipľavé, ale bolo tak akurát ;) pekné prostredie, výborné chute..

Martin J - Jedlo bolo výborné.....

Zuzana Velichova - Príjemné posedenie, obsluhujúca.... Nám poradila pri výbere jedál a dezertov, velmi chutné jedlá...vždy sa sem tešíme.

Branislav Pika - Perfektné jedlo zložené.... Z kvalitných surovín. Pravidelne zo Žiliny chodievam na food turistiku do tejto reštaurácie. Určite ak váhate nad voľbou jedla, návštevu neobanujete!.

miroslav kratky - Veľmi rád odporúčam.... Všetkým  milovnikom aziskej kuchyne a aj tým ktorý ešte neochutnali Áziu túto restaraciu ktorá je svojím jedlom veľmi výnimočná ,môžem povedať ze jedlo je autentické nakoľko mám niečo pocestovane a viem ako to ma chutiť, bol som milo potešený príjemnou,ochotnou a šarmantnou čašníčkou, zamna nadmerná spokojnosť  a ďakujem pekne celemu týmu za krásny zážitok.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Nón Việt sushi bar & reštaurácia

Nón Việt sushi bar & reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Vladis Michal - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Jedlo chutné, prostredie.... Pekne, čisto. Personál je milý. Všetko ako má byť v dobrej reštaurácii. Toto miesto odporúčam.

User Name - Mne osobne chutí.... A hodnotím ako málo docenené z Trnavských fastfood ázijských. Oveľa lepšie ako čo navštevuje väčšina Tesco, City Arena alebo City Park. Najväčší problém je podľa mňa parkovanie, teda lokalita - nemáte kde v kľude zastaviť keď si idete doslovať zobrať jedlo na pár min (sú tam tuším len 2 miesta s parkingom na 20min - čo nie je stále voľné) .. kvôli tomu hviezda dole..

klaudia vargová - Odporúčam👌👌 Najlepšia kačica, bun.... Bo nam bo v Trnave💯Taktiež aj zbytok jedálneho lístka!.

Monika Gorelka - Chuť skvelá, jedlo.... Z donášky vyzerá naozaj pekne naservírované. Dokonca ma presvedčili, že mi chutia krevety :) Donáška bola rýchla aj keď sme mimo Trnavy..

Radovan Bahna - Výborné jedlo, primerané.... Ceny, milá obsluha, nové pekné priestory , odporúčam 👍👍👍🍽️🍽️🍽️.

Radovan Vanek - Výborné jedlo, sushi.... čerstvé- chutné. Príjemné kludné prostredie. Milý personál, nemusíte sa báť - dorozumiete sa slovensky :) Platba kartou samozrejmosťou 👍.

Terez Plešová - Výborné jedlá, vždy.... Sme boli spokojní (mali sme viackrát a vždy donášku). Najviac nalm chutí poké (losos, hovädzie aj tofu), bun bo nam bo (aj verzia s kuracím mäsom), pad thai a udon rezance 🔝👌.

Tomas Kotasek - Najedli sme sa.... Prekvapivo dobre. Obsluha super, jediný problém že si s nami nechceli zahrať kameň papier nožnice, ani nechceli povedať, aká je ich obľúbená kniha..

Lukáš Suchý - Naozaj výborné jedlo,.... Mali sme gyozu, poké a bun bo. Jedlo výborne dochutené, porcia viac než dostačujúca. Prostredie je pekné a čisté, toalety tiež..

Jacob Jakubec - Dali sme si.... Ramen, polievocka velmi dobra ale nieje to tradicny ramen …. Ale naozaj chutny.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.