Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Senci. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

10. miesto získava Bufet Trója

Bufet Trója

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Igor Melničák - Tento gastroskvost sa dá opísať ako prijemne posedenie, velmi.... Dobre jedlo - skoda ze je otvorene iba pocas sezony.

Matus Kral - Mame to tu.... Radi, vzdy skvele jedlo a cerna hora!.

Adriana Čierniková - Výber jedál a.... Nápojov veľmi dobrý, ceny bežné, len sa dlhšie čaka na prípravu..,aj nápojov.. Ešteže su tam aj toalety a v slušnom stave...

mario fernyak - Veľmi chutné jedlo....

Vladimir Bottlik - Najlepšie stravovanie na.... Jazerách. Odporúčam hovädzí wrap..

Erika Klenovic - Jedno z top.... Miest na Slnečných jazerách, výborné jedlo, skvelí ľudia a veľmi fajn atmosféra.

Rebeka Lukáčová - Mňam! Obrázky hovoria.... Za jedno, skutočná chuť jedla je iný kulinársky zážitok.✨.

Andrea Šimonič - Skvelé jedlo 👌.... Každý si veberie,aj vege aj vegan jedlá, mega sú aj chedarové hranolky.. najlepší aperol na juhu😁.

Maria Gyenesova - Výborné jedlo,detské ihrisko,.... Príjemný personál..

Vladimir Remenar - Pekný výhľad na.... Jazero no malé WC cena primerana.

Dávame 5.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto si rozhodne zaslúži Família Beer & Restaurant

Família Beer & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Ema Viteková - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Reštauráciu sme neraz.... Navštívili, čo sa týka jedla, naozaj výborná kuchyňa. Hoci by nám návštevu iste spríjemnila o čosi príjemnejšia obsluha.

Alexandra “Sasha” - Prostredie pekne na.... Nedeľný obed. Trosku dlhšie sme čakali, ale vôbec to nevadilo. Keďže jedlo priniesli čerstvé a chutné. Parmezánove rizoto s krevetami by bolo o niečo lepšie kedy krevety boli viac grilované ale nevadi. A Burger noo bol super ale vraj pre chlapa malo 🤣 jedine co este chýbalo boli cibuľove krúžky ktoré žiaľ nemali. Ale odporúčam aj obsluha milá a aj miesto pekne..

Martin Takáč - Pizzu sme si.... Objednali na večer ku vodnej.Kuriér v pohode ústretový keď nevedel kam mal ísť zavolal nebludil jak bludný holandaň kde čo ako nemeskal.Chuť surovín na pizzi veľmi dobre chutilo nám. Ale čo nám vadilo a dávame hviezdičku dole za to že bolo bezchuti cesto(možno preto lebo pizza bola pečená v elektrickej trúbe nie na dreve)GUMENE CESTO!! a zle nakrájana pizza na trojuholníky nedala sa rozdeliť..

Dobré jedlo - Objednané z denného.... Menu: Bulgur šalát s hráškom, zeleninou a mini mozzarellou. Prišlo to na čas,teplé a porcia bola fakt že veľká,takže som sa fajne najedol 🙂 Dal by som 4 a pol ⭐️ ale to bohužial nejde..Troška som ubral za slepačí vývar,ten mi prišiel bez chuti,ale to môže byť iba môj názor 🙂.

Branislav Plevka - Super obsluha a.... O miešaných drinkoch a jedle ani nehovorím. Chuťové poháriky dostali zabrať. Ako sa vraví - nebíčko v papuľke :) Určite sa opäť vrátim..

Barbora Kopálová - restauracia v peknom.... Prostredi s detskym kutikom. pizza vyborna, salat aj rezniky. detske menu je skor pre vacsie deti - chyba zelenina, obsluha prijemna.

0 - Rýchle dodanie a.... Výborná cena , Hamburger mohol mať trocha viac dresingu inak chuťovo výborný ....

Tomáš Cebecauer - Snažím sa.... Byť vždy objektívny pri mojich ,,recenziách'' a preto napíšem, to ako to práve cítim😊 Návšteva dnes 18.8.2019 čas cca.15,00. Reštaurácii sa skĺbilo všetko, čo si pod pojmom gastronómia človek želá. 1. neskutočne milá, sympatická profesionálna obsluha - možno väčší zážitok ako samotné jedlo❤ 2. Lokalita je absolútne špičková, treba vidieť skúsiť , 3. Prehľadnosť a výber jedálneho lístka - po dlhej dobe som videl vkusný a veľmi dobre spracovaný lístok, 4. GASTRONÓMIA - po dlhej dobe môžem použiť tento výraz, lebo jedlo bolo neskutočne chutné, potešilo oko a chuťové poháriky, pozdravujem majstrov z kuchyne 👨‍🍳👩‍🍳, 5. Prijateľné ceny - polievka 2,9 €, hlavné jedlá od 8€, ostal som milo prekvapený, ----‐---------‐‐------------------------------------‐-------------- No nebol by som to ja keby som nevypichol chybičku . Jedinú technickú vec by bolo treba dopracovať je tieňacia technika počas sedenia na vonku, nebola možnosť nastaviť tienidlo, tak aby sme nezažívali práve Malinovské leto😊 Takže nech nikto nešpekuluje a hneď uteká na fajnové posedenie do FAMÍLIE #Ďakujem!.

Miroslav Matula - Milý a ochotný.... Personál rýchlo vybavená objednávka chutné jedlo Top.

Daniella es - Super cestoviny a.... Rizoto, a úžasná atmosféra pri vode 😊 Obsluha milá a ochotná, určite budeme chodiť pravidelne 👌🏽.

Podnik hodnotíme na 8.1 z 10!

 

8. miesto obsadzuje Tankovňa Lumax

Tankovňa Lumax

Čo hovoria foodblogeri:

Adriana Malá - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Veľmi príjemný podnik.... Priamo na Slnečných jazerách, veľmi sympatický majiteľ, obsluha vždy maximálne ochotná, fungujú celoročne, varia chutne, odporúčam.

fialka fialocka - Skvelé miesto,kde sa.... Dá posedieť 😊 je tam aj ihrisko,čo je výhodou a je za tankovňou 😊.

Poiree - Občas sa sem.... Zastavíme na obedové menu, keď ideme okolo. Jedlo je tu vždy chutné, obsluha milá a rýchla. Zatiaľ sme boli vždy veľmi spokojní. Odporúčam..

Matej Bartozel - Musím povedať, že.... Táto reštika je 10/10 jedlo veľmi dobré, príjemná obsluha a neuveriteľne dobré pivo čapujú. Odporúčam!.

Lea Krizsanova - Krásna terasa, krb.... A celé zariadenie vytvárajú príjemnú atmosféru. Kuchyňu aj obsluhu treba tiež pochváliť. Boli sme spokojný, super! 😍☺️.

Martin Ďurian - Podnik, ktorý napriek.... Tomu, že je to stále len prerobený bufet, ktorý sa hrá na reštauráciu pre lepšiu klientelu (oproti bufetom vedľa)a z BA cenami, tak zákazník nie je zvedavý počúvať vulgarizmy personálu. (Nahlas medzi sebou) Chápem, že je v dnešnej dobe problém so zamestnancami a takúto činnosť robia vo veľkej miere študenti a nekvalifikovani ludia, ktorým je to jedno, ale náročnejšieho zákazníka takýto prístup akurát odradí od ďalšej návštevy..

Anna Brehovská - Amotmosféra živej hudby,.... Prostredie na 1, Jedlo fantastické na 1*** A k obsluhe sa nebudem vyjadrovať. Celý dojem zachránilo iba jedlo, pre ktoré sa oplatí navštíviť tento podnik. Kuchárom vzdávam hold, lebo pracovať s takou spomalenou obsluhou dá určite zabrať..

wera remeselnikova - Výborné jedlo, krásne.... Nadekorované stoly počas oslavy, servis na jednotku, ďakujem.

epic gamer moment - šalát dražší neš.... šteak, 17€?! 🥴🤨 som plný nenavišti!! update: čakal šom 40 minut na burger?! čo ti klepe huh? update 2: dobro, kečal som. jen 20 minuť ale byl celkom popiški ❤️ 🙉 (ubrusky neměli) aktualižace 3: dneš som opět udělal chybu a opakoval som nasvtievu, chtol som pivu do plastu a donešli mi sklo..

Jaroslav Bukovič - Dnes sme navštívili.... Tankovňu Lumax, obsluha bola veľmi milá a steaky úžasné. Určite prídeme zas. Vrelo odporúčam..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto získava COUNTRY SALOON Senec

COUNTRY SALOON Senec

Čo hovoria foodblogeri:

fialka fialocka - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Dobré jedlo,ihrisko pre.... Deti vonkajšie a aj vnútorné 😊 vo vnútri je aj jazierko s krásnymi rybami,korytnačky 😊 oddelené priestory pre fajčiarov a nefajčiarov 😊 vždy sa nám tu páči a radi sa sem vraciame 😊.

Andy R - Miesto je väčšinou.... Dosť plné, ale obsluha je pomerne rýchla a netreba dlho čakať. Jedlo je chutné, porcie dostačujúce..

Michaela Rumankova - Velmi prijemne prostredie,.... Mila a ochotna obsluha, chutne jedlá, velke porcie aj dobry vyber. Radi sa sem vratime..

Igor Bartošek - Boli sme s.... Kolegami na večeri. Veľmi dobrý dojem som mal hneď na začiatku z prostredia. Obsluha veľmi slušná, je to dnes zaiste štandard. Mal som síce len cesnačku a zázvorový čaj, kolega mi dal ochutnať z pizze. Všetko excelentné. Cesnačka silná ako hrom, takisto zázvorový čaj. Pizza bola veľmi chutná, bohatá, dobre vyzerala. Ak by som sa rozjodoval, kam na večeru v Senci, išiel by som sem..

Mário Péder - Krásna moderná reštaurácia,.... Obrovský priestor, milý a ochotný personál a najmä vynikajúce jedlo. Odporúčame každému..

Milan Remeň - Za nás TOP‼️😍Personál.... Milí usmievaví,obsluha hneď pri nás ,objednávka do 10 minút na stole a tie wafle,mnaaam🫶dokonalosť ,a čo nás milo prekvapilo ,hneď akonáhle odišli hostia hneď čistili stôl dezinfekciou,ihrisko pre deti ,užili sme si to naozaj ♥️Obdiv má u nás personál 👏sa tam čosi nabehajú za celý deň 🙏Určite sme tam neboli posledný krát . ĎAKUJEME ☀️.

Altair849 - Obedové menu vždy.... Bez problémov, chutné v rámci možností, šalát na špeciálnu žiadosť i ďalšie menu bolo super, parkovanie je trochu problematické skrz to, že sa podnik nachádza pri jazerách :). Personál v pohode.

Nikola Karkeszova - Pekné a príjemné.... Miesto. Chutné jedlo. Dobrá kávička aj koláče. Či už v zime alebo s posedením na terase v lete s veľkým detským ihriskom..

Renata Wenter - Zemiaky prišli .... Studené a odstáte , ale ináč chutilo ..

Jana - Jedlo chutné, .... Obsluha rýchla, atmosféra fajn, ceny primerané. Každý rok vidieť pokrok vo všetkom, čo sa mi ani nechce veriť 💚 Nealkoholické driny úžasné..👍👍👍.

Hodnotíme 8.7 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Reštaurácia Marathon

Reštaurácia Marathon

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Krajčovičová - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Jedlo bolo chutné,.... Pekne upravené. Ceny troška vyššie..

Matúš Sobotovič - Ústretový personál aj.... Management, splnia vám čo Vám na očiach vidia. Na všetkom sa dá dohodnúť , nič nie je problém... Pred pár mesiacmi mi pomohli mi zorganizovať príjemný narodeninový víkend so ženu, kvety na izbe, čerstvé ovocie, šampanské, skvelá večera… dnes sme sa zastavili na obed a opäť s rovnakým zážitkom, nadštandardne chutné jedlo a profesionálna obsluha. Určite sa sem budeme radi vracať..

Mário Péder - Jedlo chuťovo fajn..... Ale v Senci pýtať 11€ za najlacnejšiu pizzu, tak to je extrém. Boli sme naozaj hladní a nič normálne naokolo nebolo otvorené. Ale keby bolo, tak bohužiaľ si ani nesadneme, lebo cenovo je reštaurácia na úrovni reštaurácii Štrbského Plesa ak nie drahšia a pritom je to len v Senci na námestí..

Peter Volek - (*) Jednoznačne 6.... Hviezdičiek. Nečakané potešenie z večere pri prechádzke v srdci Senca. Príjemná a vzdušná terasa aj v sparnom letnom večeri. Milá a nápomocná obsluha. Miesto kam sa radi vrátime zopakovať zážitok z teľacieho na grile, jahňacieho ktoré sa rozpadavalo na jazyku či výnimočného teľacieho rezňa. A radí vyskúšame aj iné lákavé chody v menu. Na horúci večer nám zachutilo pivo Erb..

Monika Uherkovichová - Prostredie vnútri bolo.... Prekrásne. Obsluha milá a ochotná. Ochutnali sme burger a teľací rezeň, jedlo bolo fantastické a porcie viac než dostačujúce. Treba však počítať s tým, že je to podnik cenovo na vyššej úrovni (burger, rezeň, pivo a limonáda nás vyšli na 35€)..

Lusalinda Fucalova - Nemáme čo vytknúť..... Obsluha, jedlo, limonády, prostredie - všetko fajn..

jan giertl - Skvelá reštaurácia úžasná.... Príjemná usmievavá krásna obsluha. Výborne cenovo ok jedlo. Dal som si skvelý šalát ktorý nemal chybu. sem sa veľmi rád vrátim a rád váš podnik doporucim.

Patrik Belanyi - Prostredie majú krásne,.... či už izby alebo reštaurácia. Jedlo je výborne, porcie sú veľké. Dosť veľká škála nápojov aj jedál. Personál je veľmi príjemný. Ceny sú o trochu vyššie ale myslím že za ten servis čo dostanete je cena adekvátna. Môžem len odporučiť. Jedna z najlepších reštaurácií v Senci! 👍.

Adam Pacho - Jedlo bolo vynikajúce.... Ako vždy. Ja som mal viedenský rezeň a kolega jahňacie. Porcie sú veľké, prílohe je zvlášť na tanieri . Obsluha je vždy veľmi milá a odporuci aj vino k jedlu. V Senci určite najlepšia reštaurácia. ( bol som v každej).

Dominika Knorová - Príjemné prostredie, veľmi.... Chutné jedlo, naozaj skvelo pripravené mäso a úžasný personál. Už len kvôli tej obsluhe sa tam človek rád vracia..

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si zaslúži Motorest Čataj

Motorest Čataj

Čo hovoria foodblogeri:

Mako Samas - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Boli sme veľmi.... Príjemne prekvapení. U nás nezvyčajný typ rýchleho jedla. Naberieš si sám čo a koľko chceš a zaplatíš podľa váhy. Hoci bolo necelú hodinu pred záverečnou, výber bol celkom široký a jedlo chutné a teplé. A obsluha príjemná, s úsmevom na tvári..

Dušan Chalupa - Jedlo bolo výborné.... A to sme ochutnali asi zo všetkého. 2,20€/100g čohokoľvek si z ponuky naložíte. K tomu je v cene polievka (dva druhy) a dezertík. Polievka bola tiež výborná na chuť(vývar). Treba si len dávať pozor, koľko si naložíte, človek pri tom množstve dobrôt stratí odhad. Ja som platil 15€ ale neviedol som všetko :).

Tomáš Palloš - Prvý krát a.... Prekvapený. Jedlo chutné. Dali sme si slepačiu polievku. Stehno so pečenémi zemiakmi. Rolku s ryžou. Určite sa zastavím opet..

Lucia Tomankova - prostredie pekne, vyber.... Dobry, jedlo v celku chutne. 10e za toto sa mi zda dost .... pol misky polievky a dezert ma byt gratis. Hlavne jedlo -gril.zelenina,cerstvy salat, 5 pecen.zemiakov a trosku kuracieho .....

Miky - Prosím pekne, takto.... Má vyzerať a HLAVNE chutiť burger po domácky!!! Mekáč a podobné reťazce máte sa čo učiť!!! Dlho mi tak nečvachtalo v ripáčiku 😀 NEBÍČKO V PAPULKE 😉 PS.: Ten nápis na krabici-co je psáno, to je dáno 👍.

Peter Živčic - Nečakane dobré stravovanie.... Na D1. Prostredie príjemné, parkovisko hneď pred podnikom, existuje aj možnosť drive-in. Jedlo bolo chutné, teplé, je na výber z veľa možností, zákazník platí za hmotnosť, nie za porciu. Ak hmotnosť prekročí určitú hranicu, polievka je zdarma. Uvítal by som lepšiu koordináciu, pre človeka, ktorý tam bol prvý raz to vyzeralo mierne chaoticky. Po vstupe do jedálenského priestoru je potrebné sa vydať úplne doprava na koniec zariadenia odkiaľ sa začína zobratím podnosu, tanierov, misiek atd. Voľne sa pokračuje doľava cez sekciu olejov a dochucovadiel, šalátov a následne hlavného jedla. Polievky sú úplne posledné pri pokladni. Obsluha nebola z najochotnejších, ale ani nepríjemná..

Ľubomír Steeler Grec (CRACATITH) - Akože som tu.... Prvý krát ale určite nie posledný.. Super...je všetko.. Odporúčam.... Bodaj by človek,, šofér,, našiel okolo ciest na Slovensku viacero takýchto zariadení... Šofér autobusu zo Snami Tour..👍👍👍.

Zoltan Struhar - Príjemné miesto s.... Chutným jedlom, ktoré funguje na princípe bufetového stola a má aj široký výber burgerov.Personál je milý..

Linka P - Nad diaľnicou pútač....

Vladimír M - Zastavil som sa.... Po ceste a dal som si SMALL Menu. No nebol som očarený. Hamburger nevychutený. Da sa povedať že úplne bez chuti. Jedinú chuť tomu robil roztopený syrček na mäsku. A aj žemľa nič moc. Taká sypká a zároveň gumená.. Hranolky príliš mäké a bez soli. Ale kola chutila naozaj dobre. Za cenu 7,90€ to nebolo hodné. Porcia naozaj " small" a cena ako za klasiku. Ale zase povedzme si že je to fastfood pri diaľnici, čiže tam by som cenu asi neriešil..

Hodnotíme 8.7 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Reštaurácia Rozmarín

Reštaurácia Rozmarín

Čo hovoria foodblogeri:

Rastislav Janko - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Na prvý pohľad.... Sa mi reštaurácia moc nepáčila, ale obsluha bola príjemná a jedlo výborné..

Vlado Rihak - Rýchla obsluha (až.... Tak rýchlo, že sme nestačili dojesť polievku, a už sme mali na stole druhý chod :)), chutné jedlá..

Roland Csaszny - Rozmarín je jedno.... Z prvých reštauračných zariadení po Nežnej revolúcii v Senci. Jedlá sú chutné a ceny veľmi prijateľné. Miesto vhodné na rôzne oslavy či podujatia..

Lucia Mravcova - Vyborne jedlo, porcie....

Mgr.František Močiliak - Varia domácky ako.... Od mami a porcie sú chlapské. Vždy mi tam chutí 😁.

Monika Dedičová - Naša obľúbená reštikq.... Už 12 rokov . Černohorsky rezeň s opekanými zemiakmi topka vždy..

Reall Invest - Bol som tu.... Naposledy v roku 2010 ale môžem potvrdiť že stále super domáca kuchyňa.

Daniel Mikula - Príjemný podnik s.... Osobitou atmosférou..

Andrej Lenorák - Jedna z top.... Reštaurácii co poznám. Jedlo je ako vždy úplne super, čerstvé, lacné a veľmi chutné. Domáce šaláty, polievky. Hlavne jedlo vždy super..

Marek Sopko - Oblubujeme tieto stare.... Restauracie, jednoducho, rychlo, lacno, stare dobre chutne jedlo, viem, ze to nie je spicka, ziadna nobl restika, ale nam to uplne staci, dobre a rychlo sme sa najedli, urcite este prideme....

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Pruk

Pruk

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Gazárek - Tento podnik hodnotíme takto - Využitie kuponu na.... Koleno a rebra. Sice dlhsia cakacia doba, ale velmi mila obsluha a vyborna slepacia polievka, ktora ma zasytila kym som cakalna jedlo..

Filip Bednárik - Donáška sice meškala.... Trocha ale obed chutil ako vždy výborne.Objednavame si minimálne raz za mesiac a ešte sme ani raz nemali čo vytknúť..

Katarína Prypoňová - Boli sme tu.... Dnes prvýkrát. Jedlo výborné a veľmi príjemná obsluha 😊 Ďakujú - Detský kútik Coop Land, Detský kútik Tutti Bambini.

Michaela Sulavikova - Objednávala som cez.... Wolt, kde mi reštaurácia odklikla objednávku s čakacou dobou 1 hodinu. Po hodine a desiatich minútach som volala do reštaurácie, kde mi čašníčka povedala, že burger bude do ďalšej hodiny - dokopy 2h čakanie, na ktoré som nebola vopred upozornená (čašníčka bola ale veľmi milá, vysvetlila mi že na Wolte vedia ako reštaurácia odkliknúť max. hodinovú čakaciu dobu, avšak majú tam vždy telefónne číslo zákazníka a naozaj by na to mali dopredu upozorňovať). Teraz sú to 2 hodiny 10 minút od vytvorenia objednávky a burger tu stále nie je - podľa aplikácie nie je ani na ceste - čo je mimo doby obeda veľmi dlhý čas. Dve hviezdičky aspoň za milú čašníčku a skóre určite zvýšim keď (ak?) bude jedlo doručené a bude dobré. *update: jedlo doručené 4min po odoslaní mojej recenzie, teple a veľmi dobre + k nemu pozornosť za omeškanie sa. Ďakujem a zvyšujem hviezdičky na 4, ale s tým informovaním o dobe doručenia treba čosi robiť prosím. Už som mala nervy aj od hladu aj z toho, že som sa ponáhľala do mesta. Jedlo ale skvelé, čašníčka tiež a kuriér tiež, ďakujem :).

Peter Surek - Naozaj veľké porcie,.... že má človek problém to zjesť :) Dobrá obsluha, kvalitné pivá, ktoré sa menia. Ceny o trošku nižšie ako v BA ale v kvalitnych porciach take malo kde nájdeš.

Peter Bezák - Perfektný čašník, starostlivý.... A zábavný. Najlepšia panenka akú som kedy jedol a to ich už mám pár za sebou 😊. Určite sa vrátim.

Štefan Beňo - Jedlo výborne 👍.... Atmosféra taká pochmúrna časnik taký postarší v obleku nemal jak guľa 😁a všetko stíhal takže tak👍👍👍.

Lukáš Kosmeľ - Skvela, chrumkava Pinsa.... Plna chuti Obsluha a vizual tohto miesta vsak na zazitku velmi ubera, okrem nas boli 2 stoly hosti a cakali sme na limonadu 20 min a na pinsu este dalsich 15, co si neviem predstavit kolko by bolo pocas Piatkoveho vecera... Odporucanie: Revizia sodovaca Kontrola kvality obsluhy Ozivenie/Modernizacia priestorov Cena 13 EUR/Pinsa Romana je na toto miesto dost neprimerana.

Miloš Jordan - Klobúk dole, toto.... Bol mega gastronomický zážitok za posledné mesiace. Tak dobre burgre sme ešte nemali. Keď sme objednávali, boli sme trochu šokovaní z cien ale na základe recenzii sme si povedali, že výnimočne skúsime aj niečo drahšie. A neľutujeme. Dokonalá chuť mäsa, veľa slaniny, výborné hranolky a skvelé dresingy a výborná mäkká žemľa. Doručenie bolo o pol hodinu skôr a kým čakala priateľka na výťah, tak pan kuriér priniesol jedlo až k bráne..

Patrícia Petríková - Jedlo super, až.... Na ryžu. Bola tvrdá a suchá čo bola škoda, ale ostatné bolo ozaj vynikajúce 👍.

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

2. miesto získava Wasabi.stro

Wasabi.stro

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Bokroš - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Obsluha je veľmi.... Ochotná a príjemná. Jedlo presne zodpovedá vizuálom na stránke. Ako je krásne, tak je aj vynikajúce! Mali sme rôzne jedlá - polievka, rezance, poké aj suši, všetko vyšperkované. Príjemne prekvapí veľkosť porcií, žiaden zákazník neostane hladný 👌 Prvá návšteva rozhodne nebude posledná..

Miriam B - Dnes sme si.... Vo Wasabi.stro krásne vychutnávali Edamame s kimchi, Ramen a famózny Tapiokový puding na záver 😋😋😋 Neodolali sme ani "vankúšikom " Bao 😋😋😋 Ďakujeme 🥰😋🥰.

Tomas Ferech - Velmi chutne, cerstve.... Suroviny,mila a prijemna obsluha,krasne prostredie. Vyvazene chute a znamenita cerstvost ktoru musim zdoraznit. Excelentna a velmi chutna uhorkova limonada. Vrelo odporucam..

Mário Péder - Z reštaurácie sme.... Mali trochu zmiešané pocity. Šli sme tam na odporúčanie. Prvá vec čo nás trošku zaskočila je nie veľmi pohodlné sedenie vonku na terase - aktuálne obľúbený minimalizmus je síce príjemný a pekný, ale nie keď sa na tom sedí nepohodlne. Čo sa týka jedla, mali sme ako predjedlo šalát z morských rias Wakame, ten bol super, ale tam niet čo pokaziť. Ako polievky sme mali ostrokyslu a Tom yum - obe boli chutné, ale absolútne iné chuťovo než na čo sme zvyknutí a čo sme od toho očakávali. Boli chutné, ale úplne iné. A na hlavné jedlo sme mali chobotnicu v majonéze s kaviarom a kačku na udon rezancoch. Chobotnica bola vyprážaná, čo nás trochu prekvapilo keďže to tam nebolo písané a celkovo tá majonéza bola extrémne výrazná, až príliš. Udon s kacacim mäsom bol celkom chutný. Celkovo sme si teda nepochutili tak ako sme si predstavovali, ale chuť je subjektivna a mohlo to byť aj našim nie najlepším výberom jedál. Určite dáme šancu ešte aj iným jedlám, napr sushi, ale toto nebolo z nášho pohľadu na 100%, preto spolu so sedením dávame 4/5*. Inak veľmi milá obsluha :).

Matej Bartozel - Najlepšia obsluha na.... Akú v dnešnej dobe veľmi často nenarazíte. Príjemné vystupovanie úplne všetkých pracujúcich, neochotu tu nenájdete. Čo sa týka jedla? Najväčšia topka! Podľa mňa v okolí aspoň 100km nič lepšie nie je. Áno ceny sa môžu niekomu zdať vyššie ale pomer cena/kvalita sa nedá nič vytknúť. Za mňa plný počet..

Peter Jezek - Výborné jedlo a.... Super obsluha. Poskúšali sme viacero jedál a chutilo aj deťom. Výborné udon rezance. Parkovanie je bezproblémové. Určite prídeme znova 👍.

Nikoleta Kovácsová - Absolútny klenot v.... Nevýraznej dedine vedľa Bratislavy. Priestor je moderný a veľmi vkusný, obsluha milá a rýchla. A jedlo výborné, ochutnali sme polievky, gyozy aj sushi, keby sme boli vládali, skúsili by sme aj dezert nejaký, ale nezostalo miesta :) Naozaj vrelo odporúčam!.

Danica Cieslakova - wasabistro som sla.... Navstivit pre clanok na internete, ktory bol podozrivo oslavny, ospevujuci a sedim tu teraz cela prekvapena, tom yum pekne pikantna, ale nie tak, ze odpali chutove pohariky pre dalsie pouzitie, sushi s tuniakom (absolutne jemnym) a figou famozne, rozpravka pre papulku, tartaletka s figovym pyre…a som tam kde ten clanok - oslavujem, ospevujem! cennik vyssie, ano, lebo suroviny su nadpriemer.

Andrejka Jánošová - Wasabi.stro registrujem už.... Dlhšiu dobu, ale k návšteve ma motivoval až kanál Strýc Food na YouTube, ktorý vo videu prezentoval a výborne ohodnotil práve túto prevádzku. Nie je to žiadne obyčajné ázijské bistro. Z jedla máte naozajstný zážitok. Výber nebol ľahký, nakoniec som si objednala kačacie udon rezance. Chute boli vyladené, vyšperkované, naozaj vynikajúce. Na pitie som mala lahodnú marakujovú limonádu. Interiér je príjemne moderne zariadený, žiadne gýčové maneki neko. Obsluha príjemná, usmiata. Ceny sú vyššie, avšak stojí to za to..

Veronika Horváthová - Obsluha bola veľmi.... Príjemná, jedlo výborné akurát sedenie na terase bolo menej pohodlné, chýbali podsedáky na stoličkách..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto obsadzuje Paradajz Bistro

Paradajz Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Lukáš Želiska - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Jeden z najlepších.... Burgrov, aké som kedy jedol. Veľmi chutná domáca žemla, chrumkava. Milý personál a príjemné priestory. Odporúčam..

Oto K. - Výborne burgre už.... Niekoľko rokov, dúfam že sa čoskoro najde nový priestor, inak mi budete chýbať. Vždy tu rád posedím. Najviac mi bude chýbať extra chilli ktoré jeden kuchár občas špecialne prihodí na požiadanie..

Petra Mikusova - Super bistro za.... Super ceny, veľmi pekne miesto môžem len odporučiť. Určite tam pôjdeme znovu. Na sto percent odporúčam..

Tímea Andelová - Jeden z najlepších.... Burgrov, aké som kedy v živote mala, ak nie ten najlepší! Stálo to za každý cent!!!.

Róbert Redaj - Určite odporúčam navštíviť.... Ak ste na Seneckých jazerách a chcete ochutnať dobrý burger. Dajte si Klasik. Vynikajúci. Top klasik burger aký som kedy jedol (10 z 10 bodov). Vyvážený pomer ingrediencií a chutí (skvelá nadýchaná žemľa s čiernym sezamom, chutne prepečené mäso, roztečený chedar, čerstvá surová červená cibuľa, voňavá paradajka, čerstvý kučeravý šalát, marinovaná kyslá uhorka a výborný dresing). Také jednoduché a chutné. Žiadne hranolky ktoré by iba pokazili zážitok z jedla. Neviem prečo to nevedia takto urobiť aj inde. Ochotný a príjemný personál. Trochu menšie priestory. Určite sa ešte vrátim. Odporúčam..

El Srokova - Tak toto🤩miska Matylda🌶všetko.... čo má Burger mať, len bez žemle ako kombo s hranolkami, dávno som si tak nepochutila😋Len tak ďalej, určite prídite vyskúšať ja sa vrátim určite, chválim kuchára aj personál😉.

Dana Libiaková - Veľmi dobré burgre,.... Hranolky ale aj cibuľové krúžky. Obsluha milá a ústretová. Prostredie pekné a čisté. Čo sa mi páči, dá sa platiť aj kartou. S parkovaním tiež nie je problém..

Gabriela Kosibová - Co sa tyka.... Burgru, batatovych hranoliek a pikantnej mayo- topka....misky (urcite nie! hranolky pod salatom- cele rozmocene-jak misa pre psa to posobi), ine dressingy- vyskusane vsetky a vsetky bud slabe alebo vyslovene zle (okrem pikantnej mayo), domace hranolky, suche a bez chuti, paprikove to iste len plus paprika (batatove su ale uzasne).

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.