Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Ružomberku. Je medzi nimi aj tvoj gastrozážitok?

 

10. miesto si rozhodne zaslúži Kozí vŕšok reštaurácia

Kozí vŕšok reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Grunta - A ako to hodnotíme? : Perfektné jedlo, super.... Prístup personálu, voňavé prostredie, čisté a jedinečné miesto. Určite prídeme radi znova! Dokonca sme zadarmo nabili elektromobil cca 50m od reštaurácie a robia aj kávu so sebou!.

Petra - Nebola to moja.... Prva navsteva, isto nie ani posledna. Paradoxne, v case obeda bolo obsadenych len zopar stolov, takze obsluha nemala problem. Standardne si objednávam halusky, no tento raz som vyskusala salat s marinovanou hruskou, balsamico redukciou, tekvicovymi semiackami a grilovanym kozim syrom. Vyborna horcicovo-medova zalievka (ja by som si kludne este pridala), prepojenie chuti a lahodny syr! Prostredie sa za nejaky ten rok nezmenilo. A v 2 obchodoch s potravinami si kupite kvalitne potraviny aj handmade vyrobky..

Erika Hruba - Dávno som si.... Tak nepochutila na segedine 🤌 Halušky s pirohami boli tak isto výborne 🤌 Ani sme dlho nečakali 👍 Ceny su v pohode 👍 Dakujeme.

Ingrid Turcanova - Dobré jedlo, obed....

Aurif Aurif - Reštaurácia pri diaľnici.... Jedla sú podávane formou výberu na tácku.Veľkou výhodou je možný prístup z oboch smerov diaľnice. Nachádza sa tu aj čerpacia stanica a aj nabíjačka ZSE drive pre elektrické vozidlá s výkonom 120kw.

Miroslav Mikuláši - Zastavili sme sa.... Na večeru cestou z výletu. Chutné jedlo za prijateľnú cenu a ako bonus detské ihrisko..

Roman Spalda - Prvá návšteva odporúčanej.... Reštaurácie. Objekt je zašitý v priemyselnej zóne. Nemal som pocit, že idem niekam, kde by mohla byť reštaurácia. Je to táckareň so zaujímavým dizajnom, ale stále táckareň. Jedlo je priemernej kvality. Tešil som sa na Liptovský tanier (pol bryndzové halušky, pol bryndzové pirohy). Neohúrili, neurazili. Pirohy sú robené ručne. Škoda, že v náplni je málo bryndze. V zásade sa nedá to množstvo bryndze identifikovať. Ceny sú vždy vecou individuálneho posúdenia. Z môjho pohľadu vyššie, ako sa hodí na daný typ stravovania. Nealko s cenami ustrelené, až za hranicu primeranosti. Jedna návšteva stačila. V okolí sú iné, krajšie, kvalitnejšie a cenovo vyrovnané reštaurácie..

Robert Mentel - Super miesto na.... Rýchle jedenie bez čakania... Každé jedlo čo sme mali bolo veľmi chutné, odporúčam každému navštíviť a pochutnať si, výber je perfektný. Obsluha veľmi milá, ochotná..

Peter Javorský - Úžasná reštaurácia, krásna.... Monolytická konštrukcia vovnútri. Samoobsluha, platiť môžte pred alebo po jedle. Super terasa a detský kútik. Špeciálne chcem vyzdvihnúť obsluhu, ktorá bola veľmi profesionálna a príjemná..

Štefan Pišta - Celkom zaujimavá jedáleň.... Vedľa dialnice. Z pohľadu cestujúceho po dialnici super zastavenie, jedlo, pitie bez čakania a prázdne veľké parkovisko..

Dávame 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto obsadzuje Koliba Bodega

Koliba Bodega

Čo hovoria foodblogeri:

Jozef Jonas - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Velke porcie jedal..... Gulas nic moc, zla kvalita masa. Halusky boli fajn, rovnako aj svieckova, ktora bola vyborna, ale celkovy pocit z dobreho jedla pokazila umela slahacka. Na pitie sofokola ale nastastie aj hroznovka a malinovka. Obsluha prijemna a pomerne rychla na velkost restauracie..

Maroš Niederland - Velmi chutné by.... Som povedal až extra chutné jedlo a ta porcia... . Bude stačiť i na večeru :-). Môžem odporučiť, bolo plno boli sme dosť rýchlo obslužený aj napriek tomu ze nás milá obsluha upozornila ze budeme čakať. Nebola to posledná návšteva u nich..

Luboš Račkovič - Výborné jedlo,odporúčam. Za.... Mňa veľká spokojnosť. Mal som domácu fazuľovicu a plnenú placku 3.druhmi mäsa.Také veľké porcie,že sa to nedá zjesť. Určite sa tu zastavím keď budem mať cestu okolo. (najbližšie 22.10.2022).

Robert Irányi - Keby sa dalo,.... Dám im 4,5 hviezdičky, do tej piatej im ešte niečo chýba. Jedlo bolo dobre ale.. Bryndzové halušky, nechutili vyrazne po bryndze, Držková bola zbytočne múková a sviečková bez chyby..

Jana Zosiakova - Výborné 👏 môžem.... Iba odporúčať. Krásne prostredie Super ceny Obrovské porcie Chutné jedlo Rada sa vrátim do tejto koliby 🙂.

Viktor Kovačik - Výborné a chutné.... Jedlo, ktoré nás opäť nesklamalo. Jedna z mála kolib, kde sa za dobrú cenu skvele najete. Jedlo je nielen chutné ale aj porcie sú poriadne veľké, takže hladní nebudete. Okrem kuchára chválim aj obsluhu od čašníčky až po chalaniska čo kmital hore dole a kontroloval prázdne taniere na odnesenie. Jediné moje odporúčanie je vylepšiť a trošku rozšíriť detský kútik,nech sa deti zabavia kým rodičia dojedia..

Stanka Černáková - Vždy keď ideme.... Okolo tak sa vždy zastavíme. Práve kvôli ich haluškam. A kapustnici. Ú nás sa stala Bodega tradíciou. V nádhernom prostredí lesov smerom na Smrekovicu. Síce vždy majú plno, ale to neprekáža. Kto sa dostane do týchto končím určite odporúčam navštíviť. Veľký výber jedál, rýchla a šikovná obsluha. Vždy usmiata. 💯👍.

Richard Stankovič - Výborne tam je....... Dobrá atmosféra taká ľudová Slovenská domáca. Jedlo dosť dobré... Aj rýchle servírovanie na stôl.

Roman Kašák - Perfektná kuchyňa na.... Spojnici Ružomberok - Banská Bystrica. Bryndzové halušky s údeným kolenom boli vynikajúce. Kapusta bola správne kyselá a mäso sa príjemne rozpadalo v ústach. Asi sa toto miesto stane našou pravidelnejšou zastávkou v tejto oblasti..

Jan Pikla - Dobre miesto na.... Oddych a potuzenie sa pred výstupom na Smrekovicu 🙂 Menšie mínus by som možno dal,že platba kartou je len od 10€ inak fajn koliba v príjemnom prostredí 🙂.

Dávame 8.6 z 10!

 

8. miesto - Reštaurácia a ubytovanie Zuzana

Reštaurácia a ubytovanie Zuzana

Čo hovoria foodblogeri:

Ján Foltín - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Výborné pirohy, mal.... Som pocit že domáce, bryndza bola naozaj bryndzou, chuťovo veľmi výrazná čo teda vyzdvyhujem ako pozitívum. Dali sme si sobotňajšie obedové menu segedín+vývar. Chutné, bez väčších výhrad. Dal by som si aj na budúce. Pivo Svijany čapované veľmi dobré. Káva latte luxusné chutné. Aj presso👍. Detské menu nugetky s ryžou boli dobre urobené, dal by som aj druhý krát.Príjemná zastrešená terasa, detské ihrisko hneď pri terase. S deťmi ideálne. Obsluha by sa mohla viac usmievať, aké inak bez problémov. To sú už len detaily. Celkový dojem veľmi dobrý určite to bude moja pravidelná zastávka. Cenovo zodpovedá kvalite a pritom to nieje cez príliš..

Jakub Matej - Nedeľný obed stál.... Za to. V ponuke je dobré čapované pivo a aj radler. Obsluha bola príjemná. Na jedlo sme nečakali dlho. Bolo nás tam pár hostí, takže sme boli rýchlo obslužný. Určite sa ešte zastavíme ak pôjdeme okolo..

Dominika Sliacka - Úžasne cviklové rizoto....

Tepla Teplansky - Zdravíčko, po pravde.... Neviem či to mám písať ako kladnú alebo zápornú recenziu, ale chcem aby ďalší návštevníci boli stotožnený do čoho idú... Jedná sa o pizzu z denného menu, chuť ako tak fajn, už len tie okraje a tvar doladiť..

Jana Jorikova - Výborne miesto na.... Posedenie a tradičnú slovenskú kuchyňu. Je tam aj miesto na hranie pre deti a ešte aj zmrzlina. Tu siozete vziať so sebou, alebo jesť aj na mieste 👍👍 Tentokrát som nebola spokojná so šľacami 😟..

Marek Chovanec - Odporúčam všetkými desiatimi,.... Prostredie veľmi príjemné, pekné, určite vhodné aj pre rodiny s deťmi👌obsluha, konkrétne malá v okuliaroch, milá hneď od začiatku😊jedálny lístok som dostal takmer hneď po usadení a všetko od objednávania až po platbu bolo veľmi rýchle a za mňa efektné😁jedlo taktiež výborné, obedové menu odporúčam, vždy dostačujúci výber pre fajnšmekrov rôzneho druhu..a len sa zopakujem, odporúčam všetkými desiatimi😉.

Peter - Krkovička skvelo dochutená.... A šťavnatá, bravčová panenka veľmi chutná. Poklona kuchárovi. Nebyť pár mastných kúskov, bola by to topka..

Martina Kocikova - Odporucam tuto restauraciu..... Jedlo bolo velmi dobre,skvele dochutene, porcia akurat. Prijemne prostredie.

Peter Világi - Nádherná rodinne ladená.... Reštaurácia s vynikajúcim jedlom a výbornou obsluhou. Miesto pre hranie sa detí hneď vedľa terasy vonku. Ďakujeme za skvelý gastronomický a vizuálny zážitok..

Peter Novák - Velmi pekna restauracia,.... Pekne sedenie, moderne zariadenie, male vonkajsie detske ihrisko s trampolinou, hojdackou, hojdacou lavicou. Moznost robit rodinnu oslavu. Velmi chutne jedlo, no ceny nie male (asi fakt vacsina podnikatelov chcu rychlo zbohatnut), obsluha pomalsia, ale zas pri romantickom posedeni vas stale nikto neobtazuje ;-).

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si zaslúži Motel Gombáš

Motel Gombáš

Čo hovoria foodblogeri:

Ivan Antunovič - K tomuto je už len potrebné dodať: : Včera som tam.... Bol služobné ako vodič autobusu jedlo som dostal po hodine, čašnička asi nerozumie že ako vodič autobusu prídem posledný a prvý musím byť späť. A pritom sa jednalo o halušky. K jedlu nemám žiadne výhrady chutné porcia fajn prostredie čisté s pekným výhľadom... Možno niekedy ešte prídem súkromné ale s busom určite nie...

Dusan Magic - Ta posr@ta kameni.... Nová dĺžka z toho robí telocvičňu. Dajte par euro niekomu kto vám to vnútri zdekoruje a mate parádny podnik..

Roman Smahovsky - Po roku sme.... Sa znova zastavili na burger s domacou tatarskou. Min.rok by som povedal, ze je v mojich top 3. burgrov. Po dnesnom burgri, musim priznat, ze je to najlepsi burger aky som zatial jedol 🤤👍👍 Mila obsluha, dakujeme 😉.

Veronika Kassayova - Perfektné miesto na.... Oddych počas cesty. Zaparkovali sme komfortne aj s karavanom (12m suprava s autom), deti sa vybehali na peknom ihrisku, majú tu prebaľovací pult, pekné toalety, detské sedačky. Jedlo sme dostali rýchlo a bolo nadštandardne vynikajúce 👍🌞 5*, #kidsfriendly, #familyfriendly, #caravanparking.

Tomaš Ďurdík - Cez zimné prázdniny.... Sme sa vybrali Ja, môj syn a môj otec 3x na lyžovačku spojenú s kúpaním , každý deň sme cestovali z Považská - Jasná - Bešeňová - Považská. Cestou späť sme mali vždy zástavku na večeru v nejakej reštaurácií. Dva krát sme boli klasicky na krajinke, ale ten tretí krát som chcel vyskúšať niečo nové. Otec mi povedal že po ceste je reštaurácia /motel Gombáš, ale nikdy tam vraj nebol, presvedčil som ho aby sme tam išli a otestovali to. Tým som zobral na seba riziko, že ak niečo nebude ok, tak budem na vine ja lebo som tam chcel ísť. Prišli sme asi hodinu aj nejaké minútky pred záverečnou. V podniku bol okrem nás ešte jeden hosť. Zostal som zaskočený konkrétne tie stoličky 🙂 , lebo som porovnával interiér z návštevy iného podniku dva predošlé dni (ale vyhodnotil som to ako iný štýl ) , všetko bolo čisté, pôsobilo to novo, pekne. Objednali sme si u pohotovej milej obsluhy. Ja som troška tŕpol aby bolo jedlo ok, lebo ja som bol inciátor zastaviť sa tu. Keď som ale letmo zazrel kuchára a videl som , že to je poriadne stavaný chlap, v tom momente som vedel, že jedlo nemôže byť zlé. Ja som si objednal hovädzí burger a musím povedať , že taký chutný burger som ešte za svoj život asi nemal , fakt odporúčam je to gurmánsky zážitok. Otec si dal klasiku bryndzové halušky taktiež bol prekvapený ako boli chuťovo vyvážené, kúsok som testol a proste fakt super . Syn si dal nugetky (rezníky) s hranolkami , zjedol všetko (čo sa nestáva často ) a ešte sám vravel, že mu moc chutilo. Za kvalitu a chuť jedla by som dal aj 6* keby sa to tu dalo. Pre mňa chuťovo o level vyššie ako známy podnik, ktorý sme navštívili 2 predošlé dni. Každému kto sa chce chutne najesť tak odporúčam sa zastaviť..

Gabriel Bráz - Zastavili sme sa.... Tam cestou domov z výletu v Múzeu Slovenskej dediny v Martine (mimochodom odporúčam sa tam pozrieť). Parkovanie bez problémov, hneď vedľa hlavného ťahu. Už na prvý pohľad všetko v poriadku, čisté a pekne upravené. Dalo sa posedieť aj na terase, ale my sme si sadli do vnútra. Obsluha bola milá a objednávku sme urobili do pár minút. Výber jedál nie je nejako obrovský, ale menej je niekedy viac.. Pri výborne načapovanom radleri sme čakali cca 20 minút a potom sme sa do toho pustili :) Všetko pekne čerstvé a chutné, porcie poriadne, takže sme sa najedli dosýta. Po zaplatení sme sa poďakovali a rozlúčili s príjemnými slečnami a tradá ďalej domov. Čiže ak chcete mať istotu čerstvého a chutného jedla bez dlhého čakania, môžem kľudne odporučiť. 👍.

Michal P - Prišli sme na.... Základe recenzií čo sme videli. Po niekoľkých návštevách okolitých reštaurácii a kolíb kde je všade to isté a z polotovarov sme boli veľmi milo prekvapený z jedálneho liska ktorý je príjemný jednoduchý a netradičný. Jedlá z domácich surovín a čerstvé nám chutili výborne mäso ako lička a aj jahňacie bolo famózne chuťovo výborne dochutené, pirohy svieže chutné milá obsluha, veľmi radi sa určite vrátime lebo sme neochutnali všetko 🙈👍🏻👍🏻👍🏻.

Iveta Letovancova - Zastavili sme sa.... Tam náhodou a z našej strany spokojnosť. Výborný burger s trhaným jahňacím mäskom, domáce hranolky, výborný držkový perkelt s domácimi haluškami. Sedeli sme so psíkom vonku, čašník príjemný. Ja odporúčam..

J U - Výborné,chutné jedlo pripravené.... Za cca 25 min, obsluha milá, odporúčam.

Milan Kostrbík - Jedlo bolo výborné.... A rýchlo prinesené, obsluha milá. Veľmi nám chutilo a určite sa opäť zastavíme, keď budeme mať cestu okolo..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

6. miesto - Penzión Biely Dom

Penzión Biely Dom

Čo hovoria foodblogeri:

Jadranka Handlovska - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Spokojnost nad očakavanie..... Ani recenzie neklamali.Rada sa na toto miesto budem vracat. Cítila som sa tak rodinne akoby som prišla na navštevu ku sestre. Odporúčam. Jadranka Handlovska.

milan csaplar - Celkom dobrá kuchyňa..... Je to vhodné miesto, ak cestujete autom medzi Košicami a Bratislavou a zastavili sa na obed či občerstvenie..

Adriana Saturyová - Skvelý penzión s.... Dobrým umiestnením pri hlavnej ceste, pritom tichý a dostatočne komfortný, s dôrazom na súkromie hostí. Výhodou je vlastné parkovisko a skvelá reštaurácia v prízemí. Chválim ústretových majiteľov, čistotu, vybavenie i kuchyňu..

Elorg Prešovsky - Zastavili sme sa.... Cestou z motorkarskej akcie. Velmi pekne a kvalitne zariadene vonku aj vo vnutri. Mila obsluha. Vyborne ceny. Vyborne jedlo. Parkovisko. Boli sme velmi spokojni..

Veronika Kellová - Izby neviem ohodnotit..... Boli sme len v restauracii. Obsluha vyborna. Snazili sa, lebo sme boli jedini. Interier za mna trochu zabudnuty v case. Jedlo super. Poloha nas oslovila, zabocili sme hned od cesty ako sme prichadzali do Ruzomberka..

Adam Slovik (ShaidamX) - Návšteva podniku prekvapila..... Milý personál, rýchla obsluha, vynikajúce jedlo. Pochvala kuchyni za chutne pripravený a dochutený kurací steak na prírodno. Prostredie čisté, dostupné parkovanie. Možná platba kartou..

MArio Lukac - Ubytovanie neviem posúdiť,.... Boli sme len obedovať. Po pár rokoch sme sa tu boli naobedovať a musím konštatovať, že hodnotenie bez zmeny. Obsluha inteligentná, reaguje aj na prítomnosť detí. Detský kútik vybavený kvalitnými, čistými hračkami. Ceny jedál príjemne prekvapili, kvalita jedál nadštandard. Obsluha spravila všetko, čo mala, s úsmevom a nefalšovanou ochotou. Taký malý detail, ktorý ale hovorí o poskytovaných štandardoch: málokde už dnes obslúžia hosťa z pravej strany. Tu áno..

Peter Hudec - Veľmi príjemná a.... Ochotná pani majiteľka aj jej dcéra 🙂🙂 Celková spokojnosť, určite sa sem vrátim 👍.

Adriana Vasilišinová - Pekný penzión, s.... útulnymi izbami. Príjemná majiteľka a veľmi pekne upravené okolie penziónu. Škoda, že je tak blízko frekventovanej cesty Ružomberok - Banska Bystrica, ale pre niekoho to môže byť výhoda..

brendyxis “brendyx” - Vyborne posedenie, vyhladavane.... Hlavne pre sukromne (uzavrete) akcie, pripadne pre hosti s ubytovanim..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto patrí Koliba Richtárka

Koliba Richtárka

Čo hovoria foodblogeri:

Majo Majo - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Výborné a rýchlo.... Pripravené jedlo všetkým chutilo môžem odporučiť. Prostredie pekné, čisté, personál rýchly, maximálne ochotný, poradil pri výbere jedál. Množstvo atrakcií vonku v okolí koliby pre deti aj dospelých každý si príde na svoje. Určite to tu znovu čoskoro navštívime..

Marek Šolc - Pekná reštaurácia, rýchla.... Obsluha, podávajú fajne Slovenské špeciality, príjemné prostredie pre rodiny s deťmi, možnosť prechádzky v prírode, k dispozícii sú v Čutkovej doline aj hospodárske zvieratá, veľké parkovisko k dispozícii, možnosť si zakúpiť aj vo firemnej predajni Slovenské špeciality a domáce varené pivo. Odporúčam..

Viktória Jenejová Kráľovská - Krasna koliba v.... Krasnom prostredi, kde sa mensie i vacsie deti vonku zabavia a dokonca sa mozu povozit na koni, ci na koci. Jedlo bolo velmi dobre, kava i kolacik super 👌 Bola to nasa prva, ale urcite nie posledna navsteva tohto miesta..

Lenka Dibalova - ❤️❤️❤️Veľmi pekná, útulná.... Koliba. Obsluha pohotová a milá. Mali sme naozaj veľmi dobrú skúsenosť. Jedlo naozaj výborné. Poctivý vývar s domácimi rezancami a kusmi mäsa. Domáce šúľance (ako keď si ich doma urobíme) s veľkou kopou maku. Mňam. Konečne koliba s poctivým domácim jedlom. Okolie koliby rozprávkové. Zvieratká(ovečky, kravy, čuvač, kouy, sliepky, zajace) , hojdačky, za potokom atrakcia Obrovo, rybník . Naša dcérka ani domov nechcela ísť. Určite sem ešte prídeme!!!!.

Michaela Štefaňáková - Po dlhom case.... Sme mali naozaj skvele bryndzove halusky (mozno aj najlepsie ake sme kedy mali). Halusky boli cerstve a zemiakove, slanina a bynda domaca a vobec nou nesetrili. Nedaleko od hlavneho tahu ak cestujete na/z vychod/u a pritom na samote v krasnom prostredi s mnozstvom zvieratok. Prostredie nas natolko ocatilo, ze si o tomto mieste pozrieme aj viac, pretoze je tu aj penzion, aj wellness dokonca aj zipline nejaky a urcite mnozstvo turistickych moznosti. Parking dispozicii zdarma..

Radoslav - V tejto kolibe.... Som už pár razy zastavil na jedlo a vždy som bol spokojný. Dnes sme sem prišli ako rodina. Prostredie okolo koliby je veľmi krásne (pozn. opis a fitky nájdete v druhej mojej recenzii). Interiér koliby ako aj exteriér je zhotovený z dreva a príjemne to celé pôsobí. Na obed sme si vybrali polievky Tradičnú liptovskú kapustnicu a Liptovskú baraniu polievku. Kapustnica bola veľmi hustá, kyselkavá, ale na náš vkus troška slanšia, bohužiaľ sme ju nedojedli. Liptovská barania polievka, ktorú som mal ja, bola chutná, len mi tam chýbalo mäsko a rezance boli zbytočne až moc široké. Ako hlavné jedlo sme si vybrali bryndzové halušky, ktoré tradične na kolibe nesmú chýbať, ďalej Tanier z Čutkova a Grilované kuracie prsia s brusnicovou omáčkou a opekanými zemiakmi. Bryndzové halušky sú tu fantastické, i keď používajú troška slanú slaninu. Tanier z Čutkova tvoria 1/2 bryndzové halušky a 1/2 domáce pirohy plnené bryndzou so smotanou a slaninkou. Čo sa týka pirohov, tie sú veľmi chutné. Grilované kuracie prsia boli šťavnaté, brusnicová omáčka sladká, bolo treba trošku osoliť jedlo, ale celkovo výborne spravené. Ak to mám zhrnúť, tak sme si tu pochutili. Celkovo hodnotíme na 4,5*.

Roman Grof - Moja asi najobľúbenejšia.... Koliba , chodievame tu ešte keď neboli taký známi a poznali ju viacmenej len domáci . Dúfam že sa nepokazia ako jeden nemenovaný salaš . Určite odporúčam navštíviť..

Matus Konecny - Boli sme s.... Priatelkou na neskorsom obede, dali sme si strapacky a pyrohy. Obe chutovo vyborne a porcia akurat zasytila. Dal by som si ich znova. Obsluha rychla a ochotna. Cez obed bolo viacej ludi ale to sa dalo cakat lebo jedlo tu je chutne. Odporucam. Bonusom je pekne okolie aj pre deti..

Lucia Deutschová - Boli sme sa.... Tu najesť a mali sme veľmi pozitívnu skúsenosť. Nápoje sme dostali veľmi rýchlo po objednávke, čo mi veľmi vyhovuje, pretože sme mali čas ich vypiť kým pripravili jedlo. Všetko čo sme si objednali chutilo aj vyzeralo tak skvostne, že mi ani nenapadlo to odfotit 🙂 Personál veľmi príjemný a ochotný. Parkovanie priamo pri reštaurácii. Sedenie aj vonku na terase, dokonca aj kávu majú mimoriadne dobrú a krásne horúcu pri popíjani vonku v chladnejšom počasí 🙂.

Ladislav Choma - Paráda. Liptov je.... Kúzelný ako aj ľudia čo tam pracujú. Grilované rebrá sú vynikajúce.

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

4. miesto patrí Ristorante Camino

Ristorante Camino

Čo hovoria foodblogeri:

Zoltan Farkas - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Neni co vytknut..... Super talianska restauracia. Prijemna obsluha, super jedlo a krasna restauracia. Velmi pekny dojem robi aj ze je vidiet proces vyroby pizze :-) na parkovanie je tiez dostatok miesta, takze nie je problem zaparkovat s autom. Za mna jednoznacne top a velka spokojnost a urcite sa sem este vratim..

Ľuboš Ďurica - Camino je nasa.... Povinna zastavka, vzdy ked ideme cez Ruzomberok. Este nikdy še tam nemali nieco co by bolo len take priemerne. Jedlo bolo vzdy cerstve a velmi chutne bez dlheho cakania. Obsluha profesionalna a velmi mila..

Martina Stefancova - Hovädzie líčka výborne,.... Jemne zadymene, sipkova omáčka úžasná, celé jedlo super doladené. Sepiove špagety trosku viac uvarené, omáčka výborná, kreviet a lososa nebolo veľa, ale losos bol fantasticky ugrilovany. Výborná reštaurácia!.

Martin P - Restauracia je hned.... Pri ceste a parkovanie pri vstupe. Pocet miest je nizsi v porovnani do kapacity sedenia. Obsluha je rychla a jedlo je chutne. Porcie hlavneho jedla su idealne v kombinacii s predledlom/ polievkou. Cena primerana kvalite a urovni stolovania. Detsky priateľske prostredie aj obsluha..

Bruno Kotval - Vynikajúce jedlo, na.... Mesto Ružomberok až nadpriemerne chutné. Obsluha je skvelá, vie čo robí. Je to tak, ako by to malo v jednej reštaurácii v rámci obsluhy vyzerať - profesionálne. Rozhodne stojí za návštevu..

Peter H - Pizza bola určite.... Dobrá a zaradil by som ju mezdi tie najlepsie v okoli RK a DK pretože v okolitých pizzeriach varia fakt zle. Ale v celkovom hodnotení max 3 hviezdy, pretože si pizza určite zaslúži kvalitnejsie suroviny než aktuálne má, aby bola výborná. Vyskúšali sme aj polievku a chutila ako ohriaty sladký pretlak. Bohužial..

Roman HUNCUT - Občas sa stane,.... že človek nemá slov a proste si dá namiesto dezertu po hlavnom jedle ešte 2. pizze… Jednoduche tam choďte, výborná poloha, cez víkend si rezervujete stôl a užite si tie chute naplno, výborný koncept reštaurácie 🤌🏽.

Michal Miklovič - VYNIKAJUCE !!!! Slepaci vyvar.... Plnej chuti s domacimi rezancami ❤️! Na stole do 20 sekund od objednania ☺️ Druhe jedlo rizoto a cestoviny - dochutene na 200%, poctive a kvalitne suroviny!!! Odporucam a urcite sa este vratime 🥰!!!.

k Davidik - Vynikajuce jedlo...Paradajkova polievka.... Aku som este nikde nejedla( s kuskami paradajok)..stoji za ochutnanie..👌👌👌..taktiez pizza Roma, ktoru sme si rozdelili na 2 taniere ... Polievku nam doniesli hned..pizzu ako sme dojedli...6 hviezdiciek z 5 😂 ako bonus prijemne prostredie a skvela obsluha...Dakujeme ❤️.

Michal Duriska - Príjemná reštaurácia s.... Veľmi chutným jedlom..

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Tip-Top burger´s

Tip-Top burger´s

Čo hovoria foodblogeri:

Vladis Michal - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Dobrá chuť burgerov..... Milý personál. Trochu zastrcena v úzadí námestia, ale zase majú terasu. Ceny primerane, pekný interiér. Dá sa platiť kartou. Na výber viacero burgerov, pozri ponuku. Odporúčam tuto reštauráciu. Variantu dobre.

Robert Hucko - Tak toto je.... Iná paráda! Burger ako z rozprávky. Dokonale vymojkaný s eňo ňuňo medovým dressingom! Také pomňamkaníčko, že budete zvažovať hneď ešte jeden... Pivo remeselné môže byť, pekne dotvára príjemnú atmosféru miestnej terasy. Jediné, čo sa dá vytknúť, je vizuálna pachuť komerčných bažantových a kofolových slnečníkov ako z lacnej krčmy. Aj keď sú tieto produkty v ponuke, nemusia vizuálne kaziť dojem. Celé posedenie vám spríjemní skutočne perfektná a ústretová obsluha. Musíte ochutnať a zažiť!.

dominik pavlíček - Výborná obsluha, výborné.... Jedlo a pitie 😊 neboli sme prvý krát a určite ani posledný 😉.

Matus Brna - Najlepší burger v.... širokom okolí. Príjemná obsluha, kvalitný burger z čerstvých surovín za super ceny. Mňam!.

Dana Schmidtova - Top vegetariánsky burger.... Z mungo fazuľky a tofu, k tomu hranolky a dresing podľa výberu. Rovnako skvelé domáce limonády. Nie je čo vytknúť, radi sa sem vrátime znovu..

Nikola Kleinova - Najlepšie burgre aj.... Hranolky a aj všetko ostatné aké som kedy jedla ! S kamoškami to tu milujeme. Pracujú tu samí správny ľudkovia, a vytvárajú skvelú atmosféru aby sa človek cítil príjemne, na nič dlho nečakal a aj sa usmial. Odporúčam, neobanujete keď tu prídete a budete si opakovať MŇAM-MŇAM to je dobrota, rovnako ako ja :).

M L - Objednali sme si.... Na donášku 3 hamburgery.Donaška do 50min od objednania ale bol som na to upozornený takze v pohode. O týždeň neskôr sme si znova objednali v exponovanom čase piatok po 17.00h objednávka bola vybavená do hodiny aj s dovozom všetko chutné a teplé. Šalát vynikajúco dochutený. Topka rýchleho občerstvenia v Ružomberku. 5* nedávam hocikomu 👍.

BARLISREAL - Ladies und gentlemans, Tuto.... Tip-Top's burger's som schopný označiť za najlepší burger môjho života. Chicago style pizza sa nechytá, takto má vyzerať pravý fast food na úrovni. Už 9 mesiacov ma delilo od prvej návštevy, kde som si rovno naordinoval triple a odchádzal som hotový. Dnes sa to potvrdilo, burgre od miestnych šéfkuchárov sú stelesnením gastronomického orgazmu s veľkou perspektívou. Ja ako zaťažený burgerista som schopný tvrdiť, že lepšie burgre na Slovensku neexistujú. A to som ich mal stovky, v takmer každom meste. Pánom vzdávam holt a len tak ďalej. S úctou, teším sa na najbližšiu návštevu.

Andrej Dziak - Najlepšie burgre na.... Slovensku jednoznačne a pochodil som aj európu, veru nikde som ešte lepšie nejedol..

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!

 

2. miesto patrí Café Bistro chez les Moustiques

Café Bistro chez les Moustiques

Čo hovoria foodblogeri:

Johny Gejdoš - A ako to hodnotíme? : Veľmi útulné priestory,.... Vždy sme sa tu stretli aj s milou a ústretovou obsluhou. Pivko Bakalár medový špeciál 14° bol proste TOP a jednoznačná voľba :D. Na terase sa dá tiež príjemné posedieť, hlavne v teplých mesiacoch, majú to tam tak "inak" zariadené a pekne zladené so super prostredím :)).

Martin Takáč - Veľmi pekná domáca.... Kaviareň s krásnou záhradou kde sa dá sadnúť. Dlho sme takú kvalitu nezažili (asi možno že sme z BA no také podniky ako je tento tam chýba!) škoda že sa dá dať iba 5hviezd. Skvelá káva,bageta a nanukova limonáda a milá čašníčka. Ja by som aj niečo vytkol veď to není zábava ale není čo TOP TOP! :) PS: lyžičku so slamkou som dostal prvý krát snáď za to 7hviezdicka.

Andrej H. - Vynikajúca kaviareň, do.... Ktorej sa radi vraciame vždy keď sme v Ružomberku. Výborná kávička v krásnych šálkach. Nápaditá a vynikajúca limonáda s mrazeným ovocným nanukom na paličke vo vnútri a samozrejme nesmiem zabudnúť na výborné koláčiky ku káve. Veľmi milý personál ochotných mladých slečien. Štýlový interiér ale skôr sedávame v záhrade s nedbalým lookom, ktorý sa mi páči. Parkovanie je bezproblémové. Radi sa vrátime opäť..

Alexandra Kopcova - Veľmi krásne ozdobené.... Kvetmi a tiché prostredie na posedenie. Milé krásne slečny čašníčky, musím pochváliť jedlo, kavu aj limonádu 10 z 10. Musim pochváliť lyžičkové slamky, ktoré sú veľmi praktické. Nemám sa načo sťažovať. Odporúčam určite navštíviť..

Jano Cipro - Výborné raňajky, krásne.... Domáce prostredie, dobrá kávička 👍🏻.

Bruno Kotval - Dali sme si.... Raňajky a kávu, kaviareň má dobrý výber (na raňajky neponúkajú vajcia) a príjjemné prostredie. Obsadená bola asi iba štvrtina kaviarne a na raňajky sme čakali 40 minút, preto dávam iba 4 hviezdy. Ale rozhodne stojí za návštevu, ponuka a prostredie sú skvelé..

Ľubica Dzúriková - Krásne miestečko pre.... Kávu, koláčik či snack. Veľmi dobrá káva, odporúčame. Možnosť vonkajšieho, útulného posedenia. Obsluha bola v poriadku. (Len preklad názvu sme ako nefrancúzi nedali 😁).

Peter Janči - Príjemné posedenie v.... Záhrade a veľmi príjemná obsluha, miesto priamo v centre no zato kľuď a pohoda, vrelo doporučujem..

A A - Príjemná kaviareň, majú.... Možnosť aj bezlaktozoveho mlieka do kávy a chutné koláče. Odporúčam. Jedine mi chýbalo mydlo na toaletách.

Katarína Sališová - Pre mňa prvá.... Voľba pri posedení s priateľmi. Príjemné prostredie , atmosféra na jednotku , príjemní ľudia, nápojový lístok aj bistro menu výborné..

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto obsadzuje Salaš Krajinka

Salaš Krajinka

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

Samuel Palatinus - Tento podnik hodnotíme takto - Snažím sa o.... čo najobjektívnejšiu recenziu, takže sa trochu rozpíšem. Prvú hviezdičku stratila Krajinka ešte pred vstúpením do reštaurácie, z dôvodu nerešpektovania potrieb zákazníkov rozhodnutím, že neakceptujú platbu kartou, ani stravnými lístkami. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale aby v roku 2020 nepríjmali v reštaurácii takéhoto mena karty, ani gastráče, to je nonsens. Ak sa chcete najesť a nemáte pri sebe hotovosť, choďte si vybrať peniaze do Ružomberka, majiteľa to evidentne nezaujíma. Obsluha bola veľmi príjemná a rýchla, do dvoch minút sme mali jedálne lístky, do piatich objednané. Jedlo bolo dobré, ale trochu pod naše očakávania. Bryndza bola chuťovo výborná, zrelá, ale halušky boli na môj vkus riedke. Pol-boda strhávam aj za jednotvárnu ponuku. Keď idem na salaš, viem čo si tam chcem dať, ale dá sa to urobiť aj zaujímavejšie, nakoľko halušky nie sú všetko. Celkovo sa musím prikloniť k názoru, že kvalita jedla išla dole. Určite neurazí, najete sa dobre, ale v okolí je viacero kolíb a salašov, kde sa dá najesť aj lepšie..

Jaroslav Šlejzák - Rodinný salaš pri.... Ružomberku s 300 ovečkami ,výrobou syrov, 100% bryndzou , pekárňou , reštauráciou a s múzeom hospodárskych strojov . Založený v roku 2001... výroba syrových špecialít - ovčí syr, bryndza, oštiepky, nite, žinčica, maslo. Reštaurácia - ponuka špecialít vlastnej výroby ako bryndzová polievka, vyprážaný ovčí syr, jahňací perkelt. Dňa 15.11. 2021 asi o 12:15h som si tam kupoval škvarkove pagáče. Poprosil som 12 ks, zaplatil som za 12 ks. a dostal som 10 ks. Prišiel som na to až doma v SN. Nech im tie dva ks padnú na úžitok. Možno si tá mladá predavačka čo má obsluhovala šetrila ja obed 🤣 Píšem len kvôli iným zákazníkom, nech si dajú pozor! Troška má to sklamalo, lebo stále keď idem okolo tak som sa tam zastavil..

Suza - Druha navsteva po.... X rokoch. Bohuzial je uz citit, ze to je masovka a v podstate komercna zalezitost. Cakanie by nebol ani taky problem, na dobre sa predsa pocka, ale servis vobec nestihal, nastastie sme si velmi rychlo vybrali, inac by sme dlho cakali, kym by si nas niekto vsimol. Polievka - kapustnica, syta, husta - v jednalnom listku pisana s chlebom, chlieb sa aj dostal na stol, kedze nebol zaujem, tak sme sa neponukli, bol nam ale dodatocne zaratany v cenniku. Tych 15centov by som cakala v cene polievky, alebo sa ma "sedlacky" zaratat v pripade, ze si zakaznik aj da. Halusky boli v poriadku, chutili ale, ze boli narychlo zmiesane dokopy, predoslu navstevu si pamatam, ze to bol neskutocny zazitok, teraz tomu tak nebolo. Pekaren ponuka domace buchty, pagace, chlebik - buchty odporucam urcite cucoriedkove (vsetky su plnene dzemom, nie ovocim), pagac bol skvarkovy a velmi chutny..

Martin - Po niekolkych rokoch.... Zivota v zahranici sa mi podarilo opat navstivit Salas Krajinka Pozval som kamarata s tym ze som ho naozaj navnadil na velky gastronomicky zazitok. Sklamanie prislo hned na zaciatku s ponukou jedal. Nakoniec sme sa rozhodli len pre Drzkovu polievku ktora bola asi najhorsia aku som kedy jedol. Nazval vy som ju asi Drzkova cibuliacka. Drzkova ktora bola sladka a husta po cibuli naozaj nezodpoveda mojej predstave. S polievkou sme si objednali kofolu a pivo ktore nam nikdy nebolo dorucene cakali sme aspon pri plateni ze sa servirka ospravedlni za to ze nam zabudla priniest drinky, zial ani k tomu nedoslo. Tento krat som s Krajinky odchadzal velmi sklamany pripadalo mi to tak ako by tam robili sami ucni nad krorymi nema nikto kontrolu a ich neuci spravnych casnickym navykom. Napriek takejto zlej skusenosti davam este stale sancu na napravu a podobnu skusenost aku som mal ja nezaziju aj ostatni zakaznici..

Martin Bartos - Krasne prostredie, zvieratka.... Okolo salasa, niekolko preliezok pre deti, okrem restauracie predajna s mliecnymi vyrobkami (syry, zincica a podobne) a taktiez mala pekaren (cerstve chutne buchty, chlieb, kava a podobne). Restauracia pekne vyzdobena, vo vnutri moznost pozorovat zvierata cez sklo, dostatocne mnozstvo personalu, rychla obsluha a chutne jedlo (halusky boli slansie ale to hlavne kvoli mnozstvu bryndze, klobasi a podobne v jedle cize nehodnotim ako negativum). Po prichode vas v case spicky personal usadi pripadne informuje kolko treba pockat. Dostatocna plocha na parkovanie aj pocas obeda (aj s autokaravanom). Ceny velmi prijatelne, nie predrazene! Odporucam PS:” v restauracia moznost platby len v hotovosti! Pozor na to. Ja som odbehol do bankomatu v RK. Platba mozna kartou len v pekarni a obchode s mliecnymi vyrobkami. “.

Tomáš M. - Držková výborná.... Ale na môj kus moc pikantná. Kapustové halušky tiež chutné ale veľmi slané (radšej menej soli, človek si dosolí sám). Prevádzka bola plne obsadená ale personálu je tam až až, avšak čakali sme 10minút, kým si nás niekto všimne, ďalších 10 minút na polievku a na dvoje halušky ďalších 20 minút, zaplatiť sme šli radšej ku pultu. Že sa nedá platiť kartou a stravnými lístkami je asi lakomstvo majiteľa, že nechce platiť 1% províziu zo sumy, inak si to neviem vysvetliť, pri takom nápore ľudí a hlavne aj zahraničných turistov, ktorí väčšinou platia kartami. No a nakoniec taká poznámočka k nabíjačke elektromobilov, na čo je tam tá nabíjačka, keď je blokovaná autami, ktoré nenabíjajú, dajte tam aspoň nejaké rezervé pre 2 autá..

Júlia Turčáková - Boli sme tu.... Opakovane niekoľkokrát. Prostredie je tu krásne, veľké parkovisko, možnosť zakúpiť si vonku čerstvé pečivo a syrové výrobky. Pečivo je vynikajúce. Čo sa reštaurácie týka - chuťovo výborné, ale pri poslednej návšteve o čerstvosti knedle nemôžeme hovoriť... Bolo vidieť že je prihrievaná v mikrovlnke - nedala sa ani krájať, bola ako guma 😩 inak chuť sviečkovej, kuracieho mäska a fazuľovej polievky bola výborná. V polievke cesnačke ma zarazil syr nakrájaný na kocky, čakala som klasiku - nastrúhaný syr ktorý sa roztopí, ale aj tieto tuhé kocky chutili fajn. Odporúčam navštíviť a popozerať okolie..

Dominik Škohel - Absolútne negatívum je.... Platba výlučne v hotovosti, čo všetci podnikajúci síce chápu, no na tak známy podnik to považujem za veľký diskomfort. Pri usadení každého zákazníka personál upozorní na túto skutočnosť, no mnohí sa otočia a rovno odídu. Jedlo bolo fajn, hoci pri haluškách sme čakali, že budú aspoň trochu zo zemiakov, výlučne múka a voda. Strapačky trochu mastné, fazuľová polievka zase na nás príliš sladká. Celkovo také iné chute, ako bývajú v podobných zariadeniach, na ktoré sme roky zvyknutí. Priestor pekný, akurát muchy stolovali spolu s nami, čo nebolo úplne ok, ale sú tam zvieratá, teda chápeme. Pripravte sa na čakanie v rade, ktorý končí pred reštauráciou, teda si radšej dajte časovú rezervu, ak sa ponáhľate..

Paulína Siváčková - Ak sa zastaviť.... Niekde po ceste z východu na západ naplniť bruško, tak určite tu! Ceny jedál úplne perfekté, bohatý vyber slovenských a českých jedál. Mali sme chuť na teplú kuchyňu, ale nabudúce určite ochutname aj bryndzové halušky. Trochu mi vadil zhon a nie úplne prijemne naladené čašníčky, ale asi by som aj ja bola nervózna keby som musela obslúžiť toľko ľudí..

Katarína Bellová - Salaš na kopčeky.... Blízko cesty. Problém s parkovaním, veľa ľudí ide deťom ukázať zvieratá, poprechádzať sa. V reštaurácii veľké stoly pri ktorých sedia 2-4 ľudia, takže poloprázdne,ale aj tak čakáte vonku lebo si nemáte kde sadnúť. Nie každému je príjemné,keď k nemu posadia skupinu ľudí. Všade veľa múch (keďže okná aj dvere sú pootvárané). Jedlo priemerné. Ak nechcete halušky, pirohy, syr, tak sa nenajete. Ako mínus je aj platba iba v hotovosti..

Dávame 9.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Ak si po dočítaní dostal na to chuť, tak si ten správny gurmán a tvoj gastroorgazmus sa určite blíži :). Neváhaj sa podeliť s tvojím zážitkom aj na tomto portáli.