Počas korony využíval na dovoz ich super burgru, tentokrát som sa dostal aj návšteve na priamo. Podniky ovenčené pochvalami zväčša sklamú, možno kvôli vysokým očakávaniam, to však nebol tento prípad. Obsluha mala trošku pomalší štart - nie, že by bola pomalá, ale asi sme si museli nájsť k sebe cestu :). Jedlo bolo vynikajúce, za najslabší hodnotím puding s levanduľou, možno preto, že prišiel so slivkovou guľou, ktorá bola mindblowing a nabudúce by som bolo ochotný si dať len toto ako hlavné jedlo vo viacerých kusoch :D V každom prípade odporúčam, určite sa vrátim a držím palce aby im to takto išlo aj naďalej.
Pivovar s velkym vyberom piva, zopar jedlami a nejakymi burgrami. Hranolky nazyvaju domacimi, nie som expert ale povedal by som ze boli polotovarove... coleslaw bol viac majoneza jak salat(riedky-malo zeleniny) inak jedlo chutne, obsluha normalna, nic specialne vynimocne co by ma nejak zaujalo.
(for english version scroll down)
Brutalne cheesacake-y, okrem klasickeho newyorku aj netradicne prichute, dnes som skusil napriklad vlassky orech s cucoriedkami... jediny problem je, ze mi…
Steakhouse v Lomnici vo mne vobec nebudil doveru. Po zhliadnuti menu, kde sa objavil aj Tomahawk, som si povedal ze tomu dam sancu. Neolutoval som a urcite jedna z najlepsich volieb v Tatranskej Lomnici, aj obsluha bola mila... keby bolo v…
Privitala po tazkej ture, dobre nas nasytila i smad uhasila. Ziadne sklamanie, dobre jedlo, slusny vyber, rad sa vratim a odporucam, malo aspon normalnej kvality je v prilahlom okoli tatranskych stitov…
Prvý podnik, zväčša prechádzam a nemal som potrebu zastavovať. Dnes sme spravili výnimku a jeden spolucestujúci domorodec nás zaviedol do Symplu. Podniky v nákupných centrách neobľubujem no Sympl ma potešil. Skvelá neapolská pizza v kombinácií s milou obsluhou (pozdravujem slečnu, čo nás obsluhovala - pobavila nás a vytvorila príjemný zážitok z našej návštevy) a zaujímavými drinkami. Brownie bolo tiež "obzvláště vypečené". Je to relatívne po ceste, aj keď BB len prechádzate. Odporúčam a rád sa vrátim.
Bola vyústením hľadania najlepších rebier v Bratislave a mnohých odporúčaniach Bizón pubu. Obsluha zo začiatku pôsobila dojmom, že ju otravujem (len som si sadol), to sa našťastie zachvílu zmenilo, keď ma prebral kolega tej otrávenej pani. Rebrá mi neboli extra pochuti, ale chápem, že každý má pri rebrách svoju preferenciu (sladšie marinády vs. štiplavejšie vs. nesladké a podobne). Za veľký palec hore považujem čapovanú hroznovku. Za mínus studené zemiaky. PS naj rebrá hľadám ďalej..