Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Karlovej Vsi. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

6. miesto si zaslúži Estévéčka

Estévéčka

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Popik - A ako to hodnotíme? : 4* hlavne za.... To, že obsluha bola výborná. Burgre chutili, ale hranolky boli už trošku studené. Rebrá sous vide - mäso dobre spravené, žiaľ vyššia teplota pri podávaní by im isto pomohla; marináda dobrá, chlieb starý = trošku sklamanie (priatelia máte to do obchodu 100m a nedáte čerstvý chlieb ku rebram za 20€?!) Pomer kvalita/cena tak neuspokojivý. Verím tomu, že som si vybral len zlý deň v kuchyni. Pivko super 👍😉.

Miro Markovic - Už nikdy viac..... Keď majú dobrý deň, tak robia výborný vyprážaný syr s vlastnou tatarkou, lenže človek nemá záruku, že dostane to, čo si objednal - párkrát sa stalo, že tatarka nebola tá ich. A dvakrát sa mi stalo, že tatarku nepriložili vôbec. Človek by si povedal, že to je detail, lenže ak je v práci a skrátka mu to nechutí bez nej, tak nemá šancu si ju zabezpečiť inak. Reštaurácia nemá svojich kuriérov a tým pádom, aj keď by asi boli ochotní to napraviť, nemajú ako. V každom prípade som prišiel o peniaze, pretože Bolt vráti človeku max. 2 €. Takže kombinácia táto reštaurácia a Bolt určite nie! Blbé je to, že po dvoch takýchto nechcených okradnutiach a nekompenzácii si tam v živote neobjednám, to isté ani Bolt a kolegov budem odhovárať tiež. Doplnenie: Ozval sa mi majiteľ a obratom vrátil uhradené peniaze. Ďakujem. Tým pádom som im dal šancu znovu a zatiaľ ok. (zjavne padlo na úrodnú pôdu).

Tomáš Petrík - Neviem ci zmenili.... Kuchara, alebo som mal len vysoke ocakavania, ale pri prvej navsteve mi chutilo viac ako teraz. V burgeri mi nesedela opecena cibulka, mala na mna prilis vyrazne sladku chut. Napriek tomu si ale aspon 4 hviezdicky zasluzia..

Michal Pavlík - Burger bol chutovo.... Fajn, i ked medium prepecenie, ako to pisu na listku, to nebolo. Bol well done. A spodna cast zemle uz po chvili zacala byt na rozpadnutie. Na nealko pivo sme cakali velmi dlho, asi penilo, lebo potom aj tak chutilo a vyzeralo. Pena ako smotana a ziadne bublinky. Obsluha by mohla byt oblecena ked uz nie slusne, tak aspon tematicky podla konceptu podniku. Nie v teplakovej suprave, akoby si prave bola zabehat. Do estevecky som chodieval casto kedysi. Bol to pre mna jeden z top podnikov v Ba. Bol som tam teraz po dlhsom case a zda sa, ze uroven klesla..

Hana Poliačiková - Do Estevečky chodíme.... často a radi. Po včerajšej večeri sú veľkými fanúšikmi burgrov v Estevečke aj naši dvaja synovia, ktorým veľmi chutilo. Fotky nemám, nestihli sme :).

nikoleta pospechova - burgre vynikajúce, obsluha.... Milá a dokonca vyhoveli aj požiadavkam ktoré sme mali… takisto zaujimavý výber omáčok. super podnik :).

zuzana Jamnicka - po dôslednom testovaní.... Burgrárni, toto je (pre mňa) ten najlepší burger v BA (žofre + kyslá uhorka). Len tak ďalej!.

Anna Viskupova - Neskutečne.....boli sme tu....

Branislav Ženčuch - Burger z Estévéčky.... Som mal druhýkrát. 1x donáška cez Bistro, ktorá trvala hádam hodinu to teraz dajme bokom. Veľmi príjemný podnik, veľké parkovisko čo je dnes v BA na nezaplatenie. Milá obsluha, rýchla príprava. Dal som si Jofre Burger, nemám čo vytknúť a hoc mne osobne stupeň prípravy mäsa vyhovoval, iní návštevníci by možno ocenili, ak by sa ich obsluha spýtala, ako si prajú ako by malo byť ich mäsko pripravené. Porcia fajn, batatové hranolky mega. Možno škoda tej ceny burgra, prípadne mohla byť v nej zahrnutá nejaká základná porcia basic hranolčekov..

Stanislav Horvath - Po dlhšej dobe.... Som sem zavýtal, mal som asociaciu že to tu nebolo dobre. Ale musím priznať že som bol prekvapený a spokojny. Jediné minus je absencia detskej stoličky, myslím že je to minimálna investícia, ktorá dokáže ukázať podnik v lepšom svetle..

Podnik hodnotíme na 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto - Karloveská Klubovňa - member of Medusa

Karloveská Klubovňa - member of Medusa

Čo hovoria foodblogeri:

Eva Polláková - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : V posledných 2.... Rokoch sa situácia a atmosféra v Karloveskej klubovni zmenila výrazne k lepšiemu. Personál je komunikatívny, úctivý, milý, je tam dobrá atmosféra. Aj kuchyňa je lepšia, jedlá, či už z denného menu alebo z karty sú chutné, čerstvo pripravované, mňam. Pivo je dobré, a ja ako kávičkárka, si pochvaľujem aj chuť kávy, ktorú vedia pripraviť výborne. Dobre, že ťa máme v Karlovke, Klubovňa 👍..

Martin Ferenczy - Milý a ochotný.... Personál, vodu pre psa na terase priniesli iniciaticne sami..

Matej Mészáros - Fajn pifko, pekne.... čašníčky, príjemná piatková atmosféra..prídem zas,😃😉.

MACO Vonder - Vo stvrtok vecer....

Jozef Kučera - Príjemné a čisté.... Prostredie. Človek nemusí dlho čakať na obsluhu, ktorá bola promptná. Jedlá chutné a mne osobne chutí aj pivko Klubovňácka 11. Oddelená fajčiarska a nefajčiarska časť. V lete možnosť sedieť na terase vonku. Čisté toalety. Momentálne nemám čo vytknúť..

Monika Prokopová - Príjemné prostredie vonku.... Aj vnútri v starej Karlovke, kde nie je veľká konkurencia podobných podnikov. Jedlo dobré - z grilu, šaláty, syry, ponúkajú aj detské menu. K porcii nám chýbalo zeleninové obloženie, bez ktorého porcia vyzerá stroho ako z jedálne a dcére k rizotu s mäsom a syrom nedali vôbec syr (na požiadanie doplnili). Zelenina v rizote bola mrazená - uprostred leta by nemal byť problém narýchlo orestovať koreňovú zeleninu, čo by rizoto chuťovo posunulo na vyššiu úroveň. Momentálne obsluhu tvoria z väčšej časti Ukrajinky, ktoré sú síce milé, ale nie vždy rozumejú, čo od nich zákazník požaduje. Parkovať sa dá na malom parkovisku kúsok od reštaurácie - ak budete mať šťastie..

Jozef Benkovic - V podniku som.... Bol pár dní dozadu, klasika pivo a niečo pod zub ako návštevníka ma vzali do vychýrenej pivárne, tak teda po príchode sme na pána čašníka čakali 20 minút :) .. ako svojim spôsobom to celkom chápem , že chvíľu sa čaká.. ale reštaurácia bola prázdna :) .. pivko bolo veľmi dobre.. dobre natočené aj chutné. :) k pivu sme mali šmakocinu ktorá bola tak isto veľmi dobra :) -2 * za čakaciu dobu :) pekný zvyšok dna !.

Michal Fazik - Obsluha a nápoje.... Bez problémov. Menšiu výčitku mám k jedlu. Teľací rezeň bol trošičku šľachovitejši, kváskový chlieb ku kuraťu bol podla môjho feelingu včerajší. Ale mohlo to byť zapríčinené tým, že bol sviatok a pekári nepracovali 🤷‍♂️.

Frederika - Lepší smažák som.... Ešte nejedla, top :).

Ján Žbirka - Jedlo dobre, rebra.... Boli sice suchsie, ale stale sa dali, pecivo uz najcerstvejsie nebolo. Burger bol asi naj. Hranolky klasika, not good, not terrible. Super, ze capuju craft, ale este ho treba doladit. Hlavne Session IPA bola dost nevyrazna. Obsluha sice nelietala, ale detom hned doniesli veci na kreslenie.

Číselne jej patrí 8.6 z 10!

 

4. miesto si rozhodne zaslúži Svadby a Kari Patrónka

Svadby a Kari Patrónka

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Kucharovič - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Jedlo bolo výborné.... Ale chalan mi zobral dva stravné lístky a nepovedal ze to bolo viac ako cena jedla co som zistil až keď som odišiel..

Silvia Goldasova - Veľmi dobrá lokácia,.... Hneď pod zastávkou, keď človek vyjde z podchodu na strane smer mesto. Je na výber v základe z dvoch jedál, čo bohate stačí a jedlo je hneď nabraté po zaplatení, čakanie minimalne. Samotný priestor je veľmi útulný, pomenší, ale vyzeralo to tak, že im vystačuje..

Juraj Kubica - Bistro je maličké,.... Takže v lete prídu vhod vonkajšie stoly. Personál má však veľké zanietenie pre vegánske aj iné indické jedlo a hrdo vystavujú na stene diplom s osvedčením kuchárskej kvalifikácie. Každý deň majú jednu polievku a jedno vegánske a jedno mäsité jedlo, obvykle založené na ryži. Vždy sú tu aj výborné koláčiky, ale málokedy na to mám miesto po sýtom pokrme..

Lucia Schmuckerova - Tak fantastické kari.... Od výmyslu sveta...Vždy som očarená, ešte nikdy ma nesklamali. Milujem to tu..

Halyna Hyryavets - Jedlo vyborne. Obsluha.... Može byt. Avsak nie velmi prijemne prostredi kedže ste v podstate v podchode. Jedlo vsak odporucam, to je tam vzdy 10/10..

Mirka Brindová - V rámci obedového.... Menu veľmi obstojná táckarňová indická kuchyňa. Mäkké hovädzie mäsko na kari, chutný cícer... Ľudia sem chodia radi, čo môžete vidieť na tom, že všetky stoličky sú plné :-) Dali sme si aj koláčik z mliečnej čokolády, zahnal deficit sladkého, ale o to autentickejšia india by to bola, keby aj tieto sladkosti mali indický charakter. Inak niet čo vytknúť, na rýchly netradičnejší obed to bolo v pohode..

Luci Belska - Skvelé jedlo v.... Príjemnom prostredí. Navštevujem kari od ich otvorenia a vždy som spokojná, zakaždým prekvapia novou chutnou kombináciou, plusom je free citronáda k jedlu. Jediným negatívom býva zväčša nátresk už od pol 12, ľudia v rade až von. No na dobré sa oplatí počkať. Teší ma možnosť happy hour aj zbieranie vernostných bodov..

Petra Kratka - mam rada toto.... Bistro, takmer vzdy vyborne kari a kombinacie chuti. Na vyber je len z dvoch verzii (veggie alebo masove), ale na obedy uplne postacuje. obcas sa stane, ze pre velky zaujem sa uz o 13:00 jedno z jedal vypreda..

Peter Balcerčík - Paráda. Chutné, zdravé,.... Cena, personál, platba kartou, terasa a ešte aj v tom nie najkrajšom podchode to má špeci atmosféru..

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Belavijo

Belavijo

Čo hovoria foodblogeri:

Tomáš Daňko - A ako to hodnotíme? : Jedlo je fajn,.... Za 6rokov sme s ním nemali problém, akurát tie ceny nás už odrádzajú. Kedysi sme si tam objednavali jedlo niekoľko krát týždenne, neskôr raz týždenne ale teraz už sotva raz za mesiac. Na môj vkus častá zmena obsluhy..

Katarína Stasinková - Krasna terasa, skoda.... Ze nie nefajciarska. Jedlo maju vynikajuce, obsluha prijemna a vikendove akcie vzdy potesia. Rada k nim chodievam..

Mirka Hromadova - Chlebíky boli dodané.... Presne na dohodnutý čas a chutili famózne .

Emanuel Gazdík - Príjemná obsluha, objednané.... Jedlo nám chutilo. Je odtiaľ celkom pekný výhľad..

Adela Michlíková - Príjemné prostredie, ústretový/milý.... Personál a vynikajúca pizza 😊.

Kristy Kukliš Kestler - Uzasny podnik, ustretovy.... A ochotny personal. A kreativny kuchar. Vrelo odporucam.

Hodnotíme 8.9 z 10!

 

2. miesto získava Bamboo Vietnamese Cuisine

Bamboo Vietnamese Cuisine

Čo hovoria foodblogeri:

Adriana Cziprusová - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Ďakujeme za výborné.... Jedlo, naozaj sme si pochutili! Slečna čo obsluhovala bola veľmi milá a nápomocná. Do tejto reštaurácie určite ešte prídeme! Mňam! 🤩.

Mirka Brindová - Toto miesto stále.... Zostáva mojou najobľúbenejšou vietnamskou kuchyňou v Bratislave. A aj keď sú možno miesta, ktoré niektoré jedlá robia lepšie, Bamboo zbožňujem, Bun Bo Nam Bo tu mám absolútne najradšej, polievku s Wan Tan taštičkami úplne milujem, Famous chicken tiež vrelo odporúčam. Vraciame sa pravidelne a sme tu šťastní :).

Martina Kovacikova - Vynikajuce jedlo, velmi.... Chutne polievky a najma vynimocne dobre vegetarianske verzie jedal (sojove kusky a vegetarianska chrumkava kacica). Navyse prijemny personal a rozumne ceny..

Paula Daubner - NEUVERITĽNÁ reštaurácia! Výborné.... Jedlo, pekné prostredie, a dokonalý PÁN časník!!! Tak toto sme dlho nezažili, čo sa týka obsluhy a tuším, že takýto prístup nájdeme inde len tu. Mal by tento PÁN čašník robiť kurzy, ako komunikovať s ľuďmi. Sme veľmi, veľmi, VEĽMI spokojný. Istotne to nebola naša posledná návšteva. Vrelo odporúčam. • ostro-kyslá polievka • bum bo nam bo s kuracím mäsom (na moju žiadosť) • chrumkavé kuracie mäsko, omáčka s kari, ryža • mangový nápoj !TOP!.

Andrej Kristl - Ako je už.... Pri tejto značke reštaurácií zvykom, môžete čakať kvalitu. Je to veľmi dobrá vietnamská reštaurácia. Jedlo je super chutné majú obrovský výber. Obsluha bola tiež dobrá. V jedálnom lístku nájdete aj zaujímavosti z Vietnamu a z vietnamskej kuchyne. Kľudne si dajte poradiť nejakú špecialitu ak chcete ochutnať niečo výnimočné. Veľmi radi sem chodíme a v Bratislave sa začínajú tieto reštaurácie rozrastať, čo je dobre pretože táto kuchyňa je top level. Som rád že si tu môžem dať niečo chutné ale hlavne zdravé. Vyprážané syry, rezne to majú spočítané :).

Ján Žbirka - Chutne a hlavne.... Rychle. Velmi pestry vyber jedal a asi som tu este nemal zle jedlo. Skoda, ze sa neda platit kartou.

Jakub Špaček Špajdy - Keď som sem.... Prišiel prvý krát, tak ma trochu prekvapila budova, v ktorej sa reštaurácia nachádza lebo to vyzerá že ste vošli do opustenej budovy. Ale samotná reštaurácia má príjemnú atmosféru, ozdobu aj obsluhu. Jedlo podávajú rýchlo, a je naozaj chutné. Môžem len odporučiť. Platba kartou nie je možná..

Lenka Podstrelená - Vynikajuce jedlo a.... Mila obsluha. Odchadzali sme chutovo maximalne ulahodeni a napraskani. Jedlo bolo pripravené rychlo, aj ked bol podnik zaplnený takmer z 1/2. Urcite sa budem vracat. Navstivila som na odporucenie. Odporucam mango curry a pho..

Mária Marcinková - výborné jedlo, rýchla.... Obsluha, vstup do reštaurácie vyvolal pri prvej návšteve trochu rozpačité dojmy (Dlhé Diely), ale netreba sa nechať odradiť, jedlo to určite vykompenzuje. Zatiaľ som tu nemala jedlo, čo by mi nechutilo, pikantná (nie ostrokyslá) vietnamská polievka určite stojí za ochutnanie. Nedá sa platiť kartou..

Marián Kerek - Objekt (hlavne vstup).... Nepôsobí vábne, obsluha však veľmi ochotná - vždy poradí, na výber veľa jedál za dobré ceny, veľké porcie krásne na-style-ované, v peknej keramike, veľmi chutné..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto - EDO-KIN Cubicon

EDO-KIN Cubicon

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Viki Poor - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Prosím držať sa.... Gramáže, ktorú uvádzate. Wakame šalát mal mať 100g, spolu s krabičkou prišlo len 84g 😔 inak chutovo úžasné polievky. Ešte by bolo dokonalé keby ste zaradili pár vege polievok do menu..

Janka DK - Dvaja mladí ľudia.... Za pár minút vykúzlili neskutočne chutné jedlo 👍Ako ďalšie plus hodnotím eko obaly a príbory.

Martin Macko - Skvelý personál, skvelé.... Jedlo..

Rastislav Kuruc - Chutné a vždy.... čerstvé sushi s pikantnou polievkou, aj s wasabi 😋.

Katarína Ončáková - Veľmi chutné jedlo,.... Trošku obsluha sa pozabudla, či mineralku, či dezert... Snáď len ťažký deň, dáme šancu. Jedlo mňam ;).

Chris Tichý - Veľmi dobrý Ramen.... A Pho, určite aj nabudúce..

Marek Burcl - Jedlo je vyborne,.... Myslim si ze ceny su primerane, no chcel by som extra pochvalit personal. Minoriadne mily a ochotny. Radi sa sem vraciame..

r sky - Prijemne som bol.... Prekvapeny. Velmi chutne jedlo .Rad pridem znova..

Eva Cimbálková - Nebola som fanúšikom.... Sushi až kým som neskúsila to vaše a dopadlo to tak, že už iné nechcem. Skvelé jedlo, príjemná atmosféra, priateľský personál a starostlivý prevádzkar, ktorý sa snaží splniť všetko čo si prajete. Ďakujeme za gastro zážitok a tešíme sa na tie ďalšie..

Peter Kopúň - Boli sme sa.... 2x najesť a musím povedať ze najlepšie zo všetkých. Výborné jedlá, príjemná obsluha..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.