Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Myjave. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

4. miesto patrí Holotéch víška

Holotéch víška

Čo hovoria foodblogeri:

Tomáš Kludil - A ako to hodnotíme? : Vyborna kuchyna v.... Prijemnom a peknom prostredi. Uz viac krat som skusal navstivit tuto restauraciu, ale asi som si vzdy vybral nespravny cas, lebo vzdy bolo zatvorene. No dnesny 3. pokus bol uspesny. Urcite sa sem este rad vratim, jedlo bolo fantasticke. Odporucam navstivit a vyskusat aj domaci chlebik. Prajem vsetko dobre, vela zdravia a kopec spokojnych zakaznikov ;).

Ladislav Szilvasy - Sobotňajší cyklovýlet v.... Lone kopaníc a ubytovanie v malebnom prostredí obklopený príjemným kolektívom personálu Holotech z nezabudnuteľným kulinárskym umením gastrovirtuózov čarujucich z domácich produktov s príchuťou regiónu sa jednoducho navždy vrylo do mojej pamäti patrí im moja hlboká poklona a vrelé poďakovanie za skvelo strávený víkend ĎAKUJEM.

neo96matrix - Uzasne prostredie aj.... Obsluha a jedla na jednucku.Boli sme uz viackrat a vzdy to bol uzasny zazitok😉☺👍.

Nikoleta Kovácsová - Jedlo aj obsluha.... Naozaj výborná! Pochutnali sme si na polievke aj druhom jedle, dezert parádny tiež - nedokážem jedlu nič vytknúť. Jednu hviezdičku strhávam za to, že sa nedá platiť kartou (možno banalita pre niekoho, ale my sme išli pešo cez mohylu z vedlajšej dediny, a po uvedomení si tohto detailu sme sa muselo opäť pešo a strašne hladní vrátiť do Brezovej, nájsť bankomat a už autom sa opäť dopraviť do reštaurácie) a tiež za dosť "nemódny" interiér..

Branislav Hatala - Neuveriteľný zážitok z.... Výnimočných chutí, perfektná obsluha a príjemné prostredie.👍.

Janka Čuvalová - Navstivila som vela.... Restauracii vo vacsich ci mensich mestach ci obciach. Zazila som vynikajuce, dobre i zle jedlo. Uroven sluzieb taktiez rozneho druhu, od podavania jedla v bielych rukavickach, po nevhodne správanie casnikov. Jedli sme na Slovensku, v Cesku, v Spanielsku, Chorvatsku ci Taliansku, ale Holotech viska predcil vsetky restauracie, ktore som doteraz navstivila ja i moja rodina. Dakujeme za Vase sluzby, boli na najvyssej urovni, ake sme zazili. Kulinarsky zazitok na absolutnom vrchole, pred kucharom klobuk dolu, velmi prijemny personal, slusny, starostlivy, vtipny s peknym dobovym satom, prostredie malebne, zachovane tradicne prvky a vychytane do detailov. Urcite odporucim vsetkym znamym. Moje odporucenie restauracii je len absolutny detail, na stole chybali korenicky a platba bankomatovou kartou je v dnešnej dobe nutnost a urcite by bolo fajn vase domace produkty i predavat, daka mala vitrinka s produktami, respektive mozno eshop by sa mohol uzivit. Dakujem este raz a urcite sa vratime..

Lubomir Sulko - Táto reštaurácia, ktorá.... Je zároveň aj penziónom, je povinnou zastávkou, keď sa už vyberiete pozrieť mohylu alebo len prechádzate týmto krajom. Ponúka unikátne menu zostavené z kvalitných surovín. Určite nevynechajte predjedlo, polievku a ani dezert. Malé mínus za nemožnosť platby kartou..

Milan Vávra ml. - Ahojte 28. mája.... 2022 som si rezervoval stôl pre dvoch na oslavu 7 výročia svadby. Malo to byť pre manželku prekvapenie, ktoré aj vyšlo. Po príchode sme mali pekne na aranžovaný stôl nič nechýbalo. Sviečka, kvety poháre na víno aj ochotná obsluha. Po usadený sme si pripili kvalitným slovenským vínom s neďalekých viníc. Dali sme si na začiatok naozaj fajný vývar a potom to hlavné jedlo, páni prvé jedli oči a potom keď sme sa do neho pustili nebíčko v papuľke mäsko sa rozpadávalo na jazyku k tomu domáca knedľa s karamelizovanou kapustou mňamka. Krátko po tom ako sme si odfúkli po skvelom hlavnom jedle nám ponúkli dezert, ktorý nemali napísaný v ponuke a tak zo samej zvedavosti čím nás ešte prekvapia. Veru prekvapili nás volalo sa to myslím čokoládový trhanec. No dlho som nejedol niečo tak chutné rozplívalo sa mi to na jazyku. Za tento pre mna v skutku kulinársky zážitok som bol ochotný zaplatiť aj viac ako pytal. Za ochotu za domáce potraviny všetko od miestnych a slovenských či už vinárov, hospodárov atď. Ďakujem s pozdravom Miňo váš včelár 🙂..

SCP Slovakia - Obsluha fajn, ochotná..... Pekné prostredie v tichej lokalite. Jedlo na moj vkus docela slane, ubrat trocha soli by nebolo zle, dosolit si vie zakaznik uz aj sam podla seba. Inak chutne aj pekne nazdobene len male porcie na tu cenu..

Barbora Žabková - Od prvého momentu.... čo zaparkujete pred krásnou dobovou stavbou, obkolesenou nádhernou prírodou a rozvoniavajucou levandulou budete vedieť, že ste na správnom mieste a ten zážitok bude stáť zato. Samozrejme je tu milá a naozaj na úrovni obsluha, pri ktorej Vám nebude nič chýbať. Jedlo je zážitkové, či už predjedlo, hlavný chod alebo dezert. Kôprová omáčka lepšia ako od babky, a to už je čo povedať. Nezaostával ani dezert. Výborne pivko, kofola ako inak originál a káva výberová, takže si prídu na svoje hlavne kávičkári, ktorí chcú od kávy viac ako len prepražený tmavý nápoj. Dá sa kúpiť aj podstivý domáci kváskový chlieb, ktorý nie len úžasne vyzerá ale o to lepšie chutí. Síce sa tu dá platiť len v hotovosti, každý jeden cent Vám stojí za ten nezabudnuteľný zážitok. Je super vedieť, že ešte stále sú v takýchto kútoch Slovenska reštaurácie, kam sa budete vždy radi vracať. Celkové hodnotenie dávam 11 z 10..

Dávame 6.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto obsadzuje U Freda

U Freda

Čo hovoria foodblogeri:

Miroslav Sukenik - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Reštaurácia je dlhšie.... Zatvorená. Na svojich stránkach píšu, že fungujú v režime "donáškovej služby", ale mobil mi nebrali a v budove sa nesvietilo (ak nevaria niekde inde). Ked som bol kedysi vo vnútri, mali v jednej polovičke kolkáreň a v druhej reštauráciu v duchu flinstonovcov (ako v jaskyni). Teraz sme sa aspon pofotili vonka pred budovou v zaparkovanom flinston autíčku..

Michal Václav - Pizza chutovo dobra,.... Ale po 1 a pol hodine prisla uplne studena.. som pravidelný zakaznik a toto je velke sklamanie a potvrdenie negatívnych ohlasov v poslednej dobe..

Jana Šimoníková - Pizza je koláčoveho.... Typu, ale výborná, vynikajúca. Pikantná tiež super. Baví ma, že experimentujú s pivom a je možnosť ochutnať vždy aj nejaký špeciál. Zbierka koňakov, whisky, bourbon na bare - paráda. Kuželky, aj keď sú dosť opotrebované, je ďalšie plus, my sme sa zabavili úžasne :). Interiér je veľmi útulný, zaujímavý, wc čisté a voňavé. Obsluha - veľmi milí a ochotní. Páčilo sa nám tu veľmi..

Janka Kubicová - V poslednej dobe.... Sme Freda navštívili trikrát a spokojnosť. Malo to príjemnú ospalú atmosféru podniku v maličkom slovenskom meste v nedeľu večer. 😉 Obsluha nie je superrýchla, ale nikde sme sa neponáhľali. Výborná pizza, skvelo sme sa s deťmi zabavili v kolkárni, pekný detský kútik s hračkami. Prídeme radi zas!.

Kika S. - Pizza vyborna, obsluha.... Nekompetentna, neznala sortimentu. Po telefonickej objednavke 3 pizz nam volali spat, ze nami zvolenu prilohu na jednej z nich nemaju v ponuke (nasa chyba, nepozreli sme si). Dohodli sme sa, ze zavolame o chvilu po opatovnom vybere. Volali sme, ze NAMIESTO povodnej pizze chceme inu.. slecna sa opytala ci to bude k tej iste objednavke a ci si po nu prideme.. v domneni, ze slecna chape nasu poziadavku sme suhlasili.. Dalej nas informovala, ze o pol hodku bude pizza pripravena. Prisli sme po 45 minutach a zistili sme, ze sme si objednali 4 pizze, nepripustili ze nas slecna zle pochopila a nechali nas to cele zaplatit so slovami, ze pizza je uz nachystana.. po zaplateni nam oznamil, ze na pizzu musime pockat lebo este len ide do pece. Pan zpoza baru si stal za svojim a neuznal pochybenie na ich strane aj po otazke, preco sme za pizzu mali platit, ak este nebola hotova a pripravena na odber. Kludne mohli objednavku zmenit. Vraj uz bola oblozena (tazko povedat). Pocas mojej prace v gastre, som sa s takymto pristupom nestretla, vzdy sa chybne objednavky vymenili, aj ked nebola chyba na strane personalu, nie to este pri pochybeni obsluhy. Neodporucam..

pavol niznansky - Jedlo vyborne ale: 1).... Donaska mala trvat 45min trvala 75min 2) treba si aktualizovat cennik na facebooku.

Peter Tytykalo - Zaujímavá atmosféra spôsobená.... Tématickým interierom. Príjemné prostredie. Od poslednej návštevy som zaznamenal absenciu obsluhy , tuším Martin sa volal. Chodili sme tam aj preto ,že dával miestu niečo zo seba..

Rozhodne si zaslúži 7.8 z 10!

 

2. miesto - Gazdovský dvor u Apka

Gazdovský dvor u Apka

Čo hovoria foodblogeri:

Matúš Kozinka - A ako to hodnotíme? : Perfektna pizza, dokonala.... Fantasticka quatroformagi, pan kuchar nesetri na nicom, v celej Trnave niet takej fantastickej pizze, kvalitna pizza s bohatou oblohou, ako sa patri, uz som ju mal 2.x aj partnerka si velmi chvalila....

Ondrej Kuzevič - Vyborne miesto v.... Tichom prostredi, super pizza a pivko. Rychla obsluha, doporučujem..

Štefan Pišta - V lete pred.... Coronou to tu bývalo fajn, soboty tu hrávala živá hudba a dalo sa sedieť vonku i tancovat. Teraz tu varia chutné jedlá, výbornú pizzu a čapujú dobré pivko..

Dudo - Podnik skrytý v.... Postranej uličke, ktorý má príjemné prekvapil atmosférou, vnútornym dizajnom. Príjemná obsluha, ktorá vás nevyhadzuje aj napriek pokrocilemu času, jedlo chutné veľmi sýte, robia iba pizzu. Určite by som sa vrátil.

miroslav buncek - Trošku zastrčené miesto,.... Ale pizza výborná..

Ivana Mihalova - Super pizza,milá obsluha.... A majiteľ na jednotku 😊😊😊.

Matej Simko - Jednoznačne jedna z.... Najlepších pízz aké som kedy mal možnosť si dať. Konštantne chutná, bohato naložená a hlavne cesnaková. Zakaždým keď sme v Brezovej, objednávame, alebo si zbehnem na priamo. Pán pri peci a na telefóne je super milý, veselý a donáška v rámci Brezovej je bezplatná. Za ten čas čo sem chodíme sme skonzumovali možno zo 20 pízz a zakaždým k spolojnosti;-) Len tak ďalej👍🏽.

Peter Pepíno - Niet čo vytknúť....... Kľud,pohoda a hlavne pokoj od mobilu 😁💪.

Peter Vičík - Ak máte radi.... ľahkú jemne ochutenú pizzu tak sem ísť nemusíte ale ak chcete zažiť gurmánsky zážitok a obžerstvo tak táto pizza je pre vás ideálna.Boli sme tu naozaj veľa krát a nikdy nesklamala.Jedol som pizzu hoci kde ale táto je s prehľadom najlepšia akú som kedy kde jedol.Cena kvalita v dnešnej dobe nevídaná, famózne niečo....vysoko hodnotím,všetkým doporučujem:).

Viktor Stock - Najlepšia pizza široko.... ďaleko, vrelo odporúčam..cez víkendy možnosť osláv, stále plno...

Číselne jej patrí 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži Gurmán

Gurmán

Čo hovoria foodblogeri:

stefan fajnor - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Z poslednej návštevy.... Som sklamaný pozvali sme rodinu na večeru na ktorú sme čakali asi 45 minút to by ani nevadilo ale práve pozvaná návšteva dostala varené zemiaky úplne studené čo nasvedčuje že neboli čerstvo pripravené. Kuchár by si mal na to dávať pozor..

Ivan Buchan - Zastavili sme náhodou.... Na ceste cez obec. Návštevu hodnotím veľmi pozitívne, kuchyňa bola super. A za veľké plus hodnotím platbu kartou, oproti konkurencii v obci..

Michal Janosec - Klasicka dedinska restauracia..... Ked idem okolo a je cas obeda, vzdy sa rad zastavim na poctive, chutne jedlo a cez leto aj s posedenim na terase..

Bibiana Kovacova - Veľmi príjemná a.... Ochotná čašníčka, pizza bola fantastická, chrumkavá, určite sa vrátime, odporúčam.

Johny BB - Ďakujem za rýchlu.... Obsluhu,naozaj dobre urobený vyprážaný syr. Zaslúžia si 5 + Som z BB a vždy keď prechádzam rád sa zastavím na syr. Kuchár je super a vie ho pripraviť, veľa reštaurácií v PN a okolí sa môžu učiť. Je naozaj PÁN kuchár . Ďakujem.

Janco (NexT) - Priemerna dedinska restauracia.... S priemernymi jedlami a obsluhou. Vela ludi tam chodi rado z okolia, mali by to lepsie vyuzit. Objednali sme vela jedal, prislo nas asi 12. Obsluha aj kuchyna to zvladli na vybornu. Dakujeme.

simon sisulako - Je to Best.... Reštika dobré obslúženie a jedlo príďte.

Vladimír Bezdek - Dobre jedlo, príjemná.... Obsluha. Vsetko ok.

Erik Hajdu - Reštaurácia na úrovni..... Jedlo vynikajúce. Naozaj veľký výber denného menu. Porcie veľké. Obsluha pohotová, príjemná. Čistota a poriadok. Za mňa všetko ok. Vrelo odporucam. Ešte prídem..

Ja Šve - Reštaurácia, kde sa.... Každoročne zastavíme po 100km na bicykli a samozrejme nám tam vždy chutí..

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .