Na gastroorgazme sú aktuálne najpopulárnejšie reštaurácie. Pozri si rebríček najlepších reštaurácií v Ružinove. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

10. miesto si zaslúži Reštaurácia Giamo - rozvoz,terasa

Reštaurácia Giamo - rozvoz,terasa

Čo hovoria foodblogeri:

Sarah Beatrice - A ako to hodnotíme? : Vždy milá obsluha,.... Perfektné jedlo a najlepšia rajčinová polievka👌Porcie sú krásne velké..

Monika Štefaničková - Kedysi naša obľúbená.... Reštaurácia. Po veľmi dlhej dobe sme si objednali pizzu ,,so sebou". Bohužiaľ veľké sklamanie. Pizza vysušená, prepečená, spodok celý čierny zhorený, paradajkový pretlak iba cez 1/2 pizze a veľmi chabé obloženie ostatnými ingredienciami. Neviem či mali zlý deň, ale takto ich pizza predtým nevyzerala ani nechutila..

Vlado Skovajsa - Pokiaľ hľadáte pokojné.... Miesto s výbornou kuchyňou a obsluhou, nemusíte už viac chodiť a hľadať. Radi sem chodíme či už len na kávu, alebo na kvalitne pripravené jedlo. Ďakujeme že ste super. 👌👍.

Robert Lences - Tuto restauraciu sme.... Navstevovali celkom pravidelne pred 3 a viac rokmi. Dnes sme sa tam zastavili a s radostou musim konstatovat,ze si zachovali vysoku kvalitu. Odporucam paradajkovu polievku, je skvostna!.

Tomas Sedlak - Pomer cena/vykon je.... Velmi dobry..

Miroslava Sovova - Krásne prostredie, rýchla.... Obsluha, napriek tomu, že nerobia denne menu za 30-40 min aj spokojne odchadzate(keď ste v praci😊).

nikolas hrabovsky - Veľmi príjemné prostredie,.... Chutné jedlo a hlavne ochotná a veľmi milá obsluha ( pani čašníčka ) 👍.

Marcel Krchňavý - Jedlo nič extra,.... Dlhé čakanie ("máme veľa objednávok"), nemajú lasagne ("iba v zimnom období")...

Maria Baker Price - Velmi chutna pizza,.... Bohato oblozena a hlavne nespalena zospodu. Zatial sme vzdy vyuzili rozvoz a vsetko slo hladko..

Mafi H - Moja nová top.... Talianska reštaurácia v Bratislave. Majú obrovské menu takže určite si vyberiete niečo chutné, ja odporúčam vyskúšať rizoto alebo skvelú pizzu 🤓.

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto obsadzuje SEKT Bistro

SEKT Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Šiška - A ako to hodnotíme? : Príjemné bistro so.... Skvelou kávou. Odporúčam skôr na obedy alebo brunch (určite skúsim). Ponuka raňajok je veľmi obmedzená. V ponuke miešané vajíčka, ham & eggs, pomazániy, croissanty, ktorý bol výborný. Plating jedla ma sklamal, šalát k miešaným vajíčkam aj ham & eggs bol neochutený, len preukazy balsamicom, nakrájaná ovädnutá uhorka, pár kúsok paradajok a papriky, ktoré boli na polníčku. Sklamalo ma, že vajíčka boli posypané paprikou, prečo? Široký výber šampanského, sektor, frizzante. V ponuke aj slovenské produkty..

Mirka Brindová - Toto miesto som.... Si veľmi obľúbila, či ako kaviareň alebo ako obedové bistro. Koláčiky aj obedy pripravuje vraj sama majiteľka, na jedlách je cítiť presne takú poctivú "domáckosť". Koláče výborne, káva chutná, útulné prostredie, príjemná obsluha. Veľká spokojnosť viackrát po sebe..

Vladimira Kielarova - Prijemne slnečne miesto,.... Veľmi chutná nátierka s čerstvým šalátom, limonáda z čerstvým ovocím a chrumkavé croissanty. Veľmi sme si pochopili za normálne ceny. Ďakujeme.

Katarína Feketeova - Veľmi chutné a.... Zdravé jedlá. Dobrá ponuka nielen v menu ale aj v sladkom pokušení a vinkach..kávičke..jednoducho všetko super aj s personálom..

Zuzana Jakubkova - Chutný brunch v.... Príjemnom útulnom prostredí. Výborné jedlo aj pitie, príjemná mladá fresh obsluha. Chodia sem i zahraniční ľudia, takisto ľudia v produktívnom veku i priatelia a páry s malými deťmi. V cene brunchu dostanete welcome drink (prosecco/mimosa), káva/čaj podľa vlastného výberu (*pri double espresse je doplatok za kvázi ďalšiu kávu), croissants, regular raňajky podľa vlastného výberu (*dost veľké porcie) a dezerty na záver (na štýle bufetu). Cena za všetko je skvelých 10€. Určite odporúčam. Rezervacia dopredu je určite správna voľba..

Elen R. - Veľmi prijemné miesto,.... Rýchla obsluha a chutne jedlo. Sekťácky caesar šalat ak mate radi aj ine variacie tohor salatu-kapary boli spestrenim..

Jakub Tomeček - Skvele fajnové jedla....

Tegelhoff Martin - TENTO TÝŽDEŇ MAJÚ.... DOVOLENKU. Otvoria až od nového školského roku.💖.

Daniela Gáborová - Velmi prijemny podnik..... Skvele a kreativne obedove menu za dostupne ceny a ako bonus mila obsluha. Urcite sa vratime ❤️.

Tegelhoff Martin - Vrátim sa trochu.... Do zadu - dievčatá počas covidu ma držali pri živote svojími perfektnými jedlami ktoré som si brával so sebou. Zvykol som si na nové jedlá a ich pomenovanie a najmä na lahodnú kávu..

Dávame 9 z 10!

 

8. miesto - IKEA - reštaurácia

IKEA - reštaurácia

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Štefan Pišta - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Túto reštauráciu, alebo.... Vývarovňu som navštívil asi 3.krát. Klasicky sme si postáli vo fronte tak 50-70 ludí. Tekvicová polievka bola super, mäsové gulky u mňa s hranolkami tiež chutné a dezert, višnový koláčik bol úplne najlepší. Obdivujem personál tohoto zariadenia..

Lara - Mäsové guľôčky, ktoré.... Každý tak ospevuje mňa nenadchli, aj keď som im dala šancu viackrát. Ale musím uznať, že keď som tam bola naposledy, mali špeciálnu akciu, švédske stoly. Mohli sme si nabrať, čo sme chceli a bolo to fantastické. Naozaj delikatesa. Najviac ma prekvapili ryby, ktoré na pohľad vyzerali odpudzujúco, plávali v nejakej omáčke, ale dala som im šancu a bolo to fantastické. Mandľový koláčik je taktiež úžasný a pokojne by som tam prišla iba kvôli nemu..

Alžbeta Vartikova - Super rodinne miesto.... Na nakupy aj najedenie sa. Roky sem chodim a vzdy sa najdu veci co rada kupujem aj obzeram. Je to nielen cenovo vyhodne nakupovanie ale celkom prijemne prostredie na cerpanie napadov ohladne zariadenia domacnosti. Kto nepozna odporucam aspon raz navstivit..

Meli Vadkerti - V porovnani s.... Poslednou navstevou (spred3 rokov cca)sa par veci zmenilo...v rade sme stali presne ako aj pred 3 rokmi, jedlo bolo rovnako chutne..masove gulky aj mandlovy kolacik fantasticky, novinky pre mna asi len interaktivny detsky kutik v strede restauracie a pult na zohrievanie jedla pre deti(mozno ani neni novinka,len ja som si nikdy nevsimla)..

Tímea Andelová - Klasika. Perfektné ako.... Vždy! Je tu vždy na výber z klasík akými sú ryba, hermelín alebo mäsové guličky. Na výber je aj veľa príloh a rôznych mňamiek ako napríklad syrové trojuholníky. Ďalej tu je na výber aj veľa dezertov a nápojov. Ceny jedál sú tu primerané množstvu. Výhoda - jedlá sa dajú kúpiť aj v obchode priamo v IKEI vo forme polotovaru alebo zamrazené, čiže si ich viete spraviť aj sami doma..

Dušana Dubovská Vychopenová - Reštaurácia sa nachádza.... V OC IKEA na prvom poschodí. Je tu veľa miest na sedenie, postojíte si hlavne cez víkend v dlhej rade, ale ide to celkom rýchlo. Jedlo chutné, ceny nie sú extra prehnané. Majú mäsové aj bezmäsité guličky so zemiakovou kašou, rezne, syry, losos, šaláty, polievky, výborné koláče, no iba ryžu nemajú. Na pokladni sa vybavíte rýchlo..

Monika K. - Jedlo sa skoro.... Vôbec nemení. Mäso alebo lososa vedia pripraviť dobre, len tie prílohy sú pre mňa akoby umelé z prášku. Naposledy sme mali kačicu (tá bola super) ale kapusta bola ako sladké blato a tá príloha bola ako stuchane zemiaky s cibuľou a slaninkou, čo teda ku kačici vôbec nepasovalo. Taktiež nestíhajú upratovať stoly, lebo skoro všetky boli polepené. Ľadový čaj fungoval iba v 1 stroji a ostatné dávali len vodu... Za tú cenu a čakanie to veru nestojí..

Patrik Pato - Ikea a jej.... Legendárne kons.. mäsové guličky, vždy keď som v okolí nejakej IKEI tak sa v nej zastavím, aj keď nič nekúpim tak si dám aspoň výborný obed za pár peňazí..

Dana Hausknechtová - Reštaurácia je na.... Prvom poschodí OC Ikea. Je tu dobré spojenie možnosti nákupu v OC a možnosti sa najesť. Cez víkendy je tu plno, ale obsluha je rýchla. Jedlo je chutné a ceny primerané. v priestoroch reštaurácie je aj menší detský kútik..

Radovan Orol - Príjemný priestor na.... Najedenie sa, najmä počas nakupovania v Ikei, alebo len tak odbehnúť z mesta. Ceny veľmi nízke za kvalitu. Určite sa vrátim..

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto získava London E17 Burger

London E17 Burger

Čo hovoria foodblogeri:

Ewy ska - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Omáčka je nieže.... Neskutočná ale aj malo, určite aj dve vziať lebo je mňamozna. Burger taktiež výborný len jalapenos malo štipľavé čiže naozaj odporúčam a určite prídeme znovu..

Dominik Martiš - Kvalitný burger, ktorému.... Nič nechýba, super chuťovo vyladený - či už mäso, hranolky, alebo dresing (mali sme 2x London burger, s menšou obmenou ingrediencií nebol problém). Dobrá cena a k tomu je to veľká porcia, určite sa oplatí vyskúšať!.

Jakub Majtán - Prevádzku som našiel.... Len náhodou, lebo je len kúsok od mojej práce, no po skúsenosti a ochutnaní burgru som dostal snáď najlepší gastronomický zážitok. Burger čerstvý, voňavý, chutný. Nadýchaná maslová žemľa. Hranolky kvalitné, žiaden polotovar. Omáčku som oblizoval až za ušami. Porcia veľmi postačujúca aj statnejšiemu chlapovi! Prostredie čisté a príjemné. Takto asi hodnotím skúsenosť v London E17 Burger. Majiteľ veľmi priateľsky, komunikatívny s dobrým nasadením a veľmi pozitívnou náladou. Odchádzal som s plným bruchom, úsmevom od ucha k uchu a túžbou aby mi čím skôr vytrávilo, nech môžem prísť ochutnať zas a znovu! ĎAKUJEM :).

Tomáš Gombárik - Naša prvá objednávka.... A určite nie posledná. Vynikajúci burger s výbornými hranolkami s omáčkou..

Sona F - Burger pre naročných..... Žiadne moderne umenie, ale chutne čerstve mäso, opečena slaninka, chrumkava zelenina a k tomu poctive hranolky zo zemiakov. Ak v BA na burger, tak už len sem..

Martin Joachymstál - Vyborny hamburger, urcite.... Radim do TOP3 v Bratislave. Vsetko je skvele, akurat ma mrzi ze vela ludi ho nepozna. Dufam ze si udrzite kvalitu :) 11/10.

Marek Bertovič - Skutočne sa oplati.... Zastaviť okoštovať, dá sa povedať že v cenovej kategorii najlepši burger. Spravne prepečený moja volba bola LONDON s zemiakmi, ktoré boli k nemu jak robene..

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!

 

6. miesto patrí Bufet a cukráreň URBANCOMP

Bufet a cukráreň URBANCOMP

Čo hovoria foodblogeri:

Tereza Nagyová - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: uplne "fpoho" obedove.... Menu z 3 polievok a 3 jedal, daju sa kupit palacinky alebo zemiakove placky (tie su fakt dobre) a k tomu klasicky vyber flaskovanych nealko napojov a cukroviniek... a ak stihnete aj ranajky, k dispozicii su toasty, oblozene zemle alebo chlebik vo vajicku, ako dezert najdete domace strudle, pite alebo kokosovych jezkov... a damy su tu naozaj velmi mile.

Rudolf Rusnák - Vyborna tradicna kuchyna.... Za skvelu cenu a hlavne prijemny pristup zamestnancov. Bol som velmi spokojny a urcite tuto restauraciu navstivim znova..

Martin Erdofy - Absolutne fantasticke jedlo,.... Nenutene laskavy personal a prijemne domacka atmosfera. Vrelo odporucam a tesim sa na dalsiu navstevu!.

Dominik Cuchran - Takto dobre som.... Sa dlho nenajedol, jedlo perfektne dochutene a velka porcia. Obsluha veľmi milá a cena na moje prekvapenie len 4,60..

Don Cavour - Výborná tackáreň, príjemná.... Obsluha, ale tá pekná mladá baba , ktorá naberala jedlá, tam už nerobí :/ rozumné ceny a chuťovo skoro ako domácke jedlá...:).

Matej Lokaj - Vynikajúce jedlá a.... Príjemná a rýchla obsluha,rád sem chodím obedovať....

Juraj Šidelský - skvela kuchyna, prijemny.... Personal, prijemne, utulne prostredie, som pravidelnym zakaznikom.

Ľubomír Šuman - Mohli by sa.... Ešte zlepšiť, napríklad kontrolovať teplotu polievok a vôbec jedál, lebo okolo trinástej to je niekedy už vychladnuté. Tiež pred trinástou už v ponuke chýba nejaké jedlo..

Radovan Majer - Veľmi chutné obedové.... Menu, palacinky a ďalšie jedlá z ponuky. Polievky nie sú múkové, ako inde a raňajky sú tiež skvelou voľbou, pokiaľ človek nestíha..

Miňo Fraňo - Super jedáleň za.... Rozumnú cenu, vrelo odporucam prísť sa sem najesť a dať si kavicku.

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Phong Nam Bistro

Phong Nam Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Moravčík - A ako to hodnotíme? : Bistro, ktoré je.... Asi topka v rámci vietnamských jedál. Autentickejšie jedlá nedostanete na SR nikde. Vyborné tofu, skvelá rybacia polievka a mnoho ďalších...ceny išli síce hore ale za kvalitu a predovšetkým porciu to stojí za to..

FrEeDoM - Pani zlatá, asi.... Majiteľka, načapuje tanier až po plafon. Za tú cenu neni čo riešiť, Chuťovo tiež sranda takže dávam 5 ✌️💥.

Peter - Phobo ide kvaltou.... Dole, menej surovín ako zvyčajne stane sa aj ze nieco nepribalia..

Marek Norovský - Skoda ze nemaju.... Platobny terminal. Jedlo vynikajuce. Uplne ine ako v inych vietnamskych bistrach..

Katarína Hostinová - Vynikajuce jedlo aj.... Polievky. Cislo 195 u mna vedie. Vyssie ceny ako inde vo vietnamskych restauraciach..

Jana G - Najlepšie v BA.👍👍👍..... Mesiac by som kľudne pracovala v kuchyni bez mzdy, ak by som mala možnosť sa naučiť aspoň zopár tych skvelých jedál. Za mňa najlepšia "mňamka" z podobných ponúk v BA. 👍👍👍.

Bibiana Pirošková - Chodím sem často-vyskúšala.... Som veĺa jedál ,zatiaĺ všetky boli veĺmi dobré👍.

Robert Irányi - Vynikajuca kuchyňa a.... To najlepšie ázijské bistro v BA! Ale aj tu je ešte stále čo zlepšovať. Stoly by mohli byť čistejšie, počas obeda som ich nevidel nikým utierat a k tomu sa stále hýbu. Prehľad jedál je taký typický ázijský-foto, popis žiadny, názov v vietnamcine....

Robert Irányi - Vynikajuca kuchyňa a.... To najlepšie ázijské bistro v BA! Ale aj tu je ešte stále čo zlepšovať. Stoly by mohli byť čistejšie, počas obeda som ich nevidel nikým utierat a k tomu sa stále hýbu. Prehľad jedál je taký typický ázijský-foto, popis žiadny, názov v vietnamcine...Ceny začínajú byť neprimerane.

Fero Martinec - jedlo super, ale.... Ceny teda nie, 9 eur za bum bo nam bo a 7,50 za Pho bo je vela. Vsetci vyuzivaju situaciu so zdrazvanim surovin a zdrazuju svoj produkt/sluzbu halabala... 9 eur na jedlo z Mileticky, to je fakt sila Oprava: Dodatocne, musim povedat, ze ceny vyssie, ale porcie su obrovske, kvalita surovin a chut skvela, takze je to asi v poriadku😃.

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!

 

4. miesto obsadzuje nood.le

nood.le

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Yao Ye - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Pekný a jednoduchý.... Koncept reštaurácie, pohodlne posedenie, príjemná obsluha a čašníčka. Prišli sme s 2 psikmi bez problémov. Čašníčka nás privítala s úsmevom, prišli sme s dobrou náladou a odišli sme s viac lepšou náladou. Ku koncu aj ponúkala sladký dezert, ktorý som ani nestihla odfotiť a už boli zjedené. Odporučam každému prísť :).

mi ke - Chutné jedlá aj.... Nápoje s príjemnou obsluhou a na lokalitu veľmi prijateľné ceny (hlavne v porovnaní so susednými fast-foodmi).

Roman Dočekal - Ďakujem krásne že.... Som ich mohol ochutnať, bol to extrém. Vynikajúca obsluha, komunikatívna, milá a vie vynikajúco odporúčať. Určite prídem ešte 💯.

vevik - Výborné jedlo plné.... Chuti, skvelé nápoje a super personál, odporúčam 👌🏽✨.

Marianna Andrejová - Topka👌🏼pomer cena kvalita.... Oproti inym podnikom v okolí neporovnatelna👌🏼.

Braniq - Prijemna obsluha i.... Pristredie, rychle jedlo, velmi chutne. Vyskusal som buchtu plnenu trhanym kacacim masom, prijemne ochutene, urcite sa opat vratim. Konecne podnik v Nivach kde sa ma clovek chut vratit 😉.

Peter Šiška - Veľmi pekný koncept,.... Na to, že sa prevádzka nachádza v nákupnom centre. Milá obsluha. Štýlovo zariadený interiér. Ceny vyššie oproti ponúkanej kvalite..

Paulína Siváčková - Veľmi príjemný koncept,.... Podobný ich trom sesterským reštauráciám v Bratislave, ale na uhladenejší spôsob. Jedlá sú nápadité, chutné, limonady skvelé. Určite postupne vyskúšame celé menu. Takisto sa mi veľmi páči interiér..

Marek Sandtner - Príjemne prostredie s.... úžasnou obsluhou ktorá bola veľmi príjemná. Myslím že je to veľmi dôležité spomenúť kedže sa stretávam denne s odutými čašníčkami na ktorých je vidieť, že ich to nebaví. Tu sme ale zažili presný opak a boli celý čas usmiate, milé a rád sa sem vrátim aj kvôli nim. Cítili sme sa tam veľmi príjemne. Jedlo vyzeralo vynikajúco a bolo naozaj dobre dochutené. Určite odporúčam..

Roman Kašák - Dokonalý zážitok a.... Perfektné prepojenie chutí. To platí ako o jedle, tak aj o nealko drinkoch. Určite odporúčam vyskúšať ich Buchtu! Kto toto vymyslel, by mal dostať řád zlatej vařečky. Ale samozrejme aj ostatné jedlá su skvelé. Osobne nemám rád pikantné, ale v Nood.le sú správne pikantné, že človeku ostáva hriať v hrdle a chuťové bunky stále použiteľné na ďalšie sústo. Nečakal som takúto reštauráciu v obchodnom centre, ale veľmi príjemne prekvapila. Interiér jednoduchý a dýcha kľudom v inak rozbehnutých Nivách. Obsluha milá a komunikatívna, vysmiata..

Hodnotíme 9.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si zaslúži Bite&Byte

Bite&Byte

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Legindiová - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Ja mám vždy.... Taký neskutočný gastro zážitok z Vašich jedál že dovi :))) a to fakt že nemôžem jesť 70% potravín uvarených na bežný spôsob, ale vy ste neskutoční :) ďakujem za vás a že myslite aj na takých ako sme my s intoleranciami, ste SUPER !!!! ❤️🙌🤍🤍🤍.

Zuzana Halandová - Do detailov.. fantastické.... Jedlo, úžasný servis, osobitý prístup 👍 jedno z mála miest kam treba určite ísť ❤️.

Lenulka Lenka - Veľmi krásny nadčasový.... Podnik. Krásne, príjemné prostredie, velmi milá obsluha. Fantastické jedlo, nápoje.. dnes spojene s krásnym eventom . Ďakujeme a určite ešte prídeme..

Jakub Bognár - Super futuristicky koncept,.... Jedlo vsak slabsie, no je to novy projekt a teda urcite pojdu len smerom nahor 👏👏👏 drzim palce a nech sa len dari 💪💯.

Jana Machová - Iný level stravovania..... Kto chce kvalitu, nech určite vyskúša. Nemám čo dodať. BRAVÓÓÓ!!!!!.

Илья Александров - Servis bol super,.... Prístup ku klientovi je vynikajucí!.

Ivi - Skvele zdrave jedlo..... Vyber jedal je maly, o to lepsie ze kazde je gastronomicky zazitok. S pouzitim appky este lahsie na vyber v pripade intolerancii..

Matej V - Očarili sme jahňacími.... Kotletami , lepšie som zatiaľ nejedol , veľmi odporucam , delikátna kuchyna, numero uno, vhodne miesto nielen na business lunch ale aj na firemný večierok ..

Martin - Toto sa oplati.... Zazit... fakt ina restauracia. Jedlo je vynikajuce a aplikacia velmi jednoducha..

J. - Pekné, čisté prostredie. Ochotná.... A príjemná obsluha. Fajn káva. Skvelý Head Chef..

Dávame 9.3 z 10!

 

2. miesto si rozhodne zaslúži Krasty Tasty

Krasty Tasty

Čo hovoria foodblogeri:

Andy Drahos - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Burger vyborny. Davame.... Si ho pravidelne a uzasne su v nom nakombinovane chute a kvalitne ingrediencie. Davam si najcastesie bacon a chili. Dresing k hranolkam vyborny. Uz neraz sa mi ale stalo ze sa dohodneme na case..pridem, naposledy som cakal viac ako 20 minut. Jedlo som dostal o 20 minut neskor a ospravedlnenie si samozrejme vazim ale v dnesnom svete by to mozno chcelo aj nejake gesto (zlava na dalsi nakup/malickost zadarmo?) Ja si na to nepotrpim ale vo svete to tak chofi.. a vieme ze vsetko sem casom prife. Mozete byt prvi..

Denisa Czodorová - Burger skvely, vidiet.... Ze ho robia z kvalitneho maska. Potesil aj detsky kutik 😊 Bazova limonadka tiez padla dobre a personal velmi prijemny a ustretovy.

Roman K. - Úplná topka odporúčam.... Všetkým... Steak All the way... Top.

Diana Adamová - Za mňa top....

Karin Šturcova - Veľmi chutné burgre.... A hlavne žemľa. Oceňujem aj rýchlosť, stačí zavolať (samozrejme majú aj sedenie) a burger mám pripravený do 15 minút. 👏🏻 Ďakujem, že vás mám(e) rovno pod oknami 🍔.

Martin Macák - Veľmi chutný burger.... S príjemnou obsluhou. Žemľa asi najlepšia v BA. Bonus kofolka/plznička. Hranolky už boli nejakú chvíľku hotové a teda neboli chrumkavé..

Rudolf Cepel - Chuť a kvalita.... Surovín super akurát burger nie je stejk a nemal by byť medium rare. Pri niektorom zákazníkovi sa to môže vypomstiť..

Lenka Horňáková - Azda najchutnejší burger.... Aký som kedy mala - šťavnatý, plný chuti s domácou buchtou, ktoré bola zvrchu chrumkavá, zvnútra nadýchaná a vláčna. Skúsili sme aj novinku, teda aspoň pre nás - steak and cheese all the way verziu - delikátne mäsko, prepojenie chutí, buchta rovnako perfektne pripravená. Obsluha veľmi milá, priestory pekné. Niet čo vytknúť..

Adam Lukačovič - Taky nenápadný podnik.... S veľmi nápaditým typom jedla, čo ponúka okrem fantastických burgrov s krásne maslovou zemlickou a ideálne pripraveným mäskom, aj niečo na štýl nakladanej briosko-bagety (v podstate Burger žemľa v tvare bagetkt). Napr.kuracia alebo s hribami a plná omacky a natahujuceho sa syra. A k tomu výborná plznicka a skvelá obsluha. Veľmi odporúčam keďže je tu kvalita na top úrovni a minimálny natresk..

Zuzana Halandová - Výborné domace dipy.... A aj hranolky..hamburger dochuteny podla zelania...a naozaj rýchla a príjemná obsluha 👍.

Dávame 9.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži MINT Pradiareň

MINT Pradiareň

Čo hovoria foodblogeri:

Michaela Hanzelová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Dobrý deň, chcela.... By som sa aj podeliť so svojou skúsenosťou. Čo sa týka miesta a priestorov, tak tie sú ozaj krásne a prvý dojem urobili výborný. Bohužiaľ na jedlo a obsluhu až taký pozitívny názor mať nemôžem. Nakoľko sme prichádzali v rozdielom čase, s jedlom sme čakali na ostatných. Nápoje sme objednávali samozrejme priebežne. Pri rozhodovaní čo si vybrať na jedlo sme potrebovali viac času. To sa zrejme nestretlo s pochopením, nakoľko sme boli niekoľkokrát vyzvané, aby sme si už vybrali napriek tomu, že kuchyňa bola otvorená ešte ďalšiu hodinu. Rovnako aj neverbálna komunikácia obsluhy (gúľanie očami) nám na celkovom dojme nepridávala. Oceňujem záujem, keď sa obsluha pýta, či je všetko v poriadku, ale rovnako to môže pôsobiť aj rušivo v prípade ak si vyberáme jedlo. Čo sa týka samotného jedla tak by som povedala, že za danú cenu by som očakávala lepšiu kvalitu, nakoľko kuracie mäso, ktoré som mala v cestovinách bolo polosurové. Nápoje, konkrétne hruškovo-figová limonáda bola výborná. Keby sa mám znova rozhodnúť či navštívim danú prevádzku asi by som bola opatrnejšia. Obsluha a jedlo sú za mňa priorita. Pekné a moderné priestory, dobrá lokalita to vykompenzovať bohužiaľ nedokážu..

Jakub Duris - mali sme rezervovany.... Stol na presny cas po prichode sme stali asi 5 min pred barom kym si nas niekto vsimol. Az ked som oslovil jednu z casnicok zacali riesit nasu rezervaciu. Objednali sme si jedlo a flasu vina po nejakom case prisiel casnik ze zabudli dat vino zachladit ze ho dali na rychlo do mrazaku, to sme si povedali este ok. V medzicase sa este casnik prisiel opytat co sme si vlastne objednali. Potom nam prislo jedlo a flasa stale nikde. Ked sme boli asi v polke jedla, oslovili sme casnika ze rusime tu flasu. Dojem z priestorov bol fajn pekne miesto ale co sa tyka obsluhy velmi slaba uroven a strasne to kazilo dojem. Jedlo tiez hodnotime priemerne cakali sme ovela viac. Viem ze je prevadzka nova, mozno v buducnosti dame este sancu..

Barbora Qualichova - Veľmi príjemný, moderný.... Koncept, ktorý ma svoje miesto v krásnych priestoroch Cvernovky. Bohužiaľ, ako človek s obmedzeniami, celiakia spojená s intoleranciu na kravské produkty som veľmi sklamaná. Rovnako ako veľa iných bratislavských fancy bistier, ani tu pre tuto skupinu nie je v ponuke vôbec nič, či už na raňajkovom alebo obedovom menu. Základná vec ako vyber z viacerych rastlinných mliek neexistuje, k dispozícii mali jedno. Súčasťou konceptu je aj pekáreň, opäť nič pre skupiny s obmedzením… Myslím si, že v dnešnom svete a aj na Slovensku žije veľa ľudí s rôznymi zdravotnými odmezeniami, ktoré sa týkajú jedla a mat alternatívy aj pre nich, už nie je problém, príklad bezlepkove vločky na raňajkovej kašu atd. Každopádne vam drzim palce a budem dúfat, že sa zamyslite aj nad ponukou pre ľudí ako ja..

Jai Koreňová - Trochu som sa.... Návštevy obávala, nakoľko MINT nemal zo začiatku zrovna dobré recenzie, ale bola som milo prekvapená. Od vybavenia rezervácie až po koniec návštevy sme boli maximálne spokojní. Čašník, ktorý nás obsluhoval bol úžasný, usmievavý, pozorný a staral sa o nás celý večer. Jedlo bolo úžasné - cestoviny s kozím syrom, curry aj dezerty, navyše priestor má úžasnú atmosféru. Ceny sú štandardné na centrum mesta, dokonca by som povedala že relevantné a prislúchajúce kvalite jedla. Víno - chardonnay od eleska odporúčam všetkým, ktorí prídu na večeru alebo len pokecať pri víne. Chválim aj vegánske varianty a relatívne pestrý výber medzinárodnej kuchyne. Len tak ďalej!.

Marek Čóka - 1.navsteva - vyborne.... Napadite jedlo, na pat hviezdiciek, krasne prostredie dnu i von 2.navsteva - kava bola nepitna, brali sme take away, sledovanie boja slecny s kavovarom bolo sice zaujimave, ale vysledok kava prepalena a horuca, mlieko na cappucine s potrhanou penou- vysledok vyzeral horsie ako z automatu na vlakovej stanici. Nerozumiem, ako moze prevadzkar v niecom co sa tvari ako flagship restauracia dovolit, aby pripravoval kavu niekto, kto nie je barista (alebo minimalne nema zaujem pripravit nieco, co je chutne). Za to max 1 hviezda..

Dominika Kubinyova - V Minte som.... Bola uz zopar krat a mam rada ich menu - dobre drinky aj ok jedlo. Service je tiez v pohode a na terase vonku je prijemne. Problem nastava ked si chcete uplatnit body medusa karty. Na karte som mala vela bodov a chcela som si ich uplatnit - tak sme si objednali jedla a drinky tak aby sme polku z nich zaplatili bodmi. Ked prisiel ucet, odpocitali nam iba 3 polozky namiesto 6 - ked sme sa spytali casnika preco, odpovedal ze to su jedine “promotions” ktore mu kasa ponukla. Menu vsak hovori o niecom inom. Prosim fixnite si kasu - ak sa pise ze za kazdy druhy cocktail k prvemu mozte platit bodmi, tak by to tak malo byt a nie ze zaplatite za 7 drinkov z 8..

Andrej Janoga - Boli sme na.... Kave a limonade. Prostredie 5/5. Kava nebola zla, ale az priliz “slaba” (nevyvazeny pomer vody a kavy). Na limonade si uz mnohe “wanna be top” podniky vylamali zuby, a tento zial tiez. Priliz vela cukru bez akejkolvek charakteristickej chute. Co ale najviac kazilo dojem, bol personal. Pri prechode podnikom ziadne pozdravenie, kazdi sa tvaril zduti, akoby ich to ani trochu nebavilo. Vedeniu sa cudujem, ze za ten cas, co sa tu podobne komentare opakuju, stale nijak nerefklektovali. Suma sumarom, na kavu uz nie, ale mozno v buducnosti na jedlo ano. Co som pocul, ludia z inych stolov si ho pochvalovali..

Knezkova Knezkova - Som veľmi častým.... Hosťom. Koncept príťažlivý, jedlo je dobré a pôsobí čerstvo a zdravo. Obzvlášť teda pizza na ohni je výborná. Obsluha býva dosť pomalá a neprofesionálna (väčšinou jeden profesionálny čašník a ostatní ako brigádnici bez vystupovania, či lepšej komunikácie). Je bežné, že jednému prinesú jedlo, keď druhý doslova dojedá... Design nápaditý, ale veľká časť sedenia je pomerne nepohodlná a v interiéri býva už takmer pravidlom, že pohodlné stoly sú hneď obsadené a hoci ich veľa aj zostane, sekcia kde sú, je uzatvorená, zrejme kvôli nedostatku personálu, ale nepohodlné sedenie zostáva prázdne. Namiesto toho, aby všetky stoly s pohodlným sedením vždy boli prednostne otvorené a uzatvorené ostatné stoly... Avšak FAJČENIE v tejto reštaurácii je naozaj NEZNESITEĽNÉ!!! Zboku krásnej novej budovy je pravidelne naskladných 4 až 10 kuchárov/čašníkov, ktorí tam fajčia jednu za druhou - ako pred krčmou v piatej cenovej kategórii, keď to človek vidí a prestaví si, že o chvíľu mu tými rukami budú robiť jedlo vždy uvažuje, či to stojí za to. Ale tým sa to nekončí, napriek tomu, že veľkú časť klientely tvoria rodičia s deťmi vo vonkajšej časti NIE JE NIJAKO ODDELENÁ FAJČIARSKA ČASŤ. Jednoducho si nový hosť sadne, zapáli si a čašník mu prinesie popolník, aj keď 30cm od neho spí dieťa v kočíku(zážitok z dneška)... Pravidelne hľadám stôl a skúšam odhadnúť ľudí, či si zapália alebo nie. Najčastejšie to dopadne tak, že keď dojedáme a ideme si objednať dezert, sadne si doslova tých 30cm od nás fajčiar a zapáli si, vtedy utekáme preč, pretože sa nie je kam skryť a jeden človek otrávi vzduch 30 ľuďom, čo nič nezmôžu. Zážitok z návštevy reštaurácie sa zmení na nepríjemné nervózne utekanie, chápem, že ak to číta fajčiar, tak nepochopí, ale áno z dymu sa reálne dvíha žalúdok, nehovoriac o dlhodobých následkoch a nie, to že je v exteriéri, nezabráni priamemu vdychovaniu. Vedľa je podnik Nox, kde by bolo fajčenie ešte ako tak pochopiteľné, ale nie musí byť všade... SNAHA VYHOVIEŤ KAŽDÉMU MÁ NIEKEDY VÝSLEDOK, ŽE NEVYHOVIETE NIKOMU. Stále si predstavujem akou oázou príjmného jedla v krásnej budove, by bol Mint bez týchto nedostatkov. V západnej Európe je bežné, že reštaurácie sú jednoducho nefajčiarske a je to super, že si človek môže vybrať a nejde do reštaurácie s nervami, ako to dopadne, či sa bude môcť najesť alebo bude znechutený bežať preč. Ale ani priestor neoddeliť je naozaj neúnosné. Snáď sa to po dokočení Zwrinu posunie na lepšiu úroveň..

Ema Viteková - Jedlo prišlo skôr.... Než sme stihli všetko pofotiť :)) Casnik veľmi prijemny, rychly obratný, obsluha tiež. jedine čo sklamalo bola slecna, ktorá vzala taniere viac-menej bez opytania a akejkoľvek reakcie na naše zmätene pohlady. na prve týždne rozbiehania však skvelá atmosféra! urcite sa ešte vrátime ☺️.

Rebecca Šipková - Príjemne prostredie, výborna.... Ponuka a chutné jedlo. Sedeli sme v zóne pri pizzerovi- veľmi milá usmievavá čašníčka, ktorá nám zlepšila deň:) Tešíme sa na ďalšiu návštevu!.

Dávame 9.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.