Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Poprade. Určite tu nájdeš inšpiráciu na nové gastrozážitky.

 

10. miesto patrí Minipivovar TATRAS Poprad

Minipivovar TATRAS Poprad

Čo hovoria foodblogeri:

Miroslav Klimeš - A ako to hodnotíme? : Nepríjemná, nervózna obsluha,.... Predražené, studené jedlo priemernej kvality (vyprážané kur. prsia s hranolkami za 13,40€). 16 druhov piva, no čašník nebol ochotný poradiť s výberom..

Marek Lorinc - Odporúčam tento podnik.... Výborné pivo výborné jedlo a super obsluha to bol gastronomický zážitok ako sa patrí.

Katheryn&Veronica Zofcin - Na odporúčanie známeho.... Sme navštívili reštauráciu v ktorej bola príjemná obsluha a jedlo bolo perfektné 👌🏼🫶🏻. Odporúčam si sem určite zájsť na chutné jedlo a pivo 🍺. Pozdravujeme Šef kuchára 🥰🙏🏼 A prikladám fotku tohto vynikajúceho dezertu s názvom čokoládový kameň !!! 🍫🍰.

martin fendek - Na odporúčanie známeho.... Sme navštívili tuto útulnú reštauráciu jedlo bolo výborne prekonalo očakávania na odporúčanie obsluhy sme vyskúšali niekoľko druhov pív s ktorými sme boli milo prekvapený reštauráciu mame v plane znova navštíviť.

Matúš Hrabčák - Maly pivovar na.... Namesti v Poprade. Priestory pekne, obsluha mila a sikovna. Vyber piv neskutocny, niektore chutili ine nie...k capovaniu piva jedna vyhrada, vsetky piva boli nacapovane s neskutocne zlou penou, a je to jedno ci to bol leziak alebo vrchne kvasene pivka....

Miroslav Michalak - Perfektné veľké porcie.... Za veľmi prijateľnú cenu. Super obsluha stále sa pýtali či je všetci poriadku. Cítili sme sa veľmi dobre. Veľmi dobrý výber piva 😄 šéfkuchár výborný, pozdravujeme 👍.

Tonka Sondorová - Reštauráciu aj pivné.... Kúpele som mala možnosť vyskúšať a hodnotím ich veľmi pozitívne. Jedlo bolo krásne na pohľad a aj veľmi chutné (cesnačka krémová, hustá; cviklové krúpoto chrumkavé s batátovými chipsami; trhané mäsko v domácej kváskovej chrumkavej žemli a ku tomu remeselné pivko vynikajúcej chuti) Obsluha veľmi milá, ochotná, usmievavá, viackrát sa zastavila pri stole, či ešte niečo nepotrebujem a či mi chutilo. Pivné kúpele fantastické, zážitok na celý život. Rozhodne odporúčam..

Martina Luptakova - Reštauracia Pivovar TATRAS.... Je jednoducho skvelý. Po príchode sme k nápojom dostali ich špecialitu - opekané sladove semienka, ktoré boli výborne. Objednaná polievka - cesnačka bola fantastická. Priniesli nám ju v kanvičke a naservírovali do taniera priamo pred nami. Wow. Výborne boli taktiež bravčové rebrá i grilovaná zeleninka. Obrovským prekvapením bol ich dezert Pivo-misu, ktorý vyzeral fantasticky a rovnako tak aj chutil. Obsluha bola veľmi mila a príjemná. Návšteva tohto podniku bola úžasným zážitkom..

Janka Krišandová - My sme navštívili.... Pivný kúpeľ, ktorý Minipivovar TATRAS ponúka a boli sme milo prekvapení. Za cenu 69€ pre 2 osoby a jednu vaňu sme si najprv mysleli, že pýtajú veľa ale po návšteve musím povedať, že to rozhodne stojí za to! V cene je aj sauna, slamená posteľ na relax, chlebíky a 5 litrov piva, ktoré si môžete priamo vo vani sami čapovať. Naozaj príjemný zážitok! Za nás 10/10.

Andrej Kamenicky - Boli sme s.... Kolegom na večeri. Výborné pivko, výborné jedlo, príjemné prostredie. Odporúčam navštíviť..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto patrí Penzion a Restaurant Koliba

Penzion a Restaurant Koliba

Čo hovoria foodblogeri:

Ľubica Trochanová - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : V kolibe som.... Bola ubytovaná prvýkrát a bola som príjemne prekvapená. Je to penzión, no ponúka veľmi slušné ubytovanie hotelového typu, izby sú čisté, útulné, prakticky a kvalitne zariadené. Strava výborná, potešilo ma veľa čerstvej zeleniny. Personál bol šikovný, príjemný, ústretový, po každej stránke som bola veľmi spokojná, rada sa sem vrátim a odporúčam..

Marek Ergang - Jedlo nebolo zle..... Drzkova pre mna viac pikantna, ale je to vecou chuti. Kuracie prsia s ryzou chutne... Presonal na urovni. Akurat majitelka by mohla tiez pozdravit hosti, ked nahodou sedi pri vedlajsom stole... aj ona zije z penazi, ktore tam hostia nechaju....

Kevin Jarnik - Super miesto, obsluha.... Rýchla a milá … aj napriek preplnenosti sme mali jedlo do 15 minut. Ubytovanie velmi pekné, boli sme velmi spokojní. Fotky na bookingu aj na webe neukazujú skutočnosť pretože naživo omnoho krajšie..

Lucka O. - Môžem jedine odporučiť.....

1983VIL 1983VIL - Hodnotím reštauráciu, nie.... Ubytovanie: Príjemná obsluha, na chutné jedlo sme nečakali dlho..

Marta Kosnarova - Restauracia pekna, obsluha.... Prijemna. Jedla vsak nezodpovedaju cenam. Dali sme si vyprazany syr (ze konecne) a boli sme velmi sklamani. Bolo nam povedane, ze to je original svajciarska tehla...tak neviem. Co ma zarazilo, bola tatarska omacka v sackoch, ake dostanem vo fast foode v stanku u nas na namesti. Maximalne sa to behodi (k restauracii a hlavne k cenam). Syn si dal hamburger a tiez hrozny. Hranolky nedojedol, chutili naozaj zvlastne. Osobne by som sa do hambacov nepustala bez skusenosti. Ono to totiz nie je az take jednoduche, ako to vypada..

Tomáš Gombárik - Kapustnica bola za.... Mňa a priateľku výborná, ďalej sme si dali grilovaný hermelín na brusnicovej omáčke s americkými zemiakmi a guláš v kotliku a jedla boli perfektné! Musím vyzdvihnúť samotný guláš v kotliku, ktorý bol famózny. Určite prídeme opäť!.

Naďa Kosírová - Super rýchla obsluha..... V tejto Kolibe pochopili ze v špičke je potrebné posilniť personál a zavolali brigádnikov. Jedlo chutné, servírované tradičným spôsobom. Oplatí sa chvíľu počkať, v prípade ze je obsadené..

Michal Barabas - Boli sme s.... Rodinkou na neskorší obed, tak sme si na uvoľnenie stola museli trošku počkať, ale potom už bolo všetko uplne v poriadku. Obsluha bola rýchla, príjemná, jedlo bolo veľmi chutné, vyzeralo lákavo a prostredie pôsobili domácky..

Ľubomír Kolesár - Jedlo bolo výborné....

Dávame 8.8 z 10!

 

8. miesto - Reštaurácia Svišť

Reštaurácia Svišť

Čo hovoria foodblogeri:

Tomas Blazek - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : To je už.... Rarita, nájsť vo Vysokých Tatrách reštauráciu s normálnou cenou a porciou jedla. Najedli sme sa tam dosýta celá rodina a peňaženka nezaplakala. K tomu príjemná obsluha, v pohode prostredie a pekné slovenské ľudové pesničky ako podmaz. K tomuto len dodám, že super a určite sa vrátime..

Marek Kulhánek - Pekne prostredie, príjemná.... Obsluha, veľmi dobre jedlo a prekvapivo nizke ceny. Cena cestovin s kuracim mesom 5,70,-, halušky okolo 7€, polievka 2-3€.

Zuzana Pulmanová - Keď sme prišli.... V čase obeda, reštaurácia bola prázdna, jedlo ale výborné, poctivé domáce halušky, výborné šúľance, ešte aj dobrá cena, veľmi profesionálny a príjemný čašník, ďakujeme!👌.

Sergej B - Miesto pripomína poľovnícky.... Zrub alebo chatu, vďaka tomu má svojské čaro. Obsluha je veľmi príjemná. Od prvého momentu ako pridete si vás všímajú a sú pozorní. (Boli sme tam mimo špičky a pri nás sedelo max 5 ľudí pri iných stoloch. Hodnotenie sa opiera o tuto skusenost). Cenovo sú prístupní. Každé jedlo ktoré si date vás poteší kuchár totiž vari dobre preto neodídete sklamaní. Mali sme jelenčeka, jahna, a hovädzie v priebehu niekoľkých dni. Odchádzali sme spokojní. Pokial v Novom Smokovci budete mať pobyt, toto miesto vás prijemne poteši..

S ia - Výborné jedlo, trošku.... Nedotiahnuté prostredie, ale má to potenciál. 🙂.

Barbora Šujdáková - Bryndzové halušky boli.... Fantastické. Kurací rezeň s opekanými zemiakmi tiež super dokonca rezne boli až 2. Príjemní čašníci. Prostredie veľmi útulné. Drevené stoly, stoličky a atmosféru spríjemňoval krb. Reštauráciu odporúčam a určite sa sem vrátime pri najbližšej návšteve Smokovca. Táto reštaurácia robí Smokovec lepším miestom.👍😊.

Ľubica Majerčíková - Reštauráciu Svišť sme.... Navštívili druhý krát. A nesklamala ani tentokrát. Veľké a chutné porcie, prijateľná cena, výborná obsluha, pekné slovenské ľudové pesničky, praskajúce drevo v krbe .... Radi sa sem opäť vrátime..

Joja 410 - Fantasticke jedlo, uzasne.... Porcie, vsetko chutne, cerstve, mnam, ceny ako v Tatrach zlaty stred, steak z kuracieho 220g za 8.9e, ale neolutujete, urcite ODPORUCAME👌👌👌.

Ywan Hlbočan - Mal som len.... Pivo Šariš a Plzeň a hodnotím v pohode, najviac ma ale zaujala prijemne a veľmi milá pani ktorá nás obsluhovala, bola blondínka a vždy sa pekne usmievala:).

Nikoleta L. - Na túto reštauráciu.... Sme natrafili náhodou, ale bolo to veľmi dobré rozhodnutie najesť sa tam. Cesnaková polievka vynikajúca, bryndzové halušky chutné, ale čo nám pani čašníčka odporučila, bola vyprážaná zmrzlina. Jedli sme to prvýkrát a bolo to naozaj chuťovo veľmi dobré. Obsluha bola celý čas pozitívne naladená a usmievavá. Zaparkovali sme z hlavnej cesty za rampou a lístok nám pri odchode označili, takže sme mali parkovanie zadarmo. Ceny boli primerané, dokonca o niečo nižšie ako kdekoľvek v neďalekej Tatranskej Lomnici. Hodnotím veľmi pozitívne. Určite sa ešte niekedy vrátime..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto patrí U Septima

U Septima

Číselne jej patrí 8.9 z 10!

 

6. miesto si zaslúži Dobré Časy

Dobré Časy

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Motyka - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Pekný podnik v.... Srdci Starého Smokovca kde si môžete dať k jedlu burgre ( robia ich nie úplne prepečené / medium na čo ale upozornujú v menu ) , rezeň či polievku. Musím oceniť naozaj veľký výber pív. Obsluha je rýchla a milá. Oplatí sa tu zastaviť :).

Luboš Račkovič - Vynikajúca reštaurácia v.... Hrebienok Resort.Príjemná obsluha,fantastické rebrá aj krídelka. K tomu super čapované pivko. Odporúčam a keď budem v Smokovci,určite zase navštívim. Odporúčam navštíviť..

Joja 410 - Výborná lokalita, dobre.... Jedlo, menší výber, ale nevadilo šli sme na burger, cena kvalita fajneee, obsluha ma veľa stolov trošku pozornosti voči zákazníkom.. dlho sme čakali na účet a na objednanie.

Milan Doma - Dobrá lokalita, dobrý.... Podnik. Ponúka relatívne skromnú ponuku jedál, aspoň máte záruku, že si na nich dajú viac záležať. Majú tu asi najväčšiu ponuku piva, takže chutný tataráčik alebo burger môžete spláchnuť podporou trávenia. Boli sme tu v zime a ochutnali sme Larios Gin 12 ako "čaj" teda s teplým tonikovým nápojom bez bubliniek, bola to skvelá voľba. Určite odporúčam..

Bc. Alica Depešová (Cover by Alice) - Vynikajúce jedlo, pivo..... Rebierka su naozaj delikátne. Milá ochotná obsluha. Ceny sú taktiež dobré, vôbec nie predražené. Páčila sa mi bezlepková náhrada žemle. Príjemná atmosféra pekný industriálny interiér. Určite odporúčam tento podnik!.

Lydka Malá - Výborne posedenie v.... Industriálnom štýle. Nefajčí sa vnútri. Posedenie na laviciach, ale aj vyššie barové sedenie. Vonkajšie posedenie je tiež samozrejmosťou. Odporúčam, a ešte toľko druhou piva, no wau..

Mikuláš Matisek - Schovali sme pred.... Dažďom. Zaujímavé prostredie, rýchla a usmiata obsluha a dobré pivo. Na výber zo 14 druhov piva v cene bod 2,40 € do 4,20 € za 0,5 l..

Monika Kubová - Dobré časy sme.... Zažili vďaka dobrému pivku ( veľký výber ), výbornému jedlu ( burger na jednotku s * ) , príjemnej a rýchlej a obsluhe a ocenili sme aj super hudbu 🙂.

Beáta Šeligová - Vždy keď som.... V Smokovci tak sa stále zastavim a dám si dobré pivo IPU alebo jahodový Porter a fazulovu polievku s údeným mäsom. Sú super , držím palce aj naďalej ..

Sofia Vašková - BEEF BURGER Za tu.... Cenu som už mala aj lepšie, ale boli dobré + dala sa vymeniť omáčka 👍🏻 - masko na moj vkus príliš krvavé 👎🏻.

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto patrí Central Restaurant "Starý Šmakovec"

Central Restaurant "Starý Šmakovec"

V prírode

Čo hovoria foodblogeri:

tthom - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Podľa recenzií malo.... ísť o reštauráciu s výborným jedlom. A presne to sme dostali. Výborné jedlo, príjemná a pohotová obsluha, krásne prostredie. Ak bude možnosť, určite prídeme znovu..

richard vandžura - Výborne miestečko na.... Dobré papaníčko, pestrý výber jedál, čašníci správne(príjemne) naladení, radi poradia s výberom jedla, neni čo vytknúť. Určite sa ešte niekedy zastavíme. Jedlu ZDAR.

Roman M. - Najprv napíšem na.... Začiatok, že jedlo nám chutilo a porcia bola akurát si myslím. Pre niekoho sa možno bude zdať, že sú menšie ale pre nás stačili. Čo sa týka podniku, tak ten je v ,,modernom kabáte" a za mňa som nemal žiadnu výhradu. Idem ale na to podstatné a to je tankové pivko. Tanková plznička bola chuťovo dobrá ale pena nebola nič moc, však sami môžete vidieť v akom stave som dostal hladinku 😒. Po túre mi padlo tankové pivečko zas to bez debaty musím povedať. Podnik má aj Hviezdu Sládkov na moje milé prekvapenie ale tá pena nebola dobrá. Takto si nepredstavujem hladinku za ktorú zaplatím vysokohorských 2,70 €. Videl som fotky na ich instagrame a tam majú hladinku s krémovou penou a moja nemala takú ale saponátovú a ešte jej bolo menej ako by som si predstavoval (keď porovnám iné podniky s tankovou plzničkou). Celkové hodnotenie: 4/5* Pilsner Urquell: 3/5* (hodnotím len moju hladinku ktorú som ja obdržal).

Pifourek VALLIANT - Výborne hlavne jedlo.... Až na hranolky mohli byť viac chrumkavé. Inak výborný podnik cenná podľa očakávania ako všade v tatrách a skvelé tankove pivo Pilsner..

Martina Kasaničová - Príjemné moderné prostredie,.... Milá a rýchla obsluha. Jedlo veľmi chutné. Spokojnosť a určite odporúčame..

Peter Domanic - Restauracia pekna, pekne.... Prostredie, detsky kutik, prebalovaci pult. Ciste WC. Jedlo chutne, pekne na vyzor. Jedine male minus, ze maju maly vyber jedal. Ale to zavisi zase od ludi. Niekto si aj z toho vyberie, niekomu to bude malo. Ale urcite nebudem preto davat hviezdicku dole..

Jan Bujnak - Nájsť v Tatrách.... Reštauráciu, ktorá dokáže skĺbiť úžasné a kvalitné jedlo, dizajn, atmosféru, obsluhu a ponúknuť to za normálne ceny je priam nemožné. Táto reštaurácia nás veľmi milo prekvapila, jedlo bolo fantastické. Dali sme si bryndzové halušky, ktoré boli veľmi jemné, nie mastné od spraženej slaniny a tiež skvelá chuť bryndze. Čo sa týka burgru, bol sťavnatý, mäso bolo skvelo prepečené, celkovo zloženie burgru bolo úžasné a k tomu veľmi chutné hranolky s poctivou omáčkou. Veľmi radi sa sem znova vrátime..

Lenka L. - Do reštaurácie sme.... Išli práve kôli vysokému hodnoteniu, no my sme neboli až tak nadšení, škoda. Kapustová polievka priemerná, Royal burger fajn, ale nemal ten wau efekt čo sme čakali, ale zlý nebol, to by som klamala. Veľmi som si pochutila na suflé čo bolo naozaj famózne, presne také aké má byť, a tak isto chvála za jablkovú štrúdlu. Prostredie reštaurácie veľmi príjemné, tak isto obsluha..

Jakub Jurina - Dali sme si.... Bezlepkovy burger a pstruha. Žemľu si asi robia sami a bola trošku gumovejšia musel som s ňou trochu bojovať ale je to super že vôbec ponúkajú bezlepkové jedlo . Čašník mi ponúkol opekané zemiaky namiesto hranoliek lebo olej by mohol obsahovať lepok s predošlého vyprážanie. Čiže obsluha super. Pstruh bol výborný. Na stole majú super čítanie "tatranské šmakoviny" odporúčam navštíviť a aj napriek plne obsadených stolov jedlo nám pripravili rýchlo.

Petra Tesáková - Lepší burger som.... Nikdy nejedla! Vynikajúce jedlo, kvalitné suroviny, detské menu a detský kútik, príjemné prostredie a obsluha. Top voľba v rámci Tatier.

Dávame 8.9 z 10!

 

4. miesto - Colombiana - bar, pizza, restaurant

Colombiana - bar, pizza, restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Stražovec - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? prijemné miesto kde.... Je veľký výber jedál s chutnou pizzou. Veľká terasa disponuje detskou húpačkou a šmykľavkou kde sa na chvíľu zabavia mini ľudia :).

Daska a - Výborná pizza, káva.... Aj birrel, milá obsluha. Tešíme sa zase nabudúce 😊👍.

Vladimíra Bajcarova - Skvelé a chutné.... Jedlá s príjemnou obsluhou. Bryndzové halušky majú geniálne. Ďakujeme..

Ľudmila Fendeková - Veľká spokojnosť, pizza.... Chutná, rýchla donáška . Určite objednáme zas....

Eva Sendecká - Výborná pizza a.... Chutné čapované pivo. Majú Pilsner..

Adriana Jurčová - Jedlo super to.... Musím pochváliť. Len pri dovoze je zakaždým nieco nedobré. Raz chýba chlebík, raz omáčka, raz príde spálenia pizza,… toto treba zlepšiť.😌.

Lukáš Milon - Dnes sme vyskúšali.... Prvý krát. Prisťahovali sme sa z mesta. Ale pizza je geniálna. Vďaka..

Adam Copuš - Super ! Tak.... Rýchlo som pizzu na stôl ešte asi nedostal. Rýchla obsluha, dobre Pizza. 👍.

Juraj Kalivoda - Výborné, rýchla obsluha..... Odporúčam vyskúšať hamburger..

Martina Bakova - Dnes sme objednali.... Pečené koleno, kebab, kuracie krídla. Rýchlosť***** Jedlo***** Personál aj keď sú povolene 5 hviezdičky za mňa *** *** Ďakujeme za pohostenie vo vašom kraji boli sme nadmieru spokojní.Radi sa vrátime.

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži Koliba Kamzík

Koliba Kamzík

Čo hovoria foodblogeri:

Karol Machacek - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Keď sme v.... Tatrách, Kolibu Kamzík nikdy nevynecháme. Veľmi pekne a vkusne zariadená koliba v exteriéri aj v interiéri. Vždy milý personál a veľmi chutné jedlo. Tentokrát padla voľba na tradičné bryndzové halušky a šúľance s makom, vynikajúci bol aj losos na šošovicovom šaláte. Rozhodne odporúčam navštíviť. Vždy sa radi vrátime..

eM B - Koliba Kamzik nas.... Privitala po tazkej ture, dobre nas nasytila i smad uhasila. Ziadne sklamanie, dobre jedlo, slusny vyber, rad sa vratim a odporucam, malo aspon normalnej kvality je v prilahlom okoli tatranskych stitov….

Matej Valovič - Jedlo velmi chutné,.... Obsluha milá, Jedno mínus pri sedeni na terase-vlavo. Že tam prenikal smrad z cigariet aj keď je fajčiarka na schodoch. Ale nebudem uberať hviezdičku. Ďakujeme za jedlo určite sa zastavíme zas.

Zuzana Janockova - Fantastické, chutné jedlo..... Veľmi milá obsluha, príjemné prostredie. Ceny primerané k miestu kde sa reštaurácia nachádza. Boli sme tu už viackrát a určite sa ešte vrátime..

Veronika - V kolibe sme.... Boli dvakrát v priebehu dvoch týždňov. Vždy sme sa výborne najedli, obsluha bola veľmi milá. Info pre rodičov: majú skvelý detský kútik takze je šanca, že sa pokojne najete aj s dieťatkom. Odporúčame všetkými desiatimi :).

Nicol Gregova - Jedlo fantastické, obsluha.... Milá, ceny prijateľné. Atmosféra a celkovo táto reštaurácia je nádherná, tradičná slovenská..

Peter Beneš - Prišli sme v.... čase, keď bolo plno a museli sme čakať na usadenie. Oplatilo sa, jedlo, obsluha boli skvelé. Stiesnené priestory a malý stôl sú daň za obľúbené miesto.

Peter Minarič - Rýchla a mila.... Obsluha jedlo veľmi dobre vychytené. Dali sme si kačacie pirohy s kapustou a kapustnicu a teľací rezeň a vsetko bolo výborne aj napriek plnej restauracii. Určite si dajte kamzíkov čaj - po túre v zime najlepšia vec. Dorazili sme sa dezertmi a zasa výborne. A špeciálne by sme chceli poďakovať p. Zuzane ktorá nás obsluhovala za príjemný zážitok v reštaurácii..

Alexandra Dzurillová - Úžasná Koliba. Pred.... Vstupom krásna výzdoba. Vnútro veľmi sympatické, usadili nás do 5minút. Obsluha bola usmiata, ochotná. Jedlo chutilo neskutočne výborne. Živá hudba, ktorá nebýva asi každodenne ale dodalo to Kolibe vnútri úplne inu atmosféru aj pre nás krásny zážitok. Táto Koliba určite stojí za návštevu:).

Bibiana Varšová - Sympatická koliba, v.... Ktorej jedlo bolo naozaj vyborné. Pán čašník, ktorý nás obslohoval na terase bol ochotný a vtipný. Jediné mínus je parkovanie, ktoré je zabezpečené iba pre ubytovaných hostí. Ale parkovanie je problémové v celých Tatrách takže pohoda 😂.

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto si zaslúži Spitz restaurant and bar

Spitz restaurant and bar

Čo hovoria foodblogeri:

Nikolas Patrik - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Jedlo extrémne vynikajúce,.... Prisahám že jemnejšie mäso v burgeri som ešte nemal. Thajska strana jedálničku tiež nezaostávala a bola veľkou konkurenciou veľmi dobrým thajskym reštauráciám. Vynikajúce predjedla ešte tento zážitok vylepšili spolu so skvelým talianskym vínom sme odchádzali veľmi spokojný odtiaľ. Ďakujeme aj obsluhe ktorá bola neskutočne príjemne celú dobu..

Marko Havaš - Výborné jedlo, excelentné.... Nápoje (limonáda je tu naozaj limonáda, nie sirup so sódou), krásne prostredie, milá a rýchla obsluha. Pre mňa teda veľmi príjemné prekvapenie, myslel som, že to bude klasický tourist trap..

Michal Bobko - Novootvorený podnik komplet.... Prerobená prevádzka vyzerá to super určite veľká investícia interiér aj exterier za mňa 👍 Kávička 👍(2) Obsluha ako má byť porospráva 😀 z náladov🕺 hneď sa lepšie pije kávička. Musím povedať že za mňa trochu vyššie ceny 🤪 ale zase na polohu kde sa podnik nachádza a čo ponúka 👍.

Jaroslav Mida - 5*, super poloha,.... S vyhladom. Obsluha je rychla a velmi mila. Kvoli nefunknosti systemu na nas zabudli s napojmi, automaticky nam dali zlavu na zaver. To sa nam este nestalo. Jedlo skvele, kvalitne pripravene. Moznost parkovat za penzionom aj pre hosti restauracie..

Lucia Smoliarová - Toto je podnik.... S nezabudnuteľnou atmosférou :) Hneď človeka zaplaví pozitívna energia, aj vďaka lokalite, výhľadu...a to som ešte nespomenula to najlepšie: vynikajúúúce jedlo a úžasný personál: ochotný, milý a so zmyslom pre humor. Čo viac si človek môže priať pri návšteve takejto reštaurácie? Ďakujem! Rada prídem opäť! :).

Martin Štedl - Vážne si myslím,.... že okrem Tatranských Grandhotelov, nenájdete lepšiu gastronómiu vo VT. Moderné a veľmi chutne jedlá, pekne priestory a príjemná a v celku rychla obsluha aj pri plnom podniku. Zaslúžia si hostí, ktorý ich ocenia..

Ján Dvornický - Podnik sme navštívili.... Po znovuotvorení a už pri vstupe nás milo prekvapil veľmi príjemný a vkusne zariadený interiér. Večer sme odštartovali ochutnávkou luxusných rumov spojenú s výkladom, čo bol pre nás obrovský zážitok. Z menu sme vyskúšali Domáci tatarák, Kačacie prsia a Zapekané avokádo.. všetky jedlá vynikajúce a krásne naservírované. Večer sme ukončili miešanými nápojmi Gerlach a Nealko Gin Tonic, ktoré boli čerešničkou na záver. Veľmi milí a profesionálny prístup obsluhy len potvrdil, že sa tu vždy budeme vracať. Ďakujeme.

Dominika Juričkovičová - Vďakabohu za túto.... Reštauráciu v Tatrách. Gastro v našich horách je na mizernej úrovni, ale to tu neplatí. Skvelé jedlo, nádherný interiér, výborná káva a konečne príjemný servis a obsluha. Nepoľavte a pokračujte v dobrej práci!.

Jakub Poništ - Musím povedať, že.... Sme čakali dobrú službu, ale odišli sme šokovaní! Príjemne... Chuťovo aj prezentáciou sa jedlo zaradilo na špicu našich kulinárskych zážitkov, hoci za vyššiu sumu, ale bolo to hodné každého centu! Určite odporúčam navštíviť! Neváhajte ani sekundu..

Robert Hudak - Vynikajuce jedlo, ktore.... Odporucam kazdemu kto pride do Smokovca. Prijemna atmosfera a ochotny personal. Jedinym nedostatkom bol lepkavy a spinavy stol, inac sme boli maximalne spokojni. Drzim Vam palce, aby ste si udrzali uroven a mali vzdy spokojnych zakaznikov..

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto obsadzuje savoury Asian Restaurant & Sushi Bar

savoury Asian Restaurant & Sushi Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Karhutová - A ako to hodnotíme? : Skvelá autentická ázijská.... Reštaurácia priamo na námestí. Personál je veľmi milý a ochotný. Naozaj výborné, kvalitné a chutné sushi, ale aj iné jedlá, za oveľa nižšie ceny ako v iných podobných prevádzkach. Na sushi chodíme už len sem 👌 určite odporúčam.

Peter Gánovský - Jedlo, ktoré chutí.... Celej rodinke. Chrumkavá kačka a Sushi sú najviac obľúbené 👍🤩 Majiteľka je veľmi milá a ústretová..

Michal Petrík - Wow. Milujem sushi.... A táto reštaurácia nemá žiadnu chybu , atmosféra a personál je veľmi milý a ochotný. MUSÍM IBA ODPORUČIŤ, dúfam že aj nabudúce keď prídeme nás očarí výborne sushi 🍣👍.

DOMINIKA BOBULOVÁ - Prvý krát sme.... Ochutnali sushi a boli sme naozaj milo prekvapení. Ďakujeme veľmi pekne za vynikajúce čerstvé jedlo a za rýchlu prípravu a milú obsluhu. Mali sme set č.3.

Emil - Potešilo menu dostupné.... Až do 15:00 ktoré aj reálne bolo. Jedlo chuťovo priemerné, cenovo príjemné, obsluha veľmi milá, priestory priamo pri vchode nie sú až tak vábne. Že sa nedá platiť kartou je v dnešnej dobe fail..

Natália Bobulová - Ďakujeme veľmi pekne.... Za vždy milú obsluhu, rýchlosť a vynikajúce jedlo. Chodíme k vám pravidelne. 🙏❤️ Sushi je vždy čerstvé a veľmi chutné, taktiež obľubujeme hovädziu polievku Pho. 🍣🍱 Ceny sú super..

Michaela Dud - Reštauráciu som navštívila.... Už mnohokrát, no takmer stále nám priniesili niečo iné, ako sme si objednali/prípadne boli ingredience v sushi pozmené alebo vynechané. Dnes to bol vrchol, keď do Rainbow sushi (v ktorom mala byť omeleta a žiadne mäso) bolo práve kuracie mäso a žiadna omeleta.. Nebolo to prvý krát, čo bolo sushi pozmenené. Samozrejme pani čašníčka/vedúca ani nerozumela, čo jej vysvetľujem, no potom mi vysvetlila, že omeletu jednoducho nahradila mäsom a usmiala sa.. Kompenzácia žiadna...

Peter Mika - Atmosféra nič moc.... Ale obsluha milá v pohode, na miesto jerných roliek nám doniesly hovädzie mäso ale bolo príjemným prekvapením. Ostrokyslá polievka nám chutila veľmi aj ostatné jedlo..

Marek - Super podnik, milý.... A ochotný personál. Sushi asi najlepšie v Poprade. Určite odporúčam..

Margarét Mazureková - Chodíme sem často.... A jedlo je vždy výborne a obsluha neskutočne milá.. Najlepšia Ázijská reštaurácia v PP.. Odporúčame 🥰.

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.