Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Gelnici. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

3. miesto - Morning Smile CAFÉ

Morning Smile CAFÉ

Čo hovoria foodblogeri:

Martina Kačinová - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Príjemná bistro kaviareň,.... Fajn káva, výborné jedlo. Svojrázna obsluha majiteľa spríjemní deň. Rozhodne odporúčame..

Veronika Emily Klein - Toto miesto je.... útulné, pekné, príjemné a vyslovene jedno z najlepších miest v Gelnici. Personál je milý a priatelský, výber koláčov je skvelý, jedlo a pitie je chutné. Celá kaviareň je family friendly :-) Akurát by som odporúčila zmeniť v menu - anglické raňajky ... pretože to nie sú úplne anglické raňajky a vela návštevníkov to zavádza.Ja bývam v Anglicku, takže presne viem ako také raňajky majú vyzerať. Tieto raňajky by som skôr nazvala Gelnické raňajky :) nie je nutné všetko kopírovať zo zahraničia.Aj Vašu kaviareň by som skôr nazvala Ranný úsmev než Morning smile. Treba si zachovať slovenské názvy a tradičnosť ❤ lebo jedného dňa tu bude všetko len v cudzej reči :/ Vela šťastia Vám prajem 🍀.

Oto Nandráži - Chodíme tu pravidelne.... Z Prešova a sme vždy spokojní. Vždy je to príjemný zmyslový zážitok, dokonalé zákusky, tousty, hotdogy, pečený čaj, a vlastne všetko čo si objednáte je lahodné. Odporúčam..

Marko Novák - Krásne prostredie, chutná.... Káva, skvelé koláče a príjemná obsluha..

Imrich Tomaško - No1. Obsluha usmievava,mila.Kava.... Zakusky 1..

Antónia Tothová - Veľmi príjemné miesto.... Na kávu. Dali sme si chutné Anglické raňajky - pani čašníčka bola ochotná urobiť nám ich aj o pol 12 na obed :-) kávu a medový krèmeš. Určite sa vrátime. :-).

Anna Kovacova - Pekné prostredie na.... Posedenie, či už v interiéri alebo na terase. Dobre zákusky, káva,.....

Joja 410 - odporúčam, veľmi príjemné.... Miesto v Gelnici , ktorá je plná hlučných počerných obyvateľov, majú ničo na pitie aj jedlo aj zákusok.

Renáta Gajdošová - Chcem sa poďakovať.... Za včerajšie príjemné posedenie s výborným bezlepkovým malinovým veternikom aj večerou. Chválim prístup majiteľa, ktorý sa venuje zákazníkom. 👌.

maros bencko - Druhá návšteva nám.... Potvedila profesionálny prístup k zákznikovy. Výborný Hot dog ( z Hamburgerovej žemle pretože rožok došiel nakoniel lepšia alternatíva ) Hamburger bol tiež výborny. Oceňujem kreatívny prístup Kuchára ... minule mi na požiadanie urobili Irish cafe aj keď v ponuku nemajú a bola výborna odporúčam. Ps: super koláče.

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si zaslúži Pizzeria la casata Richnava

Pizzeria la casata Richnava

Čo hovoria foodblogeri:

Daniela Štofaňaková - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako najlepšia pizza v.... Okolí, príjemné prostredie na posedenie a vyšantenie sa pre deti👍🏻.

Toto Som ja - No ja som.... Náhodou veľmi spokojný s priestormi ,prostredím aj personálom a milou majiteľkou :) dal som si s kolegom SOFEROM nedávno gazdovsku pizzu ktorá bola rýchlo urobená, jemne chrumkavá a všeobecne chutná:) mne osobne sa už ani nechcelo vstať taky dobrý relax tam je... za mňa určite odporúčam...malé mínus maličké zbytocne veľa pizze robíte potom je to náročné aj pre skúsenejších pozdravujem 😉😉.

Stanislava Korfantová - Jedlo bolo veľmi.... Chutné. Objednali sme si dvoch grilovaných pstruhov, jednu pizzu a krídelká s dressingom. K pstruhovi ani krídelkám nebola uvedená príloha, tak sme si ju teda doobjednali (jedny crispies a hranolky). Po 40 minútach nastal poriadny šok. K pstruhovi sme dostali 2x zemiaky s tymiánom a 2x 100g zeleninovú prílohu, samozrejme našu navyše doobjednanú prílohu. Ku krídelkám prišla ďalšia zeleninová príloha a hranolky + naše doobjednané hranolky. Všetky tieto položky boli samozrejme navyše zaúčtované v hodnote približne 10 eur. Obsluha bola ochotná a naše navyše objednané polohy odniesli a nezaúčtovali, to však neodškodnilo prinesenie prílohy, na ktorú nás nikto neupozornil a ani nebola uvedená v jedálnom lístku..

Marek Ambroz - Príjemná obsluha pekne.... Prostredie, normálne ceny a veľmi chutné jedlo..

Andrea Oravcová - Jediná pizzeria a.... Miesto, kde sa dá posedieť a najesť v celej Richnave... Vhodné pre rodiny s deťmi... Vonku je aj sedenie s detským ihriskom a krytým biliardom... Majú otvorené aj počas štátnych sviatkov... Je tam aj donáška pizze... Cenovo prijateľné... Momentálne je vstup s rúškom a režim OTP....

Patrik Janáč - Vyborne jedlo, skvele.... Ceny a neopakovatelna atmosfera. Ochotna a vesela obsluha Vam je plne k dispozicii. Jedine, co mi chybalo, bola original Kofola, ale vdaka Maline poskytuju plnohodnotnu nahradu..

Peter - Nikdy som nemal.... S vašim jedlom problém, vaše burgre sú fajn a niektoré aj originálne. Najviac mi od vás chuti trhané Mexico a celkovo tento druh jedla, ale tentokrát som sa rozhodol pre zmenu a skúsil som pizzu, teraz celkom to ľutujem. Pizza bola suchá, okraje boli natoľko tvrdé, že ja ako milovník som to nemohol dojesť a nepomohol tam už ani ten cesnak. Suché cesto a tvrdé okraje sú veru najhoršia kombinácia. Takúto slabú pizzu som dlho nemal a preto som sa aj rozhodol napísať túto recenziu. Myslim, že pizzu viete robiť o dosť lepšiu a snáď ste dnes mali len zlý deň. Pretože si pamätám, že mi u vas dosť chutila. Rozumiem, že každý preferuje iný druh pizze ale táto bola porovnateľná s tou ktorú si viem spraviť doma a to by sa vám profesionálom diať nemalo..

Katka Kraľová - Veľká spokojnosť, ústretový,.... Veľmi príjemný a ochotný personál...prostredie pekné, čisté, vhodné pre deti a jedlo vyyyyborne 👌👌👌.

Andrej Blecharz - Príjemná, milá obsluha..... Pekná terasa, aj pre deti. Mali sme pizzu, bola veľmi chutná, naozaj sme boli veľmi milo prekvapený. Ak idete týmto regiónom, určite sa zastavte. 🙂.

Fores Ter - Velmi prijemne prostredie.... Na letne posedenie si, chutne jedlo, mila a ochotna obsluha. Casnicka Vladka je velmi sikovna a ochotna poradit s vyberom. Chodievame casto, a v blizkej dobe to neplanujeme zmenit :) 10/10.

Dávame 8.8 z 10!

 

1. miesto si zaslúži Pytliakova Krčma

Pytliakova Krčma

Čo hovoria foodblogeri:

Dávid Andresz - Tento podnik hodnotíme takto - Velmi pekne prostredie....

Marcel Lakatos - Super reštaurácia s.... Rýchlou obsluhou a chutným jedlom. Takmer ako domáce len trochu slané bolo..

Luda Macejkova - Veľa stolov vnútri.... Aj vonku, príjemná atmosféra, rychla obsluha. Trampolíny a ďalšie zábavky pre deti. Čisté toalety. Dobrý výber jedál. Odporúčam..

maros bencko - Jeden z mála.... Podnikov v okolí s tak širokou ponukou jedál a samozrejme chutných jedál. Pytliakova foršta, Pikantne kuracie kridelka a Bravčové trhane mäso v tortile sú umňa top trojka ale inak všetko čo som mal.je vinikajúce Borsč nikdy neodmietnem..

Roman Dzialiner - Oplatilo sa sem.... Prísť. Recenzie neklamali. Rýchla obsluha, ešte rýchlejší kuchár, veľké porcie a samozrejme chutné. Parkovisko pred budovou. Mali sme Pytliakovu Forstu. Hranoliek nám bolo málo, museli sme doobjednať, ale prišli temer okamžite 👌.

Mário Luprich - Opäť som navštívil.... Reštauráciu u Pytliaka, a nesklamala!!! Parkovanie bezproblémové , prostredie príjemné,(hrala ľudová hudba) čo dotvorilo domácu atmosféru kde sa chcete v kľude najesť. Čistota naozaj od stolov vonku, reštaurácie až po WC. Obsluha, dievčatá milé, ochotné, usmiate, bol vidieť záujem o zákazníka , s radosťou človek nechá takejto obsluhe tringelt 🙂🤟. Návšteva dnes dňa 2.5.2022 ak to číta majiteľ tak chválim dievčatá ktoré ma obsluhovali držte si ich !! A nakoniec jedlo. To čo človek číta, aj to dostane, poctivú domácu kuchyňu !! Dotvorenú naozaj krásnym prostedím. A rodičia z detmi sa majú naozaj kde vyhrať s ratolesťami na trampolíne. Na Gemeri som toho pochodil a ozaj najesť sa chodim jedine tu. Či už víkendový výlet okolo Ružína alebo niekde dalej oplatí sa tu zastaviť. Za mňa teším sa na dalšiu návštevu..

Natália Šestáková - Super jedlo za.... Výborné ceny. Burger síce nebol ako z burgrarne ale za tu cenu je to pochopiteľné. Ale kapustnica bola vynikajúca. Teším sa na ďalšiu návštevu 😊.

Simona Janičová - Do Pytliakovej Krčmy.... Sa vždy radi vraciame. Jedlo je veľmi chutné a obsluha rýchla a milá. Aj keď tam bolo tentokrát veľa ľudí, nemuseli sme čakať ani kým nás prišiel niekto obslúžiť ani kým nám doniesli jedlo..

Michal Dolinsky - Klobúk dole. Fantastická.... Kuchyňa, rýchla a milá obsluha. Dúfam, že im to takto dlho vydrží.

Marek - V nedelu na.... Obed strasne vela ludi, ale obsluha krasne stihala, na jedlo sa dlho necakalo (povedal by som, ze kratsie ako bezne v restauracii). Za mna top, tesim sa na dalsiu navstevu..

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.