Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Martine. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

8. miesto patrí Locanda - Pizza & Pasta & Pivo

Locanda - Pizza & Pasta & Pivo

Čo hovoria foodblogeri:

Hana Rajnáková - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Velmi prijemne miesto.... S uzasnou atmosferou a chutnou pizzou. Dufam, ze sa tam este budeme moct vratit..

Вікторія Ткачук - Strašne rada chodím.... Do tejto reštaurácie, výborné jedlo, milá a rýchla obsluha, najlepší obed v meste za normálnu cenu :)).

Jakub Ďurčík - za mňa super.... Pizza, jedna z najlepších v MT/Vrútkach 🙂 obsluha veľmi zlatá, šikovné usmiate a príjemné dievčatá 😄 jediné, čo by mohli do budúcna zmeniť je, aby mali otvorené aj cez víkend, ak nie celý deň, tak aspoň v poobedných hodinách 🙂.

Dávame 8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto - Slovenská Reštaurácia Koliba 77

Slovenská Reštaurácia Koliba 77

Čo hovoria foodblogeri:

Kristina Slivkova - Tento podnik hodnotíme takto - Super restauracia,mila a.... Rychla obsluha,vsetko co si len mozete prosit po celodennej lyzovacke v prijemnom ludovom prostredi,v strede restauracie utulny krb,peceny chlebik,huspenina,syrove nite,skoricove gulky,domaci parizsky salat,proste vsetko uzasne a rychle :-) dakujeme,uz sme boli viackrat a este prideme 👍😊.

Philip Townsend - We have visited.... Twice, a Saturday lunchtime when very busy and a Wednesday lunchtime when not busy. On both occasions the food, service, parking and facilities were all good. Menu has English translation and the front-of-house staff speak English. This is important as this Koliba is on a busy route with many international driver's passing. As an example two Latvian men easily placed their orders using English language while we were there. It shows the importance that citizens of small European countries learn sufficient English to communicate with each other. This helps Slovakia to open itself up to the world to do business and make progress after the dark days of isolation. Navštívili sme dvakrát, v sobotu na obed, keď je veľmi zaneprázdnené, a v stredu na obed, keď nie je zaneprázdnené. Pri oboch príležitostiach bolo jedlo, služby, parkovisko a zariadenia v poriadku. Menu má anglický preklad a personál prednej časti domu hovorí po anglicky. To je dôležité, pretože táto Koliba je na rušnej trase s mnohými medzinárodnými vodičmi. Keď sme tam boli, napríklad dvaja lotyšskí muži ľahko zadávali objednávky pomocou angličtiny. Ukazuje to dôležitosť toho, aby sa občania malých európskych krajín naučili dostatočne anglicky, aby mohli navzájom komunikovať. To Slovensku pomáha otvoriť sa svetu podnikaniu a pokroku po temných dňoch izolácie..

Juraj Martinka - Fazuľová plná materiálu.... 👏 kapanek moc soli na mňa inak ok. Koliba u mňa nie úplne na 💯 percent dojem....pocit. a otras cena za toto 5.2 eur. No more.

Julius Čekme - Super vystup Lučanska.... Mala Fatra, Minčol.

Barbora Gáborová - Ešte sa nám.... Nestalo,že by sme mali zlé halušky. Cesnačka aj Držková polievka výborné. Parkovanie mimo obednej plnky bezproblémove, toalety vždy čisté,s dezinfekciou. Príjemné sedenie vonku na terase v obklopení zelene, v zime to má zas svoje čaro vnútri,kde je koliba štýlovo zariadená. PLUSOVY BOD JE VLASTNÁ PEKÁREŇ - chlebíky, sladke,slane pečivo... bryndza,korbaciky,pastety na zakúpenie,vhodne aj ako darček. MÍNUSOVY BOD JE,ŽE: - sa z parkoviska neda odbočit smer Žilina - napriek tomu,že má koliba svoju vlastnú pekáreň, chlieb k polievke nedávajú automaticky, resp.musíte si ho dokúpiť za nie lacno. Mohli by to využiť lepšie na promo svojich produktov -napr.vždy pred platbou dať jeden pagáčik ako ochutnávku,alebo dať s bločkom zľavu na nákup pečiva a sortimentu spomenutého vyššie,... Platba kartou nie je možna. Inak výborný podnik :).

K G - Priateľ mal “Najlepšie.... Bryndzové halušky za posledné roky.” 👍🏻.

Rastislav Šoška - Výborné jedlo, super.... Obsluha. Určite sa vrátime.

Marcela Oravcová - Chcem sa veľmi.... Pekne poďakovať tejto reštaurácii za príjemné posedenie k mojim okruhlinam, za vynikajúce jedlo, za príjemný a ochotný personál a prajem im ešte veľa takýchto osláv, pretože máme aj vďaka ním na čo spomínať.🥂😘s pozdravom Oravcová Marcela.

Michal Duriska - Simpatická koliba s.... Dobrým jedlom. Škoda je, že nečapujú žiadne nealko nápoje a fľaškové nealko je predražené. Polievky majú veľmi chutné..

František Somogyi - Vždy, keď budeme.... Mať cestu do týchto končín, určite sa tu zastavíme na vinikajúce jedlo. Výborná kuchyňa, obsluha, prostredie, v štýle našej slovenskej folklórnej tradície. Nech im to dlho, dlho vydrží. Držíme všetky palce..

Podnik hodnotíme na 8.2 z 10!

 

6. miesto patrí Reštaurácia U Jakuba

Reštaurácia U Jakuba

Čo hovoria foodblogeri:

Stanislav Fehér - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Po prvej návšteve,.... Sme sa sem radi vrátili aj druhý raz. Milá a rýchla obsluha, výborné jedlo. Či už si dáte šafránové rizoto alebo burger, určite neurobíte chybu. Chutilo nám všetko, čo si naše dve rodiny objednali. Ak budeme v Martine, určite sa radi opäť vrátime..

Juraj Martinka - Mohli by mať.... Trosku vatsie menu porcie. Inak v zásade ok. Nová časť priestoru to oživila inak dosť tmavé miesto v tej starej časti..

Monika Bariakova - Úžasná reštaurácia, super.... Výber jedál a chuť jedla na jedničku 😉. Pravdupovediac, tak chutné rizoto som uz dávno nejedla, naposledy v talianskej reštaurácii. Aj 5* je málo 🙂.

Pavla Ohradková - Nedalo mi nenapísať.... Niečo k včerajšej návšteve reštaurácie. Veľmi milá obsluha, aj napriek večerným hodinám mali úsmev na tvári a to fakt potešilo. Jedlo bolo výborné. Ponuka z jedálneho lístka bola taká, že by si dal človek všetko 😂 Vyskúšali sme domácu huspeninu, domácu štrúdľu a ja šafránové rizoto s panenkou a topka. Už sa tešíme na ďalšiu návštevu 😊.

Peter Pročka - Mala to byť.... Rýchla večera, preto sme si vybrali túto reštauráciu ale nakoniec to bolo dlhé čakanie na večeru a na to sme akosi neni zvyknutí. Jedlo sa mi vyberalo ťažšie, nemali na jedálnom listku taký výber z čoho by som si v danej chvíli niečo dal. To čo som si dal, tak bolo dobré..

Pedikúra Sis Žilina - V prvom rade.... Príjemný prístup, pekne prostredie kde si nájde každý svoje miesto. Prvá časť je drevená koliba druhá moderná pizzéria. Jedlo je pomer cena a veľkosť a chuť perfektná. Mala som hovädzí burger a to ich už mám za sebou veľa tak perfektne dochutenie mäso a keď som poprosila o vajíčko nebol problém mi ho pridať. K dcérke tiež veľmi milí a nápomocní. Ďakujem a tešíme sa opäť..

pavol oles - Nemám nič také.... Moc vytknúť ale je tam taká sterilná atmosféra a sterilná obsluha.Pivo Plzeň drahšia ako v Prahe na Vaclavaku a nie taká dobrá. Ale čo môžem vychváliť sú krásne čistučke a voňavé Wc tie sú ozaj Top.Nie ako tie na Martinských Holiaci v hlavnej turistickej chate tie sa nezmenili 30 rokov ako som tam bol v ôsmej triede na lyžiarskom výcviku hnus a hnoj..

Michal Šuster - + výborné jedlo +.... Interiér a exteriér veľmi pekný + Dobre prostredie - mínusy, na ktorých stačí trošičku zapracovať a hodnotenie by bolo 5* - polievka (držková) len tak tak teplá, trošku teplejšia a je to ok - polievka prišla skôr ako lyžica, následne prišlo hlavné jedlo a až potom zvyšný príbor.. 2x rovnaké fopa, 2x ospravedlnenie čašníka za rovnakú chybu - na žiadnom stole soľnička s korenickou, až na vyžiadanie - čakanie na jedlo 40min.. - čašník sa nemá zdraviť hosťom "zdravíčko" - fľak na látkovej lavici, cez pol lavice. - pri sume 35€ za 2 jedla + 1 polievka je pri týchto nedostatkoch dosť, čakal som viac. Ale aj tak dávam 4*, keďže jedlo bolo chuťovo výborné a prostredie reštaurácie veľmi príjemné, nedostatky ľahko odstranitelne.

Peter Badžgoň - Dobre jedlo, príjemná.... Obsluha, parkovisko pri reštaurácii, možnosť platiť kartou..

dominik babiak - Prišli sme na.... Večeru, plný podnik, pekne moderne prerobená časť kontrastovala s staršou na štýl kolibky. Rýchlo prišla obsluha, z menu by sme si vybrali viac vecí. Objednali sme hráškové rizoto a pizzu. Pomerne skoro doniesli rizoto, ktorému nebolo čo vytknúť, ale extra ani ničím nezaujalo. Fajn, ale nabudúce asi nie. Čakali sme na pizzu, min. 20 minút, pričom rizoto už bolo zjedené. Považujem za štandard dostať jedlo pri jednom stole naraz. Nikto z čašníkov nás neupozornil, že budeme musieť na jedlo takto dlho čakať, nepýtal sa, či nám to nevadí, neospravedlnil sa za dlhé čakanie. Chuťovo bola pizza 5/5 s bohatou oblohou. Škoda, nebyť čakania, rsp. keby bolo odkomunikované, vrátili by sme sa radi..

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava WASABI Sushi Bar

WASABI Sushi Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Lukas Opiela - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Top Sushi čo.... Sme jedli ☺️ Odporúčam.

Martin Vacula - Išiel som sem.... Asi s príliš veľkými očakávaniami. Sushi priemerné a bohužiaľ si myslím že nezodpovedá cene. Spoločníkovi však chutilo preto 3 hviezdičky..

Rei Do Inferno - Iné ako 5.... Hviezdičkové recenzie si nezaslúžia :) veľmi dobre sushi ktoré by obstálo aj v konkurencii reštaurácii vo veľkých mestách. Nabudúce naša voľba jedna :).

Anna Hanzel - Za mňa jednoznačne.... Najlepšie miesto na sushi v Martine :) chodím sem rada a manžela som vďaka Vám naučila jesť sushi :) odporúčam!.

Mirka Brindová - Jedlo bolo vynikajúce....

Roman Bízik - Jedna z najlepších.... Reštaurácii v Žilinskom kraji ❗️❗️ Najlepšie jedlo a dokonca pre mňa čo NENÁVIDÍM majonézy a omáčky tak mi kúpili prosím pekne kečup 🤍.

Sarah Brlejová - Super jedlo, super.... Obsluha. Odporúčam!.

Natália Brhlíková - Výber sushi sme.... Nechali na príjemnej obsluhe, 100% spokojnosť. Nadpriemerné služby, krásny interiér, možnosť posedieť si aj na vonkajšej teraske. Chutné, čerstvé sushi, skvost na tanieri, nebíčko v ústach. Odporúčam všetkými desiatimi..

Eva Balcová - veľmi milá obsluha,.... Prišla poradila a naozaj chutilo, jedlo bolo rýchlo na našom stole a naozaj bolo chutné.

Miloš Sopko - Skvelá obsluha, ktorá.... Rada poradí. Jedlo urobia "na mieru". Majú aj fantastické domáce zákusky 😋 Veľká spokojnosť..

Dávame 8.8 z 10!

 

4. miesto si rozhodne zaslúži Habanero Steak Pub

Habanero Steak Pub

Čo hovoria foodblogeri:

Poiree - A ako to hodnotíme? : Veľmi dobré jedlo,.... Trochu drahšie ale za kvalitu sa oplatí priplatiť si. Sklamala ma absencia kofoly v menu a tiež žoviálny prístup čašníka, čo síce niekto môže oceniť ale ja mám osobne radšej profesionálnejšie vystupovanie. Celkovo odporúčam..

Tímea Andelová - Dobré jedlo a.... Milá obsluha, ale... Veľmi vysoké ceny a na to, aká je to známa reštaurácia, tak majú asi málo personálu, či už čašníkov, ale aj kuchárov. Boli sme tam v bežný deň poobede, reštaurácia bola poloprázdna a na čašníka sme zakaždým čakali vyše 10 minút a na jedno vyše hodiny a pol..

Slavka Biskupicova - Príjemné prostredie, sedeli.... Sme vonku,kde bolo detské ihrisko, rýchla obsluha, ani na jedlo sme dlho nečakali. Polievka bola slanšia (použitím bujónu?🤔), inak výborné hlavné chody. WC mimo reštaurácie, čisté udržiavané..

Roman Múdry - aj počas týždňa.... Celkom rušná prevádzka, plné parkovisko ale asi bude k dispozícii onedlho ďalšie, jedlo chutné, obsluha vtipná a profesionálna, prostredie ok, ceny vyššie ale za kvalitu sa oplatí priplatiť ... Doporučujem.

Zuzana Semanova - August 2022, nedeľa.... Poobedie. Veľké parkovisko, dostatok voľných stolov, rýchla obsluha. Široké spektrum jedál aj napojov, určite si vyberie každý. Čašník dobre poradil, polievky veľmi sýte a chutné. Limonada výborná 🙂 Druhé jedlo tiež skvelé, veľmi dobre sme sa najedli. Ceny úplne primerané ponukanej kvalite. Prídeme aj nabudúce, návštevu odporúčam 🙂.

Klaudia Darážová - Fajn miesto s.... Obrovskými stolmi a lavicami, obsluha bola taká viac "otvorená", proste ako keby sa rozprávate so starým známym. Jediné mínus bola čakacia doba na jedlo.. Čakali sme vyše hodinu a pol na jeden burger a panenku a nebolo veľa ľudí, aj čo boli pili len pivo a dojedali už. Inak chuťovo bolo všetko výborné ale tak za vyššiu cenu sme čakali aj takúto dobrú úroveň jedla..

Michalia - Tak toto je.... Zážitok 😍 nielen gastronomický, ale celkovo, atmosféra, jedlo.... Boli sme tu síce v sobotu večer, takže sme dopredu boli upozornení na dlhšiu čakaciu dobu, a naozaj sme čakali 1 a pol hodiny, no po tom, čo jedlo pristálo na našom stole sme na čas strávený čakaním úplne zabudli. Dokonalosť ❤️.

Petra Pajáková - Skvelá volba v.... Martine :) , pekne prostredie , super lacne ceny , velke a chutné porcie , ochotný personal :) Pre milovníkov mäsa ako stvorené :) Urcite odporúčam Burger bol super a hlavne poria je taka velka ze aj poriadny chlap bude mat co robit aby to vsetko zjedol :).

Kristla Lišková - Pripravte sa na.... Vyššie ceny ale tá chuť a kvalita stoja za to. Bol to zážitok. Jedlo výborne, čerstvé a zaujímavé kombinácie. Páčilo sa mi veľké ihrisko na dvore. Určite sa ešte vrátime..

Zuzana Betáková - Originálne miesto. Oplatí.... Sa sem cestovať, nech ste odkiaľkoľvek 😀. Profesionálna obsluha, jedinečná atmosféra a samozrejme úžasné jedlo. Každý si určite nájde to svoje..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto patrí Plantáž Bistro

Plantáž Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Vajdová - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Velmi stylova restauracia.... S veganskym jedlom. Moja prva návšteva dopadla nad ocakavania. Jedlo je naozaj chutne, obsluha mila a celkova atmosfera prijemna. Uz sa tesim na dalsiu návštevu..

Martina Tujvelová - Veľká spokojnosť! Pad.... Thai asi najlepšie čo som mala 🥰, príjemná obsluha, krásne miesto s rastlinkami, super koláčiky 💚💦.

Miroslav Boháč - Veľmi dobre jedlo.... Aj ked niesme s manzelkou vegetariani mozem len odporucit vsetkymi 10. Skvele casnicky usmiate. ked navstivime Martin urcite znova navstivime..

81akiko81 - Mala som mexický.... Hot-dog, ktorý bol fajn, ale ešte lepší a nezabudnuteľný je ich Plantáž burger. Jeden z najlepších aké som kedy ochutnala! (mala som príležitosť už druhý raz, prvý krát na vegánskych hodoch v Žiline). Gyoza super upečená, ozdobená, nealko cider chutný a koláčiky od pani z Rastlinária bombastické! Krásne (takmer) lokálne prepojenie. Určite zas prídeme, keď budeme v MT :).

Rastislav Pavlík - Neveril by som,.... Ze taky milovnik masa ako som ja sa tak dobre naje vo veganskom bistre. Prostredie, casnicky, jedlo - vsetko velmi dobre. Urcite som neprisiel poslednykrat..

Silvia Hrubá - Veľmi dobrý výber.... Zaujímavého jedla. Mala som seitan steak na zelenom koreni a americké zemiaky. Málo kedy nájdem vo veggie reštauráciách ponuku so seitenom, preto ma to veľmi potešilo. Chutilo to veľmi dobre... Ho(veggie) burger v pikantnej verzii nebol skoro vôbec pikantný ale inak chuťovo výborný. Hranolky k nemu mi prišli ako polotovar a neboli nič extra. Páčilo sa mi, že zelený čaj bol z čerstvých listov. Obsluha bola taktiež milá..

Zuzana Letavajová - Navštívili sme túto.... Reštauráciu prvý deň po odvysielaní relácie Na nože, kde im pomáhal šéfkuchár Martin Novák. Čašníčka príjemná, usmievavá, na obed nám ponúkla boršč s tempehom a výpečky zo sójového mäsa. To nás sklamalo, čakali sme väčší výber. Mohli čakať zvedavých hladošov a posunúť ponuku "al a carte" už na obed, nie až od 13:00...Dali sme si výpečky s opekanymi zemiakmi. Výpečky aj omáčka boli super dochutene, opekané zemiaky ako opekané zemiaky všade inde....

Mária Drozdová - Veľmi príjemné miesto.... So skvelým jedlo. Je to tam krásne, strašne veľa rastlín kvetov, da sa pohodlne posedieť na terase aj keď je vonku trosku chladnejšie. Jedlo je strašne dobre dochutené a výborne!.

Viktória R. - Bistro sme navštívili.... Na základe odporúčaní a vysokého hodnotenia. Zároven sme mali aj vysoké očakávania. Ceny mi prišli trochu vyššie ale za kvalitu na platí 😊 Burger bol na môj vkus suchy. Batatové hranolky a majonéza chutné. Hubovy perket chutovo velmi nevyrazny, málo slany, nedochuteny... Domáca ananásova limonáda velmi dobrá..

Tomi Gebe - Jedna z TOP.... Vegán reštaurácii n Slovensku. Malá, štýlová, inšpiratívna priestorom s úžasnými jedlami. Porcie sú síce menšie, oči by jedli viac, ale primerané, krásne naaranžované a chuťovo dokonalé! Najlepšou polievkou, akú som kedy jedol je ich krémová mandľová. Nebíčko v papuľke!! :) Limonády a hlavné jedlá sú tiež fantastické, obsluha milá, ochotná, usmievavá. Cez víkend sa do reštaurácie z hlavnej ulice z centra Martina nedostaneš, brána je zatvorená. Je nutné ísť zo zadu z parkoviska..

Dávame 8.9 z 10!

 

2. miesto si zaslúži BUFFALO WINGS & PUB

BUFFALO WINGS & PUB

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Sokol - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Jedlo bolo veľmi.... Dobré, vyššia cena, tatárska omáčka mohla byť grátis pri takej cene a bolo jej málo. Jedlo prišlo v dohodnutom čase, teplé. Prvý dojem kuriéra, mohol byť lepší. V telefóne sa predstavil, že je z Turčianskeho dvora, keď to povedal tak sa začal smiať...

Martin Remenik - Príjemné prekvapenie. Milá.... Obsluha. Výborné jedlo, steak bol naozaj mňam. Deti si pochutnali na kridelkach..

Ján Ištván - Príjemná obsluha a.... Výborné jedlo. Určite odporúčame ;-).

Miroslav Matko - vyborne tankove pivko,prijemna.... Obsluha,odporučam.

Air 264 - Milá obsluha, dal.... Som si Buffalo hotdog s hranolkami a Kofolu. V reštaurácii bolo prázdno, takže obslužený som bol rýchlo. Jedlo splnilo očakávania, hotdog bol esteticky naservírovaný, hranolky chutné, Kofola správne vychladená. Nabudúce vyskúšam krídelká....

Adelheid Latzková - Najlepší burger aký.... Som kedy jedla. A to bývame v Prahe :-) odporúčam všetkými 10. Super milá obsluha a naozaj úžasné jedlo, domáca tatarka výborná..

Dusan Horvat - Pekne prosredie. Super.... Jedlo . Mila obsluha . Prijatelne ceny jedla proste super. V ramci dovolenky to bolo blizko. Kazdy vikend z Ba by to bolo drahe zradelko 😄.

Paulína Hanic - Skúsili sme túto.... Reštauráciu len na základe recenzií z Google a musím povedať, že nesklamali. Reštaurácia bola síce úplne prázdna ale neprávom. Krídelká boli úžasné, môžete si vybrať s akou omáčkou Vám ich pripravia podľa stupňa požadovanej pikantnosti. Jedny z najlepších krídeliek aké sme jedli. Obsluha bola nesmierne milá, ochotná a príjemná. Prostredie na terase tiež príjemné. Prídeme zas. Môj manžel na tieto krídelká často spomína a to sme tam boli pred týždňom 😆.

David Daubner - Skvelé jedlo aj.... Obsluha. Veľmi odporúčam krídelká v teryaki omáčke. Krídelká sú chrumkavé a navyše dostanete aj zeleninu s ďalšou omáčkou ak by ste chceli kombinovať..

Peter Macek - maxi burger naozaj.... Maxi :-) poctivých 700g. V MT a okolí som vyskúšal viac burger prevádzok, ale táto ma presvedčila zatiaľ najviac, čo sa týka aj chuti, aj kvality. Určite odporúčam navštíviť tento podnik..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Stránske Medvede • Grill & pub

Stránske Medvede • Grill & pub

Čo hovoria foodblogeri:

Klaudia Šikurová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Najlepšie rezané pivko.... A najlepšie jedlo v ponuke, chodíme do medveďov celkom často a nikdy sa nám nestalo, že by nám nechutilo, vo mne zarezonoval šalát s kačacími prsiami pomarančami granátovým jablkom a jahôdkami, fakt som asi nikdy nič lepšie nejedla. Bolo to špeciálne menu, ktoré by kľudne mohli zaradiť do jedálenoho lístka :).

Matúš Dobrovolský - Príjemná a ochotná.... Obsluha. Možnosť dohodnúť si úpravu ponuky z menu. Komunikativny personál. Zistia Vám aj autobus 🙂 Možnosť parkovania. Detské ihrisko. Odporúčam..

Martina Cígerová - Jedným slovom VYNIKAJÚCE..... Stránske Medvede sme vyskúšali prvýkrát, ale určite nie posledný. Jednoznačne odporúčame. Ceny troška vyššie, ale jedlo je úžasné..

Foxo - Mila usmievava obsluha,vyborne.... Pivo a lepsi burger som nejedol :) Prijemne posedenie dobra lokalita....

Samo Kaliciak - Jedným slovom výborne,.... úžasné jedlo všetkým odporúčam burgre,ale tak isto rebierka neskutočne dobre a porcia kráľovská. Akurát cena je jemne vyššia ale jednoznačne odpovedá kvalite jedla..

Peter Badžgoň - Výborne jedlo, príjemná.... Obsluha. Parkovisko, detské ihrisko, možnosť platiť kartou..

Roman Sliva - Parádna reštaurácia, veľmi.... Príjemná, milá obsluha, skvelé jedlo, pivo, čaj. Ďakujeme krásne.

Adriana Lamosova - Dnes sme navštívili.... Váš pub. Na odporúčanie pani čiašníčky sme si dali vašu novinku Vegánsky burger.Boli sme veľmi milo prekvapení aký bol vynikajúci, chuťovo vyvážený.Porcia bola velká, tanier hral všetkými chuťami , lahodil oku, aj prázdnemu brušku. Chceme sa poďakovať majiteľom, aj kuchárovi Radovi, že myslia aj na ľudí, ktorí uprednostňujú bezmäsitú stravu. Vždy sa tu dobre najeme, takže pub jednoznačne odporúčam aj vegánom a vegetariánom. Do skorého videnia 🍔.

Margaréta Rušinová - Vynikajúce jedlo, veľmi.... Milá a prívetivá obsluha, rozhodne môžem odporučiť..

Peter Kunč - Famózne jedlo, milá.... Obsluha, pekné prostredie, všetky potrebné atribúty skvelej reštaurácie, jednoznačne odporúčam, s rodinkou sme maximálne spokojní.

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si v zozname aj tvoj bod G? Ktorý to je? Opíš svoj gastroorgazmus a inšpiruj ostatných foodblogerov.