Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Topoľčanoch. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

4. miesto obsadzuje Country Club Sheriff

Country Club Sheriff

Čo hovoria foodblogeri:

Linda Palcová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Záruka kvality výborného.... Jedla, príjemnej obsluhy a v neposlednom rade krásneho prostredia, o ktoré je vidieť, že je s vkusom postarane. Steak na lávovom kameni, široko ďaleko najlepsi 👌🏼 Kvalitný vyber jedál v menu tiež treba podotknúť. Odporucam navštíviť 🤩.

M. A - Po dlhom čase.... Som navštívila toto miesto vo svojom rodnom meste, pretože bývam mimo. Tak ako bolo pekne upravené pred rokmi je stále príjemné aj teraz. Ponúka jedál je klasická a veľmi dobre pripravená. Mali sme ryby aj mäso a všetkým nám chutilo. Obsluha perfektná, naozaj nemám čo vytknúť. Určite sa vrátime. Veľmi pekne ďakujeme..

Michal Ostrozlik - Super jedlo...mali sme.... Bravčovú panenku na dubakovej omáčke a Manituov dar(3 druhý mäsa)...obe jedlá fakt super chuťovo spracované mäsko dobré upečené a dochutené.. len ten šalát by som prijal skôr oddelene na inej miske napríklad...inak nebolo čo vytknúť...ako posledné jedlo palacinky len umocnili skvelý kuchársky výkon.. ako rodiča potešil dobre vybavený a priestorný detský kútik .. počas teplých dní sa s deťmi dá super posedieť vonku kde je aj hneď park, odporučila nám obsluha....

Roman Gajdos - Po dlhých rokoch.... Som navštívil a môžem povedať, ze sa posunuli nielen kvalitou...a prijemne prekvapili...obsluha nevtieravá ale pozorná a milá....

Peter Lacena - Výborný steak na.... Lávovom kameni avšak vzhľadom na lokalitu premrštená cena....

moxender moxender - Pekne prostredie, príroda,.... Vynikajúci podnik a obsluha. Rozhodne odporúčam :).

Zuzana Podhorská - Mame tuto restauraciu.... A miesto velmi radi, no dnes sme zial boli sklamani. Jedlo bolo priemerne a velmi male porcie oproti minulajsku. Nejedli sme menu ale jedlo z listka. Personal sa nas neopytal ci sme boli spokojni, alebo ci si dame este nieco, napr. kavu, dezert. Aj by sme si dali ale ked personal ohovaral ostatnych kolegov pred hostami tak nam presla chut... Skoda. Inac podnik je krasny, pekna vyzdoba, dobra atmosfera, ale pokulhava to na personale....

Martin Beluský - ...keďže som prišiel.... Na obed dosť neskoro a z denného menu už celá ponuka nebola, chcel som teda odísť a najesť sa niekde inde. Obsluhujúci pán čiašník Tomáš však veľmi promptne reagoval a išiel sa opýtať do kuchyne kolegov, čo by sa dalo urobiť, keďže som požadoval bezmäsité jedlo...odchádzam maximálne spokojný a napapaný!!! Keďže sám pracujem v gastronómii, veľmi si vážim obsluhujúci personál, ktorý je stále motivovaný a prácu robí s radosťou, ako spomínaný pán Tomáš :-) Ďakujem veľmi pekne, určite prídem znova ;-).

Veronika bujnova - Kapustnica fakt zla..... Riedka a miesto kvalitneho maska nejaky odpad. Ze to bola mala miska za 4e a este malicke chlebicky kazdy 40 centov s manzelom by sme kupili cely chleba za to. Hlavne jedlo bryndze halušky trošku mala porcia. Moje kuracie na dubovej omacke bolo pripalene a presolena omacka. Najlepsia bola asi zelenina. Pomer cena a kvalita velmi spatny..

Adam Gaži - Jeden z najlepších.... Steakov aky som jedol, naozaj chutné a kvalitné mäso. Určite vyskúšajte steak vlastnoručne pripravený na lávovom kameni, je to úplne iný zážitok z toho jedľa, keď si ho pripravujete priamo pred sebou..

Číselne jej patrí 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto získava Rybárska bašta a penzión DOBYS

Rybárska bašta a penzión DOBYS

Čo hovoria foodblogeri:

DUFUSKO01 - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: velmi pekné miesto,.... A jedlo na výbornú, normálna porcia pre hladného človeka, nie pidi tanieriky a naozaj dobré jedlo. Pobiehajúci zajac, kačky, pávy len dokreslili atmosféru rybníkov. Radi sa pri našich cestách znovu zastavíme. Pridávame na mapu ako miesto, kde sa oplatí vrátit..

Jozef Gerši - Prostredie veľmi pekné. Jedálny.... Lístok pomerne "malý". Aj keď často realizujú oslavy a cez týždeň je v ponuke denné menu, chýba mi čapované nealko/radler pivko. Ceny kopírujú realitu doby (primerané). Zachránilo to menu2 - Hamburger 🍔.

Barbora Rumpli - Bola som tu.... Uz druhykrat, raz na menu, raz na peceno-udeneho pstruha. Krasne okolie, dve jazera, drevena rozhladna, pekne ihrisko s drevenou lodou. Chovaju tu vela zvieratiek, husi, morky, sliepky, pavov, kozicky. Dobre jedlo v krasnom prostredi..

Silvia Vlcekova - Miesto je veľmi.... Pekné a príjemné na sedenie a relax. Rodiny sa potešia okoliu, pre deti úplne ideálne miesto, trampolíny, preliezky a veľký areál na prechádzku👍Kuchyňa by potrebovala trošku refresh. Jedlo ani neohúri ale ani neurazí 😉.

Chooppeerr - Skvele miesto mimo.... Cesty, panenka na hubovej omacke je skvela, prijemne posedenie na vonkajsej terase pri rybniku, krmivo pre rybicky na predaj pokial by chcel niekto krmit, prijemna hudba, okamzita mila obsluha. Myslim ze sem zavitam niekedy opat..

Rastislav Blazek - Polievka bola výborná.... A druhe jedlo som mal taky štandard, rezeň, a ten bol tiez dobrý.. kolega si dal rybu a halasle a pochvaloval si... :) Nemal by som problem tam ísť znovu.. cena zodpovedala kvalite...

Štefan Zamieška - Uzasny podnik, siroko.... Daleku taku kvalitu z kazdeho uhla nenajdete. Boli sme len tak uprostred tyzdna na veceru a maximalna spokojnost. Kvalita jedla: 5/5 Kvalita napojov: 5/5 Kvalita dezertov: 5/5 Kvalita obsluhy: 5/5 Ceny nie su najnizsie ale ani nijak extra vysoke oproti konkurencii. Pomer cena/kvalita na vybornu!!! Rozhodne ODPORUCAM! 😉.

Monika Murinova - Veľmi pekné miesto..... Príjemná obsluha. Výborné jedlo. Celková spokojnosť celej našej zhromaždenej spoločnosti .😉 Ďakujem..

Zuzka Vavricová - Restauracia nás veľmi.... Pozitivne prekvapila. Jedlo bolo na vysokej gastronomickej úrovni. Polievka dňa/z pečených paradajok bola delikátna a vychutena s bylinkami a zdobená parmezánom. Z hlavného chodu sme ochutnali pečeného pstruha s sušenou zeleninou a šampiónmi-úžasná delikatesa. Moji spoločníci si dali panenku na smotanovo dubákovej omáčke a hovädzie licka. Veľmi si pochvaľovali jemne a šťavnaté masko! Urcite sa vratime a vrelé odporucame.

Ján Matinusík - Pekné miesto, perfektná.... Obsluha, príjemný majitelia, výborné jedlo, výborne pitivo (odporúčam) 😉.

Číselne jej patrí 8.7 z 10!

 

2. miesto si rozhodne zaslúži Hostinec U Gazdu Zavada

Hostinec U Gazdu Zavada

Čo hovoria foodblogeri:

Vladimír Urbanovič - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Zvetralá Kofola a.... Po objednaní hranoliek a ryže som mal pocit akoby sme obťažovali. Veľmi príjemný priestor a chutné hranolky a ryža..

libor varga - Skveleeeee jedlo a.... Výborná obsluha, isto sa sem znovu vrátime. Príjemné prostredie..

Peter Hlaváč - ...parádna obsluha, sice.... Sme prišli asi 50...no obslužlili nás pomerne rýchlo, oceňujem kuchára, ktorý pomerne rýchlo vykuzlil parádne jedlo, ktoré sme asi v rekordnom čase zjedli...parádne kolená, krídelka, plznička ....asi nemám čo vytknuť:).

Juraj Röhman - Milý podnik v.... Obci pri hlavnej ceste k atraktívnej zrúcanine hradu. Trošku obmedzené parkovanie, ale fajn prístup. Vstup trošku z kopca. Vo vnútri pekný interiér, dostatok miest na sedenie, bar. Vonku terasa aj výbeh pre detičky, všetko vo dvore. Jedlo výborné, zamerané na tradičné vidiecke mäsové špeciality, predovšetkým pečené koleno. Mňam. 👍.

Kristina Zeleznikova - Jedlo super, rýchla.... Obsluha.. za mňa 1...

Robert Ďurkáč - Vynikajúca diabolská panenka,.... Pikantná omáčka, akú len tak nenájdete..

Juraj Mucka - Dlhodobo výborné jedlo.... Neni sa načo sťažovať, obsluha príjemná a dobrá atmosféra. Vraciame sa pravidelne..

Jozef Oravec - Príjemné prostredie, super.... Obsluha, výborné jedlo, veľké porcie..

Peter Bezák - Veľmi dobrý systém,.... Rezervoval som si stôl na konkrétnu hodinu a čas a rovno si zajednal jedlo ktoré budeme konzumovať.po príchode nás čakal stôl a jedlo sme dostali krásne chrumkavé a teplé do 3 minút. Rád sem chodím na údené koleno ktoré je naozaj veľmi chutné a doporučujem ho každému kto navštívi tento podnik. Veľmi príjemná čašníčka usmiata a milá 😊. Určite sa vrátim..

Katarína Bražniková - Chodíme sem pravidelne.... Už viac ako 20 rokov a ešte nikdy sme neodišli nespokojní ....výborné jedlo,príjemné prostredie a milá obsluha.Jediné čo by som odporučila ,je nejakú zábavku alebo kútik pre deti..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto - Verde Topoľčany

Verde Topoľčany

Pomer cena=kvalita

Čo hovoria foodblogeri:

Ivana Laciková - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Výborná reštaurácia, pekná,.... čistá, skvelé jedlo a k tomu odpovedajúce ceny. Tiež veľmi milá obshluha. Cítili sme sa tam vítaní a určite prídeme znova!.

Peter Lacena - Velmi pekna restauracia.... S milou obsluhou a vybornym kucharom. Jednoduchy, cisty koncept, idealne menu s mensim vyberom jedal, ale za to robenymi poriadne a chutovo dotiahnute do konca. Restauracia, ktora v tomto meste vytrca z davu a robi to vyborne. Varenie paelly super, mozno by to chcelo na danu akciu prisposobit aj menu a okolie, mozno nejake mariachi :D velka spokojnost!.

Jan Sunavec - Veľmi dobre vybavená.... Reštaurácia. Skúsená obsluha. Topoľčany nemajú veľa gurmanskych možnosti a to to je jedna s nich..

Natália Mihálová - To najlepšie v.... TO, vždy sa sem radi vrátime, a nikdy sme ešte neodišli sklamaný. Menu sa stále mení, vždy je z čoho vyberať, kvalitné, krásne na pohľad, a ceny primerané ale nie predražené..

Alžbeta Nalevanková - Boli sme sa.... Tu najest s celou rodinkou po prvy krat a boli sme maximalne spokojny. Krasne a prijemne prostredie. Casnicka bola mila, usmiata,pozorna. Jedlo bolo vynikajuce, nebolo tomu co vytknut. Dokonca ked sme dojedli, tak sam sefkuchar sa nas prisiel spytat, ci sme boli spokojny s jedlom. Tuto restauraciu odporucam vsetkym, ak si chcu posediet v prijemnom prostredi a vychutnat si skvele jedlo. Najlepsia restauracia v meste topolcany. Urcite sme tu neboli posledny krat a radi sa tam vratime. Velka spokojnost⭐⭐⭐⭐⭐.

Lucia Štrbáková - Reštaurácia ktorá má.... úroveň. Dnes sme sa boli s mužom naobedovať práve v tejto reštaurácii a nedá mi zostať bez pochvali na jej adresu. Od príjemnej obsluhy cez piteľnú kávu až po gastronomicky pôžitok z jedla👌 Ďakujeme a už teraz sa tešíme na ďalšie dobre jedlo. Vrelo odporúčame aj vám ostatným ☺️.

Branislav Valo - Jedným slovom super.... 😊 Reštaurácia je pekná, pohodlne sedenie. Čašníčky boli milé, slušné. Jedlo bolo naozaj fajnovo dochutené. Vývar bol super nebol príliš slaný a komu by bolo malo môže si dosoliť. Burger bol naozaj veľký a nič mi v ňom nechýbalo. Hranolky boli naozaj dobre a boli aj dobre dosolené. Nemám čo vytknúť a naozaj odporúčam 😊.

Miroslava Balátová - Do Verde chodíme.... Od vzniku. Teším sa, že máme takúto NADreštauráciu v našom meste. Tu neexistujú kompromisy. Buď je to skvelé alebo ešte lepšie. Pridám najaktuálnejšiu recenziu z pred týždňa... Dokonalé prevedenie nášho svadobného obeda. Prestieranie, obsluha,jedlo úplne skvelé. Človek ozaj keď si chce niečo vychutnať aj vizuálne aj chuťovo tak Verde je jasná voľba. P.S. Ak chcete spraviť dojem na prvom rande alebo pri špeciálnych príležitostiach tu vám to bude dopriate.

Matej Radošovský - Nečakane dobrý obed.... V centre Topoľčian. Milá obsluha, krátke ale prepracované menu, domáce čerstvé suroviny, žiadne gastro skratky. Palec hore, odporúčam..

Michal Kral - Ahojte, do Verde.... Chodím celkom často. Môžem vyzdvihnúť skvelú obsluhu. Jedlo je priam vynikajúce, chuťovo vyvážené. Páči sa mi, že sa dá posedieť aj vonku na terase. Za mňa topka 🥰🥰🥰.

Dávame 9.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a objavili si nové reštaurácie, ktoré čoskoro vyskúšaš a ohodnotíš na tomto gastroorgazmickom portáli.