Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Pezinku. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

10. miesto si rozhodne zaslúži Pivnica u zlatej husi

Pivnica u zlatej husi

Čo hovoria foodblogeri:

Paulína Hanic - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Krásna, štýlová reštaurácia.... Ktorá si drží svoju vysokú úroveň. Špeciality z husaciny podľa tradičného receptu sú naozaj vynikajúce, ale na svoje si prídu aj vegetariáni či vegani. Sedenie vonku v záhrade je veľmi príjemné..

Judita Petrufová - Výborne jedlo a.... Veľmi milá obsluha. Husacia pečienka bola úžasná, ako aj desert..

Dusan Caravelle - Vynikajúca hus, skvelá.... Obsluha, príjemné prostredie. Jediné negatívne prekvapenie bola káva s mliekom za bratm 8,20 €. Priznám sa, že ma ani nenapadlo sa pýtať vopred na jej cenu. 🤷‍♂️.

Viktor Tanko - Mali sme jedlo.... Z jedalneho listka, husacia pecen bola vynikajuca, ale ostatne jedlo vobec nezodpovedalo cene. Aj sa to snazilo vyzerat luxusne, ale bolo to len tak na oko. Detske menu velmi slabe, ledva som prerezal kuracie maso, uplne ususene a kecup asi najlacnejsi z lidlu. Na emailovu rezervaciu ziadna odpoved, odpisali az po telefonate, rezervovali sme aj pre jedno dieta, detska stolicka nebola nachystana, cize keby sa zhodou okolnosti zastavila nejaka vacsia rodina, tak by sme mozno nemali malu do coho usadit..

M H - Krásna tradičná reštaurácia.... S poctivým výborným jedlom. Úžasní milí ochotní personál a neskutočne dobré jedlo! Určite odporúčame.

Slávka Gavalierová - Super. Krásne prostredie,.... Výborné jedlo, aj obsluha milá..

Juraj Prerovsky - Pecienka a chlebik.... Vyborne naladili na hus a lokse, ktore prisli potom. Chutovo vyborne a to som si doteraz myslel ze najlepsie lokse robi moja mama:) Vyborny vyber vin a pozorna obsluha. Dakujem.

Lenka Novotná - Reštaurácia je krásna,prostredie.... Je úžasné. Husacie prsia s kapustou a lokšou boli vynikajúce,ale tam to končí. Obsluha bola veľmi milá a úslužná, ale zjavne nepoznala jedálny ani nápojový lístok. Detské menu bola dosť bieda a kuracie Supreme sa tvárilo luxusne, ale výber mäsa hodnotím veľmi nešťastne,nakoľko príborom orezávať mäso od kosti je u kuraťa veľmi zložité a mäso bolo vysušené,ťažko sa celkovo krájalo. Neviem ako je to v drahších reštauráciach, ale servítky asi došli,nakoľko sme nedostali ani jednu..

Romco L - Vynikajúca obsluha,veľmi dobre.... Jedlo.Odporucam,majú tam výbornú husaciu pečienku,kl červenú dusenu kapustu,lokse-pochutka a polievky..

Bettina Pánisz - Výborné jedlo, super.... Atmosféra, odporúčam zo všetkými desiatimi 🤤🥰.

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto obsadzuje Café Korzo

Café Korzo

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Bednarik - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Výborne menu, príjemne.... Sedenie vo dvore, nie je čo vytknúť. Možno len prístup obsluhy - ale to je Slovenska klasika. Určite kedykoľvek sa rad znova zastavím..

jakub tomko - Super káva, palacinky.... Boli veľmi dobre urobene a novinka v podobe lievancov, ktorá nám bola odporúčaná obsluhou bola ešte lepšia. Po objednaní sme nečakali ani 5 minút a už sme boli obslužený. Takže hodnotíme celkovo veľmi dobre..

Mike Kosorin - Do tejto reštaurácie.... Chodíme veľmi často a veľmi radi na obedové menu. Kvalita jedla pri obedovom menu, nehovoriac o objednávke z jedálneho lístka je na slovenské pomery nadpriemerná. Dokonca mávajú špeciálne "slávnostnejšie" obedové menu ponuky aj cez víkendy - sú ale trošku drahšie a obsahujú aj dezert. Keď nestihneme obedovú smenu, tak si radi dáme aj niečo zo stáleho jedálneho lístka, ktorý nie je prehnane obsiahly ale za to sú jedlá naozaj veľmi pekne chutne pripravené. Nehambíme sa odporučiť toto miesto aj zahraničným turistom, ktorý nehľadajú nákladný luxus. Jediná nevýhoda podniku je, že je schovaný vo dvore, takže ten kto h nepozná ho môže ľahko minúť. Na druhej strane je výhodou pokojnejšia terasa vo vnútri dvora. We visit this restaurant regularly for lunch menu. Quality of offered meals is above average for Slovak standards, not to mention the meals "a la cart" which are done very nicely and truly tasty. The chef is really good here. They offer a daily lunch menu even over the weekends, similar to Sunday roast menus in the UK. These special offers are bit more "posh/elaborated" containing a dessert and of course are a bit more expensive. On days we miss a daily lunch we gladly choose from the regular menu, which is not too extensive but the meals are very well done and nicely presented on a plate. We do not hesitate to recommend this place to a foreign tourists who are not after a bog luxury but decent food. Only disadvantage is that the restaurant is a bit hidden in a courtyard so you can miss it when passing by a gate. On the other hand an outdoor patio is nicely quiet..

Marek Kováčik - Chodíme sem často..... Jedlo je výborné, personál veľmi milý, vždy vyjde v ústrety. Prostredie je najmä v lete príjemné, sedí sa vonku na terase, v jednej z historických brán na námestí..

Horomil klub cestovateľov a dobrodruhov - Mali sme tu.... Oslavu dcerkinych 3.narodenin. Jedlo bolo klasicky vynikajúce a obsluha tiež. Pomer výkon cena je to na BA a okolie skvelá restauracia..

Kristina - Burgre su naozaj.... Dobre, no mam staznost na talianske rizoto. Ryza chuti ako zo sacku, bez chuti. Mali by ste sa zlepsit alebo pokrm uplne vyradit z jedalnicka..

Mojmír Ivaniš - Café Korzo sme.... Navštívili vo dvojici po celodennej letnej túre v podvečerných hodinách. Miesto je schované medzi domami, ale pôsobí pokojne. Objednali sme si kofolu, radler, kurací burger a vyprážaný syr so steakovými hranolkami. Jedlo bolo fajn, burger chutný, čakacia doba minimálna a dohromady sme platili cca 25 eur. Osvieženie po celom dni nám padlo vhod, prostredie bolo príjemné a čisté. K úplnej spokojnosti chýbal už len úsmev na perách inak sympatickej čašníčky, ktorá asi nemala svoj deň. Držíme palce..

Adam Hargaš - Chodievali sme sem.... Pravideľne a jedlo bolo vždy nadpriemerné až vynikajúce, no posledné návštevy sa vyznačovali podpriemernou, priam až príšernou obsluhou, ktorá má očividne “na háku”. 45 minút čakať s prázdnymi pohármi a taniermi škodí len samotnému potenciálnemu zisku reštaurácie (výsledný čas mohol byť kľudne aj vyšší, no odišli sme). Škoda, chodili sme sem radi..

Stanislav Puna - Celkom slušná reštauracia.... V centre s dobrou kuchynou a prijemnou obsluhov.. pristredie kazia len plachtove pristresky v style lacnej krcmy- inak doporučujem..

Miroslav Hajduk - Najlešie burgre široko.... Daľeko, Milá a prívetivá oblusha, a jedlo je pre vás pripravené hneď. Bol som tam niekoľkokrát a vždy sa rád vrátim na skvelý burger..

Podnik hodnotíme na 8.5 z 10!

 

8. miesto obsadzuje Pizzeria Ristorante Italia

Pizzeria Ristorante Italia

Čo hovoria foodblogeri:

Inka S. - K tomuto je už len potrebné dodať: : Tak po roku.... Musim upravit recenziu.. Dnes sme si prvykrat objednali pizzu cez telefon. Tu istu, aku sme tam jedavali. No a som velmi sklamana. Chut uplne ina, gorgonzolu som tam ani necitila. Pre dceru som vypytala vegetariansku bez syra a jaska, ze tam syr ma 😥. Toto je povodna recenzia :Príjemná, talianska reštauriácia. Útulná. Obsluha úžasná, chlapec, ktorý nás dnes obsluhoval mal profesionálný prístup. Aj keď bolo plno, super to zvládali. Nečakali sme dlho na jedlo. Dnes sme vyskúšali pizzu a bola skutočne chutná. Dobré, kvalitné suroviny.. Neviem, či sa mi stalo niekedy, že by som zjedla celú pizzu, ale tu sa mi to podarilo. Určite sa sem este vrátime. Ceny také normálne..

Boris Szöcs - Vyborna pizza, pripravena.... Vo vlastnej peci, za prijatelnu cenu, dokonca moznost si dat pizzu na polovicu taku a polovicu taku. Cena pizze sa potom rata od tej drahsej polovice.Velmi prijemna obsluha. V blizkosti velke parkovisko takze problem s parkovanim,ziaden. WC ciste a vonave...

Pavol Stefka - Reštaurácia je trošku.... ďalej od centra, dá sa v okolí dobre zaparkovať keď ste na ceste autom. Vnútro pôsobí príjemne.. Objednali sme si len 1 pizzu a bez toho aby sa čašník pýtal, tak rozdelil pizzu na polovice.. Bola to jedna chuťovo z najlepších čo som mimo Bratislavy jedol.. Výborne cesto, tenké aj v strede a na okrajoch.. Odporúčam navštíviť a pochutnať si :).

Peter Konečný - Pizzu sme si.... Zobrali so sebou a bola skvela, ako prava talianska, tenucke cesto, vyborna chut..

Rozhodne si zaslúži 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si zaslúži Kangaroo Pub

Kangaroo Pub

Čo hovoria foodblogeri:

Lenka Samuelova - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Dnes sme boli.... Prvýkrát na návšteve a boli sme potešení.😊 Veľmi milá čašníčka Lenka sa o nás nevtieravo starala. Jedlo bolo naozaj chutné. Milo prekvapil šalát k cigánskej, ktorá nebola suchá napriek tomu, že bola z kuracích pŕs. Hamburgery chutné, taktiež krídielka akurát upečené. Omáčky, tie z vlastnej výroby sú chutné. Celkový dojem z ponúkaného veľmi dobrý, priam až nezvyčajný na to, že to je od pohľadu domáca krčmička. 😊 Prídeme ešte na ochutnávku ďalších jedál, či nas kuchyňa nesklame. Určite by bolo čo vylepšovať, ale vzhľadom na covid situáciu je to TOP reštaurácia s veľmi chutnou ponukou.👍😃.

Používateľ Služieb Google - Skvelá lokalita. Veľký.... Výber Burgrov. Vyvážená chuť mäska, a zeleniny v kombinácii so sladkou žemľou. Príjemný, a ochotný personál. Vždy sa sem radi vraciame..

Erik Ďurák - Jedlo teplé a.... Chutné, čaj výborný, pivo studené a chutné. Ceny trochu vyššie, ale primerané vysokej kvalite jedla. Obsluha milá ochotná príjemná. Jedné čo ma sklamalo bola reakcia manažéra na moju pripomienku, že ceny napísané kriedou na tabuľu na stene sú nižšie, ako tie ktoré nám boli naúčtované. Odpovedal, že tabuľa je len koláž a skutočne ceny sú uvedené v cenníku..

Mi Mo - Pripravujú tu neskutočne.... Výborné burgre, káva je dobrá i personál je milý..nuž a k tomu niet čo dodať než 5 hviezd. Vrelo odporúčam 😁.

Dalibor Havrlent - Velmi spokojny! Poctivý.... Burger, mila obsluha, vyborne vedenie a jeho pristup. Určite sa vrátime. Doporučujem.

Eva Trilecová - Dokonalé miesto pre....

Katarina H - Mäso vždy brutálne.... Chutné, dochutené, šťavnaté a výborné pripravené. Mala som tu tú najlepšiu kuraciu cigánsku na svete! Ale body dole za personál. Na jedlo som čakala asi hodinu, a to som sedela priamo na terase. Keď som sa ich opýtala, kedy bude jedlo hotové, zistila som, že si moju objednávku vôbec nezapísali. Medzitým sa ešte dvakrát prišli spýtať, že čo som si to vlastne objednala..

Anonym user - Super podnik, milá.... A stále usmiata obsluha, skvelé jedlo, drinky a veľmi pekné prostredie. Určite veľmi rád prídem zas. Viac možností pre vegánov a som v Kangaroo kľudne aj každý deň :3.

Peter Kis - Kitűnő a konyha,.... Gyors, kiszolgálás, mosolygós pincérnők, kedvező árgérték arány😎 -- Vyborna kuchyna, obsluha milá, rychla, cenovo vyhodne jedla, doporucujem..

Pavol Velicky - super jedlo, dobrý.... Prístup,no ked si sadnete vnútri, cítite sa ako v sklade.

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!

 

6. miesto - Bistro Kinečko

Bistro Kinečko

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Vlček - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Perfektná kuchyňa, ale.... Ozaj perfektná! Guacamole burger by sa dal jest 3x denne. Stejk na lávovom kameni tiež prvá trieda. Veľmi milý personál. Majú tam aj pekný detsky kútik. 9/10 lebo sa nedalo platiť kartou. Ešte prídeme :-).

Andrea Baluchová - Boli sme tam.... Na kvíze a bolo výborne. Oceňujem veľký výber vegánskych jedál a super pivko. Možno malá nevýhoda je, že sa dá platiť len v hotovosti..

Michal - Super jedlo a.... Skvelá obsluha 👌 a mate neskutočne podpivniky 🙈 (keramické) top..

Jozef Schwarz - Príjemné prostredie, vynikajúca.... A príjemná obsluha a veľmi veľmi chutné jedlo. 👍👍👍😉😁.

Rastislav Lukáč - Výborná kuchyňa, skvelá.... Obsluha a ako bonus v lete terasa s osviežujúcou Plzničkou. :-).

Sára Juricová - Vyborny burger, dobra.... Atmosfera, prijemny personal. Odporucam zriadit platenie kartou..

Jozef Mravec - Dokonalé Udon rezance,.... S arašidovou omáčkou a grilovaným kuracím mäsom 10/10 Čapované nealko PIVO 10/10 A veľa dalšich príjemných nápojov a jedál. Milí personál a príjemné prostredie..

Marek Mares - Môžem odporučiť,milá obsluha,dobré.... Jedlo.. Lokácia kludná,dakujem.

Robert Hartl - Príjemná obsluha a.... Prostredie. Na výber dobré jedlo, burgery stoja za pozornosť. Jedlá sa menia podľa sezónej ponuky. V lete vonkajšie sedenie. Keď už tam budete, pozrite sa či niečo nedávajú vedľa v kine..

Pavol Majo - Sli sme okolo.... Nahodou a ostali sme velmi milo prekvapeni. Vyvar fantasticky-poctivy, cesrstvy a velmi chutny. Tekvicovy krem jedna basen…velice dobre vychuteny. Cestoviny ako maju byt, cerstvo uvarene, dobra chut cerstvych surovin. Prijemne miesto a velmi dobra obsluha. Dakujeme, vrelo budeme odporucat dalej a my sa urcite este vratime 🤗.

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava B - Club

B - Club

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Kotvan - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Vynikajúca reštaurácia, pekné....

Andrea Polakova - Restauracia s velkym.... Potencialom.len bohuzial nejak neni asi zaujem.uzasne vystavene motorky skvely unikatny vstup do restuky s fontankou motorky.pekne miesto na fotky ale to je cele.obsluha sice mila snazila sa ale ked to domrvi kuchar tazko to chcete skusit znova.muz si dal hov.stejk najdrahsi co tam mali.chcel medium a to co mu prislo bola zhorena skridla zo strechy.booze skoda maska takto to domrvit.bolo to uplne zhorene tvrde a horke.zaplatili sme a sli.noo skoda..

Radovan Bahna - Šarmantné moto prostredie,.... Dobré jedlo za primeranú cenu. Určite sa zastavím opäť. 👍👍.

Rado Obadal - V takto dobrej.... Restauracii mimo Bratislavy som uz dlhsiu dobu nebol. Personal ochotny a prijemny. Exterierove sedenie vyborne, zariadane a vyzdobene vkusne umiestnenymi starymi motorkami, velmi sa mi pacili trosky nemeckeho lietadla Mesersmitu s 2.svetovej vojny. Interier taktiez vkusne zariadeny. Jedlo bolo vyborne dali sme si: Ciernohorky bravcovy rezek, velmi pekna porcie, vyborne kvalitne maso, Palfiho medailonky boli perfektne vrelo odporucam (na fotke som dal tanier pred zacatim konzumacie a po konzumacii). Bravcove maso v placke bolo taktiez vyborne. Vyprazane a plnene kare slaninkou, nivou a porom ma chutovo prekvapilo, dobry napad. Jedine co by som vytkol tak je Lavaza kava, bolo by ju treba vylepsit. Parkovanie maju na vlastnom neplatenom parkovysku priamo pred restauraciou. Vrelo odporucam, urcite sa sem este vratime.

Andrejka Jánošová - Nie som veľká.... Fanúšička motoriek, ale v tejto motorkársky ladenej reštaurácii sa mi veľmi páčilo. Už na prvý pohľad zvonka je jasné, aký štýl vás bude prostredím sprevádzať🏍. V interiéri sa nachádza výstava motoriek, rôzne obrazy a tématické prvky, v exteriéri sa okrem pekného posedenia nachádza jazierko s rybičkami a dokonca aj voliéra s farebnými papagájmi🦜. Aby som nezabudla ohodnotiť jedlo - bolo výborné a čerstvé. Keďže sme tu boli v nedeľu, nesmel chýbať slepačí vývar, kurací rezeň, opekané zemiaky a k tomu pohár vínka. Všetko veľmi chutné, hostia spokojní, obsluha bola milá a rýchla. Platba kartou možná. Takže za mňa všetko skvelé a určite odporúčam B-Club navštíviť🙂..

Michal - Priestor je vazne.... Uzasny, k tomu nie je co povedat, fakt super. Obsluha prijemna, mila a hlavne velmi rychla. Jedlo bolo fajn, porcie uplne dostacujuce iked drobnosti by sa dali vytknut... Urcite sa vratime. Co urcite stoji za poznamenanie su ceny, v takejto lokalite by som ich hodnotil ako vysoke a to sme nemali ani polievku... ale rozumiem ze priestor nie je zadarmo.

Maja - Veľmi zaujímavé miesto,.... Majiteľ si dal záležať 😊 krásne exponáty starých motocyklov, jazierko, papagáje, úlomky so stíhačky. Porcie veľké a chutné, obsluha milá. Odporúčam navštíviť 👍.

Miroslava Wirthova - Musim povedat, ze.... Restauracia je zariadena naozaj pekne. Trosku dlhsie cakanie na jedlo, no nebol to az taky problem,oplatilo sa pockat. Skvele sme sa najedli a obsluha velmi prijemna. Dakujeme, urcite este prideme..

BRP Center Žilina - Allmetal Radoffroad1 - Štýlová reštaurácia, .... Dobré nápady, možno sa to nebude páčiť každému, ale motorkár si príde na svoje 😉. Obsluha super, jedlo som nemal 😎.

Martin Henc - Kto nepotrebuje najmodernejšie.... Trendy v gastronómii, ten si tu určite pochutí. Menu trochu staromódne, ale veľmi chutne pripravené. My sme si pochutili. Ak pôjdeme niekedy opäť hladní okolo, určite sa tu zastavíme. Jeden bodík dole za espresso, ktoré bolo v šálke až po vrch a chýbala mu crema. V jedálnom lístku označené ako "presso picolo".🙈 Určite treba oceniť super muzeálne kúsky motoriek..

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!

 

4. miesto patrí Stolček prestri sa - husacie hody

Stolček prestri sa - husacie hody

Čo hovoria foodblogeri:

Miro Straka - Tento podnik hodnotíme takto - Priestor aj personal.... Vynikajuci. Da sa byt aj vonku na zahrade a urcite je tu vela dobrych jedal. Z husacich hodov bola dobra pecienka a kacka. Kapusta tentokrat az tak nie. Nejako cudne chutila. Lokse neboli mastene..

Alexandra Markovičová - Mali sme svadbu.... V restike Stolcek prestri sa minuly rok a nevieme si vynachvalit priestory, jedlo a hlavne pani Janku, ktora svoju pracu robi srdcom a je to citit. Nic nebol problem, fantasticky nam upravili jedalnicek, kedze manzel ma vela potravinovych alergii a aj niektori hostia mali svoje alergie. Vonkajsie priestory a altanok su ako z rozpravky :) a preliezky tiez neostali smutne, kedze sme mali na svadbe aj dve deti. Urcite sa radi vratime :) dakujeme!.

Lenka Svozilová - Restauracia Stolcek prestri.... Sa je uzasnou restauraciou, kde sa nielen vyborne najete, ale po cely cas sa budete aj prijemne citit. V kazdom centimetri tohto miesta citit to, ze majitelka Janka mu dala velku cast svojho srdca aj duse ❤️. My sme tu mali zorganizovanu svadbu a musim povedat, ze lepsie miesto sme si ani vybrat nemohli. Janka nam velmi pomahala aj pri pripravach a aj vdaka nej bola nasa svadba takou uzasnou, akou bola, za co sme jej velmi vdacni 🤗. Od zaciatku sme boli nadseni samotnym miestom. Je tu krasna zahrada s altankom, prijemny kutik pre fajciarov a samotna restauracia je nadherne autenticky zariadena. Aby som neopomenula vyborne jedlo, tak vsetci svadobcania sa zhodli na tom, ze lepsiu hus nikdy vzivote nejedli a s tym musim iba suhlasit 😋. Bola naozaj vyborna rovnako ako vsetko svadobne menu a aj neskor bufety spolu so strudlami ci plnenymi loksami. Doteraz sa mi zbiehaju slinky, ked na to myslim😅. A samozrejme musim vyzvdihnut velmi prijemnu a milu obsluhu. V sucasnosti je naozaj tazke najst krasne miesto, kde sa vyborne najete a aj prijemne citite, ale restauracia Stolcek prestri sa toto vsetko ma❤️. Takze ak rozmyslate nad tym, ci sem zajst na husacinu, urcite tak urobte. My sa sem este urcite vratime a nielen raz..

Jozef Rechtorík - Krásny interier, ktorý.... Navodí príjemnú rodinnú atmosféru. Obsluha svižná ochotná a milá. Predjedlo- pečienka chutila úžasne. Chlebík podávaný k pečienke rovnako tak chutný. Husacia polievka milo prekvapila. Jemná chuť (žiadna výrazná chuť a vôňa čo by prekážala ľuďom nezvyknutým na husací vývar) veľa zeleninky a trošku husacieho mäska. Lokše a samotná hus neprekvapili (dostali sme presne to čo človek v Grobe očakáva). Dezert - štrudle - sa chuťou nevyrovnali predchádzajúcim jedlám. Zmenu by si vyžadovalo i mlieko podávané ku káve (plastové jednorázovky sa k tejto cenovej hladine naozaj nehodia a ekológovia by zmenu uvítali určite tiež). Za pravdu dám i bratom Čechom - čapované pivo by sa určite hodilo viac ako flaškové..

Dominika Koštialiková - Pekné prostredie, milá.... A pozorná obsluha, hus šťavnatá - vynikajúco sme sa najedli!.

Š B - Napriek krásnemu prostrediu.... Sme si tentokrát nechali upiecť húsku + pečienku a prišli sme si ju na dohodnutý čas vyzdvihnúť. Po rokoch čo sme vyskúšali aj iné reštiky v Grobe sme opäť zhodnotili, že je to najlepšia husacinka v širokom okolí. Znovu sme mali nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. Húska aj pečienka boli neskutočne dobré. Už teraz sa teším na ďalšiu príležitosť. Pre nás ste najlepší, ďakujeme :).

Matej Bohuš - Musím povedať že.... Lepšiu husacinu som nejedol. Jedlo vynikajúce, priestor nádherný, obsluha rýchla. Avšak musím povedať že staršia pani za barom by si mala nájsť hranicu ako komunikovať so zákazníkmi... Arogantná a hlučná, nepôsobilo to úplne najlepšie... Asi by si mala vojsť do svedomia, ale za jej chovanie úplne nemôžte. Takže veľká spokojnosť, určite sa ešte vrátime a budeme dúfať že staršia pani tam akurát nebude. Ďakujeme za všetko.

Vladimir Sveda - Za dlhé roky.... Som navštívil viacero "husacín" v Grobe. V Stolčeku som bol s odstupom asi 2-3 rokov teraz druhý krát. Všetko bolo na jednotku s hviezdičkou ale pečienka bola na jednotku s tromi hviezdičkami. Jeden miniatúrny nedostatok - donekonečna sa opakujúce odrhovačky starých a prastarých rodičov..

Patrik Gaza - Tu sa asi.... Ani inak neda ako 5 hviezdiciek. Vsetko bolo dokonale. Vopred sme si zajednali stol. Bol pripraveny na cas, aj so stolickou pre male babo. Restauracia je velmi prijemne zariadena, bez rusivych elementov, velmi sa mi paci exterier, je vidno, ze sa majitelia vyhrali. Ako predjedlo sme si dali husacie pecienky, famozne. Huska s loksami, ktora nam bola naservirovana nasledne sa rozplyvala na jazyku a nas strach, ze toto nemozeme predsa vsetko zjest sme zavrsili delikatnou domacou makovo-visnovou strudlou a flasou vynikajuceho vinka. Sem sa rad vratim..

marcel chovancak - Veľká spokojnost s.... Jedlom,obsluhou prídeme zas.

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži Krone - Penzión, Reštaurácia, Kaviareň

Krone - Penzión, Reštaurácia, Kaviareň

Čo hovoria foodblogeri:

Anna Potanovicova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? V penzióne Krone.... Sme sa cítili príjemne, výborné a chutné jedlo, rýchla , ústretová a milá obsluha, príjemná atmosféra. V rýchlosti som označila iba jednu hviezdičku, no zaslúžia si možna aj viac hviezdičiek ako páť. Všetko bolo výborné, na patričnej úrovni. Ďakujem..

Rudolf Molnár - Pekné prostredie, milí.... Personál. Oslava maminej 70ky bola super aj vďaka dobrému jedlu a kvalitným vínam z ponuky. Miestnosť s hodinami pre 10 ľudí bola útulná a nikto nás nerušil..

Daniel Ondruš - Od rezervácie celej.... Ubytovacej kapacity penziónu až po checkout bolo všetko na 1. Ďakujem všetkým, ktorý sa zaslúžili o výborný dojem z pobytu. Príjemná obsluha, izby čistulinké. Ešte raz veľká vďaka..

Sona Krajciova - Krásny, utulný, historický.... Priestor na oslavy a svadby. My sme v Krone mali našu mini-svadbu a boli sme veľmi spokojní - od organizácie, priestoru, samotného jedla a milej o obsluhy. Ďakujeme! 🙏🏻💍.

Igor Ondruš - Skvelý priestor, skvelý.... Personál, skvelá ponuka jedál, doporučujem špeciálne pripraveného sumčeka afrického..

Ján Saxun - Príjemný nový penzión.... V centre Svätého Jura, komfortné ubytovanie, vo dvore grill kde si môžete objednáť k večeri grilované a chutné jedla, pozorná obsluha, sedenie vonku, v kaviarni, vyborne pivo a vína miestných vinárov....určite sa vrátim.

Martin Sloboda - Necitajte recenzie drbnutych.... Ludi. Obsluha je vzdy mila, jedlo je vzdy chutne a celkova atmosfera Krone je velmi prijemna. Grilovane speciality su famozne. Super miesto!.

Marek Kováčik - 5 hviezdičiek za.... Všetko... personál, menu, prostredie. Profi správanie, top jedlo. Špeciálne musím vyzdvihnúť letnú terasu, kde má človek pocit, že je niekde v Toskánsku..

Hekki Heinola - Dali sme si.... Víno a pivo. Obe boli skvelé, víno doslova super. Obsluha bola velmi mila, ochotna. My sme boli spokojni..

Katarína Vajdiarová - Pijemne prostredie ale.... Najviac musime vychváliť jedlo. 🥰 Nakladaný hermelín najlepší aký sme kedy mali a oštiepok výborný ❤️ odporúčame navštíviť 🤩.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

2. miesto si zaslúži Husacina Gurmánsky Grob

Husacina Gurmánsky Grob

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Sandtner - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Najkrajsie prostredie ake.... Si len viete predstavit - myslim vonkajsie priestory. Perfektne pre deti ktore sa tu vedia zahrat a zabavit. Mila obsluha ktora sa o vas postara, poradi a je vzdy usmiata a v dobrej nalade. No a jedlo, to je tiez vyborne. Ceny su o kategoriu vyssie oproti vsetkemu co je v okoli, ale myslim, ze sa to da akceptovat ked sa pozrieme na kvalitu ktoru dostanete. Urcite odporucam navstivit toto krasne miesto..

Adam Pacho - Krásne zariadená reštaurácia..... Úroveň obsluhy bola perfektná a samozrejme aj pečienka, hus a burciak . Určite odporúčam navštíviť..

Gabriel Toth - Výborná reštaurácia, krásny.... Zážitok. Prostredie je kúzelné, obsluha profesionálna, milá, vždy s úsmevom na tvári. A jedlo sa ťažko popisuje, treba ochutnať. Návšteva v reštaurácii je pravý gurmánsky zážitok!.

Li St - Ak by som.... Mohla, dam tych hviez aj desat! Nie som fanusik vypisovania recenzii na internete, ale musim urobit vynimku, lebo dnesny zazitok z tejto restauracie bol jednoducho famozny. Hned od prichodu do dvora sme sa citili ako v rozpravke. Na slovenske pomery neuveritelne profesionalny pristup, bezkonkurencne najcistejsi, najkrajsi a najstylovejsi dvor v Grobe a kazde jedlo prinesene na stol - mimochodom stale usmievavymi slecnami v krasnych rovnosatach - bolo male nebicko. Je vidiet, ze sa tu podnika srdcom a majitel velku cast zo zisku vracia spat do svojho podniku a zamestnancov. Klobuk dole! A ked deti videli tie preliezky, trampoliny, pumptrack! (kolobezky im pozicali nasi hostitelia) a nakoniec dostali tocenu zmrzku, tak odmietali odist. DAKUJEME za uzasny zazitok, urcite sme u vas neboli naposledy. Zelame vela uspechov v podnikani a vela spokojnych zakaznikov!.

Tomáš Šaliga - Asi najlepšia husacia.... Pečienka a hus. Najmenej bodov by som dal kapuste. Tam je ešte priestor na zlepšenie. Obsluha bola pomalšia a trochu nervózna avšak v konečnom dôsledku milá..

Robert Juhas - Pri veľķých akciách.... By bolo lepšie, keby boli skupiny v samostatných miestnostiach. Ale inak všetko super. Na záchode ma v najlepšom prekvapila muzika nech mi to pekne "odsýpa". :-).

Brian Mládek - Navštívené 29.09.2018. Už.... Na prvý pohľad vidieť, že majiteľ venuje pravdepodobne všetok svoj čas tejto reštaurácií. Všetko je upravené a nenájdete nič, čo by vám pokazilo prvý dojem. Reštaurácia je veľmi pekná. Ako exteriér, tak aj interiér, ktorý je ladený presne do štýlu husacích hodov. Personál má svoj dress code, ktorý presne zapadá a je veľmi pekný. Čo sa týka personálu, tak všetci sú všímaví, usmievaví a vždy sa bavia s človekom milo. Pri vchode sedel majiteľ, ktorý nás usmernil kam treba ísť. Správal sa veľmi milo. No a čo sa jedla týka. Tam nie je treba nič zvlášť komentovať. Široko ďaleko najlepšie jedlo na blízkom okolí a možno aj ďalekom. Pečienka bola božská. Lepšie dochutenú a jemnejšiu som zatiaľ nejedol. Samotná hus bola taktiež vynikajúca. Cenovo by som povedal, že na husacinu štandard. Na záver možno uviesť, že sa určite vrátim a reštauráciu budeme ďalej odporúčať..

Radovan Bahna - Vynikajúca hus -.... Zatiaľ najlepšia v okolí, čo sme skúšali. Jedlo excelentné, príjemná letná záhrada, milý personál, všetko čisté. Určite odporúčame. Vrátili sme sa po nejakom čae a spravili rodinnú oslavu. Opäť výborný servis, hus excelentná, kačice, pečienka, víno, prílohy všetko tip top vyzerajúce aj chutiace. Určite odporúčame..

Ing. Ján Vangor - Výborná husacinka :).... Jedlo nesklamalo, navštívili sme reštauráciu po prvýkrát. Pekné priestory v záhrade ako aj vo vnútri. 👍.

Joli P. - V reštaurácii sme.... Boli oslavovať narodeniny. Mal som zo sebou aj psa (nie vzrastovo najmensieho 😉), čo ma potesilo, že slečny čo obsluhovali automaticky pre ňu priniesli misku s vodou. Za mňa tieto slečny boli to TOP v podniku, nakoľko fantasticky dotvárali atmosféru podniku. Aj keď sa okolo nás nabehali, vždy mali príjemny usmev na tvári a zaujímali sa o nás. Takže úspech tohto podniku určite stojí na nich. Prijemne prostredie (sedeli sme vonku v altanku), moznost si zatiahnut zaclonky a tak si spravit sukromie. Pri altankoch boli kreslá, ktoré si môže zákazník rozložiť na udržiavanom trávniku a spokojne tráviť chutné jedlo. Co mňa poteší a myslím si že je to jeden z ukazovateľov kvality podniku sú udržiavané a vyvoňane toalety 😉.

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži Husacina u Zápražných

Husacina u Zápražných

Čo hovoria foodblogeri:

Jarmila Kupcová - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Dlho sme sa.... Strojili na dobrú husacinku. A tak sme sa s rodinou po zlom "kovidovom"období konečne vybrali na obed, na husacinu u Zápražných. Husacinka mákučká,pečienka fantastická,všetko ako za mojich detských čias keď babka chovala husi.K tomu fajnový chlebík ,lokše a kapusta a samozrejme výborné vínko.Prežili sme veľmi príjemné popoludnie. Ďakujeme a určite budeme odporúčať..

Ružena Kozmová - Dnesny obed U.... Zapraznych bol pre nás zážitkom: chutná polievka, fantasticka husacia pečienka, báječné lokše a chutné mäsko, a okrem toho milý a usluzny personal.Velke Ďakujem ! Prídeme znovu..

Jozef Breskovec - Najlepšia husacina a.... Obsluha v celom Slovenskom Grobe 🤩💪 určite vyskúšajte aj možný dezert, lokšu s makom, perfektný pomer maku a lekváru 🤤.

Klára Li - Veľmi milí a.... úsretoví domáci, famózne jedlo, príjemná atmosféra. Všetkým odporúčam..

Pavol Cvíčela - Na husacinu k.... Zápračným do Slovenského Grobu chodíme každý rok. Treba si rezervovať miesto dlho dopredu, tak už v auguste objednávame, aby sme mali piatok. Podnik má niekoľko miestností. Pečie si vlastný vynikajúci chleba, ktorý spolu s pečienkou je to top, prečo sme chodíme. Samozrejme aj lokše, kapusta a hus, ale po pečienke už ani veľmi nevládzeme. A ako dezert buď štrúdľa, alebo vynikajúce makové lokše. K tomu skvelé vínko a pivo, milá a a rýchla obsluha. Parkuje sa na štrku vo dvore. V prípade plnej kapacity vo vnútri, už parkovisko nepostačuje..

Jaroslav Mihálik - Veľmi príjemné miesto.... So skvelou obsluhou. Vo dvore sa nachádza dostatočné množstvo parkovacích miest, takže sa človek nemusí obávať kde zaparkuje. Jedlo (klasika hus, pečienka, kapusta, štrúdľe atď. ) bolo na 1. Poslednú dobu si podľa vyjadrenia pána majiteľa začali piecť lokše sami a musím povedať že to stojí zato - veľmi veľmi chutné! "Domácí" vám v rámci ich možností vyjdú vždy v ústrety.Veľmi milý pán majiteľ ktorý vie ako pristupovať k hosťom a zvlášť k deťom 🙂👍🏻. V Grobe sa nachádza veľa podobných prevádzok, ale už teraz viem že pre nás bude táto do budúcna tá "naša" 😉 Za mňa určite odporúčam ! 👍🏻👍🏻👍🏻.

Jozef Toman - Bol som tu.... Už viac x ...štandard jedla kvalita a obsluha na urovni.

Eva Kováčová - Jedlo výborné, obsluha.... Takisto, prostredie pekné. Odporúčam sa zastaviť, ale pre istotu sa vopred objednať ..

vladimir suchanek - Nádherný rodinný podnik.... S veľmi príjemným a ústretovým prístupom k stravníkom..

Martin Hrabla - Stojí za to.... Navštíviť, hus je priamo "z pece". Nezabudnite si vopred rezervovať stôl. ;).

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.