Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Starej Ľubovni. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

3. miesto si rozhodne zaslúži Nestville Taberna

Nestville Taberna

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Bauer - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Veľmi milá obsluha,.... Menu originálne, všetko veľmi chutilo deťom i dospelým. Burger vyzeral veľmi dobre, špeciálne odporúčam polievku žurek a pivo miestnej výroby...ešte aj nealko bolo fantastické....

Zuzana Vodičková - Skúšať nové veci.... Je super ♥️ veľmi nám chutilo a nehovoriac o tom aký sme boli očarení celou atmosférou 😇♥️určite sa ešte vrátime ♥️♥️.

Jakub Masár - Poviem Vám moju.... Skúsenosť. Môj názor je, ze toto je najlepšie miesto na obed minimálne na Slovensku. Moje najobľúbenejšie meníčka a úprimne tam si vždy dám aj jedlo, ktoré moc neobľubujem lebo v Taberne sa čaruje. A veľmi sa mne osobne páči aj pomer cena - kvalita + super obsluha..

Juraj Beľa - Krásne miesto, nádherne.... Zariadená reštaurácia spojená s obchodom. Jedlo vynikajúce, chutné. Obsluha veľmi ochotná. Maximálna spokojnosť. Určite sa oplatí zastaviť..

peto kulhanek - Skvelý kulinársky zážitok..... Všetko premyslené do posledného detailu. Od vlastných surovín, cez výborného kuchára, skvelú obsluhu, krásne priestory, ponuku vlastnych vyrobkov z čokolády, vlastné pivo. Zanechali ste hlboký zážitok. Ďakujem.

Alžbeta Timková - Miesto krásne a.... Zvnútra ešte raz tak. Je vidno že majiteľ si dá záležať na detailoch. 👌🏻 Jedlo je naozaj na vyššej úrovni, pastva pre oči aj bruško. 🤭 A k tomu ešte aj mila obsluha. Ďakujeme, určite sem ešte niekedy zavítame. 🙂.

PK K - Najlepšia reštaurácia a.... Piváreň v širokom okolí. Rád prídem opäť..

marcel stropkay - Veľmi pekné prostredie,.... Na dnešnú dobu a pomery prijateľné ceny. Prípravu jedla hodnotím ako kvalitnú , ale žiaľ v mojom prípade bol hov.vývar horký bez nejakej výraznej žiadúcej chuti. Obsluha sa neunúvala opýtať sa prečo odnáša nedojedený vývar, či je všetko Ok. Hlavné jedlo, mäso mäkké , dobre pripravené, ale opäť horké, v podstate bez chuti. Nie, nemám covid : ) Príjemne prekvapili ceny a prostredie Obsluha pomalšia, bez akéhokoľvek záujmu získať spätnú väzbu od zákazníka ohľadom jeho spokojnosti. Podobná iniciatíva od personálu je v podniku tejto úrovne myslim si minimálne žiadúca..

Viktoria Stedlova - ⭐⭐⭐⭐⭐ Úžasný zážitok!.... Navštívila som túto reštauráciu nedávno a bola som nadšená. Ich pivo bolo vynikajúce a burger, ktorý som si objednala, bol neuveriteľný. Maslová žemľa, na ktorej bol podávaný, dodala tomu nezameniteľnú chuť. Okrem toho, prostredie reštaurácie bolo veľmi príjemné a útulné. Určite sa sem ešte vrátim! ⭐⭐⭐⭐⭐.

Juraj Kozák - Pekná reštaurácia a.... Chutné hovädzie rebierka. Minulý rok som si dal teľacie rebierka a tohto roku hovädziu, chutili vynikajúco. Manželka mala čerstvý šalát s malinovým dresingom,tiez jej chutilo. Nealko špeciál bol fajn..

Číselne jej patrí 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto získava Reštaurácia PALMA

Reštaurácia PALMA

Čo hovoria foodblogeri:

Štefan Leško - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Podľa fotiek si.... Možno poviete že asi nič moc ale...... Veľmi chutná pizza. Naozaj sme boli milo prekvapený. Dobre cesto a veľmi dobre ochutený paradajkový základ. Naozaj jedna z naj chutnejšich pizz aké sme jedli. Nemuseli by sa za ňu hanbiť ani vo veľkom meste . Obsluha bola rýchla a ochotná aj napriek prebiehajúcej oslave. Boli sme veľmi spokojný a určite sa ešte niekedy pri návšteve mesta zastavíme ..

Slavomír Špitalik - Pekná a čistá.... Reštaurácia. Žiaľ jedlo som si vybral, ktoré mi nechutilo. Akože zemiaková placka bola vyschnutá prášková placka zo sačka, mäso so sladkou omáčkou a práve to ja nemusím... Ceny na tento región mierne vyššie....

Petra Rabíková - Do reštauracie sa.... Vždy radi vraciama jedlo ma svoje čaro a obsluha je veľmi prijemná a usmievavá okrem toho robia vynikajúce drinky👌😍určite odporúčam prisť a užiť si ako jedlo tak výhľad na Ľubovniansky hrad v sprievode s milou obsluhou..

aidyliaaa K - Výborné pizze aj.... Chilli con carne, maková torta tiež chutná. Trochu som mala zmiešaný pocit z obsluhy, mala som pocit, akoby sme ich našimi požiadavkami otravovali a najmä nevenovala sa nášmu stolu jedna čašníčka, ale chaoticky asi celý personál. Ale jedlo naozaj stálo za to..

vladimir hurinsky - V Starej Lubovni.... Je viacero restauracii Palma,preto sa treba popytat miestnych prip.aj v google vyhladat ,na sidlisku pri starej Bille. Sedenie je vonku (fajciari) aj vo vnutri. Dostatocne velky vyber jedal,napojov alko aj nealko. Napojovy aj jedalny listok je s fotkami, cize si vie clovek hned vybrat. Sikovne casnicky vam vedia poradit aj doporucit ci uz hl.jedlo a knemu aj prilohy. Maju aj vlastne prichute nealko piv radler(jahoda,cucoriedka,zelene jablko a ananas).najlepsie chuti cucoriedka.obsluha rychla usmievava a cakanie nahl.jedlo do 15min.max.

Elorg Prešovsky - Vyvar bol ozajstny.mal.... Dobru farbu.bezlepkove cestoviny boli urobene rychlo a chutili aj mne.obsluha rychla ochotna. U mna vyborne a isto sa znova zastavim rad znova.dakujem.

Timotej Gally - Reštaurácia na prvý.... Pohľad vyzerá ako klasický podnik v strede sídliska, po vstupe s talianským nádychom trochu prekvapila. Menu bolo veľmi obhsiahle, od čisto talianskej kuchyne, po chilli con carne alebo pad thai. Veľmi široký výber v ponuke pizza, obsluha bola veľmi prijemná. Na jednej strane dobre že mali také veľké menu ale na druhej atrane ma to odrádzalo čo všetko ponúkajú tak som nemal nejaké vysoké očakávania. Ale oh boy, keď mi priniesli cestoviny, priateľom zvyšné jedlá ako pizza, chilli con carne alebo kuraciu kapsu tak som bol veľmi prekvapený ako dobre ochutené a chutné jedlo mali. Pizza cesto bolo z môjho pohladu na 4,5* chýbalo mi už len keby bolo trošku viac zkysnute cesto aby bolo viacej vláčne ale inak hodnotím náštevu veľmi pozitívne, ani ceny neboli príliš vysoké na pomer cena/výkon. Všeobecne som veľmi spokojný..

Jozef Kyšeľa - Najlepšie reštaurácia v.... Starej Ľubovni 👍.

Michal Krutko - Výborné miesto na.... Obed/večeru s výhľadom na Ľubovniansky hrad, skvelé jedlo a limonády, super obsluha..

B onnifac - Sídlisková skrýš s.... Krásným menu, radosť pozerať, panvička bola horůca až do spapania a mäsko s kusmi šunky (v syre, smotane, s hubami) ako obláčik v papuľke.

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!

 

1. miesto - Motorest Salaš u Franka Stará Ľubovňa

Motorest Salaš u Franka Stará Ľubovňa

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Matúš Vavrek - K tomuto je už len potrebné dodať: : Halušky mám otestované.... Vo viacerých kútoch Slovenska a musím uznať, že tieto patria medzi tie najlepšie! Výborná výrazná bryndza. Halušky bolo cítiť, že sú zemiakové a nie také hocijaké. Škvarky výborné, len trochu prebíjal chuť, alebo tuk. Toho by som tam dal možno menej, resp rovnomerne aby to bolo tip top, ale to je len môj názor. Za mňa skvelé jedlo, nádherné prostredie. Neďaleko hradu a aj železničnej stanice 👌.

peter kovacik - Zastavil som sa.... Tu na základe recenzií. V pondelok počas denného menu reštaurácia z polovice zaplnená. Čakanie na úvodný kontakt cca 8minút. Jedlo nebolo ničím výnimočné. Sklamal ma vlas v ryži ale sme ľudia a beriem to tak že pri takejto masovej práci pre toľko ľudí sa to môže stať každému. Dám tejto reštaurácii jednu šancu..

Mareckoslav von Eperjes - Do tejto reštaurácie.... Sa vraciam vždy rád. Jedlo u nich navarené je chutné. Majú tu širokú ponuku tradičných slovenských jedál, no napr. aj jedlá pre tých, ktorí chcú delenú stravu. Obsluha je príjemná a ochotná. Čakanie na jedlo nie je dlhé a to aj napriek vysokej obsadenosti..

Maroš Niederland - Motorest u Franka.... Sme si vybrali podľa recenzií. Úplne plne parkovisko v sobotu nás najprv prinutilo odísť ale po chvíľke váhania sme sa tam nakoniec vrátili. Dobre sme spravili. Našli sme miesto na parkovanie. Jedlo bolo chutné za primeranú cenu..

Lýdia Kulcsárová - Salaš hneš pri.... Ceste. Je rozdelený akoby na viac menších budov. Veľké parkovisko pred budovami. Jedlo sme dostali dosť rýchlo. Naozaj široká ponuka jedál- okrem múčnych aj mäsové, šaláty, klasiky, množstvo polievok aj jedlá pre deti. Halušky a pirohy nám chutili. Majú k nim aj sladké alebo kyslé mlieko, ktoré nám obsluha iniciatívne ponúkla.👍Obsluha príjemná, rýchla, komunikujú aj poľsky. Vybavenie a výzdoba vo "valalskom" štýle- drevené lavice, stoličky aj stoly s vyrezávanými vzormi, keramické taniete a vázičky, slamené a drevené dekorácie... akurát neviem, čo robí na stoloch umelá levanduľa- provensálsky prvok, ktorý tam nezapadá. Mohli by prerobiť a častejšie kontrolovať toalety. Z dvoch dámskych toaliet v jednej nebol toaletný papier. Mydlo aj servítky na ruky boli k dispozícii. Sedieť sa dá vonku aj dnu. Vonku hrala ľudová živá hudba..

Maroš Gromovský - Vždy sa u.... Vás zastavíme. Mali sme šťastie a čašník nam vybavil miesto pre dvoch. Ďakujeme. Uplne plne ako vždy. Vynikajúce jedlo, obrovske porcie,vyborna bryndza a kyslé mliečko. Za mňa ten jedálny listok by trebalo trošku ucesat. Skrášliť, preriediť. Trošku pripomína vietnamské reštaurácie. Odporúčam každému! Prideme opäť..

Marcela Harmanová - Dali sme si.... Obedové menu, ktoré mali v ponuke aj vo sviatok 1.11. - polievka a 3 jedla na výber, 1x kuracina, 1x bravčové a 1x bryndzové halušky so slaninou. Obsluha bola dosť rýchla, keďže sme prišli čosi po jedenástej a ešte nemali veľa ľudí v časti Salaš. Obedové menu a aj nápoje sme mali na stole do 5-10 minút. Všetko bolo veľmi chutné, ako vždy, a ako je tu človek zvyknutý. Čajík bol z čerstvého zázvoru, med lokálny. Okolo dvanástej už bolo plno a ľudia čakali na sedenie alebo si išli sadnúť do vedľajšej miestnosti. Priestory typické ako na salaši, všetko čisté a pekné upravené. Aj vonku je krásne posedenie, ale v novembri už nie veľmi teplo..

Ján Foltín - Dobré jedlo, držková.... Jedna z tých lepších, guláš s baraninou mňamka, pirohy boli mamám dojem domáce a chutné, Cesnaková polievka bola veľmi silná a z naozajstného cesnaku. Pre dieťa nevhodné vzhľadom k sile cesnaku. Pre dospelého ideálna vakcinacia. Pozor ale, upíra by to asi zabilo😆. Hodnotím pozitívne. Rýchla obsluha na to koľko ľudí tam zvykne chodiť sme príliš dlho nečakali inak obsluha príjemná. Ceny primerané stavu republiky, takže ok. Celkový dojem stojí za návštevu. Mne vadilo to množstvo ľudí čo tam bolo. Našťastie sme čakať nemuseli ale upozorňujem, že väčšinou čakať budete čo môže veľa ľudí odradiť. Skladám poklonu pred obsluhou že v ten deň im to šlo veľmi dobre. Bol som v iných reštauráciách kde bola kapacita hostí polovičná a už mala obsluha problémy. Tu to zvládali na výbornú. 👍👍👍👍.

Marcel Kušnír - Atmosféra U Franka.... Vás prenesie v čase a na dobu návštevy vás vráti do obdobia našich predkov. Milovníci týchto období si prídu na svoje. Jedlo je zlatý stred - osobne som na základe recenzií čakal väčší chuťový zážitok, ktorý síce bol, ale nešlo o niečo chuťovo prelomové. Tak či onak, špenátové halušky odporúčam, a vývar, aký som si tu dal, len tak nenájdete - naozaj mňamka. Jedlu však chýbala soľ a pirohy mi osobne prišli tiež málo slané a ochutené. Veľká pochvala určite patrí celej kuchyni a širokej ponuke, ktorá obsahuje celé desiatky pokrmov, vrátane raňajok, špecialít a dezertov. Labužníci si určite vyberú z ponuky prvotriednych vín. Obsluha super, akurát mladík, ktorý nám jedlo zabalil, to mohol urobiť aj bez našej asistencie. Každopádne ďakujeme za jedlo a atmosféru. :).

Filip Ivan - Perfektné a chutné.... Jedlo ako vždy o tom písať nemusím udržiavajú si kvalitu jedla, milá a ochotná obsluha nehovoria o samotnom pánovi majiteľovi p. Frankovi , ktorý sa ochotné pristavil pri nás osobne nás usadil k stolu podrobné nám prezentoval nový jedálny lístok a rovnako aj salaš a jeho históriu to bolo milé prekvapenie takto by sa mala prezentovať každá seriózna prevádzka. Rád sa sem vraciam vždy keď idem okolo ale aj keď to je mala zachádzka. Táto prevádzka ma ešte ani raz nesklamala čo sa týka kvality jedla..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Ak si po dočítaní dostal na to chuť, tak si ten správny gurmán a tvoj gastroorgazmus sa určite blíži :). Neváhaj sa podeliť s tvojím zážitkom aj na tomto portáli.