Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Michalovciach. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

4. miesto obsadzuje BISON Restaurant & Grill

BISON Restaurant & Grill

Čo hovoria foodblogeri:

Ďuli Tuli - Tento podnik hodnotíme takto - Veľmi dobrá #dogfriendly.... Reštika v Michalovciach.🐕‍🦺 A dogfriendly také, že slečna sa na psíka usmeje a donesie vodu💧. Len sa nenachaj zmiasť logom či názvom ako ja: hovädzie steaky totiž vôbec neponúkajú, ani jeden. 5 minút som ich hľadal v menu :D Prvá návšteva: Pollitrové Halászlé je geniálne, až krémového štýlu. Miniburgre fajn, skôr pivný snack. Mali nejaké chybičky krásy, hlavne ten kurací akoby na mňa už čakal, mal žemľu i šalát doslova vysušené. Hranolky škoda že nepôsobili domáco. Tiež by to mohol zásadne vylepšiť nejaký vlastný "signature" dressing. Druhá návšteva: dal som si držkovú - môj pocit je 4/5. Na mňa dosť veľa držiek, no aspoň mal psík večeru. Subjektívne ľúbim trochu krémovejšiu a s menej držkam, i keď viem že múka je zlo. Je dosť možné že nejaký držkogeek by povedal že toto je nebo. Objektívne bola pecková a 0,5L je plnohodnotný letný obed. Skúsil som i Caesar šalát, ten mi prišiel trochu mŕtvy. Oceňujem že sa parmesanom nešetrilo! No tie šalátové listy akoby boli po šichte a za zenitom. Cezar šalát bol vskutku najslabším miestom. Celkovo si odnášam z tejto reštiky veľmi dobrý pocit a rád sem zájdem zas. Veľmi by som chcel vyzdvihnúť, aký kus srdca tu do toho dáva personál a za to dávam veľký palec hore. + túto značku na moju mapu Michaloviec. PS: vo Waze sa to stále volá Steakhouse, pokúsil som sa to opraviť pre všetkých tučných vodičov. Nie je to steakhouse, ale veľmi dobrá reštika. ℹ️ℹ️ Pre viac otvorených reviews pozri Instagram alebo FB: Inšpektor Gadžid.

Martin Vidra - Velmi mila restauracia.... S dobrou kuchynou a vybornym pivom. Odporucam kacaciu pastetu ta nas dorazila, bola vynikajuca. Ciste miesto, dobra obsluha. Velky priestor vhodny na pozeranie sportovych prenosov..

Dana Gerocova - Veľmi dobre denne.... Menu za rozumnú cenu a občas sa varí polievka aj vonku v kotliku super ...Veľmi krásne kresby a interier ladený na indiánsky spôsob naozaj perfektne prepracované... odporúčam 👍👌.

Ortin Aven - Prostredie fajn, no.... Jedlo cena/vykon sklamanie. Dali sme si burgre a tie za tu cenu nic moc. Burger bez prilohy bez hranoliek a omacky 9.90. Hranolky polotovar za 1.90 k tomu a taktiez bezna tatarska omacka zo supermarketu. V porovnani s konkurenciou sklamanie. V burgri bolo len maso uhorka cibula a nejaky dresing. Pytal sa mi tam cheddar alebo kludne aj slaninka. Burger prisiel studeny. Suma sumarum, burger z bufetu za vysoku cenu, ktory si uz v tejto restauracii nedam. Dali sme si aj kuracie kridelka a tie boli chutne a chrumkave. Na burgroch by som zapracoval. Domaca majoneza stejkove hranolky a nieco viac v obsahu a vyzeralo by to inak a aj cena by bola adekvatna. Nech sa vam dari..

Slavomíra Farbár Jarabáková - restauracia ma velmi.... Prekvapila, boli sme na obede s priatelom z anglicka, ktory nevedel slovensky, xasnicka ho obsluzila anglicky🤩✊✊🥰🤗 Dakujeme velmi pekne dali sme si pirohy- vazne domace a chutne, palacinky, kuraci rezen som uz davno nejedla tak makucky a lahodny, miniburgre boli krasne:) Dakujeme za krasne poobedie. P.S. az ta pridete, pozrite si ako ma byt spravne ukotvena konstrukcia hojdaciek! Topka prekvapili ma🤩.

Miroslav Adamkovič - Velmi dobry podnik.... Prijemne a pekne prostredie jedlo velmi chutne. 4/5 hviezd jedine minus bola zima v podniku..

Maťa Machová - Veľmi príjemné prostredie,.... Chutné jedlo a milí majitelia. Určite odporúčam 🙏😊..

adrian kozma - Boli sme tam.... Na obed - a dostali sme "iba" obedové menu...ktoré bolo chutné, ale keďže som chcel steak, čo mi navodzoval názov reštaurácie, alebo niečo z menu, tak až po 14_tej ?!@ A samozrejme sa to týkalo aj zákuskov.... proste Slovensko!.

Tomáš Šoltés - Chutné jedlo, milá.... Obsluha, príjemna atmosfera, dobré ceny..

Eva Sabadošova - Pizza bola fantastická.... Aj keď nam nedoniesli takú ako sme si objednali ale aj tak spokojnosť mohli sme ochutnať inú 😁.

Dávame 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto obsadzuje Venezia Pizza Italia

Venezia Pizza Italia

Čo hovoria foodblogeri:

Lukáš Šalacha - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Vždy skvelé jedlo.... Neskutočne skutocne dobrá reštaurácia v Michalovciach vždy tam rád zájdem na jedlo aj keď je zopár malých chyb ale čo sa týka samotného jdla mega že mňam.

Daniela Záborská - Príjemné miesto na.... Posedenie, vnútri torsku stiesnené, no chuť jedla to vykomenzuje. Vonku počas vašej časti roka terasa, ponúkajú aj denné menu, no ajtak Pizza je top. Tenká, chutná, la Italiano 👌.

Forunt Channel - Večer pridem nikde.... Nikto sadnem a omrvinky na stole... kultúra musí byť... Pizza ok na prekvapenie chutná. :).

Peter Kudelka - Fantasticky gastronomicky zazitok!.... Na to,ze sme v Michalovciach treba povedat, ze kvalita jedla a aj servis su na slusnej urovnim. Chodime pravidelne a nemienime to zmenit!.

Jana Kotlárová - Veľmi chutné jedlo.... V krásnom prevedení na tanieri, obsluha príjemná. Určite sa ešte vrátime. Zatiaľ asi jedna z najlepších reštaurácií v Michalovciach :).

Marta Kovačová - Dosť silno hra.... Rádio, je tam na moje pomery dosť chladno, taky tichý zašivák.

Lenka Hakošová - Pekne priestory,objednali sme.... Si pizzu,bola trochu tensia,ale chutila nam....

Neznámi - Rýchle zhodnotenie: +Vynikajúca chuť.... Jedla +cena/porcia -Neslušní personál -Dostal som zlý výdavok, časníčka to napravila až po druhom upozornení a bez ospravedlnenia.

vero fiori - Vzdy, ked sme.... V Michalovciach, sa tu zastavime. Spolahlivo je otvorene v ktorukolvek dennu hodinu. Dnes sme mali kuraci a ananasovy salat + bruschetta. Obsluha je v pohode, mali sme, co sme potrebovali. Servis je dobry. Uvitala by som rozlievane perlive vino (napriklad prosecco)... tak snad nabuduce :).

Carin - Keďže tu chodíme.... Iba na pizzu tak môžem odporučiť iba tú. Bola chutná, tenká a chrumkavá. Oceňujem, že je tu stolička pre dieťa. Ak idete s deťmi tak detské porcie nemajú - čo je škoda. Pre deti Vám dajú detský tanier ale príbor tiež nemajú. Ak by toto bolo tak by som dala 5 hviezdičiek 😉 Obsluha bola v poriadku. Určite ešte prídeme 👍.

Podnik hodnotíme na 8.4 z 10!

 

2. miesto získava Queens PUB & RESTAURANT MICHALOVCE

Queens PUB & RESTAURANT MICHALOVCE

Čo hovoria foodblogeri:

Valéria Repková - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Boli sme veľmi.... Spokojný, porcie jedla chuťovo výborné a veľké. Obsluha bola rýchla. Odporúčam navštíviť..

slavo - mali sme tu.... Akciu a maximalna spokojnost…jedlo vyborne…urcite odporucam..palec hore radi sa vratime.

Barbora Kacmarova - Dnes sme navštívili.... Kačerkovo a samozrejme sme si objednali niečo aj z jedálneho lístka. Káva perfekt 👌 Manžel si dal Burger Queens ,ten už ich pojedol stovky ,ale tento vraj najlepší aký kedy jedol 👌 Ja som mala penne cestoviny s nejakou paradajkovou omáčkou a syrom..Toto mne vôbec nechutilo ,ale len preto že to nebola moja šálka kávy ..skúste doplniť penne s nejakou syrovou omáčkou alebo dubakovou.Porozmyslajte.My prídeme zas♥️.

Simon Jentner - Príjemné prostredie, milá.... Obsluha, objednali sme si Queens burger a chutil naozaj super :) Ak budeme mať cestu okolo, radi sa zastavíme opäť..

Andrea Velebírová - Maximálna spokojnosť so.... Všetkým. Krásna výzdoba, chutné jedlo. Všetko bolo pripravené tip-top na oslavu 1.sv.prijímania pre naše dvojičky. Ďakujeme👏🌸.

Lívia Krescanková - Či už hľadáte.... Krásne miesto pre rodinnú oslávu, rande, obed, posedenie s priateľmi, vrelo odporúčam toto miesto. Jedlo je perfektné, ceny normálne, prostredie velmi štýlové a príjemné. Ako veľký bonus pre rodiny je hneď vedľa detské interiérové ihrisko s množstvom aktivít ,ktoré je výborne udržiavane. Všetkými 10timi odporúčam túto reštauráciu. P.s. v dnešnej dobe je velmi náročné njst kvalitnú obsluhu. Držím Vám palce aby sa Vám darilo čím ďalej tým viac. Máme to u Vás veľmi radi..

Claudia Justova - Prijemne prostredie, chutne.... Jedlo, obsluha rychla a mila, tankove pivko no.1, odporucam.

Nika Šinajova - Keby sa dalo.... Dať 10 hviezdičiek tak dam aj 10😁 super spokojnosť nadmieru. Jedlo super porcia super obsluha supera to ze sa majú deti kde vyhrať je veľmi veľké plus. Odporúčam.

Nikol - Užasna, zlata a.... Veľmi ochotna obsluha, Zlata a mila veduca. Vyborne jedlo pekne nastajlovane. Určite pridem znova❤️.

F. Pach - Hlavne jedlá sú.... Super, ale tie polievky sú ako teplá voda s rezancami :) *22.06.2023* (O mesiac neskôr) Polievky sú oveľa lepšie, ďakujem že ste sa zlepšili a dúfam že to tak ostane..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto patrí Rosso Italian Restaurant & Pizza

Rosso Italian Restaurant & Pizza

Čo hovoria foodblogeri:

Ivana Kubová - A ako to hodnotíme? : Po chválach a.... Recenziách na Instagrame sme sa do Rossa veľmi tešili ale boli sme trochu sklamaní. Jedlo bolo veľmi priemerné. Obsluha bola slušná ale zamračená a celkovo všetok personál pôsobil nervózne čo nerobilo v reštaurácii veľmi dobrú atmosféru. Na jedlo sme čakali vyše hodiny! čo je pri cestovinách a pizzi celkom dosť. Káva bola veľmi dobrá. WC čisté..

Jana Vargova - Kusok Talianska v.... Michalovciach 😍😍😍 a musim povedat ze asi jediny podnik v Michalovciach ktory ma pravo mat titul “restauracia” nakolko urovnou prevysuje csetky reatauracie v meste. Velka pochvala kucharovi, jedlo je dokonale 👍 obsluha mila a na urovni, prostredie taktiez velmi prijemne. Aj 5 hviezdiciek je malo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Marek Michálek - Príjemná talianska atmosféra,....

Judita Bastyurova - Sledovala som túto.... Reštauráciu na instagrame a hneď som si povedala ,konečne slušná reštaurácia na úrovni aj u nás na východe....keďže žijem v BA, tešila som kedy prídem na východ a hneď rezervácia do Rossa ,musím povedať, že jedlo ma nijak zvlášť nezaujalo,dokonca som nejedla horšie tagliatelle s krevetami ako práve tu ,co je veľká škoda, mali sme aj pizzu,taktiež bez chuti ,nevýrazné, nudné, na dezert som už nemala ani chuť,čo sa týka prostredia bola nám zima ,sedeli sme v restauracnej casti a musím povedať, že jediné čo ma tato reštaurácia prvotriedne je reklama a celkový dojem zachránila milá obsluha ...takže za mňa, škoda, škoda, škoda .(fotím si jedlo pravidelne ,tu som nemala náladu po predjedle ).

David Regenda - Ak máte radi.... Neapolskú pizzu tak toto je to práve miesto pre vás. Perfektná Talianská reštaurácia, s veľmi milou obsluhov, ktorá nemá v okolí konkurenciu. Jediným tŕňom v oku je "hot dog" pizza v menu ktorá by v Talianskej reštaurácií s tak silným konceptom podľa môjho názoru nemala čo robiť..

Viktória Pauliková - Ak hľadáte na.... Východe pravú Taliansku reštauráciu, o návšteve Rosso ani neváhajte. Jedlá z kvalitných potravín dovezených priamo z Talianska a pripravené talianmi. V celom podniku hraje talianskán hudba, vďaka ktorej sa aspoň čiastočne ocitnete v Taliansku. Veľmi ochotný personál, primeraná doba čakania na jedlo, cena = kvalita, možnosť sedenia na terase alebo dnu, nemám čo vytknúť. Do tohto podniku sa budem vždy veľmi rada vracať 😊.

Nata lie - Strašne som sa.... Tešila na túto návštevu. Prostredie,obsluha všetko top za čo chcem poďakovať ja si to veľmi vážim. Škoda ale hlavné jedlo mohlo byť viac ochutené z čoho sme boli trošku sklamaný,samozrejme sto ľudí sto chutí a možno sme len natrafili na zlý deň kuchára. Predjedlo a dezert topka. Aj tak sa tu ešte rada vrátim a vyskúšam niečo nové..

Richard Kiss - Bola to moja.... Druhá návšteva. Pri prvej to bol rýchly obed a mal som ravioli plnené mäsom a mangoldom. Keďže mi veľmi chutilo, rozhodol som sa že tento podnik navštívim s celou rodinou a ochutnáme ďalšie jedlá. Keďže sme prišli dosť neskoro poobede a deti boli hladné tak sme si objednali aj predjedlá: tanier talianských údenín a syrov - výborné vyskladaná kombinácia, okrem syrov a asi piatich druhov salám a šuniek aj nákladná špargľa v olivovom oleji, pečená paprika, nduja a samozrejme olivy. Tu chcem poznamenať že na predjedlo pre jedného je to fakt veľká porcia, kľudne si to môžu objednať dvaja až traja ľudia a každý ochutná zo všetkého. Ja som mal tatarak, v ktorom boli nasekané kapary - výborné. Chlapci si dali paradajkovú polievku. Na druhé jedlo sme si dali s manželkou Paccheri s homárom a bolo to fakt super 🙂 Deti mali salámovú pizzu a špagety s morskými plodmi, ktoré však už nevládali dojesť, tak sme si to dali zabaliť a pochutnali si na tom ešte aj doma. Celkové hodnotenie - jedlo vynikajúce, takto si predstavujem pravú taliansku reštauráciu. Oplatilo sa nám cestovať cez hodinu. Určite sa ešte vrátime..

Dominika Vargová - Na základe instagramu.... A odporúčania food tips Košice, sme sa rozhodli urobiť si výlet z Košíc do tejto reštaurácie, úprimne, zostali sme sklmaní. V porovnaní s fotkami, ktoré uvádzajú na sociálnych sieťach sa to nedá porovnať. Mali sme dojem, že sme dostali úplne iné jedlo, ako bolo prezentované na fotkách od Food tips Košice. Očakávanie a realita boli úplne odlišné. Aby som nekomentovala len vizuálnu stránku jedla, tak ani chuťovo nám jedlo nevyrazilo dych, bolo bez chuti. Boli sme štyria, každý z nás si dal cestoviny a zo štyroch osôb bola spokojná len jedna. Prikladám foto len polievky, ktorá vyzerala ako zo školskej jedálne. Jedlo bolo nedochutene. Obsluha a priestory sú príjemné, ale to je asi tak všetko. Za tie peniaze to určite nestojí😊.

Ivana Bartl - Ďakujeme veľmi pekne.... Reštaurácii Rosso za super večer, oslavovali sme u Vás okrúhle narodeniny môjho manžela Riška. Cítili sme sa skvele, krásne prostredie, úžasné jedlo aj víno, a perfektná obsluha v podobe milej slečny Ivanky 🥂😘🍾. Presne pre toto máme tak radi Taliansko… Tak, a opäť zas raz v Rosso Michalovce.. Máme tento podnik veľmi radi, je to najobľúbenejšia reštaurácia nás s manželom. Aj moje okrúhliny sme oslavovali dnes tu, bolo to pre mňa totálne prekvapenie. Bohovsky dobré jedlo-ako vždy, atmosféra, skvelá spoločnosť, veľmi milá slečna Ivanka, a poctivé skvelé talianske jedlá z originálnych surovín!!! Grazie mille Rosso Chceme sa poďakovať Fortunatovi za neskutočný gurmánsky zážitok, objednal a doviezol homára, pripravili nám ho spolu s cestovinami, bolo to absolútne skvelé jedlo..jemnučké mäsko, natrápite sa kým ho zjete 😀, ale stojí za to. Vynikajúce boli aj chrumkavé krevety v omáčke a skvelá Lugana. Grazie mille Fortunato e Rosso 👍🥂🥳❤️.

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Ak si po dočítaní dostal na to chuť, tak si ten správny gurmán a tvoj gastroorgazmus sa určite blíži :). Neváhaj sa podeliť s tvojím zážitkom aj na tomto portáli.