Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Trenčíne. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

6. miesto obsadzuje MIKE'S GARAGE

MIKE'S GARAGE

Čo hovoria foodblogeri:

Adrian - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Na výber bolo.... Veľa jedál z rôznych kuchýň sveta a teda ja som zvolil Jalapenos burger s hranolkami ktorý bol vynikajúci, výrazné chute a porcia tak akurát. K tomu na pitie samozrejme Pilsner. Personál bol príjemný, tak isto aj prostredie v celej reštaurácii. Ak ste tu ešte neboli, určite odporúčam!.

Dominika Hrbeková - Výborné jedlo, skvelá.... Obsluha a úžasný priestor. Cítili sme sa tam veľmi príjemne. :).

Lenka Jamborova - Ako moja prva.... Skusenost bola nahoda, v podobe hladu. Objednali sme si rozne verzie burgrov, kde nastalo velke prekvapenie /v dobrom/. Burgre za dobru cenu boli velke, s domacimi hranolkami / ziaden mekac/, maso bolo realne - ziaden polotovar. Priloha bohata. Nezvladla som to zjest na jeden raz. Rovnako ma ocaril priestor. Vonku prijemne prostredie, pripominajuce pansky styl kaviarne. Vnutro nezaostava a hned pri otvoreni Vas prekvapi velkorysi priestor a retro kusky, ktore dodavaju krasny smrc celemu pohladu. Velke okno v pozadi ponukne vyhlad na motokarovu drahu, co tiez potesi, ked sa nechcete pozerat len na telku , dajme tomu na nejaky zapas. Skusila som viac variant jedal z ponuky - grilovane kuracie, salaty, panenku,... Ale priznavam, doslova som slintala na pikantnymi rebierkami... ODPORUCAM . Inak, kazde z tychto jedal mi priniesla mila a usmiata obsluha. Pre zhrnutie: toto je miesto , kde sa rada vratim a dam si vybornu kavu, skvele jedlo a deti zabavim roznymi atrakciami, aby som si tu kavu stihla vypit..

Štefan Pišta - Počas sobotnajších nákupov.... V Trenčíne sme vyhladli a tak nás navigácia priviedla až pred tento podnik. Bol som milo prekvapený stýlovo zariademým intetierom tohoto podniku. Ani som netušil že tu majú aj autodráhu s elektro motokárami. Na jedenie sme si objednali polievku Kulajda a dva druhy tortily. Jedlo bolo vynikajúce, obsluha príjemná a rýchla. Určite sa tu znova zastavíme na dobré jedlo a tiež si zajazdiť na kárach..

Lujza Šajbenová - Bola som.... Tu zatiaľ iba 2 x.. Ale musím povedať že lepší podnik v okolí asi nepoznám. Veľmi rýchlo vás obsluzia vôbec nečakate, a varia naozaj veľmi dobre. A okrem toho ako velky bonus. Podnik je vo veľa veciach pozorný.. Plne odporúčam 👌👌👌👌.

Róbert Padáč - 2 krat burger.... 3 krat hranolky neskutočné dobré ďakujeme 👍 doporučujeme 😉.

Marcel - Zatial som nejedol.... Bepsie obedove menu ako od tohto Pana kuchara.Na fotkach to uplne lakavo nevyzera,ale ta harmonia chuti je užasna.Urcite top restaracia.Viete ako poznate dobru restaraciu?,chodia tam na obed policajty.Ak niesu v restaraci policajti.nechodte tam ani vy. Tu ich byva vela,takze to svedci o dobrej restaraci..

Ján Kundrák - Skvelé jedlo a.... Pitie, príjemná obsluha. Vraciam sa pravidelne 😎.

Janka Špačková - Zaujímavý interiér, .... Rýchla a pohodova obsluha. Som vždy spokojná aj s jedlom, ktoré je na tanieri esteticky uložené, takže lahodi nielen bruchu, ale aj oku. Na budúce spravím aj foto..

Maroš Plško - Jedlo nesklamalo, ale.... Vyber hudby, hlasitost a nastavenie basov absolutne znegovalo dielo kuchyne. Techno nie je hudba k obedu..

Dávame 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto získava Penzión Da Giacomo

Penzión Da Giacomo

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Franta - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Ak do reštaurácie.... V Trenčíne, tak určite jeden z najlepších výberov. Dal som si Gnocchi di patate panna a nebol som sklamaný. Jediné, čo mi tochu vadilo je na taliansku reštauráciu pomerne tichá obsluha. Chalani by mohli byť trochu zhovorčivejší. Ale rozumiem, že aj muži majú svoje dni….

Jozef D - Bol som tam.... Iba s priateľmi na obed. Rýchlo, chutné, príjemné prostredie ako aj obsluha, rád sa tam určite v blízkej dobe vratim.

Radoslav - Pizzeria Da Giacomo.... Patrí medzi veľmi dobré pizzérie, chutne tu varia a robia fantastickú pizzu. Najradšej si tu dávam Gnocchi Panna, tie sú tu najlepšie a nikde inde som zatiaľ lepšie nejedol, na 100% odporúčam ich tu ochutnať. Čo sa týka pizze, tak padla voľba na Pizzu Da Giacomo s extra vareným vajíčkom. Cesto na pizzu sme zvolili bezlepkové. Čo sa týka chuti tak bola veľmi chutná a osviežujúca. Celkovo sme boli spokojní..

Andrej - Do tejto reštaurácie.... Chodíme častejšie. Vždy sa tu vieme dobre najesť. Je to typická talianska reštaurácia so všetkým čo k tomu patrí. Robia vynikajúcu pizzu aj cestoviny za pomerne dobré ceny. Poslednou dobou je však v reštaurácii cítiť nedostatok personálu u obsluhy. Avšak to je podľa mna teraz u viacerých podnikov..

Natália Fruňová - Podnik pekný, útulný.... Skúšala som tam jesť 2x bezlepkovú pizzu a bola výborná. Cesto bolo trochu tenké, ale pizza chutila super. Je to bezpečné pre celiatikov, za mňa odporúčam! Majú tam aj cestoviny bez lepku, ale tie som zatiaľ neskúšala..

Mamča Tv - Asi najlepšia reštaurácia.... Kde sme boli . Jedlo famózne ,pizza šťavnatá bohatá ,obsluha milá ,ústretová a veľmi príjemná . Neboli sme tam len raz a pri návšteve Trenčína sme tam zasa. Ďakujeme za takú reštauráciu ..

Dušan Bačko - Za mňa konečne.... Super pizza. Taká akú si predstavujem.len je to na takom mieste že s cesty ani neviem .tak hľadal ..ale vedel kde to je ktorých priestoroch a tie sú pekné,útulné.

Katarína Kyselicová - Pizza bola výborná..... Čo by som však pridala by bol servítok k jedlu, nakoľko sme sa nemali do čoho utrieť. Obsluha sa mohla spýtať či nám chutilo..

Marek V - Hádam najlepšie jedlo.... V Trenčíne. Určite odporúčam všetkým milovníkom dobrého jedla. Škoda len že nemajú otvorené aj v nedeľu....

Filip Duras - Najlepšia reštaurácia v.... Trenčine nemá konkurencie , pizza TOP , priaznive ceny , kvalitne jedlo , prijemne prostredie , vždy sa radi vrátime ODPORÚČAM Pizza - Novella.

Číselne jej patrí 8.6 z 10!

 

4. miesto obsadzuje Bosco restaurant & bowling

Bosco restaurant & bowling

Čo hovoria foodblogeri:

Juraj George Kopal - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Zastavili sme sa.... V tejto novej restauracii cestou z vyletu. Trosku nam robilo problem najst parkovisko...kedze je tam vsetko novo vybudovane preto upresnujem, ze musite zaparkovat na pravej strane cesty, kde je aj vyhradene parkovisko pre zakaznikov restauracie a prejdete si na druhu stranu cez prechod do restauracie. Prijemne posedenie na terase, siroky vyber jedal a prijemny personal. Dakujeme .. boli sme spokojni a objednane jedlo nam chutilo. Nech sa dari aj nadalej..

Jaroslav Hanula - Celkový dojem je.... Velmi dobrý ,oceňujem detský kútik aj s vonkajskom s trampolínou.Boli sme tu dva dni po sebe ,prvý deň sme si objednali lava cake (Lávový koláč) no zabudli na nás a nedoniesli ho a druhý deň sme ho nakoniec dostali no bol som sklamaný z použitia lacnej čokolády na varenie čo celkový dojem trocha pokazil ale v pohode ,celkovo za mňa velmi dobré miesto na jedebie aj s detmi..

Lubica - Príjemné prostredie, výborné.... Jedlo, milý, ústretový personál 👍.

Zuzana Lokajová - Ochotná obsluha, napr..... Zámena varených zemiakov za hranolky, možnosť hrať bowling. Prišli sme v akurátnom čase, čakali sme na večeru tak normálne,ako sa patrí. Po nás prichádzajúci už boli upovedomí,že budú čakať na jedlo hodinu..

Zuzana Áčová - Na túto reštauráciu.... Sme natrafili náhodou po ceste z dovolenky a boli sme maximálne spokojní. Pre naše deti perfektný detský kútik, v pokoji sme sa pri nich najedli, kedže jedálenské stoly sú aj v detskom kútiku.Jedlo výborné, obsluha veľmi milá, pozorná. Určite sa radi vrátime..

Dominika Bieleschová - Veľmi príjemná reštaurácia.... S milou obsluhou, mala som výborné Šafránové spaghetti, možno by bolo fajn zaradiť do jedálneho lístka viac druhov cestovín ;) Celkovo podnik na vysokej úrovni, v TN ich je veľmi málo, takže určite odporúčam!.

Veronika Prekopová - Synovo jedlo bolo.... Chutne. Moja panenka vôbec nepripomínala panenku a manželovi veľmi pizza nechutila. Miesto bolo pekné, obsluha prijemná, ustretová, ochotná. Hviezdičku strhame za toaletu a jedlo. Inak fajn.

Ľuboš Tkáčik - Reštaurácua pre spešl.... Príležitosti. Taká lepšia. Výborné burger. Vzhľadom na kvalitu obsluhy, jedla i prostredia je mierne vyššia cena úplne opodstatnená. Inak obsluha je ochotná a milá. Len keď majú zároveň aj väčšiu akciu v salóniku, tak si počkáte. Ale vzhľadom na príjemné prostredie to nevadí..

Zuzana Šupková - Prostredie reštaurácie v.... Tichom prostredí..personál milý, rýchla obsluha s úsmevom....my sme mali rodinnú oslavu, súčasne v reštaurácii prebiehali dalsie dve oslavy,čašníčky všetko stíhali. Jedlo dobré,akurát menej dosolené...ale nebol problém si dosoliť. Mali sme vývar,panenku,ryža a zelenina...bufetové stoly s pečeným kuriatkom, ryža, hranolky, kuracie rezne,zelenina...zákusky sme si priniesli si sebou aj tortu. V ponuke majú aj super limonády,bazová je top. Takisto sme mali možnosť ochutnať horúcu čokoládu a bezkofeinovu kávu.Takisto nesklamali. V priestoroch reštaurácie sme využili aj bowlingovú dráhu,ktorú sme mali na hodinu rezervé. Deti si to neskutočne užili. Samozrejme k dispozícii je na požičanie správna obuv. Vonku pred reštauráciou su stoly pre fajčiarov. V blizkosti reštaurácie je park ( lepšie povedané parčík) 😆 s lavičkami ...neďaleko sa nachádza aj futbalové ihrisko..

Michaela P - Veľmi príjemná reštaurácia,.... Vhodná pre deti. Nemám či vytknúť, až na čakanie na jedlo. Boli sme upozornení, že čakanie na jedlo je hodina a pol, čo je teda dosť cez čiaru. Reálny čas čakania bol bohužiaľ ešte dlhší, zachránilo nás vonkajšie detské ihrisko, kde sa naša dcérka zahrala..

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - RESTAURANT Facility System Hub

RESTAURANT Facility System Hub

Čo hovoria foodblogeri:

Róbert Potoma - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: DOKONALÉ RAŇAJKY, skvelá.... Obsluha! Nezvyknem často raňajkovať, ale vaše vajce benedikt a viedenské párky ma zlomia vždy! :).

Erika Grulišová - Navštívili sme reštauráciu.... Opakovane a nesklamala. Jedlo je vždy úžasné, prostredie je príjemné a čisté, veľmi milá a ochotná obsluha. Vrele odporúčam... určite prídeme opäť.

Soňa Straková - Výhodné miesto na.... Stretnutie mimo centra mesta, kúsok od diaľnice. Dostupné parkovanie. Špičková a profesionálna obsluha. Čašníka (krátke blond vlasy) bola absolútne človek na správnom mieste. Vyhovela našej požiadavke sedieť v súkromí, jej vystupovanie bolo galantné a príjemné. Jedlo, raňajky boli kvalitné. Servírovanie bolo premyslené do detailov. Káva bola chutná. Maličký čokoládový koláčik bol výborný..

Luboslav Kubis - Skvelá reštaurácia. Výborné.... Jedlo, skvelá obsluha, určite doporučujem..

Georg FM - Prostredie reštaurácie pôsobí.... Moderne, výber jedál na jednotku, predovšetkým raňajky. Obsluha veľmi milá, vždy usmiata. Ideálne miesto na dobré raňajky, či obed s obchodnými partnermi..

OBJEKT 21 - Jedlo dobré, ale.... Vzhľadom na cenu nechápem používanie brazílskej kuraciny. :( Odpoved pre vlastnika: Mate na jedalnom listku uvedenu kuracinu z Brazilie? Ano, mate. A btw - pekna odpoved, taka typicky slovenska, zakaznicky orientovana. Odpoved 2 pre vlastníka : Na jedálnom lístku máte/mali ste uvedené brazílske kuracie mäso. Pokiaľ ho nepoužívate, neuvádzajte ho na jedálničku. Je úplne jednoduché a zákaznícky ústretové napísať, že v jedle používate výlučne mäso s lokálnym pôvodom. Ako ste sám napísali, brazilska kuracina sa u vás vyskytnúť môže. Opakujem, že pri úrovni (aj cenovej) vášho podniku som čakal použitie výlučne lokálneho masa. Skoda tej vašej arogancie..

Danica Legátová - Veľmi dobrý prístup.... Z diaľnice. Dobré parkovisko.Krasny priestor.Chutne jedlo a milí personál..

Lenka Pažinová - Výborné jedlo, pekné.... Prostredie a perfektná obsluha. Teriyaki udon rezance mali skôr chuť hovädzieho gulášu ako ázijsky nádych, carbonara a vývar super..

Peter Adamec - Za mna uplne.... Top. Jedlo vyborne vyzera, este lepsie chuti. Staff na urovni. Odporucam!!!.

Jakub Sokol - Do FSH chodim.... Vzdy rad. Roky je pravdou, ze Vas tu vzdy privita usmiata obsluha s pozdravom medzi dverami. To je presne to preco ludia chodia do restauracie. Osobne sem chodim zriedkavo na ranajky a vzdy som spokojny. Moje oblubene su vajcia benedikt tak ako su aj na fotke. Keby bol takyto podnik v centre mesta bol by medzi top v meste, takto trosku trpi na svoju lokaciu v priemyselnom parku..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto - Reštaurácia Spoločenský Dom

Reštaurácia Spoločenský Dom

Čo hovoria foodblogeri:

Renata Malkova - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Perfektné jedlo, veľké.... Porcie za prijateľné ceny, príjemná obsluha a taktiež prostredie.Môžem odporúčať, navštívime aj na budúce.

Accordion Mate - Chutné jedlá, príjemná.... Obsluha, veľký sortiment, jedlo pre oslavy, svadby... Odporúčam.

Peter Poštolka - Jedlo výborne, veľké.... Porcie, peka obsluha len ceny ako v meste....

Laura Havierová - Dňa 10.7.2021 som.... Mala možnosť mať svadbu v spoločenskom dome v Trenčianskych Stankovciach. Odporúčam všetkým, výborná komunikácia s majiteľom, výborné jedlo a aj super obsluha. Nadmerné spokojní všetci hostia a aj my 🙂🙂🙂 hneď by som zopakovala. Ďakujeme.

Jarmila Valachová - Dňa 27. Februára.... Som využila príležitosť donášku jedla 2 plus jedno zadarmo a nedá mi vyjadriť poďakovanie kuchárom Martinke a Lukaskovi Kadlecikovi. Ale aj usmievavej čašníčke Alžbetke, ktorá nám ešte horúce jedlo priniesla s úsmevom. Jedlo bolo fantasticky dochutene. Veľka vdaka Vam. Nevedela som ako mám vyjadriť túto spokojnosť tak som sa rozhodla týmto spôsobom . Ste šikovný tím. Fandím vám ešte raz ďakujem veľmi nám chutilo 😘.

Milan Došek - Chutné jedlo, príjemná.... Obsluha, kultúrne prostredie. Teším sa na každú ďalšiu návštevu..

Peter Vlk - Najlepšia pizza, veľké.... Porcie a super ceny. Odporúčam!.

Jan - Dnes super jedlo.... A super obsluha.👍.

Jan - Dnes super cezar.... Aj pizza a super obsluha.👍.

Martina Mikušincová - Bola som tu.... Na svadobnej hostine. Ale priestory boli veľkolepé. Obsluha bola milá a usmievavá. Všetko čisté a príjemné. Aj pán majiteľ bol ústretový. Veľmi sa mi páčilo aj okolie, vhodné aj pre deti. Ďakujem. A určite sa ešte vrátim..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto - Remys

Remys

Čo hovoria foodblogeri:

Miroslav Brindza - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Po príchode nás.... Slušne privítali a hneď upozornili ako sú označené stoly, ktoré sú rezervované, čo je fajn. Obsluha pôsobila profesionálne, prostredie čisté, jedlo chutné (a pikantné je naozaj pikantné 👍). Príprava trvala dlhšie než sme predpokladali ale dali nám k čakaniu nejaké zdravé zeleninové chipsy, boli chutné. Čo sa týka prostredia veľmi negatívne pôsobilo pobehovanie nejakého do polpása polonahého šuhaja(zjavne nepatril k personálu) len s uterákom okolo pliec, či tam niekde majú sprchy neviem ale príde mi to dosť nevhodné. Pivo bolo fajn(Mustang), prijal by som ho o trošku teplejšie ale to je čisto subjektívne. Som citliví na čapovanie po risku a tu to bolo fest pod ňou... Moc parkovania priamo pri podniku sme nevideli, my sme parkovali cca 100 metrov od tiaľ pri ceste na pozdĺžnom parkovisku. Ceny nie sú najnižšie to však vyvažujú kvalitou jedla. Bolo by fajn upozorniť hneď po príchode aj na nemožnosť platiť kartou. Sumasumarum hodnotím podnik pozitívne (aj keď to možno na prvý pohľad tak nepôsobí), odchádzali sme najedení a spokojní a to je hlavné 👍✌️🤘.

Ing. Katarína Pavlíčková - Veľmi chutné burgre....

Barbara Fehérová - Veľmi príjemné priestory.... A skvelý personál. Jedlo veľmi chutné, nemali problém s menšími zmenami v burgroch. Cenovo je to drahšie. V cene burgra (13€) nie sú hranolky, čo je škoda. Určite odporúčame nechať si miesto na dezert, skvelá bodka za úžasným jedlom. Veľké mínus je, že sa nedá platiť kartou..

Zuzana Rosinska - Milý a ústretový.... Personál. Interiér štýlový "sedliacky". Z vonka to ani nevyzerá na super reštauráciu. Možno objednať stôl vopred. Majú aj separelé kútik pre cca. 8 osôb. Z jedla si isto vyberiete 😉.

Martin Zachodil - Recenzie nesklamali, .... Naozaj jednotka na trhu, minimálne v Trenčíne a okolí. Jeden z najlepších burgrov aké som kedy jedol. Vzhľadom to bol taký retro burger bez farieb,(vintage burger), ale po zahryznúti neskutočné "nebíčko v papuľke" a k tomu hranolky s jemnou chilli omáčkou, proste odporúčam zažiť!!!.

Róbert Komorovský - Odporúčam milovníkom hamburgerov,.... Ktorí navštívia Trenčín a zároveň sa chcú vyhnúť podnikom, ktoré cielia na zahraničných turistov. Parkovanie poblíž je spoplatnené, ale mesto to má zvládnuté ako sa patrí na 21. storočie. Zaplatíte mobilom cez špecializovanú webovú stránku, bez nutnosti inštalovať nejakú apku. Samotná reštaurácia zvonku nepôsobí veľmi vábne, ale všetko sa mení príchodom do interiéru. Vkusná výbava na štýl amerických bistier, profesionálna obsluha a dokonca aj hudba z amerického online rádia. Hamburgerov je v menu len pár plus denný špeciál. Máte možnosť vybrať si prepečenosť mäsa. Hranolky a omáčky je potrebné objednať samostatne. Samotný hamburger je naozaj veľmi chutne pripravený, šťavnatý a vidno, že ich pripravuje niekto, kto pochopil, prečo je to najobľúbenejšie jedlo v USA. Za mňa výborná voľba. Nemožnosť platby kartou zamrzí, ale rozumiem, že prevádzky v tejto dobe plnej kríz musia robiť aj takéto rozhodnutia, aby prežili..

Dávid Havlík - Spolu s priateľmi.... Sme navštívili v rámci obeda podnik Remys. Už pri vstupe sme boli prekvapení prístupom obsluhy a následným usadením. Následne nás obsluhujúca čašníčka informovala ohľadom dennej ponuky a menu, čo sme privítali nakoľko sme neboli rozhodnutí čo si dáme. Po objednaní jedla nám obsluhujúca čašníčka priniesla príbory a veľmi pedantne ich uložila pred nami čo hovorí svoje o precíznom stolovaní. Ktorá zo služieb ma asi najviac oslovila, bolo prinesenie mixu veľmi chutných domácich cviklových, batátových a predpokladám že zelerových čipsov na účet podniku na skrátenie doby čakania. Hovädzí vývar mal okrem skvelej chuti aj skvelú farbu, čo len svedčalo o správnom vyvarení hovädzieho mäsa. Remy's Burger (priložená foto) bol veľmi chutný, mäso držalo prirodzenú šťavu, a chilli malo síce rýchly nástup, ale palivá chuť sa nestupňovala a neatenuovala prirodzené chute jedla čo hodnotím subjektívne za veľmi pozitívne. Hranolky boli tiež veľmi chutné. Čo by som však osobne privítal bola špajdľa v strede burgra zabraňujúca rozpadávaniu burgra. Jedlo teda hodnotím veľmi pozitívne, čo teda zodpovedalo aj adekvátnym cenám. Z čoho sme však boli milo prekvapení a čo hodnotím ako nadštandard bola obsluha. Taktiež by sme privítali možnosť platby kartou, keďže sme museli na rýchlo zháňať bankomat. Celkové hodnotenie by som preto ohodnotil na 4,7 boda a návštevu pre potenciálnych zákazníkov by som osobne odporúčal. Ďakujeme..

Soňa Straková - Kde v Trenčíne.... Varia najlepšie? Tu! Prudko odporúčam. V zime, v lete, celoročne 👌, pri všemožných príležitostiach. Doma je doma. Doma je tam, kde je výborný vývar. Špičkový hovädzí vývar, postaví na nohy každého, sily doplní. Ochutnajte. Pozornosť podniku, bezkonkurenčné zeleninové chipsy. Jedlá pre všežravcov, vždy kvalitné suroviny. Profesionálna obsluha..

Matúš Benian - Burger ktorí som.... Si dal bol výbornou kombináciou chutí a naozaj som si ho vychutnal. Pred tým som mal ešte taliansku paradajkovú polievku ktorá bola tiež podľa mojich predstáv. Naozaj sa oplatilo zistiť z diaľnice a prejsť cez mesto k tomuto podniku. Trocha ma mrzí že ak nechám(za pár) za jedlo +40e tak nie je možnosť platiť kartou a musíte ísť do miestneho OC do bankomatu čo je veľké mínus pre celkový pocit z podniku. Obsluha bola milá ústretová a nie je jej čo vytknúť..

Kaja P5kc - Začnem negatívami: 1. !NEDÁ.... SA PLATIŤ KARTOU! - bankomat je ale kúsok 2. Omáčky k hranolkám boli takmer bez chuti (mali sme: - Tatársku omáčku - Omáčku z pečených paprík s pažitkou) 3. Menu je celkom skoromné (ale myslím že sa dá vybrať) 4. Platené parkovné (nič hrozné = 0,50€/ 1h) Pozitíva: 1. Mali sme Karantíno Burger a Vintage Burger oba boli VYNIKAJÚCE 👌🏼 2. Dali sme si nealko pivo so Spriteom (ich radler) a skvelá kombinácia 3. Milá obsluha 4. V celku rýchla príprava jedla 5. Pekný podnik 6. Príjemná atmosféra 7. 🤌🏼 Hrala perfektná muzika 🤌🏼 Keby môžem dala by som 4,5 / 5⭐️, ale nedá sa to a tá absencia platby kartou nás veľmi nemilo prekvapila a aj zdržala keďže je tu to parkovné ale budeme aspoň vedieť nabudúce LEBO SA SEM URČITE EŠTE NIEKEDY VRÁTIME. 🩷🍔.

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Sme veľmi radi, ak sme ťa niečim inšpirovali a pevne veríme, že si na nás pri tvojom najbližšom gastrozážitku spomenieš a pridáš svoje jedlo na tento portál.