Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Košickom kraji. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

7. miesto si zaslúži Koshi café and restaurant

Koshi café and restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Michaela Tirpák - K tomuto je už len potrebné dodať: : Super koncept, naozaj.... Milujem tieto typy podnikov. Ocitla som sa tam dvakrát po sebe, prvýkrát sme neboli až tak nadšení, Massaman bol menej chuťovo výrazný, ale poké bola skvelá voľba a chutilo. Prekvapilo ma veľmi druhykrát obedové menu, skvelé, chutovo parádne vyladené udon cestoviny. Odporúčam, i keď ceny sú trošku vyššie..

Marek Ratvaj - V priljemnom prostredí.... Tohoto podniku nás obslúžil milý personál. Predjedlo - pirožky gyioza - pekná prezentácia, chuťovo výborné, niet čo dodať. Poke šalát s lososom takisto veľmi chutný a s dobrou prezentáciou, v Košiciach sa momentálne nedá nájsť podnik kde by ho ponúkali. Sushi, aj keď kedysi výsadou Koshi nás príliš nenadchlo. Samotné servírovanie relatívne strohé, chuťovo fajn, ale čakali sme predsalen viac. V rámci Košíc nájdete aj o dosť lepšie sushi na vyššej úrovni. Celkovo však dávame 5 hviezdičiek napriek priemernosti v oblasti sushi..

Veronika Halperova - Dnes bolo bola.... V Koshi sushi po cca pol roku, prve zle znamenie bola prazdna restauracia, hovorim si co sa deje ved tu maju najlepsie sushi v Kosiciach, a vyborne Udony ako ako sa ukazala neskor moje dobre skusenosti su asi minulostou. Ako prve sme si dali predjedlo fazulky a Gyozu, Gyoza uplne studena a tvrda, fazulky boli ok ale bolo ich strasne vela. No a potom prislo Sushi, rybka na hrubocizne kusy narezana, mazlava bolo ju citit za Rybou hrozne, obrovske kusiska kt sa zle jedli, losos na vrchu nebol skoro vobec grilovany len ako keby, kolegynkine sushi sa vyjadrila ze tu sice nemaju co pokazit ale moje tiez neni ziadna slava. Takze tolko ku Koshi urcite vymenili kuchara od minula :( viac potrenovat trosku. Obsluha bola mila videli ze som zjedla par kuskov dali zlavu. Zapracujte sa sebe trosku.

Katarína Lovasová - Dnes sme sa.... Tam dostali nahodou v ramci nasho vyletu v Kosiciach (vedlajsi podnik, kde sme si chceli dat obed, bol plny) a dobre sa nam stalo :) Dali sme si v ramci menu secuanske rezence s kuracim masom, ostrokyslu polievku a Aloha bowl s krevetami. Vsetko bolo vyborne, cerstve. Ako bonus je tam vyborna obsluha..

Jaroslav Adam - Chodievam tu v.... Podstate pravidelne na raňajky a sú nezabudnuteľné. Dnes som mal ako vždy vajcia Benedict ❤️ a francúzsky toast 😍. Jedna rozprávka, obsluha veľmi milá prívetivá slečny vzdy usmievavé. Odporúčam tu zájsť a vychutnať si tu skvelé jedlo ci už na raňajky obed alebo večeru. Ďakujem Vám.

moon tears - Príjemný podnik, chodím.... Tu pravidelne. Veľmi pekné prostredie, moderne zariadené, a jedlo špičkovo nastajlované a samozrejme aj chutné. Ceny sú trochu vyššie, ale myslím si, že za tú kvalitu sa to oplatí..

Zuzana Brath - Jedna z najlepších.... ázijských reštaurácii, kde som kedy bola. Určite sa sem vrátim, keď budem v Košiciach. Skvelé jedlo, príjemné prostredie a milá obsluha. Top👏.

Peter Tej - Stol objednany pre.... 4 dospelych a 4 deti po vysvedceni. Podnik sme vybrali kvoli dobrym skusenostiam z minulosti a detskemu kutiku. Bohuzial tentokrat velke sklamanie - extremne dlhe cakanie na jedlo (s prizmurenymi ocami sa da chapat vzhladom na pocet ludi). Udon rezance s kuracim masom ok, sushi set poslabsi, ale tvrde nedovarene ryzove rezance je dost pruser (ani som netusil, ze sa to da). Za tie ceny nabuduce vyberieme urcite iny podnik :(.

Dzejny K - Ochutnali sme poke.... S lososom - chutný čerstvý losos , žiadna chuť ako losos z lidlu práve naopak 😊 Lososa s holandskou omáčkou - tak dokonale pripraveného lososa sme ešte nemali 😊 A sushi set 🥰 tie čerstvé ryby v ňom 🙈 Prvá ale určite nie posledná návšteva u vás 😊.

Júlia Jully - Vstúpili sme do.... Tohto podniku a musím konštatovať , že vooobec neľutujeme. S priateľom sme si dali ostrokyslu a bola výborná. Potom sme mali Poke a Pad Thai rezance a maximálna spokojnosť. Odporúčame všetkými 20timi. Prostredie krasne, útulne a čašníčky usmievavé. Pivko od smädu Predná hora a božské i to bolo..

Rozhodne si zaslúži 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

6. miesto získava Marin Pizzeria Donáška

Marin Pizzeria Donáška

Čo hovoria foodblogeri:

Adam Valiska - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Úprimne, najlepšia pizza.... V Košiciach. Cesto je fakt unikátne. Škoda tých zvýšených cien.. A akurát vytkol by som maximálne mladé a argotantne čašníčky ktoré mali veľmi neslušné poznámky. Chválim určite pani čašníčku ktorá robila 23 mája. ✨.

Peter Pirč - Veľmi chutné obedy,.... Za ktoré zaplatíte pod 5 a pol eura, čo je neuveriteľné. Robia ru tiež vynikajúcu pizzu, u ktorej si môžete vybrať, či chcete tenké, alebo hrubé cesto - pozor na to, normálnemu človeku stačí aj malá, keďže je poriadne naložená. Škoda len tej polohy, na prechádzku s rodinou to fakt nie je a dá sa tu dostať výlučne autom..

Lívia Micheľová - Veľmi dobrá pizza,.... Jedna z najlepších v Košiciach, veľký výber pizze, príjemné posedenie či už vo vnútri alebo na teraske kde je aj nádherný priestor pre deti, parkovanie vo dvore, robia aj donášku, super obsluha či už na mieste alebo chlapci z donášky..

Tomáš Juhás - Tak v tejto.... Pizzerii som nebol bezmala 10 rokov. Ale nedam na nu dopustit. Pre mna urcite najlepsia pizza.A pivo plzen pod 2e😅..

Erik Urban (ErosKE) - No 🍕 od.... Marin, už som nemal dávno, donáška ju doniesla veľmi rýchlo...na výber bola s tenkým a hrubým cestom, Hadie oči tenké cesto 9,50€, veľmi chutná, určite odporúčam👍.

Matík - Mäsová panvica /kuracie,.... Bravčové so šampiňónmi, zeleninový šalát, vyprážané zemiakové placky/ - dneska moj dekel odletel na mars :).

Absťak - Uz od malicka.... Je to moja oblubena pizzeria sice uz nieje taka dobra ako pred 15 rokmi ale stale je dobra clovek sa tam dokaze nažrat jak jedno prasa ked chce ale aj normalne najest atmosfera je tam super stoly by som hned ukradol sebe na zahradu.

Alica Bajáneková - Lepšie jedlo kačacie.... Stehno kapusta a lokše,polievky aj ostatné sme od žiadnej donášky z KE nejedli Ďakujem e,radi by sme došli na husacinu..

Miroslav Hudak - Pizza chutná ako.... Vždy, ale paradajkovu polievku v zmenenej recepture??? No hnus, nikdy viac. Chutila brutálne a teraz je totálne presladena a okrem sladkosti žiadna chuť. Donáška trvala vyše 90 minút 😵‍💫.

VolajteMa Maty - Moja žena tu.... Už mala oslavu 30tky a boli sme všetci veľmi spokojní. Taktiež ja som tu nedávno oslavoval 30tku, a taktiež všetko v poriadku.ako som sa s majiteľom dohodol, tak všetko bolo od jedla, sedenia až po nejaké iné požiadavky. Jedlo super veľké porcie a chutné. Majiteľ vo všetkom vyhovel, obsluha parádna , proste všetko super. Ďakujeme.

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!

 

5. miesto si zaslúži Penzión Réva

Penzión Réva

Čo hovoria foodblogeri:

Bačov Apačov - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Veľmi príjemné miesto,.... Krásne prostredie, krásny penzión a neskutočne príjemný personál. Kuchyňa bola zatvorená z technických príčin a asi pani majiteľka - (taktiež veľmi príjemná) nám zavolala vopred aby sme sa po ceste najedli, lebo kuchyňa sa musela zavrieť a aby sme neostali hladní. Takýto prístup sa musí naozaj oceniť superlatívami. Na penzión sme prišli neskôr a bar nechali otvorení len kvôli nám a počkali, či si niečo v bare nedáme. Penzión nemal problém nás ubytovať na jednu noc, čo väčšinou môže byť problém. Penzión nám vo všetkom vyšiel v ústrety, takže ak budete hľadať ubytovanie, určite odporúčam tento penzión. 10/10 - služby a starostlivosť o klienta..

Andrej Šumichrast - Interiér reštaurácie pekný,.... WC čisté, personál milý. Na jedlo sme čakali trochu dlhšie, ale oplatilo sa. Chutné pomerne veľké porcie... Menu za 5€?a ešte sa tu dakto sťažuje ze je drahé? Som z Novej Bane a rodinu mam v Trenčíne! Len menu tam stojí 7€ a dostanete pol porcie ako tu. Smiešne nízke ceny na východe ako nechápem! Choďte do BA za 5€ ani pivo nedostanete!.

Nikola - Príloha s prílohou-vegan.... Klasika keď nič iné nie je v menu. Na moje prekvapenie bola grilovaná zelenina vynikajuca-baklazan, cuketa, šampiňóny, paprika..jemne cesnakove.Hranolky polotovar. Kapustovy šalát na boku suchý a bez chuti, ale oceňujem že ho tam dali aspoň. Ak by tak nefukalo išli by sme na terasu von. Interiér sa mi veľmi nepáčil a bolo tam horúco. Obsluha fajn, rýchla..

La Pierre - Milý personál Výborné jedlo Dost.... Miesta na parkovanie Pekné prostredie Pre deti možnosť pozrieť živé zvieratká Blízko je jazero a Turňanský hrad Skvelá turistika a relax v blízkom okolí.

Jaroslav Houžvička - Penzión má peknú.... Reštauráciu na gazdovský štýl, v lete sa dá sedieť aj vonku na terase, personál milý, ochotný, výber aj z menu aj z jedálneho lístka, vždy sa tu po cestě domov rád zastavím na jedlo, veľmi rád odporučím..

Marek Polca - Veľmi milá obsluha.... Aj jedlo, dokonca nám dovolili byť v reštaurácie (interiér) aj so psíkom, čo ja osobne som nečakal ze je to možné..

Marek Marcincak - Pohodicka. Jedlo chutne,.... Zvieratka pri ihrisku, cenovo trosku viac priplatis ale nie je to neunosne. V dvore parkovisko, sediet sa da aj von..

Julia Vojtkova - Suprová reštaurácia,veľmi dobre.... Varia,veľmi ochotný a milý personál. A čo si veľmi cením, nemáme problém tam ísť ani so psíkmi..

Peter Vagaský - Išli sme sa.... Tu najesť cestou domov z túry zo Zadielu. Pekne miesto, chutné jedlo, ceny ok.

Peter Benej - Reštaurácia pod révou.... Je zasadena do krasneho prostredia po hradom Turňa s výbehom pre zvieratká, ktory iste potesi rodiny s detmi. Samotna restauracia posobi zvonku velmi prijemne, vnutro mierne navodzuje kolibu. Nenechajte sa vsak oklamat - restauracia je skor madarskeho razu a teda sa nevyhnete vysoko mastnym jedlam ale aj slusnym porciam za dobry peniaz. Bohuzial s chutou je to uz trosku horsie - ta je vo vacsine jedal nevyvazena, alebo ziadna. Specialita sefkuchara bola vdaka vysokemu mnozstvu papriky extremne kysla, neprijemne prekvapili aj placky z polotovaru (clovek by cakal ze restauracia v ktorej su placky hlavnou zlozkou troch jedal si ich bude robit sama). Tie nemali ziadnu chut. Grilovana/opekana zelenina sa ako vsade v Madarsku topila v jazierku oleja, takze na zdravu alternativu prilohy mozete zabudnut. Obsluha je ako divadelna maska smiechu a smutku. Casnik je mily a prijemny, casnicka unudena a vcelku nie velmi prijemna..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto získava Gasthof LEVANDA

Gasthof LEVANDA

Čo hovoria foodblogeri:

Lesia Geci - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Velmi pekne prostredie..... Jedlo priniesli rychlo. Polievka ( vyvar a hraskovy krem) chutili dobre. Rezen bol tiez fajn,sklamanim bolo citrusové rizoto s lososom. Losos mal supiny a rizoto bolo dost kysle. Atmosfera prijemna,obsluha dobra..

Štefan Ďuraš - Krásny podnik, výborne.... Jedlo. Obsluha bola super, vedela odporučiť čo je naj. Určite odporúčam a rád sa znova vrátim..

Martin Trojan - Ten vzhľad, to.... Miesto, tá obsluha a jedlo! Nehovorím, každé hodnotenie je subjektívne, ale skutočne - táto reštaurácia bola milým prekvapením..

Jozef Kušmírek - Vynikajúce jedlo, nádherné.... Prostredie, prišli sme sem iba kvôli reštaurácii samej.

Mikuláš Matisek - Nečakané zastavenie po.... Turistike. Veľké prekvapenie, nečakal som až také pekné prostredie, keď vojdete z ulice. Obsluha ochotná a aj pod respirátormi usmievavý. Jedlo bolo výborné, i keď sme si dali iba obedové menu. Najbližšie sa zastavíme na klasické menu a už teraz sa teším podľa ponuky, ktorú som si pozrel. Ďalšie zastavenie, tentokrát úmyselne po polroku. Výborné posedenie na príjemnej terase reštaurácie na dvore. Polievka hrášková bola výborná, farfale bolo výborné a panenka so zelenou fazuľkou v slanine vynikajúca. Zákusok už od pohľadu svieži. Oplatí sa zastaviť na výborné jedlo. Obsluha ústretová a ochotná. Po ďalšej návšteve znova potvrdili predchádzajúce hodnotenia..

Irena Krupášová - Romantické prostredie v.... štýle provence , jedlo tip top obsluha úžasná vie poradiť pri výbere jedla , radi sa tam vraciame ❣️.

pranks & challenges - Super rýchla obsluha.... Skvelý kolektív výnimočné štýlové prostredie jedlá chutné čo viac si môžme priať kiežby naša vlada pracovala tak usilovne žily by sme si ako vo Švajčiarsku Ďakujem..

Viktória Anna Mecková - Boli sme naozaj.... Nadšení, že sme mohli ísť na večeru do vašej reštaurácie. Boli sme vo vašej reštaurácii predtým a vaše jedlo bolo vynikajúce. ALE BOHUŽIAĽ, Vaša reštaurácia bola ZATVORENÁ. Máte 3 rôzne otváracie hodiny. Ale na Google a VAŠEJ VLASTNEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE, ste oficiálne OTVORENÍ. Prišli sme sem a boli sme naozaj sklamaní. Prosím, zmeňte si otváracie hodiny, cesrovali sme sem hodinu. We were really excited that we could go to your restaurant for dinner. We were at your restaurant before and your food was delicious. BUT UNFORTUNATELY, your restaurant was CLOSED. You have 3 different open hours. But at Google and YOUR OWN FACEBOOK PAGE you have to be OPEN. We came here and we were really sad. Please, change your open hours, we were driving here for one hour..

Mgr. Martin Michelčík - Čo by som.... Tak asi k tomuto miestu..? Jednoducho chutilo! A fantasticky :-) Nabudúce ešte prídeme na koláč s kávou. To sme po tom vynikajúcom steaku už nedali....

Pavel Šebo - V reštaurácii sme.... S rodinou boli po prvý krát a určite nie posledný. Odporúčam to tu navštíviť každému kto ma rád jedlo ktoré dobre na tanieri vyzerá a rovnako tak aj chutí . Personál ústretový a milý..

Hodnotíme 8.8 z 10!

 

3. miesto získava Viet Bistro

Viet Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Erik Mišenčík - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Mal som tu,.... či už cestoviny alebo chrumkavé kura. Zatiaľ som sa nesklamal, za tie ceny 5-6€ je aj primerane veľká porcia. Na jedlo sa dlho nečaká. Vie to byť jemne pikantné ale tak o tom je táto kuchyňa 😊..

Matej Kožuško (Maky) - Pri prvej návšteve.... Som mal obavy, že jedlo bude podpriemerne, ale čakal ma presný opak. Veľmi chutna ázijská kuchyňa, ochotní a ustretoví personál, veľmi prijateľné ceny. Za mňa najlepšie Teriyaki a kyslá polievka. Určite sa rád vratim..

Martin Messerschmidt - Najlepší kebab v.... Meste bez otázky. Kto z vás má stým problém tak poďme na nože v 1.6ke STEAM_0:0:62506297.

Ladislava Čisláková - chrumkavé kura s.... Ryžou moje obľúbené pomer cena a kvalita 100% odporúčam každému :).

Rasty Rozenberg - Široký výber, rýchla.... Obsluha a chutné jedlo 🙂👍🙋‍♂️.

Tomas Vojtek - Silnou stránkou sú.... Dobré ceny za rýchlo pripravené jedlo. Je to skôr ako fast food, aj keď sú tu aj zdravé jedlá..

Joja 410 - Fantastické jedlo, ukažková.... Obsluha, prijemné a čisté prostredie, rýchla obsluha a dokonalé porcie👌👌.

Domček - Mňam najlepšie čínske.... Bistro v Košiciach aké poznám. lacne, moderné,rýchle, jedlo teplé chutné a veľký výber jedla. 😀👌👍😃.

K B (Šántová) - Stále dobrý výber,.... ďakujeme 🙏🏼🍀.

Marian Frivaldsky - Objednal som si.... Jedlo domov, jedlo bolo topka len na lyzicke som si rozrezal peru. Pridaný príbor ma ostré hrany . Neodporúčam jesť s plastovým priborom ..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto - Dobré Bistro

Dobré Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Tomi Gebe - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Naozaj dobré bistro.... So skvelou kuchyňou, výbornými jedlami, milou a ochotnou obsluhou a príjemným interiérom, aj keď sem-tam by sa už zišla renovácia, hlavne na toalete. S parkovaním v okolí to síce nie je ľahké, auto teda nechaj radšej doma a vyber sa s MHD či pešo..

Martina Štensová - Neuveriteľné od A.... Po Z. Úžasné jedlo - zdravé, chutné, príjemné na oko aj na jazyk. Neskutočne milá obsluha. Lahodná káva. Ešte aj sekt a červené víno boli dokonalé. Naozaj fantastické raňajky. Ďakujeme za krásny zážitok..

Elena Lexi Semanova - Úžasné jedlá z.... Kvalitných a lokálnych surovín, v ponuke gluteen a lactofree jedla. Milý a ochotný personál, príjemné prostredie. Odporúčam!.

Ján Konečný - Za mňa jedna.... Z najlepších reštaurácii v Košiciach. Úžasné jedlá z kvalitných a lokálnych surovín, milý a ochotný personál, príjemné prostredie. Vysoko odporúčam!.

Bartolomej Leščinský - Dá sa tu.... Platiť kartou aj v hotovosti, podávajú aj chutné vagetarianske jedlo, vhodné pre deti nakoľko sa tu nafajči majú zákusky, chutné limonády,. Prístup je aj bezbariérový. S parkovaním je to ťažšie nakoľko je málo vyhradených parkovacích miest. Strava vhodná pre bezlaktozovu a bezlepkovú diétu. V ponuke zákuskov majú výborné makrónky..

Kristina Orsagova - Wow! Dobré bistro.... Navštevujem už dlho ale dnes ma opäť presvedčili, že sú zakaždým lepší a lepší. Najchutnejšie jedlo v Košiciach!!! Mali by sa premenovať na najlepšie bistro : ).

Daniela Borošová - Vynikajuce jedlo, mila.... A ochotna obsluha, prijemne prostredie, v ponuke gluteen a lactofree jedla. Vrelo odporucam navstivit 😊.

Peter Rohaľ (Pietro Roccia) - Dobrý výber z.... Jedál na obed. Skvelé rizoto. Jedna z reštaurácií, kde si môžete vybrať čokoľvek a všetko je úžasné..

Zuzka Pecušová - V symbióze zdravé.... A chutné 😊.

Viktória Andrásiová - Či raňajky, či.... Obedík, vždy odtiaľto odchádzam maximálne spokojná a najedená. Jedlo nemá chybu, každé jedlo je vždy niečim dotvorené, pripravené z čerstvých a zdravých surovín. Atmosféru dopĺňa veľmi milá a príjemná čašníčka..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

1. miesto získava VE.DOM.E Vegánske Bistro

VE.DOM.E Vegánske Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Michaela Karčáková - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Dobrý deň, chcela.... Som Vám len napísať , že ste najlepšie bistro v Košiciach .Jedlo je zdravé , chutne a ešte to vždy vyzerá aj fantasticky .Klobúk dole naozaj v dnešnej dobe 🙏Ste top 🙏😍🤗Ďakujem Michaela&Maxim Naše najobľúbenejšie bistro ..

jozef - Super, ze je.... Mozne sa najest bez masa a mlieka. Polievka dnes vyborna, chutna, druhe jedlo tiez. Aj domov si beriem. Som rad, ze mi toto bistro poradili. Odporucam vsetkym, ktori chcu skusit zdravu kuchynu. Zacnite aspon jednym jedlom tyzdenne. Nemusite byt hned vegetarian, alebo vegan... ale ak nezacneme jest menej masa a mliecne vyrobky, tak nas to ako ludstvo znici a to je statisticky a matematicky fakt... :).

Tomi Gebe - Ozaj najlepšia 100%.... Vegánska reštaurácia (bistro) v Košiciach. Jedlá sú veľmi pestré, nápadité a plné fantázie. Ani pri pravideľnej návšteve sa nestane, že v krátkom čase natrafíte na to isté menu po sebe. Obsluha je perfektná, cením si aj možnosť telefonickej rezervácie alebo donášky domov. Okrem denného menu v ponuke nájdete aj rôzne drobné maškrty - chlebíčky, pudingy či zákusky. Škoda že bistro nefunguje aj počas večerných hodín a cez víkendy. Odporúčam navštíviť aj pre všežravcov! ☺️👌.

Marek Urban - Príjemne miesto s.... Letnou záhradou a parkovaním priamo vo dvore. Skvelý servis, milí ľudia. Výborné zdravé a chutné. Každý deň jedno iné jedlo na menu s polievkou a zákuskom. Menu vždy na FB. A naozaj skvelé espresso a výnimočné zdravšie zákusky. Vidieť, že to robia z vlastného presvedčenia, s láskou k jedlu a k ľuďom.

Martin Smolko - Vynikajuca vegetarianska restauracia..... Mili personal. Da sa najest vo vnutri aj vonku. Na vyber je denne menu. Denne su v ponuke taktiez rozne typy chutnych a zdravych kolacikov. Na mieste je mozne tiez parkovanie pre 2-3 auta. Urcite odporucam ak sa chcete chutne najest. Donaska je tiez moznost ako dostat jedlo ku Vam. Vrelo odporucam..

Ľubka - Jedlo na donášku.... Som mala niekoľko krát. Ale vždy ked som isla okolo uchvatili ma priestory v ktorých sa vedome bistro nachadza a verila som ze sa sem niekdy dostanem aj osobne. Jedlo bolo výborné ako stále, nemôžem nič vytknúť, obsluha taka nemastna, neslana a celkovo stiesnene priestory, po chvílke si ku mne sadli cudzí ľudia lebo nebol volny stôl, co pre mna nebolo príjemné. Ale chápem. Skôr vyskúšam prísť opäť v lete. Ale naďalej budem objednávať lebo kuchyna a hlavne dezerty su stale famózne ❤️.

Peter Hlač - Bol som tu.... Na obed, jedlo bolo chutné a obsluha bola skvelá! Cena bola tiež dobrá, len 7,2 € za polievku, hlavné jedlo a malý dezert. Odporúčam pre vegánov a vegetariánov. Určite tu znovu prídem na jedlo. Máte to pekne urobené..

Jan Magdo - Nic podobne dobre.... Som nikde inde nejedol. Donasku do prace mame od Vedome uz rok a pol, ani raz sa jedlo neopakovalo. Skoda, ze priestory na osobnu navstevu su take male a kratke otvaracie hodiny..

Tereza eR - Za mňa najlepšia.... Reštaurácia v KE a široko ďaleko. Nie som náročna, ale tu sa cítim naozaj ako doma a medzi svojíme. Pestrosť, nápaditosť, chute a hlavne zdrabie na tanieri. ❤️😍😇.

Ema Nogová - Milé miesto so.... Skvelým jedlom, príjemnou obsluhou a za super cenu. A navyše majú koláčiky a sendviče, ktoré si môžete zobrať na cestu :-).

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .