Na základe hodnotení od našich aktívnych foodblogerov sme zostavili zoznam najlepších reštaurácií v Považskej Bystrici. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

3. miesto si zaslúži Koliba Papradno

Koliba Papradno

Čo hovoria foodblogeri:

Ján Baniari - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Prostredie nádherné s.... Krásnou panorámou z miesta Chotáre. Zariadenia udržiavané vo veľmi dobrom stave. Veľký mínus a čo nás sklamalo je, že ak si chcete dať stravu, čakáte hodinu až hodinu a pol. A to nebolo, že úplne plno a prvý krát. Odporúčam prevádzkarovi radšej dve tri jedlá ako denné menu, čo do 15 min. musí byť na stole. Inak obsluha príjemná..

Tomáš Čech - Nádherné prostredie na.... Oddych, vhodné na ľahký výlet s deťmi. Občerstvenie v podobe alka nealka kavy, ale je tu aj kuchyňa. Tu som však nemal ešte možnosť vyskúšať. Je tu detské ihrisko, trampolína a vo vyhradených časoch možnosť jazdy na koni. 8€ 15 min, alebo 20€ hodina učenia jazdy na koni. Učenie si treba dohodnúť vopred a ideálna frekvencia je raz do týždňa. Organizujú sa tu svadby a oslavy. Možnosť zakúpenia syrových výrobkov, tie tu však priamo nerobia. Aspoň nie všetky..

Filip Hyžák - Pekná koliba v.... Príjemnom prostredí. Veľmi milá a rýchla obsluha nás obslúžila aj vonku, aj keď tam majú napísané že vonku sa neobsluhuje, čo nás milo prekvapilo. Čo sa týka jedla, tak maju menší výber, ale chuťovo výborné. Ako bonus pri sedení vonku máte výhľad na pasúce sa kone a ovce. Super miesto aj na bicykel. Odporúčam, lebo my sa určite niekedy vrátime..

Anton Vyhnicka - Dal som si.... Halušky. Varene v malo slanej vode, uvarene nepreplachnute čiže veľa vody v ktorej sa varili malo bryndze, zamiešane s tou vodou a bryndzou v ktorej boli uvarene, kasovite. 7.60e Ďakujem. Čo chutilo bola slaninka. Halušky 3-..

Peter Ondrášik - Staviame sa tu.... Aspoň raz za mesiac. Niekedy kúpime iba syr, niekedy si dáme aj halušky. Deti to tu majú rady, lebo sa môžu pozrieť na koníky. Strava je tu vcelku priemerná, koliba ničím zvláštnym neoslovuje. Chýbajú ozajstné špeciality..

Lenka - Pekné prostredie, upravené,.... Veľa atrakcií pre deti. Reštaurácia celkom plná, mali sme aj jedlo, ktoré bolo fajn. Ale bylinkový čaj si tam určite nedávajte! To malo ďaleko od byliniek🫢ináč obsluha príjemná..

Ing. Michal Tamajka - Miesto, kde sa.... Dá oddýchnuť v srdci prírody. Výborné syry, bryndza a ostatné doplnky z mlieka umocnia atmosféru. Skvelé miesto na oddych aj s rodinou a deťmi. Odporúčam.

Ladislav Kríž - Naozaj nenápadné miesto.... V super prostredí. Super miesto, na rôzne akcie, svadby, iné stretnutia, kuchyňa chutná a prostredie naozaj krásne. Je tu aj vonkajší kútik pre deti. Možnosť zakúpenia výrobkov z miestnej farmy, možnosť jazdenia na koňoch. Naozaj zaujímavé miesto..

Kristína Sovíková - Krásne miesto s.... Nádherným výhľadom. Super areál aj Koliba pekná. 🏞️🛖 Vhodné aj pre deti -> mini farma. 🐴🐐🐑 Obsluha tiež milá. 😊 Škoda výberu jedla. Ponúkajú len Denné menu. Žiadne špeciality ani klasické Slovenské jedlá.🫕🍲.

Michal Jakubský - Roky vyzera tato.... Koliba stale rovnako dobre. Paci sa mi ze parkovisko premiestnili pred areal . Chyba mi tu len minizoo. Z miesta je mozne spravit okruh cez pasienky..

Rozhodne si zaslúži 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si rozhodne zaslúži Pizzéria u Džonyho

Pizzéria u Džonyho

Čo hovoria foodblogeri:

Pavel Korbel - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Výborná pizza, ľahké.... Cesto, prílohy svieže, bohaté a šťavnaté a k tomu niečo čo sa v našich končinách nevidí. Ponúkané produkty majú slovenské mená a slovenské názvy a tak nie je problém si pamätať, ktorá pizza chutila a ktorú si chcete objednať znova, nie ako rôzne cudzie názvy, ktoré zjete a v momente zjedenia si nepamätáte, ktorý názov ste zjedli a ktorý si objednať nabudúce.

Ivan Sádecký - Nasa najoblubenejsia pizzeria.... V meste, vzdy si tam dobre pochutnam. Priestor je maly, ale efektivne vyuzity, aj terasa funguje v lete. Maju rozvoz no pre svoju kvalitu su velmi vytazeny..

Ľuboš Bodzan - Dobré pivko Tchyně.... A zaujímavé plnené taštičky Gyozu. Odporúčam..

zuzana feketova - Chutna pizza, prijemna.... Obsluha, radi sa tam vraciame alebo si objednavame ich pizzu domov..

Šimon Hradnanský - Dobrá obsluha veľmi.... Rýchle dodanie pizze a ktomu dobre chutila velmi útulné a pekné doporučujem..

Michal Janosec - Bezlepkova pizza vynikajuca..... Klasicke pizze slaninkova, sedliacka, quatro formagi tiez super. Odporucam.

Martina Sirilova - Objednali sme si.... Mamma Mia pizza, chuťovo OK, ale neskutočne dlhá čakacia doba, cca 1.5 hodiny od online objednávky..

Ján Ďurica - Veľmi chutná pizza,.... Vonkajšie stoly majú tlačidlo, ktorým si zavoláte obsluhu. Radi nabudúce vyskúšame iný druh ako Kuraciu, ktorá však nemala chybu..

Sweezek - Objednali sme si.... Pizzu o 20:00, doba doručenia bola 120min. Pizza bola doručená po 160min..

Luigi G. - Chutná Pizza, tenké.... Cesto. Len na rozvoz sa dlho čaká.

Dávame 8.5 z 10!

 

1. miesto patrí Reštaurácia Banco del Peru

Reštaurácia Banco del Peru

Čo hovoria foodblogeri:

Milan Kapusta - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Pekne prostredie, obsluha.... Mila ústretová ,jedlo fajne,k polievočke mi chýbal chlebík(fazuľová), celko draho za to čo som dostal ,ale asi iný kraj iný mrav, na to že tam bolo malo ľudí tak im to trvalo dlho..

Ľubomíra Šeroňová - Moja najoblúbenejšia reštaurácia,super.... Usmiata obsluha ,prijemné prostredie.Chodíme sem na výbornú cesnakovú polievku v chlebea a jablká v župane s karamelom a šľahačkou🥰😋😉.

Lukáš Slamka - V PB jedna.... Z naj reštaurácií. Veľký výber jedál a máte k dispozícii aj peruánsku kuchyňu. Všetko čisté, personál ústretový, platba kartou možná..

Silvia L. - Výborné jedlo, ale.... Rezeň bol tvrdý a šľachovitý. Kuracie prsia so slivkami boli vynikajúce..

Marika Zvalova - Celkom milé prekvapenie..... Aj mi veľmi chutilo. Také ozajstné peruánske menu.. Nie je to bežné.. Páčil sa mi aj zostavený jedálny lístok... Nájdu si tu všetci.. Veľké priestory.. Čisté, voňavé wc. Milý personál. Odporúčam sa ísť napapať..

L H - Skvelý podnik ,výborný....

Lukáš Grežďo - Výborná reštaurácia v.... Centre Považskej Bystrice, neďaleko platené parkovisko. Banco del Peru nenápadná reštaurácia, ale jedlo varia vynikajúce, je tu krytá terasa, vonkajšie aj vnútorné sedenie. Dali sme si mrkvovu polievku, ktorá bola ako balzam na dušu, ďalej peruánsku špecialitu z hovädzieho mäsa v tortille a zeleninový šalát s grilovaným lososom a toustami s ochuteným maslom a bolo to výborné. Dosť veľké porcie, ale dali sa vďaka úžasnej chuti zvládnuť, vôbec sa necítime preplnení. Cena vzhľadom na množstvo jedla a kvalitu spracovania je veľmi priateľská. A vôbec sme nečakali dlho napriek tomu, že bol čas obeda, denného menu a pomerne dosť ľudí. Odporúčam 5 *.

Majo Majo - Toto je miesto,....

Juraj Martinka - Chutilo mi všetko.... Bolo v poriadku a majú tam krásne hlinené doplnky a všetko okolo toho..

Peter Janočko - Chutná kuchyňa, netradičná,.... Ale zaujímavá. Príjemná obsluha..

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.