Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Bratislavskom kraji. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

10. miesto - Jedna Báseň

Jedna Báseň

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Rolinec - A ako to hodnotíme? : Objednavam vzdy, ked.... Pridem na slovensko, hlavne v case obedoveho menu. Burger bol dobry aj pred rokom, no po poslednej skusenosti je menej mastny a viac chutny. Obsluha tiez vzdy priatelska. Paradajkova polievka je poctiva husta, taka, aka ma byt. Celkovo polievky vyborne. Raz ste mali indicke butter chicken a to bolo extremne dobre. Mohlo by byvat aj castejsie 🙇🏼‍♂️. Cenovo ok, z burgeru sa prezerete stoji za to. 👌🏻.

Milan Zabrodsky - 7 rokov tam.... Chodim a vzdy vyssia kvalita jak hocico v okoli..

Lucia Ferkova - Jedna z najlepších.... Menu donášok! :) vždy mi chutilo.

Michal Prílepok - Fajn jedno, rýchla.... Obsluha ale platba niekedy trvá ďalšie..

Tomáš Varga - To jedlo je.... Proste jedna báseň. Aktualizacia po pol roku: stale jedna basen!.

Marcel Litvák Feliks - Túto s jedným.... Hladným známym účtovníkom z Blavy sme si dali obed a fajne tu varia!.

Ivan KARKUŠ - Tak toto je.... Pre mňa najväčšie prekvapenie, nenápadný priestor na nie práve ideálnom mieste. Kuchyňa a obsluha špička. Ceny primerané. Obsluha veľmi milá😀.

Peter Briatka - Kozí syr s.... Cviklou, pomarančom a pod. bol výborný. Citronada akoby bola so sirupom - chuťovo dobrá, ale nečakal som to a pýtal by som so vodu s citrónom....

Laco Biro - Mám rád toto.... Miesto, dobre varia v porovnaní s okolím, čašníčky sú príjemné a dobre vyzerajú. 😊.

monika salusova - Obsluha s lámanou.... Slovenčinou doniesla polievku na 2krata😭, boli sme len dvaja, potom nosila okoliu, nám povedala že 1 z výberu nemajú a po nás si objednávali 1z menu. Na nás zabudla, obsluhovala okolie🤔Kofolu doniesla iná obsluha😱 veľký výber, chutné jedlo😁👍👍.

Rozhodne si zaslúži 8.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto si zaslúži Asean Fast Food

Asean Fast Food

Čo hovoria foodblogeri:

robert bezak - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Vybral som si.... Večer v pondelok na obchodnej ulici podnik, ktorý vyzeral byť najviac obsadený zo všetkých, a intuícia nesklamala, Dal som si mix - polievku, ryžu, hovädzie mäso na zelenine a suši, a bol som veľmi prekvapený, aké to bolo chutné. Všetko bolo podľa mojich predstáv, mäsko bolo vynikajúco dochutené, polievka akurát pikantná, a ryža mäkkučká. Suši bolo priemerné, ale tiež chutné, každopádne o dve triedy lepšie než napríklad balené suši v supermarketoch. Obsluha bola milá, jedlo doniesli do desiatich minút, a prostredie nové a veľmi útulné. Za mňa plný počet. Cena sa mi zdala malá, na to, akú kvalitku som jedol. Ďakujem..

Omar Mirza - V Bratislave sú.... Aj lepšie aj horšie ázijské reštaurácie v tejto cenovej kategórii, táto je podľa mňa taký lepší priemer. Kačacie mix menu (na fotke) bolo celkom chutné, no zarazilo ma, že polievka bola tiež naliata v bentó krabici, mohli ju dať do samostatnej misky. Tak ale aspoň som zistil, že z hranatého tvaru sa tekutina dosť zle vyjedá..

Tícia - Milujem tú reštiku,.... Rýchlo vás obslúžia, ceny sú prijateľné, jedlo skvelé a prostredie veľmi príjemné. Vrelo odporúčam, kľudne i na rande 😉.

Matúš Hrabčák - Prijemne miesto, trosku.... Vyzera inak ako ine Azijske restauracie. Obsluha sem tam zaspata..

Roman Hegedus - Prva navsteva neznameho.... Azijskeho fast foodu na Obchodnej ulici. Prekvapujuce dobre Pho bo, restaurcia taky post kolonialny francuzsko vietnamsky styl exportovany zo Saigonu :))). Vyvar Pho jeden z lepsich v Bratislave. Stoji za vyskusanie..

Podnik hodnotíme na 8.5 z 10!

 

8. miesto získava La Pala, Trattoria & Pizzeria - member of Medusa

La Pala, Trattoria & Pizzeria - member of Medusa

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Šinská - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Super prístup k.... Deťom 🤩 Deti dostanú automaticky jedlo prvé, super výber jedál, farbičky, vymalovávanky, detská stolička sú v La Pala štandard. Odporúčam všetkým rodičom túto reštauráciu, naozaj rodinná kuchyňa, vyberie si každý. Veľmi priatelský personál..

Slavomír Loboz - Po dlhej dobe.... V Bratislave a len tak na "blind" rovno do La Pala....😁 Najlepšie čo sme mohli urobiť 🥰 Milý personál, vynikajúce jedlo, útulné Ambiente Ďakujeme.

Jozef Kučera - Áno, je to.... Príjemné posedenie s príjemnou a rýchlou obsluhou. Vedia po anglicky (je to kúsok od centra mesta), takže sa tam najedia aj zahraniční občania, turisti. Prostredie čisté, príjemné, jedlo chutné a víno tiež. Odporúčam..

Greta Mrazova - Veľmi príjemná talianska.... Reštaurácia. Pekné okolie, milo vystupujúci personál a chutné jedlo. (Možnosť bezlepkových cestovín!).

Zuzana Razova - Bola som velmi.... Spokojna s obsluhou vyborna pani, ktora tam uz pracuje roky a jedlo bolo vyborne. Odporucam 👍👍👍.

daniela vojtková - Krásna , útulná.... Reštaurácia s výbornou Talianskou kuchyňou a top kuchárom s výbornou Talianskou pizzou , príjemný a ústretový personál vždy s pozitívnou náladou a úsmevom na tvári 👍.

Lucia Varcholova - Mega. Dali sme si.... Steak s priatelom a kazdopadne jedlo bolo na urovni velmi rychlo a chutne.Obsluha pan Mikulas bol jeden z najprijemnejsich casnikov na profi urovni ktory nas v ten vecer v meste obsluhoval. Dakujeme este raz.Takze kto sa chce dobre najest a k tomu prijemna obsluha urcite odporucame..

FOODожник. - Odporúčam na návštevu!....

Michaela Labancová - Boli sme tu.... Už druhý krát a aj po druhý krát to bola velka spokojnosť. Príjemná obsluha, hneď si nás všimli a do 5 minút sme mali aj pitie na stole. Domáca limonáda skvelá. Aj pizza aj cestoviny boli výborne 🙏☺️. Určite sa radi vrátime znovu 🤩..

Vyktor Bercik - Pekné a.... Príjemné posedenie. Obsluha bola milá. 10.8. sme s priateľkou prišli na večeru. Blízko nás sedela väčšia partia ľudí, ktorí boli dosť hluční, nahlas sa smiali a nebrali ohľad na ostatných zákazníkov no zjavne to obsluhe nevadilo. Dávam 3 hviezdičky. Slabý výber jedál aj nápojov. Objednal som si pikantnu pizzu, ktorá vôbec nebola pikantná a navyše bola such, musel som ju zapíjať pivom. Chuťovo nebola zlá, no polotovar spravený doma v rúre by bol asi lepší. Priateľka mala cestoviny, ktoré boli celkom fajn..

Hodnotíme 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto patrí Partička

Partička

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Strolický - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Objednávame do firmy.... Skoro každý deň menu a z cca 200 objednávok bol jeden problém, ktorý vyriešili okamžite. Za mňa pomer cena/kvalita úplne super a teším sa na ďalšie jedlo od vás..

Christian Kanik - Jedlo mimo menu.... Je fajn. Menucka by boli tiez dobre, keby nebolo po kazde studene alebo nieco nedovarene. Tento problem mali aj ked sa dalo este konzumovat v priestoroch..

Michal Melicher - Super miesto na.... Vynikajuce pivecko a nieco na zajedenie. Kvalitny vyber piv aj jedla 🙂 Obsluha mila a sikovna.

Patrik Bodnar - No po novootvorení.... Som dúfal že to bude niečo lepšie. Možno tou pandémiou.

Sabína Buríková - Dnes sme sa.... Boli najesť u vás a veľmi nám chutilo, príjemný personál a tak isto aj atmosféra. Radi sa tam znovu vrátime. ♥️.

Lenka Glasová - Vcerajsia navsteva, maximalna.... Spokojnost, mila a rychla obsluha s usmevom na tvari, na jedlo sme dlho necakali a pochutili sme si! Konecne miesto,kde sa rada budem vracat,nakolko i mojej dcere chutilo.

Natalia Mlynarovicova - Boli sme tu.... Aj priateľom veľmi milá obsluha dobrá kuchyňa aj pekne prostredie za nás na výbornú.

Lucia Deutschová - Príjemný podnik s.... Fajn terasou, v sobotu večer som bez problémov zaparkovala, milý a ochotný personál, jedlo aj nápoje sme dostali rýchlo. Jedlo chutné..

MartyrBA - Výborné pivo, fajm.... Hamburger, otrasna pizza hodna 4 eur.

Jozef Polčic - Objednávam si tu.... Menu a vždy som spokojný. Bryndzové halušky sú famózne. Doručenie je rýchle..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!

 

6. miesto obsadzuje WOK & SUSHI

WOK & SUSHI

Čo hovoria foodblogeri:

Barbora Kopálová - Tento podnik hodnotíme takto - all you can.... Eat s ponukou pripravy cerstveho jedla podla surovin vlastneho vyberu, mila obsluha.

Svetlana Jarníková - Viac možnosti stravovania.... Na výber , švédske stoly,koľko zješ za jednotnú cenu 7,49 ...👌 Súper výber. Možnosť vybrať jedlo aj na objednávku . Časovo nenáročné ,vhodné na prestávku na obed. Doporučujem..

Adam Kováč - Celkom fajn reštaurácia.... Kde sa dá dobre najesť, veľa jedla na výber, jediná nevýhoda že sa na mieste nedá platiť kartou.

Radovan Bahna - Pomerne pestré bufetové.... Stoly, možnosť výberu, resp. vyskladania si vlastného grilovaného taniera . Dosť rušná reštaurácia..

Andrej Lcs - Celkom dobré dá.... Sa vybrať, od sushi gril baru som očakával trochu viac nakoľko všetok malo rovnakú chuť sójovej omáčky. Ale inak za tú cenu je na vyber.

Martina Tonhauserová - Ako vzdy sme.... Sa najedli do prasknutia a to i napriek tomu ze sme dosli chvilku pred zaverecnou. Pitie nam doniesli rychlo a jedlo ktore sme si nechali pripravit tiez, nakolko restauracia bola takmer prazdna. Deti mali opat zazitok z robota, ktory nam doniesol jedlo na tanieri..

Matuš Vráb - Za 9 eur.... Jem koľko chcem, skvelé. Ak sa príplatí je k dispozícií aj časť so suši. Oceňujem robota ktorý roznáša nápoje. Určite ešte niekedy v budúcnosti navštívim..

Veronika Véghová - Majú tam cooloveho.... Robota,ktorý roznasa rybky Veľký výber,čerstvé jedlo.

Renata Vajdakova - Vzdy sem rada.... Zajdem ak nie som rozhodnuta co by som si dala na obed. Najdem tu od vsetkeho nieco a za mna je tu najlepsia ostrokysla polievka v BA z tohto typu restauracii..

gabika cveckova - Kuracie karí so.... Zeleninou a jasminovou ryžou,veľmi lahodné chutné ....

Hodnotíme 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Pho Vietnam Restaurant

Pho Vietnam Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

ivan hos - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Kvalita išla dole. Polievka.... Na stole až po kačku. Trikrát som.na nich kričal či si môžem objednať (16,00), až som išiel do kuchyne. Jedlo fajn, ostrokyslá bývala lepšia. Predavač oprsklý..

kraken ko - Vyborna vietnamska kuchyna,.... Ostrokysla polievka je vynikajuca, curry omacka k masu asi najlepsia co som v BA mal. Hviezdicku strhavam len za interier, ten je desny, ale odporucam navstivit..

Luboš 73 - Reštaurácia Vietnamská :.... Dávajú síce veľké porcie aj dobre spravené ale ako môže za barom byť človek ktorý podľa môjho názoru by nemal byť vôbec v kuchyni ale mi chutilo ale niekedy to fakt s tou hygienou preháňajúďakujem.

daniel - Dobrá vietnamská kuchyňa..... Vynikajúce bun bo nam bo. Pravidelne navštevujem a môžem len odporučiť..

Jano Dančej - vždy mi chuti..... Jedlo z woku a k tomu pražené rezance. alebo jedlo s woku len zelenina s omáčkou a rezance..

Rudolf Nemet - Podľa mňa je.... Jedna najplšia vietnamská reštaurácia.

Milan Regec (Malantheon) - Treba zažiť. Na.... Toaletu ale choďte radšej predtým..

Martina Fajnorova - Skoda ze nemaju.... Rozvoz jedlo super aj cena dobrá.

Boris Ebster - Najlepšia pho bo.... Polievka akú som kedy mal..

Marek Beseda - Prostredie...chladná táckareň, jedlo.... Výborné,personál sa snaži napriek jazykovej bariére...odporúčam, cez obed problém s parkovaním....

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

4. miesto obsadzuje Soupa Bistro

Soupa Bistro

Čo hovoria foodblogeri:

Anna Porubanová - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Veľmi milá obsluha,.... Milujem ich paradajkovú polievku!.

Patrícia Dimitrovová - Skvelé jedlo, milá.... Obsluha...aj nabudúce :).

Združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia - V Soupa na.... Račianskej 22 (priestor Kulturama) sme orgnizovali už niekoľko eventov - diskusií a školení, a vtedy sme boli spokojní. Priestory boli krásne a včas pripravené, ľudia zo Soupy ochotní a milí a jedlo chutilo. Ďakujeme, že to robíte takto. Budeme sa k vám vracať..

Lucia Blašková - Najlepšie jedlíčko široko.... ďaleko! Brala by som ešte viac vegan, najmä teda bezlakto..

Dana Krajčír - Bratislava sa môže.... Pochváliť týmto úžasným bistrom, ktoré je síce trošku schované medzi bytovkami (byty pri mýte), ale aspoň je tam ticho a kľud. Chodievame celá rodina a je to pre nás vždy potešenie sa takto výborne najesť. Ďakujeme skvelému personálu v kuchyni (je vidieť, že vedia variť), bistro je vždy čisté a hlavne myslíte aj na deti (detský kútik výborne vybavený) + ako bonus útulná terasa. Robíte to skvele. Držíme palce..

Tomi Tóth - Chutná polievka, veľmi.... Dobre to padľo po ceste domov z práce. Ešte že majú otvorené do 19tej 😉.

Pavol Oreško - Výborná kuchyňa. Jediná.... Nevýhoda je, že majú skoro stále plno... Nehrajú sa na vegánov a ani vegetariánov čiže si vyberie naozaj každý. Majú naozaj dobre zloženú dennú ponuku... - Dve stabilné polievky (ostro kyslá a paradajková) a vždy dve ďalšie -Kuskus, bulgur pripadne niečo v tom duchu... -Tiež majú vždy mäsovú a aj nejakú vegetariánsku fašírku a prívarok.... Robia aj raňajky, tie som však nikdy neskúšal...

Faustína Fedáková - Mnam mnam mnam..... Veľmi dobre jedlo, hlavne vegetariánske verzie. Platba mozna aj kartou..

Erik Berger - Jedlo je naozaj.... Velmi chutne. Atmosfera jedalne je velmi prijemna. Co sa tyka velkosti porcie, tu vidim kamen urazu. Naklada sa az extremne ekonomicky, dnes 4 male kusky masa (stroganov). Po prevazeni pani doliala stavicku miesto masa. To mi pride az usmevne vzhladom za cenu denneho menu ktore nie je nizke. Neodporucam pre hladnych ale ak si chcete dat nieco pod zub, je to ok..

m bogar - Domáce jedlo, mala.... Prevádzka, príjemná atmosféra, občas veľa ľudí. Možnosť vziať jedlo so sebou..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - BÁNH MÌ HUY

BÁNH MÌ HUY

Čo hovoria foodblogeri:

Sao Feng Zhang - A ako to hodnotíme? : Mám rád ázijské.... Jedlo, a toto je presne to čo som hľadal. Všade v Bratislave rovnaké ponuky (kung pao, 8 drahocennosti, chop suey, sushi) ale práve od tohoto sa bagety líšia. Skvelá chuť, vôňa, niečo úplne nové, veľmi chutné. Ľadový čaj matcha treba skúsiť! Perfektné, nikdy som nič podobné nemal. Ostrokysla polievka bola niečo úplne iné ako ponúkajú ostatné ázijské bistra, menej solamylu a viac "čerstvej" chuti, úžasná. Čiste prostredie, príjemná atmosféra, milý usmiaty predavač ktorý nám ochotne všetko priniesol ku stolu. Dnes sme boli s kamarátmi prvý krát, ale rozhodne nie posledný. Tento podnik bude prvý ktorý navštívim keď pôjdem najbližšie do mesta. Rozhodne sa svojou chuťou zaradil medzi moje top reštaurácie! ♥️.

Noemka hayek - Veľmi príjemné prostredie,.... Vybrala som si z ponúky číslo 7. Bolo to Fajn, aké chcela by som ešte vyskúšať aj iné bagetky u nich na porovnanie, celkovo múzeum len odporučiť skvelá chuť.

Moni Ka - Konecne Banh Mi.... I v BA!! V CR a vsade inde boom Banh Mi je uz davno. Bagetka naozaj dobra, makka. Dobre vyvazenie masa so zeleninou a fajn koriander a cili k tomu ako sa patri.. Mne chutilo..

Stano Gálus - Pozrite sa na.... Tú najlepšie naloženú bagetu s dobrotami v meste. Niečo tak zaujímavé, nové, chutné a inovatívne tu dávno nebolo! Bageta nemá konkurenciu a zmiešala niečo tak prosté ako bagetu s niečím tak bohatým na chute ako je vietnamská kuchyňa. Výhodou sú vždy čerstvé bagety, ktoré majú z vynikajúceho zdroju. A tak isto aj ingrediencie. Reštauráciu poznám ešte z čias začiatkov a určite sa sem vrátim. Vrelo odporúčam! A pozdravujem ✌️.

Adela Kovářová - Fantastické. Málokedy sa.... Z bagety najem, ale pri tejto sa mi to podarilo, lebo je naozaj štedro naplnená šťavnatým mäsom doplneným chutnou paštétou a šalátom. Chystám sa do Vietnamu a teším sa, že mám príležitosť predtým ochutnať Bánh mi. Cena je dobrá, majiteľ zhovorčivý, priestor veľmi príjemný. Prídeme znova. 😊.

Peter Kostka - Skvelé bagety, ktoré.... Sa svojou osobitou chuťou úplne odlišujú od štandardnej fast food ponuky bratislavskej ulice. od prvého kúsku je zrejmé, že majiteľ si dáva záležať na kvalite bagetky. Pečie si ich sám vo vlastnej pekárni podľa vietnamskej receptúry. ich chrumkavosť je svetová :-). Ďalším špecifikom je autentická chuť surovín, ktorými sú bagetky plnené. Tým, že sú marinované v rôznych, pre nás stále neznámych, ázijských omáčkach, ich chuť je povýšená na nadštandardnú úroveň ! V ponuke je 8 bagiet a väčšina z nich stojí 3,90. Okrem mäsových bagiet alebo makrelovej bagety si na svoje prídu aj vegetariáni či vegáni ! My sme vyskúšali aj veggie aj vegan bagetu. BÁHN MI TRÚNG (vietnamská praženica, šalát, koriander, zelenina) bola svetová, človek by z tak jednoduchého zloženia určite nečakal takú skvelú chuť. Kombinácia chrumkavej bagety a skvele ochutenej praženice s koriandrom bola dokonalá. Ešte väčší chuťový zážitok však znamenala BÁHN MI DAU PHU (marinované tofu, šalát, koriander). naozaj netuším v čom chlapci tofu marinovali, ale tak skvelo ochutené tofu som ešte nejedol. A opäť v dokpnalej harmónii so skvelou čerstvou bagetkou a koriandrom . V ponuke BÁHN MÍ HUY sú aj štyri polievky, z toho jedna vegánska. Určite však nevynechajte kávu ! CÁ PHÉ TRÚNG (káva s vtáčím mliekom) je chuťovým skvostom ! BÁHN MÍ HUY - skvelá voľba za skvelú cenu !.

Eva Širgelová - Už som skúsila.... Od nich viac Veganskych jedal a za každým veľká spokojnosť 😊 Sú úžasní a veľký výber jedál čo je úplne super 🙂 Pre mňa jedna s TOP reštaurácii v BA 👍 Dnes som skúsila do práce si objednať Veganske pikantne guľky s ryžovými rezancami a ako rezance tak aj guľky boli MŇAM veľmi som si pochutnala 😋😊 A tak isto aj kolega bol veľmi spokojní tiež mu veľmi chutilo skúsil kuracie na ostro s ryžovými rezancami 🙂 Ďakujeem !!♥️.

Zoltán Dioszegi - Vynikajúce jedlo, bohatý.... Výber a skvelá obsluha..

Adriana Mižigárová - Huy Vege je.... Dlhoročná klasika, ktorá zakaždým poteší. Vegánsky výber je skvelý a pho dokáže vyliečiť ťažké dni..

Maroš Axamit - Jedlá boli chutné.... A za primerané ceny. Vadí mi však, ak sa niekto prezentuje ako vegetariánska alebo vegánska reštaurácia a nakoniec má v ponuke mäso a čašník má na tričku vtip s klobásou. Mali by sa tak prestaň prezentovať, aby vegáni, ktorí chcú podporiť vegánsky podnik mohli ísť radšej inam..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

2. miesto získava Houdini Restaurant

Houdini Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Jana Puškášová - K tomuto je už len potrebné dodať: : Dlhšie som sa.... Sem chystala a nakoniec neplánovane zašla počas potuliek Bratislavou. Priestory sú príjemné, útulné. Reštaurácia bola prázdna, a čašník sa nám mohol venovať naplno. Predjedlo jednohubky z hovädzej sviečkovice boli chutné a v zaujímavých kombináciách. Hráškovú polievku, a hlavné jedlá jahňací chrbát a osso bucco hodnotím vysoko pozitívne. Dezert tvarohová tortička s mangovým sorbetom len podčiarkol výnimočnosť nášho nedeľného obeda. Obsluhe dávam 100 bodov. Určite sa niekedy vrátime..

Diana Szlovinczová - Jedno veľké wow.... Jedlu, obsluhe a priestoru! Úžasne sme si vychutnali kvalitné suroviny. Škoda len že je slabý výber dezertov, ale určite sa radi vrátime..

veronika dlugosova - Vynikajúce jedlo a.... Perfektný servis!.

Pavol Schmál - Veeeeelmi milý personál.... Ktorý vás privíta hneď pri vchode do reštaurácie úsmevom. Čašnícka profesionalita a zase úsmev :). Jedlo super fakt!.

Milos M. - Boli sme sa.... V tejto reštaurácia najesť viac krát. Vždy maximálna spokojnosť. Jedlo, obsluha,prostredia na veľmi vysokej úrovni. Ceny zodpovedajú tomu čo dostanete ako protihodnotu. Za mňa hodnotenie 100%..

Anička Bočkova - Veľmi prijemne prostredie,.... Výborne jedlo , fenomenálny dezert a úžasná obsluha . Odporúčam všetkými desiatimi..

Alexandra Horváthová - Prijemne priestory, jedlo.... Výborne- avsak menej ochutené. Pre mna za tu sumu prilis obyčajne dochutene. obsluha 100%, len ta hudba - úplne mimo bohužiaľ..

Alexandra Pavlovičová - Krásna reštaurácia, s.... Prístupom, aký som očakávala a chuťovo bolo jedlo na jedničku..

Kristína Martonková - Na raňajky veľký.... Výber jedla takže super nemám čo vytknúť, na úrovni..

Konrád Wenzl - Famózne jedlo, krásne.... Prostredie, profesionálna obsluha..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto obsadzuje Massimo Ristorante

Massimo Ristorante

Business miesto

Čo hovoria foodblogeri:

Branislav Pecho - K tomuto je už len potrebné dodať: : Ako vždy, vynikajúce.... Jedlo, stejky🥩 ako majú byť, chutné, tiramisu a aj domáca limonáda boli výborné👌. Nedá sa nepochváliť👍Môžme len odporúčať.B+D👫.

Jana Svitkova - Jedlo vyborne, ale.... Vysoka cena za to, co sme dostali..

Veronika Chovanova - Úžasná atmosféra, áno.... Ceny síce vyššie, ale jedlo výborné..

Marta Míčová - Super jedlá,dobra a.... Rýchla obsluha,spokojnosť úplná...aj na budúce....

M M - Vyborna restika iba.... Vyssia cena, obshluha mila v pohode..

Erik Marko - Po prichode nas.... Milo privitali a aj bez rezervacie nas usadili.Na vyber boli tri predjedla,dva druhy polievok ,z hlavneho jedla toho bolo viac .Vybrali sme si cestoviny, ktore boli vynikajuce .Nehovoriac o predjedle ktore bolo famozne.Polievka dokonala.Verim ,že si každy pochuti.odporučam navštiviť..

MUDr.Dagmar Tarinová - Výborná reštaurácia. Maximálna.... Spokojnosť s jedlom a čistota!!!. Pekný zážitok..

Branislav Kachnič - Naša obľúbená reštaurácia..... Krásne prostredie, výborná obsluha. Super jedlo. Fantastické mušle sv Jakuba, pizza, aj steak. A samozrejme prosecco.

Monika Štefaničková - Objektívne jedna z.... Tých lepších reštaurácii v Bratislave. Na slovenské pomery vyniká niečím netradičným, a to je obsluha. Neskutočne profesionálny, milý a priateľský personál. Jedlo naozaj fantastické, ochutnali sme kozí syr v sezamovej kruste, domáce ravioly plnené telacím mäsom, špagety s krabom v šafranovej omáčke a kalamáre. Najlepšie tiramisu aké som kedy jedla, rumový koláč s vanilkovým krémom a pistáciami tiež výborný. Čerstvo upečený domáci olivový chlieb fantastický. Kvalita samozrejme zodpovedá aj cene. Príjemné prostredie, milý personál a fantastické jedlo. Takto má vyzerať gastronómia..

Maroš Rafaj - Výborná kuchyňa,obsluha nad.... Pomery...skvelé sme sa naobedovali...Odporúčam....

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.