Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Novom Meste. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

10. miesto - Brick Beer & Restaurant

Brick Beer & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

frantisek petras - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Musim zmenit hviezdy,.... Vyrazany kvalitativny posun (po korone) smerom dole. Jedlo a pivo zatial stale ok, ale výrazne sa zhorsil (vymenil) personal, co bol absolutne pozitivny prvok tohto podniku. Drzim palce majitelom, Brick bol pre mna fenomen, ako sa aj vyssimi cenami, ale kvalitou dá presvedčiť a mat stale plny podnik..

MACO Vonder - Rad sme chodim.... Na menu, pozorny personal,jedlo ma dobry pomer cena/kvalita...cca 10 eur/osoba za obed + nejaky ten drink alebo kavu mi pride fer. Navyse ak ste fanusikom hokeja je mozne ze tu stretnete nejakeho toho znameho hokejistu alebo trenera ;-).

Lubos Klimek - Chutne jedlo, prijemne.... Posedenie, vynikajuci 9bsluhujuci personal. Vrelo odporucam. A tiez ru maju vlastne parkovisko. 👍👍👍👍.

Pavol Chomanič - Top miesto na.... Obed/pivo v rámci nového mesta, priateľné ceny :) Odporúčam.

Maria Ocenasova - Super obsluha ,nemáme.... čo vytknúť ,miesto na zábavu ako vyšité 😀😀personál na 100%.

Ladislav Lopata - Dobré jedlo, príjemná.... Obsluha .. čašníci doniesli všetko jedlo naraz tak ako sa patrí. Rád sa vrátim..

richard zahorsky - Neochotný a arogantný.... Prístup ku zákazníkovi. Drzá ignorancia potom čo sme boli oklamaní. Vymeňte personál !! Boli sme 2 osoby s účtom cez 70€ ktoré sa absolútne nervovnaju s prístupom k tomu adekvátnym..

Jozef Novak - Reagujem na recenziu.... P.richard zahorsky.neviem ako ste boli oklamany?jedalny a napojovy listok ste mali na stole aj s cenou!kamerovy zaznam preukazal ze sa vam venovali dvaja casnici.v brick beer podavame profesionalnu obsluhu.podla vasho spravania vy vsak zjavne patrite do nizsej cenovej skupiny.team brick.

Vladislav Anguš - Usmiata, "bláznivá", rýchla.... A profi obsluha... burger fajn... všetko na jednotku (hviezdičku si nechám na budúce)....

Martin Zelinka - Pivo Staropramen, Hoegaarden..... Jedla z kazdeho druhu nieco. Pivo standartne dobre, kuchyna dobra. Pivaren ktora si drzi svoj standart..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto obsadzuje Schoppa restaurant

Schoppa restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Borba - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Vynikajúce jedlo krásne.... Prostredie milá a šikovná obsluha. Dúfam ze sa čoskoro o päť vrátime..

Peter Alex - Krásna reštaurácia v.... Prírode. Kvalitný koncept a rýchla, milá obsluha. Výborné jedlo je samozrejmosť. Doporučujem. 5️⃣ z 5. 👌✔🙂.

Tomas Hledik - Veľmi príjemné prostredie..... Milá ochotná obsluha. Sedeli sme len na terase (mali sme grepovo-pomarančovo-zazvorovu limonádu a citronádu). Pes dostal misku s vodou. Vyššia cena, ale už si zvykáme všade..

m bogar - Reštaurácia na kľudnom.... A odlahlom mieste v prírode, prístupná hlavne s autom. Jedlo bolo chutné, menšie porcie, cena vyššia..

Radmila Randjelovic - Veľmi príjemná reštaurácia.... S terasou a výhľadom. Jedlo deťom veľmi chutilo, najmä „kurča v pekáčiku“. Odporúčame túto reštauráciu..

Marta Kosnarova - Velmi pekna restauracia,.... Interier urcite zaujme. Obsluha prijemna a jedlo vynikajuce. Dalsie plus je, ze ste v Bratislave a zaroven v lese. Urcite sa vratime..

Tomi Tóth - Sadol som si.... U nicht na terase na pivo, lebo už nepredpokladám, že by som v tomto roku, ešte také príjemné počasie nemohol zažiť. Jedlo som teraz neskúsil a neviem aké to je v nútri, ale to vyskúšam zase nabudúce. Na terase bolo príjemne. Jednu hviezdu som ubral kvôli cene, 3,50€ za pivko je už aj celkom dosť. Také vysokohorské ceny 😂🤣 Možno by sa dalo na tej cene ešte ubrať??! Inak celkom fajn miesto ....

Julia - Super prostredie, jedlo.... Neskutočné, obsluha príjemná. Mohli by ste zaradiť do ponuky aj bezlaktózové mlieko, ale aj tak dávam 5⭐️☺️.

Lukáš Lajcha - Príjemná obsluha v.... Krásnom prostredí. Jedlo výborne pripravené. Nestihol som odfotiť ale tvarohová torta 🍰 bola bombová..

Jana Machala - Strávili sme tu.... Príjemný čas v oddelenom salóniku pre 25 osôb s výhľadom do prírody. Jedlo na vysokej úrovni. Obsluha bola veľmi milá. Záchody by mohli byť krajšie..

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!

 

8. miesto si zaslúži LeTorri - Restaurant & Bar

LeTorri - Restaurant & Bar

Business miesto

Čo hovoria foodblogeri:

Jana Vikor - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Objednali sme si.... Cez Bolt z LeTorri špagety a rezeň, cca o pol piatej poobede v utorok. Celkom rýchlo spravené a doručené, špagety "alabolonez" boli velmi chutné a rezeň, hmmmm, ten kurací rezeň...mňam! hltala som ho, tak mi chutil, konečne osolené jedlo, stále si musím soliť keď si inde objednávam, aj hranolky mňam. Za mňa ako rezeň maniaka supiš, mám už čo to pobehané a pojedené po Bratislave :) ďakujeme, určite objednám znova!.

Tomáš Fašung - objednavka cez wolt.... Jedlo super a dokonca aj teple.Nemam vyhrady vyborne jedno a urgentne dorucenie:) odporucam.

Monika Firákova - Stretnutie s priateľmi.... Na obed alebo večeru si vždy zvolíme túto reštauráciu. Nikdy nesklamu, personál pozorný a prostredie veľmi prijemne. Vidíme sa !🍕.

regina ibolyova - Najlepšia tiramisu na.... Svete. Personál a jedlo na jedničku....určite sa rada vratim...doporučujem na 100 %.

Adriana Orolinova - Chcela by som.... Doporučiť najlepšiu pizzeriu v BA, veľmi príjemne posedenie a rada sa vrátim 😊.

Martin Bielik - Zostali len omrvinky.... Pre plač 😀 Nooo za mna super. Isto si ešte objednané. Veľmi fajn bola margerita ta rajcinka robila takú stavnatost a chuť to sa mi rátalo, take ľahké. Peperoni bola tiež fajn no asi by som uvítal menej salámy, to je však vec pohľadu. Ale super, lepšiu som zatiaľ v BA nejedol. Cesto bolo tiež super.

Michal Martinec - Dnes sme boli.... U Vas s manzelkou na veceri. Trosku sme sa bali, nakolko sme citali recenzie, ktore nie su uplne najlepsie, ale najlepsie je, ked si clovek urobi nazor sam sme si povedali a prisli sme. Musim povedat, ze atmosfera v restauracii velmi prijemna. Casnici vsetci prijemni a mili. Jedlo chutne. Jedine co by som vytkol by bol prvy telefonicky kontakt. Najprv to zdvihla nie velmi prijemna slecna/pani, ktora mi dala k telefonu ineho pana. Ten so mnou vybavoval objednavku stola a bol podobne prijemny. Pripadal som si, ako keby som ho obtazoval. Mozno mal len zly den, ale to by malo ist bokom v takejto praci. Toto v nas obavu o to, ake to realne bude len umocnilo. V kazdom pripade toto vysperkovat a bude vsetko super :) berte to ako konstruktivnu kritiku, nie ako utok. :) Urcite si este objedname pizzu v buducnosti, lebo ten pizza chlieb, ktory sme dostali k pradajkovej polievke bol uzasny :).

Annamária Lopatová - Za mňa jedna.... Z naj reštaurácií. Negatívne komentáre asi mali len smolu. Ja si objednávam pravidelne a stále chutné. Úplná topka je pizza Margherita di buffala a šalát s kozím syrom - je náročné nájsť chutný kozí syr, ale LeTorri sa to podarilo :).

Ivo Jurčacko - Príjemné prostredie aj.... Obsluha. Jedlo chutné, len sme to prehnali z množstvom - 5 chodové menu je veľa, úplne by stačilo predjedlo, hlavné jedlo a dezert. Ak bude príležitosť radi sa vrátime.

Daša Vargová - Reštauráciu LeTorri odporúčam.... Všetkými desiatimi - chutné jedlo, skvelé vínko, veľmi milý a vtipný pán čašník, ktorý sa nám venoval, čo ešte viac vylepšilo náš dojem z celého večera. Určite sem rada zavítam aj nabudúce ☺️.

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto - Don Quijote

Don Quijote

Čo hovoria foodblogeri:

Suza - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Nahodou sme boli.... V okoli, tak sme prisli vyskusat - zo zaciatku vyzeralo byt plno (okolo 20ej), casnicka nam vsak pomohla najist prazdny stol a usadit nas. Nemaju obrovsky vyber, cca 13 pízz, piva rozne na tabuli na vycape. Myslim si, ze si kazdy vyberie k spokojnosti ;) Na nealko maju aj Kofolu, aj Bernarda nealko moznosti. K pizzy nie je co vytknut, jemne tenke cesto a nadychane okraje, je ponuknuta moznost si dat ocesnakovat okraje, odporucam vyuzit ;) Mali sme tri rozne pizza - prosciutto, vivaldi (quatro stagione inde) a buffalina. Vsetky vyborne. Cakanie na pizzu adekvatne na plny podnik, pivo to vynahradilo :) Servis uplne super, mali sme velmi milu casnicku, ku koncu bolo trochu viacej ludi a ked chodili platit, tak sme museli chvilu pockat, kym ku nam pride. Zazila som vsak horsie a prijemne prekvapil celkovy pristup a mila atmosfera..

lubomir dait - Anglicky prístup na.... Bare - prides, objednaš, zaplatíš - ak sedíš vonku..

Jozef Godal - Výborná pizzka a.... Pivo ani nehovorím, stále je možnosť niečo chutné 🍺🌮🍕.

Kamil Vanko - Jedlo a nápoje.... štandardne vo vysokej kvalite. Mali sme pizzu lojzko. Čo však už opakovane zanechalo nepríjemný pocit je kvalita a hlavne správanie obsluhy, ktorá bola slušne povedané odmeraná a bez náznaku akej koľvek pozitívnej emócie, či chuti do života. Slečne/pani, ktorá sa o nás "starala" odporúčam inú profesiu, lebo v tejto sa zjavne nenašla.. snáď mala len zlý deň..

Rudolf Kollarik - Veľmi milá,rýchla a.... Ochotná obsluha,pizza bola super,tenké cesto a nadýchané chrumkavé okraje,pečená na dreve 👌 Na výber pivečká z remeselných pivovarov (za mňa hlavne Wywar Jozef II ),taktiež original kofolka..super 🙂 Všetko čisté a pekné za príjemné ceny,určite sa vrátime,odporúčam každému 😉.

Tomi Tóth - Fajn miesto. Dâ.... Sa celkom príjemne posedieť pri chutnej pizze a dobrom pive. Dá sa platiť aj kartou. Celkovo dobre miesto..

Lucia Deutschová - Pre mňa najlepšia.... Pizza v Bratislave! Pizza aj pre veganov 🙂 Personál príjemný a veľmi ochotný 🙂.

Patrik Mikéci - Super podnik. Prišli.... Sme štyria, v utorok večer a bolo plno. Keďže som dostal odporúčanie od kamarátky tak sme sem išli s kladými očakávaniami a tie sa aj naplnili. Mali sme pizzu a pivká, no odfotiť som stihlo len polovicu z jednej pizze 😄 tie boli úžasné. Jedny z naj aké som jedol. Interiér prevádzky je veľmi prijemný, moderný a vkusný. Páčila sa mi priecka vedľa baru kde robili pizzu. Problém je len s parkovaním. Najľahšie zaparkujete na platenom parkovisku vedľa Billa, ale zadarmo je prvých 90min, čo je celkom postačujúce..

Adam Barus - Velmi dobra pizza.... A kopec srandy! Navecer okolo 7-8 tazko najst prazdne miesto..

Karla Klein - Veľká vyťaženosť podniku.... Svedčí o jeho kvalite. Perfektná pizza pripravovaná v peci priamo pred vami je určite hodná 5 hviezd. Na svoje si prídu aj pivári. Okrem toho že sme si na začiatku nemali kam sadnúť sme mali len pozitívne zážitky či už s obsluhou ale aj s jedlom. Určite odporúčam 💪🏽✌🏽..

Hodnotíme 8.8 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Geisha Sushi Bar

Geisha Sushi Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Mário Péder - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Priestor veľmi malý,.... Taký zaujímavý čo sa týka konceptu a dizajnu. Každopádne my preferujeme keď je viac miesta a nemám pocit že všetko čo poviem vedia ešte o 4 stoly ďalej. Jedlo bolo veľmi dobré - ostrokysla polievka bola zaujímavá, skôr kyslá než ostrá, chuťovo sme takúto ešte nemali v BA, ale bola veľmi dobrá aj na takýto iný štýl. Sushi jedno z najlepších v BA čo sme ochutnali. Určite odporúčame vyskúšať, ľutovať nebudete..

Zuzana Sepešiová - Menu pre dvoch.... Veľmi chutné, primerané množstvo, krásne naaranžované, no nič extra chýbalo niečo “špeciálne”, obsluha milá, pekný priestor,vpriliš eľa kvetov, isto prídeme vyskúšať ešte niečo iné, kokosové tiramisu úžasne !!.

Lucia Jančulová - Pre mňa naj.... Sushi v Bratislave, vždy čerstvé, super vychutene rolky, pekný priestor a milý personál. Odporúčam..

Dušan Kubov - S návštevou tejto.... Reštaurácie som bol veľmi spokojný. Bol som príjemne prekvapený z kvality prevedenia sushi a aj jej samotnej chute. Prostredie bolo veľmi príjemné, tiché a vhodné najmä pre páry. Čo by som vytkol, tak práve to, že nebolo možné platiť kartou, preto som musel ešte v rýchlosti hľadať najbližší bankomat. Tiež by som vytklo kvalitu sushi pri donáške, ktorú som z tejto reštaurácie využil už v minulosti, preto ma návšteva príjemne prekvapila..

Andrejka Jánošová - Objednala som si.... Sushi best of Geisha- Double Salmon - cez donášku a hodnotím ho ako chutné, kvalitné aj vizuálne lákavé🍣. V rámci ďalšej objednávky som ochutnala miso polievku a pokè Mayo salmon - tiež oku lahodiace, chutné, svieže, zdravé jedlo🍲🥗🥣.

Marek Adamovic - Najúžasnejšie sushi, aké.... Som na Slovensku jedol .. a že ho bolo dosť .. je na výber množstvo roliek všemožných kombinácií, určite sa oplatí skúšať.. cena je adekvátna ku kvalite.

Katarína Dubová - Geisha je vždy.... Zárukou kvality a dokonalej chuti! Odporúčam všetkými desiatimi! 10/10.

Zuzana Kovaľová - Za mňa určite.... Najlepšie sushi v Bratislave. Jedlo sme si objednali cez donášku, kurier super, veľmi milý. Ochutnali sme double salmon a rainbow. Výborná chuť, vizual tiež výborný, čerstvé, určite odporúčam každému milovníkovi kvalitného sushi..

Filip Ondrík - Dneska velmi otravena.... Pani casnicka pri normalne slusnej otazke ci mi vedia spravit Tobiko sushi set pol na pol s tempurou a bez tempuri, tak najprv na mna nechapavo vyblafla s otazkou ako to myslim a potom velmi neochotne povedala, ze sa to neda. Roky co si objednavam v Geishi to nebol problem a zrazu je, uz dlhsie ma tam stve tento pristup danej casnicky v okuliarokch. Na dnes ma chut presla po pohlade na casnicku z ktorej mam pocit, ze tam je za trest a odisiel som..

Alexander Alstok - Skvele jedlo ako.... Vzdy, ked sem zavitame. Prijemny personal a must have Deak rolka, ktoru vam odporucam vyskusat. Jedina skoda ze japonske pivo Asahi je v skutocnosti vyrobene v Taliansku, ale chutilo dobre 😉. Toto miesto odporucam navstivit. Vzdy sa tu dobre najeme..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si zaslúži Steak House

Steak House

Čo hovoria foodblogeri:

Katka Jancinova - K tomuto je už len potrebné dodať: : Vyborne jedlo, mily.... Personal. Vzdy nam tu chuti..

Oto Petrík - Prostredie príjemné, obsluha....

Samoautorita - Milá obsluha Kvalitné jedlo.... Za priatelnú cenu Čo viac dodať. 👍👌👌👌💯.

Matty - Milá pani majiteľka,.... Výborný a milý kolektív, môžem len od srdca odporučiť …. Jedlo úplne splna najnáročnejšie požiadavky, nenájdete v okoli lepšiu reštauráciu. 🍽 🍵🧆🍰☕️👌🏻👍🏻🆒❤️.

Tatiana Petrikova - Výborné jedlo, skvelá.... Obsluha, príjemné miesto..

Ildikó Horváthová - Príjemné prostredie, milá.... Obsluha, dokonalé jedlo! Vrelo odporúčam!.

Martin Morihladko - Obsluha steak tip.... Top dokonca aj parkovanie prebehlo hned.

Dana Libiaková - Veľmi pekné miesto..... Príjemná hudba. Milá obsluha. Jedlo chutné :) 5*.

B H - Doteraz nikdy nesklamali,.... Steaky vzdy spravene perfektne, obsluha, priestor bez chyby. Urcite prideme znova..

Lubomir Kohut - Zabehnutá reštaurácia veľmi.... Pekný interiér hlavne z dreva ktorý nepôsobí gýčovo ani lacno. Priestory sú menšie. Milá ochotná čašníčka kolega pôsobil trochu odmerane akoby mu uleteli včely. Čo sa týka jedla cena zodpovedá Bratislave a súčasnej situácii . Ribeye steak nebol zlý ale jedol som už aj lepšie baby zemiaky v poriadku. Hubová omáčka chutná ale bolo v nej malo húb..

Dávame 8.8 z 10!

 

4. miesto si rozhodne zaslúži Bufet Železná studnička

Bufet Železná studnička

V prírode Bike-friendly

Čo hovoria foodblogeri:

Lenulka Lenka - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Železná Studnička je.... Skvelý výber kde tráviť voľný čas. V bufete máte na výber množstvo nápojov , jedál, slaných dobrôt a podobne. Personál veľmi milý, na jedlo sa čaká len chvíľu. Určite odporúčam.. určite si každý vyberie.. za mňa super.. kapustnica bola úžasná...

Suza - Ci cez leto.... Alebo na jesen, zakazdym sme si pochutili a vychutnali kavicku, capovane pivo (dokonca capovany radler!), alebo aj hriaty ribezlak. Byva casto vela ludi, no rad sa vzdy hybe rychlo a kedze rozsirili sedenie, tak je aj vzdy miesto. Ponuka sa tiez pravidelne obmiena a rozsiruje, za mna je laska a klasika prave hotdog ❤ Radi sa tu zastavime aj nabuduce..

Milan Moravcik - Najlepší bufet na.... Železnej studničke! Kvalitné produkty, najširší sortiment! V lete si vždy dáme zmrzlinu a domácu bublaninu! Tiež kapustnica a guláš boli dobré. Čoskoro sa rozrastie....

Petra Gaálová - Výborne miesto na.... Prechádzku a oddych,v bufete majú kvalitné jedlo a to vždy milo prekvapí, hlavne na Slovensku..

Ludmila Viskupova - Široká ponuka teplých.... Aj studených jedál a nápojov. A k tomu milá obsluha.

Tomi Tóth - Okolie Studienky sa.... Pomaly ale určite modernizuje a skrášluje. Tak to je aj s bufetom. Pri prechádzke vždy rád zavítam sem. Mali veľmi chutní guláš. Som rád, že sa to tu stále modernizuje a obnovuje. Pri prechádzke a turistike sa vždy oplatí navštíviť toto fajn miesto.....

Lucia Deutschová - Občerstvenie v krásnom.... Prostredí, perfektná ponuka klasických aj menej všedných jedál a nápojov, dobrá organizácia prijímania a výdaju objednávok, príjemný personál. Jedlá sú mimoriadne chutné a pripravené kvalitne a esteticky :).

daniel - Príjemné posedenie v.... Peknom prostredí. Pravidelná zastávka na malé občerstvenie..

Martin Jánoš - Príjemný podnik uprostred.... Krásnej prírody. Naozaj na železnej studničke. Keď som miesto navštívil, prebiehali tam rekonštrukcie strechy a zadných priestorov, ale prevádzka funguje na plné obrátky. Ešte aj guláš sa veselo varil. Ponuka je pri vstupe prehľadné napísaná. Usmievavá milá bufetárka. Výdaj cez okno. Ak príprava jedla trvá dlhšie, dajú bzučiak s blikajúcim svetlom, ak je objednávka hotová. Slušný výber slaného i sladkého jedla. Tradičného i svetového. Kávy, alka i nealka. Dá sa platiť kartou. Určite som tam nebol naposledy..

Andrejka Jánošová - Odporúčam ochutnať francúzske.... Palacinky s nutelou a banánmi. Sú famózne. K tomu kávička v príjemnom posedení vonku na terase v lone prírody- dokonalosť. Človek sa tu naozaj dobre cíti. Milá obsluha a naozaj široký výber jedál a nápojov, napr. pagáče, koláče, guláše, hotdog, pivo, kofola, rôzne druhy káv- úžasné🙂Miesta na sedenie je dosť, nielen v rámci objektu ale aj na priľahlej ploche. Platba možná aj kartou👍.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto patrí Yakuza sushi

Yakuza sushi

Čo hovoria foodblogeri:

Laura Frajtová - Tento podnik hodnotíme takto - Z Yakuza si.... Objednavame len sushi a vždy sme spokojní. Donáška je rýchla a nikdy sa nám nestalo, že by nás chuť sklamala. Skúsili sme aj iné reštaurácie no vždy sme sa vrátili do Yakza keďže inde to bolo väčšinou sklamanie za prehnané ceny..

Jana Tomickova - Kvalitné sushi, .... Polievky. Vždy si pochutnáne..

Dani Ela - Objednávala som si.... Odtiaľto dlhé roky, jedlo bolo vždy chutné a v poriadku. Minule (asi pred mesiacom) sa mi však stalo, že som v jedle našla vlas. Samozrejme, môže sa to stať a netreba z toho robiť kovbojku, ale keď som si následne prečítala niektoré z posledných recenzií, zdá sa, že táto reštaurácia začína mať problém s kvalitou a hygienou, čo je veľká škoda..

Paulína Gergišáková - Veľmi dobré sushi.... Na donášku v Bratislave, veľmi chutná Tom kha polievka. Shrek set je istota keď si chcete dať veľkú variáciu maki a chcete sa riadne najesť..

Stano Gálus - Sushi bolo super.... Chutné, najlepšia kombinácia sú jarné rolky mäsové a horčicovo-medová omáčka k tomu je pre mňa fakt top! 💪🤩.

Oto Výboch - Podľa mna najlepšie.... Sushi v Ba , spolu s Geisha. Veľmi sa čudujem, že sú dlhé roky v starých nevábnych priestoroch, kam s frajerkou isto nezajdete. Keby mali peknú reštiku trebárs len v Ružinove, chodil by som aj osobne. Teraz ale priestory nehodnotim, jedlo je vždy úplne skvele.

Mys Richterova - Najlepšie jedlo široko.... ďaleko, čo to som už pochodila a odvážim sa povedať, že najlepšie v Bratislave. Chodíme sem pravidelne a vždy maximálna spokojnosť :-).

Jarka Ondrisova - Kacica na hruskach.... S teplym salatom, je mega ultra najlepsia! Niezeby nas u vas ine jedla sklamali. Radi k vam chodime, aj casto domov objednavame. Odporucam a ak budete obnovovat jedalny, tak sa prihovarame, aby sa ten teply salat dal objednat aj samotny..

Wok Corner - Velmi spinave zachody..... Este sme chceli objednat dalsie veci lebo sme boli hladny, ale obsluha uz neprisla, tak sme to nechali tak. Zrejme sa viac orientuju na donasku ako na dine-in, co je fajn. Podla zachodov vsak poznas sposoby restauracie takze my uz asi neprideme, hoci chutovo bola polievka vynikajuca, aj sushi na dobrej urovni tiez.

Vladimír Fric - Excelentné SUSHI, jediná.... Vec v čom vidím priestor na zlepšenie je sedenie pripadne nejaká mala terasa aby sa mohlo konzumovať jedlo vonku.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!

 

2. miesto patrí Wok & Sushi restaurant Panda

Wok & Sushi restaurant Panda

Čo hovoria foodblogeri:

Šimon Káša - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Vynikajúca ázijská kuchyňa,.... Ktorú si vychutnáte štýlom "all you can eat". Nebol som tu prvýkrát a určite nie naposledy pretože táto reštaurácia nebude v mojom cestovnom pláne v rámci Bratislavy nikdy chýbať. Bohatá ponuka za naozaj rozumnú cenu-bežné menu stojí 7,30€ menu so sushi 8,30€. Jedlá sú pestré, chutné, teplé a priebežne dopĺňané aby si každý mohol vychutnať po čom len túži. Čapujú tu originál Kofolu, ktorá vám po tak výdatnom obede alebo večeri naozaj dobre padne. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom ázijskej kuchyne, ale aj tým, ktorí sa zdráhajú vyskúšať niečo nové pretože nevedia čo im bude chutiť, pretože tu môžete ochutnať naozaj všetko..

Saša Stamenić - Výborné jedlá, všetko.... Super. Asi najlepšia Čína za normálne peniaze v celom meste. Ostrokyslá polievka takisto výborná.

Júlia Böhmerová - Panda nikdy nesklame,.... Odchádzame vždy s plným bruchom :D. Hlavne sushi je vždy super, akurát by bolo skvelé keby do ponuky all you can eat zaradili aj sushi maki s avokádom..

Jaroslav Žák - Čínska kuchyňa je.... Pre mňa jedna z top. Nevedia ju však spraviť všade. To sa ale netýka tejto reštaurácie! Príjemné štýlové prostredie je len čerešničkou na torte voči vynikajúcemu jedlu od ostrokyslej polievky cez šaláty, ovocie, zeleninu, tradičné mäsové jedla až po úžasné sushi. Dá sa objednať aj cerstvy wok na mieru. A to všetko formou švédskych stolov (all you can eat) 😋 Práve som sa odtiaľ vrátil a teším sa nabudúce 😉.

Andrea Štefánková - Naozaj skvelé jedlo.... Podavané formou "zjedz koľko vládzeš". Velký výber rôznych ázijských jedál vrátane sushi. Mňam, odporúčam..

Jan (Jankes) - Dobre miesto chutné.... Jedlá prijemne prostredie skvela obsluha a dobre ceny 5ludi jedlo pitie káva 50€ čisté prostredie.

Ludmila Pazderova - Velmi prijemne miesto.... Na jedenie, výborný výber z pultu "zjedzte koľko chcete" za jednu cenu. Boli sme spokojní, vynikajúce mäso, zelenina, prílohy i polievky. Zmrzlina je skvela bodka..

Peter - Kto má chuť.... Na dobre a čerstvé sushi a činske špecialistky, Tak si príde na svoje. Je to dosť navštevované miesto a preto sa tam jedlo pravidelne dopĺňa, čiže je stále čerstvé - hlavne čo sa týka sushi,kde je čerstvosť kľúčová. Milá obsluha, celkovo spokojnosť..

Milos Adame - Fajn jedlo, výber.... Formou švédskeho stola, v ponuke sú aj dezerty, ale tie sú žiaľ kupované, ide o cukrové rolády, alebo tiež zmrzlinu. Polievky bývajú na výber dve, ostrokyslá a vývar. Lepšie je však v rámci dezertov siahnuť po vyprážaných banánoch, alebo aj kompóte, či čerstvom ovocí. V ponuke je tiež sushi rôznych druhov. Dá sa tu v rámci All you can eat dobre najesť. Doporučujem..

Izann Križanová - Príjemný podnik a.... Chutné jedlo. All you can eat s príjemným výberom jedál a sushi. Obsluha je vždy ústretová, milá a usmiata. Nájdeš tu pekné prostredie a rozumné ceny. Cez víkend tu býva veľa ľudí, odporúčam zastaviť sa cez týždeň - nájdete väčší kľud..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto získava Towers Steak & Salad Restaurant

Towers Steak & Salad Restaurant

Romantické

Čo hovoria foodblogeri:

Henrich “Henrisko” Šefčík - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Vyborne... fantasticke jedlo neskutocne maso prijemna.... Obsluha Steak ako ma byt... po mnohych odporucaniach sme si vyborne pochutili... a pojdeme zas....

Patricia Juhásová - Najlepší steak v.... BA !!! Super live koncert a príjemná atmosféra. Odporúčam vyskúšať towers shot 😎✌🏼.

Barbora Oráčová - Vynikajúce capuccino 🍮🥐.... A perfektné carpaccio. Príjemná obsluha..

Klaudia Vaškorová - Splnili čo sľubujú....

enigmaconductor gmail com - Veľmi dobré steaky,.... Najlepší USDA Prime.

Jozef Ruža - Veľmi dobré jedlá..... Ochutnajte steak asi najlepší z možnosťou výberu mäsa aké chcete. Výborná obsluha a prostredie..

Ing. Lucia Vrablova - Najlepsi steak v.... Bratislave, jedlo, obsluha, prostredie na top urovni. Treba vyskusat 🙂.

Michal Horsky - Absolútne bezkonkurenčne najlepšia.... Steak House reštaurácia v Bratislave….

Michaela Pokorná - Chodime sem dlhodobo.... A vsetko od priestoru cez personal az po znamenite jedlo nie je na 5, ale rovno 10 hviezdiciek. Uzasny podnik..

Markus Haluska - Ku kapučínu sme.... Dostali aj croisant a bolo to perfektné. Milá obsluha :).

Podnik hodnotíme na 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Ak si po dočítaní dostal na to chuť, tak si ten správny gurmán a tvoj gastroorgazmus sa určite blíži :). Neváhaj sa podeliť s tvojím zážitkom aj na tomto portáli.