Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Prešove. Zoradili sme ich podľa najlepších hodnotení foodblogerov.

 

10. miesto - Farmer Area

Farmer Area

Čo hovoria foodblogeri:

Lucia Daňová - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Rodinná oslava Vybrali sme.... Si túto reštauráciu na oslavu narodenín nášho syna a nemohli sme urobiť lepšie. Skvelý prístup pani vedúcej ktorá nám poradila skvelé neobvyklé menu z ktorého boli hostia nadšení. Všetko jedlo bolo fantastické chuťovo aj dizajnovo. Oblusha bola veľmi milá a nápomocná čo sa len tak nevidí. Cítili sme sa veľmi príjemne. Odporúčam túto reštauráciu nielen na skvelý obed ale aj na rodinnú oslavu. Tešíme sa na ďalšiu návštevu.

Laco Lukačko - Za 5,50€ veľmi.... Chutné jedlá, formou švédskych stolov, do 16tej ešte široký výber..

J K - Perfektne poctive domace.... Masove vyrobky vo farmarskom obchode, oplati sa vycestovat za nimi. Aj ceny su vyborne.

Viktor Heveši - K syru som.... Nenašiel tatársku a hranolky, ináč fajn..

Dorothy Vesela - Furt im dôjde.... Pivo o 18 tej ...v sezóne ...no neviem ...ale chodím tam furt, lebo mám to najbližšie od bydliska .., ale tak keby sa im to stalo raz či dvakrát ...ale najnovšie je to na dennom poriadku . Majiteľ by sa mal lepšie zásobiť počas sezóny . Inak personál spoko a hlavne Lukáš ,aspoň myslím že sa tak volá ...

Dušan Čàkovsky - Niečo neskutočné, veľmi.... Príjemné prostredie, a hlavne ze sa v takom prostredí aj perfektne najete, veľké množstvo teplých domácich jedal , osobne tak vynikajúci domáci vývar som dávno nejedol. Buďte si istý, že aj nabudúce tu stojím 👍.

Daniel Ris - Zabudnite na reštaurácie.... S michelinskou hviezdou, na Jamieho,na Gordona Ramsayho :) Jedlo , ktoré dostanete tu ,sa nedá opísať. Treba prísť a ochutnať. Slová sa ťažko hľadajú. Vynikajúce bezchybné jedlá - veľký výber. Takto má vyzerať slovenská kuchyňa. Reštaurácia,kde sa vždy budete chcieť vrátiť..

Tom Potocký - Príjemné a nepreplnené.... Prostredie, dobré a chutné jedlo, postačujúci výber👍...Škoda, že pre mňa troška od ruky, ale cestu som si našiel,lebo som chcel...Viem že sa tam chodí najesť a nie vy...,ale záchodík s umývadlom na umytie rúk by mohli byť väčšie ...😡15:55,čiže 5 minút pred zatváraním...Platiť sme mohli síce iba v hotovosti,ale plnohodnotne sme sa najedli zo všetkých druhov jedál...👍vážení,len tak ďalej,nech sa darí aj nadalej💪.

Marika Galliková - Boli sme tu.... Na obed s manželom, príjemné prostredie, milý personál, veľký výber jedál, super cena dokonca za obedom múčnik a nápoje v cene. Najedli sme sa do sýtosti a čo je hlavné, jedlá boli výborné dochutene. Bolo vidno, aj sme to tak cítili, že tu sa vari s láskou , lebo aj tak nám chutilo. Len škoda , že takýchto reštaurácii nie je na Slovensku viac. A ostatný by si mali od nich zobrať príklad. Keď budeme mať cestu okolo isto sa tu zastavíme a všetkým to doporučujeme vyskúšať tiež, určite neoľutujete..

Jozef Oslanec - Je to tu.... Pekné. Ak máte veľký hlad, zastavte sa - môžete zjesť koľko vládzete ....

Hodnotíme 5.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto - Regal Burger Novum

Regal Burger Novum

Čo hovoria foodblogeri:

maria halajdova - Tento podnik hodnotíme takto - Bola som prekvapena,.... Ze v prevadzke sa nachadza aj iny typ kuchyne, mexicka. Na Presov fajn zmena.

Viktor Škintik - Topka, brutalne burgre..... Konecne aj v Presove.

peter berky - mal som uz.... Aj lepsi burger, ale v nakupnom centre, do 12 minut super.

sona majerova - naozaj velmi chutny.... Burger, odporucam 10 z 10.

Lukas Paholik - Parada :), odporucam..... Simple burger je top!.

Matej Rehak - Paradne burgre ;).... Ten chef by som jedol kazdy den :).

Andrej Krchňavý - Do novovzniknutej prevádzky.... Nás s priateľkou zaviedol pán, ktorý si tento burger nevedel vynachváliť. Regal Burger som predtým nepoznal, no po tomto zážitku sa stávam stálym zakazníkom ! Milá obsluha a ešte chutnejší burger. Len tak ďaleej :)) Odporúčam.

Timotej Jurčo - Nadpriemerný (aj keď.... Nie excelentný) burger. Chutné mäso, rýchla obsluha. Cena vyššia na Prešov, avšak štandardná všade inde. Mrzí ma, že je súčasťou obchodného centra. Ak by mal vlastnú prevádzku s pekným priestorom, zážitok by mohol byť lepší..

Timotej Jurčo - Nadpriemerný (aj keď.... Nie excelentný) burger. Chutné mäso, rýchla obsluha. Veľmi dobrá omáčka. Cena vyššia na Prešov, avšak štandardná všade inde. Mrzí ma, že je súčasťou obchodného centra. Ak by mal vlastnú prevádzku s pekným priestorom, zážitok by mohol byť lepší..

Juraj S - Classic z Regalu.... Je proste Božiii …vrelo odporúčam 🤤👌🏻 Tešim sa na Florianku ..posedenie pri pivku a classic 🙂.

Dávame 8.3 z 10!

 

8. miesto si zaslúži McDonald's

McDonald's

Čo hovoria foodblogeri:

Jana Jancosekova - A ako to hodnotíme? : Čo môže chýbať.... V McDonalds?...Mne nič nenapadá....,😉😁...za mňa 👍.

Matúš Bajkó - Obsluha v tych.... Istych rukaviciach malipulovala aj so salkami aj s peniazmi... Plus zabudli mi dat vidlicku k peazenici 🙂.

Matej Klapac - Da sa, mrzi.... Ma ze obsluha je nutena ludi pytat sa nato ci nepotrebuju pomoct aj 3x po sebe..

Nikola Hankovská - Momentálne opatrenia sú.... Také, že vám zabalia jedlo, ale môžte sa najesť vonku, pretože teraska McDonald's funguje, čo je super.

Dávid Brudňák - Ak uz neviem.... Co zjest,prichadza mekac...Snazim sa to obmedzovat,no aspon 2krat za rok zhresim 😁.

Peter Droblienka - Chodím do McDonald's.... Už niekoľko rokov a zo začiatku to bolo ok raz za čas spravili nejaké špeciálne menu niečo nové no od korony sa to nezmenilo že nijak vždy to isté a keď aj dačo iné pridajú tak to je predražené a nechutné ..

Jozefína Sterančáková - Tento mekáč mám.... Obzvlášť rada, keďže je na okraji mesta Prešov. Nie je tu vždy tak rušno a dá sa tu vychutnať si jedlo vnútri alebo aj vonku na teraske. Ak si chcete zobrať jedlo so sebou a vychutnať si ho doma, potom je pre vás ako stvorený, keďže je tu možnosť Mcdrivu 🚗♥️.

Jozef Škorpil - Hamburgery sú chutné,.... Ale ich výzor ďaleko zaostáva za reklamnými fotkami. Žemľa mäkká a spľasnutá. Sú aj iné bistrá, kde robia hamburgery a vyzerajú rovnako dobre ako na fotkách. A pri tom majú ceny porovnateľné. Bude to spôsobené prístupom pri výrobe..

Jarka Baranova - Dobre situovaný, možnosť.... Drive in, parkovisko v blízkosti. Stáva sa, že objednávku nevybavia ok (chýba niečo, alebo dajú niečo iné, miesto toho čo ste si objednali). Odporúčam si skontrolovať obsah tašky na drive in. Káva príjemná, pekne servírovaná. Toalety čisté..

Dušan Varga - Klasická McD fastfood....

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto patrí Šarišská Chiža

Šarišská Chiža

Čo hovoria foodblogeri:

Erika Sifková - Tento podnik hodnotíme takto - Podnik zariadení v.... Staršom štýle, čo v nás vyvolalo veľmi dobrý dojem,cítili sme sa tam príjemne. 👌 Jedlo bolo výborne, a ceny primerane. Vrelo odporúčam 👌 Erik a Erika 👍.

Jozef Doliňák - Pekná reštaurácia, chutné.... Jedlo, príjemný a milý personál. Možnosť k menu zakúpiť polievku pre charitu za 1€. Vynikajúci nápad..

Josey - Z tejto reštaurácie.... Som na vážkach. Niektoré dni je to úžasné a iné zasa veľké sklamanie. Musím vyzdvihnúť kapustovú polievku ktorú sme dostali vždy veľmi chutnú. No s múčnymi jedlami je to horšie. Všetko je to mrazený polotovar a bolo mi to potvrdené aj personálom. Je to v dnešnej dobe bežné no od podniku s takýmto krásnym prostredím by som čakal a vrúcne uvítal domácu čerstvú kuchyňu. Z čašníkov mám taktiež zmiešané pocity, niektoré dni sú prívetiví a iné zasa presný opak..

RmanSK - Dali sme večeru,cítili.... Sme sa tu príjemne,obsluha v dobových šatách.ďakujeme.

Michal Magda - Dnes som si.... Objednával kurací perkelt s ryžou a hranolkami, taktiež s kuracím vývarom. Mäso a omáčka bola Ok, jemne slaná ale dajme tomu že Ok. Ryža ku hranolkami pomer 80:20. Teda 6 hranolky a veľmi veľa takej zvláštnej ryže ktorá sa mohla ešte dovariť. A tam bonus? Kurací vývar ktorý nechutí absolútne sko vývar, ale ako sáčková polievka. Celkovo som si tsm objednal jedlo 5x a dával som šancu že len kuchár ma svoje dni. Ale toto je fakt zlé, je potrebné vymeniť kuchára.

Damián - Tým že priestory.... Sú v pivniciach také je cítiť ťažký vzduch. Inak jedlo bolo chutné, dali nám veľkú porciu. Fajn reštaurácia no žiadne prekvapenie nenastalo..

Peter Lojan - Zavolali sme im.... O 20:00 že k nim chceme prísť o 15 minút štyridsiati na večeru. Nemali s tým žiaden problém, mali dostatok voľného miesta, aj chuť a ochotu pripraviť nám večeru a nápoje. Predtým nás asi 4 reštaurácie v okolí odmietli. Situované v centre mesta, v lete príjemne chladno, v zime teplo. Ceny primerané, po o chladné, káva horúca. Päť hviezdičiek....

Alex Huba - Pivko Šariš padlo.... Výborne po dlhej ceste.

Marcela Jurčáková - Príjemné, tématické prostredie,.... Milá obsluha a vynikajúce jedlá. Odporúčam 🤗🤗.

Vychodniarka - Včera sme sa.... Večer zastavili s deckami na halušky. Obsluhovala nás veľmi milá a ochotná dáma a krásnym usmevom (blondínka). Jeden obyčajný úsmev a hneď sme mali dobrú náladu. Halušky boli ako vždy vynikajúce. A my spokojní, ako vždy 😉.

Číselne jej patrí 8.6 z 10!

 

6. miesto patrí Steak & Grill house

Steak & Grill house

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Juhas - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Skvele steaky. Maju.... Masko z vlastnej biofarmy takze viete co jete. Naozaj odporucam vsetkym,ktori idu okolo. PS:Rajcinova polievka nema chybu..

Monika Kovacova - Jedlo bolo velmi.... Chutne, maju tam ihrisko pre deti to je plus, obsluha rychla len tak mi trosku ten casnik pripadal ze nemal svoj den, ale nevadi 😀 odporucam.

Gabriel B - Velmi mila a.... Ustretova slecna casnicka aj k nasmu psovi s ktorym sme hodovali vonku, kvalita jedla standardne na vysokej urovni.

Richard Makróczy - Stejčík výborný, porcia.... V poriadku, prostredie pekné, no dlhšie sa čakalo (cez hodinu), zámena v prílohách, ale vyriešené, pivo priemer a obsluha mohla byť milšia, zrejme ich to pred Vianocami nebaví 🙄.

Mišo Marcinko - Veľmi milá a.... Motivovaná mladá čašníčka. Obsluhe by som venoval aj 5 hviezdiciek. Ale musím povedať, že nás jedla trocha sklamali. Dráhy steak sme objednali medium a prišiel well done a mali sme aj ťažkosti ho rozžuť. Druhe jedlo bolo zasa presolene. Bol som už v minulosti v tomto steak house a mal dobrú skúsenosť. Žiaľ poslednou aktuálnou návštevou sme boli trocha sklamaný. Nebola to katastrofa, dalo sa to zjesť ale odpovedá to 3 hviezdičkam. Dúfam, že zapracuju na kvalite..

Ivana Migová - Príjemné prostredie a.... Neodolateľný steak, pre ktorý sa určite ešte vrátim. Jedlo bolo pripravené prekvapivo rýchlo a obsluha veľmi milá a zdvorilá. Oceňujem výhľad na grill majstra a do jeho "kuchyne"..

Martin Kulin - Výborný steak a.... Ešte lepši hamburger z kvalitného domáceho hovädzieho mäsa. Top kvalita ..

Daniel Sivak - Všetko bolo v.... úplnom poriadku a chutilo veľmi..

Jan Lorincik - Veľmi príjemné prostredie.... Reštaurácie, príjemná obsluha a chutné jedlo. Parkovanie bez problémov. Doporučujem..

Patrik Polla - Určite sa oplatí.... Zájsť na chutné, jedlo. 🤗 Naposledy som bol ale troška sklamaný z môjho steaku, ktorý nebol well-done ako by som očakával ✌️ Napriek tomu, môžem ohodnotiť, že jedlo je veľmi dobré ako aj obsluha 🤗.

Dávame 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto obsadzuje La Cucaracha

La Cucaracha

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Cák - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Výborná reštaurácia. Varia.... Chutne, široký výber jedál. Prostredie je trocha tmavé, chýba viac prírodného svetlá. Podnik má svoju atmosféru..

Lenka Vilmon Gregová - Pizza bola výborná,.... Prostredie pekné, len škoda tých schodov ak chce ísť rodina aj s kočíkom, ale to je najmenej :). Ale veľký palec hore za detské stoličky a mini kútik. ☺️ Určite sa vrátime..

Peter Škvaridlo - Obsluha bola super.... Tej nemôžem nič vytknúť. Objednal som si mexickú polievku spolu s bačovskou pizzou. Polievka bola celkom fajn, asi ju akurát dovarili lebo bola extrémne horúca, ale s chuťou som bol spokojný aj pikantná. Bačovská pizza mala byť pikantná, neviem či zabudli alebo tam dali toho chili veľmi málo, ale necítil som ani raz. Každopádne by som poprosil nabudúce lepšie pokrájať tu pizzu, nie, že keď si zoberiem kúsok všetko z toho spadne. Doba čakania na pizzu bola dosť zlá čakali sme asi 40-50 minút, keď už všetci pomaly okolo nás dojedli, Tak nám ju priniesli. Reštauráciu určite odporúčam vyskúšať, oplatí sa..

Rudy Š - Príjemné prostredie výber.... Jedál 👌 milá a ochotná obsluha 🍀pizza 7/10 cestovinky 10/10 inak nemám čo vytknúť 👌.

Peter stronček - Kedysi super podnik.... No teraz akosi stratil na kvalite. Pizza 4 druhy syra vyzerala na jeden druh, asi ementál, káva presso bez peny už vôňou pripomínala lacnú kávu a chuť... prepáčte ale nedala sa piť. Chápem Vašu neľahkú situaciu ale tade cesta nevedie. Prajem Vám aby ste znova budovali na kvalite..

Veronika - Malo svetlá, dosť.... Tmava miestnosť, hudba pomalá, ťahavá jednotonná Čašníčky milé priateľské 🤗😀 Aha a ešte objednané broko cestoviny ktoré boli studené, dresing vrs. Tatarka s kečupom 😕 nič moc Pizze boli chutné 💥💥💯💥😋.

Pavol Balog - Po dlhom čase.... Som navštívil Prešov a potreboval som sa najesť. Spoľahol som sa na skvelé spomienky z tohto podniku a neľutujem, že som sem znova zavítal. Vidíme sa čoskoro 😘.

Daniel Koháni - Jedlo bolo v.... Minulosti lepšie, no pizza je stále fantastická. Odporúčam cestovinový šalát s kuracím mäsom. Miesto trocha tmavšie no atmosféra super..

Ján Hlad - Vyborna pizza, vacsinou.... Dostupne parkovacie miesto. O jedle je zbytocne sa rozpisovat, je chutne. Ale prostredie by chcelo trosku obnovu, je to dost tmave, malo svetla, stoly su lepkave….

Marek Gača - Pizza veľmi dobrá.... Milá obsluha ale tie ceny čo som dnes platil išli ste rapídne hore robte stým niečo.

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!

 

4. miesto obsadzuje Patisserie Marcelle - kaviareň a cukráreň

Patisserie Marcelle - kaviareň a cukráreň

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Novakova - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Najlepšia cukráreň v.... Meste a jediné miesto, kde si môžete dať palacinky naslano aj nasladko..

Peter Jurčo - Taká ľudová kaviareň,.... Kde vám k espressu ponúknu domácu buchtu 😃 Trochu pôsobí ako taká letisková kaviareň, stoly ďaleko od seba, ale v čase "social distancing" to je skôr pozitívna vec..

Rudy Š - Super prostredie aj.... Obsluha výborne koláčiky ♥️♥️♥️ale kvety to tu majú ťažké ach....

Martina Gernatová - Úžasná obsluha, vynikajúce.... Prostredie. Veľmi sa teším znova na príjemné posedenie..

Martin Andruščák - Túto kaviareň mám.... Veľmi rád. Príjemná a rýchla obsluha, pekné prostredie a prijateľné ceny. Maximálna spokojnosť..

Stanislav Volanský - Veľmi príjemná obsluha....

Zuzana Študencová - Vždy skvele zákusky,.... Výborne paniny aj palacinky..

Helena - Pekná moderná kaviarnička.... V novom obchodnom centre Solivaria Prešov , rada sa tu vraciam. Maju tu chutnú kávu, koláčiky, ranajkove menu. Obsluha je tiež príjemná. Dá sa posedieť aj vonku. Je to vhodné aj pre rodičov s deťmi, je tam detský kútik. Ceny sú primerané..

Miriama Pištejová - Výborná káva, veľký.... Výber koláčov, výborné raňajky a veľmi milá obsluha. Prostredie trochu formálnejšie. Hviezdička dole je za zrušenie detského kútika a rybičiek. Už to nie je "family friendly" ako kedysi, ale niekomu práve to môže vyhovovať..

Viera Lozinska - Veľmi príjemné prostredie.... A milý obsluhujúci personál. Výborná káva a chutné minútky. Dobré parkovanie..

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži Steak House Preshow

Steak House Preshow

Čo hovoria foodblogeri:

Ľuboš Jakal - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Pri menšom výlete.... Do Prešova sme sa zastavili v Steak House. Objednali sme si filet mignon s grilovanou zeleninou, hranolčekmi, batatovymi hranolčekmi a dubákovou omáčkou. Steak bol vynikajúci a dobre spravený (mid rare), to isté platí aj o prílohách. 🙂 Určite odporúčam. Maximálna spokojnosť..

Ivan Tirpák - Reštaurácia výborná.jedla skvelé.mozem.... Doporucit boršč,teľacie líčka,hubové rizoto,rebrá atď.fakt všetko chutné.obsluha tiež na úrovni.ale táto reštaurácia má jedno veľké ALE.jedol som tam v lete to čo ponúkajú teraz.proste by som zmenil aspoň raz za tri mesiace ten jedálny lístok.clovek čo tam príde viackrát už veľmi nemá na výber,čo si dá..

Stanislav Midlík - Miesto aj pre.... Náhodných okoloidúcich to po prvé, rezervácie možné s lepšou polohou na poschodí. Tatarák z vlastného chovu oceníte aj s dobrým pivom.

Matej Roman - Skvelá, pohotová a.... Profesionalna obsluha, jedlo báječné, pivo ako z reklamy odporúčam pravidelne opakovať aspoň 3x. Ďakujeme.

Dusan Bujnak - Úžasné jedlo, úžasný.... Personál, úžasné prostredie. Povie sa Prešov a jedlo = steaj house po. Odporúčam všetkými 10.

Juraj Trizna - Jedlo na úrovni,či.... Už denné menu,alebo jedlá z ponuky.Steaky sú top👍doporučujem✅.

Andy One - Fajn veľký priestor,.... Sedenie aj na poschodí, príjemné prostredie. Výborná kuchyňa..

Roadside Attractions - Parádny štýlový podnik,.... Vynikajúca kuchyňa, naozaj gurmánsky spôsob podávania jedla a veľmi pekné prostredie. 👍🏻.

Patrícia Vargová - Od príchodu do.... Tejto reštaurácie po jej odchod bolo všetko skvele. Jedla,steaky a Dezert fantasticky . Personál veľmi profesionálny a nápomocný. Už dlho som sa nestretla s tak skvelým prístupom, vidno že si svojich zákazníkov vážia aj skrz pozornosť (predjedlo) ktoré nás veľmi milo prekvapilo a potešilo. Tuto reštauráciu odporúčam všetkými 10 a držím palce..

Juliana Macejkova - Ďakujeme, pod dlhom.... Case sme opat zavitali do Steak house Preshow, dorazili sme na neskoru veceru a poviem uprimne, bolo to super, od jedla az po dezert :) chvalu posielam aj panom casnikom za ich obsluhu, ktora by zatienila aj 10* Hotel :) urcite sa este vratime !.

Číselne jej patrí 8.7 z 10!

 

2. miesto patrí NICO CAFFÉ

NICO CAFFÉ

Čo hovoria foodblogeri:

Poiree - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Zastavili sme sa.... Tu na raňajkách počas sychravého nedeľného rána a tie raňajky boli FANTASTICKÉ. Nemám čo dodať. Krásne prostredie, mimoriadne milá obsluha. Bolo o nás kráľovsky postarané. Pochádzame síce z opačného kúta Slovenska, ale túto kaviareň odporúčame kade chodíme a pri najbližšej ceste na východ toto miesto nemôžeme obísť. Jednoznačne odporúčam..

Bernadeta Sukovská - Výborné Sweet chilli.... Udon noodle, chutné Chai latte,príjemná obsluha,naozaj miesto ktoré sa oplatí navštíviť! Určite ešte prídeme. Ďakujeme :) :).

Matúš Makatura - Bol som tu.... S kamarátom na polopracovnej káve, prostredie je príjemné, rovnako aj personál. Prekvapivo s týmto rátali a vnútri sú aspoň na jednej strane zásuvky pri každom stole, takže na takéto stretnutia je to výborné miesto. Jedlo aj nápoje chutili. Páčilo sa mi, že majú kovové slamky a nie jednorázové plastové. Mal som pocit, že v nápojovom lístku mi čosi chýba, aj keď neviem čo konkrétne - skôr tak všeobecne som možno čakal väčší výber (napr. majú iba Royal colu). Záchody sú trošku natesno správane, evidentne sa s nimi rátalo skôr z nevyhnutnosti, avšak boli čisté..

Jarmila Pacanovska - dnes sme boli.... Prvýkrát a bola som veľmi milo prekvapená. Usmiaty personál, rýchla obsluha, skvelé raňajky (každý si našiel to svoje ) a na čo nemôžem zabudnúť je inšpiratívne a motivačné prostredie :) ďakujem za zážitok a prídeme zas... ja osobne aj na skvelý čaj :) neodfotila som :( nabudúce:).

Jakub Horváth - Miesto, kde sa.... Dá príjemne posedieť, ale aj exoticky a chutne najesť..

mad mathe - Skvela atmosfera, velmi.... Milý personál a hlavne top jedlo! odporucam a urcite prideme znova..

Peter Kostka - Fantastické miesto, jednoznačne.... Najlepšia kaviareň / bistro v Prešove :-). NICO CAFFÉ si Vás získa od prvého momentu. Štýlovo a neskutočne útulne zariadený interiér, výborná atmosféra so skvelou obsluhou a hlavne tá ponuka, vysoký nadštandard ! Kaviareň sme navštívili ráno, s cieľom ochutnať niečo z vychýreného "frištik" menu. Úprimne, realita totálne predčila naše očakávania. Jednak bolo z čoho vyberať, čo je pre váhavé povahy i znamenia ako sme my obrovský problém :-). Z bohatej ponuky sme vyskúšali AVOTOAST FETA & SUŠENÉ PARADAJKY (kváskový chlieb, avokádo, rukola, pesto zo sušených paradajok, feta, sezam, granátové jablko). a AVOTOAST Z HUMMUSU S PEČENOU CVIKLOU (kváskový chlieb, avokádo, hummus s pečenou cviklou, feta, tekvicové semiačka, rukola). Oba toasty boli fantastické. Boli sýte, prílohy boli chuťovo skvele vyladené a ten kváskový chlebík, to bolo niečo úžasné ! Určite jeden z najlepších aké som kedy jedol ! Kombinácia vynikajúceho pesta zo sušených paradajok a fety (AVOTOAST FETA & SUŠENÉ PARADAJKY) Vás doslova dostane do inej galaxie :-). Zo sladkej ponuky sme neodolali domácim lievancom. RUMOVÉ JABLKÁ & TVAROH (2 ks lievance, rumové jablká, slaný karamel, tvaroh, javorový sirup) - presne tieto lievance musíte v NICO CAFFÉ ochutnať. Najlepšie jedlo raňajok, lievance, ktoré by v bratislavskom Mondieu či Urban bistre boli pýchou raňajkového menu. Chuťová topka ! Sú podniky, ktoré by ste najradšej presťahovali do svojho mesta. NICO CAFFĚ je presne takým podnikom. Skvelý zážitok po každej stránke. Ak budete v Prešove čo i len na skok, túto kaviareň určite navštívte !.

Mino Bathory - Veľmi fajn bistro/kaviareň/a.... Aj viac v Košiciach, kde sa určite oplatí zastaviť minimálne na raňajky. Ponuka je veľmi pestrá a vyberie si isto aj náročnejší gastro gurmet ;) robia velmi chutné lievance aj párky s praženicu. Dokonca maju v ponuke aj filtrovanú kávu (v60) čo nie vôbec bežná vec. Pokukovali sme aj po inych tanieroch a toasty vyzerali tiež super. Ak hľadáte miesto kde sa dobre ráno najesť tak odporúčame 🍳🥂🥞.

Ivana Kubová - Skvelé raňajky a.... Veľmi dobrá káva. Obsluha tiež vždy super.

Petra Šiatkovska - Príjemné aj keď.... Trocha členité prostredie. Obsluha príjemná ale veľmi rozbehana počas raňajok, čo je pochopiteľné keďže mali plno. V panini pre mňa strašne veľký hrubý chleba a tak zanikla plnka. Inak sa sem taktiež určite radi ešte vrátime..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto obsadzuje Dal Maestro

Dal Maestro

Čo hovoria foodblogeri:

Júlia Turčáková - Tento podnik hodnotíme takto - Reštauráciu sme si.... Vybrali len na základe recenzií. Boli sme veľmi milo prekvapení príjemnou atmosférou aká sa tam niesla. Medzi šéfkou a čašníkmi panovala priateľská atmosféra, žiadne "dusno" ako vo väčšine podnikov keď je šéf prítomný. Neviem ako medzi sebou fungujú keď nemajú hostí ale počas našich dvoch návštev podniku to bolo veľmi príjemné. Boli sme tam dva krát na večeru a jedlo bolo výborné. Určite odporúčam navštíviť. Príjemný a milý personál, jedlo výborné, útulné prostredie a ak si vyberiete pizzu tak môžte sledovať ako ju pred vami pripravujú 👌 Ak sa sem ešte vrátime a podnik bude stále fungovať, určite ho len tak neobídeme..

Ján Čop - Za mňa zatiaľ.... úplne najlepšia pizza akú som na Slovensku jedol. Väčšinou tie pizze pripomínajú rôzne slovenské varianty jedla, tuna som mal pocit, že je všetko ako má byť. Obsluha na výbornú, jediná vec, za ktorú nedávam 5* je atmosféra. Jednak by to v podzemí chcelo trocha odhlučniť steny, jednak prispôsobiť výber hudby a napokon zmeniť osvetlenie v priestoroch. Nech nie len názov, jedlo a menu pripomína Taliansko, ale aj priestory a atmosféra :) Držím majiteľom palce a určite sa rád zastavím na pizzu opäť..

Marcel Kušnír - Krásne prostredie, útulné,.... Rustikálne a s talianskym lookom. Pizza je naozaj netradičná na naše pomery - inak povedané, tradičná, ako tomu je v Taliansku. Dostali sme ju skoro, zasýtila a predovšetkým chutila. Sklamalo ma ale to, že cestoviny, ktoré sú uvedené v jedálnom lístku, ponúkajú iba ako denné menu, takže si ich na večeru alebo mimo obedňajšieho času nedáte. Čakal by som to v talianskej reštaurácii ako samozrejmosť v menu. Chválim aj majiteľov a obsluhu - ešte viac zlepšujú dojem..

Peto Furo - Vynikajúce. Pizza.... Presne podľa môjho gusta, nechýbal kvalitný olivový olej aj pikantný, bez ktorých si pizzu nedokážem vychutnať, po nej fajná talianska kávička. I keď preferujem acídne málo pražené výberovky, takáto mi po pizzi pasuje. A obsluha bola úplne naj-top. Láskavá, ochotná, všímavá, usmiata. Možno by som privítal väčší priestor reštaurácie, ktorý by takejto kvalite služieb poskytol väčší prejav..

Henrieta Basistova - Boli sme v.... Tomto podniku 1x a prekvapila nás veľmi milà a ochotná čašníčka.Dali sme si pizzu,ktorá bola výborná a kamarátka chcela štangle,ktoré ale nerobia ale časnicka jej ponúkla hneď inú alternatívu.Víno lejú priamo pri stole a vy sa konečne niekde v Po cítite ,ze o zákazníka má niekto aj záujem ..

J. Hovancová - Objednala som si.... Pizzu Giorgio, chuťovo bola výborná. Odporúčam..

J&J assistants s.r.o. - Dali sme si.... Pizzu a cestoviny. Pizza, tenučké výborne cesto s čerstvými šampiňónmi. Cestoviny výborne dochutené..

Ivana Kúdelová - Vyborne jedlo, mila.... Obsluha, prijemna atmosfera. Toto miesto pri navsteve Presova urcite este navstivime..

Ján Juhos - Ťažko niečo vytknúť. Inde.... Za takýto peniaz dostanete jedlo priemernej kvality so servisom na úrovni lacnej krčmy. Tu sa na Vás usmievajú, slušne sa s Vami porozprávajú, vysvetlia a, samozrejme, Vám prinesú v primeranej dobe to, čo ste si objednali v kvalite a chuti ďaleko nad bežným slovenským priemerom. Skvelé! Radi sa sem vrátime..

Eva T. - Najlepšie lasagne v.... Mojom živote (a mala som už nejedny aj v Taliansku…)…. Skvelé jedlo….odporúčam:).

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.