Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto najlepších reštaurácií v Banskej Bystrici. Určite by si mal ochutnať celý zoznam a užiť si všetky gastroorgazmy:)

 

10. miesto si zaslúži Donovalský pivovar

Donovalský pivovar

Čo hovoria foodblogeri:

Radovan Bahna - Tento podnik hodnotíme takto - Geniálny steak mignon,.... Naposledy som podobnú kvalitu jedol v Mníchove na Luitpoldstrasse, u chlapíka,čo sa špecializuje na Argentínske mäso. Všetci sme boli spokojní. Priestory štýlové, pivo výborné. Ceny vyššie,ale úplne primerané kvalite. Odporúčam 👍👍👍👍👍.

Peter Balint - Profesionálna obsluha,veľmi milá,príjemná.... A ochotná. Parádne priestory ,veľmi dobré nápady. Terasa so super výhľadom, slnečná,priestranná. Bryndzové halušky veľmi vydarené a chutné. Skvelé pivá z vlastného pivovaru. Ceny trošku vyššie ale úplne adekvátne polohe a úrovni reštaurácie. Rozhodne sa zastavte, na zdravie!.

Ján Žbirka - Prijemne posedenie, mila.... Obsluha. Polievka fakt vyborna, grilovane koleno sa rozpadalo uz pri pohlade, zivanskej chybal uz len zapach dymu z domacej opekacky. Slusny vyber piva, nieco potesilo, nieco pohorsilo..

Milada Wagner - Dnes sme boli.... Po prvy krat v Donovalskom Pivovare a boli sme velmi milo prekvapene. Vkusne zariadene, prijemna akustika, chutne Pivo Hajlander 14% a uplne dokonalu atmosferu zabezpecil uz hned pri vstupe pán Maroš, ktory nas v podniku privital, nam o ich Pive porozpraval a nas na slovenske pomery viac ako profesionalne obsluzil. Dakujeme velmi pekne a isto sa sem este vratime a vyskusame dalsie speciality z vasej ponuky..

Maria Kuchtova - Krásny, zaujímavo dekorovaný.... Priestor, vynikajúce pivo, chutné jedlá a príjemná, rýchla obsluha. Odporúčam..

Jitka - Na toto miesto.... Sa veľmi radi vraciame, každý si príde na svoje Jedlo úžasné Veľký výber z výborných pív Obrovský výber z gin tonicov Personál veľmi milý a nápomocný Určite odporúčam.

Jakub Špoták - Zastavili sme sa.... Iba náhodou na parkovisku, a veru oplatilo sa. Išli sme na obed do pivovaru a boli sme veľmi spokojný s obedom. Jedlo výborné, obsluha ochotná, cena ok. Dalo sa kúpiť aj pivo v plastových fľašiach. Radi sa znova stavíme po ceste..

Lubomir Sulko - Ak si odmyslím.... Osobu majiteľa, tak nemám čo vytknúť. Možno okrem vyšších cien. Vysokohorská prirážka mi na Donovaloch nedáva úplne zmysel. Ale pivo majú výborné a aj pivovarský guláš určite nesklamal. Určite sa však zastavte na parenú buchtu, ktorá je mega nielen veľkosťou ale aj chuťou..

Erik Hajdu - Zastávka na obed.... A kávu. Jedlo nám bolo prinesene skôr ako nápoje. Asi by to malo byt naopak. Čo sa jedla týka, vysmážaný syr vytiahnutý z mraziaku nebol chutný. Hranolky asi tie najlacnejšie mrazené. Škoda ze nevaria z čerstvých surovín. Obsluha fajn, nealko pivo taktiež..

Marcel Sulek - Najlepšia huspenina, ktorú.... Som jedol v reštaurácii! Výborné jedlo, pivo. Skvela obsluha, proste miesto kde sa musíš zastaviť keď ideš okolo. Ďakujem!.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto získava Reštaurácia Kamzík- AD Kamzík

Reštaurácia Kamzík- AD Kamzík

Čo hovoria foodblogeri:

Rebeka Benková - Tento podnik hodnotíme takto - Top Kapustnica...najlepšiu akú.... Som kedy jedla. Milý, ochotný personál ,pestrý výber,čerstvé suroviny,výborne limonády..

Gabriel Macuda - Velmi dobra restauracia,.... Super chutne jedlo. Aj deti vsetko zjedli ... co uz je co povedat :) a obsluha je velmi mila..

Jana Tindira - Skvele jedlo! Bryndzove so.... Slanikou mnam uzasne ani neviem kedy naposledy som sa tak dobre najedla,teda prejedla☺️ Manzel mal pirohy,ktore boli vynikajuce a mamina kapustnicu a dcera hranolky. Vsetci mozme zhodnotit ze vyborne jedlo a velmi mily čašnik,ktory sa staral o naš stôl prikladne a ukažkovo! Na zaver vyborna kavicka..

Marek Tancak - Veľmi príjemné posedenie,.... Slušné vybavenie a ozaj pekné toalety. Obsluha milá a rýchla ak sa vyhnete obednej špičke (boli sme okolo 15-tej). Menu slušné, mali sme cheeseburger a bol vynikajúci, šťavnatý,s bohatou oblohou, celkovo veľká porcia..

Richard David - Jedlo aj obsluha.... Super, dostatocne velke porcie, ceny vyssie ale ako asi vsade na Donovaloch. Akurat raz sme si boli iba po jedlo so sebou, v porovnani s jedlom v priamo v restauracii bolo toho podstatne menej. Ale inak fajn..

Zuzana Z - Veľmi sme ocenili.... Reštauráciu pri prechádzke. Príjemný personál, obsluha si nevtieravo hneď overovala ci sme spokojní . Jedlá boli akurát ochutené , porcie veľké, cenovo priemer 12-15€. Pochutili sme si aj my aj deti. Nemám čo vytknúť..

Michal Semivan - Veľmi príjemný personál..... Jedlo chutné, mali sme burgre, tie boli super, škoda len, že k nim neboli domáce hranolky s vlastným dipom, boli by inak top. Čiže k dokonalosti nechýba veľa. Deti mali detské nugetky a hranolky tiež sa mi zdalo, že tie nugetky boli polotovar... Škoda. Rebrá boli mierne spálené, ale celkovo vraj dobré..

Natália Šimková - Výborná kuchyňa, milý.... Personál. Počas obedňajsej špičky sme dostali obed za necelých 10 minút. Jedlo bolo výborné,obrovské porcie. Odpirúčame.

Hodnotíme 8.9 z 10!

 

8. miesto získava ZEUS GREEK STREET FOOD

ZEUS GREEK STREET FOOD

Čo hovoria foodblogeri:

Julián Lupták - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Jedlo tu chutí.... Skutočne grécky, priestory ladené do tradicnych gréckych modro-bielych farieb. Ceny primerane, cítil som sa príjemne..

Maria Canini Gajarská - Najlepšia Grécka reštaurácia.....

Michal Stries - Teraz, počas pandémie,.... Objednávame donášku jedla veľmi často. Dobrá je Alžbetka, Bašta, kadečo. No "šok" som zažil keď mi prišlo jedlo z tejto jedinej gréckej reštaurácie v Banskej Bystrici. Objednali sme si tanier pre dvoch a pre istotu ešte jeden grécky šalát. Tá kopa jedla čo vidíte na fotke nás stála 21,- €, prakticky obed aj večera spolu. Chuťovo vynikajúce, pestré, bravčové a kuracie špízy, tá grécka fajnová fašírka ... šalát, tzatziky, jednoducho waw. Ešte treba povedať, že pravdepodobne to varil Grék, to nebola slovenská grécka chuť, bol to originál, ako pri mori..

Katarína Račáková - Ponúkajú výborne pripravené.... Najlepšie grécke špeciality. Radi sa sem vraciame. Varí grék pochádzajúci z Kréty. Ak milujete tzatziki, suvlaki, či sladký medový koláčik baklava, prídete si na svoje. Tu vás nesklamú 🙂👍..

Martin Dano - Veľmi dobrá, skromne.... Zariadená, grécka reštaurácia v centre Banskej Bystrice. Došli sme tam hladní po akcii na súde a všetko bolo perfekt. Ďakujeme..

Michal Kmet - Milá obsluha, dobre.... Vyzerajúce a výborné originál grécke jedlo na grile a šaláty. Príjemná maličká reštaurácia v modro-bielych gréckych farbách. Počas obeda tu bolo sympatický plno a živo. Cez obed, býva miesto plné a vyťažené aj take out objednávkami, je dobré počítať, že na jedlo si chvíľu počkáte. Keď máte čas, určite to stojí za to..

Martin Vlkovič - Úžasne jedlo ,.... Nachvíľu má prenieslo späť do grécka 11/10.

David Slovák - Moja TOP novinka.... Roka 2023! Zatial najlepsia vec, ktoru som "objavil" tento rok a hned ma neskutocne mrzi, ze neviem najst ich instagram 😔. V kazdom pripade ZEUS STREET FOOD v Banskej Bystrici je neskutocny zazitok aj po vizualnej stranke typicky modreho interieru, ale hlavne autentickej greckej kuchyne. Ako test som si dal jahnacie suvlaki s greckym salatom, hranolkami, tzatziki a pita chlebom. Ooooo boze, neveril som, ze restika v centre Bystrice ma moze preniest dusevne do Grecka 🥰I.

Michal Kantor - Rovnako ako "talian".... Pri bystričke neobjavený podnik ale kvalita produktu TOP. Zaraďujem do TOP 10 podnikov BB..

Mirka Brindová - Typický grécky interiér,.... Veľmi milá obsluha, skvelé autentické jedlo, čerstvo pripravované na grile. Skvelé, radi sa vrátime..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si rozhodne zaslúži PENZIÓN GRAJCIAR

PENZIÓN GRAJCIAR

Čo hovoria foodblogeri:

Michaela Ondraskova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Vynikajuce ako vzdy.... 🥰 skoda, ze nemozeme dat viac hviezdiciek. Porcie, ceny, obsluha, prostredie… bez chyby. Proste uzasne 🥹 tesime sa ked opat pojdeme okolo. Moc dakujeme.

Radovan Majer - Perfektne miesto so.... Super obsluhou a veľmi chutným jedlom. Porcie ledva zjedené, no neskutočne chutné. Obsluha super 👌, hlavne úprimná. Určite odporúčam navštíviť toto skvelé miesto!.

Dušan Stančík - Chodíme sem roky..... Takmer vždy keď ideme okolo tak sa zastavíme. Veľké porcie, chutné jedlo, dobré ceny. Výhodou je aj dobrá strategická poloha penziónu. Možno len personál by mohol prejavovať viac nadšenia.

Miroslav Sukenik - Mám len samé.... Superlatíva. Malá odbočka z hlavnej cesty a ste na parkovisku pre asi 20aut. Pekná budova s vonkajším, zastrešeným sedením (asi 4 stoly). Vo vnútri sú 2 miestnosti na sedenie pri asi 10 stoloch. Nábytok ľahký, reštauračný, žiadne ťažké lavice. Na stole obrus so sviečkou a kvetinou. Výzdoba v starom štýle (hrable, cepy, stare hodiny, krčahy, ...). Mladé, milé čašníčky a rýchla obsluha. Ale prečo sa tu oplatí prísť je hlavne strava. Neskutočne dobre tu varia, za čo skláňam poklonu kuchárovi. Polievky sú jedni z najlepších čo som kde jedol. Ceny veľmi prijateľné, pričom porcie veľmi veľké..

Fiko BB - Super jedlo, veľké.... Porcie. Síce sme museli dlhšie čakať, ale oplatilo sa. Odporúčam..

Soňa Horváthová - PENZIÓN GRAJCIAR v.... Lučatíne nemá konkurenciu široko ďaleko. Atmosféra, obsluha a najmä jedlá sú tu fantastické a tie veľké a chutné porcie nemajú páru. Chodievame sem vždy, keď má niekto z rodiny sviatok a ešte nikdy sme neodchádzali s tým, že by nám nechutilo alebo bolo niečo zlé. Obsluha aj napriek tomu, že je tam vždy plno, príde hneď, ako sa posadíme a s úsmevom na tvári nás pekne privíta prinesie jedálne lístky a objedná nápoje. Po prinesení nápojov si objednáme jedlá a ani sa nenazdáme a už máme jedlá, každý to svoje pred sebou. Jedlo je výborné, chutné, čerstvé a hlavne horúce, čo znamená, že bolo pripravené čerstvo a nie zohriate v mikrovlnke ako inde. U mňa vždy víťazí Lučatínsky rezeň, je fantastický 👌 Vždy odchádzame dobre napapaní a určite toto miesto odporúčam všetkým. Nezľaknite sa plného parkoviska, pretože miest vonku aj vnútri je veľa. Celému personálu týmto ďakujem v mene celej rodiny za všetko a vždy sa sem radi vrátime. Soňa 🫶.

Eva Korbeľová - Nebola som tu.... Dlhu dobu, ale jedli, obsluha a ani atmosféra, nesklamali. Určite odporúčam.

Roman Vanek - Výborné jedlo, radi.... Sem chodíme, keď máme cestu okolo. Výborná obsluha, aj jedlo. Špeciálne pozdravujem Lučatínsky rezeň 🙂 Ak si chystáte dať si aj polievku, aj druhé, odporúčam si pred tým poriadne vyprázdniť žalúdok, pretože porcie sú fakt veľké! 🙂 Ďakujem, a rád určite prídem znova.

Katarina Bucinova - Super posedenie na.... Terase, jedlo výborné, obsluha dobrá, trochu treba počkať, lebo sem chodí dosť ľudí na obed. Boli sme spokojní.

Marián Dubina - Podľa referencií dosť.... Vyťažená reštauračná prevádzka. Okrem často zaplneného priľahlého štrkového parkoviska pre osobné autá, sú v okolí ďalšie odstavné spevnené plochy pre 1-2 nákladné vozidlo, či autobus. Prvú návštevu som absolvoval v 3* štýle, keď mi čiastočne poplietli objednávku vynechaním polievky a pridaním nevyžiadaného nápoja, ktorý bol následne predisponovaný k susednému stravníkovi, kde aj pôvodne mal smerovať. S odstupom viacerých mesiacov som si zo zvedavosti, v menej hektickom čase, zopakoval neskorý obed. Prostredie bez zmeny, obsluha stíhala bez stresu a naaranžované porcie pozývali k participácii. Objednaný denný výber ma potešil rýchlosťou doručenia, objemom, chuťou i vzhľadom. Denné menu v ponuke nebolo, takže polievka v plnej cene 2,80€. Bez nápoja, spolu s hlavným jedlom, za 9,10 €. Môže byť. Dovidenia aj nabudúce..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

6. miesto patrí Pizzeria Grajciar

Pizzeria Grajciar

Čo hovoria foodblogeri:

Emanuel Sopon - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : ➕Bolo nám tu.... Dobre, veľmi ochotný a príjemný personál. Veľké porcie a chutné jedlo ➖ kurací rezeň so zemiakmi kus suchší ale tatarka to vyriešila 🙂.

Andrea Bukvajová Štesková - Ďakujeme celému kolektívu.... Za veľmi príjemnú obsluhu, výborne jedlo a za možnosť urobiť si v krásnom prostredí oslavu :) Profesionálny prístup a ochota na vysokej úrovni! Odporúčame vás navštíviť ❤️🥰😍.

Erika Sarkocyova - Super pizza, krásny.... Interier aj exterier. Všetko podľa predstáv. Aj polievky boli chutné..

Michal - Čakali sme viac..... Je to priemerna pizzeria. Aspon spinavy riad by si mohli odpustit. Pizza bola fajna. Cesto celkom dobrej kvality. Objednane sme mali aj salat ktori tiez nebol najlepsi. Boli v nom tri velke kusi masa. Este maju co vylepsovat. Bohuzial na slovesnku je malo dobrych restauracii..

Branislav Jančo - Super výber z.... Pizz, slabší výber iných jedál. Trošku na škodu. Nie vždy mám chuť na pizzu, ale je to pizzeria..

Barbora Melicherova - Veľmi chutné jedlo,.... Naservírované lahodilo aj oku, aj chuťovým pohárikom :) pizza na tenkom ceste, bohato obložená :) cesnakova by sa mala volať antiCOVID, bola veľmi silná :) ako rodič som veľmi ocenila detský kútik v blízkosti stola. Deti boli pod dozorom a hračky povzbudzovali detskú fantáziu. Tak ich to zaujalo, že ani jesť nemali kedy :D.

Rastislav Marko - Úžasná budova (pekne.... útulne zrekonštruovaná), super pizza, pekné prostredie. Mini detský kútik. Niet čo vytknúť. Sedenie vnútri aj vonku. Menší problém s parkovaním priamo na mieste, v blízkom okolí (do 100-200m) je ale vždy kde parkovať, takže vlastne pohoda. Úplná spokojnosť..

Rado L. - Štýlová pizzeria, chutná.... Pizza a dobré ceny. Odporúčam.

Ján Chriašteľ - Perfektná gulášová polievka.... Pizza bola mierne prihorena ale chuťovo celkom fajn aj keď som si objednal pizzu bez baranich rohov a prišla mi s nimi.

Marián Strelec - Príjemný a ochotný.... Personál ktorý nám pripravil kávičku aj mimo otváracích hodín. Ďakujem aj nabudúce možno aj s jedlom.

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto - Limone Bistro & Wine

Limone Bistro & Wine

Čo hovoria foodblogeri:

Miriam Novotná - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Skvelé miesto na.... Obed. Pri vstupe nás milo privítala obsluha ale aj pán kuchár, ponuka obedového menu bola pestrá a pritom sezónna. Jedlo bolo naozaj výborné a rýchlo na stole. Určite sa oplatí zabehnúť si sem aj keď to nie je v centre..

Paulie SVK - Jedlo skvelé som.... Rad ze som nešiel do prej reštaurácie a pozrel som hodnotenie. Jedine co že som napachol od kuchyne ktorá je priamo pri vás..

Radka Krížová - Veľmi príjemné prostredie,.... Milá obsluha a personál. Vynikajúce jedlo a veľké porcie. Naozaj odporúčam, všetky jedlá sú perfektne skombinované, netreba sa báť vyskúšať to..

Jozef BB - Špičkový kuchári, ktorých.... To baví! Ako v TV :) vzhľadom na kvalitu a ingrediencie 8 eur za jedlo sa mi zdá aj málo.

Janka Takáčová - Vynikajúce jedlo ako.... Vždy, bezchybná a rýchla obsluha. Ak chcete gastro zážitok, neoľutujete keď prídete..

Mariana KUFFOVA - Dobre jedlo, prijemne.... Prostredie, rychla a mila obsluha. Teplejsie, bola by vhodna klimatizacia..

slavomir janso - Podla mojho nazoru.... Dlhodobo najlepsia obedova restauracia v Banskej Bystrici.. Cena ponukanych jedal sa odzrkadluje aj v naozaj skvelej chuti a primeranom mnozstve. Sem by sa mali ist pozriet majitelia viacerych Bystrickych restauracii ako sa to ma robit. Jedla pripravuju z pomerne jednoduchych surovin ale tie dokonale vychucujú omackami..

Nikola Birkova - Najlepšia kuchyňa v.... Bystrici. Rýchla obsluha, veľké porcie, výborné jedla. Odporúčam..

Lucia Slabeyciusova - Boli sme tu.... Na obede s partnerom a vybrali sme si z denného menu kuracie prsia s mrkvovym pyré, majonezou s hluzovkovym olejom a nakladanym karfiolom. Jedlo bolo veľmi chutné, ocenujem aj chrumkave platky mrkvy👍. Trochu sme mali problem s parkovaním, lebo najst tu volne miesto v case je celkom náročné. Ale jedlo nam chutilo a obsluha bola príjemná..

Libor Mladsi - Prijemny nevtieravy personal,.... Zaujimave prostredie, ale najma excelentne jedlo, krasne naaranzovane a zaujimavo ochutene. Zazitok. Urcite sa vratime..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

4. miesto patrí Ancora Restaurant

Ancora Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Valéria Gerhátová - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Jedinečná,a najúžasnejšia reštaurácia,.... Talianska pizzeria.... Famózne jedlá,rozmanitej chuti,a mlskych jazýčkou... gurmáni každej vekovej kategórie, si prídu na svoje. Nádhernu atmosféru ladia úžasné farby.. jemného podtonu v pastelových farbách.... Očarujúci znak..." Ancora " jedinečné a nádherné slovo, ktoré vyjadruje... že sa máte vraciat..." Znova" a opäť znova... krásne slovo v taliančine, ktoré sa vám všetkým vryje do myšlienok, a nezabudnuteľne vám bude svietiť vo vašich očiach... Nádhera... úžasní team.. personál..obsluhy, manažérov, kuchárov, 🍕 majstrov... celé úžasné...ste všetci vítaní....

Tomáš Lamper - Slusna restauracia s.... Velmi milym a ochotnym personalom. Restauracia je priamo v budove plavarni s vyhladom na baze. Jedlo bolo fantasticke. Ponukaju aj obedove menu. Parkovanie pred budovou bezproblemove..

Lucia Miklianová - Príjemné prostredie a.... Teraz sa podržte, lepšiu pizzu som v živote nejedla 😍😍😍 Perfektná ❤️ mňam, teším sa na ďalšiu návštevu tejto úžasnej reštaurácie.

Lucia Fedes - Výnimočne jedlo, šaláty,.... Pizza práva talianska my sa vždy veľmi dobre najeme a veľmi dôležité je rýchle doručenie jedla a vždy čerstvé teple na stole odporúčam všetkými desiatimi 👌🏽👌🏽👌🏽.

Jana Vikor - Auč, sme sa.... Napukali s manželom a to doslova :D vynikajúci viedenský šnicel s opekanými zemiačkami, nesmiem taketo veci jest, ale raz v roku, proste nemohla som odolať! určite návštevu zopakujeme + odporučíme ďalej..

Kristian Jansto - Pomerne nová reštaurácia.... Ktorá veľmi prekvapila. Nenechajte sa odradiť netradičnou polohou, tie najlepšie podniky bývajú vždy zašité! Personál bol veľmi príjemný a jedlo bolo vynikajúce. Už som mal viac krát talianske Carbonara, dokonca aj od Talianov, no tieto boli zatiaľ najlepšie. Niet čo vytknúť, jedlo 10/10..

Roman skopik - Hodnotím veľmi pozitívne....

Jozef Lakota - Príjemná a starostlivá.... Obsluha,v čase obeda som si dal jedlo z ala carte a bolo skvelé aj veľká porcia.Pitu s trhaným kačacím mäskom s BBQ omáčkou,hranolkami a domácou tatarkou všetkým odporúčam😋.

Ivana Kaločayová - Počas dcérinho plaveckého.... Tréningu si sem chodíme s kamoškou sadnúť. Na bazén je krásny výhľad, prostredie príjemné, veľmi milá obsluha a jedlo veľmi chutné. Kamarát ma naučil na paradajkovú polievku a rada ju odporúčam ďalej :).

Lenka Záchenská - Najlepšie jedlo aké.... Som mala za posledný čas. Odporúčam. Dobre prostredie a veľmi milý personál. Hodnotím na 1*.

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Reštaurácia Čierna ovca

Reštaurácia Čierna ovca

Čo hovoria foodblogeri:

Jan Lorincik - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Jedna z najlepších.... Reštaurácií, akú som navštívil. Je to súčet faktorov: vynikajúce a kvalitné jedlo, príjemný personál, pekné prostredie a interiér. Čerešničkou na torte bola milá obsluhujúca servírka, rodáčka z Ostravy, ktorá so mnou hovorila svojou rodnou rečou s tým typickým ostravským prízvukom..

ivan senesta - ... znova chutné.... A kvalitné jedlo, čisté prostredie, úslužní a milí personál. Radosť tu stráviť čas či už zámerne, alebo len tak náhodou cestou okolo.... Proste, stále za 100 bodov.👍.

Paulina Svrčková - Nikdy som asi.... Nejedla lepšie jedlo v reštaurácii ako dnes. Obsluha úplne milá, ochotná a to jedlo, nebíčko v papuľke. Lepšiu panenku som naozaj nikdy nemala. Tie chute keď sa spojili no brutal. A to nehovorím o domácej marlenke 🧡 ďakujem za skvelý gastronomický zážitok. Ceny sú síce vyššie ale za také jedlo nieje problém 😉.

Igor Viola - Krásna reštaurácia, chutné.... Jedlo a obsluha tip top. Určite sa k vám prídeme pri prvej príležitosti napapať. Nech sa vám darí,prajeme vám veľa spokojných zákazníkov..

Beata Očenášová - Vynikajúce jedlo… kvalitné.... Suroviny, výborne ochutené,. Veľmi dobrá obsluha, pekné miesto. Opakovane sem chodíme a vždy sme maximálne spokojní. Preto nám ani nevadí, že si musíme pár km zájsť. Kto chce kvalitné jedlo, tak v Čiernej ovci si príde na svoje. Už sme tu mali aj rodinnú oslavu a úplne všetkým chutilo. Odporúčam túto reštauráciu..

Radovan Majer - Veľmi chutné jedlo,.... Veľmi príjemná obsluha. Porcie by však vzhľadom na uvedené ceny mohli byť o trošku väčšie. Divina bola hodnotená ako vynikajúca. Grilované kuracie prsia taká klasika. Inak spokojnosť s chuťou, atmosférou a prostredím..

Silvia Benkova - Prišli sme na.... Výlet z Bratislavy, boli sme tu asi tak 30 rokov dozadu . Reštaurácia je v krásnom prostredí ,obsluha milá, jedlo úžasné ,proste vrelo doporučujeme. Ďakujeme..

Jozef Rechtorík - Som nadseny! .... Uzasne jedlo ktoremu nemam absolutne co vytknut - chut a estetika v dokonalej harmonii. Bezkonkurencne najlepsia kava v restauracii aku som kedy pil. Chvala patri nielen praziarni - mlsnacava, ale i samotnej priprave kavy. Na com by som vsak popracoval je jej servirovanie (tacky ako z pohostinstva, umyvackou znicene pohare na vodu..). Interier maly utulny a prijemny. Obsluha mila a ochotna. Urcite sa vratim zas. Restauraciu vrelo odporucam :).

Michal Libiak - Výborné jedlo, dobrá.... Obsluha a káva z lokálnej pražiarne. Čo chcete viac? 🥐.

Erik Hajdu - Musím pochváliť túto.... Vynikajúcu reštauráciu. Jedlo tip top.obsluha veľmi príjemná. Prostredie až na lietajúcich motorkárov fajn. Odporúčam..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

2. miesto - Whoper Burger

Whoper Burger

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Sliacka - K tomuto je už len potrebné dodať: : Tento burger je.... Svetový, odporúčam všetkými 10, tak šťavnatý burger som už dávno nejedla a teda rozmýšľam, že či som vôbec jedla. Všetci povinne vyskúšať ❤️ obsluha tak isto úžasná, zanietená pre svoju prácu a vidno, že ju práca baví a to sa odzrkadľuje na tom úžasnom jedle. Ďakujeme ❤️.

Michaela Valášeková - Najlepší burger široko.... ďaleko. Príjemná obsluha, všetko domáce produkty čo oceňujem. Jednoducho TOP :).

Peter Messerschmidt - Najlepší burger v.... BB. Príjemná a rýchla obsluha, Všetko výborne pripravené, dochutené a zabalené. Odporúčam komplet menu aj so zemiakmi, plus výbornú slaninkovú omáčku. TOPKA, treba vyskúšať .-).

peter ridzon - Tak toto je.... Naozaj TOP burger v BB, jedol som už vela burgrov ale toto bol naozaj zážitok, rýchla obsluha veľký výber, vysoká kvalita surovín, odporúčam všetkými desiatimi..

Jakub Datko - V tejto malej.... Streetfoodovej prevádzke som si dnes pochutil na veľmi dobrom burgri. Kvalitné mäsko fajna žemľa, určite sa oplatí skúsiť. Ďakujem 😉👌.

Radovan Majer - Výborný burger. Perfektná.... Chuť a všetky prísady. Výborné aj zemiaky k nemu s domácou omáčkou. Určite odporúčam navštíviť toto skvelé miesto.

Robo eS - Velmi prijemne miesto.... Na posilnenie sa skvelym burgrom z kvalitnych a vzdy cerstvych surovim. Odporucam kazdemu milivnikovy skveleho jedla..

Veronika Rákošová - Úplne TOPka! Som.... Pravidelný zákazník a toto ja najlepší burger v meste a nielen v meste ale aj široko ďaleko. Majiteľka vždy veľmi milá a ochotná..

Miroslav Marcinko - TOP BURGER v.... Banskej Bystrici. Šťavnatý a lahodný burger s perfektne opečeným mäsom. Mňam, urcite odporúčam a zároveň ďakujem za super prípravu 👌👌👌🍔🍔 PS: pardon za fotky len z krabice 😀.

Zdenko Knapko - Čerstvý a poctivý.... Burger! Mame radi burger, vyskúšali sme ich už desiatky, možno stovky ale tento patrí určite k špici. Nie je tam nič navyše len čerstvosť a poctivá kvalita čo je vlastne fajn. Jedine by som doprial pani predavačke aspoň klimatizáciu, v tých 40 stupňoch vyzerá že má toho plné zuby, čo chápem, neprekáža mi to len sa to odráža k prístupu k zákazníkom čo nemusí každý pochopiť. Za nás sa ale určite radi vrátime!.

Dávame 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Bistro SOHO BB

Bistro SOHO BB

Čo hovoria foodblogeri:

Radoslav Hrabovsky - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Výnimočná obsluha, vynimočné.... Jedlo. V priebehu jedného dňa sme sa vrátili dva krát lebo sme chceli vyskúšať aj iné jedla. A všetko bolo vynikajúce. A o rebierkach s kimchi už ani nehovorím... :) pre mňa je to miesto pre ktore sa oplatí ísť zo Žiliny na večeru. Ďakujem..

John Zako - Veľmi príjemné posedenie.... So skvelou obsluhou👍 a ešte lepším jedlom (udon rezance s krevetami)😋. Určite odporúčam, my sa radi vrátime..

Aďka Mindokova - Jedlo vynikajúce, vyber.... Sme nechali na odporúčaní obsluhy. Prístup skvelý, Radka nám poradila od hlavného menu až po dezert s ktorými sme boli nad mieru spokojní!:)))).

Baška Ondreková - Fantastické jedlo v.... Krásnom prostredí s príjemnou obsluhou. Určite odporúčam 😊.

Lukáš Kováč - Top jedlo, top.... Limonády, proste všetko čo si dáte v Sohu je dobrý vyber. Radi sa sem vraciame. Ďakujeme 10/10.

Klaudia Darážová - Príjemná atmosféra s.... Minimalistickým nádychom. Obsluha bola na jednotku, dali nám čas vybrať si, prišli sa počas jedenia opýtať či je všetko v poriadku a či nám ešte niečo nedonesú. No a jedlo... Mňam 😋 Objednala som si edamame fazule, krevety s thajskou bazalkou a chilli, cappuccino a nejakú ich limonáda. Všetko mi veľmi chutilo ale tie fazule obzvlášť, tie môžem odporučiť každému..

Radovan Majer - Výborné jedlo, ktoré.... Sa aj napriek trochu vyššej cene určite oplatí ochutnať. Po ochutnaní z tejto reštaurácie už nebudete chcieť čínske bistro vidieť. Obsluha taktiež veľmi milá. Určite odporúčam všetkými desiatimi navštíviť toto miesto..

Jaroslav Ziak - Obľúbená restaurant úplne.... Porovnateľné s ostatnými prevádzkami Soho🇸🇰. Polievka aj hovädzie super..

Silvia Kuricová - Švaňová - Úžasné jedlo, zmes.... Chuti a vôní,odporúčam 👍.

Filip Olajec - Taký vysoký krásny.... Kučeravý modrooký krásavec ma obslúžiť a hneď sa chuť jedla posunula z 3* na 5*. Atmosféra bola supe no s ním by som takú rád zažil aj v privátne. Celkovo 10/10. keby mám jeho číslo, tak aj 11/10. Kvalita baristy sa ukázala aj v latte-arte..

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Sme veľmi radi, ak sme ťa niečim inšpirovali a pevne veríme, že si na nás pri tvojom najbližšom gastrozážitku spomenieš a pridáš svoje jedlo na tento portál.