Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Žiline. Nájdeš v zozname aj tvoje obľúbené reštaurácie?

 

10. miesto patrí SPAGO

SPAGO

Čo hovoria foodblogeri:

hallo hallo (Kuko) - K tomuto je už len potrebné dodať: : Za nam naj.... Podnik v ziline, slusna obsluha, vyber jedal/napojov, prostredie, ceny....takto to ma vyzerat...radi znova prideme.

Eliška Hrušková - Perfektná reštaurácia -.... Odporúčam na príjemný obed, alebo pohodové večerné posedenie. Robia výborné piadiny 😍 a ponúkajú veľmi chutné prosecco. Top obsluha aj kuchyňa!.

Dominika Tyková - Najlepšie palacinky aké.... Sme jedli, výborné čapované prosseco a príjemný personál. Už sa veľmi tešíme na ďalšiu návštevu, určite ochutnáme ďalšiu novinku ☺️.

Martin Lvoncik - Skor to beriem.... Ako palacinkaren,robia tam vyborne palacinky. Aj prijemne posedenie a maju tam skutocne dobry muskat :).

Dominika Hliníková - Nikdy nesklamú :).... Pre nás najlepší podnik na bulvári. Perfektné palacinky na slano aj sladko. Stále sa sem vraciame..

Ľubica Hečová - Príjemné prostredie, super.... Obsluha a veľmi chutné jedlo a nápoje. Určite odporúčam navštíviť..

W - príjemný personál 😍.... Chutné špecialitky 😋 útulná kaviarnička 😊.

Aneta Reháková - Príjemné prostredie, milá.... A rýchla obsluha, na palacinkách, kvôli ktorým sme tam išli, sme si nepochutili..

Helena Koťková - Toto miesto jednoducho.... Milujem - palacinky a prosecco - kedykolvek a dakujeme za kazdy jedenkrat! A stále sa na kvalite nič nemení!.

Lenka - Fajn miesto na.... Posedenie,dobre lahke jedlo a vyborne vinko..

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto patrí SIDE Kebab

SIDE Kebab

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Zábojník - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Veľký a malý.... Tanier, vynikajúce.

Zuzka Slivkova - Veľmi chutné a.... Veľké porcie, milý personál, až na jednu pani,, sú tam dve jedna je také slniečko milé a prívetivé a druhá arogantná... Ale tak vždy si tam oochutnáme za tú cenu, aj keď veľké plus vždy dotvorí aj obsluha..

Andrej Haluška - Jedlo najlepšie v.... Žiline. Prostredie veľmi škaredé. Ale za tú cenu určite najlepšia voľba. Odporúčam jedlo so sebou..

Rudolf Valjašek - Trochu slanšie mesko.... Ale za 5€ som sa najedol ako kráľ.

Loko Loko - Dobré porcie, v.... Pohode cena, veľmi dobrá chuť a kopec mäsa :).

Peter Komačka - Ja som spokojný,.... Občas keď je tam niekto nový to zadrhava ale s ľuďmi budú vzdy problémy, inak môžem odporučiť, naposledy ma sklamalo skoršie zatvorenie, tak som šiel inde......

jozef Šándor - Môžem len odporučiť.... Skvelá obsluha výborná atmosféra celková spokojnosť.

Adam Staňo - Za tú cenu.... Skvelý kebab..

Oscar Mike - Pohode obsluha teple.... A za velky kebab 3.8€ je veľmi dobrá cena.

Filip Hujik - Dobrá obsluha a.... Ešte lepšie jedlo. Podľa mňa je to najlepší kebab aký v Žiline kúpite. Pokiaľ si chcete dať dobrý kebab za super cenu, určite by som šiel tam. (Odporúčam chili dresing)..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!

 

8. miesto si rozhodne zaslúži Reštaurácia Capri

Reštaurácia Capri

Čo hovoria foodblogeri:

Jaroslav Čupela - Tento podnik hodnotíme takto - Malá ale útulná.... A príjemná reštaurácia. Výborné jedlo, pizza, aj pivko. Odporúčam👍.

Robert Fillner - Príjemné posedenie pre.... Rodinu aj partiu vnútri aj vonku pod sídliskom Vlčince na Hlbokej ulici. Skvelá obsluha, chutné jedlo, príjemné prostredie a kľudná rodinná atmosféra. Na to, aká je táto reštaurácia skvelá a jedlo chutné, je tu relatívne málo návštevníkov. Ako keby nebola zatiaľ úplne objavená zo strany potenciálnych hostí..

Mojmír Gašper - Pekný, útulný, čistý.... A pekne zariadený.Milá obsluha,dobre varia..

Peter Šupej - Veľmi spokojný s.... Personálom, určite sa ešte vrátim 😉.

Ivan janík - Veľmi rád si.... Sem zájdem s priateľkou a dáme si vynikajúcu pizzu na ktorú si radi počkáme.

igor košnár - Príjemné miesto. Radi....

Ján Šimo - Veľmi príjemná obsluha,.... Výborné jedlo.👍.

marianna labudova - Perfektne jedlo ,obsluha.... Majite určite budem odporúčať🙂.

Anna Nogova - Útulná a príjemná.... Reštaurácia, super obsluha a výborné jedlo, odporúčam.👍.

Viktoria Valkova - Super podnik. Chutné.... Jedlo ( aj vegetariánske), príjemná obsluha, pekne priestory. Reštaurácia aj ako podnik na oslavy je to skvelé..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto obsadzuje Smreková Koliba

Smreková Koliba

Čo hovoria foodblogeri:

Radoslav - A ako to hodnotíme? : Smreková koliba v.... Žiline patrí medzi veľmi kvalitné reštaurácie s príjemnou obsluhou a posedením. Interiér reštaurácie je zariadený v krásnom dreveno-ľudovom štýle. Jedol som tu už viackrát a vždy som bol maximálne spokojný. Dnes som sa tu zastavil s priateľkou na obede. Objednali sme si a dostali poctivú držkovú polievku a kapustnicu, obidve polievky boli vynikajúce a hlavne husté. Ako hlavné jedlo som mal vyprážanú trojkombináciu syra alias Trojky s hranolkami, perfektne spravené a chuťovo vynikajúce a priateľka si dala bravčový černohorský rezeň s opekanými zemiakmi a bola taktiež veľmi spokojná. Čo sa týka porcie tá bola fakt veľká a museli sme si dať aj zabaliť so sebou, nevládali sme dojesť. Určite ak sa budete chcieť kvalitne najesť za dobré ceny a mať aj veľkú porciu, tak sem zavítajte, nebudete sklamaní..

Ludovit Ďurec - Pekne drevené prostredie.... Zvnútra, všetko príjemné také od prírody , tankovy Plzeň veľmi chutný, obiednane bravčové rebierka boli veľmi chutné pripravené , bryndzové halušky tiež chutné. Odporúčam návštevu ..

Matej Gazi - Prišli sme z.... Bratislavy na tanečnú súťaž a keďže sme sa museli po takej akcii najesť vybrali sme spôsobom zoradiť reštaurácie podľa hodnotení od najlepších po horšie. Na moje prekvapenie vybrali sme si smrekovu kolibu a celu cestu som čakal kedy odbočim niekam na luku či do lesa. Odbočka smerom do sídliska ma prekvapila. Boli sme 10ks - 4ks dospelí a 6 deti. Odporúčam do budúcna si prečítať recenzie dopredu. Obrovské porcie - obrovské a veľmi chutného jedla. Cesnačka aj vývar bez fotiek ale výborne, bryndzové halušky aj hovädzie rebrá skvele. Deťom sme porcie ešte nechali zabaliť a mali aj na večeru. Ak pôjdem do Žiliny opäť určite pôjdem sem.

Igor Bartošek - Vybuchlo mi pozvanie.... Na obed inde, tak som našiel túto možnost na Google Maps. No áno, prostredie je pomerne jednoduché a ľudové. Majú aj jednoduché denné menu, ktoré sme síce neochutnali, ale zato po vybratí z veľkého jedálneho lístka sme boli očarení chutnosťou prinesených jedál. Cesnačka bola najlepšia, akú som kedy jedol..

Denisa Medvecká - Rýchla obsluha, čisté.... Miesto, výborná domáca pečeňová paštéta a bryndzové halušky. Odporúčam!.

Tomas Machyna - sem sa vzdy.... Rad vraciam, kvoli chlebiku dokonca s radostou vycestujem a urazim 50km 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 vytknut nemozem azda nic.... jedlo, pitie, obsluha, atmoška, noclah - vsetko na vybornu.... uz sa tesim, ked do sluzieb pribudne wellness 👌🏼.

Zuzana Kubíková - Vynikajúca kuchyňa, milá.... A ochotná obsluha, určite sa radi vrátime, hoci to máme viac ako 80km tam a späť. Mali sme tatársky biftek - fantastický. Cesnačka a držková - vynikajúce. Černohor a trojky (3 druhy vyprážaného syra) - perfektné. Škoda že sme nemohli vyskúšať čapovaný Pilsner Urquell (vodiči). Snáď nabudúce..

Tímea Andelová - Veľmi príjemná reštaurácia.... S dobrým výberom jedál, adekvátnymi cenami a milým personálom..

Barbora Hrušková - Úžasné miesto. 👌.... Milá obsluha. Jedlo výborne a obrovské porcie za super cenu. Určite sa sem vrátime ešte 😊😊.

Katarína Bellová - Reštauráciu treba hľadať.... Medzi panelákmi. Prostredie jednoduché, čisté. Čašníčky rýchle, milé. Jedlo chutné, porcie dostatočne veľké. Odporúčam cesnakovú polievku (syr, šunka, vaječné žĺtko, opečený chlieb)..

Hodnotíme 8.9 z 10!

 

6. miesto patrí Terchovská Koliba Diery

Terchovská Koliba Diery

Čo hovoria foodblogeri:

Matej Brestovanský - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Recenzie boli veľmi.... Kladné, tak sme skúsili a naozaj to stálo za to. Obsluha bola milá, jedlo rýchlo hotové. Polievočky dokonalé, poriadne husté a chuťovo naozaj dobré, halušky a pirohy boli skvelé, nemal som čo vytknúť, veľmi sme si pochutili. Dúfam, že keď sa niekedy znovu stavíme bude všetko v rovnakej kvalite ako pri poslednej návšteve..

Michal Janosec - Parkovanie priamo pri.... Hoteli. Po vylete na diery sme to zakoncili v tejto kolibe a nelutovali sme. Prijemna a rychla obsluha, jednoduche menu a co nas najviac potesilo, maju aj bezlepkove jedla co stale nie je standart. Dali sme si klasicke bryndzove halusky, bryndzove pirohy a makove sulance. Vsetko vynikajuce a strasne syte 😀.

Šimon Zvalený - Keďže ráno sme.... Vyrážali na Diery od Koliby tak naspäť sme sa vrátili k autu a rozhodli sme sa že doplnime sily práve v Kolibe . Za mňa všetko super od obsluhy, cez široký výber jedál až po rýchle dodanie nápojov resp jedla (a to boli na terase možno 2 stoly voľné) 👌 Stihli sme si odfotiť iba hlavne jedlo ale predtým sme mali vynikajúce polievky 🔝 Bryndzovy demikat bol Abnormalne nenormálny a takisto ten Slovenský tanier (viď foto)☝️🤤 Len si prosím túto laťku udržte a ľudia sa k vám budú vracať stále a hlavne s radosťou 🙋🏻‍♂️ Vrelo odporúčam každému.

Štefan Hrabovský - Reštaurácia ponúka dosť.... Svojích špecialít, na tému lokše a halušky. Tiež bežné ponuky na tému rezne. Klasika k haluškám nie je čo vytknúť, na foto verzia Hrabačky. Doobjednávka 3dc kyslého mlieka spravila toto jedlo dokonalým. Cenovo v rámci turistického regiónu, úmerne k peknému drevenicovému posedeniu. 😁.

Jaroslav Žák - Koliba Diery v.... Terchovej je súčasťou hotela Diery, s výbornou polohou hneď na začiatku vyhľadávanej turistickej atrakcie Jánošíkove diery. Je to doslova štart tejto trasy. Ci sa tu zastavíte pred túrou alebo po nej (alebo aj aj), reštaurácia ma stále svojich návštevníkov. V lete funguje vonkajšia priestorna terasa. Koliba je v slovenskom štýle. Usmejte sa na šikovné čašníčky a budú sa o vás starať ako v bavlnke. Nejedol som, ale videl som porcie prevažne slovenskej kuchyne, vyzerali chutne. Co oceňujem ja, to je čapované pivo Vŕšky, ktoré aj v Bratislave zháňam len ťažko. Do Terchovej chodím niekoľkokrát ročne a tuto kolibu navštevujem aj viackrát denne. Kočky teším sa nabudúce! 😉.

Jana Benková Marcelliová - Výborné jedlo a.... Veľmi príjemné prostredie, tento rok naša najobľúbenejšia reštaurácia v Terchovej. Chutilo nám všetko, a to sme ochutnali demikát, strapačky, bryndzové halušky, palacinky, cviklové i zeleninové rizoto aj terchovské úhrabky. Poteší, že popri slovenskej klasike sa tu nájdu aj ľahšie jedlá..

Klaudia Kurnotová - Objednali sme si.... Halušky, boli naozaj perfektné,chuť bola trošku kyslejšia,slanina bola výborná. Len priešli sme v čase obeda, a tma v reštaurácii. Vládne tu taká pochmúrna nálada. Sedíme v minimálnom svetle a to niekde nie je vôbec. Čašníčka bola príjemná..

Petra Bočkayová - Veľmi chutné pirohy.... Aj šúľance, navyše prinesené veľmi rýchlo. Parkovanie možné zdarma pre zákazníkov priamo pred budovou. Priestor je obrovský, zadná časť trochu pritmavá, ale inak príjemné miesto, ktoré môžem len odporučiť..

Slavomír Badár - Toto miesto som.... Dosť podceňoval pre svoju polohu a predsudkov z vonkajšieho pohľadu ale prekvapili ma vynikajúcou slovenskou kuchyňou. Lepší demikát som v živote nejedol. Veľmi príjemný personál. Ďakujem.

Mária Kováčiková - Po 10km túre.... Sme sa chceli najesť, doplniť sily. Jedlo prišlo na prvý pohľad pekne naservírované, porcie boli akurát, avšak v mojich bryndzových haluškách som našla vlas, zapečený so slaninkou. Ohlásila som obsluhu a jedlo mi bez problémov vymenili. Bohužiaľ, už mi to pokazilo celkovú chuť do jedla..

Rozhodne si zaslúži 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto patrí Pizzeria Italy

Pizzeria Italy

Čo hovoria foodblogeri:

Ján Bobák - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Kladiete si otazku.... Ci je dobry napad dat si pizzu v Terchovej? Nedivim sa, ale urcite mozem povedat, ze dat si tuto pizzu je skvely napad. Pizza bola jedna z najchutnejsich co som kedy jedol, cesto bolo naozaj vynikajuce. Cakacia doba nepresiahla pol hodinky aj ked bola plna terasa. Personal bol mily a usmievavy. Ak sa raz do Terchovej vratim, to ze sa tu zastavim je istota 🙂.

Miki K - Chutna, vynikajuca pizzeria.... Kde robia perfektne chrumkave tenke cesto a kvantum oblohy !. Prijemna obsluha a na jedlo sa necaka dlho. Navyse hostia, ktori su ubytovani v chate pod lampasom maju 15% zlavu na pizzu co vela ludi ocenuje vratane nas. Mozem len odporucit !.

petra sutarikova - Výborná pizza, obsluha.... Veľmi milá a príjemná..

Ludovit Vozar - Malé, ale zato.... útulné miesto so zaujímavou pecou na pizzu uprostred, milou, ústretovou obsluhou, výbornou pizzou.(tenučké cesto, šťavnatá pizza), miestne pivko a prijateľná cena. Odporúčam..

Laco Kitaš - Tu je zreteľny.... Menu listok . Neni zač.

Kristína Povalová - Útulná malá pizzeria.... S pieckou priamo za chrbtom takže je vidieť ako sa pizza pripravuje 😊 pizza úplne skvelá, šťavnatá z čerstvých surovín proste mňamka a k tomu fajnové pivko Rozsutec 👌🏻👌🏻.

Matej - Top pizza na.... Svete a ešte nám dali aj zľavu na pivko, nečakal som, že v Terchovej pocítim Taliansko na jazyku. Samá chvála. Odporúčam 👍🏻👍🏻👍🏻🔥🚀🍕.

Eva Ferová - Najlepšia bezlepková pizza.... Akú som kedy jedla 😋 skoro ako z normálneho cesta ,aj chlapovi chutila, ktorý nemusí bezlepkové. A personál úžasný ludský a príjemný. Určite sa tam vrátime !.

Jakub Podolský - Top pizza!!! Super.... Obsluha, odporúčame všetkým okolocestujucim aj tým co sú z blízka. Tenučké cesto. A najlepsie je to prostredie s nádychom pravej Terchovej.

Michal Halomi - Veľmi kvalitná pizza.... V Terchovej pečená v pravej peci. Pre mňa jednoznačný výber č. 1..

Dávame 9 z 10!

 

4. miesto obsadzuje Reštaurácia SKALA

Reštaurácia SKALA

Čo hovoria foodblogeri:

Reborn Kuder - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Super reštaurácia celkom.... Tiché miesto blízko Bezecná dráha objednali sme si pizzu a pivo chutilo obsluha vynikajúca a čas čakania minimálne prídeme aj nabudúce.

Tomas Zimani - Čistá priestranná reštaurácia.... V tichom prostredí, jedlo na obedovom menu má chuť, vôňu aj vizuál. Chutne som sa najedol, dal si skvelý dezert a vypil dobrú kávu. Obsluha vždy po ruke, nevtieravo sa ubezpečili, že je všetko v poriadku. Pol hviezdicky by som strhol len za zlozitu navigaciu na parking, cez den je lepsie zaparkovat na sidlisku cez cestu oproti..

Helenka Klcova - Sme veľmi vďační.... Výborným kuchárom a obsluhujúcemu personálu, ktorý nás obsluhoval 14. októbra na stužkovej slávnosti. Boli sme nadšení a príjemne prekvapení z výborného jedla a príjemného prostredia. Ďakujeme..

Roman Mrva - Bol som tu.... Prvýkrát, na vianočnom večierku, a musím uznať, že táto z vonku nenápadná reštaurácia, ma vnútri príjemne prekvapila. Obsluha bola v poriadku, jedlo vynikajúce, a toto celkovo dotvárala pohodová atmosféra neformálneho posedenia. Za našu partiu môžem jednoznačne povedať, že sme boli všetci nanajvýš spokojní. Ďakujeme..

Tímea Andelová - Vynikajúce jedlo, super.... Ceny a veľmi príjemné miesto. Stala sa nám tu taká vtipná vec, pri platení sme zistili, že nám spravili alko mojito, namiesto nealko a tým pádom sme tam museli nechať auto a ísť inak. Keď to zisitil pán, ktorý nás účtoval, asi 5x sa ospravedlnil a nástojil na tom, že nás odvezie domov, aj keď my sme sa len pýtali, či si tam cez noc môžeme nechať auto. Nedal sa odbiť, lebo si to dávali za vinu. Súhlasili sme teda s odvozom a furt sme mu len ďakovali, že to nemusel. Pri rozhovore v aute sme zisitili, že nás domov vezie pán majiteľ. No musíme uznať personál tu majú perfektný..

Gabriela Brozmannová - Jedlo bolo výborné,.... Nemali problém spraviť aj tatársky biftek, napriek tomu že ho nemajú v ponuke. Čašník ktorý nás obsluhoval bol veľmi milý a ochotný. Sedeli sme vonku na terase, prostredie je príjemné. V areáli je aj možnosť parkovania..

Martin “Marťan” Tichý Jr. - Príjemná obsluha, vynikajúce.... Jedlo skvelá lokácia o stene ani nehovorím jednoducho všetky podmienky to spĺňa od jedla až po všetko možné na čo si dokážete spomenúť..

Danči “the” LP - Pekne prostredie, milý.... Personál. Ceny trocha drahšie ako priemer ale jedlo fakt chutné. Určite odporúčam paradajkový krém, ten je úžasný. Dobrá kávička, porcie slušné, majú aj denné menu (ktoré neviem ohodnotiť). Určite by ešte nejaké detaily bolo treba dotiahnuť, ale keď si zvážim, čo človek dostane u konkurencie, tak je to pre mňa určite plný počet. Za hlavné jedlo na objednávku s prílohou a nápojom tu necháte zhruba 10€ pre orientáciu. Do reštaurácie určite choďte a urobte si vlastný názor, ale za mňa super :-).

Vlado M - Bol som tu.... Viac krát a vždy rovnaká situácia. Dobré a chutné jedlo, pohodová obsluha, ceny úplne normálne pre aktuálnu dobu. Dobré pivko a aj fajne dezertíky. Parkovanie na bočnom parkovisku a pozdĺž ulíc bez poplatku. Cez obed tam zvykne chodiť viac ľudí, lepšie je si stôl objednať. Celkovo príjemné miesto, rád prídem opäť..

Ingrida Bury - Príjemné posedenie vo.... Vkusnej reštaurácii s veľmi príjemnou obsluhou..

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto si rozhodne zaslúži Bistro ŠPICA'K

Bistro ŠPICA'K

Čo hovoria foodblogeri:

Jana Puškášová - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Zaujímavé bistro pod.... Strečnom s vysokým hodnotením neušlo mojej pozornosti. dali sme si burger a hulk hranolky, burger chutil veľmi dobre, aj keď bol úplne prepečený. Hranolky s cheddarom a jalapeno papričkami ma trosku sklamali. možno treba len trochu vyladiť chute, ako milovník cheddaru som ho tam videla ale jeho chuť zanikla pod sladkou čili omáčkou. Zato slaninka na nich fajnovo vypečená, a nešetrili ňou. Porcie neboli prehnane veľké, ale najedli sme sa dobre. Personál milý a slušný. Interiér pôsobil zaujímavo, a sú tu aj slušne toalety. Pri budúcej návšteve vyskúšam niečo ďalšie z ich ponuky..

misaga Ramirent - Nedá sa viackrát.... Pridať recenzia z jednoho účtu. Tak píšem moju skúsenosť zo služobného. Nebol som tam 9 mesiacov, tak som sa tešil že cestou naspäť navštívim toto miesto. Naposledy som bol zo synom na biku a boli sme obidvaja veľmi spokojný. Dali sme 5 z 5tich a dávam aj dnes. Dnes ale hlavne vyzdvihujem personál, ktorý bravúrne vyriešil platbu kartou ( vedúci prosím nebrať mobil 🙂) A aj ďalšia diskusia bola viac ako príjemná. Je tu ľudskosť ktorá chýba na pumpách. Dal som si hotdog. A odkazujem tým čo si dávajú na pumpe , skúste aspoň raz tu. To je nebe a dudy. K tomu veľmi osviežujúci nápoj. Nech sa vám darí. 👍💪🌭🍔🌮.

Frantisek Bologa - Toto miesto mam.... Velmi oblubene, citim sa tam vzdy super, velmi prijemna obsluha a ked mam chut na burger, tak idem zvycajne sem. Lebo len tu mi urobia burger v tortille a ten nielen vyborne chuti, ale aj vypada...mnam.. 😊👌👌👌 odporucam.

Igor Mišaga - Boli sme na.... Bike v Strečne. Po túre sme chceli skúsiť inú nemenovanu reštauráciu na kopci. Ale bol tam chaos a plno. Tak sme skúsili na parkovisku špicak a nelutujeme zo synom. On ako každé dieťa je expert na burgre a chválil si. Ja som mal tiež výborne a veľa. Nevoslo všetko. Nie je lacný ale servis bol na úrovni. Príbor vám ponúknu, vecko po ruke a čisté. Boli sme spokojný. Odporúčam. Hlavne keď je také krásne počasie sa oplatí zísť z cesty a zastaviť sa. Dúfam že túto úroveň si udržia aj naďalej..

Martina Abler - Tak toto bol.... Extrémne dobrý gurmánsky zážitok. Top. Je vidieť, že varia z kvalitnych surovín. Presne takto sa to robí, kvalita, super servis, pekné posedenie a pritom je to ,,len bistro”. Skvelé 👏👏👏.

Barbora Zahradnikova - Čarovné miesto s.... čarovnou obsluhou a nečakaným jedlom. Doporučujem, ostala som prekvapená s kvalitou jedla a ponukou..

Jana Konuchova - Dnešná návšteva v.... Bistre Špicak urcite nebola posledná.Výborné jedlo,skvelá obsluha a k tomu príjemna hudba dotvárala skvelú atmosféru.Teším sa nabudúce.😍👌🥂😋.

Matej Spaniheľ - Ak máte chuť.... Na hamburger, tak tu ho naozaj dostanete 👌. A pivko tiež topka..

Marcela Kusikova - Jedlo bolo kvalitne.... Pripravené,pekne naaranžované,milá a sympatická obsluha,príjemná hudba a atmosféra. Príjemne nás prekvapilo toto bistro👍len tak ďalej !.

Dávid Marko - NAJLEPŠÍ BURGER, aký.... Som za dobu, čo si pamätám, mal!!! Hneď pri ceste s krásnym výhľadom na Váh a Strečno. Určite miesto, ktoré človek nesmie vynechať. A obsluha vrátane personálu kuchyne, jedla a všetkého TIP-TOP!.

Rozhodne si zaslúži 9 z 10!

 

2. miesto získava Vulcano restaurant

Vulcano restaurant

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Bednar - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Najlepsia talianska restika.... V Ziline a v sirokom okoli. Kazdy tyzden nova ponuka sezonnych jedal, takze aj pravidelny navstevnik ma moznost ochutnat nieco nove. Jedlo vynikajuce (desiatky navstev a ani raz som nebol sklamany), obsluha v pohode, ceny primerane kvalite. Zmrzlinaren za rohom je ceresnicka na torte..

Johnny Sáňka - Výborná pizza asi.... Najlepšia v Žiline. Obsluha veľmi príjemná a milá s ochotou so všetkým poradiť..

Adrian M - Prišli sme sa.... Sem najesť na základe videa ktoré natočil Refresher. Pri príchode ma prekvapilo že vo vnútri reštaurácie je naozaj veľa ľudí a takmer každý stôl mal rezervačku. Obsluha nás hneď pri príchode pozdravila a usadila k voľnému stolu. Objednali sme si 3 pizze. Na jedlo sme nečakali vôbec dlho a pizza bola naozaj robená na taliansky štýl. Po jedle sme si dali ako dezert cheesecake ktorý bol výborný. Na môj vkus však mali pizze v ponuke nie moje obľúbené kombinácie ale určite sa prídem opäť najesť.

Timea Martinkovicova - Miesto je .... Príjemne svojou atmosférou a bohatou ponukou kvalitných pokrmov, milým a ústretovým personálom avšak stalo sa nám že sme neprimerane dlho čakali na obsluhu pritom počet hostí v reštaurácii nebol nejaky enormný , táto situácia nám ubrala na našom celkovom dojme čo nás trošku mrzí a odzrkadlilo sa to aj na hodnotení. Odporúčam ale vyskúšať na vlastnej koži a spraviť si vlastný nazor 🙂.

Lenka Pechova - Jedlo dobre, obsluha.... Milá. Aj naše kalamity zvládli. Naša objednávka bola jednoduchá, tri pizze. Len keby bolo pivo na hladinku, to by bolo aj na päť hviezd ;).

Tomáš Jonis - Veľmi milá obsluha.... A veľmi dobré jedlo 😊.

Max Maxo - Primerané jedlo, obsluha.... Mierne nad štandard. Skromnejšia vínna karta. Odporúčam.

Ja Va - Wau, Taliansko v.... Ziline. Dakujem, bolo to vyborne. Takto si to predstavujem... Zarazila ma len jedna vec, ze pizzu sme mali skor, ako napoje. A aj tak sme dostali nieco ine ako sme si objednali. Nechapem, ako niekto moze pokazit objednavku caju a kavy... Holt nie je staff ako staff....

Martin Hurina - Dlhšie som túto.... Reštauráciu plánoval navštíviť a konečne sa mi to podarilo. Musím uznať veľmi príjemný personál, usmiate baby a šikovný kuchári. Pizza od objednania dorazila na stôl za približne 10 minút čo je super. Chuť pizze úžasná. Veľmi príjemné prostredie aj pre rodinu s deťmi,keďže sa v reštaurácii nachádza aj detský kútik. Určite sa ešte niekedy zastavím, keďže som mal len pizzu a talianska kuchyňa nie je len ona....

Miriam Maňková - Už pár krat.... Sme sa boli najesť a vždy sme si pochutnali....dnes konečne som stihla aj odfotiť....vždy milá a príjemná obsluha a veľmi chutné jedlá. Ďakujeme 🌸🌸.

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži Cafe Gusto

Cafe Gusto

Čo hovoria foodblogeri:

Janicaa Pírová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Krásna kaviareň na.... žilinskom bulvári. Výborná káva, príjemné moderné priestory . Dali sme si mrkvovu tortu, ktorá nás prekvapila. Torta bola šťavnatá, krém bol ľahký a lahodný. Boli sme veľmi spokojní. Kaviareň ponúka aj raňajkové menu, ktoré sme sice nevyskúšali ale vyber bol perfektný. Určite sa radi vrátime..

Lýdia Tóthová - vkusne zariadene ,.... Velky vyber zakuskov , cerstve stavy ,a vela inych lakavych mnamiek 😁.

Terezka Mičianiková - Príjemné prostredie, výborné.... Koláčiky a milá obsluha. Ich sociálne siete sú naozaj výborné a prilákali ma hlavne tie fotky. Otváracia doba je uvedená správne na ig. Soboty a nedele majú otvorené od 8:30 do 22:00. Koláčiky chutili a s priateľom sme ti oslávili naše výročie. Obaja spokojne napaný. Priateľ mal aj kávu a hovoril, že bola výborná. Nemám čo vytknúť..

Martina Javorská - Krásny interiér, dobrá.... Ponúka nápojov či koláčov. Človek sa tam cíti dobre. Odporúčam navštíviť..

Ján Šugarek - Obrovský výber vegánskych.... Zákuskov. Vynikajúca káva. Krásny dizajn priestorov. Kaviareň sa nachádza blízko centra a pár minút od železničnej stanice..

Rozhodne si zaslúži 9.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.