Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Bytči. Určite tu aj ty nájdeš jedlo, ktoré si ešte neochutnal.

 

3. miesto si zaslúži Melocík

Melocík

Čo hovoria foodblogeri:

P T - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Chutné jedlo a.... Milá obsluha. Porcie sú štedré za cenu. Čo sa dá vytknúť je, že jedlo by sa malo servovať na stôl súčastne nie s 5 min odstupom..

Milan Burda - Ako zastávka pri.... Rôznych druhov športu prechádza, turistika, bežky alebo horská cyklistika. Veľké parkovisko, terasa a klasická drevenica - reštaurácia 👍.

Marcela Filová - Vysmazany syr s.... Hranolkami... po prechádzke na hubách dobre padol 🙂.

Diana Bartovičová - Najlepšie halušky za.... Posledných x rokov! Fakt top. Obsluha velmi mila..

PS - Milý personál, pekné.... A čisté izby. Vynikajúca strava, hlavne neskutočná cesnačka..

Martin Stupo - Síce nejaké jadla.... Nemali, ale kapustnica výborná, smažáčik tiež. Môžem len odporučiť..

Viera Dominová - Husáková - Rýchle občerstvenie, pomerne.... Slušny výber, chuťovo dobre, boli sme rýchlo obslúžení, vhodné na rýchly obed po športových aktivitách..

Martin Stupo - Síce nejaké jedla.... Nemali, ale kapustnica výborná, smažáčik tiež. Pivo poslabšie. Ale v každom prípade môžem len odporučiť..

Ľubomíra Šeroňová - Keď ideme okolo.... Na bicykli,vždy sa zastavíme na pivko,kávičku a niečo po zub😉.Obsluha je tu vždy super..

Martin Stupárek - Syr výborný, kapustnica.... Tiež. Pivo poslabšie. Po bežkách paráda. Výhoda dá sa platiť kartou..

Hodnotíme 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si rozhodne zaslúži Koliba pod skalami

Koliba pod skalami

Čo hovoria foodblogeri:

Vlado Martynek - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Koliba na veľmi.... Peknom mieste zasadená takmer v strede krásnej prírody. Veľmi mi to chuti, teda môžem povedať len o bezmäsitých jedlách. Cesnaková polievka je fantastická. Odporúčam si dať polooštiepok s hranolkami a k tomu jedno chutné fajne pivo :). Cez víkendy tu majú frmol, ale na to koľko tu mali ľudí to dosť dobre zvládali, niekedy si treba počkať, ale určite to stojí za to. Obsluha je veľmi milá. Obdivujem, že tie dievky zvládajú takýto nápor. Teším sa keď sem pôjdeme zase liezť, alebo behať a znovu si budem môcť dať veľmi chutnú kuchyňu zo Súľovskej Koliby. Ps: Máte tu aj malé detské ihrisko a deti tu môžu vidieť zvieratká a byť trošku v kontakte s prírodou :).

Andrea Zalobinova - Na prvom mieste.... Ma zaujala úchvatná príroda naokolo. Vskutku skvelý výber miesta pre reštauráciu. Jedlo bolo lahodné a chutné, na obsluhu sa dlho nečakalo. Neboli práve príjemní, ale ani sa tam človek necítil zle. Bryndzové halušky zasýtili, no nehľadajte za nimi dokonalosť. Pripomínali skôr bryndzovú omáčku svojou riedkou hustotou. Posedenie vonku je príjemné a celkový areál pôsobí v súlade s okolitou prírodou. K dispozícii je aj parkovisko a nepríjemná cesta k budove autom, napriek tomu sa oplatí sem prísť. Deti sa majú tiež kde zabaviť, keďže v areáli sa nachádzajú hojdačky a zopár atrakcií pre najmenších..

Eliška Dubovská - Navštívili sme túto.... Kolibu a určite ju budeme ďalej každému odporúčat. Veľmi mily personál, perfektné jedlo, ktoré bolo aj rýchlo hotové, super ceny a hojdačka s výhľadom bola krásna bodka. Ďakujeme :))).

Vlado Anjel - Koliba je miesto.... Kde sa síce dá ísť autom cez pole, ale lepšie je sa prejsť pešo a vychutnať si s jedlom aj prírodu. Obed výborný, aj pivo:) Hojdačka trochu vŕzga:/.

SKOLA BARMANA - Výborná poloha, chutné.... Jedlo a rýchla obsluha. Boli sme veľmi spokojní..

Erik Hajdu - Krásna koliba pod.... úpätím Súľovských skál. Koliba pôsobí príjemne, útulné. Obsluha rýchla aj keď je tam viac ľudí. Jedlo dobre, ale slabý výber. Pivo paradne. 1 hviezdičku som ubral pre deravé slnečníky cez ktoré tečie. Odporúčame.

Maťka Šichmanová - Kolibu sme navštívili.... Už viackrát. Cesnačka je moja favoritka. Vyskúšali sme teraz aj bryndzové halušky a boli famózne. Prostredie je samo o sebe krásne, však Súľov je magický. Obsluha bola veľmi milá, nato, že mali absolútnu fullku, boli príjemné a usmiate. Ešte by som trošku poriešila to detské Ihrisko a bude to top. Určite sa vrátime..

Miruša Mirušová - V krásnom prostredí.... Koliba so skvelou domácou kuchyňou. Výber jedál nie je najširší, no vyberie si každý. Kvalita surovín na vysokej úrovni. ✅💪🍗 Psíkovia sú na terase vítaní 🐕🐶 💸 dá sa platiť aj kartou. 👉 určite sa sem ešte vrátime‼️.

Anton Meliš - Pekná kolyba, milá.... Obsluha, jedlo na môj vkus troška viac mastnejšie ale zjedlo sa všetko 🙂.

Romana Maruskova - Krásne prostredie. To.... Je tak všetko. Pri prvej návšteve to bolo ok, jedlo bolo fajn. Druhá návšteva - obsluha úplne nula bodov. Stále vravím, nechoď robiť do služieb, ked nemáš vzťah k ľuďom. Jedlo sme nedostali naraz, popletená objednávka (boli sme len 2), rovnako ako u tých, čo sedeli vedľa nás (nezávisle od nás). Úplne najlacnejšie hranolky, vraj zemiaky už nemajú (bolo 15.00). Polotovarové jedlo. Záchody v úplne hroznom stave. Zrejme sa tu šetrí tak, že je menej zamestnancov, akoby bolo potrebné. Aby som nebola kritická, je to krásne prostredie. V Súľove však nie je nejaká konkurencia, takže to bude fičať aj naďalej..

Dávame 8.7 z 10!

 

1. miesto si rozhodne zaslúži Koliba na Vršku

Koliba na Vršku

Čo hovoria foodblogeri:

Karol Rýznar - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Musím sa podeliť.... O našu skúsenosť, nakoľko sme boli v tejto reštaurácii veľmi spokojní. Vyskúšali sme bryndzové halušky, zeleninový šalát, hovädzí steak a vyprážaný syr a všetko bolo vynikajúce. Čo ale stojí za zmienku ešte viac, než samotné jedlo, je prístup čašníka Lukáša. Je profesionál, no k tomu aj pôsobí nenútene, úprimne a má zmysel pre humor. Ak by každý podnik mal takéhoto čašníka Lukáša, hneď by bol obľúbenejší :) Ďakujeme!.

Petra Hnatkovicova - Veľmi pekný interiér.... Reštaurácie a dobrá ponuka. Obsluha bola rýchla, jedlo vyzeralo dobre. Všetci pri stole sme si dali bryndzové halušky, ktoré boli také priemerné. Za 9€ sme mali trošku vyššie očakávanie. Prekvapili ma obštrukcie pri pokladni, keď sme chceli účet rozdeliť, čo sa nakoniec dalo. Avšak, stoly boli čisté, parkovanie bezproblémové, obsluha ok, takže je to fajn miesto, ak človek ide okolo, je hladný a má ešte dlhú cestu pred sebou..

Peter Brigant - Perfektné miesto s.... Tradičnou slovenskou kuchyňou. Personál extrémne pohostinny, pohotovy a priateľský asi jeden v top 5 aký som za celý život zažiť. Každý kto ide okolo Bytča by mal určite plánovať zastavenie v Kolibe na Vŕšku. :).

Martina Mikušincová - Aktuálne najlepšie kačacie.... Hody!!! Bola som aj v Slovenskom Grobe a toto sa nedá porovnať. Pretože tu je najlepší personál aj najlepšia atmosféra. Určite ešte prídeme znova. Bohužiaľ fotky nemám pretože sme to zjedli hneď a nebol čas vyfotiť :-) Skvelá reštaurácia s úžasným personálom:-) naozaj takýchto čašníkov som ešte nezažila. K vynikajúcemu jedlu aj vynikajúca obsluha. Majú veľké parkovisko vzadu za reštauráciou. Krásne a čisté wc je samozrejmosťou. Vždy sme prišli až večer, ale miesto na sedenie sme našli. Dá sa sedieť na terase aj vo vnútri. Na terase vám požičajú aj deku a zapália sviečku na príjemnú atmosféru:-) Jedlo je naozaj famózne. Najlepšie čo som za poslednú dobu jedla. A bonusom je čapované nealko Bernard slivka, ktoré nemajú len tak niekde. Ochutnali sme panenku s pirohmi, jazyk so zemiakmi, paradajkovú polievku aj mrkvovú so zázvorom... Samozrejme na viac krát. Aj napriek tomu že reštaurácia sa nachádza pri hlavnom ťahu tak to vôbec neprekáža pri gastronomickom zážitku. Odporúčam všetkými desiatimi. Určite sa vrátime..

Kristína Marešová - Najkrajšia reštaurácia v.... Bytči. Nádherné prostredie (aj interiér aj exteriér) 🌸🌺. Všetci z obsluhy sú veľmi milí a taktiež aj majitelia 🙂. Jedlo je tiež veľmi dobré, ale ako tu už niekto spomenul, asi záleží od kuchára, pretože to isté jedlo (bryndzové halušky) bolo raz výborné, potom druhýkrát na nich bola úplne prepečená tvrdá slanina, ktorá sa ledva dala rozhrýzť a tretíkrát boli opäť výborné. Ceny sú trochu vyššie, ale za kvalitu sa platí, preto si treba dávať pozor na všetky nedostatky a snažiť sa ich napraviť..

adrian hercko - Ochotný personál, lepší.... Som zatiaľ asi na Slovensku nezažil. Halušky a fazuľová polievka priemer. Ceny zatiaľ ok, ale ak trochu zdražia nebude to už zodpovedať kvalite. Najviac ma prekvapilo, že nemajú oddelené miesto pre oslavy.. v jednom priestore je sedenie pre hosťov reštaurácie a zároveň pre akcie. V mojom prípade sa tam konala oslava a okrem neznesiteľného hluku mi okolo stola stále behali deti a pár krát doňho aj drgli. Zároveň sa vedľa mojho stola všetci čo prišli na oslavu vítali.. Celkovo mi to znepríjemnilo obed a všetko som do seba nahádzal najrýchlejšie ako to šlo, aby som už mohol ísť preč...

Luky Dolezi - Na toto príjemné.... Miesto určite odporúčame zavítať keď budete mať cestu okolo a aj keď nebudete. Naozaj veľmi príjemné miesto kde sa napríklad nehanbíte zobrať návštevu z ďaleka a viete že všetko bude super. Obsluha veľmi príjemná, starostlivá ( prišli sa opýtať či je všetko v poriadku, či sme dostali všetko ako sme si objednali... Za nás super stane sa niekedy že chýba príloha podobne..) Kuchár tiež veľmi šikovný, vždy keď sme navštívili tak chutilo a odchádzali sme najedení a spokojní. Za mňa osobne určite odporúčam samozrejme rebierka 😀👍 takže dobrú chuť verím že s návštevou tohoto miesta budete spokojní..

Veronika Petríková - Jedno z najlepších.... Reštauračných zariadení, minimálne na Slovensku. Počnúc čarovným interiérom s nesmierne profesionálnym a príjemným personálom a končiac dokonalým jedlom. Trošku som sa bála či jedlo nebude príliš prekombinované, ale chute hrali harmonicky a odchádzala som odtiaľ s veľmi silným gastro zážitkom. Určite sa ešte vrátim..

Katarína Gerhátová - Krasne zariadena koliba,.... Všimli sme si ju po ceste a už z nej nas zaujala. S jedlom sme boli spokojni, rovnako aj s naozaj milym a ochotnym personalom. Jedine minus je chybajuci prebaľovaci pult - aj keď po spytani sa nam bola ponuknuta alternativa na gauči na poschodi reštauracie. Určite odporučame navštevu..

Mirka Hromádková Janovcová - Koliba na Vršku.... Je nádherná reštaurácia. Krásne prostredie. Obsluha vynikajúca, veľmi milá. Síce sme na stôl museli čakať, ale stálo to za to. Jedlo bolo výborné, pekne naservírované. Odporúčam navštíviť, určite neobanujete a dobre sa napapkáte..

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.