Na gastroorgazme sú aktuálne najpopulárnejšie reštaurácie. Pozri si rebríček najlepších reštaurácií v Štúrove. Upozornenie: niektoré jedlá môžu vyvolať silnú potrebu ochutnať a zažiť intenzívny gastroorgazmus.

 

3. miesto patrí Pupi Italiana Ristorante • Pizza • Pasta • Bar

Pupi Italiana Ristorante • Pizza • Pasta • Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Ďurfina - Tento podnik hodnotíme takto - Prijemna atmosfera. Dobre.... Jedlo a uzasna obsluha. Velmi sme si navstevu uzili. A dakujeme aj za malu pozornost po jedle (tiramisu) :) velmi potesila. Teaime sa na dalsiu navstevu.

Alexandra Vasilová - Výborná reštaurácia veľmi.... Milý personál, fantastické jedlo a nápoje. Boli sme veľmi spokojní.

Rudolf Hanák - Fantastické, ďakujeme za.... Super gurmánsky zážitok a milú obsluhu. 👌.

Viktória - Naozaj skvele prave....

helena bugarova - Je tam príjemné.... Prostredie, ale trochu drahšie. Kvalitné víno a dobrá strava.

Nina Sebestyénová - Super jedlo, dobrá.... Atmosféra a top obsluha!!Vrelo odporúčam 🔝🔝určite ešte prídeme..

Katarína Király - Príjemný večer v.... Štúrove . Očakávala nás priateľská a usmiata obsluha. Interiér reštaurácie vkusne zariadený, ale nám pripravili stôl v peknej záhradke. Ponuka jedál pestrá , pri objednávaní majiteľ trpezlivý a ochotný poradiť. Jedlo čerstvé a veľmi chutné. Obsluha bola stále k dispozícii. Veľmi sme si pochutnali . 100 % spokojnosť. Radi sa vrátime..

Jan Spano - Nemusím písať dlhé.... články. Jednoducho výborná pizza, skvelá obsluha, príjemné posedenie. Oba palce hore..

Matej Bazala - Chybala mi capovana.... Kofola a väcsi vyber pizze, ale inak velka spokojnost. Velmi chutna, trochu drahsia pizza, ale dost sa ponasala na pravu Taliansku..

Laura Drevaňová - Dneska sme navštívili....

Podnik hodnotíme na 5.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si rozhodne zaslúži Miratti

Miratti

Čo hovoria foodblogeri:

Najpopiči Zpopiči - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Po negativnych skusenostiach.... S 3 reštauráciami v Štúrove sme navštívili túto. Výborná obsluha a jedlo skvelé. Viem kam ísť zaeet nabudúce ked sa v Štúrove objavíme:).

Omar - Práve som dojedol.... Najlepšiu kuraciu pečienku na cibuľke na svete. Ochotný a milý personál a jedlo za super cenu. Vrelo odporúčam....

Braňo Molnár - V Štúrove mám.... Za tie roky obehané reštaurácie zhora-zdola a po nejakých tých experimentoch a sklamaniach je Miratti reštauráciou, v ktorej počas dovolenky pravidelne riešime obedy. Varia tu chutne, porcie sú OK a ceny v pohode, čo nie je vo všetkých reštauráciách v Štúrove pravidlom..

Michal Cerven - Vrelo odporucam tuto.... Restauraciu. S manzelkou sme ta boli na veceri. Dal som si halászlé a bolo perfektne. Taktiez odporucam vyskusat dulovicu. Personal bol perfektni..

livia livia - Príjemná malá reštaurácia.... Na hlavnej, ktorá ponúka chutné jedlá ( aj denné menu ). Výber jedál je tak akurát, ani veľa ani málo. Obsluhujúci personál je príjemný, komunikatívny, reštaurácia je dog friendly 🤗. Platiť sa dá lístkami aj kartou..

Andrea Dacova - FANTASTICKÉ jedlo, skvelé.... Porcie, výborne sme sa najedli. Milá, ochotná, usmiata pani čašníčka, pohodové a útulné prostredie. Určite vrelo odporúčam. Ďakujeme a nech sa vám darí..

Martin Pribylina - Krásna reštaurácia blízko.... Hlavného námestia v Štúrove. Výborne sme sa tu najedli..

Peter Molnár - Útulná malá reštyka....

Bohdan Paľa - Vynikajúce tradičné jedlá,ktoré.... Chutili ako od babičky. Veľmi príjemná obsluha a príjemné prostredie. Určite sa sem ešte vrátime!😊.

Szilvia Riban - Dobrý deň! Denné.... Menü dňa 28.3.2023 - Mäsový vývar+Vyprážané brokkoli+varené zemiaky+tatárska omáčka... Donáška načas...teplý, ľahký, veľmi chutný obed pre osobu na PN. Ďakujem..

Dávame 8.8 z 10!

 

1. miesto si zaslúži Stredoveká sedliacka reštaurácia

Stredoveká sedliacka reštaurácia

Čo hovoria foodblogeri:

Mária Krovinová - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: O reštaurácii sme.... Počuli a boli sme zvedaví ako to tam je. Navštívili sme ju bez rezervácie a mali sme šťastie, že bol voľný stôl. Naozaj to funguje ako v stredovekej reštaurácii 😁.Hodia vám na stol žrádlovník a pýtajú sa čo budete slopať. Všetko je to také jemne vulgárne. Ale v rámci normy 😊 miesto vhodné aj pre deti. Všetko super, len zásadná chyba- nevieme po maďarsky. Možno keby o nás vopred vedeli, boli by na nás pripravení a boli by sme sa aj viac zasmiali. Lebo všetci maďarsky hovoriaci zákazníci sa smiali a dobre bavili na hláškach personálu.Neje sa tu ale žerie hlavne rukami, nepije sa ale slope z plechových hrnčekov alebo priamo z fliaš a neďakuje sa za dobré jedlo ale povie sa že "dobre sme sa nažrali. Pobavíte sa už pri čítaní Žrádlovníka.Tie názvy sú super. Jedlo chutné, perfektne dochutené a vkusne a pekne naservírované. No a porcie maxi. Takže sme sa najedli- nažrali dvaja z jednej polievky- cesnaková, z jedného hlavného jedla- pečené rebierka a jedného dezertu slivkové gule. A mali sme plné bruchá. Keďže sa je rukami v reštaurácii je umývadlo kde si potom ruky umyjete. No my sme boli maximálne spokojní. Ak budete v Štúrove určite navštívte túto zaujímavú reštauráciu..

Andrej Kúdela - Vysoké hodnotenie reštaurácie.... Je dosť zavádzajúce pokiaľ sa budeme pozerať z pohľadu gurmána. Je to skôr o zážitku a netradičnom poňatí servírovania a komunikácie obsluhy. V tomto smere je to ok. Prečo 2 **dole? Jedlo nie veľmi chuťovo doladené, zameranie najmä na kvantitu a dekoráciu servírovania. Jelenie ragú veľmi obyčajné a možno ani nie veľmi čerstvé, knedľa asi kupovaná alebo nízkej kvality. Úplne rozmočená v šťave. 1 porcia pre dvoch ľudí, čomu zodpovedá aj cena. Netreba sa hanbiť objednať 1 jedlo pre dve osoby a čistý tanier naviac. Lebo buď necháte veľa jedla do pomyjí alebo si to pekne zabalíte (sami v rámci konceptu reštaurácie - ok, beriem) do polystyrénovej nadobky za 1,70. Toto bol asi najväčší úlet, ktorý som zaznamenal. Pretože pri tých porciách každý poctivo balil zvyšky jedla do krabičky za 1,70. Proti tomuto know-how by bol Rockefeller len malý žiačik. Ceny isto nezodpovedajú kvalite jedál. Asi sa platí za tie netradičné "tanečky" okolo . Pre gurmánov neodporúčam. Kto by chcel vyskúšať niečo iné a je zvedavý, tak smelo do toho. Ale varoval som vás 😂.

mery tiby - Jedlo bolo vynikajúce.... No nedalo sa dojesť( veľké porcie) jediné čo by som vytkla boli držky ochutnala som ich ale neboli dostatočne korenené/ slané bylinky tam boli cítiť dosť ale korenie to pokazilo personál bol úžasný skvelo hrali :D je to pekný zážitok odporúčam ani smiech vás tak ľahko neprejde. Taktiež pridám jednu stránku z jedálnička nech si viete predstaviť čo vás čaká :).

Ondrej Straňai - Zábavný štýl posedenia.... čašníčky sa s vami "neserú", ale o tom to je😉 cena jedla podľa mňa primeraná množstvu a zážitku a musím uznať nám aj veľmi chutilo 🙂 dali sme si dvaja jedno jedlo a musím povedať že stačilo tak akurát. Radi sa vrátime znova keď budeme nablízku. Ešte poznámka je potrebná rezervácia ktorú sme nemali, ale keďže bolo miesto nevyhodili nás a povedali že nabudúce bude lepšie keď bude..

Monika Balgova - Svojská reštaurácia kde.... Sa určite pri spravaní obsluhy netreba uraziť ale pobaviť ;). Človek sa akoby prenesie v čase do úplne inej doby. Jedlo je výborné, radi sa sem vraciame no bez objednania dopredu sa sem uz nedostanete. Naposledy som stôl zajednavala tri týždne dopredu ;) ale oplati sa aj keď hrozí ze vas tu zavrú do klietky k bosorke ked budete "papuľovať" ale aspoň je tu vždy sranda :D Odporúčame.

Si - Výborne sme sa....

Ladislav Selnekovič - Ak sa niekedy.... Ocitnete v Štúrove, budete po prehliadke mesta a prechádzke po hraničnom moste Márie Valérie do maďarského mesta Ostrihom s nádhernou katedrálou určite dostatočne hladní na to, aby ste si začali robiť plány na dobrý obed. Pokiaľ máte zmysel pre humor, nič vás len tak nerozhádže a chcete aspoň na malú chvíľu zažiť stredovekú atmosféru, určite navštívte stredovekú sedliacku reštauráciu. Je to niečo, čo sa vo všetkom vymyká všeobecným predstavám. Má jedinečnú, originálnu výzdobu a naozaj neopakovateľnú atmosféru. Jedálny lístok vás ohromí nielen pomenovaním jednotlivých jedál "meníčka" ale aj gramážou, ktorá začína na 750 gramových porciách. Kvalita troch rôznych jedál, ktoré som si spolu s manželkou a vnukom objednal bola kategórie 1+++ Niekoľko praktických rád, nečakajte príborový servis, máte predsa svoje ruky, platba výhradne v hotovosti, cenové relácie hlavných jedál sú cca od 19 -189 €, porcie sú ale obrovské. Cena za obed pre troch sa zmestí do 55-65 €. Ak svoju porciu jedla nezjete, dajú vám na požiadanie obal, do ktorého si ale musíte stravu preložiť sami. Také sú tam pravidlá..

Boris Michal - Podla hodnoteni som.... Mal velmi vysoke ocakavania. Bohuzial sa nenaplnili. Cesnacka slabo zohriata v par dni starom bochniku chleba. Hlavne jedlo nicim neocarilo. Bolo to chutne ale vobec nenaplnilo ocakavania, ktore bolo vysoke. Take jedl osi dam v kazdej druhej restauracii. Atmosfera podniku mi prisla akoby to robili nasilu, bez zaujimu, bez nadsenia. Preto je aj moje hodnotenie priemerne..

Klaudia C. Füle - Treba prísť a.... Zažiť. Jedlo perfektné, obsluha Topka. Toľko som sa už veľmi dávno nenasmiala. Cez víkendy nutná rezervácia vopred. Objednaná misa pre 4 osoby, najedli sme z nej bohate 6ti.

Eduard Joza - Jednym slovom fantazia..... Chutilo velmi. Paradna atmosfera. Personal topka. Dakujeme..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.