Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Malackách. Upozornenie: niektoré jedlá môžu vyvolať silnú potrebu ochutnať a zažiť intenzívny gastroorgazmus.

 

8. miesto - U zeleného stromu

U zeleného stromu

Čo hovoria foodblogeri:

Miroslav Čuvan - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Veľmi pekné, príjemné.... Posedenie, môžete si naplniť žalúdok a zapiť to dobrým nápojom. Excellent cuisine, great pizza, perfect service and an excellent drink list. Recommend!.

Martina Baranovičová - Veľmi dlho sme.... čakali na pitie. Potom na tatar omacku...skoro sme mali zjedene, kým nám ju priniesli..

Miro Kelemen - Pekná, jednoducho, ale.... Vkusne zariadená reštaurácia v Marianke, skvelí personál, výborne jedlo a veľké porcie....👍👍👍.

Benedikt Trnovec - Prijemna letna atmosfera.... Na terase, s vyhladom na rekonstruovane namestie bez tranzitnej premavky, moznost vypustenia deti pocas cakania na objednane jedlo:) Pred niekolkymi rokmi rekonstruovana restauracia vsak ide pomaly dolu vodou a pandemia to este akcelerovala-pravdepodobne stratili kuchara a museli vyrazne okliestit jedalny listok... Podavanie mrazenych polotovarov (grilovany ostiepok), pizza z formy, este aj poriadne premastena... Napriek tomu pocas pekneho pocasia mozete mat problem chytit miesto na terase, prevadzka sa teda asi nemusi velmi snazit a aj ceny patria v porovnani s kvalitou k tym vyssim vzhladom na ludovy charakter zariadenia... O deviatej vecer sa tam uz nechystajte, budu zatvarat...skoda takeho pekneho miesta..

Roman M. - Dátum návštevy: 7.4.2022,....

Juraj Jánoš - Mali sme to....

Katarina Rojkova - Vpohode jedlo -.... Pizza a pod. Taká klasika keď ste hladní po výlete :).

Ludmila Viskupova - Výborná kuchyňa, dobre.... Vychladené pivo-viac druhov. Doporučujem ochutnať sviečkovú!!! 👌.

Miroslav Sabo - Podnik sme navštívili.... Po “túre” z Kamzíku do Marianky keďže jeho poloha je veľmi dobrá vramci spojov ako aj taxíkov. Na pitie sme mali pivo Stupavar, ktoré nás príjemne prekvapilo a na jedenie sme skúsili všetko od fazuľové a gulášovej polievky, bryndzových halušiek, pečeného kačacieho stehna, divinového gulášu až po sviečkovú. Bohužiaľ jedlo bolo na veľmi priemernej úrovni, slabo ochutené avšak snažia sa to kompenzovať veľkými porciami. Polievku by som si dovolil nazvať dokonca úplne bez chuti. Z hlavných jedál boli rozhodne najlepšie bryndzové halušky a divinový guláš. Určite sa v tomto podniku ešte zastavíme ale pravdepodobne aspoň za mňa už len na pivo a divinový guláš alebo halušky..

Andrejka Jánošová - Mám rada túto.... Reštauráciu v srdci pútnického miesta Marianka. Útulné prostredie, milá a rýchla obsluha, proste človek sa tu cíti dobre. Pizza je tu vždy vynikajúca so bohatou porciou syra. Tú odporúčam určite vyskúšať. Ostatné jedlá z jedálneho lístka sú tiež výborné. Napríklad poctivý slepačí vývar alebo sviečková z diviny. Za vyskúšanie stojí aj ríbezľové vínko. Porcie sú naozaj štedré a potešia oko aj chuťové poháriky..

Číselne jej patrí 5.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si rozhodne zaslúži U Melónka

U Melónka

Čo hovoria foodblogeri:

Ing. Peter Holič - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Menu jemne drahšie,.... Vyber zo styroch jedál, a musím povedať že zatiaľ vzdy som si tu pochutil na obede...

Marcel Černý - Veľké a chutné.... Porcie za rozumnú cenu. Čiernohorský rezeň nebol príliš mastný ani príliš veľa cesta nemal. Trochu je to horšie s parkovaním ale za to nemôže podnik..

Zuzana Jánošová - Perfektná obsluha, výborná.... A chutná strava, ochota vo všetkých smeroch 👍😘.

Viera Viskupová - Príjemná obsluha a.... Super kuchár. Čo si viac môže zákazník priať.😉.

Jaroslav Struhár - Vynikajúca domáca kuchyňa,.... Super čašník určite sa tam rada vrátim vrelo odporúčam 😋.

Zuzana Jurecka - Výborné jedlo, veľké.... Porcie. Obsluha ok..

Miruša Mirušová - ✅ Vynikajúce jedlo.... S kreativnym servirovaním ✅ Obsluha veľmi milá a rýchla 🚵🏊🚶 Vynikajúca poloha reštaurácie 🅿️ Dostatok miesta na zaparkovanie v blízkosti 🐕 Psíky majú prichystanú vodu.

Lucia Deutschová - Kedysi nám tu.... Veľmi chutilo, dnes to bolo horšie, v prípade živánskej kvantita na úkor kvality a chuti. Tiež paradajková už bola aj lepšia, dnes sladkou chuťou pripomínala družinu. Prostredie veľmi pekné, milý a rýchly personál, dobrá možnosť parkovať, dobré umiestnenie hneď pri ceste..

Barbora Jahodníková - Perfektné jedlo, veľký.... Výber, štedré porcie a milá obsluha. Vývar robia obzvlášť dobrý, taký pravý, žiaden bujón..

Rastislav Palkovič - Dobré jedlo, ochotný.... Personál, vo všedný deň menu, výborná kapustnica aj cesnaková polievka v bochníku.

Číselne jej patrí 8.2 z 10!

 

6. miesto - Biofarma Príroda Salaš Stupava

Biofarma Príroda Salaš Stupava

Dobré parkovanie V prírode Bike-friendly

Čo hovoria foodblogeri:

Michal Meleg - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Mame velmi radi.... Toto miesto. Myslim, ze je to super napad a hlavne ak ste s detmi, ktore mozu stretnut zvierata naozaj zblizka. Tiez je super, ze sa tam daju kupit tradicne vyrobky, ci uz potraviny alebo drevene vyrobky a tiez sa dobre najest. S jedlom mame bohuzial aj jednu negativnu skusenost. Objednali sme si slovensky tanier (halusky, pirohy, strapacky) a v strapackach bol doslova zamotany obrovsky vlas. Este boli na nom nalepene tie strapacky pomaly po celej dlzke. Svagor to ukazal obsluhe a ta na to iba ze "Ale ved my nemame vlasy! Ani kuchari a ja ich mam v cope." Cakali sme aspon bezne ospravedlnenie, pripadne mozno nejaku malickost gratis, co by bol myslim standard. Toto nas dost zaskocilo. Svagrovi z toho bolo este do konca dna zle, ked si na to spomenul. Tak iba napad na zlepsenie, co sa tyka sluzieb zakaznikovi v restauracii :).

Jana Mašeková - Úžasné prostredie, výborná.... Kuchyňa.

Eva Kisova - Krasne miesto pre.... Kazdeho kto ma rad prirodu, zvieratka a vyborne slovenske jedlo 🙏👍🏻 Aj pri plnom pocte stole bola obsluha velmi rychla, a aj kuchyna 🥇 dakujeme sa skvely kulinarsky zazitok...naozaj vynikajuce jedlo. 🍀🙏💝.

Martin Stark - Miesto Biofarma neďaleko.... Mestečka Stupava je veľmi zaujímavé miesto. Okrem toho, že je orientované a izolované v prírodnom parku Malé Karpaty, je to vlastne jediný salaš s touto službou na západnom Slovensku. Dobrá reštaurácia s veľkým výberom klasických slovenských jedál, k tomu malý obchodík s bio produktami priamo z tejto farmy. Pekné drevené domčeky, domáce zvieratá, všetko v peknom prostredí s exotickými stromami z rôznych kútov sveta, ktoré sú pomenované na popísných tabuľkách. Zaujímavý je aj vytvorený náučný chodník s tabuľami o histórii tejto bývalej univerzitnej záhrady..

Jozef Kučera - Príjemné prostredie, farma.... So zvieratkami, vhodné na prechádzku aj s deťmi. Jedlo chutné, obsluha rýchla, možnosť platiť kartou. Na WC treba ísť mimo reštaurácie. Predaj aj domácich výrobkov ako chlieb, ovčí syr, bryndza, ... Pár parkovacích miest je vytvorených pri príjazde na farmu, inak sa parkuje popri príjazdovej ceste v lese.

emil kosa - Naše obľúbené miesto.... Od začiatku. Mal by som ale niečo na majiteľa A.H. Situácia možno nieje ružová, ale dnes sa to celkom pos.alo. Pozvali sme známych, ktorým večne básnime o jedle u vás na farme. Sobota, cca 15h., jedna, mimochodom veľmi šikovná čašníčka ktorá mala na starosti terasu, kde bolo úplne plno. Objednali sme si pre štyroch varené vínko, 4x polievky a 4x hlavné jedlá. Boli sme oboznámený s tým, že v bare je len jedna pani a tá nestíha ani čaj. Ako prvé nám doniesli polievky. Krémová cesnaková v bochníky chleba bola úplne studená. Vrátili sme na zohriatie. Baraní guláš bol úplne iný. Skôr mrkvový guláš. Bryndzové halušky a 100% bryndza? Asi z capa. No dobre. Nakoniec sme dostali aj varené vínko. Trošku sme sa cítili trápne. Ospevovaný salaš Krajinka dnes moc neuspel. Čo tak sa zamerať aj na personál, nie len na zisk? Inak cez víkendy k vám chodí celkom dosť ľudí, ak ste si to zatiaľ nevšimli. A to sú zákazníci ktorí Vám nosia peniažky. Ale ešte skúsime. Uvidíme, na čo sa bude musieť pani čašníčka vyhovárať... Keď odíde aj ona, tak tá druhá mrzutá, čo má problém sa pozdraviť, to asi neuhrá. A chcelo by to aj trocha čistoty a údržby. Sedí sa na špinavých koberčekoch a podsedakoch. Nikto nechce kožené sedačky ale trochu čistoty by nezaškodilo..

Katarína Hostinová - Bolo tam pekne.... Ale hrozna zima. Sedenie vnutri v restauracii preplnene. Von sa dalo sediet akoze v presklenej terase s otvorenym vystupom von a provizornymi kachlami, ktore nepomohli nic zohriat. Na tom by mohli trosku popracovat. V zime sa tam najest urcite uz nepojdeme. Zvieratka boli super. Ovecky pritulne sme vyhladkali ❤️.

Robert Kocis - Kľud, pohoda, les,.... Relax a vynikajúce slovenské jedlo... Po dvoch mala úprava recenzie, nemam tolko casu ako som maval a za posledné dva roky som bol u vas mozno 3krat a poviem vám chýba mi to. Priroda, les, kľud a veľmi dobré jedlo je to najlepšie na uvoľnenie, človek aspoň na chvíľu zabudne na každodenný stres, "dobije si baterky" a popri tom si vychutná dobré a tradičné jedlo, teda v mojom pripade sa u vas vždy prežeriem🤣, lebo vynikajúco varíte a proste mi chutí. Česnečka v bochníku, k tomu misa pre dvoch a ešte sa, ak tak, dorazím buchtami a som spokojný viac nez dosť 😁. S plnym bruchom,spokojný a plný pozitívnej energie sa zas môžem vrátiť do kazdodenneho chaosu ... Uz mi to fakt chýba....

Ľubomír Kluka - Krásne miesto na.... Výlet s deťmi. My sme tam boli s našimi dvojičkami, ich rodinami a dvomi vnúčatami. Krásne počasie, sucho, slnečno, no čo dodať. S parkovaním bol trošku problém, len popri ceste a bolo nás tam zaparkovaných dosť. Ale trošku sa prejsť nezaškodí. Vnúčatá upútali hneď poník i somárik pri vchode, vrátane králikov. Pokrik husí ich posunul ďalej. Kačky v rybníku. Zastavili sme na preliezkach, kde sa dosýta vyšantili na šmýkačke. Ďalej nás prekvapilo spiace prasa, ovečky, jahnence, barany i capy. Jeden si riadne vegetil. Dali sme si pareničku, nite, ako pravý Oravčan som si dal aj žinčicu. Až pri obchode sme zistili, že sme v arboréte. Škoda, že už bol čas ísť. Keby sme o tom vedeli skôr, boli by sme si ho celé prešli. Aspoň ukážka sekvojovca mamutieho. A možno nabudúce..

Mis Koz - Jedlo a káva.... Fajn, ale obsluha ma šokovala, potom ako sme sa posadili chodili okolo nás dve čašníčky ako keby sme tam neboli, za chvíľu prišiel nejaký tretí kolega u ktorého sme si objednali pitie a jedlo si vyberieme za chvíľu, po 15 minútach čakania čo čašnika nebolo k videniu sme sa pani opýtali či si môžeme objednať jedlo, povedala že nám zavolá kolegu, ten prišiel, objednali sme si jedlo a po celú dobu čo sme tam sedeli sme ho znova nevideli, keď sme si vypýtali účet znova prišiel naš pán čašník a v terminali sme mali napísať v akej výške mu chceme dať tringelt,čo som bral ako vrchol drzosti za podpriemerne poskytnutý servis.....

Číselne jej patrí 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Regal Burger Malacky

Regal Burger Malacky

Čo hovoria foodblogeri:

Borsos Martin - A ako to hodnotíme? : Vyskúšali sme vianočný.... Lunch break menu. Veľmi príjemné prekvapenie. Výborný 👌.

Martin Latinak - Sobotný obed. Pekná čistá.... Reštaurácia. Možnosť sedieť aj von. Zvolili sme sedenie vo vnútri. Milá časnička nás uvítala a objednala pri stole. Čiže servis super. Príprava jedla bola rýchla. Mali sme 2x special plus combo1. Hamburgery chutné a šťavnaté. Hranolčeky na parádu. Poznamka: ak si prajete prepečenejšie mäso treba povedať pri objednávke. Ďakujeme pekne Určite sa vrátime!.

Adam Muller - Regal Burger v.... Prijemnom prostredi Zamockeho parku a pri detskom ihrisku. Mila obsluha. Minus 1 hviezda za absenciu zdravsej prilohy (typu maly salatik k burgru a pod.).

Dušana Dubovská Vychopenová - Novootvorený Regal Burger.... V Zámockom parku v Malackách sa nachádza pri detskom ihrisku, sedí sa vonku aj vnútri. Ponúkajú široký výber burgrov, príloh a nápojov za super ceny. My sme si dali výbornú kávičku so sebou. Obsluha milá, rýchla..

Ján Johnny JFK - Spokojný príjemný personál.... A niečo nove v Malackách ;-).

Vanessa Švárová - Výborný burgrík, gyoza,.... Obedové menu a nápoje v príjemnom prostredí Zámockého parku :) A k tomu usmievavá obsluha!.

Arte Optik - Chutné obedové menu.... S dovozom za super cenu :).

Peter Poštolka - Dá sa sedieť.... Vonku aj vnutry, čisto, milá obsluha. Burgre a hranolčeky majú aj ako menu, jedlo super a priestory tiež, trochu vysie ceny, ale za dobré jedlo si treba priplatiť 😉.

Jozef Sabol - Dnes sme si.... Objednali burgre, Chef combo, Clasic a detský kurací. Bolo to úžasné a neskutočne chutné. Pán ktorý nám to priviezol bol neuveriteľne milý a to jedlo bolo famózne. Ďakujeme za skvelý gurmánsky zážitok. Nestihol som ani fotiť 🙈.

Peter Rusnák - Mal som vegetariánsky.... Burger a bol to jeden z najlepších burgrov, aké som jedol. Určite odporúčam. Príbory majú iba drevené a ťažko sa s nimi narába, čo je celkom škoda. Nápoj a hranolky k burgru sa veľmi neoplatia - hranolčekov je malo a nápoj nič moc. Každopádne som bol veľmi spokojný. Navyše aj pri preplnenej reštaurácii bol burger do 10 min hotový 👍.

Dávame 8.5 z 10!

 

4. miesto patrí AMERIKANOS

AMERIKANOS

Čo hovoria foodblogeri:

Branislav Bajus - A ako to hodnotíme? : Vybrali sme sa.... Sem vďaka vysokým odporúčaniam a lákavým fotkám.:) Objednali sme si Kansas chilli burger a Hawaii burger. K tomu americká limonáda a pivo. Hamburgery boli fakt úžasné. Omeletu v burgri som ešte doteraz nikdy nemal, ale chutila skvele! Mäsko bolo vynikajúce a aj pikantná omáčka k tomu. Interiér reštaurácie sa nám páčil, aj starý klavír nemal chybu. Slečna čašníčka bola k nám milá a hamburgery boli rýchlo hotové. Ďakujeme za super jedlo! Budeme odporúčať svojim známym..

Ľuboslav Škoviera - Celkom dobrá reštaurácia,.... Aj pre rodiny s deťmi. Vo dvore majú terasu. Robia aj rozvoz, alebo osobný odber..

Marika Ottinger - Chutne jedno a.... Napoje, obrovske porcie, mily personal. Parkovisko pred budovou..

Hehe - Výborná reštaurácia na.... Americký spôsob, interiér nádherný vyšperkovaný, krásne sedačky, obrazy, knihy ..veľmi nádherné Jedlo bolo fenomenálne..výborne hamburgery, veľmi chutné hranolky a mnamozny sejk 🍓 jahoda ❤️ Tiež tu je veľmi milá časnicka - blondínka, ktorá z miesta spraví príjemný zazitok Odporúčam každému a my sa sem zase radi vrátime keď budeme v Malackách Ďakujeme ❤️💝💖🦋🐾.

Dominika Galova - Výborne jedlo a.... Veľmi milá obsluha. Veľmi sa nám páčilo prostredie. Odporúčame sa zastaviť..

Roadside Attractions - Klasický americký DINER,.... štýlovo zariadený. Dali sme si burger a tortilu s bravčovým trhaným mäsom, veľmi dobre nakombinované chute. Čašníčka bola veľmi príjemná, ústretová, komunikatívna. Odporúčam navštíviť..

Lenka L. - Išli sme sem.... Na doporučenie a odchádzali sme spokojní. Dali sme si Texas, Dallas burger a americkú limonádu. Chute boli vyvážené, porcia akurát, pochutili sme si. Určite sa radi vrátime a vyskúšame aj iné možnosti.

Tomassino SK - Po dlhej dobe.... Podnik kde si vypýtate mäso ako má byť spravené a ono naozaj tak je. Žemla mäkká,dresingy fajn ..len vytknem,že aby to bolo 100% tak domáce hranolky chýbajú..

Michaela H. - Stavili sme v.... Amerikanos v Malackách a bola to skvelá voľba. Výborné jedlo, super atmosféra a veľmi príjemná usmievavá obsluha, čo viac si priať. Ďakujeme a tešíme sa niekedy nabudúce!.

erik sablica - Obsluha príjemná priestory.... Pekné majú aj terasu čo sa jedla týka burger bol fajn ale to mäso sa dá spraviť určite lepšie bolo trocha tuhšie trebalo dlhšie žuť.

Číselne jej patrí 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Zámocká vináreň

Zámocká vináreň

Čo hovoria foodblogeri:

Tomas Galvanek - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Neskutočné šmakociny, tie.... Najlepšie rebierka, burgre výborný tatarák, obsluha na úrovni, čistota a krásne prostredie, príjemný vedúci pán Lukáš, konečne reštaurácia, ktorej nemám čo vytknúť.

Lenka Simkova - Bola som tu.... Na malej svadbe, výzdoba bola pekná, vývar výborný s knedličkami, rezeň chutný, no zemiakový šalát tzv.šmykľavý bol bez chuti. Obsluha ochotná a typicky záhorácky priateľská..

Martina Weissova - Dnes sme boli.... V Malackách nový elektronický občiansky (lebo v BA termíny neboli) a dostali sme hlad. Keďže v tejto reštaurácii mal kamarát svadbu a chutilo nám, tak sme skúsili. A boli sme veľmi milo prekvapení. Kapustnica a fazulová polievka poctivá. Aj sme si povedali, že dáme len polievku a pôjdeme, lebo sme sa ponáhlali. Ale spytali sme sa, čo také rýchle ako hlavné jedlo spravia. Tak nám pripravili užasný rezeň a vyprážané oštiepky s hranclami. A to bolo fakt čerstvé, výborné, nemastné, chutné aj s domácou tatarkou. Proste "junk" ktorý si doma nespravíte a poteší Vás, keď Vám ho niekto pripraví chutne a čerstvý. Ale polievky boli tak sýte, že sme nechali a čašník nás hneď prekvapil, či zabalia. Tak sme mali aj na večeru - aj keď čerstvé je čerstvé a fakt bolo čerstvé. Mne ani zle nebolo a to málokedy z reštauračnej stravy mi nie je. Takže za nás super podnik a keď pôjdeme z hubovačky, určite sa zastavíme :) A personál tiež super :).

Stanislava Knotková - Ked som bola.... Priamo v restauracii spokojnost bola. Ale co sa tyka rozvozu tak s tym mam skusenost asi taku, ze jedlo bolo sice vyborne vychutene, ale priviezli mi ho studene a donaska trvala 1,5 hod..

Golf Mk4 - Vhodna restauracia, kde.... Vzdy chutne varia, chodim sem pravidelne ..Je tu rychla a prijemna obsluha ☺️. Spokojnost nadovšetko 🍀.

Lenka Pavlíková - Jedlo super, obsluha.... 5*, prekvapili i starostlivosťou počas jedenia, či je všetko v poriadku. Určite sa ešte zastavíme..

Yri Yripost - Do tejto reštaurácie.... Sme išli v piatok 24.03 s priateľmi z Nemecka aby mohli ochutnať slovenskú kuchyňu😊Mäsové jedlá sú podľa mňa najlepšie v Malackách, veľmi dobrí mladí čašníci, ktorí zabezpečujú priateľskú atmosféru a výbornú obsluhu !.

Ksenia N. - Naša obľúbená reštaurácia. Vždy.... Dobrá atmosféra, chutné jedlo a príjemná obsluha. Je vidieť že reštaurácia sa snaží zlepšovať z každým dňom. Čašníčka Daria veľmi milá osoba.

Tatyana - Pekná reštaurácia, chutné.... Jedlo a priateľský personál. Špeciálne poďakovanie čašníčke za večer 😊 Dobre sme sa bavili v reštaurácii).

Denisa Vrablicová - Mali sme v.... Zamockej narodeninovu oslavu.V MA sme v minulosti skusili vychyrene restiky na taketo prilezitosti.Za mna najlepsia volba sa dobre najest v MA je urcite tu.Jedla boli pripravene na 1*.Naozaj nemozme vytknut na priprave jedal ani malinky nedostatok.Dochutene a pripravene ako clovek ocakava na urovni dnesnej doby.Krasne na pohlad a este lepsie na chut.Nova terasa na tuto prilezitost bola top.Presvetlene,zaroven nie velmi slnecne,sukromie,zaroven vyhlad,stolicky na sedenie velmi pohodlne a velke plus poloha,kde aj deti vedia pri takychto prilezitostiach v parku travit cas.Obsluha usmiata,ochotna a profesionalna.Urcite odporucame na slavnostne prilezitosti.Mame vyskusane aj v tyzdni menu.Kazdy den je z coho vyberat co mne velmi vyhovuje,takze urcite velke plus.Cenim otazky casnikov ci sme spokojny a ci chutilo 👍Zelam vela spokojnych zakaznikov.Najlepsia restila v MA💯.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

2. miesto - Adam´s Bar

Adam´s Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Jm Jm - A ako to hodnotíme? : Chutné jedlo, super.... To tam vyzerá, kvalifikovaná obsluha ( takto to ma vyzerať) určite sa vrátim, po dlhej dobe som spokojný, len tak ďalej. Ďakujem.

Marcel Pazman - Boli sme na.... Obede a tak som vyuzil ponuku ktora bola v tyzdennom menu. Po tom ako mi priniesol casnik uplne ine jedlo ako bolo napisane v menu sme zistili, ze kolega to zabudol vymenit. (Bola streda a menu sa meni v pondelok). Objednal som si teda budger, ktory bol reklamovany s cenou 9€ ako kombinacia s malym pivom iba za 1€. Soferoval som a opytal sa ci sa pivo neda vymenit za kofolu. Alebo dat si burger bez piva. NEDA SA. Skoda, ze to nie je aj na reklame burger s pivom za 10€, takto je to zavadzanie zakaznika. Jedlo bolo chutne, este zapracovat na tom “neda sa”. Vsak by sa aj dalo keby sa chcelo:).

Sofia Szokolayova - Top jedlo, pekné.... Prostredie a veľmi milý personál, vrátane kuriérov ✨ S jedlom sme boli vždy spokojní, či už cez rozvoz alebo osobne a úprimne - málokedy sa stretávam s takto čerstvým a dobrým jedlom aj cez rozvoz 🥰.

Andrej Galba - Chuť super, mäso.... Super, žemla super, hranolky super, slaninová omáčka super. Milí personál pri telefonickej objednavke aj pri dovoze. Všetko teplé a čerstvé akoby to vyniesli z kuchyne rovno na stôl. Aj balenie malo úroveň. Tu v okolí neobvyklá, vysoká úroveň 👌.

Radovan Hochel - Odporúčam navštíviť reštauráciu....

Jana Dragulova - Prijemne miesto, mila.... Obsluha i veduci, kvalitne jedlo s napojmi. Dakujeme za krasny hudobny vecer s kapelou..

Martin Kukučka - Super, New-York burger.... Doporučujem! Belgické hranolky dnes Top. Držím palce.

Juraj Gašpar - Na požiadanie, boli.... Aj bezlepkové rezance vo vývare. Plne odporúčam..

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Bistro FARIA Rohožník

Bistro FARIA Rohožník

Čo hovoria foodblogeri:

Ivana Z. - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Možno neuveríte ale.... Tento burger bol medzi top 3 z burgrov čo som v živote jedla .Napíšem Vám iba -vyskúšajte a zhodnoťte sami. ;) Ja sa sem veľmi rada vrátim až z Bratislavy pretože to stojí za to.

Peter Novák - Veľmi dobre a.... Kvalitne burgre, príjemná obsluha a milé domáce prostredie..

Rastislav Kucmen - Zatiaľ naj burgre.... A cigánske v Ralbochu! Lenkine kváskové žemle sú proste super. Odporúčam navštíviť a ochutnat ich už rozšírené menu... Susede, len tak ďalej... 👍👏😎🍔🍟.

Lenka Baďurová - Hamburgery, cheeseburgery, ciganske.... Pecienky, americke hot dogy s domacou klobaskou su servirovane v domacom pecive s bohatou zeleninovou oblohou a domacim dresingom. Hranolky su velke z kvalitnych zemiakov s domacim americkym dresingom, cesnakovym dresingom, bbq alebo kecupom. Zapekacky so salamou, paradajkou a nivou alebo udenym ostiepkom su na domacom kvaskovom toustovom chlebiku 😉😊.

Jaroslav Chrupka - Novootvorene bistro so.... Zaujimavou ponukou jedal, v ktorej si kazdy najde to svoje 😉. My sme mali hamburgery 🍔 s hranolkami 🍟. Perfektna zemla, skvele stavnate masko, cerstva zelenina,bbq omacka......vsetko v dokonale vyvazenom pomere, ktory zarucil priam az gurmansky zazitok 🤩☺️. Urcite este prideme. Bez zavahania ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Martin Hris - Super burgre a.... Steakove hranolky. A prosim pridajte do ponuky coleslaw :D.

Lucia Vanišová - Výborné, hlavne Faria.... Burger odporúčam.

Johny F - Všetko bolo super!!.... Malinký podnik na sídlisku. Burger ozaj domáci, dobre ochutený, mäsa dosť, akurát veľký. Hranolky takisto domáce, parádne. Dresingy takisto domáce, parádne. Obsluha milá, rýchla, taká domáca atmosféra tu vládne . Veľmi milo som ostal prekvapený, a určite sem pôjdem opäť na skvelý burger s hranolkami..

Ani Živnerová - Neskutočne dobrý burger.... A hranolky boli tiež extrémne dobré burger bol veľmi dobre dochutený nebol vôbec suchý a hranolky presne take aké majú byť Milá obsluha a veľmi príjemne prostredie Za mna hubomlask najlepší a aj cheeseburger veľmi dobrý Ešte musím dodať že žemľa nebola vôbec suchá a absolútne sa nerozpadávala za mňa asi najlepší burger na Záhorí.

Lucia Hlinkova - Výborný americký dresing,.... Skvelé burgre. :).

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.