Overiť dostupnosť jedla Rizoto v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Rizoto
Dni padne tato klimatizovana restauracia so sirokym vyberom jedal perfektne vhod! Skvela obsluha, poradi s vyberom, pride aspyta sa, ci je vsetko v poriadku ale nie tak nasilu ale s riadnym zaujmom, ochotou. Jedlo chutilo tiez vyborne..pozri foto..
Obed v kruhu rodiny stál za to. Pri rezervácii stola sme boli rovno upozornení na dlhšie čakanie vzhľadom na počet hostí, avšak opak bol pravdou a na dobré sa počkať aj tak oplatí. Tradičné Halászlé podávané s bagetkou nesklamalo, aj keď je pravda, ze už som jedol aj lepšie. Ak nemáte odvahu a chuť experimentovať, odporúčam Lososový burger alebo osvedčenú klasiku Fish&chips a budete zaručene spokojní čo do chuti aj kvantity. My sme skúsili aj Chrumkavé kalamáre, Grilovanú tresku, Linguine s krevetami a Grilovaný losos a boli sme spokojní, Vhodná kombinácia príloh a chutí nás potesila, niet čo vyčítať. A chrumkavé bolo naozaj chrumkavé 😀👍. Obsluha celkom OK, príjemný a vkusný interiér dotvoril celkový dobrý dojem z tohto podniku. Treba prísť, vyskúšať a vytvoriť si vlastný názor, ale myslim, že dôvod na sklamanie mať nebudete.
V Košiciach. Mali sme lososový burger, ktorý bol vynikajúci a parádne prezentovaný a smazene kalamáre, ktoré boli takisto výborné, mäkké a zároveň chrumkave zvonku. Dezert bol už len skvelou bodkou s peknou prezentáciou. V čase našej návštevy sa zaúčal čašník a trvalo to preto o čosi dlhsie. Cena adekvátna tomu čo sme dostali a naše očakávania boli prekonané.
Veľmi milá, ľudská a na vysokej úrovni. Skrátka vedia, čo robia. Veľmi príjemná atmosféra v podniku, návodu atmosféru stredomorskej kuchyne. Jedlo skvelé, mali sme fish and chips a úplne mega rizoto s pražmou. Výborné všetko tak ako má to presne v takom podniku byť. Určite prídeme aj nabudúce.
Upozorniť, že nejedávam ryby na Slovensku. Pravdu povediac ma reštaurácia Pán Ryba zaujala svojími recenziami. Môj syn je milovníkom chobotníc na akýkoľvek spôsob a dávnejšie degustovaná grilovaná chobotnica v reštaurácii Hotela Alcron v Prahe s jej vtedajším Michelin Guide ocenením jeho šéfkuchára Romana Paulusa zatiaľ nepredčila žiadna. Reku ideme skúsiť, čo nám ponúknu u Pána Rybu. Na jedálnom lístku, ktorý svojim rozsahom bohato postačoval pre rôznych stravníkov sme našli jedno či dve jedlá obsahujúce chobotnicu. No v tejto reštaurácii si môžete vybrať aj konkrétny druh morských plodov, či rýb, ktorý je ponúkaný na váhu a pripravia vám ho podľa vášho želania. A tu som si spomenul na hotel Alcron, kde nám pripravili grilovanú chobotnicu so zeleninou a pečenými zemiakmi na objednávku mimo alá carte. Tak sme to skúsili a vyskladali si u Pána Rybu podobnú zostavu. Musím ešte pochváliť mimoriadne pozornú a úslužnú obsluhu, príjemné a do detailov tématické, útulné prostredie s kuchynským zázemím za sklom, kde priamo vidíte šéfkuchára ako vám pripravuje pokrm. Dali sme si klasika polievku Halászlé, ktorá nebola na Maďarský spôsob, ale vlastný ich vlastný recept. Nikdy som takú chutnú polievku nejedol, veľké kusy rybacieho mäsa bez kostí, odporúčam! Tak som si dal Paellu s morskými plodmi. Priniesli mi ju krásne zdobenú hrachovými vetvičkami, šéfkuchár vie, že aj oči jedia. Paella bola vynikajúca, dokonale dochutená. Ryža síce bola na môj vkus až príliš al dente ale to je vec názoru, to že ju mám rád viac mäkšiu, neznamená, že to bola chyba. Celkovo Paellu odporúčam a dávam 5 hviezd. Teraz k synovej grilovanej chobotnici. Na 100% šéfkuchár Pána Rybu nerozoznáte od Romana Paulusa! Toto jedlo bola óda na radosť, nebíčko v papuľke The Michelin Guide approved food! Skutočne konzistencia a tuhosť ramien bola geniálna, s jemnými pripálenými koncami, chute vyvážené a zladené, o grilovanej zelenine a zemiakoch ako obloha ani nehovorím. Proste tíško vám v Košiciach závidím takýto kus dobrej gastronómie. Čítal som tu niektoré recenzie, že vysoká cena. My na Slovensku vážne nevieme doceniť cenu vstupných chladených stredomorských surovín. Na záver sme platili asi 70,-€ čo si myslím v porovnaní v podobnom duchu sortimentu podnikov je bežná cena. Skúste pozrieť do reštaurácií na Naschmarkte, alebo zájdite do Mariboru, alebo iného vnútrozemského mesta ponúkajúceho stredomorskú kuchyňu a nebude sa vám zdať cena týchto špecialít privysoká ;) Ďakujem za zážitok Pán Ryba
Opat navsteva a vecera. Najprv som si hovorila, ze prostredie pripominajuce zahranicny street food a easy local bary, mozno nie uplne najhonosnejsie... Ale ! toto miesto ma svojsku atmosferu, na Kosice mozno este nedozretu, je to navrat ku retrokachlickam, jedalnam na mestskych trhoch, ktore su v zahranici bezne a velmi oblubene a turistami milovane, ktory mozno nadcasovo predstihuje dobu a pochopi to iba clovek zcestovany. A - famozne ryby!, bylinky, prevedenie samotnych ingrediencii, z ktorych sa chod a vas tanier sklada. Bohaty vyber jedal a specialit. Fantasticky a krasny dezert aj s estetickym zazitkom. Ristretto presne mini na 1 hlt, ako ma byt a skvele slovenske suche vina. Ako prvotriedny bonus - obsluha a cistota stola. Krasne jednoduche pritom stylove prestieranie, pozornost obsluhy a neustaly feedback, ci chuti a ci je vsetko v poriadku. Jedlo bolo vynikajuce, chutne, lahke a pritom syte, velmi delikatna kombinacia chuti a stretnutie potravin na tanieri. Moje jedine mensie minus je odvetravanie priestorov, nakolko potom odchadzam s aromou na obleceni. Ale jedlo fantasticke, ktore mi ticho nahovara, ze sa tu urcite musim opakovane vratit.
Ako sa patri. Morske plody a ryby vždy super pripravene na vysokej urovni. Na fotke su kalamare a zemiaky s petržlenom/cesnakom a boli vyborne. Kalamare jemne chutne, ako by ste boli pri mori. Mam odtial odskušany aj lososovy burger, ktory bol skvely. Losos sa rozpadal na jazyku. Takisto aj krevety tu vedia pripraviť tak, ako sa ma :) Za mna zaruka dobreho a lahkeho jedla a odporučam navštivit ;)
V Košiciach idem sem na večeru. Jedlu je tu absolutne vynikajúce všetko, čo som mal možnosť vyskúšať. Po poslednej návšteve by som špeciálne vyzdvihol lososový tatarák. Veľmi mi vyhovuje uvoľnená atmosféra a jedlo je tu lepšie ako v mnohých “fancy” reštauráciach. Top podnik 👍